Jasmin kiihottaa itseään

Kaasupallo

Kolme paivaa haapaivaan! OMG!

Käyttäjältä Jasmin Mäntylä

09.09.2014 13:00
"
Tulevana lauantaina se vihdoin tapahtuu, saan rakastamani miehen aviopuolisokseni! Ihanaa aikaa, mutta kylla tama vika viikko menee jonkinlaisessa "usvassa" (hyvalla tavalla), silla jannittaakin jo ihan mielettomasti! xxx "


Jasmin kiihottaa itseään häähysteriaan. Miksi? Eikö muuten kestäisi ellei saisi itseään suggeroitua euforiseen tilaan? Kohtahan se tuota menoa hajoaa palasiksi.
Häiden jälkeinen romahdus ja masennus, kun mikään ei oikeesti muuttunutkaan ja seuraavassa seiskassakin on jo uudet morsiamet ja titityyt paakannessa.

59

976

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • cxzczxcxzcx

      Miksi jännittää? Jasmiinahan tykkää esiintymisestä ja olla huomion keskipisteenä. Konkaripariskunnalla vihkimiset menee jo rutiinilla.

    • niin mua

      Hoitaakohan hääyön rakkainpansa kanssa, eli katsellen peiliin ja työnnellen dildoa aarteeseensa?

    • 7 päivää

      niin näyttää seiskakin netissä hehkuttavan jassun häitä, pitääpä mennä sinne seiskan uutiseen kommentoimaan,kun sieltä jassu ei voi blogata pois.
      kiusaa se on pienikin kiusa ;-)

    • Yay woohoo

      Paappan hääyö menee humalassa torkkuessa.

    • nunnukanunnukaloiloi

      Mitäs Jassu sitten sunnuntaina, hääyön jälkeen? Onko tarinaa kerrottavana, kun ei enää voi hehkuttaa tulevista häistä ja polttareista ja kaikesta ihanasta odotuksesta? Alkaako arki ihan normaalisti maanantaina, eli herätys, aamupala, töih.... jaa, töihin ei tarvi - eikä papsunkaan! Eli vuokraslummissa öllöilyä ja vanhojen seiskojen selailua, papsu klubilleMME päiväkaljalle. Siinäpä sitä touhua...

      • ero tulee kohta

        kai 7 päivää ne nyt häämatkalle maksaa Rohdokselle vai missä lie tavanneet allasjumpassa jossei sinne, niin ainakin oulun lintupeilisviittiin.

        Ja häämatkan jälkeen voidaankin alkaa odottamaan erouutista
        Woohoo, ihan parhautta, Nilf


      • hääyön jälkeen

        Pappa laittaa hääyönä siemenet itämään. Sitten alkaakin Seiskassa 9 kuukauden pituinen iloisesta odotuksesta hehkuttaminen.


    • kantrigirl

      Häiden jälkeen aletaan ehkä hehkuttamaan eräistä tietyistä duunikeikoista, nehän ovat jo ensi vuonna!

    • Ei hyvältä näytä

      Mitähän Jassu-rukka hommailee 5 vuoden kuluttua? Taatusti ei yksikään ristin sielu ole enää kiinnostunut hänen blogistaan, ja 37- vuotiaalle (ulkomailla asuvalle?) takavuosien kohuilla eläneelle vanhentuvalle modelille tuskin paljon työtilaisuuksia tarjotaan. Yhden ihmisen eläkkeellä on vaikea tulla toimeen, mutta onneksi äidillekin alkaa se eläke jossain vaiheessa juosta.

    • Seiskan piikkiin

      Haat on öllut paa-asia Jäsminin elamassa jo siita lahtien kun Dennisin Rödöksellä iski. Haat sita ja haat palapala ja meidan suhde on kahden vuoden ja kahden paivan ikainen. Borossa paistaa aina aurinko ja selfie-selfie-selfie #foodietekeemikropuuroa #dennisin_nipsapsoperaatio...

