Voiko bi seksuaali

Bimies30v

Pysyä uskollisena? Oon 30v bi mies, naimisissa ja pari lasta. Elämä kunnossa on talot ja mökit, hyvä työ ja toimeentulo. Mutta silti kaipaan elämääni myös miestä. Olen ollut parisuhteessa myös miehen kanssa ja miesten välistä seksiä on ollut paljon nuorempana.
En missään tapauksessa haluaisi loukata tai satuttaa vaimoani joka kyllä tietää että olen bi, olen sitä ihan julkisesti.
Miten muut bisset elää???
Tuntuu välillä raskaalta kun haluaisi myös saada sitä miestä, enkä ole ainakaan vielä sortunut pettämään ,koska minusta se on väärin.

19

1775

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • k0libri

      Miksi biseksuaali ei voisi pysyä uskollisena? Ei eroa mitenkään homoista tai heteroista. Kiinnostuksen kohde vain voi yhden sukupuolen sijasta olla kumpi vaan. Joillain on harhakäsitys että bisset on kaikki uskottomia ja panee kaikkia jotka tulee vastaan.

      Olen bi mutta rakastun ihmiseen, en ruumiinosiin joten itselläni ei tuota ongelmaa ole. Ymmärrän kuitenkin että joillekin tuo voi aiheuttaa harmitusta ja päänvaivaa.

      • Bimies30v

        Ymmärrän kyllä ton ajatuksesi, enkä halua yleistää pettämistä bissejen keskuudessa.
        Itselleni vaan on vaikeaa kun nimenomaan tykkään näistä molemmista ruumiin osista.
        Enkä ole kaappihomo, olisin mielelläni homo koska ei tarvisi miettiä kahden väliltä.seksi parisuhteessamme on upeaa ja sitä on paljon mutta jotain silti puuttuu.....


    • infoo888888888888888

      Olit sitten homo, bi tai hetero niin aina välillä parisuteessa tulee kiusauksia, heterot himoitsevat muita naisia, homot muita kundeja ja bisset muita naisia ja miehiä.

      Jos rakastat vaimoasi etkä halua pettää häntä, niin sinun on vain tyydyttävä vaimoosi ja nauttia yhteisistä hetkistä joita teillä on.

      Seksi on seksiä ja jokainen ihminen niin nainen kuin mies himoitsee sitä aina välillä joka kyllä menee ohi kun seksuaaliset paineet pääsevät purkautumaan.

      Voit vaikkapa yllättää vaimosi tekemällä tämän suosikki ruokaa, mennä vaimosi kanssa kylpylä hotelliin viikonlopuksi rentoutumaan tai koko perheen kanssa retkelle luontoa ihailemaan tai Suomen nähtävyyksiä.

      Pointtina on tehdä yhdessä jotain joko perheenä tai avioparina joka lähentää teitä enemmän.

    • Näinminä

      Aina uskollinen suhteessa. Pettäminen minusta ei missään nimessä ole ratkaisu. Kiusauksia tulee aina ja ne ovat osa elämää, muttei niihin tarvitse sortua.

      Oma biseksuaalisuutta voi toteuttaa fantasioiden avulla ja minulle se on riittänyt ihan hyvin. En ole kaivannut lainkaan seksiä puuttuvan sukupuolen kanssa.

      • Bimies30v

        Eikö kukaan ole sortunut pettämään puolisoaan samaa sukupuolta olevan kanssa?


    • find a solution

      Mitäpä jos juttelisit asiasta ihan suoraan vaimosi kanssa? Ei sillä ole väliä miten muut elävät elämäänsä, sama muotti ei kuitenkaan sovi kaikille.

      Ei ole mitenkään erikoista että ajan myötä suhde laimenee ja alkaa kaivata jotain lisää, tätä tapahtuu ihan yhtälailla kaikkien seksuaalisuuden edustajille. Toiset jäävät hautomaan ajatuksia yksinään ja päätyvät lopulta pettämään kumppaniaan kun taas toiset, ne rohkeammat, ottavat asian puheeksi ja saavat toivottavasti molempia tyydyttävän sopimuksen aikaan. Vaihtoehtoja on muitakin kuin vain pettää tai tyytyä nykyiseen. Ratkaisuna sinullekkin voisi olla vaikka seksielämän monipuolistaminen oman vaimosi kanssa (tapoja on lukemattomia kun vähän käyttää mielikuvitustaan) tai sopimus jonkin asteisesta avoimesta suhteessa. Eräälläkin parisuhteessa olevalla ystävälläni (bi-nainen) on puolisonsa lupa harrastaa seksiä oman sukupuolensa edustajien kanssa, kunhan se jää pelkkään seksiin, ja heillä tuollainen järjestely on toiminut oikein hyvin vaikka se ei yleisen muotin mukaan olekkaan hyväksyttävää.

