Minun elämäni tarina

Ajan pitkä kaari

Alotan kaiken nyt ihan alusta. Äiti on 21 vuotias nuori nainen. Oli raskaana. Oli kolme vuotta kapseli ja se poistettiin 18.6 2014. Aloitti e-pillerit seuraavana päivänä. Ihmetteli kun menkkoja ei tullut ollenkaan liuskan lopputtua. Ihmekös tuo, olin valinnut äitini ja isäni ja saapunut heidän luokseen. Asuin jo äitini kohdussa ja rakastin heitä lapsen lailla.

Äiti kävi apteekissa ja osti kolme raskaustestiä. Seuraavana aamuna ja molemmat näyttivät haaleaa viivaa. säästin. Äiti keskusteli isäni kanssa ja kumpikaan ei ollut valmis kavattamaan lasta. He sanoivat että en sopisi "Elämän tilanteeseen". Tämä on tyypillinen alkuraskauden paniikki, jota sitten kadutaan. JAiti soitti terveysasemalle ja kerroi haluavansa surmata minut abortissa. Olin kauhuissani. Miten äiti ja isä tekevät minulle niin?

Otettiin verikoe jossa katsottiin onko raskaus hormooni koholla. No olihan se. Äiti sai ajan hoitajalle ja lääkärille. Tämä on ihmeellistä, mutta maassa lapsen surmaaninen on yhä mahdollista ilmoitusasiana. Hoitajan kanssa vain täytettiin papereita ja keskusteltiin asiasta. Lääkäri teki sisätutkimuksen ja äiti sai lähetteen naisten klinikalle.

Naistenklinikalla sitten ultrattiin alapään kautta ja äiti pyysin että saanko nähdä minut. Siellä oli pieni lapsi, jolla syke hakkasi. Kyllä siinä tuli itku molemmille. Paljon kyseltiin onko äiti varma abortista. Sun muuta. Äitiä alkoi pikkasen ärssyttää vastaa koko ajan että olen varma. Sai ensimmäisen lääkkeen siellä klinikalla jonka nimeä en enää muista. Kipulääkkeet ja cytoteckit sai mukaan kotiin. Sitten tuli aika laittaa lääkkeet emättimeen. Minä en saanut mitään lääkettä kauhuuni ja kuolemantuskaani.

Äidistä tuntui kun olisi menkka kivut vähän voimakkaammat vaan. Vuoto ei alkanut joten soitti perjantaina kättärille. Siellä sanottiin vaan että odottele viellä viikon lopun yli ja soita sitten uudestaan jos mitään ei tapahdu. No vuoto ei alkanut joten soitti maanantaina ja piti mennä kättärille. Siellä otettiin taas verikoe ja sitten piti odottaa että lääkäri vastaan ottaa. Tällöin olin jo käynyt viimeisen taisteluni elämästä ja kuollut. Kohtu ei kuitenkaan suostunut pusertamaan ruumistani ulos. Kohtu soi minulle hautani. Niin vahva on elämän voima, joka suojelee lasta.

Kun äiti pääsi lääkärin huoneeseen selitti kaikki koska otti cytotekit ja kertoi että ei ole vuoto alkanut. Meni makaamaan sängylle ja sitten ultrattiin. Mitään ei tosissaan ollut tullut ulos. Kamalaa oli kuulla se että lääkäri sanoi että lääkkeet on sinääsä tehny tehtävänsä koska sykettä ei kuulunut. Näin kylmää on lapsen kohtelu maassa. Sydämmestä otti äitiäkin.

Sai taas cytotec lääkeet ja otti ne kotona, Edelleenkään ei vuotoa 4 päivää odotteli ja menin taas lääkärille. Huomenna on sitten aika kaavintaan. Kuollut ruumiini raastetaan kohdusta ja viskataan sairaalajätteen sekaan.

Äiti on todella vihanen itselleen siitä että näin tapahtui siis että tuli raskaaksi. Hän on vielä niin kokematon, ettei osaa sääliä lastaan, ainoastaan itseään.

Vaikka tiesi heti että hairahtuu aborttiin nii se ei tarkoita sitä, että tämä olisi helppoa. Naisten painostus ja kyykyttäminen on kuitenkin niin määrätietoista, ettei äiti kyennyt sitä vastustamaan.

