Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Suhde yleensä etnisiin vähemmistöihin

ex naapuri

on käänteisen rasistinen.

Valtaväestön odotukset, että vähemmistö ottaisi omassa toiminnassaan ja käytöksessään huomioon valtaväestön normit, leimataan rasismiksi.
Useat vähemmistön edustajat ovat oppineet käyttämään hyväkseen tätä "etuoikeuttaan".

Vähemmistö voi huutaa rasismia ja tehdä rikosilmoituksia tietäen, ettei ilmoituksen vesiperä merkitse heille mitään.
Raja voi siirtyä vain yhteen suuntaan.

Mutta, eihän tämä ole vähemmistöjen syytä vaan valtaväestön typeryyttä.

Romaninainen esti vaimoltani normaaliin bussiin pääsyn koska vaimoni ei ollutkaan "heikäläisiä".

Kun keskuteltaessa vähemmistön etuoikeuksista totesin niiden olevan epätasapainossa vähemmistön ja enemmistön välillä, osoitti vähemmistön edustaja minua sormellaan sanoen, että "te olette tyhmiä"! Niin olemmekin.

Tai kaupassa neljä romaninaista ryhtyy siwassa paiskomaan tavaroita pitkin hyllyjä (todellakin) ja totean ääneen, että on se vaan kumma kun noita aina katsotaan, niin rouvat uhkaavat pieksää minut.

Tai ihmetellessäni romanipariskunnan pysäköintiä invapaikalle herra uksasi läsäyttää minua turpiin ja meteli jatkui vielä marketin sisällä.

Voi hyvänen aika miten näitä tapauksia on kertynyt.
Juu, juu! Eivät kaikki mutta lukumäärään suhteutettuna esiintyvyys on ainutlaatuisen korkea.

7

65

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Huomenta.

      Rasismi on heikkoutta ja siihen syylistyy myös romanit, tätä maailma on vain rakennettu rasismin periaatteilla isosti, niin tarvitaa vahvoja ihmisiä jotka pystyy hajottamaan ne muurit joita on rakennuttu ties kuin kauan, taistelu on menossa koko ajan jokaisen kohdalla.

    • sama juttu kaikilla

      Ei juuri minkään vähemmistön edustajalle voi antaa negatiivista kritiikkiä, vaikka siihen olisi aihetta. Aina sieltä se rasistikortti löytyy käyttöön ja hyvin äkkiä..

      • korttipekka

        Entä jos vähemistö koettaa muuttaa enemistöä, mikä kortti sitten nostetaan esiin?


      • ex naapuri
        korttipekka kirjoitti:

        Entä jos vähemistö koettaa muuttaa enemistöä, mikä kortti sitten nostetaan esiin?

        Millä moraalisella tai juridisella oikeudella vähemmistö muuttaisi enemmistöä?

        Kun menin sveduihin, joka kulttuurisesti sentään on hyvin lähellä meitä, minulle oli itsestään selvää, etteivät meikäläiset juhlapäivät seuranneet mukana vapaapäivien muodossa.

        Sama koski mm. työaikaa. Syyläritehtaalla oli 9:n tunnin työpäivä. Kun erehdyin mainitsemaan henkilöstöhepulle, että Suomessa eletään 8:n tunni työajan mukaan niin astaus tuli välittömästi: "Mene takaisin sinne Suomeesi".
        Oikeassahan tuo svedu oli.

        Kaikessa muussakin mukauduin paikalliseen tapakulttuuriin.


    • kulkijahumma

      rasismi ,mielen tasolla ja teoissa ovat kaksi eri asiaa.uskallan väittää että kaikki aikuiset ja nuoret ovat ajatusmaailmaltaan rasisteja. kun rasismi siirtyy tekojen tasolle ollaan kadotettu kontrolli faktojen ja luulottelun suhteen. kun on ammuttu yli etsitään syyt joita liioitellaan siten saadaan tekoihin oikeus.

    • 18V eläkeläinen

      Etniset vähemmistöt kuten suomenruotsalaiset, romanit tai somalit osaavat käyttää aboriginaaleille jo kouluissa ja päiväkodeissa opetettua syyllisyyden tunnetta valkoisen miehen taakasta. Tämä on tasa-arvoisessa yhteiskunnassa missä positiivisen diskriminoinnin myötä toisista on tullut hieman tasa-arvoisempia kuin toisista. Jos joku on eri mieltä kuin pieni eliitti joka pitää itseään tasa-arvoisena ja suvaitsevaisuuden esikuvina leimataan alta aika yksikön rasisteiksi, sovinisteiksi ja fasisteiksi. Ainoa juttu on se, että esim. Romani vähemmistön eristäytyessä siilipuolustukseen he itse tuhoavat vähitellen oman kulttuurinsa ja ajautuvat sosiaalisiksi väliinputoajiksi.

    • P.P-K

      Jas vaikka naapurin Jaska pysäåköi autonsa invapaikalle ja on vielä ilman päivän hömsyään, nii saattaa tulla nokkapokka. Rasimikorttia käytetään toki väärin, mutta se on vain niin kauvan mahdollista, kun huudellaan, että romanit teki niin ja näin. Jos kerrankin kysyt, että miks leiffi pysäköit invapaikalle tai miks Helena tukit hameillas käytävän niin rasisti kortti tipahtaa pelistä pois. Jokaisella romanilla on nimi ja joku epäsuvatsevainen ja itsekeskeinen ja joku toinen oikee söpöliini. Ei kannata hyökätä etnistä ryhmää kohtaan, korkeintaan arvostella yksittäisten ihan ikioman nimen omaavien ihmisten käytöstä

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      83
      2102
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      23
      1798
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      24
      1715
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      21
      1490
    5. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      65
      1451
    6. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      76
      1358
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      20
      1354
    8. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1302
    9. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1274
    10. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      72
      1251
    Aihe