Yleinen RENUAMISPÄIVÄ

Tavis1.9-14

Kaikki kynnelle kykenevät, mitä lie tarkoittaneekaan nyt 1.9-14 viettämään yleistä Renuamispäivää ja loskakauden avajaisia. Ne jotka eivät omista renua voivat juhlistaa päivää Renault konjakilla ja huitomisella (käy muutkin kippurat ynm. vastaavat) Pakko ei oo osallistua, jos ei taho. Nirpat ja pantapäät älkööt vaivautuko. Ei vielä yleinen liputuspäivä virallisesti tai muutenkaan, paidanhelma riittänee toistaiseksi, mieluiten ruosteinen, ai niin, eihän se renu ruostu, mutta olkoon kuitenkin näin, jos vaikka se ruostuisi.

11

156

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Vetelijä

      Vedellään Toyotia käyntiin tuona aikana, vuosimallit 2012-2014, niistä ei edessä oleva vetolenkki ei vielä ole ehkä ruostunut poikki

    • reenöö

      Kiitos paljon kun muistutit tuosta juhlapäivästä. Taidankin lähteä aamulla töihin omalla Renulla ihan rinta rottingilla.

    • pierru lemuaa

      Renutaan ja sit lemutaan renuus!

      • renooo e le meljööö

        Kuten huomaamme ranskalaisten vastustus on infantiilien hommaa...


    • Aki Renöööö

      Ei se renutus ole rajoittunut yhteen päivään. Milloin vaan jos rupeaa renuttamaan, niin Clio odottaa katoksessa, ei kun tien päälle ja kenkää. Joskus harvakseltaan pitää kyllä käydä tankkaamassakin.

      • Tankkaamassa

        kyllä, hieman kun lorauttaa hajuvettä tankkiin, niin on pitkä jono takana nuuskijoita, kyllä ranskalaiset ovat sytee monamuur kansaa kaikessa, rakastavat työtäkin niin paljon, että ei tahdo tulla valmista.


    • Vuosipäivä

      Ja niin on kohta vuosi renahtanut epävirallisesta renuamis päivästä, kylläpäs se aika rientääkin ja lapset (eivät omat) kasvaneet, kuin syyssienet konsanaan. Niin mutta asiaan, kun lähdette tätä, jo pieneksi traditioksi muodostunutta epävirallista renuamis eli toisten mielestä hyvien ajo-ominaisuuksien päivää vastaan ottamaan, ehkä viettämäänkin, niin huomioikaa kanssa autoilijat, erityisesti myös polkupyöräilijät ja muutkin kulkijat, siruetanoista ja muista vastaavista ei niin suurta lukua. Kun niin monen monitusta, omituista päivää onkin, on tämäkin vain yksi päivä toisten joukossa, tehkäämme siintä renuamisen arvoisen, vaikka se ranskalainen voimala ja renu ei toimisikaan, eihän ne toimi ei, se ei käy, ei käy ei, se. No, onhan se jo tiedetty pitkään, kun ei käy, niin ei käy. &¤(!

      • relluellu

        Hyvä kun huomasin että tämmöinen päivä on ovella. Juhlan kunniaksi Meganessa raikaa ranskalaista musiikkia, muutkin saa nautiskella kuin kyytiinpyrkineet.

        Ja EII, en tarkoita Pariisin varpusen tekotaiteellista sorrauttelua vaan BB:n Je t`aime moi non plus. Siinä muistaa taas että kyllä raskalaiset ymmärtää elämän pieniä ja isoja nautintoja.

        Ja ratin takana rentoutuu jopa mielenosoitukselliseen rellotukseen sen saaplarin sakkojen korotuksen takia. Harvoin olen valoissa jäänyt toiseksi enkä ikinä ohituksen jäkeen siihen eteen mummottelemaan. Mutta hoitakoon aina tärkeillä asioilla ajelevat Audikuskit valtiontaloutta tästälähtien.


    • Renaultiskelija

      Taidan lukea Renault-palstaa ihan ensimmäistä kertaa, vaikka on minulla Rellu ollut itsellänikin, vuosimallin 1974 Renault 12 vuosina 1979–1982. Kananpojankeltainen! Tuntui ihan kuin autolla olisi ajellut, Kupla-Volkkarin jälkeen!

