VARAOSIA.COM KOKEMUKSIA?

Onko kellään kokemusta hesalaisesta varaosia.com´ista? Kannataako asioida?
Ilmianna
Jaa

194 VastaustaTartuautomeesi.ee paljon halvempi.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
5 VASTAUSTA:
Varaosia.com on Suomen vanhimpia ja kokeneimpia henkilö-, paketti- ja kevyt-kuorma-autojen moottoreiden ja vaihdelaatikoiden välittäjiä.

Moottorit ja vaihdelaatikot tulevat vakuutusyhtiöiden lunastamista ajoneuvoista, monille tutummin AVK:lta. Varaosia.com moottorit ja vaihdelatikot tulevat 95% Englannissa kolaroiduista ajoneuvoista jotka huutokaupataan purettavaksi copart.co.uk:n kautta. Kolarimoottorit ja -vaihdelaatikot ovat kertaalleen vakuutusyhtiöiden lunastamia tuotteita jotka huomattavasti täysin uutta tuotetta halvempia.

Varaosia.com välittää tuotteet tilauksesta. Tilaajaa palvelee 8-10 hengen autoalan ammattilasten tiimi jonka kokemus moottoreista / vaihdelaatikoista kertynyt automaahantuojien merkkiliikeorganisaatioissa, autourheilun sekä autokorjaamoalalta raudan lujaksi. Helsingin varastossa ns. bulkki tuotteita löytyy koko ajan 60-80 moottoria / vaihdelaatikkoa heti toimitukseen jotka ovat tyypillisesti VAG-konsernin tasaisesti rikkoutuvia moottoreita / vaihdelaatikoita.

Varaosia.com on kotimainen toimija. Kun välitetty tuote on väärä se vaihdetaan toiseen tai asiakkaalle palautetaan kauppasumma. Jos tuote tuote on saapuessaan toimitusosoitteeseen väärä se vaihdetaan toiseen tai palautetaan kauppasumma. Jos tuote on esim. kolarista tai kuljetuksesta johtuen viallinen saapuessaan toimituspaikkaan se vaihdetaan toiseen tai palautetaan kauppasumma. Jos asennuksen aikana esiintyy ongelmia Varaosia.com:n tekninen tuki avustaa tilaajaa tai tilaajan asennusliikettä asennuksessa. Näin toimien Varaosia.com:n välittämiä tuotteita asennetaa yli 1000 eri ajoneuvoon vuosittain. Tuotteelle tilataan kuljetukset ulkopuolisilta huolitsijoilta tilauksen yhteydessä ja Varaosia.com pyydettäessä selvittää missä tilaus kulkee jos tätä ei kuljetusliikkeen antamissa aikaikkunoissa kuulu perille.

Varaosia.com ja tilaaja toimii yhteistyössä siihen saakka kun ajoneuvo on taas palautunut liikenteeseen. Varaosia.com ei etsi asiakkaalle pelkästään tuotetta vaan kulkee tilaajan kanssa käsikädessä siihen saakka kunnes taas savu putkesta tupruaa.

Sosiaalinen media on meille tärkeä kanava kerätä palautetta ja otamme ilolla kaiken palautteen vastaan. Olemme pelkästään tämän kanavan innoittamana palkanneet rahdin asiakaspalveluun lisää henkilöstöä sekä rakentaneet uusia palvelupaketteja jotka tilaaja voi hankkia tilatessaan tuote Varaosia.com:n kautta ulkomailta. Suomi24 on yksi kanava jolla tavoitamme autoilijoita oli he käyttäneet Varaosia.com palvelua tai ei. Tutustu palvelupaketteihimme ja liity tuhansien tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon!!!

Syysterkuin

Varaosia.com
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Mukavaa viikon viimeistä päivää.

Muistakaa tarkkailla jäähdytinnesteiden määrää sekä pakkaskestoa. Tämä on se vuoden aika jolloin pakkasten kiristyessä alkaa moottoririkkoja esiintymään normaalia enemmän nesteiden jäätyessä ja aiheuttaen moottori rikkoja.

Mukavaa syksyn jatkoa

Varaosia.com
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Kiitos neuvoista. Olen yhden moottorin muutamia vuosia sitten vaihdattanut koska meni pakkasilla jääkokkare huohottimesta turboahtimeen joka siis rikkoi ensin turboahtimen ja turboahtimen osaset rikkoi moottorin. Nykyään seuraan nesteitä jos mahdollista niin autoni pidän lämpimässä tallissa. Pitäisi olla -80 luvun mersut ja audit niin kestäisi moottorit vielä sen miljoonan vetäistä.

Ex-Audisti
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Olen itse erittäin onnellinen että tämän tyyppistä toimintaa harjoitetaan. Oman autoni uusi moottori olisi maksanut yli 10.000 euroa! Ajomäärä oli 125.000km kun moottori rikkoitui, olin ostanut auton uutena 7 vuotta sitten. Tunne oli apea, jakoketju oli venynyt. Sain moottorin kolmasosan hintaan kolariautosta, ei valittamista. Välityspalvelu oli ainoa mahdollisuus oman autoni kohdalla, muualta kuin ulkomailta ei moottoria löytynyt.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa

Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Mää oon tilannut moottorin täältä ja en kyllä kehtoo valittoo, vieläki emäntä painoloo työmatkoo ja pentuu hoitoon, onneks, hahahaha. oli moottor paljo halvempo ja tuli nopeempoo ku muualta luvattiin
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Kokemukseni pohjalta: ainoa miinus on huono tiedon kulku. Hinta korjauksissa voi olla aikas suolanen, mutta jos nyt haluaa virolaisten kans pelata mielummin halvemman hinnan perässä kysy mielessäs pelaako takuu jos ostaa muualta kuin Suomesta?
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
2 VASTAUSTA:
Hei,

Saimme yhtiön markkinointiin ilmoituksen että täällä Suomi24.fi palvelussa on jaettu paljon hyvää sekä huonoa palautetta palvelusta joita vuosien saatossa asiakkaamme kohdanneet. Kokonaisuus vaikuttaa erittäin hyvältä. Laskimme että palaute 2014 elokuuhun mennessä on noin 3 palautetta, toimitettuja tuotteita 2010-2014 n. 2500-3000 kappaletta. Ja kiitos siis hyvästä palautteesta. Otamme kaikki palautteet vastaan innolla ja avasimme erityisesti tätä viestiketjua varten sähköpostiosoitteen suomi24@varaosia.com johon voi kirjoittaa meille yksityiskohtaisemmin kokemastaan, sekä huonot että hyvät.

Arvostamme jokaisen kirjoittajan yksityisyyttä ja tahtoa pysyä anonyyminä. Ilmoittakaa meille kuitenkin sähköpostiviestissä ajoneuvon rekisteritunnus, tilausnumero tai laskunnumero jotta osaamme tarkastella mikä meni pieleen, millä muotoa ja että kysymyksessä on todellinen tilaus.

Rojektimies: Palaute hyvä. Tiedonkulkua parannettu 08/2014 siirtymällä kaikissa asiakas ilmoituksissa (tarjouspyyntö,rahti,tekninen tuki) vain ja ainoastaan sähköisiin lomakkeisiin jotka kirjautuu järjestelmäämme, näemme tarkan ajan milloin ilmoitus tullut sekä saamme vastattua 2-3 arkipäivän sisään jokaiselle. Kaikissa materiaaleissa (tilausvahvistus, toimitus-,asennus-ja takuuehdot) on selkeästi kerrottu että kaikki ilmoitukset tulee tehdä vain käyttämällä sähköisiä lomakkeita, puhelintiedusteluita ei enää vastaanoteta rahditukseen tai tekniseen tukeen liittyen. Kun jokainen ilmoitus tulee annettujen ohjeiden mukaisesti sivujemme kautta käyttäen sähköisiä lomakkeita rahti tiedusteluissa, teknisissä tuki asioissa ja tarjouspyynnöissä niin jokaiselle asiakkaalle vastataan 2-3 arkipäivän kuluessa. Jokaiseen saapuneeseen viestiin vastataan järjestyksessä, ne tiedustelut jotka vaativat selvitystä enemmän (esim. rahti- ja teknien tuki) ottavat helposti tuon 2-3 arkipäivää. Asiakkaan ei tarvitse, kuten valitettavan usein käy, tuon 2-3 arkipäivän aikana lähettää kymmeniä sähköposteja, yksi riittää.

Lähetä meille ystävällisesti tilauksenne tiedot suomi24@varaosia.com sähköpostiin ja tarkastamme että tässä on todellinen tilaus kyseessä ja voimme sopia hyvityksen jollei sellasta ole jo sovittu ja tehty. On tärkeä tietää että kysymyksessä on todellinen tapaus eikä vain trolli.

Mukavaa kesää

Varaosia.com
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
etninen puhdistus pantava toteen!!!!!
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
En ole koskaan saanut niin huonoa palvelua minkään alan yrityksestä kuin varaosia.comin kautta. Tilaamani paketti on ollut myöhässä jo kuukauden ja kukaan yrityksestä ei vaivaudu informoimaan asiasta mitään vaan olen joutunut soittamaan yritykselle useita kertoja. Jokaisen soittokerran jälkeen asiaa pahoitellaan ja luvataan uusi toimitusaika joka ei ole vielä kertaakaan pitänyt paikkaansa. Olen maksanut tuotteet ja odotan edelleen kallista tuotettani.

Kaiken huippuna oli, että olen joutunut soittamaan yritykseen, että saisin tilausvahvistuksen. Olen soittanut myös että saisinko laskun maksettavaksi ja ties kuinka monta kertaa, että missä tilaamani tuote on!

En käsitä miten tälläisellä toimintatavalla yritys on edelleen pystyssä.

Ikinä en enää tämän jälkeen tule asioimaan kyseisessä paikassa.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
2 VASTAUSTA:
Hei Kyynämöinen,

Saimme tiedoksi Varaosia.com:n markkinointiin Suomi24.fi palvelussa olevasta markkinointi topicista. Kuten tuossa vastasimme juuri Rojektimiehelle niin myös Teille tuomme iloksenne tiedoksi että palautteenne on tullut meille perille. Kysymyksessä on tässä hyvin vanha palaute, yksi erittäin harvoja vuoden takaa ja kertoo siitä että tuohon mennessä palvelumme kautta n. 2500-3000 välitetyn moottorin / vaihteston toimitukset ovat menneet huikealla prosentilla hyvin maaliin! Myöskään itse tuotteissa ei tähän mennessä ole ollut valittamista.

Tähän yksittäiseen tapaukseen emme valitettavasti osaa ottaa kantaa koska tässä ei mainita tietoja mistä, kenen tai mihin ajoneuvoon mahdollinen tilaus on ollut tulossa. Ei myöskään mistä syystä toimitus on venynyt, onko kyseessä ollut ensimmäinen tuote väärä, viallinen tai korjauskelvoton jonka tilalle on tilattu mahdollisesti toinen tuote. Vai johtuiko viive siitä että tilausta ei oltu puoleltanne kirjallisesti vahvistettu.

Tilausvahvistus toimitetaan vasta kun sekä tilaaja että Varaosia.com tuotteen maahantuojana / välittäjänä on hyväksynyt tilauksen. Jokaisessa vahvistuksessa lukee että vastaa vain tarjoukseen, vahvistukseen tai lähetettyyn sähköpostiketjuun kirjallisesti koska vain tällöin sekä meille tuotteen myyjänä / välittäjänä että Teille tuotteen tilaajana jää mustaa valkoiselle että tilaus on tehty ja se lähtee siitä rullamaan annettujen ohjeiden ja toimitusaikojen puitteissa.

Tämä on hyvä palaute ja toivomme että tätä kautta saitte mukavasti lisää tietoa harmilliseen tilanteeseen. Kaikkia asiakkaita ei voi milloinkaan miellyttää mutta tänä päivänä on ainoa tapa toimia antamalla vahvistukset (myyjänä / välittäjänä) tilaajalle sekä ilmoittaa tilaus (tilaajana) myyjälle kirjallisesti. Tuotteet joita myymme / välitämme on erittäin arvokkaita ja mekään emme niitä tilaa huviksemme varastoon. Jokainen tuote tilataan asiakkaan erikseen hyväksyessä tehty tarjous. Me teemme työtä tilaajalle etsimällä rikkoutuneen tuotteen tilalle edullinen varaosa kolaroiduista vakuutusyhtiöiden lunastamista ajoneuvoista, teemme siitä tarjouksen siltä pohjalta joita saatavilla, tilaaja hyväkvyy tarjouksen jonka jälkeen järjestämme tilaajan antamaan osoitteeseen kuljetukset ensin Suomeen 6-8 arkipäivää siitä päivästä kun tilaaja on maksanut tuotteen, kun tuote on saapunut Suomeen siitä seuraavaksi kuljetuspakkaus siirtyy Kaukokiidolle jolloin maali häämöttää 2-3 arkipäivän päässä. Tämä kaikki tieto löytyy jokaisesta materiaalista joka toimitetaan kirjallisesta tarjouksesta alkaen sekä verkkosivuiltamme.

Itse tuote on tässä Kyynämöisen palautteessa ollut kuitenkin ilmeisen hyvä ja sovitunlainen koska palaute käsitteli vain puuttuvaa tilausvahvistusta.

Mukavaa kesää toivottaa

Varaosia.com
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
En ole myös saanut koskaan niin huonoa palvelua kuin varaosia.comin kautta. Olen samaa mieltä, että tiedonkulku ei pelaa asiakkaan ja toimittajan välillä sekä näyttää siltä, että viestintäongelmia on myös talon sisällä. Toimitusaikataulut eivät pidä sopimuksen mukaisesti sekä toimitettu tavara ei ole ollut sitä mitä on luvattu.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti

Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

Ilmianna
Jaa

Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

Ilmianna
Jaa
ÄLKÄÄ OSTAKO KYSEISESTÄ LAFKASTA YHTÄÄN MITÄÄN!

Tilasin autoon käytetyn täysmoottorin varaosia.com -palvelusta. Tilauksen yhteydessä ilmoitin alustanumeron mukaisen moottorikoodin. Moottori myöhästyi ensin viikon. Seuraavaksi korjaamolta ilmoitettiin, että toimitetussa moottorissa on väärä koodi ja ainakin imusarja on erilainen. Pyydettyäni kaupanpurkua, Varaosia.com ilmoitti moottorin käyvän autooni, ainoa ero on vauhtipyörässä. Toimitettu moottori oli automaattivaihteisesta autosta. Myöhemmin ilmeni, että toimitetusta moottorista oli rikki egr-venttiili, turbo ja suuttimet. Korjaamon vaihdettua nämä vanhasta moottorista, tuli asennustyö maksamaan 3x alkuperäisen kustannuksen verran. VARAOSIA.COM EI VASTAA SÄHKÖPOSTEIHIN EIKÄ PUHELUIHIN.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
2 VASTAUSTA:
Hei huoletonnauris,

Kiitos palautteesta, saimme Varaosia.com:n markkinointiin tiedon Suomi24.fi:ssä olevasta markkinointi topicista. Kaikki palaute tähän saakka on ollut varsin hyvää / asiallista ja olemme ottaneet kaiken suurella sydämellä vastaan.

Tuotteen toimitus viive viikko, tästä yksittäisestä tapauksesta jota emme pysty kohdistamaan mihinkään emme pysty tässä vastaamaan koska emme pysty tarkastamaan tilausajankohtaa, sovittua toimitusaikaa, onko tuotteen saapumisen mahdollisesta viiveestä ilmoitettu, tms tms. Tässä tapauksessa ei sinänsä ole mitään kummallista, täyden moottorin tilauksen kohdalla Varaosia.com kaikkien toimitusehtojen mukaisesti takaa perusmoottorin yhteensopivuuden, apu- ja lisälaitteita voi joutua vaihtamaan rikkoutuneesta moottorista. Jokaiselle apu- ja lisälaitteelle on myös ilmoitettu siitä maksettu hinta toimitusedhoissa joka palautetaan tilaajalle kun osat palautettu. Vuoden 2015 aikana ei meille ole palautettu tämän tyyppistä osasettiä joten oletamme että Teille on joko korvattu nuo osat tilaamalla ne asennusliikkeen kautta, toimittamalla käytetyt tai kompensoimalla tuotteen hintaa. Kuten toimitusehdoissa sekä verkkosivuillamtamme on selvästi kerrottu ja tahdomme tuoda tämän myös täysin selvästi / kristallin kirkkaasti esille, kolariauton moottoreiden apu- ja liaälaitteissa voi olla vikaa, ne ovat käytettyjä jotka kokeneet yleensä rajun äkkipysäyksen ja mahdollisesti puristuneet auton rintapellin ja törmäyspisteen väliin kuten sen on suunniteltu liikkuvan kolari tilanteessa.

Tilaajana ostatte meiltä tuotteen / palvelun jossa me vastaamme näistä osista kirjallisten toimitusehtojen mukaisesti. Kun tuotteen tarkastus vaiheessa joka asennusvaiheen ensimmäinen kohta havaitaan eroja tulee niistä ilmoittaa meille käyttäen teknisen tuen lomaketta jolloin tieto tavoittaa oikean henkilön. Jokaiseen ilmoitukseen vastataan 2-3 arkipäivän kuluessa, teknisiä tuki asioita ei hoideta puhelimitse kuten kaikissa Teille toimitetuissa materiaaleissa lukee. Varaosia.com:n tekninen tuki on joka päivä puhelinyhteydessä eri puolille Suomea asennusliikkeisiin mutta kaikki lisätyö- tai varaosatilaukset hoidetaan kirjallisesti. Toivottavasti tästä vastauksesta oli myös Teille iloa ja mitä ilmeisimmin itse tuote myös tässä tapauksessa on ollut mieluinen ja toiminut hyvin.

Itse asiassa tässä samalla löysimme hiukan tietoa tähän, tässä oli suuttimiin liittyen tehty vaihto koska moottorissa kiinni olleet suuttimet olivat maalattu niin että numerosarjaa ei näkynyt ja asennusliikeen toimesta vaihdettu toiset suuttimet rikkoutuneesta moottorista. Syy suutin vaihtoon oli että asennusliike ei tiennyt suuttimien numerosarjaa, kyseessä oli merkkiliike jota opastimme että tässä kyseisessä moottorityypissä on käytety vain yhtä suutinta......Vaihto oli täysin turha joka olisi vältetty sillä että asennusohjeiden mukaisesti olisi tehty meille ilmoitus ja olisimme osanneet antaa tuon tiedon sekkä sen että tuo maali olisi lähtenyt ihan rätillä pyyhkien pois.....

Jos tässä asiassa on jotakin epäselvää tai sotkemme palautteen johonkin toiseen niin myös sinä voit ilmoittaa meille tilauksen tiedot suomi24@varaosia.com ja katsotaan onko hyvityksiä jäänyt saamatta tai muuten jotakin kesken. Pyrimme jokaisen ilmoituksen hoitamaan maaliin kilpailu- ja kuluttajaviraston ohjeiden mukaisesti kohtuullisessa 2-4 viikon ajassa jos se suinkin on meistä kiinni. Jos tuotteesta puuttuu osia tai on vääriä menee helposti asennuksen tiimoilta 2 viikkoa kun varataa uusi aika mutta tuona aikana asennusliike saa tilattua rauhassa tarvittavat osat. Se tärkein on unohtaa kiire kun tilaa kolaroidun moottorin tai vaihteiston.

Kesä terkuin

Varaosia.com
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Varaosat.comin asiakaspalvelu ei pelaa millään muotoa. Kukaan ei vastaa puheluihin, ei välitä soittopyyntöjä eikä sähköpostiin vastaa kuin automaatti. Reklamaation tekeminen on täysin mahdotonta. Mitähän kuluttaja-asiamies sanoisi asiaan?
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Takuuehdot on aivan mahdottomia jos mitään tekee niin takuu raukeaa ja kaikki mikä liikku on vaihdettava. Eiole kokemuksia etta olis tarvinu takuu asioita mutta paketin muka on ollu vihko missä kaikki on mainittu joten ne pesee kätensä toisin sanoen kätensä kaikesta
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Hei qEAWSFDGH,

Kiitos palautteesta, saimme tiedon Varaosia.com:n markkinointiin tästä markkinointi topicista. Kaikki palaute on ollut erittäin hyvää ja rakentavaa. Takuuehdot on tehty vuosien kokemuksella turvatakseen Teidän tilaajan edun jotta ajoneuvonne tulee kerrasta kuntoon. Asennusohjeet sisältävät erinäisen määrän tarkastuksia, muistuttaa osista jotka tulevat uusia, oleellisimpina jakopäänosat moottoreissa, muita ei juuri olekkaan. Tiivisteet tulee tarkastaa, mielellään uusia silloin kuin käsitellään apu- ja lisälaitteita joiden väliin tulee tiivisteet. Nämä kaikki asennusohjeiden kohdat ovat rakentuneet sillä että meillä tekniseen tukeen on tullut mitä erinäisempiä ja kummallisia ilmoituksia. Jopa öljyt on jäänyt laittamatta automaattiaskeihin ja sen sellaista.

Palaute on hyvä. Asennusohjeet menevät aina tarjouksen, tilausvahvistuksen sekä tuotteen mukana. Kaikki materiaalit löytyvät myös sivuiltamme. On tärkeää että ennen tilausta näihin ohjeisiin tutustutaan ja aivan viimeistään ne tulee lukea siinä kohdin kun aaloittaa asennuksen. Heti jos tuntuu että tulee kysymyksiä niin meihin saa joka päivä yhteyden klo. 9.00 - 17.00 puhelimitse, sähköpostilla sekä käyttäen teknisen tuen sähköistä kaavaketta joka lukee heti ensimmäisenä asennusohjeissa.

Toivottavasti tämä vastaus auttoi Teitä.

Kesäisin terveisin

Varaosia.com
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Varaosia.com ei ole edes yritys com päätteisiä yritysmuotoa ei suomessa ole,täysi huijari yritys
3000e tappio tuli näiden heppujen takia,nimet laitan kunhan saan kuluttajariitalautakunnalta nimet,kuluttajariitalautakunta ei voi tehdä edes päätöstä koska vastapuoli passiivinen eivät vastaa mihinkään vaikka ovat saaneet tiedoksi haastemiehen välityksellä,,ÄLKÄÄ MISSÄÄN NIMESSÄ OSTAKO MITÄÄN ,jos ette usko kysykää tietoja kuluttajariitalautakunnasta
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
3 VASTAUSTA:
Komppaan kaikkia muita. Huonoin palvelu mitä olen missään tavannut, täyttää huijauksen kriteerit.

Tilaamani moottori ahdin oli myöhässä useamman kuukauden ja aina sai itse soitella perään että missä laite viipyy. Kun lopulta toimittivat moottorin niin se oli rikkinäinen.
Laakkosella kertyi työkuluja vaikka kuinka paljon ja vasta vuoden kitkuttelun jälkeen alkoi rahaa tulla takaisin päin, juuri ennen kuin oltaisiin käräjille menty.

Uskomaton lafka joka on tuottanut niin paljon mielipahaa ettei voi käsittää. Älkää vain koskaan asioiko siellä.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Hei huijarit,

Kiitos palautteesta. Saimme ilmoituksen Varaosia.com:n markkinointiin tästä markkinointi topicista. Kaikki palaute on meille tärkeää, tulee se mitä foorumia pitkin tahansa. Voitte ystävällisesti myös ilmoittaa tilauksenne tiedot meille suomi24@varaosia.com sähköpostiin niin tarkastamme onko tässä kysymyksessä todellinen tilaus vaiko yrityksen maineen tarkoituksellinen tahraaminen.

Kävin yhtiön johdon kanssa palaverin ja yhtään asiakaspalautusta tuotteista joka meille palautettu ei ole maksamatta. Tilaus- ja toimitusehtojen mukaisesti tulee meille toimittaa kilpailu- ja kuluttajaviraston ohjeiden mkaisesti väärä / viallinen tuote jonka jälkeen se vaihdetaan ehjään, oikeaan tai korjataan. Kohtuullinen aika tuolle on kilpailu- ja kuluttajaviraston ohjeiden mukaisesti 2-4 viikkoa.

Varaosia.com:ssa työskentelee myynnin asiakaspalvelussa, rahdin asiakaspalvelussa ja teknisessä tuessa vuoden ajasta riippuen 6-8 henkeä ja jokaisen tavoitat puhelimella tai sähköpostilla niin tarvittaessa. On tapauksia joissa ohjeistamme tilaajan ottamaan yhteyttä kilpailu- ja kuluttajaneuvontaan koska se on taho joka osaa puelueettomasti ohjeistaa tilajaa ymmärtämään käytettyjen kolarituotteiden tilaus-, ja toimitusehtoja. Kaikki tilaukseen-, toimitukseen ja asennukseen liittyvät tiedot, kaikki reklamaatio- tai takuukäsittelyyn liittyvät tiedot löytyvät kirjallisesti tuotteen tarjouksen, tilausvahvistuksen sekä tuotteen mukana. Kaikki nämä tiedot löytyvät verkkosivuiltamme. Varaosia.com sivuston kautta kolariautojen moottoreiden ja vaihdelaatikoiden tuontipalveluita tarjoaa yritys GG Parts Import Oy Helsingin Herttoniemessä. Meille palvelu on erittäin tärkeä ja teemme yhteistyö kilpailu- ja kuluttajaviraston kanssa sekä seuraamme jatkuvasti kuluttajalaissa mahdollisesti tapahtuvia muutoksia. Meillä on asiakkaille täysin veloituksettoman teknisen tuen lisäksi myös veloituksetta käytössä lakitoimisto, Premium Law Helsingissä joka avustaa tilaajaa niissä tapauksissa kun tuotteen asennuksessa on ollut ongelmia.

