Kryptovaluutat ovat tulevaisuus!

Kryptic

Kryptovaluutat tulevat tekemään seuraavien vuosien aikana satoja tuhansia miljonäärejä ympäri maailmaa.
On erittäin todennäköistä, että 3-5 vuoden sisällä kryptovaluutan käyttö maksuvälineenä kasvaa moninkertaiseksi verrattuna tämän hetken tilanteeseen ja tämä taas tulee kasvattamaan krytpovaluuttojen arvoja huomattavasti.

www.youtube.com/watch?v=ttgl8HRCA1A&list=UULkLWPn1QKLSm_GZgTPFS4w


Kryptovaluuttojen luohiminen kannattaa aloittaa NYT, eikä muutaman vuoden päästä kun hinnat ovat jo yleisesti nousseet.

Tutki tarkkaan mitä valuuttoja louhit.
Olisi suositeltavaa louhia muutamia, vielä arvottomampia, mutta potentiaalisia uudempia valuuttoja ja vastapainoksi vanhempia ja tunnetumpia valuuttoja.

Käytä PALJON aikaa alan opiskeluun, koska vain siten voit välttää amatöörien tekemiä virheitä.
Kannattaa muistaa, että kryptovaluutan arvo voi kasvaa jopa kymmentuhatkertaiseksi kuten Bitcoin teki, kunhan olet mainaamassa tai ostamassa oikeata valuuttaa oikeaan aikaan.

Jos aikasi ei riitä asiaan 100% tutustumiseen ja opiskeluun, niin siinä tapauksessa on suositeltavaa liittyä johonkin asiantuntijoiden ylläpitämään ryhmään, jossa aloittelijoita autetaan eteenpäin ja estetään tekemästä virheitä jotka voivat aiheuttaa taloudellisia tappioita.

51

5555

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kryptic

      Pikku hiljaa alkaa näköjään muutkin heräämään One Coinin tarjoamaan mahdollisuute
      Itseäni hieman harmittaa että niin monet syksyllä kiinnostuneet eivät vielä silloin lähteneet tosissaan opiskelemaan kryptovaluuttojen tarjoamaa mahdollisuuta, mutta mitään ei vielä ole menetetty.

      Ensimmäiset One Coinit on vasta louhittu, joten olette vieläkin mukana aivan ensimmäisten joukossa!
      One Coin:laisia on vasta 46000!

      Liity mukaan NYT ja opi MIKSI kryptovaluutat on myös Sinulle paras tapa hankkia lisätuloja ja lähetä minulle viesti, että olet tosissasi.
      Tiimimme tulee auttamaan sinua saavuttamaan mahtavaa menestystä Kryptovaluuttojen parissa!

      http://www.onecoin.eu/signup/OneCoinint

      • Ponzihuijausta

        Eli kovin esiinnytään virtuaalirahan ammattilaisina, annetaan mielikuvaa yrityksestä virtuaali RAHA yrityksenä, mutta tarkemmin kysyttäessä vetävätkin pään pensaaseen ja kieltävät olevansa, yrityksen nimestäkin huolimatta, virtuaalirahayritys.

        Kun kysyttäessä ollaankin vain myymässä "Koulutusta".

        Sama kuin kahvinkeitintäkin myytäisiin markkinoimalla vain sähköjohtoa.


      • Neuvostotroolari

        Tuottaako ylläolevia mainosviestejä se venäläinen trollitehdas politiikkatrollien sivutuotteena?


      • Ponzitjonähty

        Onecoinissa kyseessä on klassinen Ponzi pyramidi rahankeruumalli. Rahaliikenne Gibraltarille, josta suurin osa rahoista siirretään samantien piiloon esim Sveitsiin. Konttoritoiminnot Bulgariassa, ja koko hallinnollinen tietokanta Aasiassa. Monimutkaisuus luotu jotta viranomaisten toimivalta saadaan maiden rajat ylitettäessä loppumaan, ja tehtyä onnistunut puhallus. Hölmöiltä rahat pois. Yrityksen toimintamalli on katsottava erittäin epäilyttäväksi, kun pitävät esillä ja paasaavat päätoimialamielikuvaa luodessaan tulevaisuuden valuutasta, mutta vetävätkin tarkemmin kyseltynä päänsä pensaaseen, kieltämällä olevansa kryptovaluuttayhtiö. Kun nämä jantterit laitetaan seinää vasten, ilmoittavatkin olevansa vain koulutuspakettien myyjiä.

