Islam usko ja Sharia laki.

Lieksan kansalainen

(Muutos 2011 Petri Paavola)

"Bukharissa (traditio) on 645,745 sanaa, joista 132,315 sanaa on omistettu jihadille. Bukharissa 98,3% jihad käsitetään uskottomien tappamiseksi. Muhammedin elämänkerrassa (Sira) 68% tekstistä kertoo jihadista, eli sodasta uskottomia vastaan. Monet muslimit sanovat ettei jihad tarkoita sotimista, mutta Islamin omat lähteet todistavat jihadin olevan sodankäyntiä ei-muslimeita vastaan.

Sharia-laissa ovat mm. seuraavat säädökset:

- Varkaalta katkaistaan oikea käsi
- Yhdenkään koraanin kohdan kritisoiminen tai kieltäminen rangaistaan kuolemalla
- Kritisoiminen tai profeetta Muhammedin kieltäminen rangaistaan kuolemalla
- Kritisoiminen tai Allahin kieltäminen, Islamin kuun jumalan rangaistaan kuolemalla
- Muslimi, joka hylkää Islamin uskon rangaistaan kuolemalla
- Ei-muslimi, joka johdattaa muslimin pois Islamin uskosta rangaistaan kuolemalla

- Ei-muslimi mies, joka avioituu musliminaisen kanssa rangaistaan kuolemalla
- Muslimimies voi avioitua tyttölapsen kanssa ja yhtyä tähän kun hän täyttää yhdeksän vuotta
- Muslimityttöjen häpykielet tulee leikata
- Musliminaisella voi olla vain yksi aviomies, mutta muslimimiehellä voi olla neljä vaimoa yhtä aikaa: Muhammedilla voi olla enemmän kuin neljä vaimoa
- Mies voi erota vaimostaan ilman vaimon suostumusta, mutta vaimo tarvitsee miehen luvan erotakseen miehestään

- Mies voi lyödä (hakata) vaimoaan, jos hän on tottelematon
- Neljän miehen todistus tarvitaan, että naisen raiskaaminen voidaan näyttää toteen
- Nainen ei puhua yksin miehelle, jos hän ei ole naisen aviomies tai sukulainen
- Liharuoka täytyy olla Allahille uhrattu (Halal)"

Tässä muutama "lakipykälä"

(- Yhdenkään koraanin kohdan kritisoiminen tai kieltäminen rangaistaan kuolemalla)

Eikö tämä ole vakava Sharialaki. Siis ei voi arvostella. se on jyrkkä kielto. Jos sanon, että voi arvostella se kuluu demokratian sääntöihin, niin tämä Islam laki, ei siis ole demokratiaa, vaan uhka.
Jos mielit islam naista, niin muista kääntyä Islamistiksi.

Tämä ko. pykälä oltiin panemassa toteen, kun muslimi nainen avioitui Amerikkalaisen kristinuskoa tunnustavan miehen kassa, nainen tuomittiin Islam uskon Sharia lakien mukaan kuolemaan. Kuitenkin armoa annettiin, että toimeenpano toteutetaan, kunhan lapsi on syntynyt.
Tästä syntyi kansanliike Amerikassa ja muissakin sivistyneissä maissa ja nainen sai lähteä miehensä kansa Amerikan mantereelle ja pelastui.

Suomen lakien vastaista on myös Sharia pykälä, jonka perusteella Muslimi mies voi avioitua 9v. lapsen kanssa ja yhtyä häneen!

Tämä Tarina musliminaisesta ja Amerikkalaisesta, kertoo karuudessaan totuuden muslimeista. Otammeko täällä pienessä kaukaisessa Lieksan kaupungissa huomioon, että myös suomessa on päättäjien tavoite asuttaa Lieksa maahanmuuttajilla, kun oma kansa vähenee? Onko tämä siis viisasta.

Tämä ei ole rasisimia ja näitä pitää tutkia. Jotta emme vain "usko" heidän olevan "pakolaisia" suuresta maailmasta.