      Pettämään en missään nimessä suosittele jos et halua loukata vaimoasi. Liekö mikään yhtä loukaavaa kuin pettäminen.

    • Ihanaxnainen

      Bimies .......

      Tähän väliin naisenkin kommentti asiasta,,,, Tää (-kin) on sellanen juttu, joka on sun ja vaimosi kahdenkeskinen asia, se, mitä täällä, tai missä muualla muut ovat mieltä, sillä ei merkitystä. Jos voisitte avoimeen keskusteluun halusita toiveista...ja mitä niiden kanssa tehdään.... se olisi hienoa.
      Taustalla itellä se , että heräsin kiinnostukseen naisista aikuisella iällä, kerroin siitä miehelleni,,,,hän ymmärtää, ettei tää elämä ja halut mene minkään käsikirjoituksen mukaan ja koska meillä vaan tämä yksin elämä....niin se täytyy elää ... ja kokea. Hän on antanut mulle vapauden kokea suhteen ja läheisyyden myös naisiin.... Tää toki välillä raskasta, kun tunteet niin pelissä, mutta kun on jalat tiukasti maassa ja rehellisyys pelissä, silloin on valmis myös hieman kärsimään. Eli tarkoitan., että tunteitahan ei ain voi hallita...mutta itella niin vahva halu elää mieheni kanssa elämä loppuun asti..kaikkineen... Mutta myöskin halu kokea kaikkea muuta....kuten myös miehelläni. Tähän viel se, että en voi, kuten joku viestissään kertoi....ainoastaan seksiin naisen kanssa... se , että mä oikeesti siitä jotain nauttisin, seksistä, vaatii myös muita tunteita...

      Saan lokaa paljon niskaani tän asiaan suhtautumisen kautta, mut....mulle kaikista tärkeintä on se, että minä ja mieheni ollaan samoilla linjoilla, ja ollaan asioista, elämästä samaa mieltä..... meillä takan kuitenkin 30 vuotta ihanaa suhdetta ylä - ja alamäkineen...ja toivotaan että seuraavat 30 vuotta seuraa,,,,
      Sitä toki kukaan ei voi tietää...
      Muiden mielipiteillä ei ole mitään väliä.


      Siinulle bi-mies , rohkeutta totuettaa elämää.... kuitenkin ottaen puolisosi siihen ajatukseen mukaan... ja tietenkin toivon , että hän hyväksyy...

    • Bimies30v

      Kiitos kaikille kommenteista!
      Meillä homous tai se että pidän myös seksistä miesten kanssa ei ole mikään kielletty puheenaihe. Ystävämme ja sukulaisemme tietää kaikki suuntautumiseni ja menneisyyteni eikä tämä ole ongelma. Asioista voidaan keskustella avoimesti ja vaimoni on hyvin ymmärtäväinen, joten pelkään että jos otan asian puheeksi avoimesta avioliitosta, niin hän myöntyy tähän vaan koska on todella hyväsydäminen ihminen, vaikka saisi itsellensä mielipahaa.

      Olen suhteessamme seksuaalisesti aktiivisempi, ja melko estoton. Joskus kertoessani vähän hurjemmista haluista on hän sanonut että ei ole kiinnostunut,mutta jos haluan tehdä niin tee se jonkun toisen kanssa....tiedä sitten jos tilanne edessä onko edelleen samaa mieltä.

      Tämä on vain minun ajatus ja varmasti jonkun mielestä hyvin itsekästä, mutta tunnen että kiellän puolet itsestäni jos olen ainoastaan naisen kanssa seksuaalisessa kontaktissa.Tosin tämä sama on ollut silloin kun olen elänyt homosuhteessa joka kaatui siihen kun poikaystäväni oli homo eikä ymmärtänyt miksi ei riittänyt mulle.

      Ehkä aika näyttää miten asiat etenee, en kuitenkaan ole sellainen joka vieraaseen sänkyyn hyppää....

