Sulkavan taksikuskien toiminta!

Ihmettelevä kuntalai

Sisältyykö Sulkavan taksikuskien palveluihin alkoholijuomien toimittaminen asiakkaille? Ja onko laillistakaan? Olen usein tavannut taksikuskin kaupassa "kaljalastin" kanssa ilman, että asiakas on mukana. Kaupan kassa myy laskulle, näpyttelee asiakasnumeron ja homma on selvä! Myös kauppias hyötyy! Mutta onko kukaan tullut ajatelleeksi miten paljon tämä tuottaa päänvaivaa, huolta ja kustannuksia esim. terveydenhoitoalalle, omaisista puhumattakaan! Terveyskeskuksessa ja kotihoidossa paikataan ja parsitaan ko. potilaita! Räikein esimerkki lienee se, että eräs taksikuski oli vienyt potilaalle alkoholia vuodeosastolle!
Toivon jatkossa taksikuskeilta ammatillisuutta ja oman ammattietiikan noudattamista, ettei asiaa tarvitse viedä korkeammalle taholle!

25

906

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • nähdään kuin käy

      Sulkava onkin Suomen persereikä. Kunnassa on vallassa vanhat ukot jotka eivät ymmärrä nykyaikaa. Kaikki se heijastuu joka paikkaan. Kohta ei edes ryssät viihdy Sulkavalla kun se on niin takapajula. Se on sitten kunnan kuolema.

    • asiakaspalvelija

      Totta! Olen kuullut tästä "erityispalvelusta" Sulkavalla! Miten lienee muissa kunnissa, hakeeko taksi alkoholijuomat asiakkaille kotiin?
      Taksikuskit voisivat käydä välillä asiakaspalvelukoulutuksen ja ottaa oppia asiakaspalveluun!

      • päin näköä vaan

        Kyllä sitä erityispalvelua tulee ihan joka kunnassa. Mutta ennen kun kenenkään alkoholi ostoksiin puututaan, niin kannattaa olla todella varma asiasta, koska kyllä sieltä laista löytyy tähän omat ohjeensa..
        Eikä sulkavalla saa taksia viikonloppusin tai ne voi kieltäytyä ilmeisesti ajamasta ainakin muutama taksi löytyy joka pistää puhelimen kii ja sillon kun vielä päivysti nii ei hommiaan hoitanut.. että terveiset vaan kirkon viereen tästä palvelusta..
        Ja turha sitä on täällä ruotia, sinne asemalle voi marssia ihan suoraak kertomaan ja sanomaamn mielipiteensä jokaiselle suoraa.. tuleepahan vastaus varmemmin.. mutta jos ei ole pokkaa nii sit vaan ihan hiljaa..
        Minä olen ainakin ilmaissut henkilöille suoraan ja kyllä siinä ilmeessä on enemmän näkemistä ;)


    • Kiilto kengässä

      Eihän missään muualla sellaista "taksien takapajulaa" olekkaan kuin Sulkavalla. Eipä taida nämä nykyiset kuskit edes ymmärtää mitä varten taksit ovat. Olisi varmaan aiheellista ottaa yhteyttä viranomaiseen, joka näitä suhareita ja niiden lupia valvoo. Kun taksia tarvitsen, tilaan sen mieluummin Savonlinnasta. Avaavat muuten ovetkin, asiakkaille!!!!Liekkö Sulkavalla moisesta kuultukkaan, nähty ei ainakaan.

    • Alanteentie

      Parasta taksikuskien palvelua saavat paikalliset juopot. Taksit kuljettavat heitä kotiin velaksi ja lainaavat rahaa kuin mikäkin pankki.

    • Minnuu vituttaa

      Rahanahneita rikkaita eläkeläisvanhuksia on taksiyrittäjien renkeinä ja kaiken kukkuraksi he saavat ajaa koulukyytejä. ( kiitos Trafin uuden lain) ..... Ei käytöstapoja lainkaan ja vanhukset saavat kantaa itse painavat ostoksensa kun ylipainoiset kuskivanhukset istuvat vatsa pystyssä autoissaan ja odottavat kyytiläisiä. Perkele sanon mie!

    • Kannattaako nuita

      kadehtia?

    • S. putro

      Tilaa jo se taksi!

    • Totta se on!

      Kuulin tänään eräältä vanhukselta, että Sulkavalainen (nainen) taksikuski ei ollut nostanut persettään penkistä, kun hän "könysi" autosta ulos terv.keskuksen pihassa. Kotiin tuotaessa oli onneksi naapuri sattunut pihalle ja hän oli auttanut vanhuksen kotiovelle! Että asiakaspalvelu on huipussaan!

    • Höpö, höpö!

      Hah, hah! Vai ei saa palvelua! Ihan äsken sattumoisin palvelua sai "alan mies" taksin kuljettajalta, kun apumiehen kanssa kantoivat asiakasta autoon kylän rannasta!

