Growtopia ryöstö

9-vuotias liian kiltti poikani on joutunut useasti huijauksen kohteeksi Growtopiassa. Poika pelaa Growtopiaa isänsä luona, joten mahdollisuuteni todella vaikuttaa asioihin, on todella pienet.

Kysynkin nyt, että onko viimeisimmästä, tänään tapahtuneesta huijauksesta mahdollista saada kiinni enää ko henkilöä, tai mahdollista palauttaa hänen menettämiään tavaroita?

Tavaroiden arvo oli rahallista, sillä hän oli omalla rahallaan ostanut gemejä. Hän menetti 12 world lockia, 2 wl:n arvonen kaulahuivin, ja sateenvarjon joka on 1 wl:n arvoinen, joka maksaa 50.000 gemiä. 25.000 gemiä maksaa 9 euroa. Maa, jossa poikani nämä menetti, oli star board.

Olemme monesti sanoneet että ei saisi tuntemattomien kanssa mennä vaihtamaan mitään, mutta koska häntä on selvästi huijattu, olisi mukava jos osaisitte antaa neuvoja, kuinka saada ko tapaus kiinni tai muuta mikä hyödyttäisi tässä tilanteessa.
Ilmoita


192 Vastausta

Ketjusta on poistettu 11 sääntöjenvastaista viestiä.


For help with the game, visit the Growtopia forums or email support@growtopiagame.com, eli viestiä tuonne.

Englanniksi tietysi, jos itse et osaa, pyydä jotain tuttua. Tuollaiset keissit yleensä pystytään ratkaisemaan, mutta suosittelen vastaisuudessa olemaan tarkempi ja neuvomaan poikaa tarkemmin. Internet maailma on ilkeä tapa oppia elämää, mutta nykyään sitä on pakko oppia käyttämään.

Toivotaan että ei käy uudestaan ja että asia selviää, siunausta syksyyn.
Ilmoita
Ei kannata laittaa lapsen taplettiin tai puhelimeen tilille rahaa koska ne voivat joutua vääriin käsiin ja tunnen yhe poja jonka isälle ja äidille tuli noin 100€ lasku:-(
1 VASTAUS:
Ja uutisissa on ollut 4600e ja 7000e laskuja että varovasti vaan.
+Lisää kommentti
Olen Pelannut Itsekin Growtopiaa Paljon, Huijaukset Ovat Tullet Yleiseksi,Minulla On Neuvo, Tarvitset: 2wls Ja 200Gems, Sitten Tee Näin, Sano Chatissa /bc Buy 200 WoodBlockSeeds For Wl,And I Buy 200 Grass Seed For Wl. Sitten Kun Olet Tehnyt Sen Ja Sinulla On 200Woodseeds,200Grass seeds Yhdista Ne Ja Saat Wooden Paltfromeja Ne Ovat 200Per Wl Sitten Sano /bc I Sell 200 Wooden Platfroms For Wl,
Näin Saat Tuplattua Wlassi ::)) Toivottavasti Auttoi !!