    • No hope

      Hei!
      Minulla samankaltainen elämäntilanne kuin sinulla aloittaja. Naimisissa olen mutta lapsia ei ole.Ajattelin nuorempana(nyt33) että kun kerran seksi naisen kanssa onnistuu ja on hyvää, niin valitsen heterosuhteen, kun elämä on siinä suotavampaa ja helpompaa.
      Kului vuosia kunnes homoseksuaaliset haluni alkoivat voimistua. Edelleen nautin seksistä vaimoni kanssa,mutta en saa mielestäni ajatusta seksistä miehen kanssa, tämä ajatus ei jätä rauhaa ei yöllä ei päivällä ei töissä eikä varsinkaan silloin kun on seksiä. Tämä tekee oloni todella surulliseksi. Olen masennuslääkityksellä kun mieli kokoajan maassa, ei ketään kavereita joille voi kertoa asiasta. Kaikki kaverini ovat oikeen testosteroni hirmuja,tosi miehiä ja täysin heteroita. Kavereiden kesken kuulen aina juttuja kuinka homot pitäis tappaa jne...kivaa kuultavaa.
      Se mistä olen varma on että rakastan vaimoani, mutta kun se ei RIITÄ, homosuhteessa en voi elää, enkä halua elää yksin, ilman kavereita, jotka hylkäisivät minut jos tulen ulos kaapista. Elämä on paskaa......
      Olen miettinyt vaihtoehtoja ja ei taida olla muuta vaihtoehtoa kun käydä vieraissa vaikka paskalta sekin tuntuu, tosin vaimo tyytyväinen kun ei tiedä ,minä saan mitä haluan ja kaikki voittaa vai voittaako????

      Mitä jos kaikki paljastuu, en halunnut loukata ketään, en halunnut että kellään on paha mieli en halunnu olla huono ihminen..... Olisiko helpompaa vaan lopettaa tämä maanpäälinen taival ja viedä synkkä ja likainen salaisuus mukanani ajasta ikuisuuteen........

      • :(:(:(:(

        Älä helvetti tapa itteäsi O.o kaikkeen on toivoa. Suosittelen että puhut vaimosi kanssa. Myötä ja vastoinkäymisissä blaa blaa?


      • asioista perillä

        Kokeile Jeesusta! :-)


    • No hope

      Empä usko että tässä jeesus mua nyt voi mitenkään auttaa. Ei taida voida kukaan.....

    • liian usein petetty

      Olen erään biseksuaalin vaimo. luotin että naimisiin mentäessä vain minä riittäisin (seksikaupoissahan on jos jonkin moisia välineitä jolla myös miehen halut olisi tullut huomioitua)
      En sitten riittäny. Mies käynyt pettämässä ja sanonut ettei voinut mitään.
      Luulin ettei fyysisesti tarvitse toista ihmistä...hölmö minä.
      Olemme eron partaalla koska miehelle ei riitä vaimo ja miestä varten lelut.
      Itse en pidä että minut altistetaan mahdollisille taudeille ,eikä luottamustakaan juuri ole enään.
      Mieheni suuntautumisesta ei tiedä hänen kaverit eikä lapsemme.
      Minä en tahdo enään tulla petetyksi ja erohan menee minun piikkiin kun kukaan ei ymmärrä miksi me niin ihana humoristinen pariskunta eroomme.
      kulissien yllä pitäminenon kuitenkin liian raskasta.

    • Anonyymi

      Bi-mieheni EI myönnä. Inhoaa ja halveksii sateenkaariväkeä.
      Tiedän ja koen ja näen että on ainakin bi, ellei homo.. siksikö ei myönnä?
      Voisin tyydyttää vaikka pervoin keinoin, mutkun ei.
      Säälittävä "mies" seksissä.

      Rakkaus on kuihtumassa. Hän rakastaa ja palvoo minua tavallaan äärettömästi, tekee kaiken, mitä toivon.
      Naisen ja miehen välinen suhde täm ei kuitenkaan ole. Minua alkanut ällöttää surkea sekaiseremonia, aina samaa...
      Nopea purkautuminen. En saa mitään.
      Hyväilyä, pusuja ja hierontaa, mutta ei kunnon intiimiä rakastelua / panoa !!!

      En jaksa tätä enää. Katselen asuntoa ja suunnittelen ...

      Hmmm. Hän on kosinut minua ja huijasi avoliittoon.
      Avonainen näköjään ja kuulemani mukaan onkin - silloin tällöin pieree koko ajan ja käy paskalla muutaman päivän ajan.

      Laantuu tilanne arjeksi.

      Ja eikun taas...

      Inhoan ja vihaan häntä. Valehtelijaluuseri.

