Y.Raunisto OY

hulppu

Onko kenelläkään tietoa minkälainen työpaikka on kyseessä hämeenlinnassa?

41

5280

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ei kannata

      itse tuossa muutama kuukausi sitten kävin pari päivää kokeilemassa, ja totesin ettei ole minun paikkani. muutama tuttu on todennut saman asian.
      johtajalla tuntuu olevan johtamistyyli hukassa, tai sitten on todella paha asennevamma työntekijöitä kohtaan. Tuosta onnettomuudesta ei ole otettu opiksi yhtään, vaan sama välinpitämätön asenne jatkuu edelleen...kannattaisi työsuojelupiirin kävästä paikanpäällä katsomassa millä kalustolla tuolla edelleen yritetään töitä tehdä. "minä tiedän,te ette tiedä mistään mitään,tunarit", jos näitä kommentteja haluaa esimieheltään kuulla joka päivä, niin sitten kannattaa mennä tuonne hommiin.

    • Konkurssi

      Lehdessä oli tänään Y Raunisto Oy:n konkurssipesän velkojankokouskutsu.

    • VoiYrjö

      Eipä todellakaan voi suositella, palkat jäi palkkarurvaan ja paskanmaku suuhun...

    • japanilainentyöyhteisö

      Oiskohan tuo RAMEC oy ihan samaa pas... tosin onhan se nimi vaihtunut, liiketoiminta nousuun kun edellisen firman laskut jätetty maksamatta ja ei muuta kuin uudestaan sama meno päälle. Suuri teollisuuden vaikuttaja ja innovatiiviset tuotteet... tai huijausta ja hyväksikäyttöä....

    • sinmän

      Viime lauantaina oli Y.Raunisto oy pakkohuutokauppa!

    • koneistajakaveri

      Ystävän neuvo pysy kaukana!!!

    • menkää_itseenne

      Ihme kateellista pillitystä tyhjäpäiltä. Yrjö R on yksi Suomen menestyneimpiä keksijöitä ja pitää vyöllään lukuisia mullistavia patentteja. Tämän lisäksi yrittäjänä työllistää satoja ihmisiä. Tehkääpä perässä!

      • Mitä_vielä

        Erikoinen asenne tuo ”kateellista pillitystä” kommentointi. Tuolla mentaliteetilla oleva on todennäköisesti jäänyt henkisessä kehityksessä pahasti jälkeen. Se, että tilaustyönä saa keksinnön sekä niiden teorialaskelmat yliopistosta ja työllistää jonkun orjapalkalla tai ilmaiseksi (riistämällä) tekemään itse työn, ei ole kovinkaan kekseliästä, tai että saa kuulla jostain ideasta x joltain itseään fiksummalta, jonka sitten patentoi omiin nimiinsä voi ehkä olla jonkun mielestä todella mullistavaa. Vähän sama kuitenkin jos henkilö x käy ostamassa auton kaupasta ja kertoo tämän jälkeen kyseistä autoa omaksi keksinnökseen, eh? Kaupasta voi ostaa, ja samaten voi ostaa yliopistosta oikeasti fiksuilta ihmisiltä laskelmat ja teoriatason kehitystyön ja jos oikein osaa mielistellä henkilöitä niin osan työstä saa vielä ilmaiseksi. Narsistit osaavat ainakin mielistelyn, sehän on vain yksi työkalu näiden pakissa. Mitä tulee satoihin työllistettyihin, niin sehän on puhdasta fantasiaa ellei sitten lasketa sitä, että myydyt firmat työllistävät nykyään ammattimaisen johdon avulla joitakin kymmeniä, ehkä satoja koko valmistusketjussa. Esimerkiksi Movax tuskin olisi koskaan kasvanut niin isoksi ellei ammattimainen nykyinen omistajaporukka sekä johto olisi saanut ostettua Yrjöä pois firmasta (terrorisoimasta työilmapiiriä).


    • eikai24

      "Tämän lisäksi yrittäjänä työllistää satoja ihmisiä" Jaa missä?

    • odotellaan

      Niin ei ole vastausta tullut missä Raunisto työllistää satoja ihmisiä!!!!

    • Tietoinen2015

      Opetellaan urpot ottaa vastuuta, jos ns. Seisoskellaan tekemättä mtn ja saa huudot johdolta, niin oma vikahan se on!

      • niinonseonniin

        töitähän tehdään palkan mukaan.


    • Hetken_seurannut

      Paperit ainakin kuntoon ehdottomasti, muutenkin suosittelen äärimmäiseen varovaisuuteen. Olemassa olevasta työstä irtisanoutuminen tuon lafkan takia vaikuttaa kyllä todella riskialttiilta.

      • Tyhmä_sakottaa_itseään

        No jos vielä irtisanoutuu aiemmasta työstä Ramec OY:n takia niin hohhoijakkaa. On silloin kyllä täysin ansainnut omaa tyhmyyttänsä sen kaiken järjettömän paskan mitä Yrjö Raunistolla on kaataa sen henkilön niskaan, joka sinne erehtyy menemään. Paperit kuntoon ehdottomasti, mutta mitäpäs ne mitään hyödyttävät? Vähemmällä pääsette ja myös vähemmän häviätte, kun ette erehdy sinne ollenkaan.