      Future Missis Bramley voipi olla innoissaan kuin ilmapallon torilta saanut viisivuotias. Ja onkin, kirjoitelmistaan päätellen. Ei anna itsestään kuitenkaan mitenkään fiksua kuvaa, tekstit kuin teinillä. Mutta hienoa, että avioliiton satamaan pääsee vihdoin ja viimein. Ero ei vain onnistu parissa-kolmessa kuukaudessa kuin edellisten Seiskan maksamien haiden jälkeen. Meidän suunnalla eläkeläisten kerho (EL) järjestää sokkoretkiä. Hitsi, jos Seiska tekisi samat Jäsin haamatkalla (jonne Dennis raahataan vain rekvisiitaksi kuten avioliittoonkin) ja pari löytäisi itsensä Oulusta. Helkan ovelta. Siellä, missä Jäsin oikea koti on aina ja forever.

    • Jasminhihhulit

      Nämä woohottajat jo pitkään kiihottaneet itseään hysteeriseen tilaan.
      Huhuttiin että muutamat jo pyörtyvätkin välillä. :)
      Ei ole turha julkkis.

      • on se turha julkkis

        ei se julkkis ainakaan laskea osaa tiistaina 9 päivä blogissaan hehkuttaa että häihin on 3 päivää, perjantainako12.9 ne häät vietetään? Tähän asti se on hehkuttanut että ne feikkihäät on 13.9 ja siihen tulee tiistaista 4 päivää!

        Onko se lapsen tasolla ja laskee että 3 kokonaista päivää ja sitten vielä 1 yö nukutaan niin on häät.

        Se on tollo!


      • Turha mikä turha

        No kerros millä tavalla tää Jasmin on tarpeellinen? Mitä hyötyä sen olemassaolosta on tälle maapallolle? Häh?


      • elämäntehtävä
        Turha mikä turha kirjoitti:

        No kerros millä tavalla tää Jasmin on tarpeellinen? Mitä hyötyä sen olemassaolosta on tälle maapallolle? Häh?

        on se tarpeellinen kansainvälistä pelleä tarvitaan, jotta kansa saa päivän parhaat naurut sen kustannuksella.


    • jasmiinin.tuoksu

      Romuluinen, rohjo, rotisko, kasvot ja hampaat kuin hevosella, maksaläiskiä ja lätkätissit roikkuu navassa. Ihan hyvin passaa sen paapan keltahampaan morsiameksi.

      • Näin on

        Kauniimpi kuin sinä.


    • woohoo<3mummo

      Jospa häiden jälkeen paappa viedä sukupuolenvaihdosleikkaukseen ja aloitetaan tulevien lesbohäiden odotus?

      • nauraa

        *Repesin* :)


    • Turahdus

      Luin joskus tältä palstalta, että tuleva morsian olisi antanut Tena-pappalle jo ennen hääyötä kunnon rim jobin? Oliko tosiaan näin, että ryppynarua on kielellä jo ehditty hyväilemään?

    • Kiskiskis

      Mulla ei ole muuta sanottavaa sille eukolle, kuin että jätä Oskari rauhaan. Se ei ole enää susta pätkääkään kiinnostunut. Älä enää yritä repostella Oskarin maineella, saadaksesi itsellesi julkisuutta. Säälittävä haahka.

    • Selfiie-luokkaa

      Alusvaatekuvat ovat jotenkin mauttomat,kun kyseessä on ikääntyvä morsian jo toisella kierroksella ja sulhasena paappa toisella yrittämällä. Ei mitään hohtoa, eikä kuvat edes lehden lööpissä miltään näytä. En vaivautunut avaamaan.

    • Kuinka kehtaa..

      Löysä, romuluinen kroppa. Itsekritiikkiä ei lainkaan, kun niissä kuvissa poseerasi.

      • Missä lihakset

        3.7. 2014 jasminin blogista:
        Aamulla kuntopyörällä 10 km ja illalla 15 km, 2 kävely/juoksulenkkiä päivän mittaan, painot 2-3 kertaa päivässä sekä vatsaa, kyykkyjä ja joogaa siinä ohessa - joka päivä.

        Hymyn kuvat puhukoon puolestaan ja uskokoon ken haluaa.


      • ei muuta
        Missä lihakset kirjoitti:

        3.7. 2014 jasminin blogista:
        Aamulla kuntopyörällä 10 km ja illalla 15 km, 2 kävely/juoksulenkkiä päivän mittaan, painot 2-3 kertaa päivässä sekä vatsaa, kyykkyjä ja joogaa siinä ohessa - joka päivä.

