Tuli paha olo tästä dokumentista...

Deviant

https://www.youtube.com/watch?v=iZ0B4jjNdjM

Michaelin hyväksikäyttänä poika kertoo totuuden;

https://www.youtube.com/watch?v=x71aek24avs

Käyttiköhän Jacksonin isä häntä hyväksi? Se selittäisi paljon..

Kehonkieli ekspertin analyysi:
https://www.youtube.com/watch?v=9ORrKcZsslk

36

199

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • yjgfhggfhgfhgfh

      Miten kukaan voi enää uskoa sen syyttömyyteen?

      • Syytön on

        Huomatkaa että tämä Martin Bashir joka haastattelee näitä supertähtiä haastattellut monia hetimiten kummasti kuolleita kuten Dianaa ja Mj tä ja nämä eivät ainoita...mj asetettiin ansaan!!!


      • Syytön
        Syytön on kirjoitti:

        Huomatkaa että tämä Martin Bashir joka haastattelee näitä supertähtiä haastattellut monia hetimiten kummasti kuolleita kuten Dianaa ja Mj tä ja nämä eivät ainoita...mj asetettiin ansaan!!!

        Niin ja Bashirhan ilmaisi myöhemmin että on pahoillaan siitä, mitä vahinkoa hänen tekosensa aiheutti MJ:lle. Hän mm. sanoi, ettei koskaan nähnyt mitään sopimatonta MJ:n ja lasten välillä...

        MJ:stä on liikkeellä jos jonkinlaista dokumenttia ja juorua, että kannattaa tosissaan vähän suodattaa. Syyttäjiä riittää varmasti tulevaisuudessa, mutta he eivät tulleet vuonna 2005 oikeuteen syyttämään (koska MJ ei tehnyt heille mitään). Rahasta nämä syyttäjät ovat kiinnostuneita, ei MJ ole heille mitään pahaa tehnyt. Kyllä päälle kaksikymppinen jo tajuaa jos häntä on nuorempana käytetty hyväksi. On se kumma jos nykyinen syyttäjissä on henkilö joka on tehnyt aikuisenakin töitä MJ:lle, valmistelemassa tribuuttikonserttia MJ:lle ja puolustamassa MJ:tä syytöksiä vastaan oikeudessa.


      • Valheita

        Esim. minä ja vahvoin perustein. Miten joku voi uskoa jotain hämäriä "dokumentteja", joita MJ:stä on tehty pilvin pimein. Totuus ei kuule löydy niistä.


      • Susannaaaa

        siten että se on totta. Michael ei ollut pedofiili, se ei ikinä tekis mitään pahaa ees kärpäselle. YLI 4 KERTAA TODISTETTU SYYTTÖMÄKSI, SAATANAN URPO. mee helvettiin.


    • Asiaa selvittänyt

      Ei kannata uskoa ihan jokaisen dokumentin sisältöä ilman kriittisyyttä vaan tutkia aihetta itse...verenimijät ja loiset tekevät MJ:llä rahaa...

    • jufghfhgfhbgfbcvb

      Monet todisteet puhuvat Mj'n syyllisyyden puolesta, esim kauheat makuuhuoneen turvajärjestelyt..Turhaan te syytätte tuota nuorta miestä loiseksi joka kertoo vain totuuden.

      • Valheita

        Jotkut turvajärjestyt kertovat vain siitä, että MJ oli julkisuuden valokeilassa kokoajan ja hän pelkäsi, että joku tunkeutuisi luvatta hänen kotiinsa, loukkaisi hänen yksityisyyttään ja vahingoittaisi esim. hänen lapsiaan (hänhän on mm. ilmaissut, että pelkää lastensa kidnappausta) ... Julkkiksilla yleisestikin on turvajärjestelyitä, jos et sitä tiennyt...

        Tuon pojan puheista on totuus kaukana...


