Sulkavan taksikuskien toiminta!

Ihmettelevä kuntalai

Sisältyykö Sulkavan taksikuskien palveluihin alkoholijuomien toimittaminen asiakkaille? Ja onko laillistakaan? Olen usein tavannut taksikuskin kaupassa "kaljalastin" kanssa ilman, että asiakas on mukana. Kaupan kassa myy laskulle, näpyttelee asiakasnumeron ja homma on selvä! Myös kauppias hyötyy! Mutta onko kukaan tullut ajatelleeksi miten paljon tämä tuottaa päänvaivaa, huolta ja kustannuksia esim. terveydenhoitoalalle, omaisista puhumattakaan! Terveyskeskuksessa ja kotihoidossa paikataan ja parsitaan ko. potilaita! Räikein esimerkki lienee se, että eräs taksikuski oli vienyt potilaalle alkoholia vuodeosastolle!
Toivon jatkossa taksikuskeilta ammatillisuutta ja oman ammattietiikan noudattamista, ettei asiaa tarvitse viedä korkeammalle taholle!

23

787

  Vastaukset

  • Sulkava onkin Suomen persereikä. Kunnassa on vallassa vanhat ukot jotka eivät ymmärrä nykyaikaa. Kaikki se heijastuu joka paikkaan. Kohta ei edes ryssät viihdy Sulkavalla kun se on niin takapajula. Se on sitten kunnan kuolema.

  • Totta! Olen kuullut tästä "erityispalvelusta" Sulkavalla! Miten lienee muissa kunnissa, hakeeko taksi alkoholijuomat asiakkaille kotiin?
   Taksikuskit voisivat käydä välillä asiakaspalvelukoulutuksen ja ottaa oppia asiakaspalveluun!

   • Kyllä sitä erityispalvelua tulee ihan joka kunnassa. Mutta ennen kun kenenkään alkoholi ostoksiin puututaan, niin kannattaa olla todella varma asiasta, koska kyllä sieltä laista löytyy tähän omat ohjeensa..
    Eikä sulkavalla saa taksia viikonloppusin tai ne voi kieltäytyä ilmeisesti ajamasta ainakin muutama taksi löytyy joka pistää puhelimen kii ja sillon kun vielä päivysti nii ei hommiaan hoitanut.. että terveiset vaan kirkon viereen tästä palvelusta..
    Ja turha sitä on täällä ruotia, sinne asemalle voi marssia ihan suoraak kertomaan ja sanomaamn mielipiteensä jokaiselle suoraa.. tuleepahan vastaus varmemmin.. mutta jos ei ole pokkaa nii sit vaan ihan hiljaa..
    Minä olen ainakin ilmaissut henkilöille suoraan ja kyllä siinä ilmeessä on enemmän näkemistä ;)


  • Eihän missään muualla sellaista "taksien takapajulaa" olekkaan kuin Sulkavalla. Eipä taida nämä nykyiset kuskit edes ymmärtää mitä varten taksit ovat. Olisi varmaan aiheellista ottaa yhteyttä viranomaiseen, joka näitä suhareita ja niiden lupia valvoo. Kun taksia tarvitsen, tilaan sen mieluummin Savonlinnasta. Avaavat muuten ovetkin, asiakkaille!!!!Liekkö Sulkavalla moisesta kuultukkaan, nähty ei ainakaan.

  • Parasta taksikuskien palvelua saavat paikalliset juopot. Taksit kuljettavat heitä kotiin velaksi ja lainaavat rahaa kuin mikäkin pankki.

  • Rahanahneita rikkaita eläkeläisvanhuksia on taksiyrittäjien renkeinä ja kaiken kukkuraksi he saavat ajaa koulukyytejä. ( kiitos Trafin uuden lain) ..... Ei käytöstapoja lainkaan ja vanhukset saavat kantaa itse painavat ostoksensa kun ylipainoiset kuskivanhukset istuvat vatsa pystyssä autoissaan ja odottavat kyytiläisiä. Perkele sanon mie!

  • kadehtia?

  • Tilaa jo se taksi!