        Hymyn kuvat puhukoon puolestaan ja uskokoon ken haluaa.

        Riippumatta kuka sanoo, jos joku sanoo noin, kuulostaa sairaalta. a) tekee noin b) luettelee noin.


      • ---
        Missä lihakset kirjoitti:

        3.7. 2014 jasminin blogista:
        Aamulla kuntopyörällä 10 km ja illalla 15 km, 2 kävely/juoksulenkkiä päivän mittaan, painot 2-3 kertaa päivässä sekä vatsaa, kyykkyjä ja joogaa siinä ohessa - joka päivä.

        Hymyn kuvat puhukoon puolestaan ja uskokoon ken haluaa.

        Eikö tuo vatipäiden vatipää ja suurin luuseri tiedä sitäkään vähää, että kuntoilusuoritusten välillä pitäisi palautuakin välillä, eikä pumpata vaan jatkuvalla syötöllä...


      • Beachdadair
        Missä lihakset kirjoitti:

        3.7. 2014 jasminin blogista:
        Aamulla kuntopyörällä 10 km ja illalla 15 km, 2 kävely/juoksulenkkiä päivän mittaan, painot 2-3 kertaa päivässä sekä vatsaa, kyykkyjä ja joogaa siinä ohessa - joka päivä.

        Hymyn kuvat puhukoon puolestaan ja uskokoon ken haluaa.

        Kyllä tiedetään että Jassu liioittelee, mutta tuohan on silkkaa itsepetosta. Kuvistakin näkee, ettei ole mikään timmi mimmi ja huippukunnossa, jos kerran joka päivä vetää tuollaisen setin. Kuinka ehtii, kun pitää olla puistossa ja kartanon mailla hame korvissa selfietä ottamassa? Toinen itsepetos on oma "ura", 20 vuoden kokemus mallina, kyllä varmaan ei ole jos on pari näytöstä vuodessa. Ja poliittinen ura. Mutta se myös vitsi: Englannissa olen vasemmistolainen, Suomessa oikeistolainen, kun satun olemaan paikan päällä.
        Mikä on Jasin kanta Skotlannin itsenäisyyteen? No sepä selviää tässä loppuviikosta, täältähän ne aiheet ankeaan blogiin ammennetaan, kun oma ideointi loppuu.


    • -.,.-,-.,-.,-,-.,-.,

      Jasmin on niin laiska ettei se tollaseen suoritukseen pysty yhden päivän aikana. Kunhan kirjoittelee vaan niitä surkuhupaisia listojaan.

      • Että silleen

        Kuulemani mukaan muuttavat häiden jälkeen ens vuoden alussa Ouluun!


    • cxzcxzxzcxzcx

      Idiootti mainostaa jopa seiskaliven juttuja itsestään seiskablogissaan! Missäs on linkit ja lainaukset niihin kaikkiin muihin "haastiksiin" joita se kehuu antaneensa eri lehdille? Ai niin, valetta taas.

      Kuinkahan monta yötä ja tuntia on vielä häihin? Seiska sulkenut rahahanat koska häämatkasta ei woohoteta mitään? Ilmeisesti nuoripari menee kuhertelemaan mummon vinttikammariin yhdessä pahvisaulin kanssa.

      • Pahvielämää

        Millainen pahvikomistus lienee Jasilla piilossa Boron bedroom taxfree -lukaalissa? Kuka on hottis Labourin Redcarin paikallisporukassa ja kehen voisi iskeä silmänsä seuraavaksi vaikka jopa livenä? Varmaan siellä on tuoreempaa ja vetreämpääkin eläkeläismiestä tai edes viisikymppistä tarjolla?


    • Pölvästi J

      Välillä se laskee aikaa perjantaihin ja välillä lauantaihin. Seuraavaksi se alkaa laskea kuinka monta pvää, tuntia ja minuuttia se on ollu naimisissa. Wooohooo, niin mua!

    • me onnettomat

      Kiireinen Jassu pyhittää kohta aikaa mrs Bramleynä uudelle ukolleen. Kuinkahan kauan.