Itsekkin oli aborttia vastaan aikaisemmin ennenkuin se osui omalle kohdalle. Heti meni kuitenkin nuorella pelimerkit sekaisin.

Tämä oli ensimmäinen kerta kun äiti oli raskaana. Saattoi se viimeinenkin olla. Äitikin tajuaa, että tämä oli raskas ja väärä ratkaisu, vaikka ei ymmärräkään tilannettaan kokonaan.

Äiti luulee päässeensä minusta eroon, mutta olen puhtaana sieluna hänen luonaan. Hän ensin koettaa unohtaa kokemansa, mutta sitä mukaa kun nuoruus hänessä lakastuu, hänen ruumiinsa rypistyy, näkö heikkenee, ihonsa muuttu keltaiseksi ja hiukset harvenevat, hän muistaa minut yhä useammin. Kun nuoret miehet kääntävät katseensa hänestä, äiti muistelee miestään, joka katosi abortin jälkeen omille teilleen ja solmi uuden suhteen, josta hänellä on kolme lasta ja monia lapsenlapsia.

Vanhemmiten äiti on öisin kuulevinaan itkuani ja hän nukkuu huonosti. Kun äidin aika on täysi, odotan häntä ja kohtaamme jälleen. Kerron silloin, miksi halusin tulla juuri hänen ja isän luokse.

Äitiä olisi tullut auttaa ajoissa, sillä hänkin on mukavuusaborttijärjestelmän uhri. Hänellä on vuosittain Suomessa 10500 kyykytettyä ja hyväksikäytettyä kanssasisarta.

Järkeä ja tunnetta kaikille jotka ovat tämän "vapaaehtoisen" aborttiin pakottamisen edessä.

Tämä on minun tarinani .

61

1023

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Äläkä laita takasin

   Blaa blaa blaa... Tämän hihhuli propagandapaskanko kuvittelit vetoavan johonkin, että oikeen solumöykyn näkökulmasta kirjotettu. Eikun poistoon vaan valhesonnat :D

   • suomi-oksennus-suomi

    Käännös suomeksi:

    Ja kuvittelitko, että tällainen propaganda vetoaa johonkuhun? Oikein solumöykyn näkökulmasta kirjoitettu? Eikun poistoon vaan tällaiset.


  • Jörbän sadut

   Kummallista. Pari solua kirjoittaa elämänsä tarinaa. Jopas nyt jotakin.

   Tutkimuksissa kyllä on todettukin, että uskovaisilla menee yleensä fakta ja fiktio sekaisin, kun on pienestä pitäen kertoiltu uskonnollisia satuja raamatusta ja väitettly näiden olevan tosia..

   http://www.huffingtonpost.com/2014/07/21/children-religion-fact-fiction_n_5607009.html

   Lieneekö silläkin vaikutusta, että mitä kovempi kiihkouskis, sen alhaisempi älykkyys. Kun ei sellainen näytä ymmärtävän, ettei veden päällä voi kävellä tai että pari solua osaa puhua. Hm...

   http://www.psychologytoday.com/blog/mr-personality/201312/why-are-religious-people-generally-less-intelligent

   • murhamantariehuu

    Suosijakiihkon tyhmyydellä ei ole määrää eikä rajaa. Siksi kierrän murhanpalvojat kaukaa, he ovat ihmiskunnan pohjasakkaa.


   • suomi-oksennus-suomi

    Käännös suomeksi:

    Abortin suosijat eivät ole kovin fiksuja. Siksi pyrin kiertämään moiset tyypit kaukaa.


   • sakiltaslainattua
    suomi-oksennus-suomi kirjoitti:

    Käännös suomeksi:

    Abortin suosijat eivät ole kovin fiksuja. Siksi pyrin kiertämään moiset tyypit kaukaa.

    Herjaoksennukses korjaus oikeaan muotoon,
    "Asiallisen viestin sievistely minua miellyttäväksi:"


  • ......