    • BichonFrise

      Katsoinpa kummatkin videot minäkin ja voin sanoa, että jonkin verran ihmistuntemusta on minullakin. Tuo mieshän valehtelee hävyttömästi se oikein huokuu koko videon läpi, on varmaan tyttöystävänsä kanssa oikein miettinyt miten puhua uskottavasti. Hänhän yrittää vain saada kuuluisuutta ja luoda Hollywood uraansa pienen poikansa ja kuolleen miehen varjolla.
      Poissa on se viaton ja herkkä nuori mies joka toisella videolla puolustaa ystäväänsä ja se vanha nainen kehonkielitulkintoineen ei todista yhtään mitään, itse tulkitsisin nuo kehonkielet aivan päinvastoin.

      • ujhgfghgjhjhjhj

        Noh sinä et ole mikään asiantuntija:) Älä suutu jos joku kertoo totuuden että jackson oli pedo ja sairas ihminen..ottiko noin pahasti totuus että piti alkaa asiantuntijaksi? Älä vittu pelle syytä uhria..


      • Valheita
        ujhgfghgjhjhjhj kirjoitti:

        Noh sinä et ole mikään asiantuntija:) Älä suutu jos joku kertoo totuuden että jackson oli pedo ja sairas ihminen..ottiko noin pahasti totuus että piti alkaa asiantuntijaksi? Älä vittu pelle syytä uhria..

        Vielä vähemmän olet sinä asiantuntija tässä aiheessa. Pelle on se joka uskoo yhteen ns. dokumenttiin...Kyllä se vain on niin, että valheet ovat näkyvissä...Sinulla ei ole edes minkäänlaista ihmistuntemusta. Tiedätkö, että MJ todettiin vuonna 2005 oikeudenkäynnissä syyttömäksi kaikkiin syytekohtiin juryn yksimielisellä päätöksellä. Siellä syyttäjät yrittävät syöttää sellaisia valheita, että ne jopa aiheuttivat paikallaolleissa huvitusta...Kaikki tosiasiat ovat MJ:n syyttömyyden puolella. Ehkä sinunkin kannattaisi tutustua vähän virallisempiin lähteisiin kuin uskoa jotain hämäriä "dokumentteja".


    • Valheita riittää

      MJ isä käytti väkivaltaa, mutta MJ:hän vastusti isänsä väärää toimintaa ja jätti tämän jopa ilman perintöä (hän antoi perinnön lapsilleen, äidilleen ja hyväntekeväisyyteen). MJ siis osasi erottaa oikean väärästä, toisin kuin jotkut täällä. MJ oli sellainen henkilö, ettei todellakaan olisi ikinä tehnyt minkäänlaista pahaa lapsille. MJ piti puheita lasten oikeuksista, koulutuksen tarpeellisuudesta ja teki laajaa hyväntekeväisyyttä. Sinuna kuuntelisin laajasti sitä mitä MJ itse on todella sanonut ja MJ:n todellisten ystävien kommenteja...Tälläiset "dokumentit" ovat täynnä valheita...

    • Punisher666

      Kyllä minäkin olen katsonut moniakin dokumentteja..mutta nämä hörhöfanit eivät usko ikinä mitään pahaa idolistaan, ei varmana vaikka tulisi esille nyt videotodisteet tai muuta sellaista. Uhria syytetään jota hän käytti hyväksi. Olette sokeita pellejä. Tosiasia on että maailma on parempi paikka ilman tuota lastenhyväksi käyttäjää..hankkikaa elämä.

      • Oikeutta

        Tuo ns. dokumentti ei ole todiste mistään, koska kuka tahansa voi väittää MJ:stä mitä tahansa. Kannattaisi tukeutua virallisempiin lähteisiin ja tutustua hieman MJ:n elämään ja persoonaan sekä syyttäjien taustoihin (niin selviää mm. se miksi he valehtelevat). Jos olisit jaksanut perehtyä vuoden 2005 oikeudenkäyntiin, niin tietäisit MJ:n olevan syytön kaikkiin syytekohtiin juryn yksimielisellä päätöksellä ja vielä niin, että syyttäjät jäivät usein kiinni valehtelusta ja että heidän taustoissaan oli mm. rahapetoksia tehnyt. Teillä syyttäjillä ei oikeasti ole mitään faktoja tukenanne, perustatte mielipiteenne (sehän se vain on) hetken ajattelulle ja sitten kuvittelette tietävänne tästä asiasta jotakin. Laiskoja te olette. Lisäksi teillä on kova tarve haukkua ihmisiä, jotka oikeutetusti puolustavat MJ:tä ja oletatte virheellisesti, että kaikki puolustajat ovat faneja. Todella epäkypsää käytöstä. Varmaan oikeasti toivotte, että jotain pahaa olisi tapahtunut. Olisitte onnellisia, että ei ole.

