vaimolle tuplaa, kannattaako?

kiinnostuneet

Eli vaimon kanssa olemme molemmat kiinnostuneet ulkopuolisen miehen mukaan ottamisesta. Aloite låhti minulta kun tällaista hänelle ehdottelin ja aluksi ei ollut kovin kiinnostunut mutta sittemmin on lämmennyt ajatukselle ja nykyään tuntuukin että hän ottaa asian puheeksi nykyään minua useammin. Vaimoni on erittäin aktiivinen seksuaalisesti ja ajatus uusiin kokeiluihin lähtikin siitä kun olemme jo vuosia harrastaneet normiseksiä ja molemmat halusimme tähän jotakin uutta.

Seksin aikana hän nauttii paljon ja vaikka aktimme kestävätkin yleensä pitkään ja tarjoan sitä hänelle usein niin tuntuu että hän haluaisi vieläkin useammin ja usein hän haluaa jatkaa vaikka minä jo olisin valmis pehkuihin, Tästä on kehtittynyt ajatus että joku toinen jatkaisi puolestani tai vuorottelisimme hommaa niin että vaimon näkökulmasta homma ei jäisi niin sanotusti kesken eli hänkin saisi tyydytystä niin kauan kuin sitä haluaa.

Vaimon kanssa ollaan jo yhtä mieltä siitä että haluamme kokeilla "apumiesta" ja tämän etsimisessä emme kaipaa apua mutta molemmat meistä jännittää tätä vielä niin paljon että emme ole vielä edenneet tästä eteenpäin.

Samassa tilanteessa olleilta kaivataan nyt vinkkejä? Onko jotain riskejä? Vaimo on saanut vieraan kanssa touhuilla suhteemme aikana joten sitä emme pelkää että joku ulkopuolinen tulisi väliimme.

Mikä olisi "helppo" tapa ottaa seuraava askel? Kokemuksia fiiliksistä miltä on tuntunut ensimmäisen kerran jälkeen?

24

6939

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • m5714

      Se kaverin löytäminen ei ole helppoa.Vaatii rohkeutta ehdottaa.Meillä kävi ihan klassisesti,kapakassa ja siitä jatkoille kundin luo.Siinä sitten juteltiin ja semmoista.Huomasin että kundi oli kiinnostunut vaimostani,no asia johti toiseen....Ei jälkeenpäin ollut pahaa mieltä kummallakaan.Päinvastoin ,muistelimme seksin aikana ja vaimo sai äkkiä...Helppoa tapaa ei varmaan ole,se vain sattuu kohdalle.On tietenkin chateissä yms.kundeja jotka tarjoavat "palveluksia".Kiva ilta jossain hotelissa (tanssiravintola) ehkä se olisi se helpoin ,vaikea sanoa..Suosittelen joka tapauksessa,jännä,eroottinen kokemus.

      • Livenä etsimään

        Suosittelen myös etsimään sitä kolmatta pyörää livenä. Etsii sopivan oloista miestä, tutustuu hieman illan aikana ja lähtee sitten vaikka sinne jatkoille. Eikä ole pakko mennä loppuun asti vaikka jatkoille lähtisikin, jos ei siltä aamuyöstä enää tunnukaan.

        Noita vehjettään tarjoavia miehiä on tosiaan chatit ja palstat täynnä, mutta laatu onkin sitten mitä sattuu. Kaikenlaisia pornohulluja, sekopäitä tai epätoivoisia tapauksia. Livenä näkee ainakin vähän että millainen mies on kyseessä.


    • olemme pari 50 olemme ottaneet nuoren miehen mukaan jo kaksi kertaa mies n 21-35 hyväkaluisia.vaikka vaimoni otti siltä suuhun heti ja laukesi heti seisoi uudestaan ja tyydytti vaimoni useasti ja vaimoni sai orgasmin pajan kanssa.suosittelen nuorta miestä mukaan,jaksaa hyvin.uusi nuori tulossa mukaan 21 v kokematon tulossa.ja huom ilman mustasukkaisuutta.kiihottaa kun saa katsoa kun vaimo saa vierasta pilluunsa ja yhtäaikaa suuhun ja pilluun.suositten hakemaan seuraa alastonsuomi.fi sivustolta,sieltä löytyy kovakuntoista miestä teillekkin.

      • m5714

        onnekas olet..


    • yhteinen nautinto

      meillä onnistui hienosti kun vaimon pari työkaveria kiinnostui vaimoni tyydyttämisestä, oli kiihoittavaa katsella kun vaimoa pantiin takaapäin ja samalla vaimo otti toiselta suuhun, kaverit laukes melkein yhtä aikaa toinen pilluun ja toinen suuhun sen jälkeen me rakasteltiin ja vaimon pillu tuntuu aina vaan paremmalta mitä enemmän sitä pannaan, tätä on jatkunut jo muutaman vuoden ja jatketaan vielä pitkää kun se tuntuu niin hyvältä

      • seurasta kiinnostunut

        Oletteko kenties harkinnu uudelleen nuoremman kanssa? nimittäin vetoa löytöis:)
        Jaistä päon olette?


