Muotoilusta

Kyllästyttääkö?

Näyttää tämä hynypalsta saavan sekin aimo pläjäyksen teinipoikien provoiluja, mutta minä lisäisin sekaan yhden 'puoliprovon'. Muistatteko kun nämä nykymuotoilua edustavat näyttävän näköiset Hyundait tulivat markkinoille, Fordin muotoilujohtaja (en muista nimeä) julisti että niihin kyllästyy nopeasti, eikä muotoilu ole ajatonta? Mitäs olette mieltä nyt kun pari vuotta on kulunut, onko näin?

Kysyn tätä siksi että tajusin tässä yhtenä päivänä, kuinka minun silmissäni esim. i40 on jotenkin yhtäkkiä menettänyt hohtonsa. Kun sitten aloin seurata asiaa, i30 oli käynyt samoin, ainakin farkkuna. Fakta on, että jokainen auto, oli kuinka hieno ja kallis tahansa, alkaa muutaman vuoden päästä näyttää vanhanaikaiselta. Mutta kyllästyykö esim. i40:een tavallista nopeammin?

6

118

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 49V olttia

      Ikä tekee tehtävänsä siis kuskilla ja alkaa menettää mielenkiintonsa kaikenmaailman prremium ja listanpätkä irvistelijöiden täysin turhat kommentit. Semmoinen auto jonka saa irti ja näin vanhempana enää edes viitsii sitä KÄTEIS RAHAANSA laittaa moisiin turhiin varusteluihin niin semmoine kyllästyttää ei muotoilu . Muotoilu on pyllystä koska puutuu käytännöllisyys . turhuuden markkinat rehottaa.
      tuumin jo dasic dusteria että nyt puhutaan asiaa mutta ei noihin rellumaan tuotteisin uskalla koskea kun tykkään etä auto toimii AINA! Turhan paljon vikoja ollut eritäin harmi sillä yksinkertaisuus olisi riittänyt ja webasto kaukosäädöllä siitä ei hevillä enää luovuta.

      • wonderfulll

        i40 on ehdottomasti parhaimman näköinen farkku markkinoilla, vai pystyttekö nimeämään jonkun toisen??? Itselläni on skoda octavia farkku ja kyllä aina hävettää oma valinta kun näen liikenteessä i40:nen.


    • k1k2
      • hi40

        Ei nykyfordia voi verrata i40:een. Ensiksi dieselien käynti on eripäivää verrattuna hyundaihin. Muotoilu on linjakkaampaa hyundaissa. Itselläni oli i30. Myin sen suoralla kaupalla. Näin minulla oli mahdollisuus lähteä suoralta pöydältä. Tutkin myös fordinkin sekä kia optiman, mutta päädyin i40: een. Tiedän että häviän vaihtoarvossa, mutta vaikka siitä saisikin hyvän hinnan niin kuitenkin siinä paljon rahaa palaa. Pidän nykyisestä autostani ja aionkin pitää sitä pitkään. Luultavasti on viimeinen autoni, ikä kun tekee tehtävänsä.


    • rahaamenee

      Pienin arvonalennus autoistani on ollut Toyotassa kaksi vuotta ja 59900 km > 13% arvonalennusta, ei ollut paha. Appivanhempieni viimeisimmässä autokaupassa Hyundai vaihtui uuteen 5 vuotta n. 50000 km, arvonalennus 78%!!!! Nykyisessä premiumissani arvonalennus on myös huimaa luokkaa, mutta sen tiesinkin jo leikkiin ryhtyessäni...

      • mässiäpitääolla

        Jos ostaa auton vain hyvitysarvo mielessä niin silloin ei ehkä kannata ostaa uutta autoa koskaan tai kulkea bussilla. Ostamalla uuden auton on kuin heittäisi satasia ikkunasta.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      59
      2090
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      57
      1783
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      59
      1654
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      7
      1586
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1545
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1475
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1336
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1301
    9. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      95
      1283
    10. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1193
    Aihe