  • Kuulin tänään eräältä vanhukselta, että Sulkavalainen (nainen) taksikuski ei ollut nostanut persettään penkistä, kun hän "könysi" autosta ulos terv.keskuksen pihassa. Kotiin tuotaessa oli onneksi naapuri sattunut pihalle ja hän oli auttanut vanhuksen kotiovelle! Että asiakaspalvelu on huipussaan!

  • Hah, hah! Vai ei saa palvelua! Ihan äsken sattumoisin palvelua sai "alan mies" taksin kuljettajalta, kun apumiehen kanssa kantoivat asiakasta autoon kylän rannasta!

   • Taisivat köijätä kaverusta Mustaan Maijaan...


   • on the beach kirjoitti:

    Taisivat köijätä kaverusta Mustaan Maijaan...

    Kyllä tämä heppu vietiin tilataksiin kahden miehen kantamana! :)


   • Höpö höpö! kirjoitti:

    Kyllä tämä heppu vietiin tilataksiin kahden miehen kantamana! :)

    Nimikirjaimet sitten varmaankin J.A. :)


  • herrtttiilei...
   tätähän tapahtuu joka puolella Suomea!

  • Ainut palveleva taksi sulkavalla oli Keken mopoauto taksi. Lupien puutteessa ja ym. syistä joutui lopettamaan

  • Juhannukseni Sulkavalla oli muuten mukava, mutta taksikuskien käytös oli suoraan sanottuna ala-arvoista. Taksia ei saa ja luuri lyödään korvaan.

  • Tulkaa katsomaan rantasalmelle Vihavaisen taksi Oy:n palvelua !! Siitä saatte oppia kuinka ollaan asiakaspalveluammatissa. Ovet aukee, turvavyöt autetaan, ollaan ystävällisiä ja kohteliaita katsomatta asemaan tai ulkoiseen habitukseen. Itse sain todella hyvää palvelua 19.6 illan kiireisimpään aikaan, kiitos vain Senja. Ja kärpäslätkän vielä kyydin päätteeksi =) Jatkossakin tiedän miltä firmalta kyytini tilaan.

  • Taittaa itte vihavainen kehhua.

   • Oletko sinä sitten niitä sulkavalaisia, vai mikä ihme taas kerran vaivaa, kun joitakin kiitetään hyvin tehdystä työstä?! Eihän se sinänsä sinulta pois ole, vaikka jotkut tekevät työnsä oikein!

    Vihavaisenhan ei edes tarvitse kehua itse, kun asiakkaat tekevät sen ihan oma-aloitteisesti - ja oman kokemukseni mukaan aiheesta, kiitokset vain täältäkin!!

    Sulkavan takseista (tai koko kylästä) itselläni ei toki ole mitään kokemusta, mutta jotenkin tuntuu, ettei sekään tilanne oikeasti läheskään noin huono voine olla, kuin jotkut väittävät...


  • Ehkä parasta palvelua olen saanut Espoon Leppävaarassa. Ostin Leppävaarasta pyykinpesukoneen joka piti viedä Pitäjänmäkeen.
   Kävin ensin kysymässä taksijonossa olevalta taksikuskilta voisiko hän viedä pesukoneen tiettyyn paikkaan jos ostaisin sen. Hän sanoi jos se vaan sopii tuonne takakonttiin. Kävin tekemässä kaupat. Myyjä kärräsi koneen ilman pakkausta vieressä olleelle taksi asemalle.
   Veimme koneen asunnolle. Kaveri sanoi vielä että hän voi kantaa sen kanssani sisälle asti. Sanoin hänelle että anna mittarin olla päällä. Keikka jatkuu siihen saakka kun olet pois lähdössä. Koneen vienti taksilla maksoi 20e.Liike olisi perinyt 50e

  • Mitä! Missä se Vihavainen on? Sillä jäi asiat kesken etelä-suomessa ja pohjanmaalla. Taitaa olla vähä juokale tuo Vihavaisen poika.

  • Minne katosi kylän jakorasia?

   • Blondiko?


  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Jyväskylän senioritalon palo sai alkunsa parvekekynttilästä

   Syyte tulossa huolimattomasta tulenkäsittelystä. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006569983.html
   Maailman menoa
   116
   4041