Lasse Viren

Hanz

MInne ihmeeseen voisi tarjota myytäväksi Lasse Virenin kultaista juhlarahaa/mitalia. Ompi joku 70 luvulla Munchen-Montreal kisojen kunniaksi painettu. Näitä painettu 500kpl ja on numeroitu.

8

360

  Vastaukset

  • taas näitä avuttomia ihmisiä. laita roskiin suosiosta. sen verran arvoton mitalli, että jos et saa eurolla myytyä itsepalvelukirppiksellä muun myytävän tavarasi mukana, niin muut myyntikanavat eivät maksa vaivaa.

   • Monessa keskusteluketjussa on laadukasta keskustelua ihan samasta aiheesta, kannattaa lukea näitä ketjuja eikä aina kysyä samoja asioita uudelleen.

    Minne myydä XXX on yksi yleisimpiä kysymyksiä, ja vastaukset aina samoja... laita huutokauppaan, laita myynti-ilmoitus, tai tarjoa jollekin kauppiaille... kannattaa lukea siis neuvoja joita täältä jo löytyy pilvin pimein.


  • No empä viitsis laittaa kirppikselle. Painoa mitalilla reilu 100g, joten jo romukullaksi myymällä saan siitä rapiat 2000€. Ajattelin vain että mahdollisesti jotakin hintaa nostattavaa keräilyarvoakin sillä voisi olla. En vain tiedä mihin tarjoaisin.

   • Tuskin siitä kukaan yli romukullan maksaa, näitä mitaleita löytyy kyllä...  • Ei ole tuo kyseinen harkko kyseessä. Kyseinen kapistus on pyöreä, muistaakseni 108g painoa. 18 karaatin kultaa, kaiketi Tillanderin painama/suunnittelema. En ole vastaavaa löytänyt mistään vaikka kuinka olen etsinyt.

   • Mitä Hanz olisit valmis maksamaan....
    Tämmönen olis kotona kassakaapissa :-)


  • Mitäs Lasse sanoo, kun yrität myydä hänen omia rahojaan? Miten ne on sinulle joutuneet?

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Britti kehuu Suomalaista terveydenhoitoa.

   MTV HS: Brittimies virui Suomessa viisi viikkoa tajuttomana hengityskoneessa – elämästä kamppailu juuri Suomessa oli onnekas sattuma Brittiläinen toi
   Maailman menoa
   81
   4351
  2. Sofia juhlimassa kavereiden kanssa

   Sofia nähty juhlimassa tämän illan aikana eri puolella Helsinkiä ilman Stefua. Onkohan tullut jo ryppyjä rakkauteen?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   86
   2920
  3. Nyt on kyllä Soffa juubassa

   Ihan känninen postaus. Partsielämää jee...alamäki vai putki
   Kotimaiset julkkisjuorut
   70
   2744
  4. Pitkän parisuhteen salaisuus, vai onko sitä

   Vuosia vaan tulee lisää ja tuossa se kumppani pysyy rinalla vaikka en ole mikään ihanne mies, kaikilla kai vikansa. Pitää vain hyväksyä toinen ja olla
   Parisuhde
   64
   1922
  5. Maskisekoilu riittäsi jo -STM!

   STM:n maskisekoilu vain jatkuu. Mitä ihmettä onkaan tapahtunut? Onko nyt menossa jälkien peittelyvaihe ja mielipiteitten hämärtämisprojekti? LUE TÄMÄ:
   Maailman menoa
   153
   1036