Ps:Oli Kiva Auttaa Jos Auttoi
4 VASTAUSTA:
Olisi Kiva Kans Jos Saisin Kamaa Growtopiassa :)
Ihan Kaveri Pohjalta. :)
Mikä Poikasi Käyttäjä Nimi On?? Voin Auttaa Häntä.
Growe on paska
toki on yksi tapa että kuvaa huijauksen ja lähettää growtopian sähköpostiin tavaroiden varastaja saatetaan bannata koko pelistä, mutta varastettuja tavaroita ei palauteta.
KUKA VITTU VÄLITTÄÄ GROWTOPIASTA KUN ON PAREMPIAKIN PELEJÄ OLEMASSA
GGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGG
+Lisää kommentti
scämmäys on perssiistä
Ilmoita
Omasta se oli poikas vika et se scammattii valjovat ei tee mitään jos hän oli itse vaihtanut tai pelannut drop gamea
4 VASTAUSTA:
oo varovainen
Vaikuttaa silta etta ite oot scamer ku oot sen puolel
multa scamatiin 1 ice horse,d wings,g hood,wet set,riding.o.pot ja 4 dl pure ja 59 wl ;(
ja angel
+Lisää kommentti
Vitun paska peli stna
1 VASTAUS:
Asiaa
+Lisää kommentti
Veeällät hävis netin syövereihin.
Ei voi saada enää takas.
Ilmoita
Huoh..Miks se NY jollekin antas 12 wls!!?? Ei kaikki kantsi luottaa :P
1 VASTAUS:
Iteltäni hakkeroitiin 4 dls.....kantsii vältellä hakkereita:(
+Lisää kommentti
ole varovainen minuakinon huijattu
3 VASTAUSTA:
Jos omistaa maan jossa on sl ei kannata päästää ketään sisään paitsi omia kavereita.
moi ..Tietääkö joku miten poistetaan vanha /käyttämätön tili?? Poikani ryöstettiin kerran ja hän otti uuden tilin...no vanhan tilin nimissä ryöstetään toisia ja poikani saa haukkumiset...vitun hieno peli !!!!!
Kannattaa laittaa pelin supporttiin viestiä tai voi vaihtaa vanhan tilin salasanan kirjoittamalla väärän salasanan log in-valikossa. Siellä tulee vaihtoehto "Forget Password" tai jotain ja siitä kun klikkaa nii voi vaihtaa.
+Lisää kommentti
kannattaa sanoa että gropgame on kielletty ja tradetus ilman että toinen antaa mitään on epä järkevää
4 VASTAUSTA:
Ton ikänen vaihtaa vielä satasen setelin kahteen vitoseen, ne kaks vitosta kun on sen mielestä enemmän. Ei ne vielä tajua oikeastaan mitään.
kumipääkottarainen kirjoitti:
Ton ikänen vaihtaa vielä satasen setelin kahteen vitoseen, ne kaks vitosta kun on sen mielestä enemmän. Ei ne vielä tajua oikeastaan mitään.
älkää ladatko growtopiaa mullakin on tullut 1300 euron lasku kun mut huijattiin se on vain hacksi peli että sais kaikki pahoille mielille niinkuin mut
kumipääkottarainen kirjoitti:
Ton ikänen vaihtaa vielä satasen setelin kahteen vitoseen, ne kaks vitosta kun on sen mielestä enemmän. Ei ne vielä tajua oikeastaan mitään.
hahaha, sulla ei taida olla lapsia, tai et tiedä yhtään lasta. Kaikki lapset ton ikäset, tietää jo mitä raha on ja että satanen on enemmän kuin kaks vitosta. Ainakin oma pikku veli tietää. Mutta häntä ei voikkaan huijata missään. Osaa jo englantiakin ja on 10v.
naurettavaväite kirjoitti:
hahaha, sulla ei taida olla lapsia, tai et tiedä yhtään lasta. Kaikki lapset ton ikäset, tietää jo mitä raha on ja että satanen on enemmän kuin kaks vitosta. Ainakin oma pikku veli tietää. Mutta häntä ei voikkaan huijata missään. Osaa jo englantiakin ja on 10v.
Sanos muuta iso veli.
+Lisää kommentti
Hyvin moni ei anna takas ite pelaan ja monesti itellekkin käyny mut ne vaan haukkuu ei anna takaisin
Ilmoita
Ja sääli sitä POIKAA!
Ilmoita
Kyllä Tämä On Ihan Tavallista Growtopiassa Sinäänsä Koko Peli On Huijaukseen Tarkoitettu Itse Pelaan Growtopiaa Myös Minulta On Huijattu Jää Lohikäärme Joka On 75wl Arvoinen Otsin Sen Myös Omalla Rahalla Sen Siihen Peliin Ja Minulta Huijattiin Myös 28wl Ja Se Ei Kyllä Ollut Yhtään Kivaa Ja Vinkki (Voitte Ilmoittaa Huijauksesta Sivulle GROWTOPIA Ja Ilmoitat Pelin Tekiöille Siitä.
8 VASTAUSTA:
Ei ice dragon oo 75wls ostin sen eilen 20 wllään
Multa SCÄMMÄTTIIN ANGELIT WINGS KU OSTIN GEMEJÄ 100€ ja ne varastettiin että älkää pelatko sitä paskaa!
Multa scammattiin mammutti joka pli sillon 800wllaa..
Hei growtopiahan on vaan PELI. Ei sitä kannata ottaa niin tosissaan jos joku scammaa:(. Itsekkin jatkoin vaan eteenpäin ja unohdin scammaykset :). Annan sellasen neuvon, että ei kannata ostaa gemejä..
Itse sain jostain ihmeen syystä bannit enkä ole koskaan scammannyt enkä häckännyt mitään growissa on vaa liian helpporeporttaa joku ihan "läpällä" ois vaa iha mukava tietää että mitä sen vatipään mielessä liikku joka mut reporttas ilman mitään syytä (sinne lensi 14dls 59wls devilit black aura ja hyviä maita... ois vaa iha mukava tietää jos se on liikaa pyydetty................ps:growtopian koko pelin idea on varastaa ja saada houkutuksia, rikkoa hyviä ystävyyksiä varastamalla kaverin kamoja jos ne on parempia ku ittellä...........................................
Jäälohikäärme on 23-25wls pöhlö
Hyi vittu lopettakaa tommose paskan pelaaminen
Minutryöstettiin kirjoitti:
Multa SCÄMMÄTTIIN ANGELIT WINGS KU OSTIN GEMEJÄ 100€ ja ne varastettiin että älkää pelatko sitä paskaa!
Urpo miks sä ostit 100 eurolla tohon peliin grmei idiootti
+Lisää kommentti
Aika perus ite vaa huijaan kaikilt kamoja
Ilmoita
Tuu maahan nimelta manafarms siel saa apuu
Ilmoita
Tämä peli on tosi koukuttava. Pikkupojat uppoaa tämän syövereihin, ettei sen jälkeen paljon muut asiat kiinnosta.
1 VASTAUS:
Kyl tätä tytötki pelaa
+Lisää kommentti
Tiedän mitä tehdä laita pelin tekijöille sähköpostia he lukevat sen viestin jos se ei toimi mene mods mahhan siellä on raport room jos sekään ei toimi niin mä voin kyllä auttaa häntä
Ilmoita
Mikä sen pojan nimi on siina pelissä. pelaan itä peii mun nimi on KivesHikiKassuXD kannataa kijottaa
/mods jos siihen esim tulee @Jnenuine tai jotain @ tällä merkillä alkavia nimijä kannattaa esim näin lähettää /msg @STYX Ropi13 is scammer her scammed my 12 world locks. help me,,,,, esim.............
Scammer tarkoittaa huijausta. jos et saa mitään aikaiseksi lähetä postia growtopiagame@gmail.com------------
Ilmoita
Jos mahdollista, vanhemman pitäisi valvoa lapsen pelaamista niin ei tapahdu ikäviä kömmähdyksiä :)
Ilmoita
Tämä on näitämelämän kompastuskiviä, joista lapsi oppii. Pari vuotta eteenpäin ja hän nauraa tuolle menetykselleen, huijaa nyypiöitä minkä ehtii. Kasvattava kokemus se vaan on, maailma on epäreilu, jopa virtuaalimaailmakin.
Ilmoita
Terve, growtopiassa et voi saada tavaroitsi takaisin... Kuten pelin ohjeissa/säännöissä lukee, sinun tulee olla 12 tai tarpeeksi järkevä jäämättä huijatuksi... Growtopiassa älä luota muihin kuin omiin ystäviin jotka tunnet oikeassa elämässä! Toivottavasti voin olla avuksi teille kaikille! Käyttäjäni:Balza... Ps:Menetin 3000WL kasinossa... Uhkapeli ei ole hyväksi... Checkatkaa kanavani ja pyytäkää apua rohkeasti! www.youtube.com/pur3balzaxd
1 VASTAUS:
Multa scammattiin Devil Wings:( Itken vieläkin ; (
+Lisää kommentti
En tiedä häkkereitä, mutta käyttäjälleni on päässyt häkkeri!!!! Ja niitä on tullut nyt super palion!!!
1 VASTAUS:
Eine oo hackkereitä joki vaan tietää sun saliksen ei oo olemas semmost hackkii et pääsis toisen tyypille
+Lisää kommentti
Pojaltasi huijataan omaisuus uudestaan ja uudestaan niin kauan kunnes hän oppii olemaan antamatta tavaroitaan muille. Tämä toteutuu likimain jokaisessa monen pelaajan nettipelissä.
1 VASTAUS:
tulkaa mun maahan saateilmasii wllliiiii ja jälohikärme on 32 pölshöt.
+Lisää kommentti
joo mullekin kävi silleen
Ilmoita
menee maahan yes ja siellä on taulu johon kirjottaa scammerin nimi elikkä huijarin nimi sitten painaa ADD ja @hamumu sitten tekee asialle jotain sit bannaa pelaajan pelistä elikkä antaa vähän niinkun potkut pelaajalle sit se ei pääse pelaan sita pelii se huijari ja @hamumu on pelin tekijä mutkin on scammattu elikkä huijattu.
1 VASTAUS:
Iha vaa tiedokwäd noi maat mihi voi reporttaa nii oli ennen growtoken scammeja... ja ne ei toimi
+Lisää kommentti
no hauku sitä tyhmks
Ilmoita
VITUN PASKA HACK MENETIN VITTU 300WLS JA DEVILIT TOSTA JOS HALUAT KUNNON NIIN LÄHETÄ ponipoika8@gmail.com se on kunnon saatan siitä saa 6h 30level ja 3000wl se on KUNNON HACK EI MITÄÄ TOMMOSTA PASKAA MUN ISO VELI ON KOODARI LINNKKI TODISTE ON STREAMIA.COM JA TÄÄ ON OIKEA KKUNNON HACK PITAA LAITTAA VAAN UKON NIMI JA SALASANA
3 VASTAUSTA:
Ite yrität vaan varastaa -_-''
Ja hackkerointi on laitonta :)
HeroMonkeyGrowtopia kirjoitti:
Ite yrität vaan varastaa -_-''
Ja hackkerointi on laitonta :)
Jos nyt siitä lähetään niin...
1.Hakkeri on innostunut tietotekniikan harrastaja.
2.Crackeri on se mikä murtautuu sivuille ja tekee laittomuuksii.
3.modderi on sellai joka tekee eri ns. Modeja tietokoneella jotkut o huijausta jotkut toimii.

