Minun elämäni tarina

Ajan pitkä kaari

Alotan kaiken nyt ihan alusta. Äiti on 21 vuotias nuori nainen. Oli raskaana. Oli kolme vuotta kapseli ja se poistettiin 18.6 2014. Aloitti e-pillerit seuraavana päivänä. Ihmetteli kun menkkoja ei tullut ollenkaan liuskan lopputtua. Ihmekös tuo, olin valinnut äitini ja isäni ja saapunut heidän luokseen. Asuin jo äitini kohdussa ja rakastin heitä lapsen lailla.

Äiti kävi apteekissa ja osti kolme raskaustestiä. Seuraavana aamuna ja molemmat näyttivät haaleaa viivaa. säästin. Äiti keskusteli isäni kanssa ja kumpikaan ei ollut valmis kavattamaan lasta. He sanoivat että en sopisi "Elämän tilanteeseen". Tämä on tyypillinen alkuraskauden paniikki, jota sitten kadutaan. JAiti soitti terveysasemalle ja kerroi haluavansa surmata minut abortissa. Olin kauhuissani. Miten äiti ja isä tekevät minulle niin?

Otettiin verikoe jossa katsottiin onko raskaus hormooni koholla. No olihan se. Äiti sai ajan hoitajalle ja lääkärille. Tämä on ihmeellistä, mutta maassa lapsen surmaaninen on yhä mahdollista ilmoitusasiana. Hoitajan kanssa vain täytettiin papereita ja keskusteltiin asiasta. Lääkäri teki sisätutkimuksen ja äiti sai lähetteen naisten klinikalle.

Naistenklinikalla sitten ultrattiin alapään kautta ja äiti pyysin että saanko nähdä minut. Siellä oli pieni lapsi, jolla syke hakkasi. Kyllä siinä tuli itku molemmille. Paljon kyseltiin onko äiti varma abortista. Sun muuta. Äitiä alkoi pikkasen ärssyttää vastaa koko ajan että olen varma. Sai ensimmäisen lääkkeen siellä klinikalla jonka nimeä en enää muista. Kipulääkkeet ja cytoteckit sai mukaan kotiin. Sitten tuli aika laittaa lääkkeet emättimeen. Minä en saanut mitään lääkettä kauhuuni ja kuolemantuskaani.

Äidistä tuntui kun olisi menkka kivut vähän voimakkaammat vaan. Vuoto ei alkanut joten soitti perjantaina kättärille. Siellä sanottiin vaan että odottele viellä viikon lopun yli ja soita sitten uudestaan jos mitään ei tapahdu. No vuoto ei alkanut joten soitti maanantaina ja piti mennä kättärille. Siellä otettiin taas verikoe ja sitten piti odottaa että lääkäri vastaan ottaa. Tällöin olin jo käynyt viimeisen taisteluni elämästä ja kuollut. Kohtu ei kuitenkaan suostunut pusertamaan ruumistani ulos. Kohtu soi minulle hautani. Niin vahva on elämän voima, joka suojelee lasta.

Kun äiti pääsi lääkärin huoneeseen selitti kaikki koska otti cytotekit ja kertoi että ei ole vuoto alkanut. Meni makaamaan sängylle ja sitten ultrattiin. Mitään ei tosissaan ollut tullut ulos. Kamalaa oli kuulla se että lääkäri sanoi että lääkkeet on sinääsä tehny tehtävänsä koska sykettä ei kuulunut. Näin kylmää on lapsen kohtelu maassa. Sydämmestä otti äitiäkin.

Sai taas cytotec lääkeet ja otti ne kotona, Edelleenkään ei vuotoa 4 päivää odotteli ja menin taas lääkärille. Huomenna on sitten aika kaavintaan. Kuollut ruumiini raastetaan kohdusta ja viskataan sairaalajätteen sekaan.

Äiti on todella vihanen itselleen siitä että näin tapahtui siis että tuli raskaaksi. Hän on vielä niin kokematon, ettei osaa sääliä lastaan, ainoastaan itseään.

Vaikka tiesi heti että hairahtuu aborttiin nii se ei tarkoita sitä, että tämä olisi helppoa. Naisten painostus ja kyykyttäminen on kuitenkin niin määrätietoista, ettei äiti kyennyt sitä vastustamaan.

Itsekkin oli aborttia vastaan aikaisemmin ennenkuin se osui omalle kohdalle. Heti meni kuitenkin nuorella pelimerkit sekaisin.

Tämä oli ensimmäinen kerta kun äiti oli raskaana. Saattoi se viimeinenkin olla. Äitikin tajuaa, että tämä oli raskas ja väärä ratkaisu, vaikka ei ymmärräkään tilannettaan kokonaan.

