Apua tarvitseva / Kiitos!

My way

Hei

Nyt on sellainen olo, että en näe oikein selkeästi asioitani, tai niitä on niin paljon. Olen kuin sumussa.
Jotenkin pelottaa tämä levoton olo. Ressi on kai iskenyt selkääni, sillä se on kipeytynyt, vaikkei ole muuten reistaillut. Muutaman mainitakseni.

Ero, työttömyys, opiskelu, avioerosta vaikeuksia, raha huolet, ja vielä menin ja ihastuin, ja petyin ja pahasti, vaikka mies onkin vielä ystäväni.
Olen 47v. nainen, kalat horoskoopissa.

Mitä näkyvissä? Valoa vai lisää ongelmia?

Kiitos paljon!

1

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 4 Smile

      En oo oikein vedossa tänään ja varaudu suht sekavaan selontekoon :)

      Mennyt
      Ihan ensimmäisenä tuli kohtalon kortti ja heti perään eron. Ja kun kolmas kortti on voitonvaunut, näkisin että tää ero, joka sulle on tullut - on tullut sulle, itsesi siihen juurikaan voimatta vaikuttaa. Muutosten tuulet alkaneet puhaltaa ja niissä oot haalinu hartioilles turhan paljon kannettavaa. En tiedä, ootko vaalea, mutta sellaisena täällä joku nainen näyttäytyy ja matkassa on ollut myös jopa ylitsepursuavaa onnea. Tuo herttakuningatar on mulle vaikea kortti. Se kun voi tarkoittaa myös kypsään ikään ehtinyttä naista, tai sitten lämminhenkistä, myös tunteellista naista..

      Nyt
      Maailmalta kiirii uutisia ja nyt täällä on sitten vaaleahko nainen - tiedä sit tarkottaako tää, että saat kuulla uutisia, joitten takia kilpailutilanne on väistämätön. Kuitenkin.., suhtaudut tähän perin kevyesti - kyseessä on aineelliset asiat ja kun tässä on vielä, että koskee jotain juttua jossa oot kokenu tullees syrjäytetyks jollain tapaa - tässä löytyis sopusointua ja selkiintymistä asioihin.

      Tulee
      Vaikka edelleen kohtaat vaikeita aikoja, kuitenkin oot jo pahimman vaiheen ohittanut. Kotiin liittyvissä asioissa uutta vakautta, etenet vaikka silmät suljettuina - siltikään hoirjumatta, vaikka ympärilläsi kuinka kuohuisi. Jokin viesti nimittäin luo tällaisia asioita, ehkä tuo viesti tulee joltain, jo paljon elämää nähneeltä henkilöltä ja siten tasapainottaa sun riehuvaa maailmankuvaasi.
      Edelleen tilanne kuitenkin on perin ailahtelevainen ja se ahistaa sua, mutta täällä tarjotaan myös uutta tilaisuutta ja se, miten siinä onnistut - on kiinni täysin sinusta itsestäsi. Rohkeutta se vaatii kyllä. Nyt tähän tuli rahasopimusasiat ja ristiverinen aikuinen mies.
      Elelet toiveikkaana ja kun katsot vain tosiasioihin, alkaa luottamuksesikin palailla hiljalleen. Jossain jo pitkään jatkuneessa jutussa, sun pitää osata ratkaista mitä teet ja onnistumisen kanssa tarvit kaiken tahdonvoimasi.
      Noh.., ajattelit että oot saanu jo hetken vetää henkeä, kun tulee joku viesti. Tää voi olla aika ravistelevakin juttu ja kun tässä on kyse jostakin, sinulle läheisestä ihmisestä - tässä saattaa jotakin osaa näytellä myös virkamies. Jotakin sulle ehdotellaan ja stressaannut oitis.
      Työasiat ja tyytyväisyyttä kun alkais pikkuhiljaa kirkastua silläkin rintamalla asiat. Koti oikeinpäin, mut joku asia, joka paljastuu sulle jonkun viestin välityksellä - alkaa vaivata sun ajatuksias.
      Sun tekis hirveesti mieli kimpaantua, mut nyt pitää osata pitää jalat maassa.Jokin yllättävä viesti tulossa, jonka ansiosta tajuat, että jokin on seissyt tielläsi, jos menestymistäsi ajatellaan. Taiteilua valintojen kanssa asian tiimoilta.
      Sit tulee kyl täysin puun takaa jotain, jota sun on aika vaikea sulattaa. Vaaleahko aikuinen mies, jopa hyväksikin ystäväksesi luonnehtimasi henkilö, saat kuulla jostain ristiverisestä naisesta, joka on eri paikkakunnalta ku toi karvakoura..
      Nyt tänne tuli, että joudut asettelemaan pikkusen arvojasi uudelleen ja sitä, että noinko nyt pitää tarttua tilaisuuteen. Illan hiljaisina hetkinä näitä paljon pohdit, pohdit romantiikkasi tiellä tepastelevaa naista ja se tuo roppakaupalla haasteita sydämen asioihisi.
      Tulevaisuuden suunnitelmien tekoa ja isoja muutoksia niissä. Tämä voi tarkoittaa myös sitä, että on osattava päästää vanhoista, kannattamattomista asioista irti ja luoda uutta. Paljon tätä pohditkin, etenkin kun kaikki ei ihan niinku strömssas mennytkään, mitä tulee johonkin eri paikkakunnalla asuvaan ihmiseen liittyen, mutta kas kas.., vaalea (lue: blondi) aikuinen mies saapastelee lopuksi tänne ja sulla on kaikki syy iloon ja juhlaan, kun asioissasi tapahtuu vihdoin oikeus..

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      112
      8791
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      39
      2623
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      128
      2371
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      1989
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      14
      1736
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1540
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1497
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      9
      1427
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1296
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1219
    Aihe