        Monet ihmiset saavat hyvin rahaa tälläisistä ns. dokumenteista ja sitten on niitä sokeita pellejä(käytit ensin), jotka uskovat kaikki valheet. Kovasti jotkut haluavat julkisuutta ja rahaa asialla millä hyvänsä ja ovat valmiita kertomaan jos jonkinlaista stooria. Jos jollekin olisi oikeasti tehty tuollaista pahaa luulisi, että puisivat yksityiskohtia mieluummin oikeudessa kuin miljoonien ihmisten edessä. Mutta eivätpä aikuisina tulleet vuonna 2005 oikeuteen syyttämään (koska MJ on syytön), ja esim. Wade Robson puolustikin siellä MJ:tä silloin. Kyllä ihminen jo viimeistään parikymppisenä tietää jos hänelle olisi tehty tuonkaltaista pahaa monien vuosien ajan (ja vielä heidän vanhempiensa suostumuksella, salli minun nauraa). Se miksi mm. hän valehtelee MJ:stä nykyisin on ilmiselvää, mutta sinun tehtäväsi on selvittää lisää miksi. Näiden monta vuotta MJ:n kuoleman jälkeen esiin putkahtelevien syyttäjien valheet ovat niin läpinäkyviä. Maailma olisi parempi paikka jos kaltaisesi ihmiset jaksaisivat perehtyä asioihin ja ymmärtää, että esim. toisen ihmisen syyttäminen ilman todisteita on väärin. Hanki oikeustaju.


    • olkmghffdsxza

      Otahan selvää asioista ressukkaö....olen ottanut asioista selvää..ja pedofiili hän oli. Onneksi edes yksi uhri tuli eteen.

      • dignity1

        Ethän ole ottanut ja tiedät sen itsekin, sen näkee jo lyhyestä mitäänsanomattomasta tekstistäsikin (ja esim. viimeisen lauseen typeryydestä ottaen huomioon esim. vuoden 2005 oikeudenkäynnin, jossa ns. "uhrit" tulivat valheineen esille ja jossa valheet paljastuivat.)...Haukut vain muita kun et tietämättömyydeltäsi, ilkeydeltäsi, tyhmyydeltäsi ja kateudeltasi muuhun kykene.


    • olkmghffdsxza

      dignity olen ottanut ja veikkaan olevani ÄOltani sinua suurempi. Miksi olisin kade?

      • dignity1

        Koska olet laiska selvittämään esim. tätä asiaa ja kuvittelet/haluat kuvitella tietäväsi siitä jotakin lyhyellä, yksikertaisella ja yksipuolisella ajattelulla ja "selvää ottamisella". Olet kateellinen kun jotkut kirjoittavat järkevästi tietäen asiasta ja siksi haukut toisia. Et kykene rakentavaan keskusteluun ja haukkuminen ilman perusteita on ainoa mahdollinen keino päteä. Tuollainen haukkuminen ei myöskään kerro mistään korkeasta ÄO:sta ja kaiken lisäksi ÄO ei edes ole mikään kattava mittari kaikenlaisille älykkyyden muodoille. Ylimielisyys ei ole älykkyyttä. Kirjoituksesi perustuvat mm. tietämättömyydelle, mielikuvitukselle ja ennakkoluuloille. Todennäköisesti olet myös kateellinen MJ:lle koska hän on elämässään saavuttanut jotakin suurempaa kuin sinä niin julkisesti kuin henkilökohtaisestikin sekä pysyi vahvana ja ajatuksilleen uskollisena kaikesta ihmisten typeryydestä, paineista ja haasteista huolimatta.