Toivottavasti tämä avasi antamaanne palautetta ja olemalla meihin yhteydessä suomi24@varaosia.com sähköpostilla ilmoittamalla tilauksenne tietoja sekä oletteko palauttaneet tuotteen vai mistä kysymys niin toivomme että ongelmanne ratkeaa.

Kesä terveisin

Varaosia.com
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
PäivänPankki kirjoitti:
Komppaan kaikkia muita. Huonoin palvelu mitä olen missään tavannut, täyttää huijauksen kriteerit.

Tilaamani moottori ahdin oli myöhässä useamman kuukauden ja aina sai itse soitella perään että missä laite viipyy. Kun lopulta toimittivat moottorin niin se oli rikkinäinen.
Laakkosella kertyi työkuluja vaikka kuinka paljon ja vasta vuoden kitkuttelun jälkeen alkoi rahaa tulla takaisin päin, juuri ennen kuin oltaisiin käräjille menty.

Uskomaton lafka joka on tuottanut niin paljon mielipahaa ettei voi käsittää. Älkää vain koskaan asioiko siellä.
Hei PäivänPankki,

Kiitos palautteesta. Saimme tiedon että täällä Suomi24.fi:ssä on annettu palautetta joka oikein hyvä asia. On tärkeä antaa palautetta ja nyt se on tavoittanut vielä oikean osoitteenkin. Koska tässä ei selviä kenen tilauksesta tai mihin ajoneuvoon on tuotetta tilattu emme pysty tarkemmin ottamaan kantaa miksi tilauksenne on viivästynyt mutta noin normaalisti ei kuljetukset ole kuukausia kateissa. Jos tuote joka normaalisti tilattu ei saavu meille Helsinkiin niin ilmoitamme asiakkaalle että tuote ei tule, etsimmekö muuta vaihtoehtoa vai palautammeko maksun. Näin toimien voi asiakas myös etsiä jotakin toista vaihtoehtoa. Olette jättäneet palautteen heinäkuussa 2015 ja näistä kaikista jätetyistä palautteista taitaa olla toinen tai kolmas joka liittyy venyneeseen toimitukseen. Te tilaajana olette ostaneet meiltä palvelun jolla tuotamme maahan Teille moottorin, me annamme toimitusajan sen mukaan minkä huolitsija antaa meille. Tämä tieto on Teille toimitettu kaikissa materiaaleissa aina tarjouksesta alkaen. Kaikki muu mikä liittyy asennukseen tai takuunaikaisiin toimiin emme pysty tältä osin kommentoimaan kun ei ole mitään tietoa mihin liittyy.

Tästä yksittäisestä tapauksesta emme osaa sanoa olemeko pyytäneet Teitä palauttamaan viallinen moottori ja olette palauttaneet sen vasta vuoden päästä vai miten mennyt. Meillä on tapauksia joissa tilaaja on vaatinut kiukuspäissään suuria vahingonkorvauksia mielipahasta tai muista aiheutuneista kuluista. Näissä tapauksissa jos tilaajan sekä myyjän välillä ei tilaus- ja toimitusehtojen mukaisesti löydetä yhteisymmärrystä on välillä pakko hakea oikeudellinen näkökanta asioihin. On valitettavaa mutta joskus kun tilaaja kokee itsensä kaltoin kohdelluksi niin joudumme antamaan tilauksen lakitoimistolle käsiteltäväksi / selviteltäväksi. Usein kuitenkin lakitoimiston ja kilpailu- ja kuluttajaviranoimaisten yhteistyöllä löytyy tilaajan sekä myyjän välille sopu. Olemme toimittaneet muutaman tuhannen tuotetta ja näitä tapauksia tulee väistämättä joka vuosi 2-4 kappaletta. Tämä on sekä tilaajan että tavarantoimittajan oikeus niissä tilanteissa kun mennään aivan marginaaliryhmään ongelmallisissa tilanteissa kaikessa kaupankäynnissä. Nämä moottoririkot ovat kalliita, puhutaan aina isoista summista ja helposti voi tulla turhautunut olo kun auto ei valmistu.

Toivottavasti tämä avasi myös tämän palautteen antajaa.

Kesä terveisin

Varaosia.com
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Olen ajanut nyt n. 30.000 km heidän " tehdaskunnostetulla " vaihtomoottorilla ja turbolla ainakin toistaiseksi ilman muita ongelmia kuin vie öljyä, mutta viime aikoina se on vähentynyt. On kuulema normaalia.... Mittausten perusteella tuotteet OK, mutta se käsittämättömän huono tiedon kulku ja toimituksen viivästyminen aiheutti syvät traumat. Perusmoottori tarkoittaa todellakin vain perusmoottoria eli kaikki lohkon ympärille tuleva on otettava vanhasta moottorista ja täydelliset tiivistesarjat on syytä hankkia hyvissä ajoin. Yritys nettiosoitteen takana on GGParts Import Oy. Kaikki asiointi on dokumentoitava ja takuuohjeet kannattaa lukea huolellisesti ennen asennuksen alkua.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:

Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Hei Trauma,

Kiitos palautteesta. Kirjoitat asiaa ja mukava kuulla että tuote on ollut sellainen kuin toivoit.

Kesä terveisin

Varaosia.com
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti

Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

Ilmianna
Jaa
Aivan uskomatonta toimintaa kyseiseltä yritykseltä. Kaikki tilaamani moottorin apulaitteet olivat hajalla. Maksoin kuitenkin täysmoottorin hinnan! Sähköpostiviesteihin tai puheluihin ei vastata! VÄLTTÄKÄÄ KYSEISTÄ YRITYSTÄ!!
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:

Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Hei 042015,

Kiitos palautteesta. Saimme tiedon että Suomi24.fi palvelussa on jaettu palautetta, nyt se on tavoittanut oikean osoitteenkin. Olkaa ystävällisiä ja tehkää ilmoitus Varaosia.com:n tekniseen tukeen tästä. Kävimme teknisen tuen kanssa läpi ja tälläistä ilmoitusta jossa olisi kaikki apu- ja lisälaitteet rikki ei ole meille saapunut.

Olette tilanneet kauttamme ilmeisesti moottorin, ilmoittakaa rekisteritunnus tai jokin laskun numero meille niin voimme tuon todentaa. Teille on toimitettu toimitusehdot kolmeen kertaan, tarjouksen mukana, tilausvahvistuksessa ja tuotteen mukana. Jokaiselle apu- ja liaälaitteelle on määritelty hinta joka niistä palautetaan jos jokin viallinen. Osat tulee palauttaa teknisen tuen antamin ohjein joka myös kilpalu- ja kuluttajaviraston ohjeiden mukainen toimintatapa.

Kesäisin terveisn

Varaosia.com
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Väärä vaihteisto tuli viikossa,pari kuukautta meni ja usean soittokerran jälkeen tuli tuli loota mutta vanhempi kuin mitä olin tilannut/maksanut, ja vähän vaikuttaa siltä ettei ole edes kunnostettu vaihdeloota.kuluttaja-asiamiehelle lähtee sähköpostia piakkoin
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Hei öövini,

Kiitos palautteesta. Saimme tiedon että Suomi24.fi palveluun on jätetty yhteydenottopyyntöjä tai annettu palautetta joka ei ole meitä tavoittanut. Asennusohjeiden mukaisesti tulee tuote tarkastaa ja jos tuotteessa havaitaan virheitä tai muita oleellisia eroja tilattuun tuotteeseen tulee asennustyö keskeyttää ja ilmoittaa heti meille tekniseen tukeen. Näissä tapauksissa tekniseen tukeen tulee toimittaa kuva tuotteesta jotta voimme todentaa onko tuote oikea mikä tilattu sekä onko asennettavissa autoon.

Palautteenne on tärkeä ja kertoo juuri siitä miten tärkeä on tehdä asennusohjeiden mukaiset tarkastukset. Ilmeisesti kuitenkin tuote on ollut sellainen kuin toivottu koska meidän järjestelmä ei anna tälläisestä mahdollisesta tuotevaihdosta mitään tietoa taikka että olisi tämän tyyppistä ilmoitusta jätetty.

Rekisteritunnuksella saamma kaikki tiedot. Kilpailu- ja kuluttajavirasto on monesti selkein väylä koska myös he osaavat opastaa toimimaan toimitusehtojen mukaisesti. Tuo yhteydenotto joko meidän ohjeistamana tai tilaajan omatoimisesti tekemänä avaa tilaajan näkemystä ja helpottaa tämän jälkeen ajoneuvon saattamista asiallisesti takaisin baanalle. On hyvä muistaa että tuo on meidän jokaisen oikeus silloin kun tuntuu että kahden osapuolen näkemys ei asiassa kohtaa. Marginaalitapaus tämäkin suhteessa useaan tuhanteen välitettyyn / toimitettuun tuotteeseen jos todellinen.

Kesäisin terveisin

Varaosia.com
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Tällä yrityksellä ei toimi mikään,kannattaa välttää.,
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Hei pettynyttosipahasti,

Kiitos palautteesta jos tämä on tosi. Toimitamme vuositasolla yli 1000 moottoria / vaihdelaatikkoa, huonoa palautetta toimituksista tai tuotteiden laatuun liittyen on tänä vuonna tullut n. 15-20. Suhde on erittäin hyvä ja kertoo kyllä jonkin asian toimivan. Aina tulee tapauksia nyt ja tulevaisuudessa jossa tilaajan ja toimittajan välille tulee kitkaa, tätä ei pysty millään välttämään. Tuotteet tulevat rajusti vaurioituneista vakuutusyhtiöiden lunastamista ajoneuvoista meillä sekä kaikilla muilla purkuautojen moottori / vaihdelaatikko toimittajilla.

Jos olette meiltä tilanneet tuotteen niin voitte ystävällisesti antaa meille tarkempaa tietoa sähköpostitse suomi24@varaosia.com ja jos tietonne on tosi niin hyvitämme mielellämme mielipahaanne.

Kesä terkuin

Varaosia.com
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Pelkästään positiivisia, olemme autoorjaamona tilanneet jo vuosien ajan 5-10 moottoria vuodessa, kolariautojen moottoreita, suosittelen perusmoottorin tilaamista, ne on aina takuutarkastettuja. Jos tuotteissa virheitä niin tekninen tuki palvelee todella nopeasti ja ammattitaitoisesti, yksikään auto ei ole jäänyt nosturille. Kiitos ja kumarrus, parempaa kolarikoneiden toimittajaa emme ole tavanneet vaikka olemme kokeilleet muitakin.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
5 VASTAUSTA:
Kuuleppa niitä moottoreita ei tarkista kukaan,niillä ei ole takuuta eikä rahojaan saa pois,korjaamot ainakin kuopiossa ovat kieltäytyneet asentamasta näiden huijareiden paska koneita ,kyseinen pulju syytti kokenutta asentajaa virheestä kun vaihtomoottori oli väljä ,pitää olla aika kokenut että moottoria asentaessa saa sen väljäksi,,välttäkää tätä virmaa(ainiin eihän se kuluttaja asiamiehen mukaan ole yritys) huijareita
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Paskaa111 kirjoitti:
Kuuleppa niitä moottoreita ei tarkista kukaan,niillä ei ole takuuta eikä rahojaan saa pois,korjaamot ainakin kuopiossa ovat kieltäytyneet asentamasta näiden huijareiden paska koneita ,kyseinen pulju syytti kokenutta asentajaa virheestä kun vaihtomoottori oli väljä ,pitää olla aika kokenut että moottoria asentaessa saa sen väljäksi,,välttäkää tätä virmaa(ainiin eihän se kuluttaja asiamiehen mukaan ole yritys) huijareita
On ainoa maahantuoja joka kuvaa joka perusmoottorin alakerran sekä yläkerran ennen moottorin toimitusta asiakkaalle. Meidän korjaamo on tilannut useilta toimijoilta raakamoottoreita ja ainoa jolta tulee selkeät ohjeet ja saa asennuksen aikana apua on Varaosia.com. Kolariautojen moottoreitahan nämän on niin kuin muillakin ja ainakin meillä tuote on vaihtunut ihan asiallisesti jos on ollut vaurioita joita havaittu asennuksen yhteydessä.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Ei muuten pidä paikkaansa ,oletko ollut monesti katsomassa tätä kuvausta,paskaa puhut välttäkää näitä myyjiä
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
PetenPaja kirjoitti:
On ainoa maahantuoja joka kuvaa joka perusmoottorin alakerran sekä yläkerran ennen moottorin toimitusta asiakkaalle. Meidän korjaamo on tilannut useilta toimijoilta raakamoottoreita ja ainoa jolta tulee selkeät ohjeet ja saa asennuksen aikana apua on Varaosia.com. Kolariautojen moottoreitahan nämän on niin kuin muillakin ja ainakin meillä tuote on vaihtunut ihan asiallisesti jos on ollut vaurioita joita havaittu asennuksen yhteydessä.
Miten Petepajalla voi tarvita ohjeita moottorin asentamiseen,ei tuo nyt mitään rakettitiedettä ole ,olen useamman mootorin vaihtanut,muttä kyseisen yrityksen moottoreita vain yhden enkä toista laita ,ihmisille myydään ehjiäkin tuotteita ,netissä varaosia.com on tietoja jossa firma ollut viranomaisten hampaissa aiemminkin
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Tyyntä kirjoitti:
Ei muuten pidä paikkaansa ,oletko ollut monesti katsomassa tätä kuvausta,paskaa puhut välttäkää näitä myyjiä
Hei Tyyntä,

Saimme tiedoksi että täällä Suomi24.fi palvelussa on annettu meille palautetta ja siitä kiitokset jokaiselle. Myös Teidän palaute on tavoittanut oikean osoitteen.

Perusmoottorit tosiaan avataan tarkastusta varten. Jokainen perusmoottori pyritään dokumentoimaan mahdollisimman tarkasti jotta me myyjänä / välittäjänä tiedämme että tuote on ollut tarkastuksen osilta OK toimituksen yhteydessä sekä tiedämme yhdessä tilaajan kanssa joka maksaa meidän palkan että myös hän on saanut tarkastuksen osilta asiallisen tuotteen. Jos olet tutustunut sivuiltamme löytyviin hyvin tarkkoihin tietoihin tuotteista, niiden takuista, toimituksista, ennen asennusta tehtävistä tarkastuksista, reklamaatioilmoituksen jättämisestä, jne niin olet ymmärtänyt oikein että vain perusmoottorit tarkastetaan, kutsumme itse näitä takuutarkastetuiksi perusmoottoreiksi joille myönnämme normaalia pidemmän takuun. Täydet moottorit eivät ole avattu, ei tarkastettu, ainoastaan koekäytetty ennen irroitusta jolla voidaan todentaa että moottori pyörii vapaasti läpi. Koekäyttö tehdään esim. Espoon Juvanmalmilla Autovahinkokeskuksessa noin 5 sekunnin ajan. Kolariautoista on usein onnettomuuspaikalle jo vuotanut nesteet ja näiden tuotteiden koekäyttö ei ole tuon pidempään mahdollista jotta esim. laakerit ei pala / leikkaannu kiinni. Se onko kolari ajettu Lahden moottoritiellä, Hampurin autobahnalla vaiko Pariisin riemukaarella ei vaikuta moottoriin koekäyttöön. Tämä kaikki löytyy myös toimitusehdoista jotka toimitetaan jo tarjouksen mukana, tilausvahvistuksen mukana sekä tuotteen mukana.

Jokainen moottori sekä vaihdelaatikko on kolariautosta joiden kuviin voi tutustua verkkosivuillamme http://www.varaosia.com/mista-varaosat-tulevat-kolariautot-varaosia-moottorit-vaihdelaatikot-varaosia-saksasta-ruotsista-englannista

Samasta linkistä löydätte myös kuvat

Kesäisin terveisin

Varaosia.com
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
kalliiksi kävi tuo firma,meni kolme ja puoli tonnia harakoille kun myivät rikkinäisen osan ja venkoilevat ja välttelevät vastuutaan.en suosittelle ko. liikettä edes pahimmalle vihamiehelle!!!
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Hei V.tuuntunut,

Kiitos palautteesta. Saimme tiedoksi että olette jättäneet meille palautetta Suomi24.fi palvelun kautta. Tästä palautteesta meille ei selviä mistä tilauksesta on mahdollisesta kysymys. Teillä on tilaajan sekä kuluttajan täysin oikeus toimitusehtojen mukaisesti tehdä meille ilmoitus tekniseen tukeen jos tuotteessa on virhe tai se on väärä.

Jos olette tehneet toimitusehtojen mukaisesti ilmoituksen ja palauttaneet tuotteen niin toimivalta johdolta tähän markkinointi yksikköön ei ole tullut tietoa että asiakaspalautuksia olisi maksamatta palautusten osalta.

Voitte ilmoittaa meille tätä topiccia varten avattuun sähköpostiin suomi24@varaosia.com tarkempia tilaustietoja. Uskon että jos tähän mennessä ette ole saaneet hyvitystä tai tuote palautunut meidän kautta toimittajalle ja olette vailla maksua niin emme voi kuin pahoitella. Meiltä tosiaan aivan kuin vaikka Motonetissä palautuu tuotetta vastaan maksu jos näin on teknisen tuen kanssa sovittu.

Kesä terveisin

Varaosia.com
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti

Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

Ilmianna
Jaa
Varaosia.com kanssa myös onglmia,aika sutta myyvät takuita ei ole,sähköpostiin vastataan kerran tai pari sitten vaijetaan ja vältellään vastuuta,jos joku haluaa heille antaa rahansa niin siitä vaan.Petenpaja oy antoi positiivista palautetta mutta etsin netistä kyseistä yritystä niin monella palvelusivulla sanottiin ettei yritystä ole tai ei aktiivinen,onko tietoa Petepaja oy:sta missä toimii vai toimiiko ollenkaan
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
2 VASTAUSTA:
Hei Pajamikäpaja,

Kiitos palautteesta. Saimme tiedoksi että olette jättäneet meille palautetta Suomi24.fi palveluun, nyt palautteenne on löytänyt oikeaan osoitteeseen.

Varaosia.com:ssa vastataan päivittäin satoihin sähköposteihin, jokaiseen vastataan ja se mitä lupaamme vastausajaksi on lähes kaikissa materiaaleissa 2-3 arkipäivää. Jos kuulut niihin jotka eivät tätä ymmärrä ja lähetät tunnin välein viestiä niin on hyvä ymmärtää että se jono kasvaa sinulle sekä muille. Niitä sähköpostin lähettäjiä jotka lähettävät iltaisin tai viikonloppuisin yhden lauseen yhdessä sähköpostissa useita kuitenkin samana iltana niinnäitä keräämme yhteen, koitamme saada niistä kasaan yhden kokonaisuuden ja vastaamme yhdellä sähköpostilla.

Teemme asiakaspalvelutyötä, etsimme asiakkaille joilta rikkoutunut moottori tai vaihdelaatikko korvaavia tuotteita ympäri Eurooppaa. Tekninen tukemme palvelee Teitä veloituksetta kaikissa ongelmatilanteissa. Rahti seuraa päivittäin tavaraliikennettä. Kun ilmoitamme kirjallisesti jokaisessa sähköpostiviestissä että kaikkiin sähköposteihin vastataan saapumisjärjestyksessä niin silloin on hyvä malttaa odottaa että tiedustelunne saadaan selvitettyä ennen kuin pommittaa lisää kysymyksiä jokaiseen sähköpostiosoitteeseen jonka sivuiltamme löytyy. Samaa koskee myös puheluita. Kun jokaiselle tilaajalle on kirjallisesti annettu ohjeet mitä kautta tulee tiedustelu jättää niin on hyvä ymmärtää että vaikka kuinka soittaisi kaikki myynnin asiakaspavelun puhelinnumerot läpi ei tietonne kulje esim. rahdin asiakaspalveluun. Toki myynnin asiakaspalvelu täyttää saman kaavakkeen jonka ehkä itse täytit puoli tuntia aikaisemmin, käsittelyä se ei kuitenkaan nopeuta, päinvatoin. Pahimmillaan voi yhdeltä asiakkaalta tulla hätäpäissään sähköpostia puolen tunnin välein jolloin se menee jo aika automaattisesti meidän spämmilistalle :-D No, leikki leikkinä, kenekään asiakkaan auto ei ole jäänyt nosturille ja kokonaisuudessaan tässä Suomi24.fi portaalin topicissa käsitellään erittäin pienen marginaaliryhmän palautetta, joskin myös meille tärkeän palautteen.

Kesä terkuin myös Pajamikäpajalle! Niin, jos olette (Pajamikäpaja) meiltä tilanut jotakin joskus niin ilmoittakaa ystävällisesti suomi24@varaosia.com boksiin tilaustietoja niin katsotaan kimpassa mistä kiikastanut. Onko mennyt ilmoituksen jätössä, tuotteen toimituksessa, tarkastuksessa, asennuksessa vaiko missä vikaan.

Varaosia.com
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
En tiedä, mutta mulle itselleni ei ainakaan tuottanut hankaluuksia etsiä kyseistä peten pajaa..Tiiä mistä sitten etitty mutta google antaa ainakin aika laajat tiedot kyseisestä puljusta. Siitä en tiedä onko oikea porukka nimimerkin takana.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Saman kitkan kanssa oon ollu tekemisissä vaihdelaatikkoa etsin,yhteydenpito hyvää niin kauan kun kysyin nega palautteesta siihen loppu myyntimiesten selittely,ja samalla lopetin vaihteiston ostamisen varaosia.com kautta ,,suosittelen tätä kioskia välttämään, AVK ja suomen ja ruotsin purkaamoilla takuut pelaa
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
2 VASTAUSTA:
Tarkoitan että en edes ostanut mitään mutta sain hyvää palvelua
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Hei Audi6loota / Audi4loota,

Kiitos palautteesta. Myös me suosimme tukkuasiakkaana AVK:ta sekä tuomme tuotteita Ruotsista joka kuukausi. Takuut pelaa ja näillä spekseillä ne pelaa myös meidän kautta. Meillä on asiakaspalvelussa töissä erittäin pitkän aikaa autopurkaamoalalla työskennelleitä henkilöitä jotka omaavat hyvän Ruotsin. Usein on tilaajan helpompi asioida meidän kautta Ruotsiin kuin koittaa itse tilata tuotetta. Osa tilaa itse Ruotsista, osa käyttää amattilaisten palvelua tuontimoottorin tai -vaihteiston tilauksessa. Meillä peruspalveluumme kuuluu asiakkaan puolesta suorittaa yhteydenpito AVK:lle tai Ruotsiin ongelmatilanteissa ja näin tilaaja voi olla aina huoletta saadessaan meiltä kilpailu- ja kuluttajaviraston säätämän virhevastuun tilatulle kolariautosta irroitetulle tuotteelle.

Oikein mukavaa kesää myös sinulle.

Varaosia.com
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Perun kyllä kaikki aiemmat puheeni varaosia.com yrityksestä ja toiminnasta,vaikka minulle oli myyty moottori erään alihankkian kautta,eikä vastuu ollut varaosia.comilla he suostuivat ostamaan moottorini samaan hintaan itselleen,joten luottamusta on.Tarkennan vielä että varaosia.comin vastuu oli asiassa nolla% silti he suostuivat auttamaan
Ilmianna
Jaa
Kysymys: suosittelisitko kyseistä firmaa edes pahimmalle vihamiehellesi, niin vastaus on, että EN. Varaosa.com on tilausvahvituksesta saakka laittanut kapuloita rattaisiin, eli aikataulu ei ole pitänyt tavaran toimituksessa ja toimitettu tavara on ollut aivan muuta kuin tilausvahvistuksessa on mainittu. Sähköpostiviesteihin ei vastata luvatun 2-3 arkipäivän kuluessa. Yritys mainostaa, että olemme tunnettuja hyvästä palvelusta ja laadukkaista tuotteista, mutta olen täysin eri mieltä asiasta.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Hei HevosellaPääsee,

Saimme tiedoksi että olette jättäneet meille asiakaspalautetta tänne meidän Suomi24 viestiketjuumme. Otamme kaiken palautteen vastaan innolla, kehitämme asiakaspalveluamme kaiken sen palautteen pohjalta jonka saamme.

Jos olette todellinen tilaaja niin voitte lähettää meille tilausnumeron tai ajoneuvonne rekisteritunnuksen käyttäen suomi24@varaosia.com sähköpostiosoitetta. Hyvitämme mielipahanne jos palaute on todellinen ja olette tehneet kaikki ilmoitukset asianmukaisesti käyttäen sähköisiä kaavakkeita joka ainoa tapa jättää ilmoitus.