Me kun olemme "hoivavaltio" erinäisissä asioissa, niin pitää muistaa, että me kait vain kuvittelemme, lukuisista tapauksista huolimatta.

24

203

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Lieksan kansalainen

      Miten on mahdollista, että tähän laittamaani Sharia laki, ei kiinnosta, kukkahattutätejä. Onhan ennen kuulumatonta, että Suomessa siunataan hiljaisuudella tämän lain kohta, jossa muslimin sallitaan naida 9v. lapsi ja käydä hänen kanssaan seksuaali yhdyntä.

      Ei edes pahoittelua kuulu. Suomessa on laki ja jos nähdään, että näitä lapsia käytetään härskisti hyväksi, niin vaijetaanko siitäkin kuin niin monesta muustakin muslimi asiasta.. Ymmärrrän kyllä ettävalvonta on silloin vaikeaa, kun nämä teot tehdään muslimien oman katon alla.

    • alfa123om2222

      Yleisesti ottaen rittää kun sanoo: Ei ole muuta Jumalaa kuin Jumala ja Muhammed on hänen lähettiläänsä. Niin on islam uskoinen, vaikka ei ehkä kuulu mihinkään islamin lahkoista. Toinen juttu on, että voi olla myös hanif Aabrahamin uskossa ja soveltaa itseensä Abrahamin saaman siunauksen täysimäärin. Mutta silloin unohtuu nationalismi ja tilalle astuu egoismi ja oman elämän pitäminen tärkeimpänä.

      Tämä vuonna 2011 raaistunut sota ei ole islamin aloittama lähtökohdiltaan, vaan se on sotaa islamia vastaaan, ja tuohon sotaan islamia vastaan osallistuu vihollisen puolella paljon myös itse muslimeja. Esimerkiksi lasten tappaminen ja naisten alavatsan repiminen on teko, johon syyllistyy muslimien puolelta juuri Kalb heimo eli Imaami Mahdin vastustajat, joka Mahdi on islamin oikea edustaja.

      Tuo Sharia laki tuntui väärennetyltä siihen verrattuna mitä itse olen lukenut Sharia lain kohtia. Pitää muistaa, että Pakistan, Saudi-Arabia ja jokin kolmas valtio ovat tehneet lisäyksiä Sharia lakiin. Tuota voisi kutsua Sharia-lain asemasta nimellä Pseudo-Sharia.

      Mitä tulee äärimmäiseen rikollisuuteen mitä eri maiden mafia ja muut harjoittavat Suomessa on siihen annettu vain yksi rukous: PÄÄSTÄ MEIDÄT PAHASTA! Tuota tulee rukoilla mahdollisimman usein. Jumala tosiaan on kääntänyt kasvonsa pahaa vastaan ja myös meidän velvollisuutemme on taistella pahaa vastaan, mutta emme olleet valmiit siihen vielä hyvinvointivaltion takia. 200 vuotta kestävät Suomen ahdistukset ja tuo rukous: PÄÄSTÄ MEIDÄT PAHASTA kantakoon hedelmää, jos Herra suo!

      Mutta miksi syytät islamia? Profeetta Danielin kirjan 11. luvun luettuasi ymmärrät, että kyse on Etelän kuningas vastaan Pohjoisen kuningas asetelma ja viime vaiheessa Pohjoisen kuningas tappaa jopa omia kansalaisiaan aktiivisesti. Islamin edustaja on imaami Mahdi ja hän on Kalb heimoa vastaan sekä Persiaa ja Konstantinnopolia sekä Rooman mafiaa vastaan.

    • alfa123om2222

      Yleistä länsimaalaista lainsäädäntöä seuraava Suomalainen lainsäädäntö on tietenkin ylitse lähes antiikkisen Sharia lainsäädännön. Danielin kirjassa puhutaan, että tulee aika jolloin IKUINEN OIKEUDENMUKAISUUS SAATETAAN VOIMAAN. Tuo aika oli 1470-1960. Ja jatkuu vielä 1960-2043. Tänä aikana tuhannet länsimaiset oikeusoppineet ovat sorvanneet ihmisoikeudet ja muun lainsäädännön niin OIKEUDENMUKAISEKSI kuin se voidaan saattaa.