        Kyseinen koulutuspaketti on arvoton, koska sen sisältö on ainoastaan kuinka houkutella lisää ihmisiä liittymään pyramidiin.

        Jokainen voi havaita että 5000 euron "Koulutuspaketti", on ainoastaan luotu jotta pyramidiin haksahtaneet jättävät nämäkin rahat ulkomaalaisten perustajien taskuihin, eli nostamatta ulos yrityksestä.

        Myöhemmin mukaantulleet tuovat ensin liittyneille rahaa, ja ensin liittyneillekin on tehty ansa, jolla nekin jättäisivät rahat ulkomaalaisten haltuun.

        Albanian koko maan talous romahti aikoinaan kun Albanialaiset kovin innostuivat lähettämään rahat ulos maastaan.

        Ottakaa selvää ennenkuin hukkaatte oikeat rahat vaihtamalla ne leikkirahaan.

        Eikö jokainen tunne sadun Keisarin uudet vaatteet.


    • Aloita maksamalla

      Joku tekee voittoakin. Voitot kuitenkin vaativat sitä, että joku toinen kärsii tappioita. Näitä tappiontekijöitä on varmasti enemmän kuin voittajia.

      Pitäkäähän varanne näiden "varmojen" rikastumisviritysten kanssa, ettette jää maksun puolelle.

      • Näinsemenee

        Onecoiniin houkutellaan alkuun mukaan pienellä pääomalla. Muutamasta kymmenestä eurosta satasiin. Myöhemmin yhteistilaisuukissa luodaan hurmoshenkeä, ja manipuloidaan mukanaolevat sellaiseen käsitykseen, että olisi viisainta jättää niinsanotut palkkiorahat yritykseen, ostamalla yhä kallimmanhintaisia koulutuspaketteja. Koulutuspakettien rahoitus tapahtuu tietenkin jokaisen kohdalla siten, että on saatu huijattua ystäviä ja sukulaisia mukaan. Aina uusi mukaantulija aiheuttaa tuloja ennestään sisällä oleville.

        Sisällä olevia kannustetaan kaikin tavoin jättämään rahat tähän ulkomaalaiseen huijariyritykseen sisään siten että ostaisivat koulutuspaketteja portaittain aina lopuilleen 5000 euron pakettiin asti. Huijaus mikä huijaus.


    • kuinkas

      Aivan oikein! Tapahtuu juuri niinkuin muidenkin huijausten kohdalla; sille jää rahaa, joka ei jää odottamaan suurinta tiliä, mutta muuten varat takavarikoidaan siinä loppuvaiheessa, aivankuin Wincapitassakin.

    • Keinotteluvälineitä_vain

      On vaikea käyttää maksuvälineenä sellaista minkä arvo voi heilahtaa kymmentuhatkertaisesti parissa vuodessa. Miltä tuntuisi olla velkaa valuutassa, joka nousee tähän tahtiin? Tai saada palkka bitcoineissa, jonka arvosta hävisi 75 % viime vuonna?

    • Virtuaalikypärä

      Itse louhinut jo kolikot plakkariin ja nyt sitten mielenkiinnolla odottelen miten niille käy. Sen arvo on vielä ostettaessa erittäin pieni joten jos se nousee edes puoleen Bitcoinin nykyisestä arvosta, niin olen erittäin iloinen.

      Täältä voi lukea vähän OneCoinia ja sen toimintaa selventäviä asioita ja faktoja:
      http://bit.ly/1B4jsB5

      Muistaakseni Bitcoin nousi todella äkisti tovi taaksepäin, Kiinan kiinnostuessa siitä mutta myöhemmin se tasoittui takaisin (se 75%) NORMAALILLE tasolleen. Kyllä minulle kelpaisi 100 kertainen arvo OneCoinille.

      Nyt sijoitin itse OneCoineihin 500€ ja niitä on tilillä nyt 1500 kpl, tuon jos kertoo edes kymmenkertaiseksi, voi jo puhua kivasta summasta. Tälläkertaa en jättänyt itse sijoittamatta uuteen virtuaalivaluuttaan sen alkuvaiheessa. Kävi miten kävi, tällaisen tappion kestän hymy huulilla.