   Olen 70v. Abortti tehtiin 30v sitten. Minkäänlaisia tuntemuksia ei ole tullut. Tiesin mitä tein, harkitsin asiaa tarkoin ja päädyin aborttiin. Olen vieläkin samaa mieltä kuin silloin, tein oikean ratkaisun. Kaksi syntynyttä lasta kasvatettiin ja koulutettiin. Enempään en olisi pystynyt.
   Aloitus on kuin jostain Nyyrikistä kopsattu muka surullinen tarina, alun olit kopsannut eräästä viestistä, sitten ilkeät syyttää muita kopsaamisesta.

   • Mistä on kyse?

    Kyse ei ollutkaan ensisijassa abortööristä vaan lapsesta. Et huomaa vieläkään lastasi ja hänen kohtaloaan, vaan ajettelet vain itseäsi. Hänen kohtalonsa ei muutu mielipiteistäsi vähääkään.


   • tietävä
    Mistä on kyse? kirjoitti:

    Kyse ei ollutkaan ensisijassa abortööristä vaan lapsesta. Et huomaa vieläkään lastasi ja hänen kohtaloaan, vaan ajettelet vain itseäsi. Hänen kohtalonsa ei muutu mielipiteistäsi vähääkään.

    Mitä ihmeen väliä on jollain ei-toivotulla solukasalla; yhtä ei-toivottu kuin syöpäkasvain.


   • mitäväliäsuntoivomisilla

    Syöpäkasvain ei ole ihminen. Ja turha taas mussuttaa tähänkin sitä iänikuista "eikä oo alkiokaan" -tieteellisten faktojen vastaista hätävalhemantraa :D


   • Anonyymi
    Mistä on kyse? kirjoitti:

    Kyse ei ollutkaan ensisijassa abortööristä vaan lapsesta. Et huomaa vieläkään lastasi ja hänen kohtaloaan, vaan ajettelet vain itseäsi. Hänen kohtalonsa ei muutu mielipiteistäsi vähääkään.

    "Kyse ei ollutkaan ensisijassa abortööristä vaan lapsesta."

    Lisääntymiasioissa abortin vastustajilta usein unohtuukin että on kyse naisesta ihmisenä. Oman elämän mielekkyydestä ja oma näköisen elämän elämisestä. Koko ajatus sivuutetaan turhana. Että naisillakin olis oma elämä ja arvo muunakin kuin hautomakoneena. Vastustajat monesti mieltävät että nainen on pelkkä keho. Ettei sillä yläpäällä ole niin suurta arvoa.


  • aijai XD

   kun osuu, uppoo ja kirpoo taas niiiiin kiduttavasti lapsensa murhanneisiin syyllisyystraumasekoraivokiihkoihin ;DDDDDD

   • suomi-oksennus-suomi

    Käännös suomeksi:

    Näyttää taas osuvan ja uppoavan abortin tehneisiin henkilöihin...


   • sitkeepakkomieltees
    suomi-oksennus-suomi kirjoitti:

    Käännös suomeksi:

    Näyttää taas osuvan ja uppoavan abortin tehneisiin henkilöihin...

    Herjaoksennukses korjaus oikeaan muotoon,
    "Asiallisen viestin sievistely minua miellyttäväksi:"
    -


  • hahahhah

   Tää oli mun mielestä loistava, ulvoin naurusta ääneen koko tekstin ajan!! :D Kirjoittaja on kyllä typerin ja hauskin foorumisekopää koskaan, tosin jos tämän olisi tarkoitus onnistua syyllistämään jotakuta niin pieleen meni. Mulla tosin putoilee kyyneleet tälläkin hetkellä, ne vaan sattuu olemaan naurun kyyneliä.

   • murharäkäturvalle

    Suosijakiihkon tyhmyydellä ei ole määrää eikä rajaa. Siksi kierrän murhanpalvojat kaukaa, he ovat ihmiskunnan pohjasakkaa.
    .