    • Jep,jep

      Minkälaiset tommoset häät on,jossa ei ole morsiamen sukulaisia mukana. Ei Jassu ole maininnut edes äidistään mitään taikka muista sukulaisista puhumattakkaan.Eikö siellä Oulussa ole ketään kavereita tai äidin siskojen lapsia, kun muistaakseni äidin sisaruksia on jo kuollut.
      Tommosia häitä kehtaa vielä hehkuttaa päivä päivältä.
      Minne häämatkalle??? Meneehän nämä Seiskan bloggaajatkin (Pitkänen, Säkkinen) Karibian risteilylle.
      En ymmärrä, eikä tarvikkaan.

    • Surkee, nolo Jas

      Häät piti ekaks pitää Oulussa, mutta taisi tulla vieraspuute, hahhah! Jassu on nyt onnensa kukkuloilla kun pääsee seiskan paakanteen, lokakuun morsian/sulhanen onkin sitten Loman Nikoineen ja jassu putoaa takas unohduksiin.

      Jassulla ei taida olla ees kaasoa kun papsn kanssa vaan lompsii marketeissa hankkimassa häähärpäkkeitä vaikka normaalisti hääjärjestelijä hoitaa sellaset hommat.

    • Aina vaan

      Woohottajien Zääsmin kiima kestää isältä pojalle. :)

    • Hääkakkua

      Koskas ne Oulun häät pidetään? Jassun mukaanhan hänelle on tärkeää, että läheiset ovat mukana todistamassa tapahtumaa. Alunperinhän vihkiminen piti suorittaa ehdottomasti Oulun tuomiokirkossa. Helkakaan ei kerinnyt kesän aikana keksiä sitä oikein hienoa kakkua, vaikka piti...No, nyt syksyn mittaan varmaan. Kuullaan lisää myöhemmin. Niin mua, pus pus

      • 80 häävierasta

        ne on niitä woohoon satuja ja tarinoita joita se postailee blogiinsa.
        Suuret on puheet mutta mistään suunnitelmista ei tule yhtään mitään.


      • jassurassu
        80 häävierasta kirjoitti:

        ne on niitä woohoon satuja ja tarinoita joita se postailee blogiinsa.
        Suuret on puheet mutta mistään suunnitelmista ei tule yhtään mitään.

        80 häävierasta on vain jassun päässä. Englannissa hääparista JA kaikista häävieraista otetaan yhteiskuva vihkipaikan ulkopuolella vihkimisen jälkeen. Jassun yhteiskuvassa vain jassu, possu ja Hayley, koska kaikki muut kieltäytyivät tulemasta kuvaan, oma valintansa ja niin mua. Mahtaakohan vihkiminen olla edes laillinen, todistajia pitäisi olla vähintään kaksi, hah hah haa! Puss puss ja woohotusta perään!


    • Tsasmin

      Vittuako te täällä jauhetta paskaa. Tuo on jo vainoamista.

    • jassurassu

      Jassu puhuu yhtä ja tekee toista. Yleensä ei tee mitään ja jos jotain tekee, niin pieleen menee. On se vaan niin onneton tunari.

    • pläääähhh

      Ilta kirkossa :)

      Käyttäjältä Jasmin Mäntylä

      11.09.2014 20:29

      Me suuntaamme nyt illalla kirkkoon harjoituksiin ja haaseremonian lapikayntiin kaasoni seka rakkaani bestmanin seurassa, lauantaita varten tietysti :) Enaa kaksi yota... xxx "

      Jess! Ilmestyihän ne kaaso ja bestmankin kuvioihin ihan viime hetkillä. Kaksi yötä vielä nukuttava Denun vieressä ex-rva Rautiona.

      • Hehku menneisyyttä

        Järkky kuva, isot silmäpussit.
        Näyttää 50-v. Tissuttelee vai
        onko se kämppä homeessa?


      • Vanhuuden hometta
        Hehku menneisyyttä kirjoitti:

        Järkky kuva, isot silmäpussit.
        Näyttää 50-v. Tissuttelee vai
        onko se kämppä homeessa?

        Brittilässä kaikki kämpät taitaa olla enemmän tai vähemmän homeessa. Astmahan on heidän kansallistautinsa. Silti ikkunat edelleen yksinkertaisia ja monissa kylppäreissä kokolattiamatto! Kunnioittavat perinteitä...