Meidän nykyinen sähköinen asiakaspalvelu softamme ilmoittaa jokaisen viestin jos vastausta ei ole lähetetty 2-3 arkipäivän sisällä. Teknisen tuen tai rahdin toimitustiedustelun palvelupyyntöä ei voi jättää puhelimitse, ainoastaan sähköistä lomaketta käyttäen joka löytyy sivuiltamme. Huomioikaa että vain lomakkeella lähetetyt tiedustelut tavoittavat oikean asiakaspalvelupisteen jossa henkilökuntaa on arkisin 9.00 - 17.00 vastaamassa palvelupyyntöihin.

On hyvä huomioida että Varaosia.com toimittaa kolariautoista moottorit ja vaihdelaatikot asiakkaan erikseen tehdessä tilaus. Varaosia.com etsii rikkoutuneen tuotteen tilalle asiakkaan toimeksiannosta tuotteen samaan tapaan kuin asiakas etsisi itselleen tuontiautoa. Kun tilaaja hyväksyy tarjotun moottorin tai vaihdelaatikon kuuluu tilaajan palveluun että Varaosia.com tilaa tuotteelle kuljetuksen ensin muualta Euroopasta Suomeen / Helsinkiin josta Varaosia.com tilaa tilaajan antamaan toimitusosoitteeseen jatkorahdin. Tämä kaikki kuuluu tilaajalle palveluumme josta otamme palkkion tuotteen hinnan sisällä. Yleinen toimitusaika on tuotteen tilauksesta 6-8 arkipäivää Helsinkiin jonka jälkeen kuljetuslaatikko siirtyy ulkomaisen huolitsijan toimesta Kaukokiidolle. Kun Kaukokiito on saanut kuljetuslaatikon on heiltä ajojärjestelijä yhteydessä toimitusosoitteeseen ja sopii tarkemman jakopäivän /-ajan. Riippuen minne päin Suomea olette tuotteen tilanneet on jakoaika yleensä n. 2-3 arkipäivää. Varaosia.com ei kuljeta yhtään moottoria tai vaihdelaatikkoa. Nämä kaikki tiedot löytyy tuotteen tilaajalta tilausvahvistuksesta sekä myynnin asiakaspalvelusta jokaisen tilauksen yhteydessä käydään aikataulut läpi. Tilaaja on täysin tietoinen että jos tällä aikataululla ei tuotetta kuulu perille on Varaosia.com:lla veloituksetta käytössä rahdin asiakaspalvelu joka selvittää missä tuote kulkee kun ilmoitus / toimitustiedustelu tulee rahdin asiakaspalveluun käyttäen sähköistä lomaketta joka löytyy tästä linkistä: http://www.varaosia.com/lomake.html?id=7

Varaosia.com välittää tiedustelunne huolitsijalle jonka vastauksen välitämme ilmoittajalle 2-3 arkipäivän aikana. Kun teemme tiedustelun huolitsijalle niin 90% saamme vastauksen samana päivänä. Usein tuote on jo vastaanotettu toimituspisteessä mutta tieto ei ole kulkenut tilaajalle asennusliikkeestä. 10% tapauksista ottaa 1-2 arkipäivää jos tuote on esim. vielä matkalla toimitusosoitteeseen. Toimitamme n. 1000 - 1500 moottoria / vaihdelaatikkoa vuosittain ja tuotteita myös tuohoutuu matkalla, trukinpiikkeillä törmäilyä on tapahtunut joka vuosi. Näistä ilmoitamme aina tilaajalle kun saamme huolitsijalta ilmoituksen. Joskus tämä havaitaan vasta asennusliikkeessä ennen asennusta / asennusajan varausta tehtävässä tarkastuksessa asennusohjeita seuraten. Ennen asennusajan varausta tehtävä tarkastus on koko prosessin tärkein osa jotta ei autoonne asenneta väärää tai viallista tuotetta. Jos tuote on väärä niin siitä tulee tehdä heti ilmoitus tekniseen tukeemme käyttämällä sähköistä lomaketta joka löytyy tästä linkistä: http://www.varaosia.com/tuki

Jos tuote on väärä se vaihdetaan toiseen, aivan kuten missä tahansa varaosakaupassa. Vaikka käytössämme on viimeisimmät autovalmistajien käyttämät varaosaohjelmat ei aukottomia ohjelmia ole.

Tuotteen laatu, se on samaa kolari tavaraa kuin mitä voitte ostaa jokaiselta autopurkaamolta sillä erolla että Varaosia.com on panostanut laatuun avaamalla / tarkasmalla perusmoottorit ja myöntämällä näille takuutarkastetuille perusmoottoreille huomattavasti normaalia pidemmät takuut. Kuten aina, on kolariauton moottorin tai vaihdelaatikon osto huomattavasti riskimpää kuin täysin uuden. Joka tapauksessa kymmenet tuhannet ihmiset (Varaosia.com ei ole markkinoiden ainoa kolariosien toimittaja) vuodessa ovat valmiita kokeilemaan onnea kolariauton osalla koska hyvin usein kolariautosta irroitettu moottori tai vaihdelaatikko on useita tuhansia euroja täysin uutta edullisempi vaikka äkkipysäksestä johtuvat riskit ovat todellisia. Nämä kaikki tiedot löytyvät toimitusehdoista ja asennuksen aikana tulee varata enemmän aikaa / rahaa kuin asentamalla täysin uusi ja 100% ehjä tuote.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Jännittävää seurata tätä keskustelua. Palautteet näyttää olevan pääsääntöisesti negatiivisia ja usein samasta aiheesta, mutta kertaakaan kyseinen yritys ei myönnä että he olisiva tehneet virheen. Tämä jo kertaa paljon toiminnasta sekä vastaukset ovat hyvin samalaisia jossa vastuuta pakoillaan milloin milläkin verukkeella.

Yritän parhaillani asioida kyseisen yrityksen kanssa, mutta täytyy sanoa että palvelu on täysin luokatonta. Tänäänkin olen yrittänyt tavoittaa yhteyshenkilöäni toistakymmentä krt puhelimella. Hän ei vastaa eikä soita takaisin eikä soita vaikka jättäsisin soitto pyynnön. Tilauksestani on nyt mennyt yli 2 vko ja osaa ei ole edes saatu lähetettyä Suomeen. Koko tämän ajan autoni seisoo käyttökelvottomana ja varaosia.com ei tunnu saavan mitään eteenpäin. Ilmotan myöhemmin tarkemmat tiedot tästä tapauksesta, mutta on vaikeaa käsittää miten tällä toiminnalla yritys voi olla vielä pystyssä. Virheitä sattuu kaikille, mutta rajansa kaikella ja jossain välissä pitäisi nostaa käsi pystyyn ja myöntää virheensä.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Hei Surkein.palvelu.ikinä,

Saimme tiedon viestistänne ja näin onneksenne palaute tavoitti meidät.

Ole ystävällinen ja ilmoita ajoneuvonne rekisteritunnus? Meillä on myynnin asiakaspalvelussa päänumero sekä jokaisella myyjällä suoralinja. Kun olette tilannut tuotteen siirtyy tilaus rahdin asiakaspalveluun joka yhteystiedot näette suoraan tilausvahvistuksesta.

Varaosia.com ei anna milloinkaan tilauksen yhteydessä toimitusaikaa, sen sopii kuljetusyhtiö tilaajan antaman toimituspaikan kesken kun tilaus on ensin saapunut Suomeen. Tilauksen maksupäivästä kuljetus aikaikkuna on Suomeen 6-8 arkipäivää jonka jälkeen Kaukokiidon ajojärjestelijä on yhteydessä toimituspaikkaan. Mitä paremmat tiedot tilaaja antaa toimitusosoitte / puhelinnumero / yhteyshenkilö niin sitä varmemmin saa kuljetusliike toimituspaikkaan yhteyden.

Varaosia.com selvittää tilaajalle veloituksetta kuljetuksen tilan aina kun toimitustiedutelu tulee rahdin asiakaspalveluun sähköisellä kaavakkeella jonka saapumisesta jokainen tilaus selvitetään 2-3 arkipäivän sisällä.

Nämä kaikki tiedot kerrotaan jokaiselle tilaajalle, kaikki tiedot / yhteystiedot löytyvät tilausvahvistuksesta. On hyvä ymmärtää luettua.

Kirjoitan yhtiän markkinnoista vastaavana henkilönä ja jos jostain syystä ette saa ilmoitettua meille tilauksen tunnusta suomi24@varaosia.com palaute boksiimme niin oletamme että kirjoitta on joko kateellinen kilpailija tai trolli.

Auton rikkoutumiseen liittyy paljon tunnetiloja, kolaroidun varaosan odotusta, rahaa palaa moottori / asennus on kallis yllättävä yksittäinen investointi. Kun moottori tai vaihdelaatikko rikkoontuu kannattaa aikaa varata reilusti, huomioikaa että tuote joka tulee voi olla viallinen jonka voi joutua palauttamaan, tuote voi olla ihan samalla tavalla väärä kuin uusikin osa jolloin sen joutuu palauttamaan.

Kun ostaa täysin uuden osan suoraan merkkiliikkeestä saa varmasti ehjän osan. Kun ostaa kolaroidusta purkuautosta osan voi saada väärän tai viallisen. Tutustukaa huolellisesti ja kysykää myynnin asiakaspalvelusta mitä olette tilaamassa niin ei tule ikäviä yllätyksiä / pettymyksiä.

Tutustukaa sivuiltamme mistä moottorit tulevat ja tehkää vasta tämän jälkeen tilauksia. Olemme täysin avoimia ja rehellisiä ja ainoa jota jokaiselle palautteen antajalle voimme tarkentaa: SELVITTÄKÄÄ MITÄ OLETTE OSTAMASSA! Ja jos on kiire, ostakaa uusi tuote, älkää koittako onnea kolariauton moottorin tai vaihdelaatikon kanssa :-D Ei suositella heikkohermoisille tai vähävaraisille. Vähintään tulee olla varaa ylläpitää kahta autoa jos ajaa hiukankin vanhemmalla enempi ajetulla kulkupelillä.

http://www.varaosia.com/mista-varaosat-tulevat-kolariautot-varaosia-moottorit-vaihdelaatikot-varaosia-saksasta-ruotsista-englannista

Mukavaa syksyn jatkoa!

Varaosia.com
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti

Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

Ilmianna
Jaa

Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

Ilmianna
Jaa
En laittaisi rahojani tähän puljuun. Sovin myyjän kanssa että maksan moottorin kun moottori saapuu helsingin terminaaliin. Moottorin piti saapua 8päivän kuluessa. Kun yhdeksän päivää kului eikä moottoria näkynyt. Sitten tuli ohje laittaa "rahtiasiakaspalveluun" viestiä lomakkeella. Sieltä vastasivat että 1-2 päivän jälkeen vastaus tulee..sitä vastausta ei ikinä kuulunut.. Onneksi ei tullut rahoja laitettua sisään.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
3 VASTAUSTA:
Hei Mikkosika,

Tästä ei selviä mistä tilauksesta kysymys. Tilausvahvistuksessa lukee että toimitustiedustelu rahdin asiakaspalveluun välittyy sähköisellä lomakkeella. Tämä ei pitäisi olla yllätys. Kun tilaaja jättää meille palvelupyynnön on vastausaika 2-3 arkipäivää, tämäkin selviää kaavakkeen jättämisen yhteydessä.

Varaosia.com on palvelupyynnön pohjalta yhteydessä huolitsijaan joka kuljettaa tilauksen Suomeen.

Tilauksen maksupäivästä ulkomainen huolitsija tuo tilauksen normaalisti Suomeen 6-8 arkipäivän aikana jonka jälkeen Kaukokiidon ajojärjestelijä on yhteydessä tilauksen yhteydessä tilaajan antamaan toimituspaikkaan. Kirjoitatte että tuote ei ollut saapunut yhdeksän päivän kohdalla niin tämä voi olla totta jos olette laskenut mukaan viikonloput. Tilausvahvistuksessa on ilmoitettu tämä aikaikkuna, josta kotimaisen kuljetusyhtiön ajojärjestelijän yhteydenotto tulee yleensä 2-3 arkipäivän aikana. Jos tätä yhteydenottoa ei kuulu niin tällöin on hyvä ottaa yhteyttä meihin. Me selvitämme missä tilaus on, onko tulossa, onko jo toimitettu, aina on vastauskset saatu ja jos tilauksessa on mennyt joku mönkään asiakkaalle palautetaan kauppasumma ja me käymme toimittajan kanssa muut keskustelut.

Mukaaa syksyä myös Teille! Eiköhän ahditus laannu kun oma tuttu auto taas pörisee ja nielee kilometrejä :-D

Leuka pystyyn ja eteenpäin!

Varaosia.com
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Ahdistus loppui juu :) tosin ei teidän ansioista.. Ebay auttoi tässäkin asiassa.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Hei Mikkosika,

Juuri näin, jokainen valitsee ostokanavan itse.

Mukavaa syksyä ja kiitämme kaikesta palautteesta.

Varaosia.com
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Älkää hyvät ihmiset tilatko tästä lafkasta yhtään mitään! Mikään ei ole pitänyt paikkaansa mitä ovat luvanneet! Toimitettu tuote oli täysin eri mitä tilattu ja silti väittävät sen olevan samanlainen. Puheluihin ja posteihin vastailu loppui lyhyeen. Sylettää että ikinä menin asioimaan tämän huijariporukan kanssa.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
2 VASTAUSTA:
Hei HustlerCompany,

Taidatte kirjoittaa hiukan Hustlerin kiimassa. Kyllä se niin menee meillä että jos tuote on väärä se vaihdetaan oikeaan tai palautetaan raha.

Olkaahan yhteydessä tekniseen tukeen, huomioikaa että kaikki ilmoitukset tulee tehdä sähköisen kaavakkeen kautta, jokaiseen ilmoitukseen vastataan 2-3 arkipäivän aikana, jos tarvitaan kuvia eroista niin huomioikaa että nämä tulee toimittaa jotta saamme välitettyä tiedon myös meiltä eteenpäin.

Me teemme töitä Teille, oletuksena että olette todellinen tilaaja, jos tuote on väärä on siihen selkeät toimintaohjeet. Jokainen väärä tuote on meillä vaihdettu aina oikeaan tai kauppasumma palutettu. Meillä ei ole yksikään asiakaspalautus jäänyt tilitämättä.

Syysterveisin

Varaosia.com
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
"Taidatte kirjoittaa hiukan Hustlerin kiimassa. " Tämä tyyli, että lähtee samaan alatyyliin mukaan kuin kritisoijat on kyllä paljon kertovaa. Tuskin firman jolla on puhtaat jouhot pussissa tarvitsee oikeasti satsata suomi24 keskusteluun! Onhan lista virallisista kumppaneista komea; audi centeristä lähtien.
Nyt aloin pelkäämään oman vaihtomoottorini puolesta, jonka korjaamo juuri asensi. Arvatkaa tuliko" auto kerralla kuntoon", niinkuin varaosia.com "slogani" tuntuu kuuluvan. Saapa nähdä. Nyt tarkkana joka osapuoli.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
ÄLKÄÄ KOSKAAN , IKINÄ TAI MISSÄÄN NIMESSÄ OSTAKO YHTÄÄN MITÄÄN TÄSTÄ LIIKKEESTÄ. AIVAN KÄÄRMEITÄ KOKO PORUKKA.MAKSU KYLLÄ KELPAA MUTTA TAVARAA EI TULE JA YHTEYDENOTTOIHIN EI VASTATA. PYSYKÄÄ KAUKANA !
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
2 VASTAUSTA:
Hei Turhautunutasiakas,

Ilmoita meille joko myynnin asiakaspalveluun tai rahdin asiakaspalveluun yhteystietonne sekä tilauksen tiedot. Jos tuotetta joka kauttamme välitetty ei tule niin tällöin me tilauksen välittäjänä palautamme tilaajalle kauppasumman.

Olkaa onnellisia että olette käyttäneet Suomalaista välittäjää jos kysymyksessä oikea todellinen tilaus. Tästä palautteesta se ei vielä selkene, meille ei ole jäänyt yhdenkään tilaajan maksua ja jos tilattu tuote ei ole saapunut kohtuullisessa ajassa niin tällöin meiltä lähtee rahdin asiakaspalvelusta automaattisesti viesti jossa pyydämme tilajaa ilmoittamaan asiakaspalautusta varten tilitiedot.

Tähän ei voi sanoa muuta kuin että: "Vain syödyt lääkkeet auttaa"

Suosittelemme olemaan yhteydessä Varaosia.com:n rahdin asiakaspalveluun jos tosiaan on kysymyksessä todellinen tapaus niin loppuu ahdistuksenne. Pus pus nam nam :-D

Syysterveisin

Varaosia.com
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Haistakaa pitkä uttiv koko sakki.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Olen odottanut viiden päivän ajan vastausta varaosia.com:n teknisestä tuesta, kun toimitetun tuotteen laatu ei ollut luvatun mukainen. Kalliiksi on tullut toimiminen heidän kanssaan, kun jokaiseen vastaukseen on saanut odottaa 2-3 arkipäivää. Yritys mainostaa, että olemme tunnettuja hyvästä palvelusta ja laadukkaista tuotteista, saaneen nauraa!
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Hei HevosellaPääsee,

Jos olette täyttäneet teknisen tuen palvelupyyntö lomakkeen http://www.varaosia.com/tuki ja ette ole saaneet yhteydenottoa 2-3 arkipäivän sisällä lahjoitamme Teille 250 euron arvoisen lahjakortin tästä palautteesta!

Me teemme töitä Teille. Kun jätätte ilmoituksen, toimitatte tarvittavat lisämateriaalit / tiedot niin meiltä tekninen tuki on välittömästi yhteydessä toimittajaan, tarvittaessa asennusliikkeeseen ja tilaajaan.

Laittakaa meille tarkat speksit tästä tapauksestanne suomi24@varaosia.com niin tarkastamme mistä tälläinen tapaus voi johtua. Lahjakortin olette jo ansainnut!

Meille on tärkeä tietää että nämä kirjoitukset on tosia ja selvittää johtuuko tämän tyyppinen palaute siitä että tekninen tuki odottaa lisädelsityksiä Teiltä, toimittajalta jolta tuote Teille välitetty vaiko mistä.

Kiitos oikein paljon palautteestanne! Ottakaa meihin pikaisesi yhteyttä suomi24@varaosia.com

Syysterveisin

Varaosia.com
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Olen kuukauden odottanut osaa, joka piti maksaa heti tilauksen yhteydessä.
Tilanne on sellainen, että kuluttajaviranomainen sekä poliisi ovat ilmoittaneet kantanaan että kaupan purkamiseen ja rahojen takaisinsaantiin vahingonkorvauksiin on perusteet.
Seuraava vaihe on asian vienti käräjäoikeuteen, jos asia ei etene.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
4 VASTAUSTA:
Hei Petosta,

Onko kirjoituksenne Petosta? Tarkistimme tilaus järjestelmästämme ja emme löydä tilausta joka olisi tehty elokuun aikana ja vielä toimittamatta. Elokuun aikana on tehty toista sataa välitys tilausta kauttamme ja joukossa on aivan normaaliin tapaan tilauksia joissa tuote ollut väärä, tuotteessa havaittu vikoja, jne, jne, perus kolariautojen varaosiin liittyviä tapauksia. Meillä jokaiselle tilaajalle ilmoitetaan rahdin asiakaspalvelusta vakioviestillä kun tuotteen toimitukseen liittyen havaitaan että esim. tuotteessa on virhe tai se on väärä. Vakioviestissä tilaajaa pyydetään toimittamaan meille tilitiedot asiakaspalautusta varten tai täyttämään tarjouspyyntölomake uudelleen jos jatkamme tilauksen käsittelyä tekemällä uusi tarjouspyyntö kierros.

Olette oikeutettu 500 euron lahjakorttiin tai hyvitykseen jos tarinanne on tosi ja poikkeaa konseptimme toimintamalleista.

Varaosia.com / GG Parts Import Oy:llä ei ole palauttamattomia asiakaspalautuksia milloinkaan jäänyt tilittämättä. Välitämme vuodessa noin 1500 moottoria ja vaihdelaatikkoa. 10% välitetyistä kolariauton moottoreista / vaihdelaatikoista on vaurioitunut kolaritilanteessa niin että välitetty tuote tulee palauttaa myyjälle.

Varaosia.com / GG Parts Import Oy on alan suurin, yksi vanhimpia ja täysin Suomalainen yritys. Me teemme töitä asiakkaille joilta on auto rikkoutunut ja jos tuote on viallinen me vastaamme siitä että asiakas saa toimivan tuotteen tai maksetun kauppasumman takaisin.

Olkaa ystävällisesti yhteydessä meihin jos kirjoituksenne on todellinen suomi24@varaosia.com. Teidän tapauksessa riittää kun ilmoitatte rekisteritunnuksen niin näemme tilausjärjestelmästä tilauspäivän, tilatun tuotteen sekä toimitusketjun myyjältä Teille. Jos tarinanne on tosi saatte meiltä 500 euron lahjakortin.

Täytyy mainita että vielä näiden palautteiden pohjalta emme ole saaneet yhtään yhteydenottoa jota toki toivomme.

Autoilu terveisin ja tööt tööt!

Varaosia.com
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Varaosia.com kirjoitti:
Hei Petosta,

Onko kirjoituksenne Petosta? Tarkistimme tilaus järjestelmästämme ja emme löydä tilausta joka olisi tehty elokuun aikana ja vielä toimittamatta. Elokuun aikana on tehty toista sataa välitys tilausta kauttamme ja joukossa on aivan normaaliin tapaan tilauksia joissa tuote ollut väärä, tuotteessa havaittu vikoja, jne, jne, perus kolariautojen varaosiin liittyviä tapauksia. Meillä jokaiselle tilaajalle ilmoitetaan rahdin asiakaspalvelusta vakioviestillä kun tuotteen toimitukseen liittyen havaitaan että esim. tuotteessa on virhe tai se on väärä. Vakioviestissä tilaajaa pyydetään toimittamaan meille tilitiedot asiakaspalautusta varten tai täyttämään tarjouspyyntölomake uudelleen jos jatkamme tilauksen käsittelyä tekemällä uusi tarjouspyyntö kierros.

Olette oikeutettu 500 euron lahjakorttiin tai hyvitykseen jos tarinanne on tosi ja poikkeaa konseptimme toimintamalleista.

Varaosia.com / GG Parts Import Oy:llä ei ole palauttamattomia asiakaspalautuksia milloinkaan jäänyt tilittämättä. Välitämme vuodessa noin 1500 moottoria ja vaihdelaatikkoa. 10% välitetyistä kolariauton moottoreista / vaihdelaatikoista on vaurioitunut kolaritilanteessa niin että välitetty tuote tulee palauttaa myyjälle.

Varaosia.com / GG Parts Import Oy on alan suurin, yksi vanhimpia ja täysin Suomalainen yritys. Me teemme töitä asiakkaille joilta on auto rikkoutunut ja jos tuote on viallinen me vastaamme siitä että asiakas saa toimivan tuotteen tai maksetun kauppasumman takaisin.

Olkaa ystävällisesti yhteydessä meihin jos kirjoituksenne on todellinen suomi24@varaosia.com. Teidän tapauksessa riittää kun ilmoitatte rekisteritunnuksen niin näemme tilausjärjestelmästä tilauspäivän, tilatun tuotteen sekä toimitusketjun myyjältä Teille. Jos tarinanne on tosi saatte meiltä 500 euron lahjakortin.

Täytyy mainita että vielä näiden palautteiden pohjalta emme ole saaneet yhtään yhteydenottoa jota toki toivomme.

Autoilu terveisin ja tööt tööt!

Varaosia.com
Hei
Tilasin elokuussa automaattilaatikon fordiin. Lupaus 3viikon sisällä viimeistään minulla. Meni 5 viikkoa kun huomasitte ettei laatikkoa tullut. Taas odottelua. Ensimmäisen fyysisen laatikon saitte toimitettua lokakuun lopulla. Marraskuussa asennus firma ilmoitti että vaihteisto on rikki. Ilmoitus teille. 2 viikon jälkeen lupasitte uuden ennen vuoden vaihdetta. Sain sen tammikuun puolivälissä. Nyttemmin vaihteisto nro 2 on selvinnyt asennuksen jälkeen myös vialliseksi. Ette vastaa viesteihin asiaa hoitaakseen. Nyt siis 6kk myöhemmin kun tilasin saanyt 2 viallista laatikkoa. 2 turham asemmus laskun ja summa kasvaa.. nyt tosin teiltä saatava korvaus noista aiheettomista asennuksista muyös.

