Niskatko?

Sirdalungisti

Tervehdys!

Ensiksi hieman taustaa, eli olen suht normaalit elämäntavat omaava 25-vuotias mies. Olen kärsinyt noin 4 vuotta erilaisista oireista, ja saanut mm. paniikkihäiriö, masennus ja tension neck cum vertigo diagnoosit, myös lievää asentohuimausta havaittu. Elämäni on suht kiireistä työni takia, ja joudunkin olemaan n. 60% ajasta muualla kuin kotipaikkakunnalla (myös yöt), ja olenkin huomannut hieman uupumuksen merkkejä (en ole kerennyt edes lomia pitämään) ja pieni stressi päällä kokoajan, koska perheenlisäystä on luvassa 2kk päästä =)

Minulla alkoi tuossa muutama viikko sitten tuntumaan molemmilla ohimoilla outoa paineentunnetta, sekä jatkuvaa kipua ja polttelua lapojen seuduilla, myös jonkinverran tuikkivaa päänsärkyä havaittu, joka tuntuu yleensä samoilla kohdilla, mm. päälaella oikealla puolella.

Kävin myöskin pariviikkoa sitten terveystarkastuksessa, jonka työnantajani vaati joka 5. vuosi. Siellä ei ollut mitään vikaa missään, kuulo, näkö, paineet ja verikokeet kaikki kunnossa. Edellisen kerran käynyt reilu vuosi sitten, jossa otettiin myös kilpirauhaskokeet, ja nekin olivat ok.

Eilen kuitenkin oli todella surkea olo joka johtui luultavasti itseaiheutetusta ahdistuskohtauksesta, ja sainkin varattua ajan lääkärille, jolle kerroin hartioista, paineentunnusta, päänsärystä ym. jonka perusteella lääkäri teki erinäisiä kokeita, mm. katsoi silmien reagoinnin valoon, tasapainon, näkökentän, kasvojen tuntemukset sekä koordinaatiokyvyn. Nämäkin olivat kaikki kunnossa, ja lääkäri totesi että "ei sinussa mitään lääketieteellisesti ole vialla, joten uskoisin niskojen olevan pääsyy", ja sainkin lähetteen OMT fysioterapeutille.

Lisäyksenä vielä, että aika useasti tuntuu myös että leuan lihakset olisi jotenkin jumissa, ja puhuminen on hankalaa. Kuulemma narskuttelen öisin hampaita, joten johtuisiko siitä?

Jotenkin tuntuu uskomattomalta, että tällaiset oireet johtuisivat niskoista!? Mitäs mieltä kotilääkärit ovat, tai onko kohtalotovereita joilla samankaltaista?

3

72

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kokeile.
    • Kkkkkkddddddjjj

      Kyllä voi johtua niskasta ja purennasta myös. Virheellinen purenta nimittäin voi aiheuttaa niska ja hartiakipuja ja niistä sitten voi tulla taas päänsärky ym oireet. Omt fyssari saattaa osata auttaa sinua.

    • Sirdalungisti

      Päivitystä tilanteeseen.

      Eli sain lääkäriltä reseptin tulehduskipulääkkeisiin ja sirdaludiin, ja ainakin nyt parinpäivän käytön jälkeen tuntuis, että paineentunne on hävinnyt lähes kokonaan. Kuitenkin huomasin että toinen korva on ikäänkuin lukossa kokoajan?!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      80
      1827
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1699
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1524
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      19
      1213
    5. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1204
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1192
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1156
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1131
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      8
      1129
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      7
      1124
    Aihe