      • on the beach

        Taisivat köijätä kaverusta Mustaan Maijaan...


      • Höpö höpö!
        on the beach kirjoitti:

        Taisivat köijätä kaverusta Mustaan Maijaan...

        Kyllä tämä heppu vietiin tilataksiin kahden miehen kantamana! :)


      • on the beach
        Höpö höpö! kirjoitti:

        Kyllä tämä heppu vietiin tilataksiin kahden miehen kantamana! :)

        Nimikirjaimet sitten varmaankin J.A. :)


    • sinisilmä

      herrtttiilei...
      tätähän tapahtuu joka puolella Suomea!

    • nuori11

      Ainut palveleva taksi sulkavalla oli Keken mopoauto taksi. Lupien puutteessa ja ym. syistä joutui lopettamaan

    • Kiitosta

      Juhannukseni Sulkavalla oli muuten mukava, mutta taksikuskien käytös oli suoraan sanottuna ala-arvoista. Taksia ei saa ja luuri lyödään korvaan.

    • 4thebest

      Tulkaa katsomaan rantasalmelle Vihavaisen taksi Oy:n palvelua !! Siitä saatte oppia kuinka ollaan asiakaspalveluammatissa. Ovet aukee, turvavyöt autetaan, ollaan ystävällisiä ja kohteliaita katsomatta asemaan tai ulkoiseen habitukseen. Itse sain todella hyvää palvelua 19.6 illan kiireisimpään aikaan, kiitos vain Senja. Ja kärpäslätkän vielä kyydin päätteeksi =) Jatkossakin tiedän miltä firmalta kyytini tilaan.

    • kaikenlaistalahoaon

      Taittaa itte vihavainen kehhua.

      • 1helsinkiläinen

        Oletko sinä sitten niitä sulkavalaisia, vai mikä ihme taas kerran vaivaa, kun joitakin kiitetään hyvin tehdystä työstä?! Eihän se sinänsä sinulta pois ole, vaikka jotkut tekevät työnsä oikein!

        Vihavaisenhan ei edes tarvitse kehua itse, kun asiakkaat tekevät sen ihan oma-aloitteisesti - ja oman kokemukseni mukaan aiheesta, kiitokset vain täältäkin!!

        Sulkavan takseista (tai koko kylästä) itselläni ei toki ole mitään kokemusta, mutta jotenkin tuntuu, ettei sekään tilanne oikeasti läheskään noin huono voine olla, kuin jotkut väittävät...


      • Anonyymi
        1helsinkiläinen kirjoitti:

        Oletko sinä sitten niitä sulkavalaisia, vai mikä ihme taas kerran vaivaa, kun joitakin kiitetään hyvin tehdystä työstä?! Eihän se sinänsä sinulta pois ole, vaikka jotkut tekevät työnsä oikein!

        Vihavaisenhan ei edes tarvitse kehua itse, kun asiakkaat tekevät sen ihan oma-aloitteisesti - ja oman kokemukseni mukaan aiheesta, kiitokset vain täältäkin!!

        Sulkavan takseista (tai koko kylästä) itselläni ei toki ole mitään kokemusta, mutta jotenkin tuntuu, ettei sekään tilanne oikeasti läheskään noin huono voine olla, kuin jotkut väittävät...

        sulkava
        https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/201708012200299462


    • eläke-ukko

      Ehkä parasta palvelua olen saanut Espoon Leppävaarassa. Ostin Leppävaarasta pyykinpesukoneen joka piti viedä Pitäjänmäkeen.
      Kävin ensin kysymässä taksijonossa olevalta taksikuskilta voisiko hän viedä pesukoneen tiettyyn paikkaan jos ostaisin sen. Hän sanoi jos se vaan sopii tuonne takakonttiin. Kävin tekemässä kaupat. Myyjä kärräsi koneen ilman pakkausta vieressä olleelle taksi asemalle.
      Veimme koneen asunnolle. Kaveri sanoi vielä että hän voi kantaa sen kanssani sisälle asti. Sanoin hänelle että anna mittarin olla päällä. Keikka jatkuu siihen saakka kun olet pois lähdössä. Koneen vienti taksilla maksoi 20e.Liike olisi perinyt 50e

    • Ammattilainen7

      Mitä! Missä se Vihavainen on? Sillä jäi asiat kesken etelä-suomessa ja pohjanmaalla. Taitaa olla vähä juokale tuo Vihavaisen poika.

    • Bylsijä

      Minne katosi kylän jakorasia?

      • bylsiny

        Blondiko?


    • Anonyymi

      Sulokavala hyvät taxit.
      nimimerkillä Kokemusta on!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      161
      2746
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2006
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      22
      2001
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      89
      1806
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      68
      1557
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      19
      1313
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1212
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      10
      1201
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      36
      1188
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      9
      1171
    Aihe