   • hahahhah

    Joo mulla ei ole takana yhtään aborttia vaan kaksi ihanaa tervettä poikaa kotona, silti nauroin kippurassa tälle koska mulla sattuu vain olemaan järki päässä enkä elä missään pimeällä keskiajalla kuten eräät :D Että senkus haukut murhanpalvojaksi, ei kylläkään anna sinusta yhtään vähemmän typerää kuvaa ;)


   • mielikuvituslapses

    Senku nälvit lapsellisuuksias vaan ja naurat räkästää demonihohotustas lasten kärsimyksille ja kuolemalle taantuneena sinne pimeälle keskiajalles jossa lapset uhrataan mukavuuksien alttarille. Että jatka vaan ittes ja sakkis häpäsyä, ei anna ainakaan yhtään vähemmän typerää kuvaa.


  • voinkuvitella

   "ulvoin naurusta ääneen koko tekstin ajan"

   Syyllisyyshelvetissään rypevän lapsenmurhaaja-traumaiitan itkunsekaisen "naurun"... XD

   "jos tämän olisi tarkoitus onnistua syyllistämään jotakuta niin pieleen meni."

   Ei oikein siltä vaikuta kun noin kipeesti osu ja uppos :D säälittävää...jos ton aivokääpiön sekopollapellen räkäripulimussutuksen oli tarkotus loukata jotain niin pieleen meni ;))))

   • suomi-oksennus-suomi

    Käännös suomeksi:

    "ulvoin naurusta ääneen koko tekstin ajan"

    Joo, abortin puolustajan itkunsekaista "naurua"...

    "jos tämän olisi tarkoitus onnistua syyllistämään jotakuta niin pieleen meni."

    Eipä oikein siltä vaikuta, kun noin kipeästi osui ja upposi. Ja jos tuon töryn oli tarkoitus loukata jotakuta, niin pieleen meni.


   • puolueellisuusloistaa

    Herjaoksennukses korjaus oikeaan muotoon,
    "Asiallisen viestin sievistely minua miellyttäväksi:"

    Ja kas "yllätys", eipä näkyny "käännöksiä" sakkis törkyihin joita oli kommentoitu.. niissä et sitten tietenkään nähny taas mitään asiatonta? :DD


  • ElämäOnLahja

   Minua aloitus liikutti, koska en hyväksy tappamista.

   • Niimpä. Niin. Kertomus on surullinen kuvaus siittiökielteisestä ja mukavuusseksiin tähtäävästä asenteesta, joka vallitsee. Kun mukavuusseksi on vapaata hupia, eivät viranomaiset eikä Eettinen mukavuusseksin torjuntatoimikunta voi suojella miestä ja hänen siittiöitään edes tällaisissa avoimissa lisääntymättömyysseksirikoksissa. Jos viranomainen todella lain mukaan selvittäisi seksinharjoittamisen ja ilmoittaisi viranomaisille etukäteen seksinharjoittamisen todellisen taustan, kävisi tällainen törkeistä törkein pakottaminen ilmi, ja mies saisi pitää siittiönsä lisäntymiseen.


  • ylläolevaOn

   katkeran aborttööriväkeläisen säälittävää hätänälvintää :D

   • suomi-oksennus-suomi

    Käännös suomeksi:

    Pelkkää typerää nälvintää.


   • erittäinasiatontaXD

    "Herjaoksennukses korjaus oikeaan muotoon,
    "Asiallisen viestin sievistely minua miellyttäväksi:"

    Niin että asiattomia on "hätä" ja "aborttiväkeläinen", muttei esim. "typerin ja hauskin foorumisekopää" tai "sattuu vain olemaan järki päässä enkä elä missään pimeällä keskiajalla kuten eräät"? :D


  • KohtuSoiMinulleHautani

   Parasta viihdettä KKK-osastolta.

  • VaillaIhmisoikeuksia

   Lapsen lyhyt elämänkerta.

   • SiittiösakkiMesoaa

    Niin oli sillä siittiöpololla joka tumputettiin mukavuusseksin tähden eikä annettu lainkaan lisääntyä.


  • LapsiElää

   Lapsen tarina on koskettava.

  • Mietin tämän tahattomasti koomisen tarinan opetusta. No naisten syyllistäminen sieltä taitaa nousta kantavaksi teemaksi, kuinkas muuten?