      • .,m.,m.,m.,m.,m
        Vanhuuden hometta kirjoitti:

        Brittilässä kaikki kämpät taitaa olla enemmän tai vähemmän homeessa. Astmahan on heidän kansallistautinsa. Silti ikkunat edelleen yksinkertaisia ja monissa kylppäreissä kokolattiamatto! Kunnioittavat perinteitä...

        Briteissähän paistaa aina aurinko ja on kesä. Kyllä Jasmiini sen tietää kun on itse paikan päällä.


      • briteissä minäkin
        Vanhuuden hometta kirjoitti:

        Brittilässä kaikki kämpät taitaa olla enemmän tai vähemmän homeessa. Astmahan on heidän kansallistautinsa. Silti ikkunat edelleen yksinkertaisia ja monissa kylppäreissä kokolattiamatto! Kunnioittavat perinteitä...

        totta, ikkunat on yksinkertaiset, asunnot on viileitä ja monissa brittitaloissa on kylpyhuoneessa kokolattiamatto. Jos hometta ilmestyy seiniin, niin se korjataan päälle maalaamalla. Sisällä kuljetaan kengät jalassa ym. suomalaiselle käsittämättömiä tapoja.


      • joopa joopa joo
        Hehku menneisyyttä kirjoitti:

        Järkky kuva, isot silmäpussit.
        Näyttää 50-v. Tissuttelee vai
        onko se kämppä homeessa?

        Saman huomioin ja siitä kirjoitin aiemmin, että vanhalle juopolle näyttää tai jotenkin pahasti rupsahtanut. Kuivettunut naama, silmäpussit, kulahtaneen näköinen entiseen verrattuna. Nopea muutos. Tosiaan..tissutteleeko vai asunto homeessa, kuten lähes kaikki asunnot englannissa.

        Ihmettelin jo, että eikö kukaan muu huomaa sitä hirveää kuvaa :)


    • Mäntylä/Rautio/Braml

      Voipi olla sekä että....

    • Jossun turinaa

      Otsikko on "ilta kirkossa" ja kuvana vain oma lärvi, eikä yhtään kuvaa kirkosta, tai kenestäkään muusta henkilöstä. Ei millään hyvällä Zääsmin, mutta tuo sinun kulunut elukanhampainen turpavärkkisi on nähty tuhansia kertoja...

      Vai onko jokaisen sen jutun tarkoitus saada tuo oma kulahtanut noitaämmän pärstä esille?

    • -.,-.,-.,-.,

      Eihän niitä "muita henkilöitä" saa ikinä kuvata...Jassun blogissa on joko oman pärstä n lähikuva tai sitten kuva jostain tuntemattomasta talosta.

      • Tylsää niin tylsää

        toi blogi on niin nähty, asiasisältö täysin 0. Oma iänikuinen selfie, mustat liivin olkaimet ja opeteltu markettihymy joka ei ulotu silmiin asti.
        Silmät on sielun peili.


      • periprittiläistä
        Tylsää niin tylsää kirjoitti:

        toi blogi on niin nähty, asiasisältö täysin 0. Oma iänikuinen selfie, mustat liivin olkaimet ja opeteltu markettihymy joka ei ulotu silmiin asti.
        Silmät on sielun peili.

        Ei se paljon vaivaa viitsi bloginsa eteen kyllä nähdä. Oma naamakuva on niin helppo ottaa tai laittaa joku aiemmin otettu ja prätkästä blogiin.Onko foodiehommat jo unohtuneet vai missä kuvat ja kehut omenanlohkopuuroista? Kieltäytyykö Denu lappamasta puurot naamaansa ja on ruvennut paistaan pekonit ja makkarat itse? Vai loppuiko foodien kiinnostus jo kokkailuihin?


      • ihan parhautta
        periprittiläistä kirjoitti:

        Ei se paljon vaivaa viitsi bloginsa eteen kyllä nähdä. Oma naamakuva on niin helppo ottaa tai laittaa joku aiemmin otettu ja prätkästä blogiin.Onko foodiehommat jo unohtuneet vai missä kuvat ja kehut omenanlohkopuuroista? Kieltäytyykö Denu lappamasta puurot naamaansa ja on ruvennut paistaan pekonit ja makkarat itse? Vai loppuiko foodien kiinnostus jo kokkailuihin?