      • Sivullinen1

        Jo tuollainen lapsellinen ÄO:lla rehentely kertoo siitä, että tunnet alemmuutta. Sepä taas vihjaa kateuteen.


      • olkmghffdsxza
        dignity1 kirjoitti:

        Koska olet laiska selvittämään esim. tätä asiaa ja kuvittelet/haluat kuvitella tietäväsi siitä jotakin lyhyellä, yksikertaisella ja yksipuolisella ajattelulla ja "selvää ottamisella". Olet kateellinen kun jotkut kirjoittavat järkevästi tietäen asiasta ja siksi haukut toisia. Et kykene rakentavaan keskusteluun ja haukkuminen ilman perusteita on ainoa mahdollinen keino päteä. Tuollainen haukkuminen ei myöskään kerro mistään korkeasta ÄO:sta ja kaiken lisäksi ÄO ei edes ole mikään kattava mittari kaikenlaisille älykkyyden muodoille. Ylimielisyys ei ole älykkyyttä. Kirjoituksesi perustuvat mm. tietämättömyydelle, mielikuvitukselle ja ennakkoluuloille. Todennäköisesti olet myös kateellinen MJ:lle koska hän on elämässään saavuttanut jotakin suurempaa kuin sinä niin julkisesti kuin henkilökohtaisestikin sekä pysyi vahvana ja ajatuksilleen uskollisena kaikesta ihmisten typeryydestä, paineista ja haasteista huolimatta.

        Jep:) usko vain ressukka..


      • Tiedän
        olkmghffdsxza kirjoitti:

        Jep:) usko vain ressukka..

        Toistat samaa virhettä...katso itseäsi peiliin.


    • Asiantuntija 84

      Olen nähnyt videon jossa ASIANTUNTIJA kertoo että hän kertoo totuuden..siis tuo uhri. Anteeksi kirjoitusvirheistä olen näkörajoitteinen.

      • dignity1

        Kehonkieliasiantuntijat (jos siihen viittaat) eivät voi toisen kertoman perusteella kertoa totuutta siitä miten joku asia on vain oman olettamuksensa ja tulkintansa asiasta. Se ei ole todiste. Kaikenlaisia asiantuntijoita sitä maailmaan mahtuu.


      • New York

        Mä ainakin oon puoliksi huvittunut aina kun näitä "asiantuntijoita" MIchael Jacksoniin liittyen ilmaantuu jostain...Suurimmaks osaks puhuvat ihan höpöjä. Että aikuiset ihmiset kehtaavat valehdella.


    • gkucjhfhbgfxbvfcvxcc

      Kukaan ei pysty sanomaan oliko jackson syytön vai syyllinen..

    • dignity1

      Ei se ole noinkaan (mutta parempi asenne kuin tuomitseminen ilman todellisia perusteita)...On väärin ja helppoa tasapäistää ihmisten tietotaso tässä asiassa.

      Vuonna 2005 MJ kävi läpi monta kuukautta kestäneessä oikeudenkäynnin, jossa hänet todettiin syyttömäksi kaikkiin syytekohtiin juryn yksimielisellä päätöksellä. Siellä syyttävä puoli jäi kiinni valehtelusta ja syyttävällä perheellä oli taustallaan petoshistoria. Alunperin tietyt henkilöt olivat näiden syytösten puuhamiehinä, kuten Tom Sneddon (MJ:n biisi D.S. kertoo muuten hänestä) ja heidän taustansa tutkiminen on oleellista kun selvittää asiaa. Tätä henkilöä kutsutaan muuten Mad Dogiksi, koska hän on mm. pistänyt syyttömiä vankilaan..MJ:täkin hän ahdisteli yli vuosikymmenen, mutta lopulta oikeudenkäynti oli yhtä juhlaa MJ:n syyttömyyden puolesta. Jos tutustut nykyisiin syyttäjiin huomaat heidän epäuskottavuutensa ja valheensa. Media on aina vääristellyt asioita ja valehdellut MJ:hin ja tähän asiaan liittyen. MJ:n vuoden 2005 asianajaja Thomas Mesereau puolustaa edelleen nykyisinkin MJ:n syyttömyyttä. MJ:ltä kiristettiin rahaa ja sama jatkuu edellleen nykyisinkin perikunnan kiristämisellä.