   "Hän ensin koettaa unohtaa kokemansa, mutta sitä mukaa kun nuoruus hänessä lakastuu, hänen ruumiinsa rypistyy, näkö heikkenee, ihonsa muuttu keltaiseksi ja hiukset harvenevat, hän muistaa minut yhä useammin. Kun nuoret miehet kääntävät katseensa hänestä, äiti muistelee miestään, joka katosi abortin jälkeen omille teilleen ja solmi uuden suhteen, josta hänellä on kolme lasta ja monia lapsenlapsia. "

   Alussa kirjoittaja tai siis hedelmöittynyt munasolu tietää, että sekä äiti että isä eivät häntä halua. Mutta vain äiti tulee munasolun mielestä kärsimään päätöksestä koska mies lähtee lätkimään suhteesta ja perustaa perheen. Miehellä ei ole mitään ongelmia, vaan naisella. Vain nainen vanhenee ja rypistyy, mutta mies senkun porskuttaa ilman mitään merkkejä vanhenemisesta, hiusten harvenemisesta, rantapallosta etupuolella, eturauhasvaivoista, impotenssista ja muusta miehen elämään kuuluvasta.

   Elokuvissa on aina se alternative ending, joka tässä kohtaa voisi olla se, että mies lähti lätkimään sen jälkeen kun lapsi tai useampi oli tullut maailmaan, kuten tosielämässä monesti käykin. Äiti jää siis huolehtimaan yhärinä yksin lapsistaan kun ukko häippäsi. Yhyy! Alternative ending voisi olla myös sellainen, että suhde ei toiminut, vaan pari erosi ja perusti perheen tahollaan ihan onnellisesti ilman naisen kellertymistä. Jos mies oli väkivaltainen ku.si.pää, ja äiti ennakoi tästä tulevan pelkkää harmia. Tai toinen vaihtoehtoinen loppu voisi olla, että äiti löysikin naapurin Reiskan, ja lemppasi oman ukkonsa pihalle, kun tämä alkoi kellertymään maksan toimintahäiriöstä joka tuli haitallisesta alkoholinkäytöstä.

   • Jkl-goå

    Sitä vaan että millä joku solurypäs oikein ajattelee näitä asioita?


   • Anonyymi

    Et lukenut tarkaan kertomusta eikä aborttiuskontosi salli tai elämänkokemuksesi riitä ymmärtämään mukavuuusabortissa surmatun lapsen isän surua ja tuskaa. Telaketjufemakoiden tarkoitus ei ole vain kyykyttää Oikeita Naisia ja surmata lapsia vaan myös lyödä miehiä ja hajottaa perheet.


  • Rasittunut

   Erikoista että alkeellinen solu puhuu ja kirjoittaa, jopa sen jälkeen kun on ollut vessanpöntössä. Mihin tämä maailma on menossa.

  • DomPerignon-34

   Hieno tarina. Nauroin itseni tärviölle. 😂

   • voidaankuvitella

    Suosijaf.anaatikot nauraa lasten ver.iselle koht.alolle...
    ww w.yo utu be. c om / watch ?v =SSDAr-YY9wk


   • voidaankuvitella kirjoitti:

    Suosijaf.anaatikot nauraa lasten ver.iselle koht.alolle...
    ww w.yo utu be. c om / watch ?v =SSDAr-YY9wk

    Eiköhän nuo naureskelut kohdistu kuitenkin huvittavan epäloogiseen satuun.
    Kaikki tosin eivät erota satua todesta.


  • Anonyymi

   Abortti on kuolema.

  • Anonyymi

   Lapsen ääntä ja kohtaloa ei osata kuulla.

  • Anonyymi

   Mukavuusabortti on hyytävää väkivaltaa ja läpitunkematonta surua.

  • Anonyymi

   Uudenvuoden komediapläjäys kiitos 😂😂😂😂😂😂. Tahaton komedia on parasta. Onnex on nämä kemmpaskat jotka tarjoaa sitä fanaattisuudellaan. 😄😄😄. Siittiöiden elämä kortsussa ja taivastelu viemärissä kun jäi elämättä. 🤪

   • Anonyymi

    Helb.ottiko yhtään? Coomisen surc.u hub.aisaa on vain tuo dr.aumaattisen abortti syyll.isyytesi pacc.o mield.einen hoito täällä ter.apia tunc.iollasi.


