Minun elämäni tarina

Ajan pitkä kaari

Alotan kaiken nyt ihan alusta. Äiti on 21 vuotias nuori nainen. Oli raskaana. Oli kolme vuotta kapseli ja se poistettiin 18.6 2014. Aloitti e-pillerit seuraavana päivänä. Ihmetteli kun menkkoja ei tullut ollenkaan liuskan lopputtua. Ihmekös tuo, olin valinnut äitini ja isäni ja saapunut heidän luokseen. Asuin jo äitini kohdussa ja rakastin heitä lapsen lailla.

Äiti kävi apteekissa ja osti kolme raskaustestiä. Seuraavana aamuna ja molemmat näyttivät haaleaa viivaa. säästin. Äiti keskusteli isäni kanssa ja kumpikaan ei ollut valmis kavattamaan lasta. He sanoivat että en sopisi "Elämän tilanteeseen". Tämä on tyypillinen alkuraskauden paniikki, jota sitten kadutaan. JAiti soitti terveysasemalle ja kerroi haluavansa surmata minut abortissa. Olin kauhuissani. Miten äiti ja isä tekevät minulle niin?

Otettiin verikoe jossa katsottiin onko raskaus hormooni koholla. No olihan se. Äiti sai ajan hoitajalle ja lääkärille. Tämä on ihmeellistä, mutta maassa lapsen surmaaninen on yhä mahdollista ilmoitusasiana. Hoitajan kanssa vain täytettiin papereita ja keskusteltiin asiasta. Lääkäri teki sisätutkimuksen ja äiti sai lähetteen naisten klinikalle.

Naistenklinikalla sitten ultrattiin alapään kautta ja äiti pyysin että saanko nähdä minut. Siellä oli pieni lapsi, jolla syke hakkasi. Kyllä siinä tuli itku molemmille. Paljon kyseltiin onko äiti varma abortista. Sun muuta. Äitiä alkoi pikkasen ärssyttää vastaa koko ajan että olen varma. Sai ensimmäisen lääkkeen siellä klinikalla jonka nimeä en enää muista. Kipulääkkeet ja cytoteckit sai mukaan kotiin. Sitten tuli aika laittaa lääkkeet emättimeen. Minä en saanut mitään lääkettä kauhuuni ja kuolemantuskaani.

Äidistä tuntui kun olisi menkka kivut vähän voimakkaammat vaan. Vuoto ei alkanut joten soitti perjantaina kättärille. Siellä sanottiin vaan että odottele viellä viikon lopun yli ja soita sitten uudestaan jos mitään ei tapahdu. No vuoto ei alkanut joten soitti maanantaina ja piti mennä kättärille. Siellä otettiin taas verikoe ja sitten piti odottaa että lääkäri vastaan ottaa. Tällöin olin jo käynyt viimeisen taisteluni elämästä ja kuollut. Kohtu ei kuitenkaan suostunut pusertamaan ruumistani ulos. Kohtu soi minulle hautani. Niin vahva on elämän voima, joka suojelee lasta.

Kun äiti pääsi lääkärin huoneeseen selitti kaikki koska otti cytotekit ja kertoi että ei ole vuoto alkanut. Meni makaamaan sängylle ja sitten ultrattiin. Mitään ei tosissaan ollut tullut ulos. Kamalaa oli kuulla se että lääkäri sanoi että lääkkeet on sinääsä tehny tehtävänsä koska sykettä ei kuulunut. Näin kylmää on lapsen kohtelu maassa. Sydämmestä otti äitiäkin.

Sai taas cytotec lääkeet ja otti ne kotona, Edelleenkään ei vuotoa 4 päivää odotteli ja menin taas lääkärille. Huomenna on sitten aika kaavintaan. Kuollut ruumiini raastetaan kohdusta ja viskataan sairaalajätteen sekaan.

Äiti on todella vihanen itselleen siitä että näin tapahtui siis että tuli raskaaksi. Hän on vielä niin kokematon, ettei osaa sääliä lastaan, ainoastaan itseään.

Vaikka tiesi heti että hairahtuu aborttiin nii se ei tarkoita sitä, että tämä olisi helppoa. Naisten painostus ja kyykyttäminen on kuitenkin niin määrätietoista, ettei äiti kyennyt sitä vastustamaan.

Itsekkin oli aborttia vastaan aikaisemmin ennenkuin se osui omalle kohdalle. Heti meni kuitenkin nuorella pelimerkit sekaisin.