Miten omasta mielestänne olette asian hoitaneet?
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Aika kuluu ja homma venyy. Nyt ovat noutaneet laatikon tarkistettavaksi/korjattavaksi. Tosin 2kk sitten
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Laatikko haettiin korjattavaksi. Tosin siihen jäi se. Ei koskaan korjattu. Toukokuun alussa halusivat hinata omalle korjaamolle. Heti kesäkuun puolivälissä löysi hinuri hakemaan. Seuraavaks syyttivät asennusta. Selvisi ettei siinä vikaa. Lupasi hoitaa korjaamon kanssa auton kuntoon. 3 viikkoa mennyt ja mitään kuulunut. No elokuussa voi ostaa synttäri kakun :)
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Lukekaapa alla olevasta linkistä aukeava teksti: http://www.markkinaoikeus.fi/fi/index/paatokset/markkinaoikeudellisetasiat/markkinaoikeudellisetasiat/62703.html

Vaikuttaako markkinointitapa tutulta?

Markkinaoikeuden ratkaisu ei näytä tehonneen kyseisen firman toimintaan.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Hei Markkinaoikeutta,

Tuskin vaikuttaa tutulta. Meille on tärkeä että annamme oikean informaation asiakkaillemme. Meillä sekä muille vastuullisille varaosa-alalla toimiville maahantuontia harjoittaville yrityksille on tärkeä että markkinointi viestinnässä annetaan oikea kuva tuotteista / palveluista.

Olemme hakeneet muutamia vuosia sitten ennakkopäätöksen markkinaoikeudesta yhdestä sanasta: Tehdas

Koska muita tahoja ratkaisemaan sanat, sanamuodot tai niiden tarkoitus markkinoinnissa ei ole kuin markkinaoikeus teimme päätöksen käyttää tätä palvelua. Saimme yhteistyötahojemme kanssa yksiselitteisin linjauksen missä tilanteessa voi käyttää sanaa "Tehdas" ja missä ei.

Varaosia.com ei ole tuota sanaa käyttänyt linjauksen jälkeen eikä käytä koska sen käyttäminen voi johtaa kuluttajaa harhaan. Varaosia.com verkkosivustolle kerätään ja päivitetään jatkuvasti kuten jo vuosien ajan koko ajan vain tarkentavaa tietoa siitä minkälaisia ongelmia ja muita asioita voi tulla eteen korjatessaan ajoneuvoa kolariauton osilla. Olemme ainoa toimija alallamme jonka sivusto / markkinointi viestintä / sanoma on tuotteista / palveluista on täysin läpinäkyvää ja avointa.

Markkinaterveisin

Varaosia.com
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti

Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

Ilmianna
Jaa

Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

Ilmianna
Jaa
Onko tästä firmasta kokemuksia???
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
2 VASTAUSTA:
Älä tilaa tuolta MITÄÄN,PISTE!!!!!
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
tuskanparahdus kirjoitti:
Älä tilaa tuolta MITÄÄN,PISTE!!!!!
Olen tilannut moottorin Varaosia.com:n kautta Volvoon. Varaosia.com etsi meille moottorin, kertoi vaihtoehdot ja tilauksen yhteydessä tilasivat kuljetukset suoraan toimittajalta korjaamolle jossa moottori vaihdettiin. Meille oli ainakin helppo ja vaivaton asioida.

Olemme tilanneet aikaisemmin koko auton myös käyttäen välityspalvelua joten meille tämän tyyppinen palvelu on entuudestaan tuttua.

Suosittelen siis, uusi moottori olisi ollut monin verroin kalliimpi.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
ÄLKÄÄ HYVÄT IHMISET OSTAKO MITÄÄN TÄSTÄ LIIKKEESTÄ!!!!
Perusmoottorit myydään muka tarkistettuina mutta kas kas, jakopäätä ei tarkisteta millään tavalla!!Sähköpostiin ei vastata ja vastuu siirretään pois heiltä vedoten mukana tulleisiin " asennusohjeisiin "!Rahat pois meinikiä sanon minä!
Välttäkää tätä moottorintoimittajaa!!
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Hei Tuskanparahdus,

Palautteenne tavoitti onneksenne myös meidät. Jakopäänosat tulee uusia aina asennuksen yhteydessä. Kolariautojen jakopäänosat voi olla vaurioituneet kolaritilanteissa esim. äkkipysähdyksestä johtuen. Jakopäänosia ei tarkasteta se tehdään asennusvaiheessa. Tämä selviää kun on yhteydessä myynnin asiakaspalveluumme tilausvaiheessa. Jokainen kolariauton moottori toimittajasta riippuen on kokenut samat iskut ja voltit. Pelisäännöt on alalla samat kaikilla.

Perusmoottorit avataan ja tarkastetaan ylä- ja alakerran osalta. Olkaa yhteydessä myynnin asiakaspalveluumme niin saatte tarkempia tietoja. Jokaisesta perusmoottorista on kuvat joka on meidän tilaajien oikeusturvan kannalta tärkeä jos sattuu teknisiä ongelmia. Yhdestäkään moottorista ei tarkasteta jakopäänosia vaan ne tulee aina uusia jokaisessa käytetyssä moottorissa ostit moottorin keneltä toimijalta vain.

Varaosilla on yleiset asennusohjeet autovalmistajan toimesta ja jokainen asennusliike tietää että jakopäänosat tulee tarkastaa ja vaihtaa vaihtomoottoreiden kohdalla jos havaittavissa nevymää tai kulumaa. Meidän myöntämä takuu on voimassa vain kun tilaaja uusii jakopäänosat. Vain näin toimien voi olla varma että jakopäänosista johtuvaa tapaturmaa ei pitäisi tapahtua. On moottoreita joista uusina jakoketjut venyvät jo 50.000km ajomäärissä, kukaan ei myönnä käytetylle kolariauton moottorille takuuta tälläisille osilla. Me turvaamme tilaajan mahdollisimman hyvin jakamalla tämän tiedon kaikissa materiaaleissa sekä myynnin asiakaspalvelussa suullisesti että tarjouksen yhteydessä kirjallisesti, myös täällä meidänmarkkinapaikalla jotta osat ymmärretään uusia ja tilaaja välttää mahdollisenuuden moottoririkon.

Lukutaitoiselle sekä kuullun ymmärtävälle ei pitäisi olla mitään yllätyksiä missään kohdin.

Kunnostetut perusmoottorit saa erikseen tilata joko uusilla jakopäänosilla tai ostaa osat itse erikseen.

Mukavaa syksyn jatkoa myös sinulle ja toivottavasti tuskanparahdusta hiukan helpotti vastaus. Jos oleette kovin pahoittanut mieltä niin ole yhteydessä meihin suomi24@varaosia.com ja palkitsemme Teidän 250 euron lahjakortilla.

Nämä selkeät kysymykset / palautteet selventävät sitä että kysymällä asiat selviää :-) Tuskanparahdusta ei olisi kohdallenne osunut ja myös täällä meidän hyväksi kokemalla Suomi24 markkinapaikallamme saamme tieto eteenpäin.

Tervetuloa tuhansien tyytyväisten asiakkaidemme joukoon!!!
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Avoin kysymys varaosia.comille, hänelle joka firman nimissä täällä kommentoi: mikä on firmanne päämäärä tässä puuhasanne tällä palstalla?
Jos olisin omistaja, saisit epäkohteliaista, ilkkuvista ja ylimielisistä vastauksista potkut. Ei taida olla yrityksenne stategian mukaista. Jos stategia on, minkä tavoitteenne tämä keskustelupalsta mielestäsi käytännössä jalkautti? Ja tuntuuko nyt kuukaisien vastailujen jälkeen, että tämä kannattaa ja maine kiillottuu? Vai onko ajatuksia kolkuttanut ehdotus, josko keskittäisi tämänkin ajan hoitaen niitä kullan arvoisi ja arvostettuja asiakkaita?

Jään odottamaan vasaosia.comin kiusoittelevaa vastausta. Jääkää toki muutkin kiinnostuneet palstalle.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
2 VASTAUSTA:
Hei Lakinainen,

Kiitos yhteydenotostanne. Olemme alamme suurin toimija, markkinoimme palveluita verkossa ja sosiaalinen media on yksi tämän päivän kanavia.

Kokonaisuudessa on tärkeä että jokainen saa vastauksen kysymykseen, oli kirjoittaja asiakas joka käyttänyt yhtiön palveluita tai ei.

Meillä toimii myynnin asiakaspalvelussa tällä hetkellä 3-5 henkeä päivittäin, rahdituksen asiakaspalvelussa 2-3 henkeä Suomesssa sekä teknisessä tuessa 2 henkeä.

Tilaamme / välitämme kolariautojen moottorit / vaihdelaatikot, hoidamme tuotteiden vaihdot / palautukset sekä veloituksetta tarjoamme asennuksen aikana teknistä tukea asennusliikkeille päivittäin.

Me olemme kotimainen toimija. Vastaamme siitä että jos toimitettu tuote on väärä, virheellinen tai muuten ei korjattavissa suoritamme tuotteen kauppasumman palautuksen tilaajalle. Me saamme kaupasumman takaisin kun tuote palutunut toimittajalle.

Hyvin yksinkertaista ja näin toimien kauttamme kulkee n. 1500 vaihtomoottoria ja vaihdelaatikkoa tänä vuonna.

Syysterveisin

Varaosia.com
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Varaosia.com kirjoitti:
Hei Lakinainen,

Kiitos yhteydenotostanne. Olemme alamme suurin toimija, markkinoimme palveluita verkossa ja sosiaalinen media on yksi tämän päivän kanavia.

Kokonaisuudessa on tärkeä että jokainen saa vastauksen kysymykseen, oli kirjoittaja asiakas joka käyttänyt yhtiön palveluita tai ei.

Meillä toimii myynnin asiakaspalvelussa tällä hetkellä 3-5 henkeä päivittäin, rahdituksen asiakaspalvelussa 2-3 henkeä Suomesssa sekä teknisessä tuessa 2 henkeä.

Tilaamme / välitämme kolariautojen moottorit / vaihdelaatikot, hoidamme tuotteiden vaihdot / palautukset sekä veloituksetta tarjoamme asennuksen aikana teknistä tukea asennusliikkeille päivittäin.

Me olemme kotimainen toimija. Vastaamme siitä että jos toimitettu tuote on väärä, virheellinen tai muuten ei korjattavissa suoritamme tuotteen kauppasumman palautuksen tilaajalle. Me saamme kaupasumman takaisin kun tuote palutunut toimittajalle.

Hyvin yksinkertaista ja näin toimien kauttamme kulkee n. 1500 vaihtomoottoria ja vaihdelaatikkoa tänä vuonna.

Syysterveisin

Varaosia.com
"Meillä toimii myynnin asiakaspalvelussa tällä hetkellä 3-5 henkeä päivittäin, rahdituksen asiakaspalvelussa 2-3 henkeä Suomesssa sekä teknisessä tuessa 2 henkeä."

Miten tämä on mahdollista, kun yrityksenne (GG Parts Import) palkkalistoilla on yhteensä vain kolme työntekijää?
http://yritys.taloussanomat.fi/y/gg-parts-import-oy/helsinki/2435100-8/
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Ihmettelen myös negatiivisten kommenttien määrä tällä palstalla, joten toimintanne ei taida olla niin ruusuista kuin annatte ymmärtää . Mainitsette aikaisemmin, että laskitte palautteenmääräksi 2014 elokuuhun mennessä on noin 3 palautetta, toimitettuja tuotteita 2010-2014 n. 2500-3000 kappaletta.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Hei MisterPositive,

Kiitos hyvästä palautteesta. On totta että suhteessa välitettyihin tuotteisiin on negatiivisten palautteiden määrä erittäin pieni. Tämä kertoo kokonaisuudessaan erittäin onnistuneesta asiakaspalvelusta ja tyytyväsistä asiakkaista.

Jokaisella alalla, varsinkin käytettyjen tuotteiden kaupassa ei ole milloinkaan mahdollista päästä 100% tyytyväisyys asteeseen. Meillä on kerrottu verkkosivuillamme että useiden vuosien kokemuksella kertyneen statistiikan mukaisesti 1 / 10 välitettyä kolaroitua moottoria / vaihdelaatikkoa on viallinen saapuessaan. Tämä suhde ei ole muuttunut matkan varrella siitä onko kolaroitu auto Englannista, Suomesta, Saksasta tai Ruotsista.

Kannattaa tutustua myös sivuiltamme löytyviin palvelu paketteihin. Nämä olemme kehittäneet juuri parantamaan asiakaspalvelua jota kehitämme jatkuvasti ja siinä apuan on kaikki palautettava antavat tahot.

Syysterkut myös sinulle!

Varaosia.com
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Samaa huonoa kokemusta kuin kaikilla muillakin. Pikkupojat hääräilee ja kusettaa asiakkaita, eivätkä tiedä asiallisesta asiakaspalvelusta tuon taivaallista. Itse tilannut ja maksanut tuotteen monia viikkoja sitten, eikä vieläkään kuulu mitään. Yrityksen mainostamaan nettilomakkeeseen ei vastata laisinkaan ja puhelimella tiedusteltaessa asiaa joku epäkohtelias räkänokka valehtelee silmät suut täyteen eikä selvitä asiaa, vaikka niin lupailee. Tiedän myös muita kenellä seisoo rahat tällä hetkellä tässä kioskissa kiinni. Liikevaihdon perusteella en usko näihin tuhansien kappaleiden toimituksiin. Kehoitan kaikkia kiertämään tämän liikkeen kaukaa-älä vaan sorru tilaamaan mitään tästä kioskista.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
3 VASTAUSTA:
Hei Varaosia,

Lähetä tilauksenne tiedot suomi24@varaosia.com ja jos kirjoituksenne on tosi niin maksamme 250 eur Teille tästä palautteesta! Kirjoita myös tieto millä muotoa koet tulleesi kusetetuksi? Näen markkinointi yksiköstämme kaikki aktiiviset tilaukset, yhtään maksettua tilausta ei ole toimittamatta monien viikkojen takaa.

Ilmoita myös jos tiedossasi on joku toinen tilaus meille. Jos olet meiltä tilannut tuotteen ja se ei ole saapunut niissä aikaikkunoissa jotka tilauksen yhteydessä annettu niin tällöin Varaosia.com:n toimesta ollaan yhteydessä huolitsijaan ja selvitetään missä tilaus liikkuu. Jos tuote on esim. vaurioitunut niin tällöin meiltä tulee pyyntö lähettää tilitiedot asiakaspalautusta varten, tämä on normaali käytäntö.

Ystävällisin terveisin

Varaosia.com
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Kusetusta on siinä, että varaosakyselyssä oleva pikkupoika ei vastaa tiedusteluihin, lupaa soittaa eikä soita, ei vastaa kirjallisesti ja valehtelee, että asian tiimoilta eri olla oltu yhteydessäkään. En kaipaa teidän 250€, mutta voisitte tuon summan edestä olla rehellisiä. Toimitusajat eivät ole lähellekään ilmoittamianne. Olisiko helpompaa kertoa, että toimitusaikanne ovat vähintään 1kk ja ylitsekin? Säästyisitte monelta palautteelta ja huonolta maineelta. Ei tälläisiä palautteita pojat turhasta saada, eikös niin?
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Hei,

Jokaiselle tilaukselle tilataan kuljetus ulkopuoliselta kuljetusliikkeeltä ensin Suomeen ja ulkomainen kuljetusliike toimittaa tuotteen suoraan Kaukokiidolle. On valitettavaa että aina ei aikaikkunat pidä kutia ja tästä syystä meillä on täysin veloitukseton asiakaspalvelu jokaiselle tilaajalle joka selvittää välitetyn tuotteen sijainnin silloin kun tilausta ei kuulu huolitsijan antamissa aikaikkunoissa.

Me seisomme tilaajan kanssa samalla viivalla, etsimme tuotteen kun siihen on tarve, tilaamme sen kun saamme siihen luvan, tilaamme tuotteelle rahdit niillä tiedoin jonka tilaaja antaa tilauksen yhteydessä. Normaalisti kotimaisen kuljetusliikkeen ajojärjestelijä on yhteydessä kun tilaus saapuu Suomeen ja sopii tilaajan ilmoittaman toimituspaikan kanssa jakopäivän / -ajan.

Näin toimien välitämme tänäkin vuonna yli 1000 moottoria / vaihdelaatikkoa. Jokaista tilausta käsittelee toimittaja ulkomailla, kuljetusliikkeet ulkomailla ja Suomessa sekä vastaanottava asennusliike.

Tilausvahvistuksesta selviää aina aikaikkunat joiden puitteissa tulee tehdä meille ilmoitus jos ajojärjestelinä yhteydenottoa ei kuulu. Me palvelemme tässä kohdin ja selvitämme missä tilauksenne kulkee.

Tilaamme vuodessa eri kuljetusyhtiöiltä ensin Suomen suuntaan, Suomen sisällä jatkorahdit sekä palautuville vaihtotuotteille pois Suomesta yhteensä n. 3000 rahdistusa, jokainen ei ei mene kerrasta maaliin, tämän tietää jokainen joka paljon tilaa kuljetuksia.

Vaikea sanoa palautteenne perusteella mistä kysymys tarkemmin. Historian aikana on matkalla kadonneita tuotteita, vaurioituneita tuotteita sekä vääriä tuotteita, näitä tulee väistämättä olemaan myös aina niin kauan kuin ihmiset autoja purkaa, tuotteita varastoi / merkitsee, kuljetusautoja pakkaa, kuljetuslaatikoita merkitsee ja kuljettaa. Sellaista se on elämä.

Meidän toiminta kattaa tuotteen etsinnän, kuljetusten tilaukset ja ongelma tilanteissa teknisen tuen.

Tervetuloa tuhansien tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon!!

Varaosia.com
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Voiko tuollainen narikka ihan oikeasti pysyä pystyssä?

Käsittämätöntä !!!
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
2 VASTAUSTA:
Hei EiVoiOllaTotta-

Kiitos palautteesta. Nimikerkkisi kertoo jo vastauksen kysymykseenne. Maahantuontia / moottori / vaihdelaatikko välitystä harjoittva yhtiö ei voi pysyä pystyssä jos toiminta ei olisi ammattimaista, asiantuntevaa ja hyvään asiakaspalveluun perustuvaa.

Välitämme vuodessa yli 1000 moottoria / vaihdelaatikkoa. Me olemme asiakkaamme kanssa samalla puolen pöytää. Etsimme asiakkaalle tarpeisiin sopivan tuotteen, tilaamme sen kun saamme siihen luvan. Meidän kautta välitettävät moottorit / vaihdelaatikot tulevat 95% englannissa kolaroiduista ajoneuvoista copart.co.uk:n kautta. Copart.co.uk huutokauppaa Englantilaisten vakuutusyhtiöiden lunastamat ajoneuvot.

Kolariautojen moottoreissa / vaihdelaatikoissa on aina yksilöitä jotka ovat vaurioituneet pahasti, merkattu purkuvaiheessa väärin, tms. Kuljetukset tuotteille hoitaa Schenker, UPS, DHL, ja monet muut tunnetut huolitsijat. Me välittäjänä olemme asiakkaan kanssa samalla puolella pöytää. Kun kuljetukset ei saavu perille annetuissa aikaikkunoissa me selvitäme missä tilaus kulkee. Kun tuote on väärä, virheellinen tai asennuksessa on ongelmia me olemme yhteydessä toimittajaan ja toimimme asiakkaan edustajana kaikissa tilanteissa.

Yhdessä asiat selviät lähes aina parhain päin. Meiltä kukaan ei ole jäänyt ilman tuotetta tai menettänyt rahojaan. Asiakas on meille tärkein ja yhdessä / yhteistyössä on kaikki tapaukset hyvillä mielin selvitetty / selvinnyt.

Tervetuloa tuhansien tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon!

Varaosia.com
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Volkswagen: Päästökohu koskee 11 miljoonaa autoamme

Volkswagen tiedotti, että dieselautojen päästömanipulointi-kohua koskevia autoja on noin 11 miljoonaa kappaletta maailmanlaajuisesti.

Volkswagenin mukaan konsernin uudet, Euroopan unionin alueella myynnissä olevat dieselkäyttöiset autot täyttävät lailliset vaatimukset ja ympäristöstandardit. Päästöjen manipuloimiseen käytetyllä ohjelmistolla ei ole vaikutusta Euroopassa myynnissä oleviin dieselautoihin.

Volkswagen on ilmoittanut varaavansa autojen korjauksiin yhteensä 6,5 miljardia euroa. Samalla yhtiö kertoi, että kolmannen neljänneksen tuloksesta tulee tappiollinen ja ongelmien korjaaminen vaikuttaa myös koko vuoden tulokseen. Yhtiö jatkaa sisäistä tutkintaansa aiheesta.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
itsellä ns kunnostettu perusmoottori jossa ei ole öljynpaineita ja mootorihan on bmw 535d 200kw.mek.mittarilla n.0,3bar pitäs olla tyhjäkäynnillä kuumana 1,3bar.rupes vilkutteleen öljynpainevaloa lähes heti asennuksen jälkeen.autollahan ei ole ajettu mihinkään moottorinvaihdon jälkeen.moottori nostettu nyt pois kys.autosta ja öljyn seassa runsaasti messigin väristä metallia,laakerimetallia.nyt useampi autoasentaja käynyt ihmetteleen tilannetta,autoalan insinööri oli sitämieltä,kampiakseli hiottu mutta vakio laakerit ei ylimmääräistä ääntä,mutta konettahan ei voi avata kun on takuu,vai onko.varaosia.com hiljeni reklamaation jälkeen.öljypumppuhan näissä on idioottivarma joten olen itsekkin kallistunut siihen,että liikaa laakerivälystä,paine vuotaa kampiakselilta samantien pois.jos kys firma ei ota mitään kantaa,on ajateltu purkaa moottori oulussa MINUN KUSTANNUKSILLA ja videoidaan koko sessio niin nähdään oliko moottorissa vain ns. myyntimaalaus päällä.hyvin siistiksi maalattu.JA REKISTERIHÄN ON XJZ-507
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
2 VASTAUSTA:
Hei Temess,

Tee ilmoitus tekniseen tukeen, tällä tunnuksella ei ole ilmoitusta vielä tehty.

Saatte toimintaohjeet takuutarkastusta varten ja homma lähtee käyntiin.

Ystävällisin terveisin

Varaosia.com
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Kerran löytyi mersun "kunnostetusta" moottorista romanialaisen koneistajan riepu, ehkö jopa kalasarit öljypohjasta. Oli tukkinut öljypumpun imuputken sihdin. Samalla viisteen oli paineet kateissa parin kilometrin ajon jälkeen. Laakerit eivät tosin ehtineet rikkoutua.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Tarkastatko arvon keskustelupalsta-asiakaspalvelija, onko syyskuussa ah-auto tilannut automaattivaihteiseen nelivetoon perusmoottoria? Sitten kerro syy Miksi se toimitettiin kaksivetoisen manuaalilattikoisen auton moottorina? Nyt sen öljypohja ei sovi, ettekä ota vastuuta toimittaa sellaista ah-autolle! Väitätte ettei se kuulu takuuseen. Kuuluisko takuuseen kuitenkin toimittaa tuote jonka ah-auto teiltä tilasi?

"Vastaamme siitä että jos toimitettu tuote on väärä, virheellinen tai muuten ei korjattavissa suoritamme tuotteen kauppasumman palautuksen tilaajalle. Me saamme kaupasumman takaisin kun tuote palutunut toimittajalle."

Voitte kirjoittaa luvallani perustelut tänne.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
2 VASTAUSTA:
Hei VastuutaKiitos,

Palautteenne tavoitte meidät. Takuu on eri asia kuin jos olette saaneet väärän tuotteen. Kuluttaja- ja kilpailuviraston ohjeiden mukaisesti väärä tuote vaihdetaan oikeanlaiseen, täysin normaali tilanne ajoneuvon varaosakaupan lisäksi kaikessa mitä ostat.

Olkaa yhteydessä suoraan Varaosia.com:n tekniseen tukeen ja toimittakaa kuvameteriaalit asennusohjeiden mukaisesti niin kuvat välitetän toimittajalle.

Jos kertomuksenne on todellinen niin tuohon kysymykseen miksi öljypohjat ei sovi saa parhaiten vastauksen kyseisen automerkin edustajalta. Toiseen kysymykseenne vastasittekin jo viestissänne itse lainaten toimitusehdoista kappaleen.

Mukavaa syksyn jatkoa

Varaosia.com
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Hei VastuutaKiitos,

Olin yhteydessä tekniseen tukeen. AH-Autolle on toimitettu perusmoottori, 2-vetoisen ja 4-vetoisen perusmoottorit ovat samat, öljypohja on erilainen joka tulee asennusohjeiden mukaisesti vaihtaa. Tässä tapauksessa on selvinnyt että rikkoutuneen moottorin öljypohja, eli sen minkä tilalle tilattu käytetty moottori on viallinen. Teknisestä tuesta on AH-Auton kesken sovittu että heille koitetaan etsiä öljypohja joka vastaa sitä mikä rikki. Tämä rikkoutunut öljypohja ei siis ole Varaosia.com toimittama.

Tarkemmin ei tässä pysty vastaamaan, saatte aina Varaosia.com:n teknisestä tuesta asiakaspalvelijan kiinni milloin vain tarve iskee ja heidän kanssa on mahdollista kommukoida myöskin. Oletteko kartoittanut sitä vaihtoehtoa että tuo rikkoutunut öljypohja korjattaisii? Uskomme että olemalla yhteydessä suoraan oikeaan osoitteeseen saatte apua tarpeisiinne.