    • 1 apumis

      Minä voisin kyllä olla se kaipaamanne mies?! 50v, katellaanko jatkoja?

    • Aviomies

      Jokaisella on tietysti omat mieltymyksensä, mutta meillä asia kannatti. otimme mukaan toisen miehen ja kaikki loksahti kohdalleen kerralla.

      Meillä on ollut tähäkin saakka täysin tyydyttävä jollei peräti loistava seksielämä.
      Otimme mukaan toisen miehen joka räjäytti tajunnan. Kolmen alastoman ihmisen yhteinen seksi ja oman vaimon valtava kiihko on jotain aivan sanoinkuvaamatonta.

      Se mitä yhdessä koimme se ei ole todellakaan keltään pois vaan antaa aivan uuden ulottuvuuden elämään. Ei ehkä sovi kaikille mutta meillä toimii ja varmasti jatkuu vielä pitkään.

      • Pukki kaalimaalla

        Just niin.


    • oriiiiiiiiiiiiiiii

      Eipä tartte katella jatkoja:Minä voisin kyllä olla se kaipaamanne mies?! 50v, katellaanko jatkoja?

      Vanhainkodista löytynee seuraa 50 miehelle,toki nekin on kranttuja ja ei todennäköisesti halua vanhaa..Nuoria panijoita yllin kyllin kylät täynnä.!!

    • mats

      Kokeilimme ex vaimoni kanssa 2 kertaa, oli oikeastaan kiva kokemus, eka mies oli reilu 30nen ja toinen oli noin 40nen.
      Olimme silloin vaimon kanssa noin 45 vuotiaita.
      Löysimme kaverin mukaan tekstitv;n kautta siis mtv3selta.

      Nykyinen kaverini ei suostu 3nen pyörään,vaikka hnkin on aika seksikäs,sillai,että haluaa jatkuvasti panna kanssani,vaikka hän on reilu 50nen,tosin meidän liitto on vajaan 2 vuoden ikäinen,että sillä saattaa olla tekemistä...

      • mats

        oma haaveeni olisi panna 2 naista yhtäaikaan,sen tietää nykyinen kumppanini,mutta hän nauraa,että ne sun fantasiat....

        olisi kyllä kiva nähdä jos toinen mies panisi nykyistä naistani,mutta en halua keskustella hänen kanssaan asiasta enempää,hän on isorintainen E kokoa olevat kupit


      • mats
        mats kirjoitti:

        oma haaveeni olisi panna 2 naista yhtäaikaan,sen tietää nykyinen kumppanini,mutta hän nauraa,että ne sun fantasiat....

        olisi kyllä kiva nähdä jos toinen mies panisi nykyistä naistani,mutta en halua keskustella hänen kanssaan asiasta enempää,hän on isorintainen E kokoa olevat kupit

        mutta minulla taitaa jäädä vain haaveeksi sen kahden naisen kanssa oleminen tai sitten olla 3tena pyöränä....
        tarjokkaita ei ole.....
        asun pääkaupunkiseudulla....


    • Svejk45

      Miltä tuntui jälkeenpäin? Oikein hyvältä. MInusta se oli rakkaudenosoitusta suurimmillaan, kun voin tuottaa rakkaalleni tuon suuren ilon ja nautinnon. Ensin meitä oli kaksi miestä hänellä ja sitten tuli vielä toisen vaimo mukaan - ja nuoli naistani, mistä hän nautti myös kovasti. Molemmat olimme valtavan innostuneita ja kiihottuneita, kuten toki se toinen parikin. Niin ikään molemmat olimme iloisia, että otimme tuon askelen. Se, että suhteemme ei jatkunut, johtui muista syistä, esim. liian pitkästä välimatkasta. Meillä oli pari kertaa myöhemminkin mies mukana ja pidimme kovasti. Mutta sen se vaatii, on hyvää, kunnioittavaa ja luotettavaa seuraa. Vaikka ette apumiehen etsimiseen apua kuulemma kaipaakaan, mainostan mielelläni, että minun kanssani on helppoa ja luontevaa - ja saa sanoa ei ihan milloin vain jos alkaa hirvittää. Olen kyllä seurustelutaitoinen ja naista aistiva.. ja pitkän kaavan mukaan. svejk a luukku.com kirjoitelkaa.

    • Minä puolestani yllätyin ihanasti ja taisinpa jäädä hieman koukkuunkin , niin hyvää se teki! Puhukkaa ensin selviksi säännöt ja noudattakaa niitä! kaikessa tulee olla säännöt! >Niinhän se on yleensä. /kokeillut ja hyväksi todennut!

