Pikkusen hakoteillä Joensuun paikallislinjaliikenne

Äkäinen matkustaja

Johan se on kumma, kun bussit vaan hurahtavat pysäkkien ohi ottamatta matkustajia kyytiin. Kuka maksaa taksin, kun ei kerkeä esim. junalle? Ja turha sanoa, olis lähtenyt aikaisemmalla bussilla, kyllä asiakkaiden vaan pitää mahtua bussiin. Joten Joensuun kaupunki, lisää rahaa Savo-Karjalan linjalle, että ajavat tiettyjä reittejä kahdella bussilla aamuruuhka aikaan. Ja savo-Karjalan linja, kouluttakaa kuskit erottelemaan edes erinlaiset lippu systeemit. Kun olen ostanut piippakortille 40 matkaa, kuski väittää että en saa maksaa sillä ystävääni. Aikatauluvihko kertoo toista, kun on ladattu matkoja, voi maksaa sillä useammankin henkilön. Voi veljet tätä bussiuudistusta.

8

346

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ohikulkija_

      Näytitkö pysäytysmerkkiä. Kun muutin paikkakunnalle ihmettelin sitä, että ihmiset eivät näyttäneet pysäkillä odotellessaan bussille pysäytysmerkkiä ollenkaan. Osasihan se ainoa bussi tietenkin siihen pysähtyä muutenkin, mutta hieman oudolta se kuitenkin tuntui. Itse näytän aina pysäytysmerkin eikä bussi ole koskaan ohi ajanut. Olisiko uudella liikennöitsijällä hieman isommista kaupungeista tulleita uusia kuskeja, joille pysäytysmerkki on itsestäänselvyys.

      Voihan kyse olla jostain ihan muusta. Ihmettelen vain miksi siitä tänne kirjoitat. Kail laitoit reklamaation liikennöitsijälle?

      • mennään bussilla

        Ei ota bussit kyytiin ei, johan sen Itä-Suomen uutisetkin kertoi 25.8 Kaupunki ei ole antanut vielä lupaa ajaa kahdella bussilla aamun ruuhkavuoroja. Joten bussit hurauttavat kylmästi ohi pysäkin, kun ei matkustajia enää mahdu. Rahastahan tässäkin on kysymys. On nää uudet bussiaikataulutkin osin tehty ihan hooposti, ei voi ymmärtää. Mutta kuka maksaa ne taksilaskut, kun on oikeesti kiireellinen meno? Kaupunki vai Savo-Karjalanlinja?


      • Hönö

        Pysäytysmerkki on ehdoton. Jos jokaisella pysäkkikatoksella köhöttää joku hönö istumassa ja bussi kysyy jokaiselta tullaanko kyytiin vai ei? Mitähän tuosta seuraa? Sitten ollaan myöhässä ja valitetaan.....Osa autoista ajaa eri reitillekkin siirtoajossa yms. eli tuskin joka ohiajavaan bussiin edes otetaankaan...Lippuviidakko hittoon, Kontiolahdelle ja Joensuuhun samat hinnat, 4 euroo aikuiselta ja lapsilta 1 euro...Loppuu rahojen kanssa vekslailu kuskien kanssa. Ja lipputuotteita vain yks, joissa huomioitu jo valmiiks eläkeläis-ja opiskelija-alennukset....


    • siinäpä syy

      Jospa olit jo pysäkillä äkäisen näköinen hapannaama ja sen takia kuski ei uskaltanut pysähtyä ja pyyhälti ohi, kannattaa miettiä ilmeensä valmiiksi kun bussi lähestyy.

    • bussimatkustaja

      Mitäs tuosta jos muutama ajaa ohi,myöhästyy ne oppilaat kumminkin vaikka bussi ottaisi jo ekakerralla kyytiin.Nyt bussit tulee myöhemmin keskustaan ja sen tarkoitus on houkutella ihmisiä muuttamaan keskustaan.

    • kurssilainenjns

      Olen kurssilla aikuikoulutuskeskuksessa.Ennen voin ajaa bussilla mutta nyt aikatauluja on myöhästetty niin ei riitä aika että kävelisin keskustasa.Pitäisi lähteä kello 6 bussilla.Nyt joudun ajamaan henkilö-autolla.Helvettiin nämä logistikot Joensuun palkkalistoilta ja ammattilaiset suunnittelemaan aikatauluja.

      • hämmästynytmatkustaj

        Nyt järjestivät jatkokuljetuksen keskustasta Aikuiskoulutuskeskukseen mutta jatkokuljetus lähtee viisi minuuttia ennen kuin matkustajat saapuvat keskustaan.Bussi on jo Aikuiskoulutuskeskuksella kun sen matkustajat tulevat keskustaan.Varmaan tarkoitettu että matka jatkuu seuraavana päivänä.


      • hako tiet
        hämmästynytmatkustaj kirjoitti:

        Nyt järjestivät jatkokuljetuksen keskustasta Aikuiskoulutuskeskukseen mutta jatkokuljetus lähtee viisi minuuttia ennen kuin matkustajat saapuvat keskustaan.Bussi on jo Aikuiskoulutuskeskuksella kun sen matkustajat tulevat keskustaan.Varmaan tarkoitettu että matka jatkuu seuraavana päivänä.

        Pikkusen. Hakoteillä. Paikallis. Liikenne. Eipä. Hakoteillä.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      90
      1260
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      151
      1056
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      63
      797
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      14
      750
    5. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      290
      706
    6. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      60
      694
    7. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      688
    8. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      39
      661
    9. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      60
      648
    10. En oikeastaan usko että sinä tai kukaan

      Olisi oikeasti ihastunut tai rakastunut. Se on joku harhakuva joka minusta miehestä syntyi. Ja kun se särkyy, niin "tunt
      Ikävä
      42
      634
    Aihe