Paras kaverini on kateellinen mulle..

Ärsyttää :p

Ärsyttää kun kaveri on kateellinen mulle, ja matkii muo. Esim. jos tilaan vaikka uuden kirjan jostain, ja kerron kaverilleni niin on heti ostamassa samanlaista. Tilaan uuden keppihevosen (kaavat, koska teen keppihevosia tilauksesta ja käytän välillä erikoisiin hevosiin tilattuja kaavoja) niin heti tilaamassa samasta paikasta ja samanlaiset kaavat... Ostanut samanlaisen kännykän... Tää on yks ärsyttävimmistä jutuista..: oltiin harkittu viidennen koiran ostoa jo 3 vuotta, ja oltiin sitten etsimässä dobermanni-pentuetta. Löydettiin sitten sopiva pentu parin viikon päästä, ja haettiin se. Yhtäkkiä kaverin lempirotu onkin dobermanni ja kinuaa vanhemmiltaan sitä pari kuukautta eikä edes tiedä koirista mitään. Sitten sen parin kuukauden päästä niillä on chihuahua-mopsi risteytys. Ihan kusessa sen kanssa vaikka onkin todella pieni koira.. 2,5 vuoden päästä olen kouluttanut koirani istumaan, antamaan tassua, antamaan toista tassua, hyppäämään käskystä, juoksemaan/kävelemään pyörän vierellä, kierimään, makaamaan, "kuolemaan" käskystä, luoksetulon, noutamaan, vetämään pulkkaa, jäämään paikalle, "meditoimaan" jne.... Sitten valittaa omasta koirastaan kun se osaa vain istua, maata ja luoksetulon. Valittaa myös siitä kun KOIRA on laiska, mutta hänen koiransa on oikeasti kiltti ja energinen. Itse ei sitten jaksa kouluttaa/lenkittää koiraansa juuri ollenkaan.. Hän myös on varastanut yhden tavarani koska itse himosi sitä eikä saanut vanhemmiltaan sellaista (josta en ole jälkeenpäin sanonut mitään). Aina kun menen ratsastamaan tähän lähelle lempihevosellani, ja kaveri kuulee esim siskoltani siitä, niin heti tulossa kans ratsastaan... Alan jo oikeasti kyllästyä tähän touhuun, mutta en halua pistää välejä poikki koska kaverini on koulukiusattu, ja muuten kyllä hyvä kaveri. Hän on myös itserakas..

2

317

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Ärsyttää :p

   Niin, ja yrittää varastaa poikaystävän puhumalla musta paskaa ja kerjäämällä huomiota, hohhoijaa :)

  • haltija

   ihan normaalia nuoren käytöstä.. se hiipuu pois iän myötä.. dont worry. pidä kii kaveristasi ja tue häntä löytämään oma polku :D

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Jorma Uotisen ex, julkkis-povipommi, Suomen tunnetuin kauppias... Farmi Suomi -kisaajat julki!

   No nyt on aikamoista jengiä! Mitä mieltä olet kisaajista, ovatko mieleesi? Katso tästä, ketkä kaikki julkkikset ovat mukana Farmi Suomi -realityssä:
   Suomalaiset julkkikset
   67
   6794
  2. Suutuitko mulle mies

   Nyt lopullisesti?
   Ikävä
   157
   2802
  3. Sofian vastenmielinen menneisyys ja nykyisyys

   Sofia oli jo teininä vastenmielinen jopa omien vanhempiensa mielestä ja lensi kotoa pihalle kuin leppäkeihäs. Sen jälkeen vastenmielisyys miesten hyvä
   Kotimaiset julkkisjuorut
   142
   2291
  4. Mulla on niin ikävä sua mies

   taas senki hunajakipon mies. Tai aina :)
   Ikävä
   261
   1548
  5. Martinan kirja myyntilistan ykkönen!!

   Kyllä ostajia löytyy ja taas rahaa kilisee Martinalle.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   256
   1408
  6. Slava Ukraine-mölisijöiden vuoksi Suomi syöksyy nyt synkkään lamaan

   Eivät tainneet mölisijät tajuta millaisia kustannusseurauksia tästä maalle ja sen kansalaisille seuraa.
   Maailman menoa
   404
   1373
  7. Ikuinen hiljaisuus

   On aina parempi kuin kaikki turha draama. Joten kuuntele nainen nyt enää sitä, sillä hiljaisuus vastaa jokaiseen kysymykseesi minusta.
   Tunteet
   178
   1314
  8. Mä niin tarvin sua mies..

   Kumpa laittaisit viestiä
   Ikävä
   57
   1267
  9. Mies, kun kohtaaminen vihdoinkin tapahtuu

   - Mitä odotat/toivot näkeväsi?
   Ikävä
   39
   996
  10. Saanks mä kultanalle

   juoda vähän viiniä tänään? Valkkaria? Ei mulla nyt muuta ookaan vaikka yleensä tykkään punasesta enempi. Rakastan.
   Ikävä
   164
   876
  Aihe