      • revaa988988

        Mikä siinä on, että rahat pitää pistää ilmiselvään kusetukseen vaikka krypto-maailmasta löytyy monia aitojakin projekteja joissa voi ihan oikeasti tienata? Älä usko verkostomarkkinoijien ruusuisiin visioihin, vaan tee ITSE se tutkimustyö. Avainsana on tenkologia. Esim coinmarketcap.com näyttää sinulle satoja eri vaihtoehtoja. Näistä sitten pitää suodattaa paska pois ja jäljelle jää 2-3 korkeanriskin(x50-100) kohdetta keskipitkälle aikavälille(6-9kk). Jos maltillisempi hintakehitys on se sinun juttusi(epäilen) niin vaihtoehtoja löytyy enemmän. Muista myös että ahneella on paska loppu. Jos odotat että juuri sinun sijoituskohteestasi tulee se seuraava bitcoin niin saat kyllä odottaa. Pitäisi kyllä hälytyskellojen soida jos semmoista lupaillaan. SHUT UP AND TAKE My MONEY!!!


    • Esimerkkikansalainen
      • PenaXYZ

    • CryptoGuy
    • pellepeeloton
    • leikkirahamiljonäärit

      Kyseisellä leikkirahalla ei ole todellista arvoa. Sen arvoa ei ole virallisesti sidottu mihinkään.
      Yhtä hyvin voisit kerätä pullonkorkkeja ja sanoa olevasi pullonkorkkimiljonääri. Ja tällläiset leikkirahan kerääjät sitten saavat tuhoa aikaan hakkeroimalla koneita käyttöönsä. Älyvapaata touhua.

      • KokoelmaMiljonääri

        Mittään asiasta tietämättä luulen, että jollakin ihmisellä on hallussaan maailman arvokkain pullonkorkkikokoelma ja sen arvo on miljoonia (ainakin paikallisessa valuutassa). Ja arvo nousee vuosien mittaan.


      • OravanPyöräOnOrjuus

        Bitcoinin arvo = 1 BTC. Se ei ole muuttunut mihinkään eikä muutu.
        Monero arvo = 0,02743810 BTC, tämä vähän vaihtelee, mutta ei huomattavasti.
        Turha verrata cryptojen arvoja vanhan maailman valuuttoihin. Kuinka moni meistä laskee rahansa vielä oravannahoissa? Mikä on päivän oravannahan arvo biteissä? Ihan vaan mielenkiinnosta kysyn?


    • SeleväTappaas

      Bitcoin arvo nyt on yksinkertainen naurettavan alhainen määrä kolikoita kysyntään nähden. Mainostaminen uutisissa ja muissa aiheutti tätä hypetystä, että jokaisen piti saada tätä kyseistä valuutta j hinta pompsahti. Aivan normaali kysynnän ja tarjonnan laki eli valuutat joita on miljardeja harvemmin on arvokkaita coinmarketcapissa kun vilkaisee ja epätodennäköistä on että edes hirveästi sellaiset altcoinit edes nousisi.

      Mitä bitcoiniin itseensä tulee, että omassa käytössä niin hidas kolikko että en käyttäisi maksaessa/ostaessa jos valuutansiirto kestää yli muutamaa minuuttia pitempään. Joten en näe siinä tulevaisuutta kaupankäynnissä omaan käyttöön ja varsinkin kun nopeampiakin kolikkoja on.

      Toinen asia mikä nostaa Bitcoinin arvoa on nuo treidaus alustat, että niissä on pakotettu melkein kaikissa ostamaan Bitcoinia ennen kuin voi ostaa toista valuutta ja näin saadaan harhaanjohtavaa volyymia kolikolle joka näkyy taas kysyntänä tilastoissa.

      Jos treidausalustat hyväksyisi minkä tahansa kolikon ostettavaksi euroilla ja bitcoinia ois enempi, niin se romuttaisi koko bitcoinin alas tai toinen näistä esimerkeistä jo riittäisi romuttamaan sen.

    • TaasYksiKatoaa

      empowr coin kuolee, on jo lähes nolla.

    • zorroperro

      Kysyisin tietääkö kukaan onko jossain kryptovaluuttasivustolla TOP 5 - 10 tms. listaus vuorokautisen tai viikoittaisen arvonnousun mukaan. cryptokolikot.com sivustolla on Vuorokauden TOP 5 nousijat mutta se on vaihdon prosenttimäärän mittari eikä arvonnousun vaikka sivustolla toista sanotaankin?