Ja minun kanssa on turha kiistellä asiasta sillä olen itse hackeri ja töissä netti poliisilla.
Ei ole mikää hackereitä, on vain tyhmiä pelaajia, jotka levittävät salasanojaan joka toisessa huijaussivustolla, jossa luvataan 1000000 ilmaista gemiä. Tai sitten pelaavat peliä jonkun toisen tabletilla/puhelimella eivätkä muista poistaa salasanaansa siitä.
+Lisää kommentti
Minut huijattiin tänään ja menetin wl. Maailma missä minut huijattiin oli lukalatte.
Ilmoita
Sun pojan kantsii opetella et ei pelaa drop gamea tai casinoa
Ilmoita
Tuo on aivan yleistä jos poikasi esim. On pelannut drop gamea pelin sääntöjen mukaan hänet saa scammata ihan vapaasti koska drop game on laitonta kuitenkin se oli poikasi oma vika sillä pelin ohjeissa sanotaan ettet saa koskaan tehdä tuollaista kuin antaa toiselle tavaroita "lainaan" koska asialle ei voida tehdä mitään jos poikasi on itse suostunut tuohon. Omasta mielestä on paljon parempi menettää tavaroita pelissä kuin oikeassa elämässä. Oma vinkkini on älkää ostanko niitä gemejä ei niitä tarvitse ollakseen hyvä pelissä oma omaisuuteni pelissä on ~400€ ja kaikki ansaittu rehellisin keinon .
1 VASTAUS:
Mä oon joutunu scämmätyks monta kertaa ja joskus jäin 70 wls tappiolle sadast wlast oon ollut joskus scammer mut lopetin koska se reilua lopetin sen kun tajusin miltä se tuntuu kun mut scämmättii
sen jälkeen oon vaan pelannu rehellisin keinoin ja nyt mul on taas 100 wls ei kannata luottaa muihin ellet tunne niitä kunnolla
+Lisää kommentti
Jos se ärsytää niin kanataa lopetaa growi multa scamatii devil wingsit 100 dl ja gold angelit jotka on 1000 wl
Mun nimi growis on maksu 177
1 VASTAUS:
Ja p*skat
+Lisää kommentti
poikas on tyhmä koska antaa kamaa toisille. muista että jotku vain esittävät noobeja eli aloittelijoita
Ilmoita
Minulta on sammutettu 2resurssit on lepää mutta kannattaa ostaa sit geenejä
Ilmoita
Itsekkin pelasin growii joskus pienenä , tiiän siihen yhen huijaksen jolla saat kamaa , ei tarvii lähettaa mitään sähköpostii , lähetä vaan /msg gamehack619 nimellä ja salasanasi ja saat gemejä , en oo varma toimii ko se enää , siitä on kauan kun pelasin nii. Voi olla et se on muuttunu mut käytännössä kirjotat siihen puhekuplaan /msg gamehack619 ja salasana( mikä se nyt onkaan)
1 VASTAUS:
Se gamehack619 on sun tyyppi ja koitat hackata pelaajien tavarqt että olisit rikkaampi pelaaja!oot scammer
+Lisää kommentti
Ottaa poskee huijariltta sit se antaaaa kamat takama
Ilmoita
sano pojallesi että ei luottaisi muihin kuin kavereeeeeeeihin
Ilmoita
Itse olen joutunut varmaankin noin 2-3 scammatuksi mutta jos minulla ei ole scammauksen jälkeen mitään tavaraa niin hankin uudestaan mutta kannattaa laittaa hamumulle tai sethille sähköpostia ja myös älkää ikinä menkö drop gameihin !!! se on laitonta ja jotkut scammaa mut jotkut mut ei voi olla varma itse olen pelannut growia varmaankin 2 vuotta eli nyt olen 13 eli aloitin 11 vuotiaana mut toivottavasti auttoi ;)
Ilmoita
ja voin käydä itse katsomassa tämän kyseisen maa
Ilmoita
MINUA ON HUIJATTU JA VIETY KAKKI TAVARAT JA 20 WL JA SE EI OLLU YHTÄÄN KIVAA JA 4 DRAGONII.....
1 VASTAUS:
Tuu maahan kapezunavsruus
+Lisää kommentti
Oikeesti!! Kuka ihmeen hack se oikein on?!! Voit sanoo pojalles ettei enää mee huijaukseen sillä öhöm!!!!!!!!!
Ilmoita
Hirveetä mä annan neuvon ei saa vaihtaa tuntemattomien kanssa mitään sit pysyy kamat:).
Ilmoita
Kannattaa kokeilla laittaa sähköpostia pelintekijälle jos ei auta niin \mods
Ilmoita
Tässä pelisaä pitää vaihtaa tuntematommien kanssa ja jos ei tiedä tavaroiden arvoja ja ostelee gemejä niin huonosti käy
Ilmoita
Ette ole tosissanne. . Hankkikaa elämä, ja oikeita harrastuksia lapsille. .
1 VASTAUS:
joo.. Ny oot kyllä vitun oikeessa.
+Lisää kommentti
menkää laittamaan support/growtopiagame ja report
Ilmoita
minuu on huijattu ja viety kaikki tavarat ja myös 40 wls ja se ei lllu kivaa ja viela yksi dl lukko
Ilmoita
Itekki pelaan ja multaki on scammattu paljon kamaa. Sano sun pojalle että se ei saa dropata kenellekkään mitään vaikka se oiskin sun hyvä kaveri ja lupais antaa takas niin ei hyvatkään kaverit niitä aina takas antais. esimerkiksi mun veli scammas multa dl vaikka ei sitä veljeltä voisi uskoa.
Ilmoita
Multa pöllittiin juuri äsken nado että jos joku kertois miten voi ilmiantaa niin ois kiva!!
1 VASTAUS:
Kirjota /report ja sen nimi
+Lisää kommentti
ei kannattaa ikinä dropata kama eikä mennä drop gameihin
Ilmoita
Voit Reporttaa Scammerin Ilmoittamalla siitä Modille Tai Lahettää
Sähköpostia Tähän Osoitteseen! support@growtopia.com Taisi Olla :)
1 VASTAUS:
Turhaa lähetellä posteja koska ylläpito ei vastaa kadotetusta/varastetusta digiomaisuudesta, tuo lukee jo säännöissä. PAras ohje kaikille pelaajille: ÄLÄ LUOTA KEHENKÄÄN. Älä edes parhaaseen kaveriisi (varsinkin jos olet alaaste ikäinen). Tilaisuus tekee varkaan ja varkaita on Growtopia täynnä.
+Lisää kommentti
Minun angelic scämmitiin ja siitä lähtien mä olen ollut huono pelaan
Ilmoita
Elikkäs nykyään kaikki sanoo tulevansa "Scammatyksi" joten voin auttaa korvaukseksi suuta mitä itse olen joskus silloin aikoinaan tehnyt eli "scam" mutta tulin itse "Scammatyksi" olin ihan murtunut ja silloin tiesin miltä toisista tuntuu joten annoin saamani kamat aloittelijoille jotka aloitti ja jos muistin nimen tein /mg (nimi) anteeksi annan kamari takaisin tulen sinne. Jos haluat apua aloitukseen tai tarvitset "WL" lähetä sähköpostiin tanskanenjoel322@gmail.com viesti jossa tulee olla grow id ja salasana. Ps. Anteeksi kaikki jotka eivät mahdollisesti saa "WL" muitakin on jotka alottaa tai tarvitsee "WL". :(
1 VASTAUS:
jatka vaa scammerin ja rupee hackkaan ni tulee ainaki dl paivas.............................
+Lisää kommentti
growtopia on täyttä syöpää hyi hel**tti mitä p*skaa
Ilmoita
Yksi tapa on opiskella tavaroitaan arvoja toinentapa on katsoa youtubesta videoita miten skammerit skammer kolmas tapa on kysyä vaikka joltain tutulta tavaran arvoa
Ilmoita
Menkää growissa maahan NASDAQ nii voitte kattoo tavaroiden hinnat... Ja se on ihan oma syy jos droppaa muille tai jos vaihtaa tavaraa jos ei tiiä sen arvoo ja jää tappiolle. Näin! Opetelkaa pelaamaan.
Ilmoita
jaaha jos sinulta scammataan eli varastetaan tavaraa reporttaa modeille eli:
1. kirjoita /mods ja katso ketka ovat pelaamassa
2. sitta /msg (sillemodille joka on pelaamassa ) ja kerrot mita sinulta ja miksi sinukta on varastettu tavaroita
ja jos modi saa taman viestin ehka tama pelaaja joka sinut ryösti saa BANNIT eli hän ei voi pelata Growtopiaa ehka jopa kolmeen kuukauteen. tee näin jos sinut on scammattu.
1 VASTAUS:
Ei toimi. Moderaattorit ei puutu pieniin varasteluihin eivätkä todellakaan banni ketaan vain koska joku laittaa viestiä tyyliin: Player ykaguva stole my pants and 100001 dls.

