Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Takavalo hieman hajalla

Matsuikka323F

Elikäs kävi näin, että loppuviikosta, to-pe aikana ja itwse huomasin tämän la, ilmeisesti joko kaupan tai ell-aseman parkkipaikalla joku henkilö on kolhaissut autoani sen verran että siitä meni takavalon tämä "kuori" hajalle alareunasta. Ei nyt pahasti, mutta kuitenkin. Sentin korkea ja noin 5 senttiä pitkä. Muita vaurioita ei onneksi tullut.
Eikä tämä ihminen tietenkään jättänyt mitään ilmoitusta yhteystietoineen asiasta.
Tämä mun auto on tällainen Mazda 323F hatchback vm.-03. Tämän korimallin jälkeen nimikin vaihdettiin tuohon 3-merkintään.
En viitsisi ruveta kikkailemaan mitään teippivirityksiä, kun auto on muuten kuin uudenkuntoinen jaa todella vähän ajettu.
Kenelläkään tietoa, joutuuko ostamaan koko umpion sitten tuon rikkonaisen umpiolasin takia vai löytyykö niitä lasia pelkästään(tyhmä kysymys ehkä..? Mutta asiallisia vastauksia odotan silti)? Ja mihin hintaan? Siis uutena ja onko millainen vaihtaa?
Tässä matukassahan tuon takavalon asetelmassa vilkku ja pakkivalo ovat erikseen pallonmallisena, eli sen verran eroa tuohon edellisen mallin 323F:ään, missä nuo valot ovat yhtenä pötkönä tämän umpion keskellä.
Metrosta/Deltasta kysymällähn se tietysti selviää, mutta ajattelin kysellä Mazda-väeltä vähän etukäteen, jos on tietoa? Purkaamojen sivuillakin kyllä kävin ja parin nettifirman sivuilla, mutta heilläkin oli vain noita edellisen mallin takavaloja, jotka eivät tähän käy.

2

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Sama vika oli

      Niin sulla on tämä facelift-malli, vilkut ja peruutusvalot ovat pyöreät, kun tässä edellisessä mallissa nämä oli samassa pötkössä takavalon keskellä reunasta reunaan..?
      Tällä hetkellä taitaa olla se tilanne, että niitä saa uutena ainoastaan merkkiliikkeen kautta, hinta muistaakseni noin 260€/kpl. Eli jos halvemmalla meinaat, niin kokeile purkuosana saada jostain. Voi olla kyllä, että ei pahemmin löydy, johtuen tuosta uuden hintatasosta purkaamoilta varmasti viedään käsistä.
      Ainoa tietenkin on, jos kysyt jostain varaosaliikkeestä, onnistuuko tilata heidän kauttaan ja jos onnistuu, niin mihin hintaan.

    • ämpeeäs

      Jos kyseessä on oikea takavalo niin näkyi olleen tori.fi sivulla myynnissä kyseinen takavalo hintaan 80e. Löydät ilmoituksen numerolla 13223752 tai sitten otsikolla : Mazda 323F oikea takavalo(03vonna).

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2237
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2063
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1668
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1490
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1486
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1387
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1354
    8. 52
      1248
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1190
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1179
    Aihe