Sinkkunaiset varokaa, raiskaajani on deittisivuilla

koviakokenut89

Varoitus sinkkunaisille jotka käyvät deitti/chat sivuilla! Huomasin eilen että raiskaajani viihtyy näillä sivuilla, etsii ehkäpä uusia uhreja sitäkin kautta. Aloitan kertomalla koko tapahtuman alusta asti. Olin 17-18 vuotias ja ostoskeskuksessa huomasin yhtenä iltana ulkomaalaismiehen joka istui penkillä ja tuli juttelemaan minulle. Mies kehui minua ja kertoi olevansa kotoisin "Kreikasta". Tämä oli kumminkin vale, mies valehteli näin vain tehdäkseen minuun vaikutuksen, oikeasti hän oli kurdi tai turkkilainen. En tarkalleen muista mitä mies sanoi iäkseen, mutta hän oli tuolloin minua vanhempi, ehkäpä 28-35v olisi nyt se oikea ikä. Mies oli lyhyt minuun (168cm) verrattuna noin 150-155cm pituinen. Hiukset mustat (ei kumminkaan ns. kiiltävän mustat) ja iho erittäin vaalea. Isot ja pyöreät ruskeat silmät. Joskus myös vähän viiksien ja pukin parran haituvia.

Juttelimme hetken ja mies tarjosi numeroaan jonka otin. Ajattelin vain että olisi kiva tutustua "kreikkalaiseen", kun en ollut aiemmin ketään sen maalaista tuntenut ja olen avarakatseinen. Mies ei kumminkaan ollut mitä sanoi, se oli vale. Ajattelin että voisimme käydä pari kertaa kahvilla tai muuta sellaista pientä tutustumista vain. Ymmärsin pian että mies haki samoja asioita kuin minä, eikä siis vaikuttanut mitenkään painostavalta tai äkkipikaiselta. Mies ei myöskään tutustumisen yhteydessä ehdottanut mitään eikä pyytänyt kotiinsa, josta sai myös vaikutelman että olisi enemmän tosissaan. Mies valehteli ettei hänellä ole netissä mitään profiileja, uskoin sen. Soittelimme ja viestittelimme viikon tai kaksi. Mies kertoili tekemisiään normaalisti ja kyseli minun kuulumisiani, ei vieläkään vaikuttanut mitenkään painostavalta. Sitten mies ilmoitti että hänellä olisi vapaa-aikaa nähdä minut ja sovimme tapaamisesta, se oli kumminkin virhe. Varmistin useaan otteeseen puhelimessa että haimmehan varmasti samoja asioita, normaalia alkututustumista eikä seksiä/hauskanpitoa. Mies vakuutti että hakee samoja asioita, hän osasi hyvin englantia ja ymmärsi kaiken. Miehelle oli kuulemma sama näkisimmekö kahvilassa vai hänen kodissaan, sillä ei ollut merkitystä missä koska olisi kyse vain rennosta tutustumisesta. Sovimme kumminkin leffaillasta hänen kodissaan, koska kaikki vaikutti olevan hyvin ja luotin.

Mies tuli minua vastaan sovittuna aikana, ei liian aikaisin eikä liian myöhään. Mies ei vieläkään vaikuttanut mitenkään hermostuneelta tai oudolta, ei ollut myöskään hymyilevä tai ns. liian iloinen. Miehen "kodissa" valikoin leffoja ja tarkoitus oli katsoa jokin elokuva. Istuimme samalla sohvalla kunnes huomasin asunnossa kaikkea varsin outoa. Katon rajassa oli sydäntyynyjä ja sängyn päädyssä oli myös jotain tyttömäisiä koristeita ja punaisia tyynyjä. Siinä vaiheessa pelästyin että olinko tullut varatun miehen kotiin, mutta luultavasti mies oli vain lainannut jonkun kaverinsa kotia. Mies tuli lähemmäksi ja alkoi riisua vaatteitaan. Vain parissa sekunnissa mies oli täysin alasti. Ja minä istuin edelleen sohvalla ja olin koko ajan luullut että katsoisimme vain elokuvaa kaikessa rauhassa kuten oli sovittu. Sitten mies alkoi repiä myös minun vaatteitani pois. Olin niin hämilläni etten tajunnut että olisi varmaankin pitänyt juosta puolialasti rappuun soittamaan apua, tai sitten ajattelin ettei kukaan uskoisi. Mies alkoi olla todella painostava ja kiihkeä. Olin vielä neitsyt enkä ajatellut sillä tavalla ja semmoisessa asunnossa menettää neitsyyttä..
Jatkuu alla