Ja mitä tulee näihin "huijauksiin" niin valtaosa niistähän on ihan uhrin omaa syytä. He uskovat että kaikki on reiluja ja droppaavat kamat kaikkien näkyville. Tilaisuus tekee varkaan ja kamat katoaa. SIitä ei voi muuta kuin koittaa viisastua. Jos ei opi niin kannattaa vaihtaa peliä.

Sitten nämä hackaukset:
- kaksi pitkä ja monimutkainen salasana! kirjoita se sitten paperille ja piilota se.
- Älä koskaan kerro salasanaasi muille. Älä edes parhaalle kaverillesi!
- Alä koskaan kirjoita tunnustasi/salasanaasi millekään sivustolla vaikka he lupailisivat miljoonia gemejä.
- Peli modet ei koskaan kysele sinun tunnuksia sähköpostilla/yksityisviesteillä (aivan kuten ei poliistkaan kysele pankkitunnuksia/henkilötietoja puhelimitse)
-Älä koskaan ikinä pelaa Growtopiaa (tai muutakaan peliä) omilla tunnuksilla toisen ihmisen puhelimella/tabletilla. Silä iso osa unohtaa pyyhkiä salasanan pelin muistista ja sen myötä menettävnyt tunnuksensa/kaiken omaisuutensa pelissö

Pari vinkkiä uusille pelaajille:
- pida aina oman maasi ovet lukossa
- älä päästä ketään maahasi liikkumaan ennen kuin olet lukinnut sen World Lockilla. Ja silloinkin varmista, että kaikki irtomaisuutesi on varmasti lukkojen takana. Sillä 95% pelaajista pöllii kaiken irtotavaran minkä vaan löytävät.
- älä ikinä droppaa tavaroita julkisilla paikoilla (drop gamesta tulee nykyään automaattisesti bannit jos moderaattorit huomaa)
- vaihtokaupoissa käytä vain ja ainoastaan TRADE-toimintoa. Älä droppaa vaihdettavia kamoja. Ja muista AINA tarkistaa mitä olet vaihtamassa ennen kuin painat ACCEPT-nappia
- henkilöt jotka lupaavat tavaroita/lukkoja sisäänpääsy maksuna ovat aina huijareita/varkaita!! Älä missään nimessä päästä heitä sisään maahasi.
- jos joku haluaa lainata jotain sinulta se tarkoittaa, että hän halaa varastaa sinulta jotain.
-
Ja muistakaa käyttäytyä. Kukaan ei pidä kiroilevistä ja ilmaista kamaa kerjäävistä aloittelijoista (noobeista). Keskustele asiallisesti, hanki ystäviä. Ja, HUOM, se että olet jonkun ystävä ei tarkoita sitä, että sinun olisi pakko liittää hänet oman maailmasi World Lockkiin. Pelaajat, jotka vaativat lisäystä lukkoon ollaksesi sinun ystävä on pelkkä varas ja huijari!!!