Tämä oli ensimmäinen kerta kun äiti oli raskaana. Saattoi se viimeinenkin olla. Äitikin tajuaa, että tämä oli raskas ja väärä ratkaisu, vaikka ei ymmärräkään tilannettaan kokonaan.

Äiti luulee päässeensä minusta eroon, mutta olen puhtaana sieluna hänen luonaan. Hän ensin koettaa unohtaa kokemansa, mutta sitä mukaa kun nuoruus hänessä lakastuu, hänen ruumiinsa rypistyy, näkö heikkenee, ihonsa muuttu keltaiseksi ja hiukset harvenevat, hän muistaa minut yhä useammin. Kun nuoret miehet kääntävät katseensa hänestä, äiti muistelee miestään, joka katosi abortin jälkeen omille teilleen ja solmi uuden suhteen, josta hänellä on kolme lasta ja monia lapsenlapsia.

Vanhemmiten äiti on öisin kuulevinaan itkuani ja hän nukkuu huonosti. Kun äidin aika on täysi, odotan häntä ja kohtaamme jälleen. Kerron silloin, miksi halusin tulla juuri hänen ja isän luokse.

Äitiä olisi tullut auttaa ajoissa, sillä hänkin on mukavuusaborttijärjestelmän uhri. Hänellä on vuosittain Suomessa 10500 kyykytettyä ja hyväksikäytettyä kanssasisarta.

Järkeä ja tunnetta kaikille jotka ovat tämän "vapaaehtoisen" aborttiin pakottamisen edessä.

Tämä on minun tarinani .

61

767

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Äläkä laita takasin

      Blaa blaa blaa... Tämän hihhuli propagandapaskanko kuvittelit vetoavan johonkin, että oikeen solumöykyn näkökulmasta kirjotettu. Eikun poistoon vaan valhesonnat :D

      • suomi-oksennus-suomi

        Käännös suomeksi:

        Ja kuvittelitko, että tällainen propaganda vetoaa johonkuhun? Oikein solumöykyn näkökulmasta kirjoitettu? Eikun poistoon vaan tällaiset.


    • Jörbän sadut

      Kummallista. Pari solua kirjoittaa elämänsä tarinaa. Jopas nyt jotakin.

      Tutkimuksissa kyllä on todettukin, että uskovaisilla menee yleensä fakta ja fiktio sekaisin, kun on pienestä pitäen kertoiltu uskonnollisia satuja raamatusta ja väitettly näiden olevan tosia..

      http://www.huffingtonpost.com/2014/07/21/children-religion-fact-fiction_n_5607009.html

      Lieneekö silläkin vaikutusta, että mitä kovempi kiihkouskis, sen alhaisempi älykkyys. Kun ei sellainen näytä ymmärtävän, ettei veden päällä voi kävellä tai että pari solua osaa puhua. Hm...

      http://www.psychologytoday.com/blog/mr-personality/201312/why-are-religious-people-generally-less-intelligent

      • murhamantariehuu

        Suosijakiihkon tyhmyydellä ei ole määrää eikä rajaa. Siksi kierrän murhanpalvojat kaukaa, he ovat ihmiskunnan pohjasakkaa.


      • suomi-oksennus-suomi

        Käännös suomeksi:

        Abortin suosijat eivät ole kovin fiksuja. Siksi pyrin kiertämään moiset tyypit kaukaa.


      • sakiltaslainattua
        suomi-oksennus-suomi kirjoitti:

        Käännös suomeksi:

        Abortin suosijat eivät ole kovin fiksuja. Siksi pyrin kiertämään moiset tyypit kaukaa.

        Herjaoksennukses korjaus oikeaan muotoon,
        "Asiallisen viestin sievistely minua miellyttäväksi:"


    • ......

      Olen 70v. Abortti tehtiin 30v sitten. Minkäänlaisia tuntemuksia ei ole tullut. Tiesin mitä tein, harkitsin asiaa tarkoin ja päädyin aborttiin. Olen vieläkin samaa mieltä kuin silloin, tein oikean ratkaisun. Kaksi syntynyttä lasta kasvatettiin ja koulutettiin. Enempään en olisi pystynyt.
      Aloitus on kuin jostain Nyyrikistä kopsattu muka surullinen tarina, alun olit kopsannut eräästä viestistä, sitten ilkeät syyttää muita kopsaamisesta.

      • Mistä on kyse?