      Kun seuraa Kolmannen maailman ja Aasian lainsäädäntöä koskevaa uutisointia ei voi olla huomaamatta kuinka paljon heikommassa asemassa oikeudenmukaisuuden kannalta ovat nuo maat. Juuri he tarvitsevat Imaami Mahdin tuomaa oikeudenmukaisuusperiaatetta eikä suinkaan Länsimaat tai Suomi. Eräät maat ovat lainsäädännöllään mm. kriminalisoimassa homoseksuaalisuutta. Ja puhutaan suhteettomista rangaistuksista.

      Oikeudenmukaisuuden kannalta olemme kärkimaita maailmassa. Siinä suhteessa ei ole paljoa parantamisen varaa meillä. Ennemmin pitäisi kolmannen maailman maiden ottaa myös esikuvakseen Länsimainen lainsäädäntö ja hylätä monet Sharia lain yms. periaatteet.

      Toki Suomessa ajataan globalisaatiota eli sen myöntämistä, että olemme riippuvaisia taloudellisesti muusta maailmasta. Emme voi täysin hylätä käsitystä, että pienikin muutos jossakin päin maailmaa voi aiheuttaa maailmanlaajuisen pulan ja sekasorron. Vaikka oikeustieteemme ei tarvitse Imaami Mahdia paitsi jos hän kykenee joitakin osa-alueita parantamaan niin muilla osa-alueilla hänen panoksensa voi olla merkittävä aikanaan.

      Oikeudenmukaisuus KUNNOSSA
      Totuus KUNNOSSA
      Rauha PARHAILLAAN TYÖN ALLA POLIITIKOILLA
      Vauraus EI KUNNOSSA - 25 vuotta lamaa putkeen ja eriarvoistuminen. Kerjäläisiä paljon.

      Sharia laki on auttamattomasti vanhentunutta lainsäädäntöä. Eikä sitä ole kehdattu edes julkaista missään tai kääntää suomeksi. Niin kuvottavaa varmasti sen teksti olisi nykyisen länsimaisen oikeuskäsityksen rinnalla. Jos se olisi vertailukelpoista lainsäädäntöä sen teksti olisi jossakin julkaistu aikaa sitten.

    • Heinytten

      Jihad tarkoittaa kamppailua (struggle) mikä muslimeille tarkoittaa sitä että he yrittävät kamppailla pahoja "haluja" vastaan esim alkoholia mikä on islamissa keillettyä.

      Missäs on tämän "Sharian" lähde? Sillä oikea Sharia tulee Arabian kielisestä Koraanista eikä mistään harhaan johtavista ja vääristä käännöksistä! Suomen kielisessä käännöksessä on USEITA käännös virheitä mikä on johtanut kaiken laisiin väärin käsityksiin.

      Tuo Sharia ei ole Koraanista!

      • ISIS koraanin mukaan

        Jihad on pyhä sota vääräuskoisia vastaan. ISIS:n tavoite on juuri toimia oikeaoppisesti Koraanin mukaan.


      • alfa123om2222
        ISIS koraanin mukaan kirjoitti:

        Jihad on pyhä sota vääräuskoisia vastaan. ISIS:n tavoite on juuri toimia oikeaoppisesti Koraanin mukaan.

        Islam täydentää ja täydellistää kristinuskoa. Se tarjoaa evankeliumia, varoitusta, mutta ennen kaikkea JOHDATUSTA. Joka päivä saa kulkea odottaen kuin pieni lapsi seuraavaa aamua kun ei tiedä minne henki johdattaa. On sääli, että islam ei itse täysimääräisesti pidä itseään ennen muuta kristinuskon täydellistäjänä, vaan sen ruhtinaat aikanaan nousivat Danielin kirjan 11. luvun mukaan alkuperäistä kunigastaan (roomalais-katolinen kirkko) korkeammaksi ja jalommaksi.