6

254

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • koviakokenut89

      Sitten mies sanoi että haluaa vain halata eikä mitään muuta, hän omalla tavallaan sai minut, itseään nuoremman, vakuutettua siitä ettei hän tekisi mitään mitä minä en halunnut ja lähes uskoin kaiken. Mies veti minut kädestä sängylle, joidenkin toisten ihmisten parisänkyyn, tässä vaiheessa olin jo todella ahdistunut kaikesta sekä miehestä että hänen aikeistaan ja asunnosta. Menin kauemmas. Pelkäsin koko ajan etten mahtaisi mitään, tunsin itseni niin pieneksi ja tilanteessa etäiseksi. Mies alkoi repiä vaatteitani pois ja minulla oli täysi työ kiskoa vaatteita takaisin päälleni, sekä samaan aikaan töniä miestä kauemmas, mies tuli koko ajan lähemmäs. Mies sai revittyä puolet vaatteistani pois. Sanoin miehelle koko ajan kovaan ääneen Ei Ei Ei ja englanniksi No. Mutta mies ei kuunnellut minua, ei yhtään, vaikka huusin. Tilanne oli karkaamassa käsistä mutta yritin pysyä rauhallisena koska olin ennenkin ollut shokkitilanteissa, tosin en tällaisessä. Mies sai otettua käsistäni kiinni ja painoi minut sängylle, koko ajan tullen lähemmäs ja yrittäen työntyä sisään. Sain käännettyä vartaloni sivuttain jolloin mies ei onnistunut työntymään sisään. Sen jälkeen sain jostain kummasti voimaa, ehkäpä siksi kun olin miestä pidempi. Käytin koko kroppani voiman työntääkseni miehen pois. Miehen ilme oli täysin sanoinkuvaamaton, miehellä oli niin luovuttajailme, hän oli ikään kuin pahoillaan itsensä takia ettei pärjännyt ja onnistunut. Kaiken lisäksi miehellä ei ollut edes kondomia.

      Sain siis lopulta työnnettyä miehen pois, tiesin kumminkin ettei tilanne ollut niin helposti vielä ohi..Mies meni vessaan runkkaamaan ja tuli sieltä pian pois. Nyt hän oli todella vihainen, ärtynyt ja painostava minua kohtaan. Ei enää se "mukava ja kohtelias" mies johon olin luullut tutustuneeni aiemmin. Mies vaati että runkkaisin kädellä. En halunnut tehdä sitä ja mies haisi pahalta nenääni. Tunsin kumminkin että minun olisi pakko tehdä niin tai hän yrittäisi uudelleen raiskata minut. Suostuin runkkaamaan häntä ja odotin koko ajan että tilanne olisi ohi ja että pääsisin pois. Lopulta tilanne oli ohi ja mies käyttäytyi edelleen todella kylmästi ja vihaisesti minua syyttäen. Mies jätti minut kylmälle asemalle paljoakaan puhumatta. Purshkahdin itkuun kun mies lähti ja toivoin ettei kukaan saisi koskaan tietää tästä. Kaikella käytöksellään mies osoitti että minussa oli jotain vikaa, ikään kuin minä en olisi terve. Mies sanoikin jotain sen suuntaista lähtiessä. Tunsin että hän rankaisi minua siitä kun en suostunut seksiin heti samana iltana. "Miksi olin edes tullut!" hän kysyi töykeästi. Niin miksi, koska olin kuvitellut tutustuvani rauhassa kohteliaaseen mieheen joka olikin hirviö. En ymmärtänyt miksi niin piti käydä minulle. Tunsin itseni likaiseksi kun olin luottanut ja nähnyt tämän miehen joka käytti nuoruuden viattomuuttani törkeästi hyväkseen.