   • Anonyymi

    Luulen että aloittaja vain kirjoittaa omasta hukkaan menneestä elämästään. Vessanpöntössä.... Perspektiivistä päätellen.


  • Anonyymi

   Abortin kohde on lapsi.

   Abortissa on kyse lapsen surmaamisesta.

   Abortööri ja muut hahmot ovat sivullisia (yleensä) oman edun tavoittelijoita.

   • Anonyymi

    Ja yleisen naurun kohteena on abortinvastustajat näillä tarinoilla.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ja yleisen naurun kohteena on abortinvastustajat näillä tarinoilla.

    Yleisen? Kenen muun kuin itsesi puolesta h.öpiset tarinoitasi?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ja yleisen naurun kohteena on abortinvastustajat näillä tarinoilla.

    Sielunsa myyneen aborttiväen kohtalo on jopa karmeampi kuin aborttien uhrien.

    Aborttiväki _nauraa_ lapsien kuolemalle, ihmisoikeuksien polkemiselle ja nuorten äitien kyykyttämiselle. Aborttiväki on valinnoillaan ja teoillaan joutunut arkkityyppiin, joka määrää tylyn kohtalon ja asettaa heille sanat suuhun.


  • Anonyymi

   "Naistenklinikalla sitten ultrattiin alapään kautta"

   😆

   Aika erikoinen ultra. Enpä ole semmisesta alapääultrasta kuullutkaan vaikka on monta muksua. Ei taida kirjoittajalla olla nämä lääketieteen ja hoitokäytänteiden asiat ihan hallussa. Mutta ehkei ne kiinnosta!? Erikoista sekin on että aivottomana pystyy tällaisiin paatoksiin. Miksi abortinvastustajat suosii fiktiota niin paljon? Ei lisääntyminen ole fiktiota.

   • Anonyymi

    "on monta muksua."

    Noinkohan? Muuten ehkä tietäisit, että varhaisultrat todella tehdään alapään (emättimen) kautta.
    Sivistä itseäsi ennenkuin huutelet enempää lääketieteen ja hoitokäytänteiden hallussa pidoista itseäsi tietävämmille.


  • Anonyymi

   40v sitten opiskelijana olin mukana kesätöiden kautta avustamassa abortteja.Sitä mitä on hoitajan osuus. Kukaan ei pitänyt siitä osasta työtään.Niistä vakinaisista. Kahvihuoneessa ei asioista puhuttu koskaan mitään. Painetta ja turhautumista oli selvästi. Tehtiin kun oli pakko ja jos olisi kieltäytynyt ei sairaalaan varmaan olisi ollut tuloa mihinkään työhön. Laki on laki ja sen mukaan tehdään vaikka se olisi väärin. Sinne naisten tautien osastolle ei kannata niiden mennä joita abortti ahdistaa. Minäkin jätin viimeiseksi kerraksi.

  • Anonyymi

   Lapsen tarina kannattaa lukea ajatuksella.

  • Anonyymi

   Minusta tuo oli ihanasti kirjoitettu, varsinkin loppuosa.
   Hiomalla tuosta saisi vielä paremman mutta erityisen hieno oli tuo miten lapsi säälii äitiänsä ja jälleennäkemisen toivo.

   • Anonyymi

    Tämä tarina on tosi.


  • Anonyymi

   Kolme haaleaa viivaa raskaus testissä kirjoittaa elämänsä tarinaa, just Joo..

  • Anonyymi

   Aloitan siis ihan alusta....olin ensin isäni kasseissa vankina miljoonien veljieni kanssa ja odotimme että isäni ejakuloisi äitiini. Niinpä tuli lauantai ilta ja saunan jälkeen alkoi tapahtua...

  • Anonyymi

   "Vanhemmiten äiti on öisin kuulevinaan itkuani ja hän nukkuu huonosti. Kun äidin aika on täysi, odotan häntä ja kohtaamme jälleen. Kerron silloin, miksi halusin tulla juuri hänen ja isän luokse."

   Aivottoman kudosmassan kanssa kohtaaminen onkin varmaan hauskaa... Noin mielikuvituksessakin. Jospa se kudosmassa kertoo miksi isukki halusi niin raiskata 13-vuotiaana vaikka oli omankin ikäinen 59 v emäntä paikalla....