      • Hetken_seurannut

        Ei kaikilla ole mahdollisuutta kunnolla selvittää taustoja kun on aikeissa vaihtaa työpaikkaa. Itse etsin uusia haasteita vanhasta työstä jossa koin että en enää oppinut juuri uutta, tyypin kertomukset ja lupaukset vaikuttivat uskottavilta, enkä tiennyt erityistä syytä olla sinne menemättäkään. Pitkä työttömyyshän siitä seurasi, mutta eipä tuo tyhmyydestä johtunut vaan tietämättömyydestä.


      • Tyhmä_sakottaa_itseään

        Totta. Se on niin että suomessa lähtökohtaisesti luotetaan toiseen osapuoleen. Tämä suomalaisten lähtökohtainen asenne (sinisilmäisyys?) on todella edullista niille, jotka lähtökohtaisesti kusettavat..


      • pukti

        Itse olin lähdössä myyntipäälliköksi Saksaan. Täytyy sanoa että ne 2-viikkoa jotka vietin Hämeenlinnassa olivat yksiä elämäni raskaimpia. En ole ennen nähnyt niin narsistista ja 0-100 alle nanossa kiihtyvää henkilöä. Puhelimessa lupasi asunnon ja työsuhdeauton, sekä about 3k/kk. Nuo 2 viikkoa nukuin Hämeenlinnassa tehtaan lattialla ja autona minulla oli hänen paskanen audi, josta oli katsastuskin myöhässä. Hän usein painotti lean-johtamistyyliä, mutta se oli kyllä kaukana siitä. Ikää alkaa olemaan hänellä jo sen verran että hänen kannattaisi vaan keskittyä viettelemään eläkepäiviä.


      • ramecnotforme

        Kovin tuntuu tutulta. Tarjolla oli vaikka mitä, TJ:n hommista Euroopan valloitukseen asti. Tosin palkkaa ei ollut alussa luvassa, vähän vaan tarvittiin joustoa omasta suunnasta... Siis omat rahat konkurssipesään. Onneksi ei päästy pidemmälle.

        Ei pidä liikaa mollata Pikku-Ykää. Onhan YR aikoinaan luonut ihan oikeasti jotain, mihin monet muut ei pysty. Nyt vaan oli lähtökohdat liian heppoiset ja ehkä lähestymiskulma rekrytointeihin ei niin normaali.

        Systeemi hoiti tilanteen, eli "case is closed".


    • tuskintoteutuu

      Ystävän neuvo Ykälle JÄÄ HYVÄMIES ELÄKKEELLE!!!!

    • Täytyytehdäpitkääpäivää

      Kierrä kaukaa! Itse olin Yrjö Raunistolla töissä Unistossa aikoinaan. Johtamistyyli on kammottava ja kaikkien esimiesoppien vastaista. Negatiivista palautetta varten pyydetään kaikki koolle ja virheen tehnyt ei saa itse korjata virhettä jne. Porukka vaihtuu nopeasti paitsi tietyt Ykän luottomiehet. Nyt Movax varmaan toimii, kun Ykä saatu pihalle tulppaamasta kasvua.

      Hatunnosto Ykälle sinnikkyydestä, mutta ei se oikeuta huonoa kohtelua. Kyllä niitäkin yrittäjiä on, jotka ovat luoneet ison liiketoiminnan tyhjästä ilman työntekijöiden kyykyttämistä.

      Harmi kun ei netistä aikoinaan löytynyt tällaisia sivuja.

    • Vessatauko

      Ykän pajat sopii extreme seikkailuun, muuden on puheiden puolesta hallituksen tasoa ja varmaan viimeisen pajan rahoitta "RedBull", kui uutta seikkailua. Kokemusta on muutama kk Unistosta. Kaikki kyttäs kaikkia ja kaikkea. Kokmeusta kertyi vaikka oli erittäin epämielyttävää.

    • Hydraulitunkki

      Taas on Raumecilla rekry pääällä, ei tunnu äijät pysyvän kun syksyllä viimeksi samat haut, eli sama meno jatkuu? Itse olisin parhaillaan työttömänä mutta pystyisikö tuolla edes puolta vuotta olemaan. No voihan olla että jos edes haastatteluun pääsee niin tyssää siihen.

      • Kiertäkää_kaukaa

        Olin kyseisen herran palveluksessa aikanaan. Vaihdon kolmen kuukauden kuluttua parempaan paikkaan. Sinne menin hienon henkilöstöpolitiikan vuoksi. Oli oikein nettisivuilla. Se oli täyttä potaskaa. Mulle ei ole pomo ennen ja jälkeen koskaan huutanut naama punaisena, kuten Ykä. Syy oli se, että erehdyin näyttämään keskeneräistä työtä ja kysymään mielipidettä. Keskeneräisestä työstä keskusteleminen on muualla ollut ihan normaalia. Olisin lähtenyt siitä paikasta, mutta varmistin ensin, että on toinen paikka, mihin mennä.