Jokaisella tilaajalla on käytössä veloituksetta teknien tuki sekä rahdin asiakaspalvelu jossa edustetaan tilaajaa toimittajan sekä huolintaliikkeen suuntaan.

Mukavaa syksyn jatkoa

Varaosia.com
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Voi kun kaikki mahdollisesti tuonne yritykseen mielivät asiakkaat lukisivat nämä kommentit täältä ja olisivat tilaamatta tästä yrityksestä yhtään mitään. Tälläkin hetkellä tällä yrityksellä on moottoreita ja vaihteistoja toimittamatta, jotka on olleet yli kuukauden jo matkalla, eikä asiakaspalvelussa oleva nuori poika osaa kantaa vastuuta ja valehtelee, että ei ole saanutkaan rahtitiedustelua. Tämä on pikkupoikien harjoittelukauppa, joka on kaukana tuhansien vaihteistojen ja tuhansien moottorien toimituksista. Tässä puljussa on ilmoitettu työskenteleväksi 3 työntekijää ja hekin ovat saaneet säälittävän pienellä liikevaihdolla aikaiseksi pelkästään miinusta. Menkää pojat oikeisiin töihin tai kunnostautukaa omassa yrityksessänne ja keskittäkää kusetukseen keskittynyt voimavaranne firman ja asiakkaiden hyvinvointiin. Huomio kaikki asiakkaat: jos yritys on todella pieni liikevaihdoltaan ja siitäkin vähästä tehdään raskaat tappiot, niin todellinen vaara on se, että joku päivä on yritykselle se viimeinen ja silloin teidän rahanne jäävät sisään yritykseen. Ottakaa tämä siis huomioon ennen kuin siirrätte yhdellekään yritykselle rahojanne. katsokaa firman taustatiedot esimerkiksi finder.fi palvelusta http://www.finder.fi/Autojen varaosia/Varaosia.com/HELSINKI/taloustiedot/2876112
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Hei pakettiautonmoottori,

Palautteenne tavoitti meidät, kiitokset siitä. Tervetuloa tutustumaan meihin, saatat yläätäen olla porukan nuorin veitikka. Rahdin asiakaspalvelussa työskentelevät ihmiset ovat -40 vuotta, toki mistä kulmasta katselee niin nuoria poikia :-)

Jos Teillä on tilaus meidän kautta ulkomaille ja olette odottaneet kuukausia tuotetta niin kyllä tosi asia on että kirjoitatte valetta. Emme myöskään ymmärrä miksi ette ole yhteydessä suoraan yhtiöön josta kirjoitatte jos Teillä on hampaankolossa jotakin.

Yhtiö välittää moottorit ja vaihdelaatikot vakuutusyhtiöiden purkamista ajoneuvoista eri puolilta Eurooppaa ja toimii tilaajan edustajana esimerkiksi huolintaliikkeiden suuntaan joka tuotteen kuljettaa. Tilaukset liikkuu normaalisti Euroopan sisällä 6-8 arkipäivää Helsinkiin josta tilaus siirtyy ulkomaiselta kuljetusliikkeeltä kotimaiselle kuljetuliikkeelle jonka ajojärjestelijä sopii toimituspaikan kesken jakopäivän / -ajan yleensä 2-3 arkipäivän aikana kun tilaus siirtynyt heille. Jos yhteydenottoa ei kuulu on jokaisella tilaajalla käytössä rahdin asiakaspalvelu Varaosia.com:n puolelta joka selvitää toimittajalta sekä kuljetusliikkeiltä missä tilaus kulkee.

Näin se toimii ja jokainen tilaus on kulkenut tilaajalle sekä takaisin toimittajalle jos tuote on ollut väärä, viallinen tai virheellinen.

Toivottavasti tuska helpotti ja mukavaa syksyn jatkoa

Varaosia.com
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Ainoastaan todelliset ammattilaiset, kuten Varaosia.com, antaa jo nettisivuillaan asiakkaille käyttäytymisohjeita "älä soita meille kiukkuisena, stressaantuneena jne...". Kun asiakkaalla on jo käyttäytymisohjeetkin, niin mikäs sen helpompaa. Olen varma, että näin loistava idea asiakkaan ohjeistuksesta tulee lyömään läpi yritysmaailmassa globaalisti.
Ilmianna
Jaa
onkohan ko. firmalla puhtaat jauhot pussissa?
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
2 VASTAUSTA:
Noh, kun näitä viestejä lukee, niin millainen käsitys sinulle tulee tästä puljusta?:D Voiskos varaosia.com kertoa esimerkin omaisesti, että onko jotain toista rehellistä ja asiansa hyvin hoitavaa yritystä, josta on netissä keskusteluketju 110 viestinen, jossa kaikki viestit ovat negatiivisia.

Luulisin, että ei mene enää hirveen pitkään, kun varaosia.com laitetaan kiinni. Tämä on vain minun arvioni, eikä perustu mihinkään faktaan.
Kovat tappiot taustalla, huonosti hoidetut asiakkaat ja ylimielinen asenne usein koituvat yrityksen kohtaloksi, miksei siis myös varaosia.com päätyisi konkurssiin?
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Varaosaa1 kirjoitti:
Noh, kun näitä viestejä lukee, niin millainen käsitys sinulle tulee tästä puljusta?:D Voiskos varaosia.com kertoa esimerkin omaisesti, että onko jotain toista rehellistä ja asiansa hyvin hoitavaa yritystä, josta on netissä keskusteluketju 110 viestinen, jossa kaikki viestit ovat negatiivisia.

Luulisin, että ei mene enää hirveen pitkään, kun varaosia.com laitetaan kiinni. Tämä on vain minun arvioni, eikä perustu mihinkään faktaan.
Kovat tappiot taustalla, huonosti hoidetut asiakkaat ja ylimielinen asenne usein koituvat yrityksen kohtaloksi, miksei siis myös varaosia.com päätyisi konkurssiin?
Varaosia.com tiedottaa - virallinen some kanavamme

Hei Varaosaa1 ja nigga,

Ja kiitos palautteesta. Jos havaitsette tai käytte viestiketjun läpi niin voitte huomata että tällä meidän virallisella some tiedotuskanavalla olemme käyneet viestien vaihtoa tämän vuoden aikana joka nostanut viestien määrän yli sadan!!! Sosiaalinen media on meille tärkeä ja myös näin viestimme siitä että teemme töitä asiakkaalle sekä välitämme moottoreiden / vaihdelaatikoiden lisäksi myös konerikon kokeneista autoilijoista.

Autot ovat meille erittäin tuttuja, henkilöstömme osaaminen koostuu hyvin pitkälle automaahantuojien merkkiliikeorganisaatioissa toimiessa.

Tämä virallinen tiedotus viestiketjumme pitää sisällään noin puolet meidän omista tiedoitteista sekä palautteita kirjoittajilta joista löytyy sekä positiivisia että negatiivisia. Negatiivinen palaute ei ole huoa palautetta, huonoa palautetta ei ole olemassa. Myös meille on tärkeä saada kaikki palaute jotta palvelua voidaan parantaa entisestään. Palvelumme perustuu tuotteiden välittämiseen jossa yhdistämme Keski-Euroopan autopurkaamot sekä moottori / vaihdelaatikko rikon kokeneen autoilijan. Palvelu on uniikki ja tämän kautta yli 1000 ajoneuvoa vuosittain saa vuosittain konehuoneeseen kolariautosta moottorin tai vaihteiston. Jokainen ymmärtää että käytetyn tuotteen, kolariautosta irroitetun tuotteen kohdalla on aina riski että sen toiminnassa havaitaan virheitä. Tämän tiedon tuomme julki sivuillamme sekä myös tällä virallisella tiedotuskanavallamme koska siinä ei ole mitään salattavaa. On paljon tärkeämpi että autoilija joka puntaroi täysin uuden moottorin tai käytetyn kolariautosta irroitetun moottorin ostopäätöksen välillä tietää että kolaroitu moottori ei vastaa uutta tai käytettyä kolaroimatonta moottoria. Tilaajan tulee tietää mitä osia on hyvä ja jopa pakko vaihtaa asennuksen aikana jotta tuotteen toiminnassa ei tule käytössä ongelmia. On moottoreita joissa on autovalmistajien tiedossa olevia ongelmia / ongelma osia ja esim. tämän tyyppiset kohteet tulee vaihtaa asennuksen yhteydessä. Tilaajan opastaminen / tiedottaminen on erittäin hyvää asiakaspalvelua millä tilaaja välttää esim. jakoketju ongelmallisissa moottoreissa uuden moottoririkon uusimalla jakoketjun moottorin vaihdon yhteydessä.

Koska asiakaspalvelussamme on merkkiliike taustan omaavia autokorjaamoalan huippuosaajia osaamme antaa spesifioitua tietoa tilaajilla eri moottori- / vaihdelaatikkotyypeistä. Moottorin tai vaihdelaatikon asennus ei ole jarrupaloihin verratavaa työtä. Auton valmistuminen voi joskus tuntua hermoja raastavalta, kello käy aikaa palaa, asennusliike ei joka päivä pysty työstämään omaa autoani, tilattu tuote oli väärä, pitää vaihtaa toiseen, odottavan aika tuntuu pitkälle, tälläistä se on olipa varaosa sitten iskari, sylinterikansi, ajovalo umpio, sisustan osa tai muu auton varaosa, uusi tai käytetty, ostettu Motonetista, Fixukselta tai Vehon tiskiltä. Joskus voi tulla väärä, viallinen tai väärän värinen :-D

Omaamme yli 20 vuoden kokemuksen vaihtomoottoreista ja vaihdelaatikoista. Se kehitys mikä näkyy ja heijastuu autoalan kehityksen mukana on nyky moottoreiden ja vaihteistojen laatu. Jokainen joka autoalalla toimii osaa kertoa miten aikanaan esim. 124 Mercedeksillä ajettiin se 1.000.000 kilometriä. Tänä päivänä autovalmistajat suunnittelevat moottoreita niin että 200.000 kilometriä on käyttöikä. Se missä kuluttajana ja me normaali autoilijat koemme tämän kehityksen on toki lyhyempi moottorin käyttöikä ja sitä kautta moottorinvaihto osuu kohdalle yhä useammin ja useammin. Meille tuo toki sopii välityspalvelun tarjoajana mutta koemme suurta mielipahaa moottori / vaihdelaatikko rikon kokeneen autoilijan puolesta, edessä on aina kallis remontti joka pahimmillaan vie viimeiset säästöt.

Moni asiakas hakee moottorin tai vaihdelaatikon lisäksi helpotusta kokemaansa kohtaloon ja usein asiakkaiden kanssa käymme läpi rikon ja sen aiheuttamat mielipahat. Kaikille mukavinta olisi toki että autovalmistajat tuottaisi moottoreita / vaihdelaatikoita jotka kestäisi isältä pojalle kuten ennen vanhaan tuppasi olemaan.

Nämä näin kevennyksenä, elämä ei ole niin vakavaa vaikka se voi tuntua kun auto rikkoontuu ja edessä on tuhansien eurojen remontit. Paras on tällöin ottaa hörppy jouluglögiä ja istahtaa hetkeksi hiljentymään kuuntelemaan joululauluja näin joulun kunniaksi.

Mukavaa viikonloppua ja jatketaan blogia taas ensiviikolla!!!

Varaosia.com
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
https://www.asiakastieto.fi/yritykset/gg-parts-import-oy/24351008/yleiskuva
Tuolta linkin takaa löytyy faktaa firmasta nimetä varaosia.com. Nyt haluaisin kysyä varaosia.com pojilta, että tarkoittaako tuo omavaraisuusaste -49% sitä, että teillä on omavaraisuus 49%pakkasella eli asiakkaat jotka on toimittanut teille rahaa etukäteen, niin olette syöneet siitä etukäteen jo 49% ? :D Jos ja kun yritys keikahtaa niin onko laskettavissa niin, että heti 49% teiltä tilanneista asiakkaista menettää rahansa eivätkä saa tilaamaansa tuotetta? Onko niin, että olisi järkeämpää lyödä nyt ovet kiinni ja välttää näin pahemmat tuhot?

Tappiota on tullut 56tonttua, meinaatteko nousta vielä vai kaatua lopullisesti?

Varaosia.com in tulevilta asiakkailta haluaisin kysyä, että uskallatko laittaa rahasi sisään yritykseen jonka omavaraisuus on 49% miinuksella?
Kummassa muuten on parempi palautusprosentti ruletissa vai varaosia.comissa?
Ilmianna
Jaa
Olisi edes sen verran munaa myöntää että bisnekset on vituillaan,ja että rahat on loppu eikä vaan yrittää selittää niitänäitä ja vältellä yhteyden ottoa asiakkaisiin joilta on rahat kynitty
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
On tainneet selityksetkin jo loppua....
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Hei Suomi24 kanavan lukijat :-D

Ensiksi tahdomme kiittää kaikkia vanhoja sekä uusia asiakkaita / kanavamme arvoisaa some raatia menestykkeestä vuodesta 2015. Vuosi alkaa olemaan taas lopuillaan, satoja moottoreita ja vaihteistoja välitetty ja ajoneuvoja palautettu takaisin liikenteeseen yhdessä kulkupelien omistajien kera.

Palvelumme on kasvanut vuosi vuodelta, tällä hetkellä olemme Suomen suurin välittäjä alallamme ja kasvun tie jatkuu myös 2016, kiitos kaikille. Palvelumme piiriin hakeutuu jatkuvasti lisää toimittajia Keski-Euroopasta jotka purkavat vakuutusyhtiöiden purkamia ajoneuvoja. Tämä kertoo siitä että tulevaisuudessa palvelumme kautta moottori tai vaihdelaatikko rikkoutumisen kokenut autoilija saa yhä enemmän vaihtoehtoja joilla kunnostaa ajoneuvonsa. Palvelumme yhdistää karun kohtalon kokeneen autoilijan moottori tai vaihdelaatikko rikon osuessa kohdalleen sekä markkinat joilla lääke suureen haaveeriin.

Kun moottori ja vaihdelaatikko rikon kokenut autoilija törmää tilanteeseen jossa ajoneuvo särkyy on hänellä edessä erittäin kallis remontti. Varaosia.com:n palvelun kautta moottoririkon kokeneen autoilijan tarjouspyyntöön tuotetta tarjoavat toimittajat ovat pyynnöstämme pidentäneet toimitusaikoja syksyn 2015 aikana jonka jälkeen ei tilaajan sekä toimittajan välillä ole ollut epäselvää toimitusajoissa. Tuotteen tilaaja saa jo tarjouksessa tiedon että huolintaliike ja tilaaja sopivat keskenään tarkemman toimitusajan, ei palvelun tarjoaja.

Varaosia.com palvelun kautta yhdellä tarjouspyynnöllä tavoitat useita autopurkaamoita Keski-Euroopasta, erittäin helppoa ja yksinkertaista. Suomessa tilaajaa palvelee yli kymmenen hengen tiimi tarjotun tuotteen kokoonpanoon, tilaukseen, toimitukseen, tekniseen yhteensopivuuteen, palautuksiin ja takuuseen liittyen.

Varaosia.com henkilökunta tekee työtä tilaajalle sekä tilaajan puolesta kun moottori tai vaihdelaatikko rikkoutuu. Nykyajoneuvojen moottori ja vaihdelaatikko rikkoutumiset ovat täysin normaaleita jo 100.000 - 150.000km ajomäärissä hyvin monilla autovalmistajilla. Moottoreiden ja vaihdelaatikoiden kesto on suunniteltu lähes aina noin 200.000km lukemiin. Tästä syystä markkinoilla on paljon tarvetta moottoreista sekä vaihdelaatikoista ja lähes ainoa kanava mistä tarve saadaan tyydytettyä on kolaroidut vakuutusyhtiöiden lunastamat ajoneuvot. Äkkipysäyksen kokeneet varaosat eivät aina istu samaan tapaan kuin täysin uusi tai normaalikäytössä ollut käytetty varaosa. Asennuksessa tarvitaan perinteistä käden taitoa, vaihdelaatikon tai moottorin vaihto ei sovellu jokaisen autokorjaamon työtehtäväksi.

Valistamme asiakkaita ja tiedotamme näistä asioista omilla www-sivuilla, sosiaalisessa mediassa, asiakaspalvelutiloissamme henkilökohtaisissa vuorovaikutustilanteissa sekä autoalan julkaisuissa niin printtimediassa kuin verkkomedioissa.

Ottakaa aina yhteyttä rohkeasti kun epäilette jo moottori tai vaihteisto vikaa, näin voidaa jo etukäteen säästää huomattavasti euroja.

Tervetuloa tuhansien tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon!!!
Ilmianna
Jaa
Olinkin jo yhteydessä tähän firmaan ja olin tilaamassa volvoon uutta myllyä tarjouksen perusteella. Luojan kiitos itsellä alkoi hälytyskellot soida ja tuli olo että tämä on liian hyvää ollakseen totta ja löysin tämän sivun. Taisin juuri säästää paritonnia ja välttyä kusetukselta. Ei näin moni ole täälä vain huvikseen käynyt haukkumaan koko firman. Kiitos kaikille jotka täällä ovat käyneet kertomassa toruuden tuosta lafkasta. Suunta kohti paikallista purkaamoa ja maksan mieluusti vähän enemmän kun tiedän mitä saan.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:

Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Varaosia.com tiedotaa - varaosia.com virallinen some tiedotuskanava

Hei Pelastunut,

Iloksemme voimme todeta Teille että huolenne on turha. Jos käyt viestit lävitse huomaat että yli puolet viesteistä on meidän omia tiedotteita ja vastauksia tämän meidän virallisen some palautekanavan viestikeskusteluihin.

Palautteissa on useita hyviä, tyytyväisten asiakkaiden viestejä sekä kirjoituksia joissa palautetta on annettu toimitusajoista, puheluun vastaamisesta ja parissa tapauksessa on itse tuotteestakin annettu palautetta. Negatiivinen palaute ei ole huono asia, se on usein se jonka pohjalta osataan panostaa kehitystä niihin osa-alueisiin joihin palautetta annetaan. Kokonaisuudessaan suhteutettuna välitettävien moottoreiden / vaihdelaatikoiden määrään on palautetta erittäin vähän.

Toimitusaika palautetta on annettu kesäsesongin aikoihin jonka pohjalta olemme toimittajille joiden tuotteita asiakkaat Varaosia.com palvelun kautta tilaavat pidentäneet toimitusaikoja sekä ohjeistaneet huolitsijoita jotka sopivat tilaajan kuljetusaikataulut pidentämään kuljetusaikoja jotta jokainen, välittäjä, toimittaja, tilaaja sekä asennusliike välttyy liian tiukasti mitoitetulta aikataululta. Näin toimien on huolintaliikkeet / toimittajat saaneet suoritettua kuljetukset niissä aikaikkunoissa jotka tilauksen yhteydessä tilaajalle antavat.

Käytetyt tuotteet tulevat kolariautoista, tämä kerrotaan aina jokaiselle asiakkaalle sekä verkkosivuilla. 1 / 10 suhde siitä onko moottori hyvä vaiko välttävä pitää kutinsa siitä tuleeko välitetty moottori / vaihdelaatikko Suomesta palvelumme kautta vai muualta Euroopasta. Tämä suhdeluku kerrotaan verkkosivuilla ja perustuu yli 20 vuoden kokemukseemme käytetyistä kolariautojen moottoreista. Varaosia.com välittäjänä tarjoaa teknisen tuen joka näissä ns. välttävien tuotteiden kohdalla yhdessä asennusliikkeen kanssa kartoittaa korjataanko tuote vai vaihdetaanko tuote toiseen. Näin yksinkertaisesti.

Teemme töitä tilaajalle ja yhdessä saatamme asennusliikkeiden kesken kolmen kombinaationa moottori vai vaihteisto rikon kokeneen autoilijan pelin takaisin baanalle!!!

Talvi terkuin!

Varaosia.com
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Olen merkkikorjaamolla töissä ja asiakas tilasi varaosia.com:in kautta kunnostetun moottorin autoonsa jonka aikoi sitten asennuttaa meillä. Moottorin saapuessa havaittiin että ensinnäkin moottori tuli trukkilavan päällä eikä millään tavalla suojattuna. Imukanavat olivat täynnä jotakin tunnistamatonta moskaa ja tämän vuoksi emme alkaneet asentamaan moottoria. Lähetimme moottorin takaisin ja odoteltuamme tovin, saimme "uuden" moottorin joka paljastui samaksi moottoriksi, tällä kertaa puhdistettuna.
Moottoria asentaessa jäähdytysnestettä lisätessä huomattiin että nestettä valuu norona kannentiivisteen välistä. Herää kysymys että onko kansi käytetty auki ja kasattu vanhalla tiivisteellä vai mikä muu patenttikorjaus on tehty? odotamme jatkoa.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
2 VASTAUSTA:
Varaosia.com vastaa

Hei pettynytasentaja,

Ilmoita tilatun moottorin rekisteritunnus meille suomi24@varaosia.com ja tarkastetaan että kirjoituksenne on todellinen. Tekninen tuki selvittää jokaisen ilmoituksen ja on yhteydessä toimittajaan jonka kautta tilattu moottori saapunut.

Jos tämäntyyppinen vuoto on olemassa niin juuri näitä tilanteita varten on tilaajalla käytössä tekninen tuki joka selvittää a. mistä vuoto tulee b. mitä kustantaa korjaus c. tekeekö korjauksen asennusliike vai vaihtaako toimittaja tuotteen toiseen kun asennusliike antaa tarkemmat tiedot tekniseen tukeen.

Talvisin terveisin

Varaosia.com
Kommentoi
Ilmianna
Jaa

Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Varaosia.com tiedottaa - nimimerkki "pettynytasentaja" paljastui perättömäksi kirjoitukseksi. Tätä virallista tiedotuskanavaa ylläpidämme normaalina osana markkinointi sekä sosiaalisenmedian kanavana tiedottaa ja vaihtaa palautteita autoilijoiden kesken. Osa on käyttänyt Varaosia.com palvelua, osa ei. Osa kirjoittaa nimimerkin takana perättömyyksiä, osa ei. Tämän kyseisen kirjoittajan työnantaja tällä hetkellä puntaroi ja tutkii kirjoittajan tarkoitusperiä onko kirjoitus yhtiön linjan mukainen ja edustaako heidän omaa toimintaa myös muissa huolto- ja automyyntipalveluissa. Emme tässä kohtaa nimeä tuota yhtiötä koska tämän asian / kirjoituksen käsittelyä hoitaa kahden yhtiön väliset lakiyksiköt ja odotamme jatkoa tälle.

Pettynytasentaja kirjoitti seuraavaa:
1. Tomitettu kunnostettu moottori, valheellinen satu. Palvelun kautta on tilattu ja toimittaja toimittanut käytetyn moottorin, ei kunnostettua.
2. Moottori on ollut likainen. Käytetty tuote voi joskus olla likainen. Toimittaja on ystävällisesti omalla kustannuksellaputsauttanut.
3. Likaista käytettyä moottoria ei vaihdeta toiseen, eli kun moottori putsataan se sama moottori palautuu, ei pitäisi olla ammattiliikkeelle uusi asia.
4. Moottori on toimitettu täysin tuotetta suojaavassa kuljetuslaatikossa, ensimmäisellä kerralla sekä putsauksen jälkeen. Jokainen kuljetuslaatikko kuvataan ja huolintaliikkeeltä olemme saaneet nämä kuvat. Tämä kyseinen tuote on ollut kuljetuslaatikon sisään pakattuna, ei pelkällä trukkilavalla kuten pettynytasentaja kirjoitti. Pöyristyttävää valetta merkkiliikkeen edustajalta. Edustaako työnantajasi linjaa? Samoilla spekseilläkö toimitte autoa ostavan tai huoltoon tuovan asiakkaan kanssa? Uskomatonta toimintaa.
5. Jos asennuksen aikana havaitaan vuotoa tiivisteissä ne uusitaan. Varaosia.com:n tekninen tuki ilmoituksen saatuaan on yhteydessä toimittajaan ja pyytää korjaukselle luvan jonka jälkeen asennusliike voi korjata vuodon. Näin systeemi toimii ja kuuluu osana käytetyn moottorin kuluttajasuojaa.
6. Varaosia.com toimii aina tilaajan edustajan toimittajan ja asennusliikkeen suuntaan. Todennäköisesti tässä kirjoittaa harmittaa se että asiakas ei ole ostanut kyseiseltä merkkiliikkeeltä kallista moottoria vaan tilannut omalle käytetylle moottorille vain asennuksen, huoltoneuvojan provisio on näin huomattavasti pienempi. Odotamme selvitystä kirjoittajalta miksi hän moiset valheet on tälle meidän sivulle kirjoittanut.
7. On valitettavan yleistä että asennusliikkeessä kuluttajaa koitetaan "höynäyttää" ylimääräisillä töillä tai osilla. Olemme olleet kuluttaja-asiakkaiden kanssa selvittämässä vuosien saatossa useita tapauksia ja hakenut asiakkaille korvauksia liikaa laskutetuista ja turhaa tehdyistä työvaiheista. Tätä esiintyy ja juuri tämän takia on hyvä olla palvelun tekniseen tukeen heti yhteydessä jos asennuksen aikana alkaa tuntua että onkohan kaikki esitetyt työt / laskut ihan normaalia. Tässäkin viestiketjussa on pari vastaavaa kirjoitusta joiden taustoilla on tätä ilmiötä.