Äiti luulee päässeensä minusta eroon, mutta olen puhtaana sieluna hänen luonaan. Hän ensin koettaa unohtaa kokemansa, mutta sitä mukaa kun nuoruus hänessä lakastuu, hänen ruumiinsa rypistyy, näkö heikkenee, ihonsa muuttu keltaiseksi ja hiukset harvenevat, hän muistaa minut yhä useammin. Kun nuoret miehet kääntävät katseensa hänestä, äiti muistelee miestään, joka katosi abortin jälkeen omille teilleen ja solmi uuden suhteen, josta hänellä on kolme lasta ja monia lapsenlapsia.

Vanhemmiten äiti on öisin kuulevinaan itkuani ja hän nukkuu huonosti. Kun äidin aika on täysi, odotan häntä ja kohtaamme jälleen. Kerron silloin, miksi halusin tulla juuri hänen ja isän luokse.

Äitiä olisi tullut auttaa ajoissa, sillä hänkin on mukavuusaborttijärjestelmän uhri. Hänellä on vuosittain Suomessa 10500 kyykytettyä ja hyväksikäytettyä kanssasisarta.

Järkeä ja tunnetta kaikille jotka ovat tämän "vapaaehtoisen" aborttiin pakottamisen edessä.

Tämä on minun tarinani .

40

708

  Vastaukset

  • Blaa blaa blaa... Tämän hihhuli propagandapaskanko kuvittelit vetoavan johonkin, että oikeen solumöykyn näkökulmasta kirjotettu. Eikun poistoon vaan valhesonnat :D

   • Käännös suomeksi:

    Ja kuvittelitko, että tällainen propaganda vetoaa johonkuhun? Oikein solumöykyn näkökulmasta kirjoitettu? Eikun poistoon vaan tällaiset.


  • Kummallista. Pari solua kirjoittaa elämänsä tarinaa. Jopas nyt jotakin.

   Tutkimuksissa kyllä on todettukin, että uskovaisilla menee yleensä fakta ja fiktio sekaisin, kun on pienestä pitäen kertoiltu uskonnollisia satuja raamatusta ja väitettly näiden olevan tosia..

   http://www.huffingtonpost.com/2014/07/21/children-religion-fact-fiction_n_5607009.html

   Lieneekö silläkin vaikutusta, että mitä kovempi kiihkouskis, sen alhaisempi älykkyys. Kun ei sellainen näytä ymmärtävän, ettei veden päällä voi kävellä tai että pari solua osaa puhua. Hm...

   http://www.psychologytoday.com/blog/mr-personality/201312/why-are-religious-people-generally-less-intelligent

   • Suosijakiihkon tyhmyydellä ei ole määrää eikä rajaa. Siksi kierrän murhanpalvojat kaukaa, he ovat ihmiskunnan pohjasakkaa.


   • Käännös suomeksi:

    Abortin suosijat eivät ole kovin fiksuja. Siksi pyrin kiertämään moiset tyypit kaukaa.


   • suomi-oksennus-suomi kirjoitti:

    Käännös suomeksi:

    Abortin suosijat eivät ole kovin fiksuja. Siksi pyrin kiertämään moiset tyypit kaukaa.

    Herjaoksennukses korjaus oikeaan muotoon,
    "Asiallisen viestin sievistely minua miellyttäväksi:"


  • Olen 70v. Abortti tehtiin 30v sitten. Minkäänlaisia tuntemuksia ei ole tullut. Tiesin mitä tein, harkitsin asiaa tarkoin ja päädyin aborttiin. Olen vieläkin samaa mieltä kuin silloin, tein oikean ratkaisun. Kaksi syntynyttä lasta kasvatettiin ja koulutettiin. Enempään en olisi pystynyt.
   Aloitus on kuin jostain Nyyrikistä kopsattu muka surullinen tarina, alun olit kopsannut eräästä viestistä, sitten ilkeät syyttää muita kopsaamisesta.

   • Kyse ei ollutkaan ensisijassa abortööristä vaan lapsesta. Et huomaa vieläkään lastasi ja hänen kohtaloaan, vaan ajettelet vain itseäsi. Hänen kohtalonsa ei muutu mielipiteistäsi vähääkään.


   • Mistä on kyse? kirjoitti:

    Kyse ei ollutkaan ensisijassa abortööristä vaan lapsesta. Et huomaa vieläkään lastasi ja hänen kohtaloaan, vaan ajettelet vain itseäsi. Hänen kohtalonsa ei muutu mielipiteistäsi vähääkään.

    Mitä ihmeen väliä on jollain ei-toivotulla solukasalla; yhtä ei-toivottu kuin syöpäkasvain.