Siinä sitä olikin. Growtopia on loistava peli vaikka iso osa pelaajista onkin pelkkiä pellejä ja rosvoja. Mutta on tuolla meitä mukaviakij tyyppejä.
Jos englannin kieli luonnistuu niin pelin foorumilta saa paljon ohjeita ja vinkkejä. Googleen hakusanoiksi: GROWTOPIAGAME FORUMS
+Lisää kommentti
UUSI GROWTOPIA HACK LÄHETÄ OSOITTEESEEN suomigrowtopiahack@gmail.com Gmailissa Odota 1-5 päivää yleensä se tulee 2 päivässä Laita salasana ja nimi nii :O Pro kamaa
1 VASTAUS:
Laittaako joku oikeasti näille huojareille tunnuksensa ja salansanansa =/
+Lisää kommentti
minut on scämmätty ja minulta vietiin kaikki
Ilmoita
Growissa scammataan aina. Suomi24 tulis sairaan monta keskustelua jos kaikki valitais ku ne scammataan
Ilmoita
Voit Pyytää Lasta Lähettämään Viestin Moderaattoreille (msg)
Ensin Tee /mods niin näät mitkä modit on paikalla ja sitten
Msgeettää Heille Tapauksesta Pelissä (Englanniksi).
(Kerro Scammerin Nimi Viestissä)
Ilmoita
Aina kannattaa ottaa huijataan nimi ylös ja sitten mennä maahanmods ja rreportaasiniin voi saada kamassatakas jos ei saa kannattaa mennä growtopia foorumille ja ilmoittaa sen siellä
Ilmoita
Se peli on iha paska koska ite failasin siin 14dls. (1400 wls) . Ku enne growganothii ostin 2 electro magnifying glass 1450-1500wls each ja sit ne laski :( nyt ne on 600-700 jotai. Mua vitutti aluks mut ei enää koska oon lopettanu sen. en suosittele ees alottaa sitä pelii mun nimi oli DashForce.
Ilmoita
Moi,meidän pojalle kävi niin että kaveri otti pojan puhelimen matkaansa ja kaikki kamat hävisi.Osaisko joku kertoa kun poika pelaa ilman salasanaa eli ei vissiinkään kirjaudu järjestelmään niin pääseekö niihin maihin ryöstelemään jos itse ei ole pelaamassa.Voiko joku muu olla vienyt kamat kuin se jolla se puhelin on ollut.Puhelimen PIN koodin näköjään tiesi.
3 VASTAUSTA:
Siis otti puhelimen ilman lupaa vai. Se oli kii ja tiesi pinin...miks pelaa ilman salasanaa?
Ärsyttääkö?
MIkäli pelaa tunnuksella, jossa ei ole salasanaa voi todellakin menttää sekä hahmon että kaikki maat ja tunnukset. SAlasanattomat tilit ovat periaatteessa kierrätyskamaa. ELi jos meinaa pelata ihan oikeasti kauan aikaa niin EHDOTTOMASTI salasana (tyyliin af22HR357d53FF) käyttöön!!! Salasana paperille ja piiloon. Pelaaminen on turvallista kunhan ei kerro salasanaa kellekään ja ei hölmöile pelissä (esim. dropataan parhaat kamat yhtäaikaa... ja rosvo vie hyväuskoisen omaisuudet).