      Jos tutustut MJ:n persoonaa, elämään ja sairaushistoriaan(vitiligo, palovammat, lupus) pystyt ymmärtämään miksi erityisesti lasten hyvinvointi oli hänelle tärkeä asia. Hyvinvointia hän edisti mm. laajalla hyväntekeväisyydellä ja henkilökohtaisella tasolla esim. maksamalla joidenkin lasten sairauskuluja. Neverland oli puolestaan paitsi MJ:n koti myös paikka johon huonosaiset lapset pääsivät pitämään hauskaa. Siellä kävi tuhansia lapsia, sekä tyttöjä että poikia (toisin kuin media vääristelee siellä kävi myös tyttöjä). Jos tutustut MJ:n biisien sanoihin huomaat niiden kantaaottavuuden ja sanoman joka korostaa rakkautta. MJ omat lapset ovat usein kehuneet isäänsä maailman parhaaksi isäksi ja tämä itsessään kertoo jo paljon. Lisäksi jos lähdet selvittämään MJ:n suhdetta naisiin tulet tietämään hänen olleen heteroseksuaali. Media yritttää tehdä MJ:stä seksuaalisessa mielessä milloin mitäkin.

      Onhan se täysin epäuskottavaa että entinen lapsitähti, joka selvästi tiedosti lapsitähteyden huonot puolet lapsen kehitykselle ja joka tiedosti oman isänsä väkivallan olleen väärin, olisi itse tehnyt pahaa lapsille. Varsinkin kun hän halusi pitää omat lapsensa pois julkisuudesta ja antaa heille lapsuuden.

      • ....................

        Syyttäjien kieroilusta tulee mieleen tapaus Aileen Wuornos, joka tappoi seitsemän miestä 80-90-luvun taitteessa. Hän oli ns. maantiehuora, joka väitti ensimmäisen uhrinsa raiskanneen hänet väkivaltaisesti. Moni on sitä mieltä, että tämä tapaus sai hänet varovaisemmaksi ja täten liipasinherkemmäksi. Hän väitti niiden muiden yrittäneen samaa. Floridan osavaltion syyttäjä John Tanner oli fundamentalistinen kristitty, joka tietenkin vastusti pornoa ja huoria yms. joten oli selvää, että hän vain halusi päästä eroon tuollaisesta. Hän olikin tuonut väärät henkkarit ja rekisteriotteen muka uhrille kuuluvana, jottei niiden kautta selviäisi, että kyseinen mies oli aiemmin istunut linnassa raiskauksesta. Tämä seikka kävi ilmi, kun eräs toimittaja kirjoitti uhrin nimen FBI:n tietokantaan, ja olikin kummaa, ettei kukaan ollut asiaa sitä kautta tarkistanut. Wuornos sai lopulta kuolemantuomion tuon tapauksen johdosta.

        Ei tietenkään seitsemän miehen tappaminen vuoden sisällä ole mitenkään puolusteltava teko, mutta joka tapauksessa hän ei kumminkaan saanut reilua oikeudenkäyntiä, koska eräät tahot halusivat palvella omia tarkoitusperiään. Silti noissa hommissa seitsemän raiskausta, sen yritystä, nyrkiniskua, tai muuta väkivallantekoa on erään alan entisen ammattilaisen mukaan hyvin pieni määrä, koska kyseisen ammatin harjoittaminen on laitonta, eivätkä uhrit siten voi mennä poliisille itkemään, ja kaikennäköiset mielipuolet voivat siten toteuttaa fantasioitaan. Wuornos väitti kaiken olleen itsepuolustusta, mutta muut vetosivat uhrien määrään. Oli miten oli, mutta pelottavaa, että OIKEUDEN istunnossa tehdään vääryyttä.


    • jkhjyhgtvfdfcfxv

      Oikeus ei ole sama asia kuin "oikeus". Usein kaltoi kohdellut lapset, jatkavat mitä heille tehtiin..