        Siinä mielessä islam on jossain määrin jopa harhautunut omasta agendastaan.

        JIHADIA ei länsimaissa monikaan tunne tai ole tutkinut. Kyllä Jihad on jo muutamista kaupungista toiseen eli esimerkiksi Mekasta Medinaan tai Rijadiin. Siis muutaminen islamin sisälläkin on Jihadia. Naisen Jihad on sunnan mukaan pyhiinvaellusta Mekkaan.


      • älä puhu skeidaa
        alfa123om2222 kirjoitti:

        Islam täydentää ja täydellistää kristinuskoa. Se tarjoaa evankeliumia, varoitusta, mutta ennen kaikkea JOHDATUSTA. Joka päivä saa kulkea odottaen kuin pieni lapsi seuraavaa aamua kun ei tiedä minne henki johdattaa. On sääli, että islam ei itse täysimääräisesti pidä itseään ennen muuta kristinuskon täydellistäjänä, vaan sen ruhtinaat aikanaan nousivat Danielin kirjan 11. luvun mukaan alkuperäistä kunigastaan (roomalais-katolinen kirkko) korkeammaksi ja jalommaksi.

        Siinä mielessä islam on jossain määrin jopa harhautunut omasta agendastaan.

        JIHADIA ei länsimaissa monikaan tunne tai ole tutkinut. Kyllä Jihad on jo muutamista kaupungista toiseen eli esimerkiksi Mekasta Medinaan tai Rijadiin. Siis muutaminen islamin sisälläkin on Jihadia. Naisen Jihad on sunnan mukaan pyhiinvaellusta Mekkaan.

        Älä sönkötä. Ei me tyhmiä olla. Islamin teot puhuu puolestaan. Vihan ja murhan uskonto.


      • Niin...
        alfa123om2222 kirjoitti:

        Islam täydentää ja täydellistää kristinuskoa. Se tarjoaa evankeliumia, varoitusta, mutta ennen kaikkea JOHDATUSTA. Joka päivä saa kulkea odottaen kuin pieni lapsi seuraavaa aamua kun ei tiedä minne henki johdattaa. On sääli, että islam ei itse täysimääräisesti pidä itseään ennen muuta kristinuskon täydellistäjänä, vaan sen ruhtinaat aikanaan nousivat Danielin kirjan 11. luvun mukaan alkuperäistä kunigastaan (roomalais-katolinen kirkko) korkeammaksi ja jalommaksi.

        Siinä mielessä islam on jossain määrin jopa harhautunut omasta agendastaan.

        JIHADIA ei länsimaissa monikaan tunne tai ole tutkinut. Kyllä Jihad on jo muutamista kaupungista toiseen eli esimerkiksi Mekasta Medinaan tai Rijadiin. Siis muutaminen islamin sisälläkin on Jihadia. Naisen Jihad on sunnan mukaan pyhiinvaellusta Mekkaan.

        On totta, että musli­mia vaaditaan käymään jihadia mitä moninaisim­pia asioita vastaan: rukoi­lemisen laiskuutta vastaan, almuveronmaksun (zakat) laiminlyöntiä vastaan jne. Mutta on ilmiselvää, että mus­limi on määrätty taistele­maan fyysisesti myös väärä­uskoisia vastaan. Muhamma­din vaikuttava sotilas­ura on todistuk­sena siitä, kuinka keskeisessä asemassa sotilaal­linen toi­minta islamissa on.

        Itse asiassa sunnalaisuuden neljä madhhabbia eli islamilai­sen lainopin (fiqh) pää­koulukuntaa - hana­fiitti­nen, malikiittinen, sha­fi'iittinen, hanbaliittinen - ovat kaikki yhtä mieltä mus­limien kollek­tiivisesta velvollisuudesta käydä sotaa muuta maailmaa vastaan. Lisäksi jopa sunna­laisen puhdasoppisuuden ulkopuolella olevat koulukunnat, ku­ten suufilainen ja ja'fariittinen (shiialainen) koulukunta, yhtyvät nä­ke­myk­seen väkivaltaisen jihadin välttämättö­myy­destä.


