"Äänestystulos" julkistettiin ennen Talk-showta! :)

Jeboulandian mies

Marilla oli jäänyt mikki auki ja hän harjoitti loppupuhetta ja sanoi että Anne on häädetty, tämä tapahtui ennen shown alkua ja sen kuulivat monet 24/7-katselijat.

Eli taas kerran tuotanto oli päättänyt kenet häädetään! Sama on ollut useana vuotena.

17

352

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • lue mtv.fi

      Se oli Kalle,ja se oli harjoitus insertti

    • lässytilää

      Aina jaksetaan jankuttaa näitä juttuja: tuotanto manipuloi jne.

      JOS oikeasti tuotanto ei antaisi annetuille äänille merkitystä, niin koko ohjelma olisi jo vuosia sitten lopetettu ja tekijät istuisivat vankilassa törkeästä petoksesta.

      Salaliittoteorioiden märehtiminen lienee kuitenkin joillekin ajankulua.

      • Khyl,Khyl

        Todellisuudessa mikään ei estä BB-tuotatoa halutessaan tekemästä näin, koska kaikki oikeudet pidätetään, eikä äänestäneille missään tapauksessa palauteta rahoja. Siis mikä estäisi, kun mikään taho ei valvo tätä toimintaa jostain käsittämättömästä syystä? Tuotanto voi siis käytännössä pelailla ihan miten haluaa ja niin se ainakin tekee, kun palkit heiluu jatkuvasti, niinkun äänestys oikeasti menis tarkalle!?


        Olen melkein BB-alkumetreistä lähtien ollu sitä mieltä, että äänestyksessä joku haisee ja pahasti!


    • äänetön

      Älkää tuhlatko rahajanne.Älkää äänestäkö.....

    • bull s.

      Ja Annen ilmoitettiin saaneen n. 24% äänistä. Hän ei olisi matemaattisesti voinut tietenkään pudota tuolla äänimäärällä, koska kaikki olivat äänestyksessä ja äänestettiin sitä, jonka haluaa jäävän taloon.

    • nimimerkitön 2014

      BB äänestys boikottiin, itse en moiseen edes osallistu, kauan aikaa sitten jo selvinnyt että häädetyt ovat päätetty etukäteen, tuskin he menevät mokaansa myöntämään, kas katsojat maksaa osan lystistä.

    • täyttä roskaa kokoBB

      Ilmankos Anne häädettiin talosta koska ei viihtynyt, BB tuontanto tarkkaillut varmasti häntä ja koska kaikki olivat häädettävissä kas kummaa se osuikin Anneen

    • ei äänestyksille

      ihmettelen suuresti niitä jotka kaiken maailaman äänestyksiin rahansa tuhlaavat,en usko että meitä huijataan bb äänestyksissä mutta silti en ikinä laita euroakaan täysin turhiin äänestyksiin,24/7 maksan nettiin ja kaapeliin(total) mikä se riittää tuotannon tukemiseen omalta osalta..asukkaiden sukulaisilla ja tutuilla on sentää jonkummoinen motivaatio äänestää minkä ymmärrän mutta että heität rahaa kollekin tuntemattomalle bb tyypille mtv kautta on täysin järjetöntä touhua...

    • Housut kintuissa

      jäivät kiinni

    • Ihme touhua???

      Big Brotheria tavallaan mainostettiin formaattina joka näyttää kaiken ja kääntää kaikki kivet, mutta sittemmin on ruvennu tuntumaan, että eihän suomessa sen tarkemmin vartioitua salaisuutta olekkaan, kun tämä BB-tuotannon toiminta!
      Lordin henkilöllisyys ja Kanervan tekstiviestit kyllä selvitetään median toimesta välittömästi, mutta ei esim. näitä mystisiä häätöjä BB-talosta, joista ei haluta kertoa tuotannon puolesta.
      Koko toiminta on niin täynnä kaikkee hämärää. Kilpailijoiden turvat on tukittu niin totaalisesti, ettei mitään ole vuotanu julkisuuteen. Just toikin ihmetyttää että jos sääntöjä lukee tarkkaan, niin tuotantohan voi oikeasti tehdä äänestykden suhteen ihan mitä vaan, eikä mikään media tai näitä asioita selvittävä taho tunnu olevan millään tavalla kiinnostunut siitä asiasta, että tässähän tavallaan kusetetaan kuluttajaa ihan urakalla?

    • ke,tietää
    • 555

      Iltasanomissa selittivät että se äänitys tuli vahingossa harjoituksista, ja että se sanoi Kallen eikä Annen. Tiedä sitten ?

    • ranieera1

      Eihän siellä edes ole ketään Kallea?

    • Khyl,Khyl

      En tiedä tästä yksittäisestä tapauksesta, mutta minua on epäilyttänyt koko touhun rehellisyys jo ensimmäisestä BB-kaudesta lähtien tai oikeestaan kyseisen kauden finaalista lähtien!
      Kun Perttu julistettiin voittajaksi niin yllättäen lähetyksessä ei mainittu sanallakaan tai ollut tarjolla, minkälaisilla prosenteilla finaalikaksikkoa oli äänestetty, mikä minusta tuntuu ihan käsittämättömältä! Mikä voi tällaisessa lähetyksessä olla oleellisempaa, kun se että kuka voitti ja millaisella äänierolla?!

      Ei siinä mitään, jos pelkästään finaalilähetyksessä ois ollu joku tekninen virhe, joka ois estänyt prosenttien näyttämisen, muttakun yhtään mistään ei pystynyt lukemaan, mitkä nuo prosentit ois ollu. Ei edes Subin omilta BB-nettisivuilta puhumattakaan muusta mediasta. Muistan kun niitä metsästin ihan tosissani, kun oisin halunnu tietää. Meni muistaakseni melkein viikko, ennekun sitten joku nettisivusto ilmoitti nuo äänien prosenttijakaumat, eikä muistaakseni ollut edes tuo subin sivu?!

      Aivan kun joku taho ois halunnu salata jotain, koska eihän nyt tällä teknisellä ja sivistyneellä aikakaudella pitäis tällaista ihan oikeasti tapahtua. Myös se ihmetytti, kun juuri missään mediassa ei ihmetelty tätä tapahtumaa...ainoastaan lukijoiden foorumeilla.

      Vihaan noin yleensä kaikkea näitä amerikkalaistyyppisiä salaliittoteoria -hömppiä, mutta tässä toiminnassa on ihan oikeasti jotain mätää!?

      • Jesse V.

        Viime vuonna ei myöskään ollut lähetyksessä millä prosentilla Jori voitti.


    • Weiid

      mtv lähettää äänestyskoodeja katsojille joilla nämä voivat äänestää ilmaiseksi.

      • Ei kaikille

        Jaettiin heille jotka olivat ostaneet Katsomoon palvelun 24.8 mennessä, koska lähetys ei toiminut pariin ensimmäiseen tuntiin. Sen jälkeen niitä ei ostajille ole jaettu. Itsekin sain 5 äänen paketin.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      90
      3940
    2. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      43
      3742
    3. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      605
      3738
    4. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      14
      2383
    5. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      72
      2332
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      328
      1995
    7. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      124
      1976
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      187
      1816
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      28
      1489
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      66
      1382
    Aihe