        Kyse ei ollutkaan ensisijassa abortööristä vaan lapsesta. Et huomaa vieläkään lastasi ja hänen kohtaloaan, vaan ajettelet vain itseäsi. Hänen kohtalonsa ei muutu mielipiteistäsi vähääkään.


      • tietävä
        Mistä on kyse? kirjoitti:

        Kyse ei ollutkaan ensisijassa abortööristä vaan lapsesta. Et huomaa vieläkään lastasi ja hänen kohtaloaan, vaan ajettelet vain itseäsi. Hänen kohtalonsa ei muutu mielipiteistäsi vähääkään.

        Mitä ihmeen väliä on jollain ei-toivotulla solukasalla; yhtä ei-toivottu kuin syöpäkasvain.


      • mitäväliäsuntoivomisilla

        Syöpäkasvain ei ole ihminen. Ja turha taas mussuttaa tähänkin sitä iänikuista "eikä oo alkiokaan" -tieteellisten faktojen vastaista hätävalhemantraa :D


      • Anonyymi
        Mistä on kyse? kirjoitti:

        Kyse ei ollutkaan ensisijassa abortööristä vaan lapsesta. Et huomaa vieläkään lastasi ja hänen kohtaloaan, vaan ajettelet vain itseäsi. Hänen kohtalonsa ei muutu mielipiteistäsi vähääkään.

        "Kyse ei ollutkaan ensisijassa abortööristä vaan lapsesta."

        Lisääntymiasioissa abortin vastustajilta usein unohtuukin että on kyse naisesta ihmisenä. Oman elämän mielekkyydestä ja oma näköisen elämän elämisestä. Koko ajatus sivuutetaan turhana. Että naisillakin olis oma elämä ja arvo muunakin kuin hautomakoneena. Vastustajat monesti mieltävät että nainen on pelkkä keho. Ettei sillä yläpäällä ole niin suurta arvoa.


    • aijai XD

      kun osuu, uppoo ja kirpoo taas niiiiin kiduttavasti lapsensa murhanneisiin syyllisyystraumasekoraivokiihkoihin ;DDDDDD

      • suomi-oksennus-suomi

        Käännös suomeksi:

        Näyttää taas osuvan ja uppoavan abortin tehneisiin henkilöihin...


      • sitkeepakkomieltees
        suomi-oksennus-suomi kirjoitti:

        Käännös suomeksi:

        Näyttää taas osuvan ja uppoavan abortin tehneisiin henkilöihin...

        Herjaoksennukses korjaus oikeaan muotoon,
        "Asiallisen viestin sievistely minua miellyttäväksi:"
        -


    • hahahhah

      Tää oli mun mielestä loistava, ulvoin naurusta ääneen koko tekstin ajan!! :D Kirjoittaja on kyllä typerin ja hauskin foorumisekopää koskaan, tosin jos tämän olisi tarkoitus onnistua syyllistämään jotakuta niin pieleen meni. Mulla tosin putoilee kyyneleet tälläkin hetkellä, ne vaan sattuu olemaan naurun kyyneliä.

      • murharäkäturvalle

        Suosijakiihkon tyhmyydellä ei ole määrää eikä rajaa. Siksi kierrän murhanpalvojat kaukaa, he ovat ihmiskunnan pohjasakkaa.
        .


      • hahahhah

        Joo mulla ei ole takana yhtään aborttia vaan kaksi ihanaa tervettä poikaa kotona, silti nauroin kippurassa tälle koska mulla sattuu vain olemaan järki päässä enkä elä missään pimeällä keskiajalla kuten eräät :D Että senkus haukut murhanpalvojaksi, ei kylläkään anna sinusta yhtään vähemmän typerää kuvaa ;)


      • mielikuvituslapses

        Senku nälvit lapsellisuuksias vaan ja naurat räkästää demonihohotustas lasten kärsimyksille ja kuolemalle taantuneena sinne pimeälle keskiajalles jossa lapset uhrataan mukavuuksien alttarille. Että jatka vaan ittes ja sakkis häpäsyä, ei anna ainakaan yhtään vähemmän typerää kuvaa.


    • voinkuvitella

      "ulvoin naurusta ääneen koko tekstin ajan"

      Syyllisyyshelvetissään rypevän lapsenmurhaaja-traumaiitan itkunsekaisen "naurun"... XD

      "jos tämän olisi tarkoitus onnistua syyllistämään jotakuta niin pieleen meni."