      • lkyhgrfdesx<z

        Te vajakit syytätte uhria valehtelusta, koska ette halua uskoa MJstäsitä mikä on totta..tuossa dokjkarissa ASIANTUNTIJA kertoo totuuden ja ette silti usko?..Olette hulluja..


      • dignity1
        lkyhgrfdesx<z kirjoitti:

        Te vajakit syytätte uhria valehtelusta, koska ette halua uskoa MJstäsitä mikä on totta..tuossa dokjkarissa ASIANTUNTIJA kertoo totuuden ja ette silti usko?..Olette hulluja..

        Tutki aihetta monipuolisesti (yksi dokumentti ei todellakan siihen riitä) ja mieti onko jokin kehonkieliasiantuntijuus jotenkin luotettavaa ja aukotonta puuhaa. Tuollainen touhu ei todista mitään, sillä esim. toiset kehonkieliasiantuntijat sanovat MJ puhuvan totta syyttömyydestä. Maailmassa on paljon ns. asiantuntijoita eri aloilta, ei pidä olla niin sinisilmäinen, että uskoo ihan kaikkea. Edellleenkin MJ todettiin oikeudessa syyttömäksi kaikkiin syytekohtiin juryn yksimielisellä päätöksellä (syyttäjät jäivät kiinni valheista ja heissä oli mm. petoksia tehnyt ja julkisten rahankiristyksiä ennenkin yrittänyt). Puolustajilla on kaikki todelliset faktat tukenaan, syyttäjillä ei ole. Ja muuten tämä keissi on hieman monimutkaisempi kuin te kuvittelette, mutta kuten sanottu te syyttäjät ette ole ottaneet siitä selvää ja pohjaatte kuvitelmanne ennakkoluuloille. Sorry, mut kyllä minä uskon asianajajaa, joka on todellinen ammattilainen alallaan kuin jotakin hömppä kehonkieli"asiantuntijaa". Sitäpaitsi monet muutkin seikat kuin oikeudenkäynti kertovat MJ:n syyttömyydestä.

        MJ:n isä kohteli häntä kaltoin väkivaltaisesti, mutta ei sentään seksuaalisesti. Sitäpaitsi MJ on aina sanomisissaan ja biiiseissään vastustanut kaikenlaista väkivaltaa. MJ omatkin lapset kehuvat, että MJ oli paras isä mitä kukaan voi saada.


      • dignity1

        Jos viittaat tähän...On totta, että MJ:n isä kohteli häntä kaltoin väkivaltaisesti, mutta ei sentään seksuaalisesti. Sitäpaitsi MJ on aina sanomisissaan ja biiiseissään vastustanut kaikenlaista väkivaltaa. MJ omatkin lapset kehuvat, että MJ oli paras isä mitä kukaan voi saada.

        Vuoden 2005 oikeudenkäynnissä toteutui oikeus kun MJ todettiin siinä syyttömäksi.
        Valehtelijat ja muut hännystelijät jatkavat silti MJ:n perikunnan rahankiristystä. Mutta kuten MJ totesi:
        “Lies run sprints, but the truth runs marathons. The truth will win this marathon in court.”


      • dignity1
        lkyhgrfdesx<z kirjoitti:

        Te vajakit syytätte uhria valehtelusta, koska ette halua uskoa MJstäsitä mikä on totta..tuossa dokjkarissa ASIANTUNTIJA kertoo totuuden ja ette silti usko?..Olette hulluja..

        Ja hei sähän et puolustajista tai heidän mahdollisesta faniudestaan mitään tiedä. Luuletko todellakin, että haukkumisesi vahvistaa jotenkin kuvitelmasi todenperäisyyttä. Käyttäisit tuonkin ajan mieluummin asian selvittämiseen.


    • ....................

      En ole vielä nähnyt dokkaria, mutta ainakin tuossa videon alapuolella mainittu Jordan Chandler, joka väitti harrastaneensa oraaliseksiä Jacksonin kanssa 13-vuotiaana, sanoi Jacksonin olleen ympärileikattu, mutta poliisin Neverlandille tekemän kotietsinnän yhteydessä Jacksonille tehtiin myös ruumiintarkastus, jossa todettiin, että häntä ei oltu ympärileikattu. Luulisi, että jos on ollut noin lähellä elintä, ei voisi olla epäselvyyttä asian kanssa.

