Nyt lehdessäkin on

kokoomus

todistettu vankka mielipiteeni noista kahdesta, vähiten luottamusta nauttivat ovat soini ja räsäskä.
Tää kristitty on aivan mahdoton, se puhuu totena sellaisista laista, mitä ei ole edes olemassa. Tai sitten raamatun sanoma menee maallisen lain edelle.
Tuo pallovatsa onkin sitten niin kiero olevinaan kun sai kerran ihmiset uskomaan itseensä, mutta sekin humputus on tullut käsille.

12

209

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 15+6

      Kokoomus on iha perseestä eikä nauti minkään valtakunnan luottamusta Riihimäellä.

    • 9+5=11

      Niin koska Kokoomus ei ole tuhoamassa Riihimäkeä. Demarit tuhoaa pala palalta suomea ja myös riihimäkeä. Demareilla on vankka kannatus terroristien ja vandaaleiden keskuudessa. Hämeenlinnassakin Demari onnistui hassaamaan 1,2 miljoonaa kaupungin varoja autokauppaan jota ei koskaan pystytetä.

      • kokoomusSUCKS

        Ennemmin haaskaavat taivaantuuliin ja ties minne,kuin käärii omiin taskuihin niinku kokoomuslaiset. Ja maailma tuhoutuu kumminkin,mitä sitten vaikka tuhoisikin.


    • demaritsucks

      kokoomusSUCKS nimimerkki kertoo kaiken millä älykkyysosamäärällä riihimäki operoi etenkin demarit.

    • Järkikäteen

      Ei nauti Räsänen puolueensa eikä kansalaisten luottamusta.

    • mokaamus

      Käsittämätöntä että joku EDELLEEN äänestää kokkareita, kaiken nykymenon jälkeen. Mutta suomalaisethan eivät ole penaalin terävimpiä kyniä mitä äänestämiseen tulee...

      • sorvankylä

        PANETTAAA


      • kokoomus

        mokaamukselle.. En pidä käsittämättömänä äänestää kokoomusta(omalla äänelläni ei ole tämän kanssa tekemistä). en tiedä minkä maalaisia ne terävät kynät siellä penaalissasi ovat, mutta kyllä ohi menen ja lujaa kun persuista tai uskovaisista puhutaan puhutaan.
        Onhan täällä jossain ketju missä jo sydämmeni kyllyydestä parjasin räsäskän touhuja. pallomaha onkin sitten niin ulkona, ettei enää edes hävetä sen puheet, alkuun tunsin myötähäpeää, nyt vaan naurattaa se tapa millä koitetaan ihmiset saada enen vaaleja niitä juttuja uskomaan.
        Ei ole soinillakaan terävää kynää.


    • ikuinen fani

      Päivi Räsänen on parasta, mitä Riihimäellä on ollut koskaan tarjottavana. Päivi on suoraselkäinen - toisin kuin monet muut - eikä yritäkään miellyttää kaikkia - kuten moni muu poliitikko . Päivillä on 100 % luottamukseni. Kristilliset arvot uudelleen arvoon! Räsänen on ehdoton mielipiteissään, mutta ajattelee ihmisten omaa parasta. Tätä eivät kaikki halua tajuta. Ensi vuoden edusk vaaleissa tulee taas tuhansia ääniä, ja hyvä niin.

      • kokoomus

        Aivan hyvin räsäskä voi olla parasta mitä täällä on koskaan ollut, mutta olisi pysynyt vain pois kaikesta missä tämän maan asioista päätetään. Juuri ne ehdottomat mielipiteet ja puheet siitä tekeekin niin hupaisan. Paaterokin sivusi ihmettelyllään kaikkea, puhutaan ja perutaan asioita.Nyt kun poliisipomo on eläkeiän kynnyksellä, paremmin voi suunsa avata asioista, toivoisin että kirjoittaisi pian muistelmansa.


    • hjkas

      Räsänen on ollut ainoa osaava ministeri hallituksessa. Tästä käy esimerkkinä, vaikkapa Schengen-alueen laajentamisen torppaaminen. Schengen alueen laajentamistahan kannattaa mm. nyk. pääministerimme.

      • kokoomus

        Ei räsäskä sellaisia yksin pääse päättämään, mutta on kai järjenhiven sitten sanonut sillekkin, että rajavartio- tulli-ja poliisi on jo kynitty hänen aikanaan puille paljaille, kaikkinainen kulku ei niillä resurseilla ole enää mahdollista.
        Pääministeri lähti pyöräilemään ja miettii maailman pahuutta. harmittelee kun Rädyn kannatuskin meni ihan pyllylleen, vaikka hän sen synneistä armahti.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      135
      5429
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      33
      3355
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      17
      1873
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      23
      1855
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1695
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      72
      1542
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      12
      1443
    8. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1327
    9. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1326
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      21
      1295
    Aihe