      • Anonyymi

        Ei miehesi huijannut sinua avoliittoon. Hän voi olla bi tai homokin. Mutta uskon hänen rakastavan sinua vilpittömästi koko sydämestään. On ikävää kun seksi elämänne ei toimi. Yksi selitys voi olla porno. Jos mies on runkannut sen kanssa. Hän ei osaa olla oikean naisen kanssa. Kyllin pääkin on tottunut tiukkaan puristukseen mitä yksikään vagina ei tarjoa. Sun pitää opettaa miestäsi ihan siinä miten oikeab naisen kanssa ollaan.


      • Anonyymi

        Heterollakin on oikeus haluta puhtaasti kahdenvälinen heterosuhde, ei se ole sen suurempaa itsekkyyttä kuin näillä jotka haluaa tuoda siihen jonkun kolmannen osapuolen. Jos lapset on se seikka joka jarruttaa päätöksen tekoa, niin muista että he kasvavat koko ajan. Ja ovat useimmiten yllättävän sopeutuvaisia muutoksiin, kuten on ihminen yleensäkin. Sun ei tarvitse alistua tuollaiseen, ei nykypäivän Suomessa. Pohjimmiltaan pelissä on oma ja myös mahdollisten lastesi hyvinvointi, tuskin tuo kertomasi tilanne sitä ylläpitää saati edistää. Elämä vaatii joskus rohkeita ja samalla kipeitäkin päätöksiä. Se on kuin kiirastuli polttaa joka kuonan pois. Aivan samoin kuin metsäpalon jälkeen versoaa uusi vihreämpi elämä. Tsemppiä ja rohkeutta!


    • Mä niin ymmärrän mistä puhut. Itse olen bi - nainen ja todella paljon ikävä naisten välistä seksiä vaikka seksi elämä mieheni kanssa onkin hyvää. Silti en voi mitään sille että kaipaus on suuri. Jospa vaimo olisi avoin ajatukselle kolmen kimpasta jonka osallisena olisi myös toinen bi-mies?

    • Anonyymi

      Voi tottakai. Joka suhteessa olen ollut uskollinen, eikä koskaan ole tiukkaa edes tehnyt. Se on ihan omasta korvienvälistä kiinni pystyykö. Jos ei pysty, ei silloin pysty myöskään suhteeseen ja on parempi pysyä sinkkuna.

    • Anonyymi

      Minä olen ollut nuoresta jonkin verran Bi vaikka on perhe. Sitten tuli vastaan tilanne meidän firmaan tuli uusi kaveri töihin Sakari. Osa oli sitä mieltä että onkohan hintti.
      Meni aikaa ja mentiin Sakarin kanssa meidn mökille kalaan. Lämmiteltiin sauna ja istuttiin penkillä Sakasin kalu oli reilun kokoinen terska komiasti ilman nahkaa tuli pyheeksi perhe ja muut asiat Sakari sanoi että ei ole kumppania sanoa töksäytin eikö se haluta välillä naida Sakari nauroi kyllähän se vähän, huomasin että katselee kaluani istuttiin lauteille kaluni ei alkanut laskemaan vaan mielummin nousi, nauroin Sakarille pitääkö tässä itse kun vaimo on pihtari.
      Sakari katsoi ja otti kalusta kiinni anna minä nojasin seinään suljin silmät käsi liikkui hellästi tunsin suun kalun ympärillä Sakari imi silmät kiinni suljin silmät se tilanne oli outo mutta kiihottava katsoin välillä koko kalu oli nielussa kieli osasi liikkua hyvin aloin jännittelelmään pakaroita ja sitten tulin ja pitkiä ruiskauksia Sakasi suukotteli ja nuoli puhtaaksi nousi ylös ja sanoin oliko hyvä katsoin Sakaria nousin eteen katsoin kalua hyväilin sievästi otin kalun suuhun pitkästä aikaa oikeastaa nuorenan.14v viimmeksi.
      Ensi imaisusta lähtien halusin lisää kalu vaan paisui Sakari antoi tehdä kaiken mitä halusin sormet ei yltänyt ympäri sen verran paksu oli yllättäävää kyllä kun sievästi aina syvempää kalu oli tosi syvällä liikutin kieltä kuten Sakari kuulin huokauksia ja alkoi jännittyä kuumaa spermaa juoksi nieluun nielin koko ajan ja putsasin kalun.
      Istuttiin vierekkäin Sanoin Sakarille viimmeksi olin vain 14v. Sakari sanoi niin minäkin nuorena

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1545
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1174
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1117
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1016
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      975
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      937
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      882
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      19
      852
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      684
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      650
    Aihe