    • Kannattaa kokeilla :) ainakin mielummin kuin se, että myöhemmin kiikkustuolissa ynnää mitä kaikkea jäi tekemättä... -s-

    • Speed0

      Mä en ole kyllä homo ja etsin vähän vanhemman parin seuraa..

    • Manysome

      Ehdottomasti kannattaa kokeilla vaikka iteni luetkin mustasukkaiseksi ihmiseksi niin tuo tilanne on kuitenkin ihan eri, toki miehen pitää kunnioittaa myös sinua ja voit tarjota naisesi persettä hänelle naitavaksi ja sekös se tyydyttävää on kun vaimo kahta saa...

    • Mie6

      Minua myös kiinnostaisi kovasti saada nuori ja kestävä mies hommiin mukaan. Vaimo on 47-vuotias, mutta todella hyvässä fyysisessä kunnossa. Pystyt. kiinteät rinnat ja kapea vyötärö. Ulkonäöstä ei siis ole kiinni se, että saisi nuorenkin miehen kiihottumaan.
      Täytyy ottaa asia puheeksi vaimon kanssa. Tässä iässä ne fantasiat pitää viimeistään toteuttaa, kuusikymppisenä se on jo vaikeampaa.

    • nate1

      Olemme pari kertaa kokeilleet kimppaa. Ehdotin vaimolleni kimppaa, mutta ajatuksenani oli että olisimme tavanneet treffipalstan kautta vanhemman miehen. Mutta vaimoni kertoi, että hän tuntee yhden varatun kaverin jolta hän voisi kysyä asiasta. Ja tämä kaveri onkin osoittautunut ihan ok kaveriksi ja pari kertaa ollaan naitu vaimoani kimpassa ja upeaa on ollut. Taas me tavataan lähiaikoina. Onhan se kiihoittavaa nähdä miten vaimo kiihoittuu kahden kyrvän käsittelyssä.

      • m333

        Oi tuo oisin ihanaa että vaimo saisi valita vaikka oisin siis vaikka tuttu suosittelen myös kokeilemaan kimppaa aivan mahtavaa


    • Olen 38v vapaa mies jota kiinnostaisi päästä vakiseuraksi naiselle tai parille. Mutta aikaisempaa kokemusta kolmannesta pyörästä ei ole joten miten tälläisessä tapauksessa pitäisi lähteä liikkeelle? No ensin tietty pitäisi löytää pari jonka kanssa synkkaa mutta entä sitten? Ensi katsoa heidän touhua ja sitten itse mukaan? Miten yleensä se ensimmäinen kerta kimpassa tapahtuu?

      • Voi jösses!

        Tavataan, jutellaan kaikkea kivaa, otetaan yhdet, riisuudutaan, aletaan toiminta.

        Noin se tavallisesti menee.

        Voi herra jee, tartteeko teille uusavuttomille tosiaankin kaikki neuvoa!


    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Moi vaan vielä kerran

      Kivaa päivää samalla. Kukaan ei kaipaa eikä rakasta. 💔🐺🌃🌧️☀️
      Ikävä
      329
      4169
    2. Naiselle varatulle

      Jos homma kariutuu kotona, niin saanko sinut ihan omakseni🙂??
      Tunteet
      25
      2458
    3. Minun täytyisi lopettaa

      Kaipaaminen. Siksi kun en pysty mihinkään. Tulee vain harmia kun kaipaan. Olen niin väsynyt, ei kiinnosta mikään, enkä e
      Ikävä
      25
      1633
    4. Naisiin ei ole luottamista

      Ainakaan useimpiin suurin osa hakee vain hyötyä miehistä tavalla tai toisella.
      Ikävä
      50
      1532
    5. Mies miten reagoisit jos

      satuttais näkemään sattumalta?
      Ikävä
      29
      1427
    6. Olet niin lähellä

      .... mutta en tiedä haluatko nähdä tai kuulla minusta. Minulla on ikävä sua, minua nuorempi nainen.
      Ikävä
      34
      1420
    7. Herätys nyt vittu!

      Laihduta hyvänen aika
      Ikävä
      125
      1383
    8. Hävetkäämme!

      Rydman saa jatkaa. Hymyili leveästi haastattelujen aikana. Mikä meissä on vikana kun tuollainen "mies" ministerinä?
      Perussuomalaiset
      95
      1292
    9. Tänään onkin hyvä päivä

      Selata koko päivän Tinderin hunajaisia naisia. Jospa löytyy se rakkaus. Vähän kuin pelaisi hedelmäpelejä. 💘🍑🍍
      Sinkut
      55
      1193
    10. Miksi rikkaiden pitäisi

      maksaa köyhien ja laiskojen verot, en ymmärrä tätä laskuoppia?
      Maailman menoa
      161
      1137
    Aihe