Miten tulla raskaaksi?

Hirmuinen vauvakuume

Miten te olette onnistuneet tulemaan raskaiksi? Meillä takana jo kolme yrityskiertoa eikä plussaa näy. Alle 30 vuotiaita ollaan, terveitä, päihteettömiä, normaalipainoisia, liikunnallisia jne. Ei lapsettomuutta kummankaan suvussa. Kauanko teillä muilla on raskautuminen kestänyt?

9

678

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • 15+13

   Onkos ovulaatiopäivinä peitto heilunut? Itse olin biologian tunneilla missannut sen, että raskaaksi voi tulla vain 1-2 päivänä kuussa. Kun sain valistuista asiassa, niin ei kestänyt enää kauan. En jaksanut ovulaatiopäiviä laskeskella, vaan 3 päivän välein oli treffit makuuhuoneessa. Siittiöthän elää sen 2-3 päivää. Ekalla kerralla meni 5kk ja nyt tokalla kerralla 2kk raskautumisessa.

   Niin ja vuoden kun on yrittänyt, niin sit on syytä jo mennä juttelemaan terveydenhuollon ammattilaisten kanssa, eli ei teillä mitään hätää vielä ole..

  • Svdsuyd

   No ei ole hätää, jos ei kolmessa kuukaudessa tule raskaaksi. Tiesithän, että hedelmällisen parin harrastaessa yhdyntää ovulaatioaikaan, on vain 20-25 prosentin mahdollisuus raskauteen? Tuo on siis raskauden mahdollisuus per kierto, vaikka kaikki olisi kunnossa ja seksiä harrastettaisiin juuri oikeaan aikaan. Sen vuoden voi tosiaan rauhassa yrittää, sitten vasta kannattaa hankkiutua lääkäriin.

  • pojan äiti

   No meillä oli jo yksi lapsi ennestään, joka sai alkunsa ihan yrittämättä. Siksi hämmästys olikin suuri, kun ruvettiin toista yrittämään eikä mitään tapahtunut. Vuoden yrityksen jälkeen sai alkunsa yksi tuulimunaraskaus. Nyt vihdoin raskaana 1,5 vyrityksen jälkeen. Mekin alle 30. Lisäksi tunnen aina ovulaation ja minulla on säännöllinen kierto, joten voin varmuudella saoa, että seksiä on harrastettu oikeaan aikaan. Meillä tämä raskaus sai alkunsa loman aikana telttailessa, ehkä se oli sitten se onnistumsen salaisuus....

   Kolme kuukautta ei ole pitkä aika. Meidät on vaan aivopesty ajattelemaan, että raskaus alkaa heti kun kerran harrastaa suojaamatonta yhdyntää ihan missä vaiheessa kiertoa tahansa. No, toisille kai sekin on totta, mutta taitaa olla monelle silti ylläytys, ettei raskaudukaan ensimmäisestä kierrosta.

  • ei pesulle heti

   Odotan toista lastani ja molemmilla kerroilla olen raskautunut ekasta kierrosta pillereiden jälkeen. Kuulin kaverilta, että ei kannata mennä pesulle heti yhdynnän jälkeen, vaan makoilla puolisen tuntia. Siittiöt ehtii rauhassa uiskennella perille asti.

   En tiedä toimiiko, mutta tätä konstia käytin ja heti natsas...

  • uskova2

   ei se kuume asiaa auta lisää yrityksiä vaan. Joiltakin se ottanu vuosia.

  • kahden äiti

   3 kk on vielä aika lyhyt aika. Tuon ikäisten kannattaa hakeutua tutkimuksiin vasta, kun raskautta on yritetty tuloksetta vuoden ajan. 35 vuotiaasta alkaen voi tutkimuksiin mennä jo puolenv vuoden tuloksettoman yrityjsen jälkeen.

   Esikoinen tärppäsi ensimäisestä yrityskierrosta, jossa oli lisäksi vain yksi ainut yritys muutama päivä ennen ovulaatiota. Ikää oli silloin 33 vuotta.

   Toinen tärppäsi vasta puolen vuoden yrittämisen jälkeen. Käytettiin ovulaatiotestejä apuna, eikä silloin ollut useimpina kuukausina kai koko ovulaatiota. Se oli testin mukaan vasta yrityskierrossa nro 6, ja siitä kierrosta raskaus myös alkoi. Ikää minulla oli 36 vuotta.

  • No eihän se

   noin nopeasti välttämättä tapahdu. Yleensä silloin tapahtuu, kun ei toivo raskautta, joten lopeta toivominen ja kohta olet raskaana. Elät vain normaalia elämää ilman ehkäisyä.

  • Anonyymi

   Raskauduin ekasta kierrosta kun kumi jätettiin pois. Ei ollut mitään erikoisia taktiikoita, ihan normaalia seksiä ovulaation aikoihin. En todellakaan uskonut tulevani raskaaksi. Mulla oli tuohon aikaan ylimääräistä stressiäkin, mutta ainakaan omalla kohdalla sillä ei ollut mitään vaikutuksia. Ruokavalio meillä molemmilla oli terveellinen ja kumpikin liikkui hyvin.

  • Anonyymi

   Lomaile Amerikoissa.Siitiöt ovat parempia.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

   tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
   Ikävä
   100
   1983
  2. Venäjä lähettää 480 tuhannen sotilaan armeijan Suomen rajalle

   Miten Suomessa vastataan Venäjän uhkaan sotilaallisesti
   Maailman menoa
   241
   1614
  3. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

   "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
   Maailman menoa
   256
   1040
  4. Nainen voi rakastaa

   Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
   Ikävä
   78
   935
  5. Melkein lähetin viestin.

   Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
   Ikävä
   84
   904
  6. Taas kuoli kuortaneella

   Mitä tapahtui kuhinoilla kun auton alle jäi ja kuoli 66.
   Kuortane
   7
   835
  7. Rakastan sinua

   Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
   Ikävä
   28
   771
  8. Kalateltta fiasko

   Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
   Kuhmo
   10
   755
  9. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

   Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
   Ikävä
   55
   734
  10. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

   Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
   Sanaristikot
   38
   719
  Aihe