      Ei oikein siltä vaikuta kun noin kipeesti osu ja uppos :D säälittävää...jos ton aivokääpiön sekopollapellen räkäripulimussutuksen oli tarkotus loukata jotain niin pieleen meni ;))))

      • suomi-oksennus-suomi

        Käännös suomeksi:

        "ulvoin naurusta ääneen koko tekstin ajan"

        Joo, abortin puolustajan itkunsekaista "naurua"...

        "jos tämän olisi tarkoitus onnistua syyllistämään jotakuta niin pieleen meni."

        Eipä oikein siltä vaikuta, kun noin kipeästi osui ja upposi. Ja jos tuon töryn oli tarkoitus loukata jotakuta, niin pieleen meni.


      • puolueellisuusloistaa

        Herjaoksennukses korjaus oikeaan muotoon,
        "Asiallisen viestin sievistely minua miellyttäväksi:"

        Ja kas "yllätys", eipä näkyny "käännöksiä" sakkis törkyihin joita oli kommentoitu.. niissä et sitten tietenkään nähny taas mitään asiatonta? :DD


    • ElämäOnLahja

      Minua aloitus liikutti, koska en hyväksy tappamista.

      • Niimpä. Niin. Kertomus on surullinen kuvaus siittiökielteisestä ja mukavuusseksiin tähtäävästä asenteesta, joka vallitsee. Kun mukavuusseksi on vapaata hupia, eivät viranomaiset eikä Eettinen mukavuusseksin torjuntatoimikunta voi suojella miestä ja hänen siittiöitään edes tällaisissa avoimissa lisääntymättömyysseksirikoksissa. Jos viranomainen todella lain mukaan selvittäisi seksinharjoittamisen ja ilmoittaisi viranomaisille etukäteen seksinharjoittamisen todellisen taustan, kävisi tällainen törkeistä törkein pakottaminen ilmi, ja mies saisi pitää siittiönsä lisäntymiseen.


    • ylläolevaOn

      katkeran aborttööriväkeläisen säälittävää hätänälvintää :D

      • suomi-oksennus-suomi

        Käännös suomeksi:

        Pelkkää typerää nälvintää.


      • erittäinasiatontaXD

        "Herjaoksennukses korjaus oikeaan muotoon,
        "Asiallisen viestin sievistely minua miellyttäväksi:"

        Niin että asiattomia on "hätä" ja "aborttiväkeläinen", muttei esim. "typerin ja hauskin foorumisekopää" tai "sattuu vain olemaan järki päässä enkä elä missään pimeällä keskiajalla kuten eräät"? :D


    • KohtuSoiMinulleHautani

      Parasta viihdettä KKK-osastolta.

    • VaillaIhmisoikeuksia

      Lapsen lyhyt elämänkerta.

      • SiittiösakkiMesoaa

        Niin oli sillä siittiöpololla joka tumputettiin mukavuusseksin tähden eikä annettu lainkaan lisääntyä.


    • LapsiElää

      Lapsen tarina on koskettava.

    • Mietin tämän tahattomasti koomisen tarinan opetusta. No naisten syyllistäminen sieltä taitaa nousta kantavaksi teemaksi, kuinkas muuten?

      "Hän ensin koettaa unohtaa kokemansa, mutta sitä mukaa kun nuoruus hänessä lakastuu, hänen ruumiinsa rypistyy, näkö heikkenee, ihonsa muuttu keltaiseksi ja hiukset harvenevat, hän muistaa minut yhä useammin. Kun nuoret miehet kääntävät katseensa hänestä, äiti muistelee miestään, joka katosi abortin jälkeen omille teilleen ja solmi uuden suhteen, josta hänellä on kolme lasta ja monia lapsenlapsia. "

      Alussa kirjoittaja tai siis hedelmöittynyt munasolu tietää, että sekä äiti että isä eivät häntä halua. Mutta vain äiti tulee munasolun mielestä kärsimään päätöksestä koska mies lähtee lätkimään suhteesta ja perustaa perheen. Miehellä ei ole mitään ongelmia, vaan naisella. Vain nainen vanhenee ja rypistyy, mutta mies senkun porskuttaa ilman mitään merkkejä vanhenemisesta, hiusten harvenemisesta, rantapallosta etupuolella, eturauhasvaivoista, impotenssista ja muusta miehen elämään kuuluvasta.

