Vielä kaupoista joissa ei tervehditä asiakkaita

asiakkaana-aasi?

Tästä on ollut kirjoituksia aiemminkin, mutta halusin nostaa asian taas esille. S-Market järjesti muistaakseni kesän alussa kyselyn Outokummun S-Marketiin , jonne me S-ryhmän asiakkaat saimme antaa palautteen mm. henkilökunnan toiminnasta asiakkaita kohtaan. Vastasin kyselyyn, tervehtiikö henkilökunta asiakkaita sanalla "harvoin". Nyt jos kyseinen kysely uudestaan järjestettäisiin, vastaisin "ei juuri ollenkaan". Ihan muutama harva myyjä liikkeen puolella tervehtii asiakkaita, eikä liikkeen myymäläpäälikkökään enää juuri tervehdi. Harmi, koska kaupassa olisi mukavampi käydä, jos henkilökunta olisi ystävällisempää, eikä vain tekisi työtään kuin työhönsä paneutunut robotti huomaamatta, että ympärillä on muitakin, kuin vain he. Harmi siksi, koska S-Marketissa käyn enää hintatason ja sieltä saamani bonuksen vuoksi. Jos Outokumpuun tulisi esim. Lidl, jäisi ainakin minulta S-Market unholaan. Ei ole mukava käydä liikkeessä, jossa myyjät on ilmeettömiä vakavamielisiä (kenties työhönsä kyllästyneitä?) ihmisiä,joille asiakkaat ovat vain pahe, joka heidän työnsä tiellä liikkeessä pyörii. Valintatalon henkilökunta on Okun ystävällisintä, mutta hinta valitettavasti ei. Kassoilla S-Marketissa kumma kyllä yleensä on vielä jaksettu tervehtiä, mutta kuinkahan kauan?

12

325

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Asioi muualla..

   Jos ei palvelu miellytä. Mut enpä ole täällä muissakaan kaupoissa huomannut että sen enempiä tervehdittäisiin, muutoin kuin kassalla ja se riittää. Itse haen kaupasta ruokaa, en hyvää mieltä :3

  • MMMMinä

   Ässässä ei kyllä pääse myyjän ohi etteikö tämä tervehtisi. En ainakaan minä kyllä minua tervehtii joka myyjä jonka ohi menen.

   Vai johtuukohan siitä kun meikäläinen on tällänen alfa-uros?

  • ei valittamista.

   Kyllä ne tervehtii S-marketissa. Ihan hyvä palvelu mielestäni. Käyn nykyisin harvoin kun on usein Joensuuhun asiaa, käyn siellä Lidlissä.

   • illistelijä

    Lilli myös okuun


  • Pitäis olla melkonen moottoriturpa,jos joka kulkijalle tervehdyksiä huutelis.
   Onko tullut mieleen,että kaikki ei välttämättä tykkää,joka kauppa reissulla kuulla kymmeniäkertoja TERVE.

   • limppua ostin

    Joskus aikoja sitten tuttuni oli S-Marketissa harjoittelemassa ja henkilökuntaa ohjeistettiin tervehtimään asiakkaita. Eipä tuo nykyisin oikein näytä toimivan. Ei tietysti kaikkia voi mitenkään aina olla tervehtimässä, mutta kyllä vaan valintatalossa tervehditään.


  • TyyneKr

   Eikö vois tehdä nappi sitä kun painaisi niin tulisi joku tervehtimään. Ei olisi vaikea asia jos olisi haluja. Nappi pitää olla ulkooven luona.

  • Talvisotahenki

   Siwassa tervehitään ja jutellaan...

   • vänriryty

    Lisää kilpailua


   • vänrirytykö
    vänriryty kirjoitti:

    Lisää kilpailua

    lisää kilpailua. Näkisvaan.


  • Citykumpu here I com

   Citykummussa tervehditään aina.

  • Niin metsä vastaa...

   Myös näinpäin: Asiakas ei tevehdi. Hän tulee käytävällä vastaan. Myyjä yrittää ottaa katsekontaktia ja tervehtiä.Pää kääntyy aivan toiseen suuntaan. Kassalle tultaessa myyjä kyllä yleensä tervehtii, se on asiakaspalvelun perussääntö. Asiakas seisoo tuppisuuna , ei vastaa. Ei sano kiitosta kun saa vaihtorahaa. Ei vastaa myyjän kiitos , hei, toivotukseen. Näitä onneksi on vähemmän. Suurin osa tervehtii ja käyttäytyvät ystävällisesti.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Rasmus Takaluoma

   Poliisi oli pahoinpidellyt Rasmuksen baarissa julkisesti. Virkaveljet salailevat nyt tapahtuneen julki tuomista. Usko meni poliisiin täysin.
   Kadonneet ihmiset
   19
   4084
  2. Marin myönsi, ei kunnon syytä matkustaa Uutseen-seelantiin ja Australiaan

   https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/b910963d-bfe4-4e77-9ad9-c501b10596d5 Kukaan muu pääministeri suomessa ei ole koskaan tehnyt vastaavaa matkaa. N
   Maailman menoa
   399
   1419
  3. Vähän välillä tuntuu kuin jos.

   Sinullakin on ikävä. Voin kyllä olla väärässä. Mistäpä sen tietää.
   Ikävä
   97
   1300
  4. Sannan "valtiovierailu" nyt

   Sanna pitänyt puheen valtiovierailun aluksi. Toimittajat aivan äimänä, kaikki vittuilee Sannalle ja kyselee mitä vittua se siellä tekee. Joku jopa ott
   Maailman menoa
   437
   1280
  5. En kestä enää olla erossa...

   Mitä jos mää vaan tuun ja alan suuteleen sua?
   Ikävä
   68
   885
  6. Tulen hulluksi

   Joka päivä mielessä. Typerä mies ei vaan voi mennä pois päästäni. Mitä enemmän pyristelen vastaan sitä enemmän siellä asuu. Olisipa joku katkaisija, j
   Ikävä
   50
   795
  7. Mitä oikeasti tuo koronarokote on ?

   Minun faijan proidi nyt puolisonsa kera koronassa. Ja 3 rokotetta ottaneena. Ikää noin 75v , Ja tuntuu ettei hengissä pysy . Hyi helvetti mitä tää rok
   Maailman menoa
   181
   753
  8. Suomessa on perheiden yhä vaikeampi saada apua - Supernanny Pia Penttala kohtaa nämä ongelmat

   Järkyttävää, että Suomessa on yhä vaikeampi saada apua, olipa kyse sitten perheen ongelmista, lapsen haasteista, päihde- tai mielenterveysongelmista.
   Maailman menoa
   20
   742
  9. Riittääkö sulle nainen

   Seurustelu vai pitäskö jossain kohtaa sitte olla ihan sormuksia sovittelemassa?
   Ikävä
   72
   731
  Aihe