Mitä tulee pinkoodiin, niin jälkikasvulle kannattaa opettaa, ettei niitä saa kertoa kellekään. Tosin eipä sitä PINniä kysytä kuin käynnistys vaiheessa. Jos puhelimessa virta päällä eikä lukitus toimintoa ole käytössä niin ystävä(rosvo?) pääsee käyttämään kaikkia pelejä/ohjelmia/tiedostoja mitä puhelimessa on.
+Lisää kommentti
Minunkin poikani on joutunut siellä usein ryöstetyksi,siis kamaa viedään, huijataan jne. Kuuluu kai jollain tavalla peliin.. Mitä olen näistäkin viesteistä ymmärtänyt ja olen kyllä kuullut hänen huomaavan, että joku on vienyt häneltä jonkun, kun ei ole ollut juuri itse pelaamassa, mutta en sen paremmin tiedä. Mutta poikani ei myöskään ole 12 mikä on pelin ikäraja ja kun lukee pelin ideasta niin...no, juu vanhempi vois olla tarkempi, mut en mä ainakaan siinä jatkuvasti vieressä istu kun poika pelaa. Ja kyllä ei näköjään tässä pelissä ole luottamista edes ystäviin tai niihin sisaruksiin aina. Miten se kaveri puhelimen pin koodinkin tiesi ? et sai sen auki jos kiinni oli ollut.
Ilmoita
Um pls.. Sen pelin Ownerit on vitun kuspaita.. niita ei kiinnosta jos joku siina pelissa huijaa/varastaa tavaraa toiselta! ne ei ole kiinnostunut mistaan muusta kun hackkereista siina pelissa ja nytten siina uudessa "Growtopia Installer 2.18/2.19 on Malware Byte Mika On Malicous Software.. jos et tieda MALWAREn merkitysta etis Wikipediasta.. Eli ne sen pelin omistajat Katsovat tiedostosi lapi ja katsovat etta onko pelia hackkeroitu kyseisella kayttajalla.. Ja sori jos vaha epaselva teksti.... LOL
Ilmoita
Olen pelannut paljon Growtopiaa ja minuakin on huijattu niitä menettämiä wliä ei saa takaisin.
Ilmoita
Mailman paskin peli ikina siis mitä järkee on ja myös jos poika haluut jatkaa growtopiaa nii lopettaa sen droppauksen ja olla fiksu myös vinkki sun pojan kannattaaa säästää kamoja eika dropata
Vinkki jos katot sen perään mita se tekee niise auttaa ja aina ku et kato sen perään nii se ei saa pelata growtopiaa
Minutkin scammi Pelaaja Jepuz Scammi Wl 4 rippers Ja more
Jos poikas haluu gemei nii Lataa sille rootti ja game hackkeri nii se saa sit 9999999 gemii toivottavasti tuo auttoi
1 VASTAUS:
Juuri nuo ladattavat rootit ja game hack systeemit ovat se pääsyy miksi moni menettää hahmonsa/kamansa/lukkonsa. Toisin sanoen, ahneella on paskanen loppu. Pelaa rehdisti äläkä luota jokaiseen vastaantulijaan niin ei ongelmia.
+Lisää kommentti
Niin minun kin. Tytto oon gdoutopian kimpussa ja hanta
huijatin kans
Ilmoita
Jos haluat ilmaisia wllia lähetä nimesi ja salasanasi osoitteeseen konsta.saloranta@gmail.com ja määräpaljon halua wllia
1 VASTAUS:
Kaupantekijäisiksi menetät hahmosi, maasi, kamasi ja kaikki jo omistamasi lukot. Se reilu meininki :(
+Lisää kommentti
lähettäkää nimi ja salasana osoitteeseen kulliperse6968@gmail.com niin autan teitä saamaan dls :)
Ilmoita
ihan mahtavaa kiitos auttaj22 annoit minulle miljoonia gemejä omgg
1 VASTAUS:
Aikas huono yritys jopa huijarilta. Growtopiassa ei voi antaa kenellekään edes yhtä gemiä =D
+Lisää kommentti
Jos tua poika muistaa hujjaajien nimet hän voi reportat heista jos onnistun laittamaan growtopian tekijöiden linkin tahan voitte sita kautta bannata ne tyypit jotka tekivat nain
Ilmoita
kuka haluu kamaa tai gems kerro sun id ja salasana hackaan sulle 999.888 gems ja 5 devil ja muutakin koska lopetan growin ja mul on 9 devil ja 89929299292980.2 gemii ja 3 angel 12 ice drag
Ilmoita
Pystytkö siihen jos ei oo salasanaa?
Ilmoita
Muuten jos oot hackeri niin voitko hackata yhen maan sen nimi on freino riko vaan sisään pääsy
Ilmoita
Kannataa tehdä siinä vaiheessa jos luulee joutuneensa drop game maahan jossa yleensä huijataan niin tehdä /mods jos joku mode on online pitää tehdä /msg mode nimi ja reportata maasta mode voi auttaa asiaan mode on pelintekijä joka voi vaikka bannata huijaajan
Ilmoita
Jos haluat takaisin gemit mene gemgenerator2016.weebly.com
Ilmoita
Hei laita viestiä support@growtopiagame.com
Niin joku moderaator kattoo ja voi olla tukena ja hän antaa vinkkejä
Ilmoita
modeja ei nykyään enään kiinnosta scammit tai muut huijaukset itse lähetin videon mutta asialle ei tehty mitään joten ei vain kannata dropata kenenkään muitten maihin koska ne ovat aina huijausta :(
Ilmoita
sori en oo käyny tääl vähä aikaa mut haluuko joku siis kamaa voin antaa ku lopetin mut kuitenki hackaan kyllä kertokaa vaa salis ja nimi ei oo scam voin kertoo vaik mun puhelin numeron ku kamat on sil tyypil voitte vaihtaa saliksen
Ilmoita
mun kaverilta on pöllittiin 180wl arvoinen skeleton dracon
Ilmoita
Modeen ei ole uskominen. Niitä mikään oikeesti kiinnosta. Raha niitä vaan kiinnostaa. Taitavat olla itse pahimpia varkaita?
Ilmoita
voin auttaa häntä löysin nettisivun jolla hän saa ilmaisia gemejähttp://growtopiagemgrow.weebly.com/
Ilmoita
Itse en harrasta scamm tai hack mut aika säälittävää et jotkut yrittää huijata sähköpostilla toiselta kamoja. Jos nyt pitäis luetella mitä multa on scammatty
Nii 4 rippers 2 air robs 2 dirt :D 1 jade block
Ilmoita
Jos teiltä huijataan tavarat growissa menkää tähän sivuun GEMHACKW.WEEBLY.COM
Laitat sinne GROW TUNNUKSET niin saat noin tunnissa gemejä! Olkaa hyvät :)
Ilmoita
Olen Tubettaja Joka Tekee GrowTopiasta Videoita! Mut Ollaan Hackatty +2 Diamonond Lockia Ja Multa On Varastetu/Scammatty +7 Diamond Lockia!!
Kanava Nimi On: Sagro6
Ilmoita
mäki oon varastanu monelta kamoja:D
Ilmoita
Se joka pelaa jos se ei mene drop gameihin eikä mihinakään mis pitää antaa tavarat ensin.. ei voi tulla scämmätyksi itellä on 1800wl enkä ikinä ole ostanut rahalla mitään. Kannattaa olla tarkkana
Ilmoita
Moi

Voitkotullaxxl202maahan
1 VASTAUS:
En voi
+Lisää kommentti
Ei huolta! Tämä sovellus tuo mahdollisuuden palauttaa kaikki varastetut tavarasi!
http://bit.ly/2eydrry
Ilmoita
Joissain tapauksissa jos varastetaan hyvää kamaa saatetaan antaa takaisin koska tuo oli vielä "amatööri" kamaa niin ei noista nyt takaisin anneta
+25 000 gemiä ei ole 9€ vaan 100 000 on 9€ saateenvarjoa ei saa Storesta (ei millään pahalla)
Ilmoita
Growtopiassa ei kannata käyttää rahaa ja se on peli sitä ei kannata pitää liian tärkeänä silleen että jos menetät ihan kaiken vaikka joku saa tietää sun tyypin salasanan ja nimen niin ei sitten ota sitä liian vakavasti.
1 VASTAUS:
Niin, rahattakin voi menestyä pelissä. Toki jos aloittelijalla ei ole ketään joka opastaa alkuun niin pienellä summalla saa paremman startin. Itse sijoitin aloittaessa 20€, sittemmin jokunen euro tullut laitettua lisää. Nykyään monella kumma luulo, että pelien ei pitäisi maksaa mitä. Koodaaminen ja ylläpito maksaa, jotkut saavat tästä pelistä elantonsa. Jos pelistä todella pitää ja pelaa sitä vuodesta toiseen niin kymppi silloin tälläin ei ole summa eikä mikään. Jotkus ostaa karkkia, jotkut polttaa tupakkaa, jotkut ostaa gem packin.