Kirjoittajan esimieheen sekä kirjoittajan edustaman yhtiön lakiyksikköön on perättömän kirjoituksen osalta oltu yhteydessä ja tapauksen käsittely jatkuu. Tässä viestiketjussa on tälläkin hetkellä perättömiä ja harhaanjohtavia kirjoituksia joita tutkii poliisi. On kirjoittajia jotka valitettavasti saavat ikävää postia viranomaisilta perättömistä / valheellisista kirjoituksista. Osa on jo saanut postia ja vastaa kirjoituksistaan ja osa ei vielä tiedä saavansa postia. On lainvastaista kirjoittaa hyvä maineisesta asiansa hoitavasta yrityksestä huijarina tai muuna vastaavana. Tämän sivuston ylläpito on opastanut ilmoittamaan nämä kirjoitukset poliisille joka pyytää ylläpitoa luovuttamaan kirjoittajien tiedot jonka pohjalta tapausten käsittelyt jatkuvat.

Mukavaa joulun odotusta

Varaosia.com
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Kokemukset erittäin hyviä. Varsinkin ex-Veho miehen asiantuntemus moottori asioissa joka toimi minulla yhteyshenkilönä. Ammattimaisesti kartoitti minkälainen rikkoutuminen kyseessä ja siltä pohjalta suositteli mulle sopivaa pakettia. Moottori tuli toissa viikolla kuten olivat ilmoittaneet moottoritoimittajan ja kuljetusliikkeen antaman aikataulun mukaan. Iso kiitos, palvelu toimi kuten odotin ja hinta tästä kaikesta oli vähintäänkin kohtuullinen. Uskallan suositella.

Itsellä tyypillinen VW tsi moottorin jakoketjun pettäminen kyseessä tuossa mikä rikkoutui.

Terveisin GHX-???
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Kyllä pelasti meidän joulun myös Varaosia.com:n palvelu, ilman olisimme moottoria jäänet ilman tätä kautta saatua moottoria. Vieläpä oikein Laakkoselta suositeltiin huoltoneuvojan puolesta että ottakee ihmeessä heiltä tarjoukset ja jos soppiiva löytynnee niin äkkiä moottori heille. Siskon lapset pitää lappiin viedä ja uusi moottori oli hinnaltaan sellainen että meinasi oikein pyllylleen pyllähtee. Heillä tuntui olevan hyvin toimiva suhde tänne ja kertoipa tasaisesti tillaavansa heiltä tuotteita.

Kyllä suosittelen. Tämä Vehon entinen asiantuntija minulle myös moottorin valitsi näistä muutamista ulkomailta heidän kautta olleista tarjokkaista, kiitos vielä hälle.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Ostin Ford Mondeo vaihdelaatikon Varaosia.com:n palvelun kautta Ruotsista. Vaihdelaatikko toimii hyvin ja palvelu asiallista. Ainoa palvelu jonka kautta oli saatavilla useampikin vaihtoehto. Englannista oli ainakin yksi mutta valitsimme tämän joka tuli nopeammin ja lähempää. Siis kiitos vaan ja annan arvosanaksi 9
Ilmianna
Jaa
Varaosia.com:n välitus on palvelu on kyllä Suomen paras. Henkilökunta tuntee eri merkkien moottorit ja vaihdelaatikot, verkosto jonka kautta välittävät tuotteet on britti vakuutusyhtiöiden lunastamista autoista, löytyy muuten tiedot sivuilta winks winks. Kokemusta on yhden vaihdelaatikon verran ja ei mitään valittamista. Ensin ei korjaamo saanut oikein ohjelmaa toimimaan, tekninen tuki selvitti autoni maahantuojalta oikeat ohjeet jotka toimitti asennusliikkeeseen ja heidän avulla sitten koko komeus on nyt tikissä. Suosittelen, kysyin myös muilta toimittajilta mutta hinnat oli poskettomia ja asiantuntemusta ei tuntunut olevan ainakaan minun autoni ongelmista. Minulla siis perus Mersun e sarjalainen 2008, vaihteisto tuli kesällä ja toimii hyvin.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
2 VASTAUSTA:
Vielä tuli mieleen että kun luin tätä ketjua että paljon välissä hyvää palautetta eikä suotta. Itselleni tarjottiin useampi vaihtoehto ja tämä mekkerini vaihteisto tuli kotimaassa kolaroidusta autosta jonka toimitusaika otti sen pari kolme viikkoa joka kerrotiin menevän kun auto tulee vakuutusyhtiöltä purkaamolle joka kiskaisee lootan irti. Kaikkiin tiedusteluihin vastatattiin sen parin kolmen päivän sisään joka luvattu, jos en saanut omaa yhteyshenkilöäni kiinni niin vaihteen kautta tavoitti aina jonkun toisen henkilön.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
iloinenmersusti kirjoitti:
Vielä tuli mieleen että kun luin tätä ketjua että paljon välissä hyvää palautetta eikä suotta. Itselleni tarjottiin useampi vaihtoehto ja tämä mekkerini vaihteisto tuli kotimaassa kolaroidusta autosta jonka toimitusaika otti sen pari kolme viikkoa joka kerrotiin menevän kun auto tulee vakuutusyhtiöltä purkaamolle joka kiskaisee lootan irti. Kaikkiin tiedusteluihin vastatattiin sen parin kolmen päivän sisään joka luvattu, jos en saanut omaa yhteyshenkilöäni kiinni niin vaihteen kautta tavoitti aina jonkun toisen henkilön.
Me tänne Viroon saatiin todella miellyttävää palvelua ja tilaus kulki hyvin. Tilasimme marraskuun loppupuolella moottorin ja se saapu jo eilen Tallinnaan englannista. Varaosia.com meille paras mitä koettu ja palveltu.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Käytiinpä oikein paikan päällä tekemässä tilaus, ilman tätä topiccia emme olisi tätä firmaa löytäneet. Mukava henkilökunta, huikea ammattitaito ja kokemus, mukavasti meni tunti jos toinenkin kun käytiin eri vaihtoehtoja läpi mitä markkinoilla oli tarjolla. Sopiva löytyi sitten Hollannista ja sehän pistettiin sapiaan tulemaan. Lyötiin high fivet ja yhdessä oltiin yhteydessä senkkeriin joka nouti toimittajalta jo tuotteenkin. fressit tilat ja saatiin takataskuun ohjeistusta mitä meidän kannattaa sitten vielä korjaamon kanssa autosta tarkastaa. Meillä moottori hajosi Volkkarista vesipuristukseen nyt kun kelit alkoi pakastaa ja kosteus teki jääpeitteen sylinterilohkoon sillä seurauksella että kiertokanki löi lohkosta ulos................uusi (käytetty) pata sisään niin sillä mennään taas seuraavaan vesipuristukseen saakka, heheheh
Ilmianna
Jaa
Meille soitti juuri asentamosta että tilaamamme vaihdelaatikko oli saapunut ja asennettu. Tilasimme dsg-vaihdelaatikon palvelun kautta jota ei muuta kautta olisi löytynyt käytettynä. Uuden hinnassa ei ollut mitään tolkkua, käytetty sopi meille paremmin ja auto toimii taas kuin unelma. Ei mitään valiitamista, asentamo suositteli minulle ja heilläkin vain hyviä kokemuksia. Asentanut kymmeniä tämän palvelun kautta tilattuja tuotteita, kehui sitä että aina saa apua jos tarvitsee tietoa, hän voi keskittyä asennus hommiin kun tekniset kaverit selvittää hänelle tarvitsemiaan tietoja.

Kiitos siis
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Hyvin toimii, kiitos siis! omakokemus erittäin hyvä!
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Jännästi samat kielioppivirheet toistuu jokaisessa yltiöpositiivisessa viestissä. :)
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Mutta hyvä että on paljon enemmän tyytyväisiä asiakkaita kuin tyytymättömiä. Mikään lafka ei voi jokaista asiakasta tyydyttää, sain itsekkin kerran finskin lennolla kylmän ruuan.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Mitä moottoriöljyä suosittelisitte 1.9 BXE moottorille?
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
2 VASTAUSTA:
Varaosia.com tiedottaa

Mukavaa joulun jälkeistä maanantaita. Avustamme näissäkin asioissa mielellämme. Olkaa ystävällisiä ja ottakaa yhteys suoraan tekniseen tukeemme, palvelu on maksuton. Asiakaspalvelija kartoittaa hiukan ajoneuvonne ajomäärää sekä muita tietoja. Olimme yhteydessä tekniseen tukeen ja he osaavat odottaa jo yhteydenottoanne. Valmistajan suosittelema 0w30 ei välttämättä ole järkevin vaihtoehto koska kyseinen moottorityyppi saattaa olla jo vanhempi ja paljon ajettu jolloin moottorille olisi hyvä tarjoilla muun tyyppistä voitelua.

Varaosia.com
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Varaosiacom kirjoitti:
Varaosia.com tiedottaa

Mukavaa joulun jälkeistä maanantaita. Avustamme näissäkin asioissa mielellämme. Olkaa ystävällisiä ja ottakaa yhteys suoraan tekniseen tukeemme, palvelu on maksuton. Asiakaspalvelija kartoittaa hiukan ajoneuvonne ajomäärää sekä muita tietoja. Olimme yhteydessä tekniseen tukeen ja he osaavat odottaa jo yhteydenottoanne. Valmistajan suosittelema 0w30 ei välttämättä ole järkevin vaihtoehto koska kyseinen moottorityyppi saattaa olla jo vanhempi ja paljon ajettu jolloin moottorille olisi hyvä tarjoilla muun tyyppistä voitelua.

Varaosia.com
Varaosia.com tiedottaa - Virallinen sosiaalisen median kanavamme - tervetuloa mukaan keskusteluun!

Kauden sesonki saapui myös pääkaupunkiseudulle. Yksi vuoden kiireisimpiä ruuhkahuippuja osuu joka vuosi hetkeen jolloin pakkaset yllättävät autoilevan kansan, nyt se alkoi myös pääkaupunkiseudulla.

Puutunut akku on vielä pieni ongelma, jäätyneet jäähdytin nesteet on todellinen ongelma. Normaali seuraus saattaa olla haljenneita osia moottorissa, rikkoutuminen ylikuumenemiseen tai muu vastaava.

Tähän tarpeeseen palvelumme kautta on tilattu kotimaisilta purkaamoilta sekä ulkomaisilta purkaamoilta jo kymmeniä moottoreita tähänkin sesonkiin. Hyvät kansalaiset, tarkistakaa nesteet sekä sen pakkaskestävyys ja vältätte tuhansien eurojen moottoriremontin tai vaihdon!

Kolariauton moottori on usein edullisin tapa korjata tilanne, ottakaa yhteyttä tällöin meihin ja saatetaan auto takaisin liikenteeseen.

Tervetuloa tuhansien tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon!
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Varaosia.com:sta vain hyvää palautetta. Minulle he välittivät Belgiasta vaihdelaatikon Bentleyhyn jota ei sitten ihan helpolla löytynyt. Henkilö jonka kanssa asioin oli aktiivinen ja löysi kuin löysi vaihdelaatikon. Sanoivat että lähes aina löytyy kun on kärsivällinen. Tämä auto josta vaihteisto tuli oli kolaroitu edellisenä päivänä. Pari viikkoa meni kun auto kävi normaalit lunastus ja irroitus kuviot läpi ja sen jälkeen rekka-autolla vaihdelaatikko Suomeen. Kaiken kaikkeaan hyvä ja ammattimainen toimintamalli.
Ilmianna
Jaa
Varaosia.com tiedottaa - Tämä on Varaosia.com:n virallinen tiedotuskanava

Yllättikö liukkaat??? Mikko Hirvonen opettaa Teitä Varaosia.com ralliautolla kuinka selvitä liukkailla!!!

Tunnettu Suomalainen ralliautoilija Mikko Hirvonen opettaa kuinka hallitaan etuvetoinen ajoneuvo. Varaosia.com Ford Fiesta R2 ralliohjuksen ajo-opetuksen julkaisi Tuulilasi lehti numerossa 15 / 2015. Tästä linkistä pääset suoraan katsomaan ISTV:n videon tapahtumasta, ei muuta kuin vyöt kireälle!!

http://www.tuulilasi.fi/elamykset/ala-liiraa-turhaan-mikko-hirvonen-kertoo-kuinka-etuvetoista-ralliautoa-kasketaan
Ilmianna
Jaa
Ei ainakaan toimita mitä osteetaan ja maksetaan. Valehtelevat mitä on puhuttu puhelimessa. Onneksi onsähköposti keskustelut tallessa. Nyt kukuttajariitalautakunta saa päättää mitä on ostettu ja mitä on myyty. Tästä seuraa todennäköisesti käräjäoikeus mikä on vissiin tälle firmalle tuttua kauraa.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Varaosia.com tiedottaa / vastaa - tämä on virallinen sosiaalisen median kanavamme yhdessä sivuston ylläpidon kanssa.

Toimitettuja moottoreita / vaihteistoja vuosien saatossa on yli 5000 kappaletta. kuluttajariitalautakunnasta olemme hakeneet yhdessä asiakkaiden kanssa 3-5 päätöstä kun on ollut eri näkökantaa. Pieni, lähes olematon luku kertoo siitä että asiakkaiden kera selvitetään yhdessä ongelmat joita voi joskus esiintyä käytettyjen tuotteiden kohdalla. Käräjäoikeudesta ei ole kokemusta, vielä ei ole ensimmäistäkään tapausta tai kokemusta. Varaosia.com:lle on tärkein tyytyväinen asiakas, hyvällä ja asiantuntevalla palvelulla on saavutettu tuhansia tyytyväisiä asiakkaita.

Voitte lähettää tarkempaa tietoa suomi24@varaosia.com sähköpostiin meille niin tarkastellaan minkälaisesta tapauksesta on kyse. Ja toki meitä kiinnostaa että onko kirjoituksessa perää.

Varaosia.com noudattaa aina kuluttaja- ja kilpailuviraston ohjeita ja tästä olemme saaneet paljon kiitosta. On yrityksiä jotka näin ei toimi ja he löytyvät niin sanotulta mustalta listalta.

Varaosia.com
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
On niitä monia muitakin varaosa-verkkokauppoja! Kannattaa kattoa artikkeli aiheesta: http://www.mynewsdesk.com/fi/news/varaosat-hukassa-naein-loeydaet-auton-varaosat-helposti-katso-vinkit-135146

Varaosat kannattaa nykyään ehdottomasti tilata netistä, sieltä ne liikkeessäkin tilaa jos meet kyselee
Ilmianna
Jaa
Äläkää vain sortuko kyseiseen firmaan.ooteltu viikko teknisestä tuesta soittoa ei ole kuulunut eikä kuulu kun kysytään vaihteessa rekkari niin radio hiljaisuus syntyy totaalisesti.Aivan kauhea firma. Kierrän kaukaa. Saisinko sen 500e lahjakortin jos tämä on tosi.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Varaosia.com tiedottaa / vastaa - Tämä ketju on Varaosia.com:n virallinen sosiaalisen median kanava yhdessä sivuston ylläpidon Allerin kanssa.

Nimimerkillä älkääostako tiedustelitte lahjakorttia, saatte tuon toki. Olemme ylläpitäneet nyt 1,5 vuotta julkista kanavaa Suomi24 portaalissa ja tämä olisi toinen lahjakortti jonka pääsisimme tarjoamaan. Näin ollen laskemme että käyttämällä hyvää houkutinta palautteen antamiseen saamme kallisarvoista tietoa toiminnan kehittämiseen. Olkaa ystävällisiä ja toimittakaa meille kaikki tarkat tiedot yhteydenotoista suomi24@varaosia.com niin selvitetään tapaus yhdessä.

Organisaatiomme palvelee kuukausitasolla 1500 - 2000 asiakasta Suomessa. Tähän määrään mahtuu aina jokunen puhelu joka jää vastaamatta mutta pyrimme nolla toleranssiin eli vastata jokaiseen puheluun. Lisäämme henkilöstöä tasaisesti ja vuoden 2016 alusta alkaen Suomen toimipisteessä toimii 10 asiakaspalvelijaa sekä ylivuotona ulkoistettu puhelinpalvelu. Tällä hetkellä haemme toimihenkilöä yritysmyyntiin sekä perus kuluttaja-asiakaspalveluun kolmea henkeä. Syksyyn 2016 mennessä Helsingin asiakaspalvelupisteemme henkilömäärä on 15 henkeä. Muualla Euroopassa Varaosia.com toimipisteitä on 4 käsittäen niin ostopisteet sekä logistiset toimipisteet joita olemme avanneet kauden 2015 ja kauden 2016 aikana.

Toivomme että olette meihin yhteydessä, käytämme tapauksenne yhtiömme sisäisessä koulutuksessa. Kutsumme Teidät mielellämme myös yritysvierailulle ja voimme esitellä toimintaamme joka noin yleisesti kerää paljon hyvää palautetta.

Terveisin

Varaosia.com
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Eivät ole ottaneet minunkaan yhteyttä kuudetta vuorokautta on ooteltu. En minäkään yritä yhtään kertaa enään koska se on ajanhaaskausta kyseisen firman kans, olen vienyt asian eteenpäin ja se etenee nyt omalla painolla.ootellaan rauhassa mitä tulevaisuus tuo tullessaan. Asioilla on tapana järjestyä tavalla tai toisella.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Varaosia.com virallinen tiedotus / asiakaspalvelu kanava yhdessä Suomi24 / Aller ylläpidon kanssa.

Hei nimimerkki petettyviimeisenk: Otamme kaiken palautteen vastaan suurin kiitoksin. Valitettavasti tästä viestistä tässä meidän asiakaspalvelu topicissa ei selviä oletteko olleet yhteydessä myynnin asiakaspalveluun, logistiikan asiakaspalveluun, tekniseen tukeen vaiko maksuvälityspalveluun. Meille tärkein on tyytyväinen asiakas ja vuosien saatossa on kertynyt joka vuosi tuhansia uusia tyytyväisiä asiakkaita. Isossa massassa alalla kuin alalla tulee tilanteita että jokin puhelu tai sähköposti jää vastaamatta mutta me pyrimme siihen että jokaiselle asiakkaalle vastataan. Käytössämme on nykyiaikaiset puhelinvaihdepalvelut joka tallentaa jokaisen sisäänpäin tulevan puhelun joiden pohjalta asiakas kontaktoidaan.

Jos voimme lievittää mielipahaa 500 euron lahjakortilla niin lähetä meille mahdollisimman pian tarkempaa tietoa suomi24@varaosia.com minkälainen on ollut kokemuksenne tarkemmin ja saamme tärkeää tietoa onko kirjoitus todellinen ja miten pystyisimme kehittämään palvelua.

Mukavaa torstai päivää

Varaosia.com
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Älkää edes pitkällä kepilläkään osoittako saati tilatko mitään kyseisestä lafkasta, jollette halua ehdoin tahdoin vaikeuksia, ja niitä sitten kans piisaa.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Varaosia.com virallinen tiedotus / asiakaspalvelu kanava yhdessä Suomi24 / Aller ylläpidon kanssa.

Hei nimimerkki pettynytihminen: Toivomme että palvelumme kautta asioivat asiakkaat eivät kokisi pettymyksiä mutta kuukausitasolla tuhansia asiakaspalvelukontakteja välittävänä palveluna tältä ei voi välttyä. Kun kyseessä on käytettyjen varaosian välituspalvelu niin pettymyksiä syntyy aina väkisinkin.

Tuossa jo viime vuonna julkaisimme tässä asiakaspalvelu / -tiedote ketjussa suhdelukuna 1 / 10 välitettyä tuotetta kohden vaatii teknistä tukea asennuksen aikana. Varaosia.com palvelun kautta moottoreita ja vaihdelaatikoita toimittavat Suomalaiset, Ruotsalaiset, Enlangtilaiset, Saksalaiset, Belgialaiset, Hollantilaiset, Puolalaiset, Ranskalaiset ja monien muiden EU-maiden autopurkaamot jotka purkavat vakuutusyhtiöiden lunastamia ajoneuvoja. Palvelun ylläpidossa / tarjoajan puolelta ei ole havaittu että jossakin tietyssä maassa kolaroidut autot olisi parempia tai lievemmin kolaroituja, usein iskut ja tällit ovat samantyyppisiä. Moottorit ja vaihdelaatikot jotka voidaan vielä koekäyttää autossa paikallaan tulevat lähes aina peräkolaroiduista ajoneuvoista.

Toivottavasti tämä tieto auttoi pettymykseen. Jos olet palvelua käyttänyt ja tahdot kertoa meille tarkemmin että minkä tyyppisestä pettymyksestä on kysymys niin kirjoita siitä meille suomi24@varaosia.com ja palkitsemme sinut 500 euron lahjakortilla. Kaikki palaute on meille tärkeä ja näin saamme itse ylläpidossa tietoa että kirjoittaja on todellinen.

Vaikka kuukausitasolla palvelun kautta on useita satoja tyytyväisiä asiakkaita niin tavoitteemme on kuitenkin ettei yksilötasollakaan olisi pettymyksiä.

Torstai terveisin

Varaosia.com
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Teillä on minun Tilinnumero maksakaa sinne.Jos näitä tapauksia ei ole niin silloin tiedätte kuka on kysymyksessä. Epäilen että sekositte kenelle maksatte.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Varaosia.com virallinen tiedotus / asiakaspalvelu kanava yhdessä Suomi24 / Aller ylläpidon kanssa.

Hei nimimerkki eurotodottaa: Valitettavasti tästä viestistä ei vielä selviä kenen asiakaspalautuksesta on kysymys. Sosiaalisen median asiakaspalvelussa emme käsittele asiakaspalautuksia emmekä ole suoraan yhteydessä Varaosia.com myynnin asiakaspalvelun tai maksuvälityspalvelun kanssa. Toimimme kaikki erillisinä yksikköinä ja selvitämme viestien pohjalta eri yksiköistä kirjoitusten pohjalta miten parhaiten voisimme palvella kirjoittajaa. Koska Varaosia.com palvelun kautta välitetään Keski-Euroopasta kuukausi tasolla satoja tuotteita ja vuositasolla tuhansia ei epäselviltä tilanteilta voi välttyä millään. Myös me sosiaalisen median asiakaspalvelussa joudumme tekemään normaalia enemmän työtä päästäksemme perille onko kirjoittaja todellinen ja mikä voisi olla tapaus josta kirjoitetaan. Silloin kun asiakas joka normaalisti asioi ja ottaa yhteyden asiakaspalveluun ja kertoo mistä kysymys on selkeämpi, helpompi ja nopeampi käsitellä ja selvittää yhdessä asiakkaan kanssa tapausta.

Tämän palautteen tiimoilta olimme yhteydessä maksuvälityspalveluun ja kaikki asiakaspalautukset joita tammikuussa on ollut on tilitetty tilaajilla. Asiakaspalautuksen normaaliaika toimitusehtojen mukaisesti on n. 1 viikko siitä kun tilaaja on palauttanut tuotteen ja se on saapunut ulkomaisen huolitsijan terminaaliin Helsinkiin. Varaosia.com tekninen tuki tilaa asiakkaan puolesta veloituksetta kuljetukset takaisin ja antaa maksupalveluun tiedon asiakaspalautuksen suorittamiseksi kun tuote on Helsingissä. Tavarantoimittaja jolta asiakas tuotteen tilannut palauttaa kauppasumman Varaosia.com:lle kun tilattu tuote on palautunut esim. Hollantiin. Näin toimien Varaosia.com takaa ja huolehtii että tilaaja saa aina kauppasumman jos tuote on esim. viallinen tai väärä ja sen tilalle ei ole tulossa korvaavaa. Näin yksinkertaisesti toimii asiakaspalautus kuten kaikessa kaupallisessa toiminnassa. Tilaaja ilmoittaa tili-, saaja- ja tilaustiedot invoice@varaosia.com ja kun tuote on saapunut ulkomaisen huolitsijan terminaaliin siirtyy kauppasumma tilaajalle.

Toivottavasti osasimme vastata kysymykseenne ja jos kirjoituksenne on todellinen niin lahjoitamme Teille 500 eur arvoisen lahjakortin. Lähetä meille ystävällisesti tapauksen tiedot suomi24@varaosia.com sähköpostiin ja jos jokin on tosiaan mennyt pieleen niin saamme siitä tiedon myös meille.

Terveisin

Varaosia.com
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Tämä on ainutkertaista kun firma joutuu keskustelu palstalla puolustamaan/kieltämään täyspäiväisesti ihmisten kokemuksia.Tämäkin kertoo firman luotettavuudesta. ÄLÄ OSTA!!!!
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
2 VASTAUSTA:
Varaosia.com virallinen tiedotus / asiakaspalvelu kanava yhdessä Suomi24 / Aller ylläpidon kanssa.

