GEELY SWEDEN AB

ihmettiliä-ilpo

http://www.largestcompanies.fi/yritys/Volvo-Personvagnar-AB-5640 http://www.volvocars.com/fi/top/about/news-events/pages/default.aspx?itemid=162 Tässä pari linkkiä mitä löytyi kun tutkailin Volvon nyky tilaa...taitaa olla niin että Volvo on Kiinalaisen Geelyn Ruotsalainen tytäryhtiö...kun tästä kuulee ja varsinkin saa lukea kaikenlaista...aivan kuin kaikkialla olisi Volvon luukut kiinni...niin paitsi tietysti nykyisen emäyhtiön kotimaassa Kiinassa....toinen linkki osoittaa että Volvo on sitoutunut voimakkaasti Eurooppaan ja tietysti Ruotsiin....outoa että näin paljon on "puoli totuuksia"Volvosta liikkeellä?...suoria valheita jopa!!!...kateutta lienee...en muuta keksi...enkä kyllä ihmettele syystäkin...hyvin on ruotsalaiset hommat hoitanu Volvon kohalla ainakin...ensin ostin jenkit sen...eikä häipyny kehitys ja kasaus ruotsista ja sitten kiinalaiset ja sama homma...mites kävi kun suomalaisilta ostettiin nokia???mikrosofti otti ja hävitti sen koko suomesta.

20

241

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Volvo€uronen

   Kyllähän asiaan oikeasti perehtyneet tietää, miten asiat on.
   Volvo sai uuden omistajan myötä vapaat kädet kehittää edelleen ruotsalaisia laatuautoja ja tukevan rahoituksen kiinalaisomistajaltaan.

   Eivät kiinalaiset niin tyhmiä ole, että pilaavat Volvon brändin siirtämällä Euroopassa myytävien autojen tuotantoa Kiinaan.

   Nuo huhut ja älyttömät väitteet ovat peräisin finninaamaislta teineiltä, jotka lippis takaperin päässä rassaavat vanhoja pikku Bemarin ja Audin raatojaan ja ovat niin premiumia että naurattaa.

  • Oli miten oli

   Volvo alkaa olla jo aika huumoriauto. Omistajat vaihtuneet ja laatu on täyttä kuraa. Volvo matkii korealaisten muotoilua. Premium-status on menetetty jo ajat sitten.
   Enpä olisi 10 vuotta sitten uskonut, että Volvosta tulee tämmöinen heittopussi. Onneksi itse vaihdoin saksalaiseen premiumiin jo 2006. Ovat nimittäin oikeita premiumeja. Korealaiset ovat menneet Volvon ohi.

  • Volvoilija245

   Joo! Saksalaiset ne on tosi premiumia. Varsinkin BMW. 20000 km kohdalla hajosi jakopää ja 50000 km kohdalla vaihteisto. Lisäksi oli pakkasilla sähköongelmia melkein joka aamu. Ilmastoinnin nitinää ja rääkymistä tarpeeksi pitkään kunneltuani vaihdoin Volvoon. 100000 km takana ei vikoja/ongelmia.

  • Kyllä kiinalaisuus

   syö Volvon premium-uskottavuutta, se on selvä. Eikä ne vapaudetkaan suunnitella autot itsenäisesti taida ihan niin isot olla kuin uskotellaan. Vastahan Geelyn päätirehtööri oli julkisuudessa kertomassa että vaatii Volvoihin lisää tingeltangelia koska ruotsalainen muotoilu on liian askeettista kiinalaisten makuun. Ja kuinka ollakaan, pian tulikin vilkkuvärivalomittaristo ja halvasta tarvikeputiikista ostetun näköinen vaihdekepin nuppi. Vilkkuvaa värivaloa ja blingblingiä tuli kun käskettiin.

  • jallu-pullo
   • toivottavasti

    En tiiä tuleeko geely suomeen ikinä mahtaako menestyä täällä


  • ihmetteliä-ilpo

   Kiitos kommenteista...2 /2- kommenttia näköjään tullut...nämä minun löytämäni linkit kyllä ovat puolelle meneviä...löytyisikö näihin -merkkisiin kommentteihin...linkkejä pelkkien sanojen tueksi???että eivät ole vain kommentin laittajien henkilökohtaisia mielipiteitä!?...koska Geelyn päätirehtööri on tingeli/tangelia Volvoihin käskenyt laittaa?..."Volvon uusi tehdas juttukin on aika tuore 24.4.2014(toinen linkkini)...ennen vai jälkeen tämän?

   • Tshuu Tshuu

    "Ruotsalaiset raivoissaan: Volvo on tuhon partaalla"

    http://www.iltalehti.fi/autot/2013030816761973_au_2.shtml

    "Kiinalaisen Geely -yhtymä on alkanut romuttaa rankalla kädellä Volvon ruotsalaista perimää."

    "Geelyn pääomistajan Li Shufun juuri Genevessä antama lausunto siitä, että Volvo on liian skandinaavisesti muotoiltu. Erityisesti ohjaamo vaivaa Shufua. Pitäisi saada kiinalaisia miellyttäviä muotoa Volvoon."