      • ....

        Muslimioppineet ovat kautta historian tulkinneet Koraania niin, että jos ei-muslimit eivät suostu kääntymään islamiin, heidät tulee joko alistaa orjiksi tai tappaa olivatpa he sitten raavaita miehiä tai naisia ja lapsia.


      • hvbbbc

        Seija lukee dawah sivustoja ja luulee että siellä kerrotaan totuudenmukaisesti islamista


      • Seija tietää..

        " Koraanissa ei mainita sanallakaan , pyhää sotaa."

        Sana esiintyy eri muodoissaan islamin pyhässä kirjassa Koraanissa 41 kertaa,


    • Sharia4Sweden

      Islam on väkivaltainen kultti.

      • miten sen ottaa...

        Mutta terrorostit ovat 99%:sesti islamilaisia!


    • alfa123om222

      Itse en ole löytänyt sunnasta paljoa perustetta väkivallalle. Missään tapauksessa ei ainakaan uskovia kohtaan. Vain uskosta luopuneita kohtaan suositellaan kovia otteita. Ajatellaan, että Isisksen alueen krisityt ovat osoittaneet olevansa uskossa, koska eivät ole suostuneet vaihtamaan uskontoa. Siksi pitäisi olla selvää, että uskossa pysyneet kristtity vaikuttavat siihen miten Jihad etenee.

      Jo pelkkä kaupungista toiseen muuttaminen on Jihadia.

      Tuo, että Raamatun Danielin kirjan mukaan Etelän Kunigas on sodassa Pohjoisen Kuningasta vastaan ei mitenkään liity islamiin tai Jihadiin suoranaisesti. Vaan korkeintaan käytetään uskontoa keppihevosena.
      Tuo sota alkoi jo Aleksanteri Suuren aikaan. Ennen kuin islam oli kovin ajankohtainen.

      Luulisin, että nuo lakikoulukunnat eivät osaa tulkita sunnaa oikein täydellisesti tai sitten ne ovat perusjuureltaan jo harhautuneet. Väkivaltainen Jihad on poikkeustapaus uskonrauhan palauttamista varten silloin kun palvonta on uhattuna. Tässä on taas yksi Jehovan vala Jesajan kirjan viimeisessä luvussa: Hän on VANNONUT että jokainen ihminen tulee sapattina ja uutena kuuna kumartamaan häntä rukoillen. Jos joku häiritsee tuota asiaa niin sen vakuutena on VALA.

      Aivan yhtä hyvin kuin minulla on Suomessa oikeus palvoa haluamallani tavalla täyttääkseni tuon VALAN niin on myös islam uskoisilla oikeus palvoa haluamallaan tavalla uskonsa mukaan Allahia täyttäkseen tuon VALAN.

      • No niin

        Ei siellä sunnassa tietenkään kehoteta väkivaltaan uskovaisia muslimeja vastaan! Sen sijaan kristityt, juutalaiset, ateistit ja oikeastaan kaikki muut tulee sunnan mukaan joko alistaa orjiksi tai tappaa, jos he eivät suostu kääntymään islamiin.


      • mr wuu

        "Itse en ole löytänyt sunnasta paljoa perustetta väkivallalle. Missään tapauksessa ei ainakaan uskovia kohtaan. Vain uskosta luopuneita kohtaan suositellaan kovia otteita."

        Siis uskosta luopuneita kohtaan suositellaan kovia otteita, mutta et ole löytänyt perustetta väkivallalle?


    • alfa123om2222

      Fundamentalismi ja fanatismi on usein sokeaa. Islam piti tai epäili USA:sta stiä, että se on uskosta luopunut tai tulee ainakin luopumaan uskosta. Ei se ottanut lainkaan huomioon USA:n asemaa maailman johtavana valtana. Vaan kirosi julkisesti USA:n.