Niin, ja mitään ei menetä kun tekee kunnollisen slasanas (esim. FRW16F42fFH44), ei kerro sitä kellekään eikä kirjaudu sillä peliin kenenkään muun puhelimessa/tabletissa. Tietty jos droppaat peliomaisuutesi jonkun toisen pelaajan läsnäollessa niin sitten tietty menee kaikki... =)
+Lisää kommentti
Moro haluuks hackaa tyyppien gt accounttei? lataa tää
http://www46.zippyshare.com/v/O7aP0K4v/file.html
1 VASTAUS:
onks tuo virus?
+Lisää kommentti
Laittakaa Suomihack112@gmail.com niin meikä voi hackaa wlia ja dl mut maksim rajat on 200 mut voin tehdä sen monta kertaa
Ilmoita
poika tyri johonkin traktori harvesterin ja kaulahuivin
Ilmoita
voiko joku auttaa???
Ilmoita
Hahahaaaa scammaily on kivaa growissa
3 VASTAUSTA:
vitun idiootti kai tiiat et saat vaan noob kamaa scammaamisessä riippuu pelaajasta kuinka idiootti se on mut scammays ei oo sallittu
Vaan idiootit jää scammeihin kiinni eikä scammaystä ole scammaaminrn ole kielettyä
Scammeresto kirjoitti:
vitun idiootti kai tiiat et saat vaan noob kamaa scammaamisessä riippuu pelaajasta kuinka idiootti se on mut scammays ei oo sallittu
vitun idiootti lopeta ton syövän pelaaminen ja hanki tyttis
+Lisää kommentti
Scammeist ei oo hyötyy koska joskus kun olin aloittelia sain vain jotain roskaa mita ei tartte
Ilmoita
Joo no siis on se tosi ikävää ku nää yli kiltit lapset menee hassaamaan rahansa johonki tyhmään peliin! Mullaki on lapsiakyl mut mä oon kyl kieltänyniilt tän mikä grovtopian. Siis joo mun lapset kul varmaa silti pelaa sitäsun niinpä kuvaan aina niiden näyttöö ja jos mä nään et ne pelaa sitä peliimielellään nii mä kiellän niiltä pornon viikoksi! Tää on mun mielest iha hyvä juttu pitää lapset kurissa. Niin siis joo lapsethan mä sain ton peten kanssa. Tavattiin ekan kerran sängyssä oltiin nuun krapulassa eilisestä että ei muistettu kumpikaan mitään! No mutta joo älkää siis pelatko sitä grovtopiaa lapsistanne tulee muuten idiootteja
2 VASTAUSTA:
Ai, sinä olet se poikani Peten huora!!!
Homotopia1 kirjoitti:
Ai, sinä olet se poikani Peten huora!!!
Terveisin peten isä
+Lisää kommentti
Oon pelannu tätä paskaa kyllästymiseen asti. Olen myös speedhackeroinut CheatEnginellä. Mutta noi vitun generaattorit ja kaikki vitun sähköposti jutut on vittu huijausta!! Kyllä pitää olla idiootti jos sitä ei tajua. Ja toi scammi juttu ei sillä että 9vuotiaat olis tyhmiä... Mutta scammin pystyy kiertää menemättä siihen. Jos jokin vaikuttaa epäilyttävältä älä mene siihen. PS aika paskapeli ton huijauksen takia ja muutenki....
Ilmoita
Tee uusi Käyttäjä ja laita siihen pitka salasana ja laitase lapulle muistiin mun kaverlita huijataa koko käyttäjä ja seteki uuden niin sitä ei ole enaa huijatta
Ilmoita
Oman poikasi vika koska teidän pitäisi valvoa poikanne pelaamista

Tilatkaa NotEvil Plays
Ilmoita
Kiukustunut

25.1.2017 21:09
moi ..Tietääkö joku miten poistetaan vanha /käyttämätön tili?? Poikani ryöstettiin kerran ja hän otti uuden tilin...no vanhan tilin nimissä ryöstetään toisia ja poikani saa haukkumiset...vitun hieno peli !!!!!
Ilmoita
On kyllä aika kova peli XDD
Ilmoita
Mut pelaako hän vielä
Ilmoita
-HALUATKO RAISKATTAVAKSI?

Ransu hoitaa homman!

Ransu Ramses raiskaaja käyttää vain arvokkaimpia BONDAGE -tuotteita. Saat laadullista raiskausta, jos soitat numeroon 358 44 2747933 ! Pääset Ransun huolellisiin käsiin.

Jos epäröit soittamista, voit toki vilkaista Ransun verkkosivuja: www.ransunraiskauspuoti.-
1 VASTAUS:
-Poikkesin tuossa pari päivää sitten Ransun Raiskauspuodissa. Olin kyllä todella tyytyväinen laatuun, ei ole mitään moitittavaa.
Ostin itselleni mukaan vähän viihdykettä: köyden ja dildon. Tuliaisiksi kaverilleni Piialle ostin samalla XXL -kokoa olevan dildon, ja Ransu on todella hyvä paketoimaan, plussaa myös siitä! Ransu saattoi unohtaa mainita, että mukaan saa otettua kätevän leimakortin; kun on ostanut kymmenen Ransun tuotetta, saa ilmaisen dildon tai jonkun muun, mitä satut tarvitsemaankaan.
Itse siis suosittelen lämpimästi, käy ihmeessä katselemassa jos sinullekin löytyisi jotain. Ransun puodissa on laaja valikoima ja hyvä palvelu!-
+Lisää kommentti
iteltä scammattu 400 e arvosta kamaa ei tosin tol taval ekast kerrast pitöis oppia opetelkaa huijaukset ja kamoi ei saa takad modit growis on paskoi jotka hengaa famous ihmisten kaa esim Help tai wicker10
Ilmoita
Mutkin on scammatty pari kertaa mutta mä oon saanut ilmaista kamaa täältä!
http:://growtopia5wl.weebly.com
1 VASTAUS:
Ei saatana yrität taas vaa scammaaa.
+Lisää kommentti
Multaki scämmättiin eilen 50000 wl ja super mega lokit joilla sai supervoimia ja niiden alvo oli yhteensä aivan todella paljon enkä tiiä mitä teen tartten varmaa super mega letendra winksit
Koska winx clubissa on aina hyvis keijuja jotka auttavat!
Ilmoita
Pelatkaa mainkläftiä ja robluxia.
Ilmoita
Multaki on scammatty
Ilmoita
voin auttaa
Ilmoita
Ota yhteyttä vaikkapa pelin kehittäjälle. Koska en minä tiedä, että viitsiikö poliisia tai jotain muuta tämmöstä paskaa sekottaa koko hommaan. Että kyllä pelistä voidaan antaa porttikiellot kuuleman mukaan. Itse en pelaa Growtopiaa, mutta ite tämmösiä vinkkejä annan.
Ilmoita
Arvoisa Herra,

Tarvitsetko kiireellistä lainaa aloittaaksesi liiketoiminnan tai tarvitset lainan refinansiolle, tarvitsetko lainaa velan maksamiseksi? Tarvitsetko lainaa ostaa auton tai talon? Jos kyllä ei enää huoli, tarjoamme kaikenlaisia lainoja kohtuuhintaan ilman luottotarkistusta! ota meihin yhteyttä sähköpostitse. Sähköposti: josephinharroldloanservices@gmail.com tai josephinharroldloanservices@gmail.com
Täytä lainahakemus:
1) Täydellinen nimi: ..........................
(2): Maa / valtio: ....................
(3) Tarpeellinen määrä: ....................
(4) Lainan kesto: ....................
(5): Puhelinnumero: ...................