    • Kryptaaja
    • Anonyymi

      Oletko kiinnostunut kryptovaluutoista?
      Haluatko ostaa bitcoinia mutta et tiedä miten?

      Se on helppoa ja vaivatonta.
      Binance on maailman suurin ja luotettavin kryptovaluuttapörssi, jonka päivittäinen liikevaihto on BTC/USD parilla n. 14 miljardia, joten likviditeetistä ei ole pulaa.

      Saat tehtyä helposti tilin, jonka jälkeen voit vaivatta ostaa haluamaasi kryptovaluuttaa suoraan VISA tai Mastercard kortillasi!
      Myös myyminen onnistuu ilman vahvaa tunnistautumista alle 80000€/vrk nostoilla.

      Binancesta löytyy 150 eri kryptovaluuttaa, joiden arvo on ollut todella suuressa nosteessa viimevuosina.

      Voit rekisteröityä käyttämällä tätä koodia, jolloin saat kaikista treideistä 5% kickback commission bonuksen.
      Käytä tätä VIP tilin koodia, joka takaa kaikille linkistä rekisteröityneille tulevaisuuden bonukset, airdropit ja vivutuksen bonuksen.

      Älä jää paitsi tästä mahdollisuudesta, koska normaalilla rekisteröitymisellä et saa näitä bonuksia!
      Syy miksi saat bonukset tästä linkistä:

      VIP tilit binancessa voivat jakaa ystäville ja tutuille
      kutsukoodin, joilla saa tuntuvat alennukset treideihin ja vuosisäästötilille tuntuvat korot, jopa 40%!

      https://www.binance.com/en/register?ref=DSKFMDZF

      Bonukset linkistä:
      Treidauskuluista 5% kickback
      Leverage rebate jopa 30%
      Spot säästötilillä jopa 40% /vuosi
      Mining pool rebate jopa 50%

      Rekisteröidy nyt ja voit tienata samalla kun nukut.

      https://www.binance.com/en/register?ref=DSKFMDZF

      Tietoa kolikoiden arvoista löytyy: https://coingecko.com

      • Aloittelijoiden töherryksiä!

        ONECOIN on tulevaisuus, maailman ainoa OIKEA kryptovaluutta!


      • Anonyymi

      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ja linkki ilman refejä:
        https://www.binance.com

        TETHER eli XLM on kryptovaluuttana tulevaisuus, koska se on jenkkien luoma ja on oikeastaan muuta kuin valuutta. Bitcoin taitaa jäädä jenkkilässä epäsuosioon. SIJOITA XLM


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        TETHER eli XLM on kryptovaluuttana tulevaisuus, koska se on jenkkien luoma ja on oikeastaan muuta kuin valuutta. Bitcoin taitaa jäädä jenkkilässä epäsuosioon. SIJOITA XLM

        XLM on Stellar, Tether on dollarisidonnainen vakaa USDT


    • Anonyymi

      Se on muuten aika varma stoori että toi Elon Muskin Dogecoin alkaa vielä nousemaan, seuraava Bitcoin? nyt 0.2 -senttiä, vuoden päästä 30k ?

    • Anonyymi

      Uusi kryptovaluutta julkaistu 19.8.2021 !

      Kovassa nousussa 20.8.2021
      Nouseeko samalla tavalla kuin Bitcoin ja Ethereum?

      Muutamalla eurolla sijoittamaan Binancessa
      https://www.binance.com/fi?ref=R2OGS7YT

    • Anonyymi

      Treidausbotit ovat pilanneet kryptopörssit ja pilaavat myös valuutat, normaali fyysinen treidaus on lähes täysin tappiollista kun saatat olla yksin kahdeksaa bottia vastaan, ainoa mahdollisuus on hävitä.

      Siellä ne kyttäävät kuin hämähäkit saalistaan ja kun ostat kyseistä valuuttaa, pudottavat kurssia välittömästi, hetken kuluttua pudottavat lisää jotta myyt alle ostohinnan ja saavat erotuksen.

      Miljonäärit siellä botteineen tyhjentävät köyhien taskuja, maailma on reilu paikka ja nyt on sitten cryptotkin ahneudella pilattu, kyse ei ole pörsseistä vaan casinoista joissa hyväuskoisten taskut tyhjennetään konealgoritmien avulla.

      Kyseessä on enää suuri kusetus.