   • huitaa
    Tshuu Tshuu kirjoitti:

    "Ruotsalaiset raivoissaan: Volvo on tuhon partaalla"

    http://www.iltalehti.fi/autot/2013030816761973_au_2.shtml

    "Kiinalaisen Geely -yhtymä on alkanut romuttaa rankalla kädellä Volvon ruotsalaista perimää."

    "Geelyn pääomistajan Li Shufun juuri Genevessä antama lausunto siitä, että Volvo on liian skandinaavisesti muotoiltu. Erityisesti ohjaamo vaivaa Shufua. Pitäisi saada kiinalaisia miellyttäviä muotoa Volvoon."

    Ois upea omistaa geely


  • jallu-pullo
  • ihmetteliä_ilpo

   kiitos jallu-pullo ja tshuu tsuu....linkki oli aika iäkäs...tosin näyttö mikä jutun kuvissa näkyi lienee sama/vastaava kuin mikä nyt on juuri tässä uudessa xc90:ssä jos se on kiinalaistumista niin siinä sitä ainakin on...jallu-pullon...juttu taasen oli hyvinkin tuore missä Samuelsson...kertoi nykyvolvojen olevan hyvinkin Ruotsalaisia!?....volvollahan on ainakin yksi iso tehdas jossain päin Kiinaa?onkohan siellä sitten näiden Kiinalaisten makuun valmistettavien Volvojen suunnittelu/kokoonpano?olen kuullut että Aasian markkinoilla arvostetan ainakin isoja takatiloja.?

  • ilipo

   Tietoja Volvo Car Groupista

   Volvo on ollut toiminnassa vuodesta 1927 lähtien. Nykypäivänä Volvo on yksi maailman tunnetuimmista ja arvostetuimmista

   autonvalmistajista. Yhtiön myynti oli vuonna 2013 noin 427 000 autoa noin 100 maassa. Volvo on ollut kiinalaisen Zhejiang

   Geely Holdingin (Geely Holding) omistuksessa vuodesta 2010. Se oli osa ruotsalaista Volvo Groupia ennen kuin

   amerikkalainen Ford Motor Company osti sen vuonna 1999. Geely Holding osti Volvon vuonna 2010.

   Volvolla oli joulukuussa 2013 yli 23 000 työntekijää eri puolilla maailmaa. Volvon pääkonttori sekä tuotekehitys-, markkinointi- ja hallintoiminnot sijaitsevat pääasiassa Göteborgissa, Ruotsissa. Volvon Kiinan pääkonttori sijaitsee Shanghaissa. Yhtiön päätuotantolaitokset sijaitsevat Göteborgissa (Ruotsi), Gentissä (Belgia) ja Chengdussa (Kiina), ja moottorit valmistetaan Skövdessä (Ruotsi) ja Zhangjiakoussa (Kiina).

   • gs birotor

   • Popopopopopop

    Kiinan volvomoottorissa on SKF-kopiolaakerit !!


   • Nimimerkki varattu
    gs birotor kirjoitti:

    Muuten hyvää juttua, mutta unohdit sen tärkeimmän eli se "virallinen" volvo on tuo linkin yhtiö jolla ei ole mitään tekemistä enään volvo henkilö-autojen kanssa.
    (muutoin kuin tuotemerkki on sama ja sen omistaa tuo volvo group)

    http://www.volvogroup.com/group/global/en-gb/Pages/group_home.aspx

    Pitä'ä muistaa, että volvo myi henkilöauto tuotannon jo vuonna 1999 Fordille joka myi tuotanon eteenpäin 2010.


  • ihmetteliä-ilpo
   • ex-volvo

    Ja lisää ihmeteltävää....volvon kiinan tehtaalta lähti viime viikolla kuorma xc60 mallia jenkkilään....siis ihan volvon merkillä ja kuuleman mukaan ei vaikuta pätkääkään kinukilta vaan ihan kunnolla tehty volvo


  • ihmetteliä-ilpo
   • ex-volvo

    Niin....S60L eli sedan malli.....menee vientiin joskus,nykyään myydään vain kiinassa koska se malli on kiinan trendin mukaisesti pidennetty malli....


  • TSIGULI2105

   KUMMA ETTEI GEELYA TUODA EUROOPPAAN ESIM SUOMI < SOPISI DELTALLE < NYT KUN LADAAKAAN EI ENÄÄ MYYDÄ SUOMESSA

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Baaritappelu

   Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
   Kokkola
   52
   5046
  2. Tappo Kokkolassa

   Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
   Kokkola
   23
   3317
  3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

   Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
   Kokkola
   28
   1452
  4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

   Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
   Sinkut
   181
   1295
  5. Mitä ihmettä

   Kaipaat hänessä
   Ikävä
   75
   990
  6. MAKEN REMPAT

   Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
   Suomussalmi
   24
   898
  7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

   5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
   Ähtäri
   49
   857
  8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

   Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
   Hindulaisuus
   259
   806
  9. Mulla on kyllä

   Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
   Ikävä
   35
   738
  10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

   Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
   Raamattu
   482
   707
  Aihe