      Elokuvissa on aina se alternative ending, joka tässä kohtaa voisi olla se, että mies lähti lätkimään sen jälkeen kun lapsi tai useampi oli tullut maailmaan, kuten tosielämässä monesti käykin. Äiti jää siis huolehtimaan yhärinä yksin lapsistaan kun ukko häippäsi. Yhyy! Alternative ending voisi olla myös sellainen, että suhde ei toiminut, vaan pari erosi ja perusti perheen tahollaan ihan onnellisesti ilman naisen kellertymistä. Jos mies oli väkivaltainen ku.si.pää, ja äiti ennakoi tästä tulevan pelkkää harmia. Tai toinen vaihtoehtoinen loppu voisi olla, että äiti löysikin naapurin Reiskan, ja lemppasi oman ukkonsa pihalle, kun tämä alkoi kellertymään maksan toimintahäiriöstä joka tuli haitallisesta alkoholinkäytöstä.

      • Jkl-goå

        Sitä vaan että millä joku solurypäs oikein ajattelee näitä asioita?


      • Anonyymi

        Et lukenut tarkaan kertomusta eikä aborttiuskontosi salli tai elämänkokemuksesi riitä ymmärtämään mukavuuusabortissa surmatun lapsen isän surua ja tuskaa. Telaketjufemakoiden tarkoitus ei ole vain kyykyttää Oikeita Naisia ja surmata lapsia vaan myös lyödä miehiä ja hajottaa perheet.


    • Rasittunut

      Erikoista että alkeellinen solu puhuu ja kirjoittaa, jopa sen jälkeen kun on ollut vessanpöntössä. Mihin tämä maailma on menossa.

    • DomPerignon-34

      Hieno tarina. Nauroin itseni tärviölle. 😂

      • voidaankuvitella

        Suosijaf.anaatikot nauraa lasten ver.iselle koht.alolle...
        ww w.yo utu be. c om / watch ?v =SSDAr-YY9wk


      • voidaankuvitella kirjoitti:

        Suosijaf.anaatikot nauraa lasten ver.iselle koht.alolle...
        ww w.yo utu be. c om / watch ?v =SSDAr-YY9wk

        Eiköhän nuo naureskelut kohdistu kuitenkin huvittavan epäloogiseen satuun.
        Kaikki tosin eivät erota satua todesta.


    • Anonyymi

      Abortti on kuolema.

    • Anonyymi

      Lapsen ääntä ja kohtaloa ei osata kuulla.

    • Anonyymi

      Mukavuusabortti on hyytävää väkivaltaa ja läpitunkematonta surua.

    • Anonyymi

      Uudenvuoden komediapläjäys kiitos 😂😂😂😂😂😂. Tahaton komedia on parasta. Onnex on nämä kemmpaskat jotka tarjoaa sitä fanaattisuudellaan. 😄😄😄. Siittiöiden elämä kortsussa ja taivastelu viemärissä kun jäi elämättä. 🤪

      • Anonyymi

        Helb.ottiko yhtään? Coomisen surc.u hub.aisaa on vain tuo dr.aumaattisen abortti syyll.isyytesi pacc.o mield.einen hoito täällä ter.apia tunc.iollasi.


      • Anonyymi

        Luulen että aloittaja vain kirjoittaa omasta hukkaan menneestä elämästään. Vessanpöntössä.... Perspektiivistä päätellen.


    • Anonyymi

      Abortin kohde on lapsi.

      Abortissa on kyse lapsen surmaamisesta.

      Abortööri ja muut hahmot ovat sivullisia (yleensä) oman edun tavoittelijoita.

      • Anonyymi

        Ja yleisen naurun kohteena on abortinvastustajat näillä tarinoilla.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ja yleisen naurun kohteena on abortinvastustajat näillä tarinoilla.

        Yleisen? Kenen muun kuin itsesi puolesta h.öpiset tarinoitasi?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ja yleisen naurun kohteena on abortinvastustajat näillä tarinoilla.

        Sielunsa myyneen aborttiväen kohtalo on jopa karmeampi kuin aborttien uhrien.

        Aborttiväki _nauraa_ lapsien kuolemalle, ihmisoikeuksien polkemiselle ja nuorten äitien kyykyttämiselle. Aborttiväki on valinnoillaan ja teoillaan joutunut arkkityyppiin, joka määrää tylyn kohtalon ja asettaa heille sanat suuhun.