    • Anonyymi

      https://www.helium.com/mine

      https://youtu.be/QYUXT1EwVAk
      linkki rekisteröinti
      https://Hogland.ihub.global/ihubregister

      Liity mukaan
      - Emme halua rahaasi
      - Ilmainen Helium Hotspot laite
      - saat 20-25% maksua kryptovaluutta (HNT) mitä sun laite tuottaa.
      - saat 20-35% maksua kryptovaluutta (HNT mitä sun sponsoroitu henkilö.

      Keskiarvo noin 100 helium hotspot laiteet suomessa tienaa noin 15hnt/kk

      jos olet sponsoroitunut 26 ihmiset ja ne tuottaa 15hnt
      26 * 15hnt =390hnt sinun 35% * 390hnt = 136,5hnt/kk
      136.5 hnt* 19€*** =2593,5€/kk
      Olet ansaintunnut 2593,5€ ja et ole maksanut muu kun laiteen rahti maksu !
      ***on hnt hinta 5.9.2021

      https://Hogland.ihub.global/ihubregister

    • Anonyymi

      Tuskin.
      Jeremia:
      29:11 Sillä minä tunnen ajatukseni, jotka minulla on teitä kohtaan, sanoo Herra: rauhan eikä turmion ajatukset; minä annan teille tulevaisuuden ja toivon.

    • Anonyymi

      Joko ostit tänään 34 kappaletta Ferrari Testarossia ja käteismaksuna puoleen miljargiin heitin heti italialaisille kouraan platina harkkoja?

      Vai kelpasivatko bitti-rajat kun ostit?

    • Anonyymi

      Uutisoitiin että Elon Musti olisi laittanut 1,5MRD usd pitkoon, siirtoa ei todellisuudessa tapahtunut vaan Mustin botit treidasivat valuuttaan keinotekoisen konekuplan.

      Kun nousuun oli lähtenyt mukaan manuaalisia hiiri näppissijoittajia tarpeeksi,
      Mustin botit romauttivat kuplan tehdessään ylhäällä ison poiston.

      Piensijoittaja on lypsylehmä rikollisten viedessä potin.

    • Anonyymi

      Uus foorumi avattu pelkästään Kryptoille gamblaaja.fi

      Kaikkee keskustelua kyrtoista ja uusista paskakolikoista

    • Anonyymi

      Itse suosin crypto.comia crypto sijoittamisessa. Voi aloittaa pienillä summilla ja kokeilla. Helppo asentaa sovellus puhelimeen ja tallettaa rahaa. Lisäksi jos haluat saada heti pohjakassaa niin voit rekisteröityä alla olevalla viittauslinkillä, niin saat 25 dollaria.

      Use my referral link https://crypto.com/app/xrpajybn2g to sign up for Crypto.com and we both get $25 USD 🙂

    • Anonyymi

      Tämä ketju on täynnä huijareiden mainoksia.

      Kaikki tyhmille sijoittajile tarjottavat kryptovaluutat on jo moneen kertaan todettu pelkiksi pyramidihuijauksiksi.

      Miksi joku tarjoaisi muille varmasti tuottavia sijoituksia? Ja miksi juuri sinulle?

      Miettikää. Suurin osa lukemistanne positiivisista uutisista on ollut ja on jatkossakin kaupallista yhteistyötä. Mukana huijauksissa myös Facebook ja Google.

      Te olette aina uhreja.

    • Anonyymi

      Kun tulee EMP avaruudesta tai ydinsodasta, käämit kärähtää ja bitit häviää.

    • Anonyymi

      Onko yksikään kryptovaluutta oikeasti maksukäytössä? Voisiko edes teoriassa olla? Sekä ostajan että myyjän pitäisi pystyä käyttämään sitä ilman lisäkuluja ja vaivaa ja ilman riskiä joutua huijatuksi. Mahdoton tilanne, elleivät valtiot ja isot pankit ole mukana.

      Kyptovaluutta ei missään tilantessa koskaan voi olla sijoitustuote. Eihän se voi mitenkään tuottaa muuta kuin pelkkiä menoja. Huijarit ja loiset saavat tietysti tuloja.

    • Anonyymi

      Hihii, noilla harhailla jutuilla niihin yritetään saada reppanoita lankeamaan.
      Taitaa olla juurikin päinvastoin, eli kuolevat kohta pois.