   • Syöpäkasvain ei ole ihminen. Ja turha taas mussuttaa tähänkin sitä iänikuista "eikä oo alkiokaan" -tieteellisten faktojen vastaista hätävalhemantraa :D


  • kun osuu, uppoo ja kirpoo taas niiiiin kiduttavasti lapsensa murhanneisiin syyllisyystraumasekoraivokiihkoihin ;DDDDDD

   • Käännös suomeksi:

    Näyttää taas osuvan ja uppoavan abortin tehneisiin henkilöihin...


   • suomi-oksennus-suomi kirjoitti:

    Käännös suomeksi:

    Näyttää taas osuvan ja uppoavan abortin tehneisiin henkilöihin...

    Herjaoksennukses korjaus oikeaan muotoon,
    "Asiallisen viestin sievistely minua miellyttäväksi:"
    -


  • Tää oli mun mielestä loistava, ulvoin naurusta ääneen koko tekstin ajan!! :D Kirjoittaja on kyllä typerin ja hauskin foorumisekopää koskaan, tosin jos tämän olisi tarkoitus onnistua syyllistämään jotakuta niin pieleen meni. Mulla tosin putoilee kyyneleet tälläkin hetkellä, ne vaan sattuu olemaan naurun kyyneliä.

   • Suosijakiihkon tyhmyydellä ei ole määrää eikä rajaa. Siksi kierrän murhanpalvojat kaukaa, he ovat ihmiskunnan pohjasakkaa.
    .


   • Joo mulla ei ole takana yhtään aborttia vaan kaksi ihanaa tervettä poikaa kotona, silti nauroin kippurassa tälle koska mulla sattuu vain olemaan järki päässä enkä elä missään pimeällä keskiajalla kuten eräät :D Että senkus haukut murhanpalvojaksi, ei kylläkään anna sinusta yhtään vähemmän typerää kuvaa ;)


   • Senku nälvit lapsellisuuksias vaan ja naurat räkästää demonihohotustas lasten kärsimyksille ja kuolemalle taantuneena sinne pimeälle keskiajalles jossa lapset uhrataan mukavuuksien alttarille. Että jatka vaan ittes ja sakkis häpäsyä, ei anna ainakaan yhtään vähemmän typerää kuvaa.


  • "ulvoin naurusta ääneen koko tekstin ajan"

   Syyllisyyshelvetissään rypevän lapsenmurhaaja-traumaiitan itkunsekaisen "naurun"... XD

   "jos tämän olisi tarkoitus onnistua syyllistämään jotakuta niin pieleen meni."

   Ei oikein siltä vaikuta kun noin kipeesti osu ja uppos :D säälittävää...jos ton aivokääpiön sekopollapellen räkäripulimussutuksen oli tarkotus loukata jotain niin pieleen meni ;))))

   • Käännös suomeksi:

    "ulvoin naurusta ääneen koko tekstin ajan"

    Joo, abortin puolustajan itkunsekaista "naurua"...

    "jos tämän olisi tarkoitus onnistua syyllistämään jotakuta niin pieleen meni."

    Eipä oikein siltä vaikuta, kun noin kipeästi osui ja upposi. Ja jos tuon töryn oli tarkoitus loukata jotakuta, niin pieleen meni.


   • Herjaoksennukses korjaus oikeaan muotoon,
    "Asiallisen viestin sievistely minua miellyttäväksi:"

    Ja kas "yllätys", eipä näkyny "käännöksiä" sakkis törkyihin joita oli kommentoitu.. niissä et sitten tietenkään nähny taas mitään asiatonta? :DD


  • Minua aloitus liikutti, koska en hyväksy tappamista.

   • Niimpä. Niin. Kertomus on surullinen kuvaus siittiökielteisestä ja mukavuusseksiin tähtäävästä asenteesta, joka vallitsee. Kun mukavuusseksi on vapaata hupia, eivät viranomaiset eikä Eettinen mukavuusseksin torjuntatoimikunta voi suojella miestä ja hänen siittiöitään edes tällaisissa avoimissa lisääntymättömyysseksirikoksissa. Jos viranomainen todella lain mukaan selvittäisi seksinharjoittamisen ja ilmoittaisi viranomaisille etukäteen seksinharjoittamisen todellisen taustan, kävisi tällainen törkeistä törkein pakottaminen ilmi, ja mies saisi pitää siittiönsä lisäntymiseen.


  • katkeran aborttööriväkeläisen säälittävää hätänälvintää :D

   • Käännös suomeksi:

    Pelkkää typerää nälvintää.


   • "Herjaoksennukses korjaus oikeaan muotoon,
    "Asiallisen viestin sievistely minua miellyttäväksi:"

    Niin että asiattomia on "hätä" ja "aborttiväkeläinen", muttei esim. "typerin ja hauskin foorumisekopää" tai "sattuu vain olemaan järki päässä enkä elä missään pimeällä keskiajalla kuten eräät"? :D


  • Parasta viihdettä KKK-osastolta.