Hei nimimerkki hölöhölö: Kiitos palautteesta. Tänä päivänä yritykset panostavat sosiaaliseen mediaan ja Varaosia.com sekä Aller joka ylläpitää Suomi24 keskustelufoorumia on tehnyt sopimuksen jolla Varaosia.com voi käyttää tätä suosittua keskustelukanavaa asiakaspalvelussaan hyödykseen. On tärkeä tavoittaa ihmisiä ja vastata tiedusteluihin. Tämä on nykypäivää.

Sosiaalisen median asiakaspalvelussa ei kielletä kokemuksia, jokaiseen on vastattu asiallisesti ja yhdessä Allerin kanssa on selvitetty niitä kirjoituksia jotka täysin perättömiä tai virheellisiä. Meille on tärkeä jokainen palaute ja siksi ylläpidämme näin avointa keskustelua. On hyvä ja tärkeä muistaa että mikä tahansa palvelun tarjoaja joka toimittaa tuhansia tuotteita vuodessa kohtaa aina asiakkaita jotka eivät ole tyytyväisiä. Saamalla näiltä asiakkailta palautetta voi palvelua kehittää oikeaan suuntaan. Yleisesti Varaosia.com palvelu on saavuttanut Suomessa markkinajohtajan aseman ja tänä vuonna on toiminta omien konttoreiden muodossa laajentunut jo ulkomaille. Varaosia.com palvelun kautta toimivien ulkomaisten autopurkaamoiden tueksi on avattu konttoreita kohdemaihin joissa toimii Varaosia.com:n omaa toimihenkilöstöä aina paikallisella kielellä. Kevään 2016 aikana www.varaosia.com sivuille päivitetään myös ulkomaiset asiakaspalvelupisteet.

Varaosia.com palvelun kautta välitetään joka kuukausi 200 - 300 käytettyä varaosaa eri puolille Suomea asennettavaksi ja tyytyväisyysaste on kerätyn palautteen perusteella yli 90%. Suhdeluku 1 / 10 pitää kaikilla mittareilla edelleen kutinsa. Yksi tuote kymmenestä käytetystä on viallinen, virheellinen tai väärä joka palvelun kautta kulkee. Jokainen tuote joka tulee autopurkaamoiden purkuautoista on aina kolaroitu ja lunastettu vakuutusyhtiön toimesta. Kaikki tuotevaihdot / asiakaspalautukset hoidetaan Varaosia.com asiakaspalvelun kautta. Vuositasolla tulee kourallinen asiakkaita joita ei onnistuta palvelemaan 100% tasolla ja tuota rakoa pyrimme joka vuosi pienentämään.

Jos olette saaneet meiltä huonoa palvelua niin kirjoittakaa siitä meille suomi24@varaosia.com niin käsitellään tapaus ja hyvitetään mielipahaa 500 euron lahjakortilla.

Terveisin

Varaosia.com
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Hyvä lafka, törkeen paljon välittää kamaa ja monelta korjaamolta kuullut että ainoa toimija joka euroopasta oikeasti saa moottoreita jatkuvana virtana. Jäbät tehnyt vuosien aikana tosi kovan verkoston
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Täyttä puppua, ei kukaan vastaa soittopyyntöihin,sähköpostiviesteihin>automaattinen vastaus tulee mistä ei todellakaan ole mitään järkeä. Miten voi asioita hoitaa kun ei vastata. Jos hoitaisitte asiat niin kuin pitäisi ei tämmöistä halopaloota olisi täällä.
Ilmianna
Jaa

Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

Ilmianna
Jaa
moottori tuli audiin belgiasta tätä kautta kaikki kuten luvattiin
Ilmianna
Jaa
Uskomaton firma, selityksi selitysten perään. Oliskohan paremoi keskittyä asiakkaiden palveluun ja toimittamaan kunnollista tavaraa ajallaan, niin ei tarvitsisi täällä selitellä tekemisiään.

Seminaareilla, sponsoroinnilla ja tyhjillä lupauksilla ei asiakkaita tehdä tyytyväisiksi.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Hei kaikille Varaosia.com sosiaalisen median lukijoille ja oikein aurinkoista alkavaa viikkoa. Tämä topic on Varaosia.com / Aller Median kesken sovittu virallinen kanava.

Nimimerkille: Seliselicom. Olemme kiitollisia että olet löytänyt kanavamme, tämä on juuri Teitä varten. Tätä kanavaa käyttäen tiedotamme palvelusta. Avasimme tämän topicin vuonna 2014 ja siitä alkoi kova kasvun tie ja kehitys. Pidämme itse yhtenä parhaana ja avoimena kanavana Suomi24 keskustelufoorumia. Tätä kautta olemme saaneet erittäin paljon hyvää palautetta sekä kehityskelpoisia ideoita joista olemme poimineet parhaat ja toteuttaneet näitä. Varaosia.com palvelu on täysin kotimainen kasvava palvelu jonka avulla moottori ja vaihdelaatikko rikkoutumisen kokenut autoilija tavoittaa ulkomaiset autopurkaamot. Osa tilaa palvelun kautta moottorin tai vaihdelaatikon myös kotimaisen vakuutusyhtiön lunastamasta autosta, kuka mistäkin. Jokaisella palvelun käyttäjällä on apuna 10 - 14 autoalan ammattilaisen tiimi niin tuotteen kartoituksesta aina sinne vaiheeseen että savu taas putkesta tupruaa. Asiakaspalvelu on jaettu useampaan osaan, myynti- / tilauspalvelu, logistiikka joka palvelee ja selvittää tilauksen kulkua silloin kuin tilauksen tehnyt asiakas tarvitsee huolitsijalta lisätietoja sekä tekninen tuki joka palvelee päivittäin autokorjaamoita jotka tarvitsevat apua moottorin tai vaihdelaatikon asennuksessa. Tämän lisäksi on markkinointitiimi joka on jaettu sosiaalisenmedian yksikköön sekä perinteinen printti- ja tapahtumamarkkinointi. Tämä yksikkö käsittää 3-4 henkeä. Jokaisella osa-alueella on vahvasti panostettu henkilöstön koulutukseen ja kaudesta 2015 kaudelle 2016 on asiakaspalvelutiimin koko kasvanut jo 15 henkeen. Haemme kevään 2016 aikana vielä 3-4 henkeä lisää tiimiin ja automaahantuojien leireistä on tasaisesti kiinnostusta. Palkkaamme vain parhaat, erityisosaaminen tulee olla moottori ja vaihdelaatikko sektorilta. Lisäkoutuksellamme hiotaan vielä aina nippelitiedot ja taidot yksilökohtaisesti.

Tuotekehityksestä Varaosia.com palvelun kautta välitetyissä moottoreissa ja vaihdelaatikoissa vastaavat sellaiset brändit kuten: ALFA ROMEO, AUDI, BMW, CADILLAC, CHEVROLET, CHRYSLER, CITROEN, DACIA, DAEWOO, DAIHATSU, DODGE, FIAT, FERRARI, FORD, GMC, HONDA, HUMMER, HYUNDAI, INFINITY, IVECO, ISUZU, JAGUAR, JEEP, KIA, LANCIA, LAND-ROVER, LEXUS, MAZD, MERCEDES BENZ, MG, MINI, MITSUBISHI, NISSAN, OPEL, PEUGEOT, PORSCHE, RENAULT, SAAB, SEAT, SKODA, SMART, SUBARU, SUZUKI, TESLA, TOYOTA, VOLKSWAGEN, VOLVO. Jokainen tilaaja on näin todella onnellisessa asemassa tietäessään että omaan autoon löytyy rikkoutuneen moottorin tai vaihdelaatikon tilalle aina täysin saman valmistajan suunnittelema varaosa. Jokainen moottori ja vaihdelaatikko on on joko uusi, käytetty joka kunnostettu tai käytetty. Käytetyt moottorit ja vaihdelaatikot irroitetaan aina pelkästää kolaroiduista tuotteista. Valinnan varaa siis riittää ja myynnin asiakaspalvelun kanssa jokainen tilaaja käy aina huolellisesti läpi onko tarvetta tilata koko moottoria vai riittääkö vain perusmoottori, eli runkomoottori. Meidän filosofia on että turhaan ei kannata vaihtaa yhtään ylimääräistä osaa mitä ei oikeasti tarvitse. Tätä filosofiaa monet asiakkaamme rakastavat, me säästämme asiakkaidemma euroja. Kuulemme päivittäin että asiakkaillemme on suositeltu koko moottorin vaihtoa vaikkei siihen ole tarvetta. Meille on tärkeä että jokaisen asiakkaan kanssa kartoitetaan mitä rikki ja vasta tämän jälkeen mennään tilausvaiheeseen jos tarve on todellinen.

Kun tuote on maksettu siirtyy tilaus huolitsijalle joka ilmoittaa tilaajalle arvioidun toimitusviikon Suomeen. Kun tuote rantautuu Suomeen on huolitsija yhteydessä toimituspaikkaan ja sopii tarkemman toimitusajan, tässä yleensä Kaukokiito kotimaassa. Näin toimii toimitusketju. Varaosia.com:n puolelta on veloituksetta käytössä logistinen asiakaspalvelu joka auttaa tilaajaa selvittämään kuljetuksen sijaintia silloin kun tuntuu ettei mitään kuulu. Tämä palvelu täysin veloitukseton tilaajalle.

Tässä ylempänä kuvattuna pähkinänkuoressa palvelukonsepti nimimerkille Seliselicom:lle. Toivomme sydämestä että tämä auttoi ymmärtämään miten palvelukonsepti toimii. Tiedämme että konsepti on uniikki, vastavaa ei ole muualla Euroopassa. Konseptin vienti Ruotsiin on aloitettu, samalla laitetaan hiukan painetta Norjalaisille! Norjalaiset toivat meille Suomeen röyhkeästi XXL-ketjun masentaen samalla monta Intersport kauppiasta joten päätimme aloittaa hiljaisen hyökkäyksen ja näin nostaa Suomen kansantaloutta tuomalla Suomalaisten eurot takaisin Norjasta :-D

Auto on monelle ihmisille rakas ja kallis investointi, siihen liittyy paljon myös tunnesiteitä. Varaosia.com palvelu on tilaajan edustaja kaikissa tilanteissa kun moottori tai vaihdelaatikko rikkoontuu. Asennuksenaika on lähes aina se jännittävin hetki, lähes lapsen syntymään verrattava hetki, tuleeko tyttö vai poika, starttaako vaiko ei, siinä kohtaa jännittää!

Palataan näihin taas myöhemmin
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
mulla tuli vv tuuraniin kolme vuotta sitten moottori just siihen hintaa ku sovittiin ja ny tilasin vaihteiston tosi hyvä palvelu
Ilmianna
Jaa
Kysymys ??

Moottorin saatuaan asiakas saa takuu ehdot käsiinsä. Kun niitä lukee läpi niin teille ei jää suomeksi sanottuna korvausvelvollisuutta mistään. Jos korjaamo tekee vaatimanne työselostuksen tehdystä työstä ei riitä 3 sivua pelkkiin työselostuksiin.

Jos myytte moottorin 6kk takuulla. On teillä lain mukaan korvausvelvollisuus myöskin tuotteen rikkoutuessa korvata vaihtotyö uudelleen. Eihän se niin mene että asiakkaanne sen uudelleen vaihdon maksaa.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Hei nimimerkki ihme1579 - Varaosia.com virallinen tiedotuskanava vastaa palautteeseen. Ensiksi kiitos erittäin hyvästä palautteesta.

Olet täysin oikeassa takuun suhteen. Asennusliike tulostaa normaalisti tilaajalle kuitit käytetyistä varaosista, lukee vikakoodit, tulostaa raportin, tarkastaa että ajoneuvossa ei ole aktiivisia vikakoodeja ja suorittaa valmistajan antamin ohjeiden mukaisesti ajoitukset / raja-arvot. Tämä yksinkertaisuudessaan vaihe joka tehdään aina poikkeuksetta oli moottori tilattu keneltä toimijalta vain. Epäselvissä asioissa työvaiheista tai niiden suorittamisesta tulee ehdottomasti olla yhteydessä joko Varaosia.com tekniseen tukeen tai ajoneuvon maahantuojan tekniseen tukeen. Moottori ja vaihdelaatikko tulee aina asentaa valmistajan ohjeiden mukaisesti jonka tueksi Varaosia.com toimittaa erikoisliikkeenä vielä ohjeistuksen jotka tulisi ottaa huomioon asennuksen aikana. Jos tuotetta ei asenneta valmistajan ohjeiden mukaisesti uusimalla tarvittavat osat on ainoa kärsijä tilaaja sekä Varaosia.com tilaajan kanssa joka näissä tapauksissa selvittelee miksi tuote ei toimi. Mahdollinen asennusvirheen korjaus ja siitä aiheutuneet lisäongelmat otetaan nykyään Varaosia.com:n toimesta joka kerta Helsinkiin käsiteltäväksi koska tärkein on se että tilaaja saa aina toimivan tuotteen.

Toimitamme tuhansia moottoreita ja vaihdelaatikoita Suomen markkinoille ja tiedämme että asennusliikkeiden laatu vaihtelee maan ja taivaan välillä. Takuutyöt tehdään lähtökohtaisesti korjaamolla jossa tuote asennettu tilaajan, asennusliikkeen ja Varaosia.com:n teknisen tuen kesken. Niissä tapauksissa kun kysee on takuunalaisista töistä toimittaa / kustantaa toimittaja osat ja asennusliikkeelle annettu laskutuslupa Varaosia.com:lle työstä. Olemme laajentaneet / kehittäneet asiakaspalveluamme myös siihen että jokainen tilaaja saa meiltä selkeästi tietoa mihin asennusliikkeeseen ajoneuvo kannattaa toimittaa. Me toimitamme 200 - 300 käytettyä ja kunnostettua varaosaa joka kuukausi eri puolille Suomea asennusliikkeisiin. Uskomme että meillä on Suomessa vahvin käsitys eri korjaamoista kuka selviytyy ilman ongelmia asennuksista. Tämä kaikki tieto ja palvelu valjastetaan jatkossa tarkemmin myös asiakkaidemme eduksi yhdessä osaavien asennusliikkeiden kanssa. Näin toimien myös minimoidaan kaikki virheet asennuksen aikana ja ongelmatilanteissa asennusliike tietää että saa avun ja backup:n Varaosia.com puolelta. Tilaaja on aina voittaja, ajoneuvo valmistuu ilman ylimääräistä jumppaa. 200 - 280 asennusta kuukaudessa menee erittäin hienosti ilman ylimääräistä ponnistelua. Ne muutamat asennukset joissa syntyy pään raapimista on laskettu että Varaosia.com erikoisliikkeenä suorittamalla asennus loppuun on tilaajalle, asennusliikkeelle ja Varaosia.com tekniselle tuelle nopein, laadukkain ja järkevin palvelumuoto.

1.2.2016 Varaosia.com avasi erikoiskorjaamon Helsinkiin jossa suoritetaan takuukorjaukset ja ne asennukset loppuun joissa asennusliikkeellä on loppunut tieto / taito. Tätä tapahtuu merkkiliikkeiden organisaatioissa sekä monimerkkikorjaamoilla. Yhteistyön merkitys on juuri se että tilaaja saa aina toimivan tuotteen. Takuukorjauksia on tilastojen mukaan 10 - 20 tapausta 1000 toimitettua tuotetta kohden. Näin ollen kun toimintaa, laatua ja asiakaspalvelua joka vuosi kehitetään olemme laskeneet että on kaikkein järkevintä kustantaa ajoneuvon siirto Helsinkiin moottoreihin ja vaihdelaatikoihin erikoistuneelle korjaamollemme. Näin säästetään aikaa ja kustannuksissa, tilaaja saa kerrasta valmiin ajoneuvon. Varaosia.com erikoisliikkeenä suorittaa takuukorjauksen ja kuljetusyhtiö palauttaa tilaajalle ajoneuvon. Näin ensimmäiset 2 ajoneuvoa on helmikuussa 2016 käynyt merkkiliikkeiltä Helsingissä ja palaute ollut erittäin hyvä. Koska takuuaikaisia rikkoutumisia ei ole käytännössä juuri lainkaan olemme pidentäneet viime viikosta alkaen käytettyjen moottoreiden ja vaihdelaatikoiden takuun minimissään 8 kuukauden mittaisiksi ja kunnostetuille 18 kuukauden mittaisiksi.

Moni vakioasiakkaamme autokorjaamoista tiedustelee viikoittain milloin toimitamme taas kunnostettuja perusmoottoreita. Näihin tiedusteluihin voimme ylpeänä kertoa että olemme ostamassa Suomalaista moottorikoneistamoa ja siirtämässä alihankintaa näiltä osin Suomeen. Liiketoimintakaupat ovat käynnissä ja näiltä osin olemme erittäin optimistisia että Suomeen saadaan ensimmäistä kertaa erittäin laadukkaita kunnostettuja perusmoottoreita joille on olemassa jo vientimarkkinat. Olemme hiukan jarrutelleet tästä syystä sitä että emme ole tarjonneet kunnostettuja perusmoottoreita. Meille tärkeintä on tasainen laatu ja pyrimme parantamaan kotimaista työllisyyttä omalta osaltamme.

Ja jokaisesta kehityksen askeleesta kuuluu iso kiitos niille henkilöille joilta olemme saaneet palautetta! Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille.

Tutustukaa MAALISTARJOUKSEEMME!!!

Varaosia.com
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
VARAOSIA.COM MAALISTARJOUS!!! 29.2-31.3.2016 moottorin tai vaihdelaatikon tilaajalle maksetaan 100 eur asennuksesta tilaajan vapaasti valitsemalleen korjaamolle!!! Ilmoita asennuspaikka tilauksen yhteydessä ja lähetämme asennusliikkeelle laskutusluvan.

Kysy asiakaspalvelustamme lisätiedot. Jokaisella tilaajalla käytössä veloituksetta tekninen tuki asennusliikkeelle Varaosia.com:n puolelta. Näin taataan ja varmistetaan että moottorin tai vaihdelaatikon tilaaja saa aina toimivan tuotteen joka oikein myös asennettu.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Tilattu, kiitos hyvästä palvelusta
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Meni kone myös tammikuussa.....onneksi löydin varaosia.com:n ja sain sopivasti käytetyn padan, ainoa jolla oli tarjota, törkeen asiallista palvelua alusta loppuun.
Ilmianna
Jaa
Huonoja kokemuksia kyseisestä lafkasta! Viime kesänä pakusta levisi automaattilaatikko ettei auto liikkunut eteen tai taakse. Sopivan laatikon löydyttyä varaosia.comilta laitettiin tilausta etenpäin, maksu kyllä kelpasi hyvin mutta laatikkoa ei koskaan saapunut, loppujen lopuksi rahat onneksi palautettiin monen käännön ja väännön jälkeen. Tuntuu ettei tässä firmassa oikea käsi tiedä mitä vasen tekee.
Tämän jälkeen sain onneksi muuta kautta tietää latvialaisesta korjausfirmasta, joka teki auton omaan vaihdelaatikkoon täydellisen remontin toimituskuluineen halvemalla kuin varaosia.com käytetyt laatikot! Suosittelen tutustumaan: www.recro.eu . Omalla kohdalla hinta remontille 1850€ (alv. 0%) sisältäen rahdit. Takuu yrityksille 12kk/50000km, yksityisille 24kk /100000km
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Tämä on Varaosia.com / sivuston ylläpidosta vastaavan Aller Median virallinen topic.

Nimimerkki TransporterT5: Otamme kaiken palautteen vastaan ja on hyvä että tulee kysymyksiä joita emme ole saaneet suoraan asiakaspalveluumme. Ensiksi tahdomme kertoa Teille ilo uutisena ajan juoksusta viime kesästä, melkeinpä vuosi vierähtänyt, että tuosta tähän päivään on Varaosia.com palvelun kautta toimitettuja tuotteita jo pitkän matkaa toista tuhatta! Toki aina on ikävä kuulla että jokaista asiakasta emme pysty tyydyttämään.

Hiukan joudumme kyseenalaistamaan kirjoitustanne siltä osin että oletteko ikinä jättäneet tilausta Varaosia.com palveluun. Pieni osa vastaa toimintamallia ja tarkentaisimme näiltä osin palvelukonseptia.

Varaosia.com on autotehtaiden ja maahantuontiorganisaatioiden alaisten merkkiliikkeiden kanssa läheisesti työskentelevä organisaatio. Selvitämme valtakunnallisesti eri asennusliikkeiden ja kuluttaja-asiakkaiden kanssa 15000 - 20000 teknistä ongelmatapausta vuodessa. Niihin tapauksiin jotka vaativat asennusliikkeen mukaan vaihtomoottorin tai vaihdelaatikon kartoitamme asiakkaille (automaahantuojien alaiset huoltoliikkeet, monimerkkikorjaamot, kuluttaja-asiakkaat) vakuutusyhtiöverkostomme kautta Suomesta ja muualta Euroopasta sopivat vaihtoehdot jotka tarjoamme asiakkaille. Noin 2000 asiakasta vuodessa tilaa Varaosia.com palvelun kautta tuotteen. Jos tuote on viallinen tai väärä se vaihdetaan toiseen tai korjataan. Jos tuote havaitaan irroituksen yhteydessä (Suomi / muu Eurooppa) vialliseksi tuotetta ei toimiteta vaan tilaajalle palautetaan kauppasumma tai etsitään toinen tuote tilaajan toiveiden mukaan.

Recro SIA on palvelumme pitkäaikaisempia toimittajia. Varaosia.com asiantuntijaorganisaatiomme jäsenille Recro Sia:n toimihenkilöt ovat henkilökohtaisesti tuttuja. Olemme jo pitkään rakentaneet logistista jouheaa kanavaa kunnostuksille sekä haemme paraikaa lisää huippuosaajia tekniseen asiantuntijaorganisaatioomme jotta voimme ottaa vastuun esim. Recro Sia:n tuotteiden teknisestä tuesta Suomessa.

Varaosia.com asiantuntijaorganisaatiossa työskentelee autotehtaiden sekä automaahantuojien organisaatioissa työskennelleitä henkilöitä jotka hakevat urapolkua eteenpäin lähemmäksi moottoreiden ja vaihdelaatikoiden tekniikkaa. Varaosia.com on ainoa toimija Suomessa joka tarjoaa päivittäin näköalapaikan käsitellä ja ratkoa eri autotehtaiden moottori ja vaihdelaatikko ongelmia.

Ilmoittamanne hinta on hyvää keskitasoa. Viestistänne paistaa läpi että ette ole kuluttaja-asiakas koska normaali kuluttaja ei ymmärrä mikä on Alv 0% hinta, tuosta puuttuu verot ja rahdit. Selvennykseksi kaikille kuluttaja-asiakkaille oman vaihdelaatikon kunnostus kulut automaattivaihteiset liikkuvat rahteineen ja veroineen 1000 - 3000 euron paikkeilla. Erikoislaatikot kuten esim. Dodge Journeyssä onkin sitten jo ihan eri luokkaa. Dodge Journeyn tehdasuusi vaihdelaatikko maksoi viimeksi kun sitä tiedustelimme maahantuojalta n. 13000 - 1500 euroa. Kunnostuksessa uusitaan mekaaniikka, hydrauliikka ja aina ohjainlaite jolloin kunnostus on 5500 - 6500 paikkeilla 24 kuukauden takuulla.

Vakuutusyhtöiden yhteistyökumppaneita esim. Suomessa ovat takuupurkaamot joilla ympäristöluvat kunnossa jolloin voi ostaa / purkaa ajoneuvoja. Käytettyjen osien hinnoittelu autopurkaamoilla jotka ostavat vakuutusyhtiöiltä Suomessa ja muualla Euroopassa ovat purkaamoiden yhteisesti sopimia ja yleensä n. 50% uuden hinnasta. Tästä linkistä voitte tutustua esim. Takuupurkaamot ketjun tietoihin purkuosista ja 8 päivän palautustoikeudesta.

http://www.takuupurkamot.fi/purkuosat.html

Toivottavasti vastauksemme oli tyhjentävä ja avarsi ymmärrystä paremmin purkuosista ja näiden hinnoittelusta.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti

Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

Ilmianna
Jaa
Varaosia.com tiedottaa autoilijoita. Lue tämä ja vältä moottorivauriot - Tämä on Varaosia.com ja Suomi24 sivuston julkaisijan Aller Median yhteistyössä ylläpidetty topic.

Miksi moottoreita rikkoutuu päivittäin 80.000 - 150.000 ajomäärissä?

Monet autoilijat tarkastavat moottoriöljyn määrän joko harvoin tai ei juuri koskaan, Motonetin maanantaina julkistaman selvitys kertoo.

Motonet tarkasti Motomaatti-palveluasemallaan yli 1500 auton öljymäärät ja havaitsi, että joka kymmenes autoilija ajoi liian vähäisellä öljymäärällä ja heistä miltei joka toisella määrä oli kriittisellä tasolla.