      USA:n merkitys maailmassa on siksi suuri, että teko oli ajattelematon ja ehkä väärään aikaan suoritettu. Uskosta luopunut on pahempi kuin uskoton (ateisti). USA:n uskonto perustui teismiin (itse jumaluuteen) ja kun siitä on pakko joskus luopua ja todeta, että voimat eivät riitä jumalana olemiseen niin kaikilla on kauheaa.

      Danielin kirjan mukaan USA:n hajoamiseen yhtenäisestä vallasta neljään tai viiteen osaan on kuitenkin muita syitä ja vielä kerran USA tulee nousemaan. Ja niin edelleen......

      Lyhyesti: Fundamentalismi ja fanaattisuus on sokeaa lyhytnäköisyyttä usein kun kuljetaan johdatuksessa. Jos USA onkin osittain uskosta luopunut niin jonkun on tehtävä niitä töitä joita USA tekee. Eikä kukaan muu siihen suostu.

      Mikäli islam todella odottaa Mahdia niin se tietää, että nämä nykyiset ahdingot eivät johdu uskosta luopumisesta, vaan Imaami Mahdin vastustajasta Sufy Anista sekä Kalb heimosta. Kahdentoista Apostolin opetuksessa lukee:

      Silloin ilmestyy maailman eksyttäjä muka Jumalan Poikana ja tekee tunnustekoja ja ihmeitä. Maa annetaan hänen käsiinsä ja hän tekee suuria rikoksia, jollaisia ei milloinkaan ole tehty ikiajoista alkaen. Silloin koko luomakunta, ihmiset, jotuuu koetuksen helteeseen, ja monet lankeavat pois ja joutuvat kadotukseen; mutta ne jotka kestävät uskossa, pelastaa hän, joka on ollut kirouksen alainen.

      On totta, että monet lankeavat pois uskosta, mutta kuuluko USA todella niinhin jää nähtäväksi.

    • IslamPahoinpitelee

      Native French under Attack in Muslim Areas / Published on Apr 10, 2014

      https://www.youtube.com/watch?v=KLhqTmIRaMY

      Violent crime can happen anywhere and to anyone and for many reasons, but in parts of France, it has become especially dangerous to be white.

      homoille turpaan kun hirttää ei vielä voi sanoo ranskan muslimit..

    • Kaksikuningasta

      Islamilla ei ole mitään tekemistä Raamatun ennustusten kanssa.

      Danielin kirjan 11 luvussa 40-45 jakeessa puhutaan lopun aikoina toimivista Etelän ja Pohjan kuninkaista. Lopun aikana toimiva Etelän kuningas on Herodes neljännesruhtinas sotajoukkoineen ja lopun aikana toimiva Pohjan kuningas on Aadamin poika Kain sotajoukkoineen.

    • alfa123om2222

      Islamilla on hyvin paljon tekemistä raamatun ennustusten kanssa. Jeesus sanoin: Minä lähetän teille TOISEN (MOOSES OLI ENSIMMÄINEN) PUOLUSTAJAN, JOKA PALJASTAA TEILLE TULEVAT ASIAT. Tuo toinen puolustaja oli islam. Ainakin aluksi ja luultavasti myös lopuksi.

      Teillä on puolustajanne Mooses sanoi Jeesus juutalaisille, ellette kuule Moosesta niin huonosti käy. Mutta Kristityille opetuslapsille Jeesus lähetti TOISEN puolustajan, jonka jo itse Mooses ennakoi toorassa sanoen. Teille lähetetään Profeetta, joka on minun kaltaiseni.

      Sharia laki oli muuten Profeetalle (SAAS) henkilökohtaisesti tarkoitettu lahja. Sen perusteella Hän näkee kuinka Jumala tuomitsee kaikkea väkeä sen perusteella kuinka he kunnioittavat tai olevat kunnioittamatta Profeettoja.

    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      1485
    2. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      61
      1301
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      9
      1275
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      29
      1215
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      29
      1204
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      12
      1097
    7. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1087
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1074
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      7
      1073
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1052
    Aihe