Korrekiin tyytyväinen

onko muita?

Olen aiemmin hifistellyt kauan eri merkkisillä kalliimmilla vahoilla kuten Mequiar's, Dodo, AutoGlym, Chemical Guys jne. Kokeilin ekan kerran -ennakkoluuloisena- tuttavani suosituksesta autooni ennen talvea viime syksynä Korrek Kestovaha TFX:ää. Helppo oli levittää ja poistaa, ainoastaan vahva liuottimen haju oli erona jenkkivahoihin. Kiilto oli hyvä ellei suorastaan erittäin hyvä, vesi helmeilee päältä ja talven suolakurakin oli helppo pestä pois Korrekin autonpesuaineella. Puteli vahaa oli vieläpä halpa.

Onko muita jotka ovat tykänneet Korrekista?

6

224

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 46474356

      Itse olen aiemmin aina käytänyt Korrekin kestovahaa. Nyt kokeilin pari kertaa kesällä Autoglymin punainen kultainen käsittelyä ja petyin erityisesti siihen kuinka lyhyen ajan kiilto säilyi. Heti vahauksen jälkeen oli ehkä hitusen kiiltävämpi kuin kestovaha mutta 3-4 viikon jälkeen Korrekin kestovaha kiiltää paremmin.

      • on noita testattukin

        olikohan kyseessä kuitenkin mutu vai tieto. Autoglym ei ole kiiltävimmillään heti vahauksen jälkeen vaan muutaman oikeanlaisen pesun jälkeen. Kestoon on vaikea ottaa oikeasti kantaa, sillä olosuhteen on Suomessa niin pirun erilaiset eri aikoihin jne.


    • suojaa vai kiiltoa?

      Niinpä, toiset vahat kiiltää ja toiset kestää. Eiköhän nuo jenkkiläiset ole suunniteltu hieman toisenlaisiin olosuhteisiin kuin suolaan ja rapaan.

      • Korrek myös....

        ...kiiltää. Edellinen auto oli perusmusta väri, nyt valkoinen. Molemmissa Korrek Kestovaha päällä ja kiilto mahtava. Se tulee kunnolla esiin ensimmäisen vahauksen jälkeisen pesukerran jälkeen. Kun jatkossa kesäaikaan pesee auton Korrek autopesu-shampoolla ja talviaikana Korrek Liuotinpesuvahalla, pysyy auto kiiltävänä ja lika lähtee todella hyvin pois. Myös kesällä keulaan jääneet hyttyset tuntuu lähtevän Korrekin pesuaineella pois paljon paremmin kuin vaikkapa Mequiarsin tai Glymin shampoilla. Kyllä näköjään Suomessa osaavat tehdä maahamme sopivat autovahat ja pesutökötit.


    • Bio-Korrek ?

      >> Kyllä näköjään Suomessa osaavat tehdä maahamme sopivat autovahat ja pesutökötit.

      Kuinka paljon auton pesuaineilla globaalisti raskautetaan ja myrkytetään luontoa, josta viimekädessä itse olemme riippuvaisia?

      Takavuosina sain lahjaksi luontoystävällisen auton pesuaineen, joka ei saastuta luontoa ja pohjavesiä eikä myrkytä ympäristöä, mutta jonka nimieä en enää muista. Puhdsti auton maailipinna hyvin rospuuttokeleissäkin.

      Olisi toivottavaa, että myös puhdistusteollisuus kokonaisuudessaan pakotettaisiin ponnistelemaan mahdollisimman suuressa määrin luontoa myrkyttävistä aineista eroon.

      Ps. Kuinka paljon hyllymetrejä onkaan pelkästään supermarketien kodinpuhdistukseen tarkoitetulla osastolla...lienee todella hyvän katteen businesta kun kalliisiin tv-mainoksiinkin vaikuttaa riitävän rahaa aivan loputtomasti kulutajia tukehduttavaan määrään asti.

      Tonen vastaava on kosmetiikak ja kaikki kehon puhdistukseen liittyvä. Aivan valtaisa 'kemiran' ala sekin.

      Jätevedenpuhdistamot (joiden toiminnasta maksamme laskujemme yhteydessä) ja jotka meille myös juomakelpoista vettä varaavat ottavat mittaamattomat määrä tuota kodin pesuteollisuuden myrkkykemiraa laitteistoihinsa.

      Tämän sanottuanikin joudun hakemaan jonkin autovahan lähipäivinä, joka riskeeraa olla jotakin muuta kuin luontoystävällinen. Mikäli hyllyssä olisi luontoystävällinen Korrek, niin toki sen valitsisin.

      • luonto,...

        Kaikki nuo autohoitotuotteet ovat myrkkyä luonnolle. Ikävä kyllä. Joka tapauksessa maapallomme luonto on jo menetetty, ihmiskunta tuhoaa sen kovaa vauhtia hakkaamalla metsät asuntojen ja motareiden tieltä, saastuttamalla meret myrkyillä ja muovijätteellä jne, ja tupruttamalla hiilidioksidin ilmaan.

        Koska olen jo henkisesti luovuttanut asian osalta, en enää jaksa tapella tuulimyllyjä vastaan.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      140
      4185
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      124
      1640
    3. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      70
      1436
    4. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      283
      1412
    5. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      18
      1274
    6. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      48
      1160
    7. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1141
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      1096
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      60
      1081
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      61
      1050
    Aihe