Trullevi tuhotaan

Luonto pilalla

No niin. Nyt armas kaupunkimme sitten pilaa Trullevin ulkoilualueen. Näin luki Keskipohjanmaassa tänään. Tilalle tulee ruma asuntoalue. Onhan tämä kyllä ollut arvattavissa, että kaikki hienot ulkoilumaastot tässä tuppukylässä raivataan rakentamisen tieltä. Pistää niin vihaksi. Mahtaa kaupunkia ärsyttää, kun Trullevissa on loma-asutusta, vaikka sinne saisi niemenkärkeen asti rakennettua omakotitaloja. Eiköhän kaupunki nekin vielä 20 vuoden sisällä pakkolunasta.

En enää oikein voi arvostaa kotikaupunkiani, kun täällä vain tuhotaan kaikki. Luonto ei merkitse tässä kaupungissa yhtään mitään kenellekään. Ei ihme, että lapset vierantuvat luonnosta, kun sitä ei täällä enää ole kohta ollenkaan jäljellä. Metsät kaadetaan, vapaata merenrantaa ei ole missään, peltomaisemat rakennetaan täyteen. Pistää niin vihaksi tämän kaupungin toiminta. Muistakaa, että kerran pilattua ei saa koskaan entiselleen.

5

384

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Omarantainen

      Eikös se kaupunki pää-asiassa omista ne rannat sinne niemenkärkeen asti? Vahingossa ovat vaan antaneet ihmisten "omia" rannat lähes ilmaiseksi ja tehdä lautakojuillaan bisnestä.

      • Kyöhä veron maksaja

        Samaa mieltä! Nauroin niille onnettomille jotka eivät ostaneet honkaluoto-kräkilä-Lammassaari alueelta tontteja kun ne olivat kaupan.Perusteltiin sillä ku vuokrat on niin halvat.Sitten kehtaavat pyytää pelkistä vuokraoikeuksista jopa 120.000 euroa .Kaupunki teki oikean päätöksen!Luopukaa vuokraoikeudesta kyllä sinne on tulijoita.


    • HalkoCarita

      Eihän nyt ole kyse Trullevin rantatonteista vaan Trullevintien pohjoispuolen alueesta, missä mielestäni Kokkolan kauneimpia luontoalueita upeine kallioineen (Käärmekalliot), lukuisine, risteilevine polkuineen. Siellä kulkevat ikiaikaisetpolut ja uudemmat, merkityt vaellusreitit Rödsöön, Perhojokivarteen ja Trulleviin Rastimajalle. Nyt koko iso alue jää harvojen iloksi, alueen omakotiasujien, pienen naapuruston.

      Alue kuuluisi ehdottomasti pitää kaikkien virkistyskäytössä. Olishan tuota nyt peltomaata ja lääniä, mitä kaavoittaa omalotitonteiksi, ettei peruuttamattomasti menetettäisi harvinaislaatuista luontomaisemaa. Tässä ei nyt ole ajateltu tai tunnettu asiaa.

    • Mutkat suoriks

      Trullevin niemi voitaisiin poistaa kokonaan. Ei olis niin pitkä kiertää tänne Röötsöön. Mullakin ko on 60-heppanen kone niin menee hitosti pensaa. Rahaa ja luontoa säästyis roimasti. Mitä tuommosella joutavalla kaistaleella tekee?

    • punttusborg

      onko trullevintie nyt hyvässä kunnossa. Voiko sitä ajaa

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      76
      5715
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      24
      2506
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      26
      1997
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      60
      1738
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1601
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1398
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1307
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      14
      1301
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1249
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1203
    Aihe