  • Lapsen lyhyt elämänkerta.

   • Niin oli sillä siittiöpololla joka tumputettiin mukavuusseksin tähden eikä annettu lainkaan lisääntyä.


  • Lapsen tarina on koskettava.

  • Mietin tämän tahattomasti koomisen tarinan opetusta. No naisten syyllistäminen sieltä taitaa nousta kantavaksi teemaksi, kuinkas muuten?

   "Hän ensin koettaa unohtaa kokemansa, mutta sitä mukaa kun nuoruus hänessä lakastuu, hänen ruumiinsa rypistyy, näkö heikkenee, ihonsa muuttu keltaiseksi ja hiukset harvenevat, hän muistaa minut yhä useammin. Kun nuoret miehet kääntävät katseensa hänestä, äiti muistelee miestään, joka katosi abortin jälkeen omille teilleen ja solmi uuden suhteen, josta hänellä on kolme lasta ja monia lapsenlapsia. "

   Alussa kirjoittaja tai siis hedelmöittynyt munasolu tietää, että sekä äiti että isä eivät häntä halua. Mutta vain äiti tulee munasolun mielestä kärsimään päätöksestä koska mies lähtee lätkimään suhteesta ja perustaa perheen. Miehellä ei ole mitään ongelmia, vaan naisella. Vain nainen vanhenee ja rypistyy, mutta mies senkun porskuttaa ilman mitään merkkejä vanhenemisesta, hiusten harvenemisesta, rantapallosta etupuolella, eturauhasvaivoista, impotenssista ja muusta miehen elämään kuuluvasta.

   Elokuvissa on aina se alternative ending, joka tässä kohtaa voisi olla se, että mies lähti lätkimään sen jälkeen kun lapsi tai useampi oli tullut maailmaan, kuten tosielämässä monesti käykin. Äiti jää siis huolehtimaan yhärinä yksin lapsistaan kun ukko häippäsi. Yhyy! Alternative ending voisi olla myös sellainen, että suhde ei toiminut, vaan pari erosi ja perusti perheen tahollaan ihan onnellisesti ilman naisen kellertymistä. Jos mies oli väkivaltainen ku.si.pää, ja äiti ennakoi tästä tulevan pelkkää harmia. Tai toinen vaihtoehtoinen loppu voisi olla, että äiti löysikin naapurin Reiskan, ja lemppasi oman ukkonsa pihalle, kun tämä alkoi kellertymään maksan toimintahäiriöstä joka tuli haitallisesta alkoholinkäytöstä.

   • Sitä vaan että millä joku solurypäs oikein ajattelee näitä asioita?


  • Erikoista että alkeellinen solu puhuu ja kirjoittaa, jopa sen jälkeen kun on ollut vessanpöntössä. Mihin tämä maailma on menossa.

  • Hieno tarina. Nauroin itseni tärviölle. 😂

   • Suosijaf.anaatikot nauraa lasten ver.iselle koht.alolle...
    ww w.yo utu be. c om / watch ?v =SSDAr-YY9wk


   • voidaankuvitella kirjoitti:

    Suosijaf.anaatikot nauraa lasten ver.iselle koht.alolle...
    ww w.yo utu be. c om / watch ?v =SSDAr-YY9wk

    Eiköhän nuo naureskelut kohdistu kuitenkin huvittavan epäloogiseen satuun.
    Kaikki tosin eivät erota satua todesta.


  • Abortti on kuolema.

  • Lapsen ääntä ja kohtaloa ei osata kuulla.

  • Mukavuusabortti on hyytävää väkivaltaa ja läpitunkematonta surua.

  • Uudenvuoden komediapläjäys kiitos 😂😂😂😂😂😂. Tahaton komedia on parasta. Onnex on nämä kemmpaskat jotka tarjoaa sitä fanaattisuudellaan. 😄😄😄. Siittiöiden elämä kortsussa ja taivastelu viemärissä kun jäi elämättä. 🤪

   • Helb.ottiko yhtään? Coomisen surc.u hub.aisaa on vain tuo dr.aumaattisen abortti syyll.isyytesi pacc.o mield.einen hoito täällä ter.apia tunc.iollasi.


  Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Martina jatkaa säälin kerjäämistä, kaikki on Stefun syytä

   Martina jatkaa säälin kerjäämistä ja myynnin kasvattamista tällä kertaa MeNaisissa. Odotettu valkopesuhaastattelu on ilmestynyt, onnittelut kaikille j
   186
   4566
  2. Kuinka keskustella rikoksista Suomi24:ssä

   Hei kaikille! Suomi24 on aina ollut paikka, jossa keskustellaan laajasti monenlaisista aiheista. Uutiset, ihmissuhteet ja elämän koko kirjo näkyy pal
   Suomi24 Blogi ★
   53
   2267