Kiitos
Ilmoita
Aika noobi jos se skämmätää
Ilmoita
:DD kuka vittu on nii tyhmä että rahalla ruokkii yhteiskunnan syöpää
Ilmoita
imekää kyrpää
Ilmoita
ainaki oppii kantapään kautta
Ilmoita
hahhahahhahahahahahahhahaha

hahahahahhhahaha

hahahahahahahahahahahha

hahahahahahahahahahahahahah
Ilmoita
Ei kannata mennä jonkun maahan jos joku sanoo ”Tuu mun maahan” koska se voi olla drop game
Ilmoita
Ei ole mahdollista saada niitä kamoja takaisin ja olen itsekkin pelannut growtopiaa ja minuakin on huijattu useasti mutta siitähän sitä oppii ja huijaaminen eli scammaaminen kuuluu growtopiaan ja 12wls ei ole edes paljon
Toivottavasti tämä auttoi
Ilmoita
Thedinomies on hacker ja scammer scammas mun kaikkii kamat ja häkkäs mut
Ilmoita
Oon nähny ku se häckää save.datil
Ilmoita
Aina seki scammaa voispa vaa kuolla idiootti!
Ilmoita
Hyi growtopia
Ilmoita
Oma vika
Ilmoita
Minä pelaa itse growtopia ja mahdollisuus huijaaminen on noin 0.05%. Jos kertoa tämä account salasana minä pystyy tehdä asetus että huijaus ei mahdollista:)
Ilmoita
kirjoita tänne käyttäjänimesi ja salasanasi niin voin tehdä scammeista lopun ja donaa mun maaha nimi on mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmkk,mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmyuuyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Ilmoita
Tiiän kuinka vältätte scämmit, poistakaa peli. Vitun paska peli. mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Ilmoita
Growtopia on nettipeli jossa on hyviä ja huonoja puolia. Huonot puolet ovat niitä että growtopiassa on drop game ja casino. Molemmat ovat laittomia mutta pelaajat tekevät niitä silti. Multa scammattiiin Angel Wings jotka on 22-25wls ja maa joka on 10-12wls. Uusia scammeja ovat esimerkiksi se että kun olet pelaajan kanssa Tradessa, esim jos ostat vaikka weatherin 6wlla niin pelaaja laittaa weatherin ruutuun ja sitten kun painat accept pelaaja poistaa nopeaa weatherin ja painaa accept sitten kun et huomaa että pelaaja on poistanut weatherin ruudusta olette jo Traden loppu vaiheessa kummankin pitää painaa Do The Trade kumpikin painaa sitä ja huomaat että et saanut weatheria ja pelaaja sai wls. Tässä nykyajan gemit: 9,000gems 1,09€, 20,000gems 2,19€, 60,000gems 5,49€,140,000gems 10,99€.Wl on 2000gems jonka voit ostaa Storesta. Ja muista että nykyään tulee Global-System-Messageja jotka ovat scammmeja!!!!! Sinulle siis voi tulla että olet voittanut 3Diamond Lock! Mene osoitteeseen esim, GTDL.Com ja sitten siihen tulee että sinun pitää kirjoittaa oma käyttäjäksi pelissä ja salasana ja Gmail jolla käyttäjä tehtiin sitten kun olet laittanut niin painat accept. 1-7päivän päästä HUOM Voit huomata että kaikista maistasi on varastettu lukot.minulle kävi niin. Ja lopuksi, Jotkut hakkerit ovat pelaajia joilla ei ole kamaa päällä ja niiden nimet on yksin kertaisia esim Adhrin1 pelaaja seisoo piikkien (Death Spikes) Tai laavan (Lava Cube) vieressä ja kun lyöt pelaajaa( lyöt painamalla pelaajaa) pelaaja menee piikkiin tai laavaan hänelle ei käy mitään!!(Normaalisti pelaaja kuolee piikkiin tai laajasta hänellä menee hp:ta) Hän vain seisoo siinä! Kannattaa reporttaa pelaaja eli ota janoavain esiin ja paina pelaajan jakoavainta sitten paina Report Player ja Kirjoita englanniksi mitä hän teki. Sitten hänet saatataan bannata. Toivottavasti tästä oli apua!
Ilmoita
Itse suosittelen että teette diilin lapsesi kanssa, ja vaikka laskette kuinka paljon hän on käyttänyt growtopiaan rahaa. Sitten annat sen verran takaisin jos taloutenne on kunnossa
Ilmoita
Ei saa mennä heittelemään mitään eikä mennä mihinkään Dropgameihin varsinkin mun tekemään nimi Dropmasters28
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Growtopia ryöstö

9-vuotias liian kiltti poikani on joutunut useasti huijauksen kohteeksi Growtopiassa. Poika pelaa Growtopiaa isänsä luona, joten mahdollisuuteni todella vaikuttaa asioihin, on todella pienet.

Kysynkin nyt, että onko viimeisimmästä, tänään tapahtuneesta huijauksesta mahdollista saada kiinni enää ko henkilöä, tai mahdollista palauttaa hänen menettämiään tavaroita?

Tavaroiden arvo oli rahallista, sillä hän oli omalla rahallaan ostanut gemejä. Hän menetti 12 world lockia, 2 wl:n arvonen kaulahuivin, ja sateenvarjon joka on 1 wl:n arvoinen, joka maksaa 50.000 gemiä. 25.000 gemiä maksaa 9 euroa. Maa, jossa poikani nämä menetti, oli star board.

Olemme monesti sanoneet että ei saisi tuntemattomien kanssa mennä vaihtamaan mitään, mutta koska häntä on selvästi huijattu, olisi mukava jos osaisitte antaa neuvoja, kuinka saada ko tapaus kiinni tai muuta mikä hyödyttäisi tässä tilanteessa.

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta