Diagnoosia pliis!

mennäkkö vai eikö

AUtoni Honda CRV -97 2.0 bensa.

Uutta: ilmansuodatin, tulpat, tulpanjohdot, virranjakajan kansi, katalysaattori.

Lähtee käyntiin ihan ok ja kierrokset tyhjäkäynnillä ok. Mutta liikkeelle lähdettäessä ja varsinkin hitaassa alkuvaudissa ennekuin automaattiloota edes vaihtaa kakkoselle tuntuu että ei ole puhtia lainkaan ja takkuilee, meinaa niinkuin voimaa löytyä mutta ei, kun painaa kaasupolkimen ripeästi syvempään niin herää henkiin ja noirmaali voima löytyy..taas kun vauhti hidastuu esim mäessä ja antaa ainoastaan pintakaasua ja jos haluaa vauhtia lisää niin sama takkuaminen ja laiskottelu, ihan kun ei sais siinä vaiheessa bensaa tai kipinät kateissa. Akku myös uusi ja laturi mitattu keväällä, ok, .. ja vaikuttais olevan vieläkin tuo laturi iskussaan. Kaikki 4 pyttyä kumminkin toimii silloin takkuiluvaiheeessakin.

Missäs voisi olla vika, bensansupodatinta en oikein epäile koska se yleensä oireilee silloin kun tarvitaan enemmän voimaa ja kovemmassa vauhdissa..mutta tämä alkukiihdytys takkuilu askarruttaa.

9

2155

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ostitko?

      Tarvikeosina?

      • mennäkkö vai eikö

        Katti hondan oma ja virranjakajan kansi tarvike mutta se jo kuitenkin yli vuoden vanha ja tarkistettu eikä ainakaan siinä vika, ilmansuodattimella nyt ei ole väliä onko tarvike vai alkuperäinen, miten lie tuo vanha happi-anturi, voiko tehdä viallisena tuollaisen käynti-ongelman? Tulpanjohdot hondan omat kun tarvikkeena ei edes löytynyt.


      • en tiedä..
        mennäkkö vai eikö kirjoitti:

        Katti hondan oma ja virranjakajan kansi tarvike mutta se jo kuitenkin yli vuoden vanha ja tarkistettu eikä ainakaan siinä vika, ilmansuodattimella nyt ei ole väliä onko tarvike vai alkuperäinen, miten lie tuo vanha happi-anturi, voiko tehdä viallisena tuollaisen käynti-ongelman? Tulpanjohdot hondan omat kun tarvikkeena ei edes löytynyt.

        Kerran tojossa tuli vaikeudet tarvikeviranjakajan kannella, vaikka ihan alkuperäsen nökönen ja pyörtimen kanssa.


    • mennäkkö vai eikö

      Itse tuossa pähkäilin että olisiko ilmamäärä-mittarilla?? jotain syytä tuohon tehottomuuteen pienillä kierroksilla ja varsinkin silloin kun lähtee liikkeelle ja loota vaihtaa kakkoselle ja samoin tietysti ennenkuin kunnon kierroksia ottaa kone lähdössä. Eikös noissa nykyään ole jonkinlainne ilmamäärämittari läppä-systeemi, muistan joskus männä vuosina erään tuttvana auton ilmamäärämittarin vai mikä sen lootan nimi lie. purettiin ikäänkuin vahinkossa ja sieltä katkesi jokin liitin ja sen jälkeen auto pyöri vaivalloisesti röpöttämällä, kun tämä nimittämäni ilmamäärämittari avattiin siis se kotelo jossa tämä ilmaläppä, huomattiin katkennut liitin ja korjattiin niin A-vot taas toimi ja otti kierroksia. liekö nyt sama vika hondassa tai jossain tämän läpän sähköisessä ohjauksessa jos sellaista nyt tuossa -97 vuosimallissa on.

    • Vaihtoon

      Vaihtaisin bensansuodattimen ehdottomasti myös, ei paljoa maksa.

      • mennäkkö vai eikö

        Kävi mielessä.bansansuodatin tuollainen metallinen kotelo ja alapuolella toinen isompi, en ole tutkinut tarkemmin niitä vielä..yleensähän bensansuodatin alkaa oireilemaan kovassa ajossa kun ei ehdi tuottaa lävitseen tarpeeksi lientä mutta tsekataan sekin jossain vaiheessa. Tuo käynti-ongelma ei tule aivan joka kerta kun lähtee liikkeelle.


      • Hondamiäs

        Cyp anturi rikki koodi9.anturia ei voi vaihtaa.pitää vaihtaa jakaja


    • mennäkkö vai eikö

      Nyt bensansuodatinkin vaihdettu ja myös uuden katalysaattorin lisäksi uusi lambda-anturi mutta mutta..jos nyt ei mene savutestistä läpi niin mitä säätöjä tuollaisessa vuosimalli -97 2 litran bensakoneessa on jolla voi parantaa päästöjä, savutestistä jäi kiinni koska CO arvot liian korkeat ja herjasi myös jäännöshapen arvoja.

      Tyhjäkäynnillä kaikki arvot olivat erittäin hyvät mutta heti kun kierroksia lisäsi niin arvot alkoi nlusta esim. juuri tuo CO-arvo oli tyhjäkäynnillä liki nolla mutta kierroksilla yli 3:sen. Osaako joku antaa vielä neuvoja?

    • nyt menee..

      Vika löytyi lambda-anturista, eli katti sekä anturi olivat tiensä päässä.

      Ei kannata kolmella pytyllä ajaa kovin pitkään niin kuin minä tein, siinä poltti katin ja anturin pilalle.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Onks sulle väliä, jos jokin kaivattusissa

      ei ole täydellistä? Esim. venytysmerkit, arvet, selluliitti, epäsymmetriset rinnat, vinot hampaat jne?
      Ikävä
      83
      4507
    2. Ei sinussa ollut miestä

      Selvittämään asioita vaan kipitit karkuun kuin pikkupoika.
      Ikävä
      121
      3886
    3. Shokkiyllätys! 31-vuotias Hai asuu vielä "kotona" - Anna-vaimon asenne ihmetyttää: "No ei tämä..."

      Hmmm, mitenhän sitä suhtautuisi, jos aviomies/aviovaimo asuisi edelleen lapsuudenperheensä kanssa? Tuore Ensitreffit-vai
      Ensitreffit alttarilla
      33
      2451
    4. Eikö Marin ollut oikeassa kokoomuksen ja persujen toiminnasta

      Ennen vaaleja Marin kertoi mitä kokoomus tulisi hallituksessa tekemään ja tietysti persut suostuu kaikkeen, mitä kokoomu
      Maailman menoa
      193
      1454
    5. Wiisaat Lappajärvellä iät.

      Nyt nimiä listaan menneistä ja nykyisistä Wiisaista Lappajärveläisistä. Itseäkin voi tuoda esille kaikessa Wiisaudessa.
      Lappajärvi
      12
      1276
    6. Missä Steffe hiihtää?

      Missä reppuli luuraa? Ei ole Seiskassa mitään sekoiluja ollut pariin viikkoon? Onko jo liian kylmä skulata tennistä ulko
      Kotimaiset julkkisjuorut
      22
      1233
    7. Olet elämäni rakkaus

      On ollut monia ihastumisia ja syviäkin tunteita eri naisia kohtaan, mutta sinä olet niistä kaikista ihmeellisin. Olet el
      Ikävä
      36
      1168
    8. Ratkaiseva tekijä kiinnostuksen heräämisessä

      Mikä tekee deittikumppanista kiinnostavan? Mitä piirrettä arvostat / et arvosta?
      Sinkut
      62
      1157
    9. Milloin nainen, milloin?

      Katselet ja tiedän, että myös mieli tekee. Voisit laittaa rohkeasti viestin. Tiedät, että odotan. Ehkä aika ei ole vielä
      Ikävä
      61
      1133
    10. Olen menettänyt yöunet kokonaan

      Nytkin vain tunnin nukkunut. En tiedä johtuuko se sinusta vai tästä palstasta. Olis mukava nähdä oikeasti eikä arvuutel
      Tunteet
      17
      1035
    Aihe