    • köökies

      millaset palkat on ja paljon työtekijoita on siina

      • Sellasnen_juttu

        Palakat on sillee summanmutikassa ja yrjölle käy vaikka 5000e kuussa kun ei se niitä kuitenkaan maksa. Palakanmaksu on myös silleen että ne tulee kun Yrjöllä on hyvä päivä, mutta älä huolestu, Yrjöllä ei ole koskaan hyvää päivää..


    • mitähähtähgwtrrthwe

      onkos sulla jotaki henkohtasta hampaankolossa kun noin niin yrität mollata

      • SäälittävääToellakin

        Ainahan kateelliset paskaläjät kadehtii menestyneitä yksilöitä.


    • kannattaakohan

      Raumec Oy
      Yksityisoikeudellinen trattaprotesti
      Y-tunnus: 26583136
      Osoite: Anttilankatu 13, 13210 Hämeenlinna
      Toimiala: Metallien työstö 25620
      Häiriöpäivä: 13.01.2016
      Julkaisupäivä: 28.01.2016
      Velkoja: Svea Perintä Oy, Hki
      Summa: 16 635,86 €

    • Yrjöä

      Yrjölle meneminen on sama kun haluais masokistisesti kiduttaa itseänsä. Aivan karmea ukko. En todellakaan suosittele kenellekkään. Jos tähän puulaakiin menee pitää olla valmis järjestämään elämänsä uudelleen. Konsepti on toimiva ja potentiaalinen,mutta Yrjöllä ei ole hajuakaan miten asioita hoidetaan tai miten esimiesasemassa toimitaan. Kertoohan se vähän suuntaa että,lukuisat ihmiset ovat sieltä lähteneet. Ei melkein jokainen niistä voi olla "huono" työntekijä ja sen takia olisivat saaneet lähteä.

      • ins.nöösi

        mistä tiedät. oletko ollut työssä siellä ? ajattelinpa juuri laittaa hakemuksen kun on avoin paikka työlle. miten sitten hoitaa asioita ja onko tuo perintätieto yllä paikkansapitävä


      • narnarnarnar

        Sinne vaan, onnea kuitenkin!


    • paja-apina

      Tämä oli päivän parasta huumoria.

      Työpaikkaa en voi suositella kenellekään, vaikka omasta seikkailusta ei taloudellisia tappioita tullut.

      • jakkimakukala

        kuinkas kauan viihdyit ja miksi lopetit vai saitko kenkää


      • Onnea_yritykseen
        jakkimakukala kirjoitti:

        kuinkas kauan viihdyit ja miksi lopetit vai saitko kenkää

        Olen ollut Yrjön hommissa. Lähdin omasta halusta toiseen paikkaan. Aika moni muukin on lähtenyt omasta halusta. Kaikki negatiiviset kommentit, mitä täällä on, on suurella todennäköisyydellä totta. Jos et, usko, voit jälkeen päin ajatella lausetta: mitä minä sanoin.


    • Simmun

      Onko yritys Raumec vielä olemassa ? On konkurssissa ?

    • Palkat_maksamatta

      Kannattaa kiertää kaukaa. Homma mennyt koko ajan alaspäin ja tällä hetkellä homma perustuu pelkkään valehteluun ja toisten ihmisten pettämiseen. Firman nimi voi vaihtua, mutta sen ihmisen toiminta ei.

    • yrjö_on_legenda

      Aivan käsittämättömän ihana mesta. Taivas maan päällä. Eedenin puutarha.

    • KiitollinenTeille

      Kiitos vastanneille! Jätän hakematta työhakemusta.

      • Anonyymi

        Hain tehtävään ja sankin paikan, ukkoa ei voi kukaan itseään kunnioittava ihminen kestää. Olin 2 viikkoa ja riitti.


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Vietin siel Ykän hommis turhan pitkän työjakson, ja työkaverit vaihtu ympärilt 2pv-2kk jälkeen... Ei sitä itse heti tajunnut, kuinka myrkyllinen se ukko oli. Millon Ykä pisti ihmisii ulos poliiseil uhkaillen, huutaen ja tavaroit seinää heitellen, millon vuoronperää maanitellen ja haukkuen - tätä viimestä todistaessani tajusin vihdoin itekkin lähteä. Sekopää ukko, suoranainen narsisti. Hänen omat yhteistyökumppaninsakin varovasti varottelivat minnuu alussa, mutta aattelin sen ensin olevan vain outoa huumoria, kun ei tuollaista käytöstä osannu ees kuvitella todeksi ennen sen todistamista.

      Joo hienoi keksintöi pistäny alulle, mut hoitoo vaativien mielenterveysongelmien kans ei kyl firmaa johdeta. Tai kannattais muutenkaan olla ihmisten kaa tekemisis. Sääliks käy perhettä, puhui heistäkin aina rumasti.

      Menkää kokeileen jos haluutte "elämyksen" jota ette varmasti koskaan unoha! Mutta niinkun tuolla aikaisemmin sanottiin, pitäkää huolen että on paperiasiat kunnos jotta pääsette myös ulos.

    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1545
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1174
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1117
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1016
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      975
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      937
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      882
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      19
      852
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      684
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      650
    Aihe