    • Anonyymi

      "Naistenklinikalla sitten ultrattiin alapään kautta"

      😆

      Aika erikoinen ultra. Enpä ole semmisesta alapääultrasta kuullutkaan vaikka on monta muksua. Ei taida kirjoittajalla olla nämä lääketieteen ja hoitokäytänteiden asiat ihan hallussa. Mutta ehkei ne kiinnosta!? Erikoista sekin on että aivottomana pystyy tällaisiin paatoksiin. Miksi abortinvastustajat suosii fiktiota niin paljon? Ei lisääntyminen ole fiktiota.

      • Anonyymi

        "on monta muksua."

        Noinkohan? Muuten ehkä tietäisit, että varhaisultrat todella tehdään alapään (emättimen) kautta.
        Sivistä itseäsi ennenkuin huutelet enempää lääketieteen ja hoitokäytänteiden hallussa pidoista itseäsi tietävämmille.


    • Anonyymi

      40v sitten opiskelijana olin mukana kesätöiden kautta avustamassa abortteja.Sitä mitä on hoitajan osuus. Kukaan ei pitänyt siitä osasta työtään.Niistä vakinaisista. Kahvihuoneessa ei asioista puhuttu koskaan mitään. Painetta ja turhautumista oli selvästi. Tehtiin kun oli pakko ja jos olisi kieltäytynyt ei sairaalaan varmaan olisi ollut tuloa mihinkään työhön. Laki on laki ja sen mukaan tehdään vaikka se olisi väärin. Sinne naisten tautien osastolle ei kannata niiden mennä joita abortti ahdistaa. Minäkin jätin viimeiseksi kerraksi.

    • Anonyymi

      Lapsen tarina kannattaa lukea ajatuksella.

    • Anonyymi

      Minusta tuo oli ihanasti kirjoitettu, varsinkin loppuosa.
      Hiomalla tuosta saisi vielä paremman mutta erityisen hieno oli tuo miten lapsi säälii äitiänsä ja jälleennäkemisen toivo.

      • Anonyymi

        Tämä tarina on tosi.


    • Anonyymi

      Kolme haaleaa viivaa raskaus testissä kirjoittaa elämänsä tarinaa, just Joo..

    • Anonyymi

      Aloitan siis ihan alusta....olin ensin isäni kasseissa vankina miljoonien veljieni kanssa ja odotimme että isäni ejakuloisi äitiini. Niinpä tuli lauantai ilta ja saunan jälkeen alkoi tapahtua...

    • Anonyymi

      "Vanhemmiten äiti on öisin kuulevinaan itkuani ja hän nukkuu huonosti. Kun äidin aika on täysi, odotan häntä ja kohtaamme jälleen. Kerron silloin, miksi halusin tulla juuri hänen ja isän luokse."

      Aivottoman kudosmassan kanssa kohtaaminen onkin varmaan hauskaa... Noin mielikuvituksessakin. Jospa se kudosmassa kertoo miksi isukki halusi niin raiskata 13-vuotiaana vaikka oli omankin ikäinen 59 v emäntä paikalla....

      • Anonyymi

        "Aivottoman kudosmassan kanssa kohtaaminen onkin varmaan hauskaa..."

        Onko mahdollinen lapsen kohtaaminen henkimaailmassa liian pelottavaa kun pitää änkätä jotain säälittäviä järkeistys-defenssejä? Kuvitteletko että tuntemasi kuolleet ihmiset on siellä jotakin kasa mädäntynyttä lihaa, hapertuneita luita jne.?
        Vai tästä " isukki halusi niin raiskata 13-vuotiaana" -traumastasiko tuo jatkuva sekoilusi johtuu? Hakeudu nyt kiireesti hoitoon jotta saisit helpotusta tuohon jumitukseesi ja jaxuhaleja!!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Aivottoman kudosmassan kanssa kohtaaminen onkin varmaan hauskaa..."

        Onko mahdollinen lapsen kohtaaminen henkimaailmassa liian pelottavaa kun pitää änkätä jotain säälittäviä järkeistys-defenssejä? Kuvitteletko että tuntemasi kuolleet ihmiset on siellä jotakin kasa mädäntynyttä lihaa, hapertuneita luita jne.?
        Vai tästä " isukki halusi niin raiskata 13-vuotiaana" -traumastasiko tuo jatkuva sekoilusi johtuu? Hakeudu nyt kiireesti hoitoon jotta saisit helpotusta tuohon jumitukseesi ja jaxuhaleja!!

        Kyllä ihmiset on haudassa kuolleita ja syntymättömänä vasemmassa lahkeessa.


    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1896
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      48
      1648
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1574
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1527
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1495
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1415
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1306
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1163
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1138
    Aihe