   • Anonyymi

    "Aivottoman kudosmassan kanssa kohtaaminen onkin varmaan hauskaa..."

    Onko mahdollinen lapsen kohtaaminen henkimaailmassa liian pelottavaa kun pitää änkätä jotain säälittäviä järkeistys-defenssejä? Kuvitteletko että tuntemasi kuolleet ihmiset on siellä jotakin kasa mädäntynyttä lihaa, hapertuneita luita jne.?
    Vai tästä " isukki halusi niin raiskata 13-vuotiaana" -traumastasiko tuo jatkuva sekoilusi johtuu? Hakeudu nyt kiireesti hoitoon jotta saisit helpotusta tuohon jumitukseesi ja jaxuhaleja!!


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    "Aivottoman kudosmassan kanssa kohtaaminen onkin varmaan hauskaa..."

    Onko mahdollinen lapsen kohtaaminen henkimaailmassa liian pelottavaa kun pitää änkätä jotain säälittäviä järkeistys-defenssejä? Kuvitteletko että tuntemasi kuolleet ihmiset on siellä jotakin kasa mädäntynyttä lihaa, hapertuneita luita jne.?
    Vai tästä " isukki halusi niin raiskata 13-vuotiaana" -traumastasiko tuo jatkuva sekoilusi johtuu? Hakeudu nyt kiireesti hoitoon jotta saisit helpotusta tuohon jumitukseesi ja jaxuhaleja!!

    Kyllä ihmiset on haudassa kuolleita ja syntymättömänä vasemmassa lahkeessa.


  Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Martinan Emma gaala.

   Luuleeko Martina olevansa koko Emmagaalan pääjehu vai mikä on? Monta päivää jo laittanut itseään gaalaa varten,ja tottakai, pois kotoa hotelliin pakko
   Kotimaiset julkkisjuorut
   330
   2726
  2. Ilman heijastinta ?

   Kauhavalla lenkkeilijä menehtyi auton törmättyä päin. Kyllä se heijastin on halpa henkivakuutus pimeällä, toki ei ole tietoa että onko heijastinta käy
   Kauhava
   14
   1898
  3. Erika Vikman Emmagaalassa

   Luulin nähneeni tuolta harakalta kaiken, mutta erehdyin. Mikä hiton riepu sillä on päällä? Hirveä ilmestys!
   Kotimaiset julkkisjuorut
   200
   1835
  4. Olen tajunnut että tein virheen

   Kun meidän yhteys katkesi. Olisit ollut se oikea nainen mulle, miten enää voisin asian korjata? Olen pahoillani.
   Ikävä
   116
   1660
  5. Pilaa sun tunteista

   Sitähän minä vaan teen täällä. Ootko tajunnut?
   Ikävä
   340
   1566
  6. Sofia lähti taas matkalle

   sinä ja minä emme....
   Kotimaiset julkkisjuorut
   148
   1329
  7. Kerro itsestäsi jotain, joka tulisi todennäköisesti yllätyksenä kaivatullesi

   Hyvässä tai pahassa. (Mutta mieluummin tietysti olisi kiva kuulla niitä hyviä asioita!)
   Ikävä
   116
   1254
  8. Martina, uusi hirviö Jocelyn Wildenstein

   Emma gaalan matolla Martinan esiintyi tänään, naama muuttuneena hirviön kaltaiseksi, kuten överi kauneusleikkauksia itselleen tehnyt Jocelyn Wildenste
   Kotimaiset julkkisjuorut
   263
   1180
  9. Miehen malli ja rooli tässä yhteiskunnassa

   Eli olen jo pitkään ollut sitä mieltä, että miehen rooli on ollut murroksessa jo vuosikymmenien ajan ja yhä edelleen se on vähän hakusessaan. En ole
   Sinkut
   236
   1011
  10. 82 prosenttia kannattaa Natoa!!!

   SUOMALAISTEN Nato-jäsenyyden kannatus on koko ajan vahvistunut ja vankistunut. IS:n Taloustutkimuksella teettämän kyselyn mukaan 82 prosenttia on sit
   NATO
   224
   871
  Aihe