      Tässä lainauksia wikipediasta:

      "Kesällä 1993 13-vuotias Jordan Chandler ja hänen isänsä Evan Chandler väittivät Jacksonin käyttäneen Jordania seksuaalisesti hyväkseen. Chandlerit vaativat Jacksonilta korvausta, mutta tämä kieltäytyi maksamasta. Jordan Chandler kertoi asiasta lopulta poliiseille. Jordanin isä sanoi eräässä keskustelussa, joka saatiin nauhoitettua: "Jos onnistun tässä, voitan paljon. On mahdotonta, että häviäisin. Saan kaiken mitä haluan ja heidät tuhotaan ikiajoiksi... Sitten Michaelin ura on ohi." Jordanin äiti kuitenkin oli varma, ettei Jackson ollut syyllistynyt mihinkään väärinkäytökseen. Jackson väitti myöhemmin tämän tallenteen avulla, että hän oli mustasukkaisen isän uhri ja Chandlerin ainoa tavoite oli kiristää rahaa."

      "Tutkimukset eivät johtaneet tuloksiin eikä syytteitä koskaan jätetty."

      "1. tammikuuta 1994 asia sovittiin oikeuden ulkopuolella 22 miljoonan dollarin summasta, minkä jälkeen Chandlerit lopettivat yhteistyön rikostutkinnan kanssa."

      "Sopimuksessa todettiin, ettei Jackson ollut tehnyt mitään väärää tai vastuutonta, ja Chandlerit ja heidän asianajajansa allekirjoittivat sen ilman vastalauseita."

      "Chandlerien asianajaja myös totesi selvästi, että ”kukaan ei ostanut ketään hiljaiseksi”."

      90-luvun alkupuolella siis jo kuitattiin tämäkin tapaus, mutta vielä vuosikymmeniä myöhemmin tämäkin henkilö mainitaan uhrina ja kuinka tämä osapuoli maksettiin hiljaiseksi. Sanomattakin selvää, että ilman ympärileikkaus -väitettä ja äänitallennetta Jackson olisi ollut huomattavasti heikommassa asemassa. Pistääkin epäilemään myös näiden muiden tapausten paikkansapitävyyttä ja motiiveja.

    • Syytön on

      Ja kun tuohon lisää vielä sen, ettei Jordan Chandler tullut syyttävän puolen pyynnnöistä huolimatta oikeuteen vuonna 2005 vaan varmisti poissaolonsa matkustamalla ulkomaille, on selvää että Chandlerit valehtelivat. Tuo sovinto (ei siis korvaus) Jacksonin kanssa ei kuitenkaan olisi estänyt häntä tulemasta oikeuteen syyttämään. Hän ei siis kuitenkaan tullut. Sitten oikeudessa paljastui syytttävän puolen valheet, petoshistoria ja yritykset kiristää esim. julkkiksilta rahaa. Sama kiristys jatkuu edelleen, nyt kohteena on esim. MJ:n perikunta. MJ on helppo kohde ja media on aina vääristellyt tätä asiaa, mutta totuus on se ettei mitään MJ:tä vastaan löytynyt. Hänet todetttiinkin syyttömäksi kaikkiin syytekohtiin juryn yksimielisellä päätöksellä. Muuten todella hämärä, vääristelevä, valheelllinen ja epäluotettava dokkari...

    • Pedofiilien puolusta

      Olette ressukat sairaita kun haukutte uhria, jos teidän tuttu olisi pedofiili te olisitte hissunkissun!!Jacksonin jälkeen fanit ovat sairaimpia..kuulutte hoitoon!!

      • moonwalker7

        Michael ei ollut pedofiili.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      59
      3067
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      545
      2922
    3. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      37
      2105
    4. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      49
      1952
    5. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      120
      1805
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      304
      1761
    7. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      9
      1502
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      99
      1247
    9. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      63
      1198
    10. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      22
      1162
    Aihe