    • Anonyymi

      Todelliset miljonäärit haalii kultaa rahatalouden romahdusta odotellessaan.
      Kun sähkö loppuu, haihtuu kryptovaluutatkin.

    • Anonyymi

      Kryptopojat haluavat kahmia paljon kryptoja sen takia että ne saa vaihdettua isoon läjään fiatteja joilla sitten voi ostaakin muuta kuin huumeita ja tesloja.

      Tietty muuten meuhkaavat kuinka fiatti on roskaa... paitsi sitten kun myymät lelurahansa että saavat fiattia.

    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Varokaa. Huijausta. Älkää klikatko!


    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Varokaa. Huijausta. Älkää klikatko!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Varokaa. Huijausta. Älkää klikatko!

        Payment proofia löytyy ihan youtubesta.

        Kotiutin 12k viime viikolla lompakkoon


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Payment proofia löytyy ihan youtubesta.

        Kotiutin 12k viime viikolla lompakkoon

        Olet huijarin venäläinen apuri. Et tiedä mitä teet.


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      minepi.com/madmantrue

      Tuossa kutsukoodi jos haluaa louhimaan puhelimella tulevaisuuden kolikoita.
      Tämä Pi kolikon tulevaisuus näyttää jopa hyvältä eri alojen asiantuntijat ovat sanoneet että voi nousta arvo korkealle.
      Minä uskon kanssa. Kyseessä on SIITÅ erikoinen kolikko että louhimiseen ei tarvita supertietokonetta. Painat päivittäin louhinta nappia puhelimella sovelluksessa ja thats IT.
      Sinun ei tarvitse pitää ohjelmaa puhelimen taustalla päällä vain se tekee kaiken NS pilvessä.
      Suosittelen nimittäin kohta pääsee näillä tekemään kauppaa ja
      Tuosta linkkini kautta molemmat saa pienen bonuksen yhden Pi kolikon alkuunsa.

      • Anonyymi

        Huijarit jakavat tyhmille ilmaista rahaa. Huijarit eivät enää itse rahaa tarvitse.

        Ihan oikeasti!

        Jostain syystä tallä palstalla on vain epärehellisiä valehtelevia mainostajia. Miksiköhän?


    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Jumala rankaisi; nainen kuoli Suviseuroissa

      Eihän näissä joukkohysteriatapahtumissa ole mitään tolkkua. Aina pitää hajauttaa. Toivottavasti lestatkin tulevat nyt
      Maailman menoa
      364
      8336
    2. Kiitos, kun paljastit

      Vaikka mä tiesinkin! Nyt voi ottaa seuraavan askeleen? Hyvää yötä:)
      Ikävä
      58
      2334
    3. Missä hiton pippaloissa

      Sä käyt kun sua ei näy missään..tahtosin vaan varmistua et kaikki ok.
      Ikävä
      34
      1702
    4. Olen miettinyt sinua tänään

      Se mitä teit oli oikeasti vähän tylyä. En voi ottaa sitä muuna kuin mitä se konkreettisesti on. Esitän itsellenikin että
      Tunteet
      27
      1569
    5. IS Viikonloppu 29.-30.6.2024

      Melko hyvä 3- -tasoiseksi merkitty Kovis Jari Keräseltä. Pääkuvan merkitys on varsin vähäinen rajoittuen alakulman aukio
      Sanaristikot
      81
      1314
    6. Kysymystä pukkaa

      Mitä aiot tehdä kun näet hänet seuraavan kerran? Vai oletko kuin ei mitään....
      Ikävä
      120
      1302
    7. Kuolemanraja kokemukset ovat kulttuurisidonnaisia.

      Kuolemanraja kokemukset ovat kulttuurisidonnaisia. Kristilliset ääriainekset pelottelevat ihmisiä edelleen IKUISELLA hel
      Hindulaisuus
      352
      1148
    8. Suviseurat

      Kamala onnettomuus tapahtunut subiseuroissa
      Hyrynsalmi
      16
      1015
    9. Tässä viimeinen mahdollisuutesi nainen

      Kysyä tai sanoa minulle, jos jotain jäi vuosien takaisista. Sen verran meillä oli kuitenkin jotain, että välillä mietin
      Ikävä
      54
      1002
    10. Kuvaile kaivattuasi kolmella

      Emojilla. Oma vastaus 💨🚮💣
      Ikävä
      112
      941
    Aihe