      Emme tavanneet enää koskaan tämän jälkeen ja mies hävisi, mutta nyt näin että sama mies hakee jälleen seuraa netin deitti/chatsivuilla. Tapahtumista on aikaa ainakin 7 vuotta ja mietin jo tuolloin kuinka monelle tytölle hän onkaan tehnyt samat temput ja jos voin tällä kirjoituksella estää jotain tutustumista häneen niin sekin on jo hyvä asia. En toivo kenellekään tällaista kokemusta! Tämän jälkeen en enää uskaltanut luottaa miehiin, ahdistuin aina kivojen ja normaalienkin miesten seurassa. En myöskään enää uskonut että lähes kukaan on oikeasti sinkku, sillä ainahan miehellä voi olla naisen tavaroita kodissaan, ajattelin. Jos tutustuin uuteen mieheen odotin aina pari kuukautta ennen kuin tapasimme uudelleen ja autossa menin takapenkille yksin istumaan, yksikin mies joka ei edes yrittänyt koskea minuun, ihmetteli tätä kovasti aikoinaan. Samoin kävi jos istuin sohvalla uuden miehen seurassa, kuin vaistomaisesti vetäydyin sohvan toiseen päähän, ehkä näissäkin on osasyynsä siihen että olen sinkku ja luottaminen on vaikeaa. Mies omalla tavallaan tuhosi itsetuntoni pitkäksi aikaa, eikä siitä vieläkään ole jäljellä kuin rippeitä.

    • koviakokenut89

      Mies valehtelee olevansa puoliksi marokkolainen mutta oikeasti on kurdi, selvitin asian

      • Palle1

        Kulttuurieroja...


    • oot kyllä whitun

      tyhymä ämmä.. mitä vehtaat jonkun kääpiö-mutiaisen kanssa?? Häh??

    • Halipaijaa

      Raiskauksen yritys ja seksuaaliseen tekoon pakottaminen. Toivottavasti olet saanut henkistä apua joltakin ammatti-ihmiseltä.
      Minun tapauksessa raiskaus todella tapahtui ja se aiheutti saman kaltaisia oireita kuin sinulla. Vaikeuksia antaa miehien tulla tutustumaan itseeni, koska pelkään, että vaaditaan taas seksiä. Kaksi kertaa olen raiskauksen jälkeen päästänyt miehen kotiini ja molemmilla kerroilla pelkäsin jumalattomasti, vaikka koitin kieltää totuuden itseltäni. Itseluottamuksen palauttamiseen ei ole mitään poppakonstia... Itselläni on auttanut ymmärrys, etten ollut tehnyt mitään sellaista, mikä olisi oikeuttanut raiskaukseen.

    • arvaaja

      "Varoitus sinkkunaisille jotka käyvät deitti/chat sivuilla! Huomasin eilen että raiskaajani viihtyy näillä sivuilla, etsii ehkäpä uusia uhreja sitäkin kautta."

      Tämähän ei ketään auta, jos et kerro, millä nimellä mies esiintyy netissä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Paras olisi vain unohtaa

      Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop
      Ikävä
      81
      1720
    2. Voisitko laittaa

      Nimesi ensimmäisen ja kaksi viimeistä kirjainta tähän?
      Ikävä
      72
      1349
    3. Mietitikö nainen koskaan

      Miksi me ollaan päädytty tähän pisteeseen. Lähestmistapaa ei ole. Tarvitaanko me oikeasti enää tätä.
      Ikävä
      106
      1278
    4. Suomalaisia naisia lennätetään seksimatkoille

      https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/1f5f5e20-8c36-4907-9640-8e0c3b017c5a Gambia on jo vuosia ollut yhtä kuin munanhaku ma
      Lieksa
      184
      1198
    5. huono omatunto

      johtuu siitä, että minulla on tunteita sinua kohtaan. Se vaikuttaa asiaan. Kaipasin sinua tänäänkin.
      Ikävä
      64
      1053
    6. Nämä kaikki alla olevat aloitukset on saman naisen aloituksia

      Kuinka paljon täytyy vintissä viheltää että esiintyy välillä jopa miehenä, ja sitten itse vastailee omiin kysymyksiinsä?
      Ikävä
      163
      1051
    7. Päätin juuri että

      En odota että meidän välillä enää tapahtuisi mitään. Tämä on aivan liian monimutkaista ja kyllä sinäkin olisit joskus mi
      Ikävä
      32
      902
    8. Onnistuit sohaisemaan mua

      Kaikkein herkimpään kohtaan ja kyseenalaistamaan mun luottamuksellisuuden. Kun sitä ei ole niin ei ole mitään muutakaan
      Ikävä
      62
      876
    9. Huomenna se

      Tulee kohta, odotatko?
      Ikävä
      61
      836
    10. Mitä kaipaat

      Usein elämässäsi
      Ikävä
      94
      794
    Aihe