Jos moottorin öljymäärä putoaa liian alhaiseksi ja öljynpaineen merkkivalo syttyy, moottorivaurion todennäköisyys on suuri.

Joidenkin suositusten mukaan öljyt kannattaa tarkastaa joka kolmannen tankkauksen jälkeen. Auton moottoriin tarkoitetut moottoriöljyt ja määrät on mainittu yleensä omistajan käsikirjassa. Näitä ohjeita on syytä noudattaa. Jos öljyn liian vähäinen määrä aiheuttaa moottorivaurion, ei tehdastakuu korvaa vahinkoa.

Motonet on osa Broman Group konsernia

Broman Motonet tavaratalotGroup on kotimainen perheyhtiö jonka juuret ulottuvat vuoteen 1965, jolloin kauppaneuvos Väinö H. Broman perusti Joensuuhun autoja ja varaosia myyvän liikkeen.

Tänä päivänä määrätietoisesti kasvanut yritys käsittää kaksi vahvaa, valtakunnallisesti toimivaa kauppaketjua, jotka toimivat kaikkiaan 24 paikkakunnalla ja työllistävät yli 1000 ammattilaista.

Motonet on vahvasti kasvava autovaraosien ja -tarvikkeiden, työkalujen sekä vapaa-ajan tuotteiden erikoisliikeketju. Autoilijoiden ja moottoripyöräilijöiden lisäksi myymälät palvelevat monipuolisesti niin veneilijöitä, kalastajia kuin kodinremontoijiakin.

Kovaa vauhtia laajeneva tavaratalojen verkosto ulottuu pääkaupunkiseudulta aina Rovaniemelle saakka.

Motonetin logistiikasta huolehtii konsernin sisaryhtiö BG Varasto Oy.

www.bromangroup.fi

Varaosia.com on vahvasti kasvava asiantuntijaorganisaatio joka operoi autotehtaiden motorsport osastoiden ja automaahantuojien organisaatioiden kanssa yhteistyössä. Varaosia.com asiantuntijaorganisaatio koostuu kokeneista ajoneuvo tekniikan specialisteista. Varaosia.com on erikoistunut nyky ajoneuvojen moottoreihin ja vaihdelaatikon ja on ainoa asiantuntijaorganisaatio Suomessa joka tuntee kaikkien yleisimpien autotehtaiden moottoreiden ja vaihdelaatikoiden ongelmat ja syyt niihin. Varaosia.com teknistä palvelua käyttävät automaahantuojien merkkiorganisaatiot sekä monimerkkikorjaamot veloituksetta. Teknisissä moottori ja vaihdelaatikko ongelma tapauksissa joissa tarvitaan vaihtomoottoria ja vaihdelaatikkoa Varaosia.com Suomen suurimpana ja kokeneimpana toimittajana välittää luotettavasti vakuutusyhtiöiden lunastamista ajoneuvoista moottoreita ja vaihdelaatikoita kasvavaan tarpeeseen. Varaosia.com asiantuntija ja maahantuonti palvelu on Suomessa ainutlaatuinen palvelu joka vakiinnuttanut ammattipiireissä paikkansa. Varaosia.com palvelee myös kuluttaja-asiakkaita.
Ilmianna
Jaa
FTCC V1600 Varaosia.com Sports Cup ja Porsche Junior Program ovat sopineet, että V1600 Sports Cupin voittaja on yksi niistä kolmesta finalistista, joista valitaan haastattelujen ja testien pohjalta vuoden 2017 Porsche Junior Program kuljettaja.
17.03.2016

FTCC V1600 Varaosia.com Sports Cup ja Porsche Junior Program ovat sopineet, että V1600 Sports Cupin voittaja on yksi niistä kolmesta finalistista, joista valitaan haastattelujen ja testien pohjalta vuoden 2017 Porsche Junior Program –kuljettaja.

FTCC-sarjan (Finnish Touring Cars Cup) yksi perustajista on mielissään finalistien valintaprosessista, sillä olihan sarjan perustamisen yhtenä ajatuksena toimia matalan kynnyksen sarjana. Näin ollen FTCC:stä voi ponnistaa muihin autourheilusarjoihin kotimaassa tai ulkomailla aina Formula 1 –kisojen yhteydessä ajettavaan Porsche Mobil 1 Super Cupiin saakka.

Muutenkin FTCC:n syntyhistoria liittyy nuoriin ja harrastamiseen.

Vuoden 2015 lopulla päätimme yhdistää voimamme Porsche Racing Club Finlandin kanssa, jonka jälkeen aloitimme sarjan ennakkoilmoittautumisen, jotta näkisimme herättäisikö sarja tarpeeksi kiinnostusta. Ilmoittautumisia tuli yllättävän paljon, joten päätimme perustaa sarjan virallisesti, Kytönen lisää.

Sarja panostaa erityisesti kuljettajaystävällisyyteen, mikä heijastunee suoraan upeina kilpailuina myös katsomoihin.

Tavoitteenamme on luoda yksipäiväinen kustannustehokas, tyylikäs ratasarja nuorille ja harrastajille. Kuljettajat ovat asiakkaitamme ja katsojille pyrimme tarjoamaan viihdyttävän elämyksen autourheilun parissa. Sarjassa noudatetaan AKK:n vuoden 2016 teknisiä sääntöjä ja autoilla tulee olla voimassa oleva AKKn myöntämä passi. Autoja ei kuitenkaan vaadita uudelleen passitettavaksi, Kytönen toteaa.

FTCC-sarja on esillä American Car Show:ssa pääsiäisenä 25.-28.3. ja tyylikkäältä 200 neliön osastolta löydät viiden auton voimin niin Porsche GT3 Cup –sarjan kuin FTCC-sarjan eri luokat. Lämpimästi tervetuloa messuosastollemme!

Kauden 2016 ensimmäiseen lähtöön Ahvenistolla 28. päivä toukokuuta on aikaa enää 73 päivää.
Ilmianna
Jaa
Varaosia.com vakioautojen V1600 kilpa-autoluokan pääyhteistyökumppaniksi
V1600 on kansallinen AKK-Motorsport ry:n alainen kilpa-autoluokka. AKK-Motorsport ry on autourheilun kansallinen lajiliitto, jonka toimii autourheilua harrastavien tai edistävien yhteisöjen liittona. Liitto on Kansainvälisen Autoliitto FIA:n oikeuksienhaltija Suomessa. AKK:n tarkoituksena on johtaa ja valvoa Suomen autourheilua, edistää vastuullista autourheilutoimintaa ja sen hyväksyttävyyttä ja arvostusta yhteiskunnassa sekä osallistua liikenneturvallisuuden kehittämiseen ja liikennekasvatukseen autourheilun avulla.

V1600 luokan kilpa-autoja on Suomessa n. 170 kappaletta ja lähes kaikkien autotehtaiden malleja on Suomessa käytössä. Yhteistyötä luokan kuljettajien kanssa on 2016 - 2018 kausilla tarkoitus syventää koska V1600 luokka tarjoaa kanavan testata ja tehdä teknistä tutkimusta vakioautojen moottoreiden saralla.
Varaosia.com:n asiantuntijaorganisaatio on ollut luokan alkuajoista 2006 saakka aktiivisesti kehittämässä luokan toimintaa.

Lisätietoja V1600 luokasta löydätte www.v1600.com
Ilmianna
Jaa
Kuten muillakin, hyvää palvelua
Ilmianna
Jaa
Mercedes ML moottorin tilasin, varaosia.comi osasi suositella olarin vehoa johon ohjasi minut. Kokonaisuus erittäin hyvä.
Ilmianna
Jaa
varokaa meni kaikki rahat 3700 euroa volvon moottorista nyt eivät vastaa puhelimeen eikö sähköpostiin .muutama muukin rikosilmoitus on kyseisestä puljusta tehty mennyt vissiin aika monen rahat
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Tämä on virallinen Varaosia.com some kanavamme. Kaikki palaute on hyväksi, valheet ei.

Nimimerkille varaosia.com 29.3.2016. Suhtaudumme erittäin vakavasti perättömiin kirjoituksiin. Olemme saaneet ylläpidolta jo tietonne ja Teihin ollaan yhteydessä tämän tai huomisen aikana perättömän kirjoituksenne tiimoilta. Ensiksi, kuten ylempää voit lukea, Varaosia.com palvelun kautta ei kukaan ole menettänyt rahoja eikä palvelun luonteen vuoksi ole edes mahdollista. Toiseksi, teemme yhteistyötä kilpailu- ja kuluttajaviraston, vakuutusyhtiöiden ja poliisiviranomaisten kanssa. Suoritamme puolueettomia tavarantarkastuksia ja toimimme teknisissä ongelmatapauksissa asiantuntijaorganisaationa.

Tähän viestiketjuumme on aikaisemminkin kirjoitettu muutaman kerran vastaavanlaista tekstiä ja olemme luvanneet 1000 euroa sille joka meille on rohkeasti yhteydessä ja selventää kertoo mihin kirjoitus pohjautuu.

Sinä joka kirjoitit tämän 29.3.2016 tekstin (meillä tieto kirjoittajasta) ota rohkeasti yhteys meihin esim. suomi24@varaosia.com sähköpostiin ja jos kirjoituksesi on tosi niin saat 2 x 3700 = 7400 eur viikon sisällä tilillesi. Näemme ylläpidosta jokaisen tilauksen / välitetyn tuotteen Keski-Euroopan purkaamoilta Suomeen. Palvelumme kautta ei ole viimeisen 12 kuukauden jaksolla välitetty yhtään Volvon moottoria hintaan 3700 eur!

Mukavaa kevään jatkoa

Varaosia.com
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Hyvä systeemi. Paras palvelu ja kilpailukykyiset hinnat.
Ilmianna
Jaa
Totta on että kyllä palvelu pelaa ja hienosti. Asentamo ei saanut autoamme käyntiin ja Varaosia.com tilasi automme Helsinkiin jossa se tehtiin kuntoon. Samalla sain veloituksetta määräaikaishuollon ja jarrutkin vaihtoivat, ylivertaista.
Ilmianna
Jaa
Sain yllätyksenä messuilta satasen lahjakortin ja tilasin sil moottorin toyotaan hyvä tuli
Ilmianna
Jaa
Mukava ja erittäin toimiva palvelukonsepti. Hieno havaita että Aller ja Suomi24 on kehittänyt tälläisen kanavan jossa yritykset ja asiakkaat voivat vaihtaa ajatuksia. Edistykselistä toimintaa.
Ilmianna
Jaa
Suomen parasta palvelua
Ilmianna
Jaa
meni just 3700 euros tonne moottorista eivät palauta rahoja !! vissiin monta rikosilmoitusta tehty .petetty varaosia.com varaosia.com
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
2 VASTAUSTA:

Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Hei,

Tämä topic on Varaosia.com:n yleinen palvelu / palaute topic. Otamme innolla vastaan kaiken palautteen, risut ja ruusut.

Asiakaspalautukset tapahtuvat kerran viikossa maksuvälityspalvelun kautta. Tänä vuonna verkkopalvelun kautta ulkomaisilta autopurkaamoilta on Suomeen välitetty n. 800 moottoria / vaihteistoa. Asiakaspalautuksia on tammi-huhtikuun aikana ollut n. 30 kappaletta. Näemme kaiken ylläpidosta. Asiakaspalautukset koskevat tapauksia joissa on ollut väärä tai virheellinen tuote. Kysymyksessä vakuutusyhtiöiden lunastamista kolariautoista irroitetut käytetyt moottorit ja vaihdelaatikot.

Iloksenne, ja onneksenne voimme todeta että asiantuntijaorganisaatiomme toimii yhteistyössä poliisin, vakuutusyhtiöiden ja kuluttajaneuvonnan kesken, olemme kauppakamarin jäsen. Tekninen tukemme on kaikille täysin maksuton. Varaosia.com palvelun kautta on mahdollista tilata tuote ulkomailta jolloin Varaosia.com asiantuntijaorganisaatio antaa veloituksetta asennuksen ajaksi teknisen tuen asennusliikkeelle ja jos tuote on väärä tai virheellinen suorittaa maksuvälityspalvelu tilaajalle asiakaspalautukset. Ulkomainen toimittaja tilittää palautuksen Varaosia.com:lle kun tuote palautunut ulkomaille. Palvelussa ei ole mitään elementtiä josta voisi tehdä rikosilmoitusta eikä todellista ole tullut tietoon ensimmäistäkään. Varaosia.com asiantuntijaorganisaatio suorittaa tavarantarkastuksia sekä antaa lausuntoja viranomaisille erillisillä toimeksiannoilla.

Asennuksiin liittyvissä ongelmissa ajoneuvo siirretään tilaajalle täysin veloituksetta erikoiskorjaamolle Helsinkiin jossa asennus suoritetaan loppuun / virheellinen tuote korjataan. Tämä palvelu on tilaajalle täysin maksuton ja näin jokainen tilaaja tietää että ajoneuvo tulee kerrasta kuntoon.

Palvelu on täysin risikitön ja koko Euroopan alueella uniikki.

Mukavaa viikkoa kaikille
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Lisäyksenä kirjoittajalle koskien asiakaspalautusta, ilmoittakaa mahdollisimman pian tilauksen / tilaajan tiedot: suomi24@varaosia.com niin saamme tarkastettua mistä tapauksesta / tapauksessa kysymys.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Tosi hyvä palvelu ja mukavat ihmiset
Ilmianna
Jaa
Katsotaan kuinka homma toimii, tilasin ja maksoin 91 000 ajetun Ford C-Max 2006 moottorin 18.05.2016. Toimitusaika n.10pvä korjaamolle.
Kerron tällä palstalla kuinka tilaus / korjaus etenee. Toistaiseksi kaikkiin puheluihin on vastattu heti, yhteen soittoon soitettiin takaisin tunnin kuluttua. Palvelu tähän asti ystävällistä ja maallikon korvin asiantuntevaa :)
Palataan asiaan kun moottori on korjaamolla jossa ensin katsotaan onko öljypohja / venttiilikoppa todella avattu ( luulisi olevan uudet tiivisteet )
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Palevelu erittäin hyvää. Toimitusaika 10 päivää korjaamolle on ehkä c-max kirjoituksessa väärin. Korjaamomme tilaa kaikki moottorit varaosia.comilta ja aina ollut 6-8 tai 8-10 arkipäivää ensin Suomeen Helsinkiin toimittajan toimitusaika ja siitä muutama päivä riippuen miten Kaukokiito meitä tavoittanut toimitusaika korjaamolle. Jos ollut kysymyksiä toimituksesta niin varaosia.com ilmaiseksi selvittänyt ja ollut yhteydessä toimittajaan ja kuljetusliikkeeseen.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Joups,
Tilasin tässä hiljakkoin näiden herrojen kautta focukseen moottorin.
Ja tulihan se sieltä pienen odottelun jälkeen. Jonkun verran viivästyi. Ensin oli kansainvälisellä huolitsijalla ongelmia toimituksissa. Sitten kone oli unohtunut Viron puolelle testaukseen.
Mutta anyway, kone on nyt paikallaan ja vaikuttaa ihan sovitun laatuiselta. Äijät asiakaspalvelussa olivat fiksua porukkaa. Mutta ittiä pikkuisen häiritsi liian kova selittely.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
4 VASTAUSTA:
ilmoitetut ajat eivät tunnu pitävän, nyt menossa pvä 10 ja hiljaista on :)
Ennen maksua 18.05 varmistin puhelimitse että aikataulut pitää, vastaus "nykyään olemme päässeet luvattuihin aikatauluihin "
S-postilla luvattiin loppuviikoksi eli vielä pari päivää odottelua
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Älä pidätä hengitystä. 29.8 tilattu automaattilaatikko c-maxiin. 2 rikkinäisiä tullut. 7.3,2016 kävin myymälässä ja lupasivat hoitaa kuntoon. Ei ole vieläkään kunnossa.
No ehkä 2017 juhannuksena
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Älä pidätä hengitystä. 29.8 tilattu automaattilaatikko c-maxiin. 2 rikkinäisiä tullut. 7.3,2016 kävin myymälässä ja lupasivat hoitaa kuntoon. Ei ole vieläkään kunnossa.
No ehkä 2017 juhannuksena
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Älä pidätä hengitystä. 29.8 tilattu automaattilaatikko c-maxiin. 2 rikkinäisiä tullut. 7.3,2016 kävin myymälässä ja lupasivat hoitaa kuntoon. Ei ole vieläkään kunnossa.
No ehkä 2017 juhannuksena
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
No juu, ei tullut viikonlopuksi. Nyt luvattiin keskiviikoksi 08.06
Ilmianna
Jaa
Älkää hyvät ihmiset asioiko tämän liikkeen kanssa.
Moottori tilattu tuli neljä viikkoa myöhäs luvattuun kahteen.
No tietysti rikkinäisenä.
Nyt soiteltu jo kohta neljä viikkoa eikä loppua näy..
Aikaa kulunu jo neljä kuukautta,alkaa tympiä kun pitäis saada auto ajoon.
Ilmianna
Jaa
Moottori tuli tänään, ok viikon myöhässä mutta tuo ei vielä paha. Asennus alkaa torstaina 16.06 joten silloin nähdään mitä tuli ostettua. Tähän asti olen ollut tyytyväinen toimitukseen, pikku miinus aikataukusta
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
2 VASTAUSTA:
Ja tuotteethan on kolariautoista joita palvelun kautta on mahdollista tilata. Varaosia.com ei kuljeta vaan ainoastaan tarjoaa palvelun jolla asiakas tavoittaa autopurkaamoita Suomen ulkopuolelta. Varaosia.com toimii asiakkaan edustajana ulkomaille ja jos ulkomailta välitetyssä tuotteessa on virhe niin he avustavat korjauksessa.

Muuta verkkopalvelua käyttäen en ulkomailta tilaisi mitään. Suomalainen asiakaspalvelu ja välittäjä, respect!
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
No niin moottori paikallaan, auto katsastettu ja näin alkumetreillä tuntuu kaikki olevan ok.Asennus tehtiin Korson Autohuollossa ( Mekomen ) ja siellä palvelu oli aivan erinomaista ja huolellista, korjaamon osuus koko projektissa oli 2pvä
Kaiken kaikkiaan aikaa meni 6 viikkoa ja täytyy sanoa että odottavan aika on pitkä :)
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Naisautoilijana tilasin turboahtimen autooni.. Näistä asioista paljoa ymmärtämättä! Eksyin lukemaan tänne palautetta tilaukseni jo tehtyä.

Säikähdin.

Mutta minulla osa autossa nyt - Ja tuntuu toimivan. Kaikki sujui kuten luvattiin. Tiedusteluihin vastattiin asiallisesti ja ajallaan.

Ei mitään moitittavaa!
Ilmianna
Jaa

Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

Ilmianna
Jaa
Pelasti Varaosia com meidän kesälomat. Tuli hyvä moottori suoraan espanjalaiselta purkaamolta. Pörhöllä asensin ja hekin kehuivat kuinka hyvä on tuo palvelu.
Ilmianna
Jaa
Ensimmäinen automaattilaatikko kesti pari kilsaa. Seuraava n. 40tkm/2v, ja rikki.. Molemmilla kerroilla vaihdelaatikon asensi tunnettu autokorjaamo. Toimitusajat ei pidä paikkaansa. Uutta vaihdelaatikkoa tässä taas etsin, Vaihdelaatikko.com ei sitä minulle toimita. En voi suositella.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Nytei vastaa yrityksen keskus eikä s-posti
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Onko kellään mitään tietoa mistä saa yrityksen kiinni kun soittaa puhelin numeroon tulee vain numero ei ole käytössä.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Onko yritys vielä hengissä?
Saitteko yhteyden?
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
YRITYS
PALVELUMME

Olemme asiantuntijaorganisaatio, joka erikoistunut eri autovalmistajien moottoreihin ja vaihdelaatikoihin. Suoritamme tavarantarkastuksia, emme välitä tai toimita ajoneuvojen varaosia.

Toimimme läheisessä yhteistyössä vakuutusyhtiöiden, autotehtaiden Motorsport-yksiköiden sekä automaahantuojien merkkiorganisaatioiden kanssa. Opastamme ja koulutamme asennusliikkeitä merkkiin katsomatta.

Olemme moottorien ja vaihdelaatikkojen tekniset ongelmat parhaiten tunteva suomalainen organisaatio. Käsittelemme vuodessa yli 15 000 teknistä moottori- ja vaihdelaatikko-ongelmatapausta.
Ilmianna
Jaa
Takuu asiat ei toimi. Kukaan ei vastaa puheluihin eikä sähköposteihin.
Moottorien mukana ei toimiteta mitään takuupapereita ja samoja henkilöitä istuu turbotukun hallituksessa.
Ilmianna
Jaa
Säilyttäkää sähköpostinne ja myyjät ym,tiedot niitä pitää pommittaa niin kauan että jotain alkaa tapahtua.
Ostin alle 100thkm ajetun vaitomoottorin ja ajoin 10tkm . Kansipahvi meni jka auto telakalle. Koneeseen piti lisätä kokoa ajan jnestettä ja öljyä.
Varaosia .com ei kommentoinut mitään sähköposteihin. Soittaa sinne ei kannata kun vastaaja puhuu omiaan.
Ilmianna
Jaa
En suosittele kyseistä liikettä.
Jos kuitenkin sorrutte ja ongelmiin törmäätte, älkää turhaan odottako kauan vastauksia soittopyyntöihinne tai sähköposteihinne vaan pyytäkää pikaisesti kuluttajaneuvoja mukaan avuksenne. Näin minä sain liikkeeseen yhteyden. Varautukaa sitten seuraavaksi siihen, että ongelmanne syyksi esitetään asennusliikkeenne asennusvirhettä. Kyseiseen vaiheeseen päästyänne toivon teille menestystä.....
Ilmianna
Jaa
Valitus on ollut jo yli puoli vuotta Kuluttajaviranomaisen käsittelyssä. Ei tapahdu mitään.
Ilmianna
Jaa
Varaosia.com on näköjään lopettanut keplottelunsa käytettyjen laitteiden välittämisessä ja siirtynyt konsultointiin. Luja pitää usko olla sillä, joka tälle yritykselle toimeksiannon antaa. Ei enää moottoreita eikä turboja vaan konsultaatiota, heh heh, ... Voisko rahansa enää huonommin sijoittaa.
Ilmianna
Jaa
Onko kellään kokemusta autovaraosia.fi sivusta? Olisin vaihdelaatikkoa ostamassa ja mietityttää kyllä onko luotettava. Sivuilla lukee, että suomalaisia autofirmoja yhteistyökumppaneina.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
autovaraosia.fi on latvialaisten sivu. Tekstit käännetty google translatella.Tietoa meistä sivulla kerrotaan että osat tulevat kaatopaikoilta ja autopurkaamoilta, saattaa saada ehjän osan jis käy hyvä tuuri.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Latviasta saa hyvää pillua nam
Ilmianna
Jaa
Toiminta on kyllä ala-arvoista sekä kuluttajan että asennusliikkeen silmissä. Luvataan ummet ja lammet, lupaukset ei pidä, tuotteet pitää maksaa ennakkoon, rahaa on vaikea saada takaisin vaikka palautukset on tehty heidän ohjeistuksensa mukaisesti, takuuehdot ovat mielipuoliset (käytännössä mitään ei korvata koskaan).
Yrityksen taloudellinen tilannekaan ei vaikuta olevan kovin vakaalla pohjalla (mm. verovelkaa runsaasti, löytyy mm. www.ytj.fi palvelusta, protestilistalla jatkuvasti trattoja naurettavistakin summista). Itse en voi suositella kenellekkään.
Ilmianna
Jaa
Taustalla oleva GG-Parts Import Oy on asetettu konkurssiin.
Peli on siis pelattu.
Ilmianna
Jaa
Konkurssipesä vastasi 27.6.2017, että:

Hei,
GG Parts Import Oy:n pesäluettelo on nyt vahvistettu. Tulette saamaan kuulutuksen konkurssivalvonnasta postitse heinäkuun aikana.

Nyt kannattaa viimeistään laittaa korvausvaateet vireille.
Ilmianna
Jaa
GG Parts Import Oy:n konkurssikäsitelyssä todettiin varoiksi 21 277 eur, Verovelkaakin jäi 147 964 eur. Yhtiö ehti kadottaa omaisuuttaan mm. 6 kpl autoja ennen konkurssia.
Jäljelle jäi perävaunu sekä kasa rikkinäisiä mootoreita. Firma myytiin työntekijöineen osamaksulla Suomen Turbotukku Oy:lle sekä Nicbell Oy:lle. Diilissä ostaja maksaa 5000 eur/kk
jos liikevaihto edellyttää.
GG Parts Import Oy:n viimeinen 2016 tilinpäätös jäi epäselväksi.
Puuhamiehet Alhonoja sekä Tapper jatkavat toimintaa Suomen Turbotukku Oy:ssä.
Ilmianna
Jaa

Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

Ilmianna
Jaa

Vastaa alkuperäiseen viestiin

VARAOSIA.COM KOKEMUKSIA?

Onko kellään kokemusta hesalaisesta varaosia.com´ista? Kannataako asioida?

5000 merkkiä jäljellä

Peruuta