      Joskus vuosikymmentä myöhemmin koeajoin Renault 21 GTS:n ja yllätyin sen kovakulkuisuudesta. Eihän niin lujaa olisi saanut ajaakaan, edes moottoritiellä, mutta onneksi ei sattunut ratsiaa kohdalle ja kortti pysyi taskussani (sillä kertaa). Ja onneksi tuo rikos on jo vanhentunut. Tuli sitten kuitenkin haksahdettua toiseen merkkiin.

      ”Mustia Relluja” olen sittemmin ostellut silloin tällöin, vähän sen mukaan, onko se vai Rymy-Marttiini ollut tarjouksessa tax-freessä. Olen ennemminkin viskimiehiä.

      Niin, piti vielä kysymäni yhtä jutskaa. Näin joskus vuosikymmeniä sitten erään Renaultin takaikkunassa tarran:

      ”YOU HAVE JUST BEEN RENAULTED”

      Kukapa tietäisi tai arvaisi tarran sanoman merkityksen?

      • relluellu

        "You have just been renaulted"

        Kiva aivopähkinä tämä. Täytyy olla jonkinlainen sanaleikki, ehkä yhtä kirjainta muuttamalla merkitys selviäisi.


      • Renaultiskelija
        relluellu kirjoitti:

        "You have just been renaulted"

        Kiva aivopähkinä tämä. Täytyy olla jonkinlainen sanaleikki, ehkä yhtä kirjainta muuttamalla merkitys selviäisi.

        En ihan jaksa uskoa, että merkitys selviäisi yhtä kirjainta muuttamalla. Oma teoriani on, että tuo teksti (nimenomaan takaikkunaan sijoitettuna) vihjaa lukijan tulleen ohitetuksi Renault-merkkisellä kulkupelillä.

        ”YOU HAVE JUST BEEN RENAULTED” = ”YOU HAVE JUST BEEN OVERTAKEN”


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Suomi on täysin sekaisin

      Jo ties monettako päivää hirveä itku ja poru jostain helvetin nilviäisistä. https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010
      Maailman menoa
      450
      4839
    2. Ensimmäisestä kohtaamisesta saakka

      minulla on ollut hämmentynyt olo. Miten voit tuntua siltä, että olisin tuntenut sinut aina? Sinun kanssasi on yhtä aikaa
      Ikävä
      15
      1722
    3. Aivan täysin tahallinen teko

      Ei mitään puolusteluja, eikä selittelyitä. Kuljettajalle kerrottiin asiasta siinä paikanpäällä, mutta silti hän ajoi ves
      Suomussalmi
      94
      1468
    4. Suomussalmi saatu vihdoin maailmankartalle!

      Nyt kun Suomussalmi on vihdoin viimein saatu ennennäkemättömällä tavalla maailman tietoisuuteen niin voitaisiin järjestä
      Suomussalmi
      53
      1359
    5. Olet saanut minut sekoamaan

      Tunteiden ristiaallokossa vellominen on ollut melkoinen kokemus. Ei kukaan ole saanut minua niin raiteiltaan kuin sinä.
      Ikävä
      22
      1326
    6. Mainehaitta metsäkonefirmalle

      Hukkajoen tapahtumista liikkuu paljon huhuja. Eikö kannattaisi julkaista raakkuja tuhonneen metsäkoneyrityksen nimi, kos
      Suomussalmi
      53
      1218
    7. Oho! Maajussi-Kallelta pakit saanut morsioehdokas Miss Suomi -kisoissa! Tunnistaisitko hänet nyt?

      Hmm, tunnistaisitko?!? Onnea missihulinoihin! Lue lisää ja katso kuvat: https://www.suomi24.fi/viihde/oho-maajussi-
      Suomalaiset julkkikset
      0
      1075
    8. Myönnän sinulle nyt

      Että olen erittäin mustasukkainen sinusta jo nyt. Ikävä on tämä tunne, kun tietämättömyyden solista nousee myrkkyä miele
      Ikävä
      54
      1000
    9. Pysytäänkö nainen

      edelleen yhtä viileän tyynenä kun nähdään. Uskotko että tahtoessani saisin murettua tyyneytesi hyvin helposti.
      Ikävä
      57
      885
    10. Olen käyttäytynyt ristiriitaisesti

      eikä minusta varmaankaan ota mitään selvää. Se johtuu siitä, kun järki sanoo ei, ei, ei ja sydän sanoo kyllä, kyllä, kyl
      Ikävä
      60
      859
    Aihe