        Omenalohkot ja puurot palaavat taatusti vielä blogiin. Koska häiden jälkeen aiheet ovat taas vähissä.

        Innolla odotan, laittaako morsmaikku jo hääpäivän aamuna ensimmäisen postauksen rouvana. Siitä voimme päätellä romantiikan ja herkkyyden määrän tässä liitossa: herkkä aamupäivä vaihtuu tietsikan näppäilyyn ja huomenlahjan hehkutukseen.

        Niin mua!


      • ISO EGO
        ihan parhautta kirjoitti:

        Omenalohkot ja puurot palaavat taatusti vielä blogiin. Koska häiden jälkeen aiheet ovat taas vähissä.

        Innolla odotan, laittaako morsmaikku jo hääpäivän aamuna ensimmäisen postauksen rouvana. Siitä voimme päätellä romantiikan ja herkkyyden määrän tässä liitossa: herkkä aamupäivä vaihtuu tietsikan näppäilyyn ja huomenlahjan hehkutukseen.

        Niin mua!

        Foodiepostailut jatkuvat... Tämänpäiväisessä esitellään eilinen paapan hemmotteluannos: pari kakkupalaa ja niiden ympärille puoliympyrään täsmällisesti ja jähmeästi asetellut mansikat. Voi morjens mikä kondiittorin mestariluomus.

        Huomenlahjaa ehkä hehkutetaan vasta maanantai-iltana, kunhan se on ensin käytetty kultasepällä arviossa ( valkokultamokasta viisastuneena). Paapan ehkä kannattaisi hommata kultasepän valaehtoinen todistus jo etukäteen!

        Ja tosiaan huonoa makua osoittaa tuo iänikuinen selfie postauksessa, jossa kertoo häitten kenraaliharjoituksesta. Mutta Jassullehan se tärkein juttu on asiayhteydestä riippumatta MINÄ MINÄ MINÄ ME I MYSELF. Ja Pappahan on pelkkä statisti näissä häissä, eikä omia sukulaisiakaan siellä kaivata.


    • käy kateeksi

      Ja se hääyö! OMG! xxx

    • julkkisvahti

      Tiedän kuka on Tuksu ja kuka on Martina jne...mutta kuka tää Jasmin on.
      Pitääks sitäkin inhota jos se on joku kaunis ja toimittajat tekee siitä juttuja tai sit sille maksetaan jostain blogista.
      Mut sori, en nyt muista mistä tullut julkisuuteen.

      • pimppernikkelis

        Oli aikoinaan Ilkka Kanervan salarakas ja häiriköi Iken ikkunan alla, poliisit vei. Oli monta vuotta pois julkisuudesta( = seiskan sivuilta) mutta keksi sitten naida itseään yli 30v vanhemman ukon ja seiska kiinnostui. Ellei olis papsua, ei olis tätä seiskajulkisuuttakaan. Keksii satuja ja tarinoita ihanasta elämästään Borootin vuokraslummissa ja vetelee herneitä nokkaansa kun jutut osoitetaan lööperiksi. Ei sitä tartte inhota, se on vaan suuri vitsi. Ihan parhautta, wooohooo!


    • julkkisvahti

      Pitääkin alkaa seurata. Tuksu on jo liian sairas ja Martinalla menee niin huonosti ettei viitis lisätä harmeja.

      • pimppernikkelis

        Samaa mieltä Tuksusta, on jo liian sairas ollakseen enää mitenkään viihteellisesti mielenkiintoinen. Jassu on niin tyhmä, että huvittaa jo pelkästään sillä. Joku siltä kerran kyseli että miten niin oot julkkis, niin Jasmiina vastas että googlaa! Joten jos lisää tahdot tietää, niin googlaa. Löydät kummia juttuja. Niin mua ja wooohooo!


    • hygtfredsw

      Niinkö?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      697
      6429
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      527
      3749
    3. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      189
      3629
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      172
      2824
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      10
      2529
    6. 290
      2278
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      24
      1613
    8. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      110
      1502
    9. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      100
      1449
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      89
      1230
    Aihe