Lauantai-ilta poikien kanssa

Lilja

Olin tavannut pojat, eli Henrin, Anssin ja Ilkan luokkakokouksessa muutama viikko aiemmin ja vieläpä aika kuumissa merkeissä ja olimme vaihtaneet numeroita. Nyt tänä iltana tapaisimme uudestaan. Olin varannut kaappiin muutaman valkoviinipullon, tehnyt salaattia ja janssoninkiusausta. Siivonnutkin olin ja tuoksulyhdystä huoneeseen levisi ihanan sensuelli mausteinen tuoksu. Olohuoneessa paloi kynttilöitä, jotka loivat ihanan tunnelman. Olin pukenut päälleni kauniin mekon, joka ei kumminkaan ollut liian provosoiva. Mahanpohjassa kupli odotus ja olin nauttinut jo pari lasia viiniä, kun ovikello soi.

Oven takana seisoivat Ilkka ja Anssi. Henri olikin maininnut tulevansa eri matkaa. Pojilla oli tuomisinaan viinipullo ja kukkakimppu. Kiitellen otin lahjat vastaan ja kehotin poikia riisumaan ulkovaatteet naulakkoon. Laitoin keittiössä kukat vaasiin ja pullon jääkaappiin. Kaadoin pojille viiniä laseihin ja vein lasit heille olohuoneeseen. Anssi tutki videohyllyäni ja Ilkka katseli levyvarastoani.

- Sulla on hyvä musiikkimaku, Ilkka kehui. Kehotin häntä laittamaan jotain soimaan. Pian huoneen valtasi Saden pehmeän käheä ääni ja olin oikein tyytyväinen valintaan. Pojat istuivat nojatuoleihin ja itse ehdin juuri istua sohvalle, kun ovikello soi. Henri seisoi oven takana ja myös hänellä oli tuomisinaan pullo viiniä. Henri riisui vaatteensa ja istui sohvalle. Kaadoin Henrillekin lasillisen viiniä, mutta vitkuttelin keittiössä. Jännitti ja mietin, mitä oikein olin tekemässä, mutta sitten uteliaisuus voitti ja ajattelin, että kerran täällä vaan eletään ja kävelin olohuoneeseen ja ojensin lasin Henrille. Istuin sohvalle Henrin viereen ja hetken huoneessa vallitsi kiusaantunut hiljaisuus, kunnes Henri avasi suunsa ja aloimme muistella luokkakokousta. Kukaan ei tosin uskaltanut mainitakaan välinevaraston tapahtumista. Naureskelimme Susannan kännisille törttöilyille. Tyttö oli ollut kouluaikoina kunnon nörtti ja luokan priimus, mutta ilmeisesti koulun jälkeen oli bileputki hieman hirttänyt kiinni, sillä kyllä naamasta näkyi, missä merkeissä viimeiset kymmenen vuotta oli mahtanut kulua. Loppuillasta Susanna oli yrittänyt iskeä vuoron perään luokan jokaista poikaa ja poistunut ovet paukkuen paikalta ilman seuraa. Muisteluiden lomaan ehdotin syömistä ja kävimme hakemassa keittiöstä syötävää. Hieman nolosti kävi ilmi, että Anssi oli allerginen kalalle, mutta vakuutti, että hänelle riittäisi mainiosti salaatti ja patonki. Syötyämme keräsin kaikilta lautaset ja olin huuhtelemassa niitä, kun minuun painauduttiin takaapäin. Tunnistin Henrin tuoksusta. Laskin lautaset lavuaariin ja suljin silmäni antautuen täysin vain Henrin hyväilyille ja suudelmille. Mies nuuhki hiuksiani ja sanoi minun tuoksuvan lumoavalle. Suuteli niskaani ja nuoli kaulaani. Imaisi välillä korvanlehteni suuhunsa. Käännyin ympäri ja Henri suuteli minua pehmeästi ja syvään. Tunsin kuinka polviani heikotti ja vastasin suudelmaan. Miehen kädet hieroivat kylkiäni ja kaivautuivat sitten puseroni alle. Kämmenet kupertuivat rintojen päälle ja hieroivat. Tunsin kuinka halu löi ylitseni hyökyaaltona ja roikuin jo melkein tajuttomana miehen kaulassa. Anssi ja Ilkka tulivat huoneeseen ja tyhjensivät ruokapöydän. Henri riisui minulta mekon ja kaatoi minut selälleni pöydälle.

Makasin mustissa alusvaatteissani hervottomana pöydällä. Henri suuteli vatsaani ja alkoi vetää alushousuja pois jalastani. Ilkka oli saanut toisen rintani ulos kupistaan ja nuoli nännipihaa ihanasti. Anssi suuteli kaulaani ja hyväili kädellään rintaani.

Henri sai alushousuni pois ja alkoi riisua itseään katsellen Anssia ja Ilkkaa. Tunsin oloni taivaallisen rivoksi siinä lähes alastomana. Jalkani olivat levällään ja paljas pilluni kostui siinä suoraan Henrin silmien edessä. Kun mies sai itsensä riisuttua, hän polvistui lattialle jalkojeni väliin ja alkoi suudella nivusiani lähentyen koko ajan kiihkosta sykkivää pilluani.

Lopulta Henri painoi huulensa pilluhuulilleni ja upotti kielensä niiden välistä klitorikselle ja kutitti taivaallisesti. Suustani pääsi tahaton nautinnon ulina ja mies alkoi nuolla koko pilluani. Hän levitti käsillään huulet auki ja lipoi pillua joka puolelta. Valitin ääneen ja haroin hiuksiani. Olin niin kiihottunut, että meinasin saada samantien orgasmin ja käskin Henrin lopettamaan. En halunnut laueta vielä.

Makasin siinä selälläni ja katselin riisuutuvia Anssia ja Ilkkaa. Henri seisoi jälkovälissäni ja hänen kyrpänsä seisoi kivikovana. Olisin halunnut sen samantien sisääni. Henri otti minua käsistä ja auttoi seisomaan. Pojat johdattivat minut olohuoneeseen. He asettuivat riviin ja Henri pudotti lattialle sohvatyynyn, jolle minä laskeuduin polvilleni ja ihailin hetken kolmea upeasti seisovaa kalua ennen kuin tartuin reunimmaisen Ilkan kaluun ja aloin suudella sitä. Toisella kädellä hyväilin Anssin kalua ja Henri tarttui itse omaansa ja alkoi runkata sitä hyvin varovasti. Imaisin Ilkan kalun suuhuni ja nuolin sen vartta. Mies ynisi ja lantio alkoi soutaa. Mies liikutti kaluaan suussani ja pystyin paremmin keskittymään Anssin kalun runkkaamiseen.

Henri seisoi vieressä ja katseli meitä ja hyväili kyrpäänsä hajamielisesti. Vaihdoin ja otin Anssin kalun suuhuni ja hyväilin kädelläni Ilkkaa. Runkkasin edestakaisin. Anssi tarttui hiuksiini ja haroi niitä, kun imin ja nuolin hänen kyrpänsä vartta. Äkkiä Anssi vetäisi kalunsa ulos suustani ja huohotti, ettei halunnut vielä päästää. Henri auttoi minut seisomaan ja pojat johdattivat minut leveälle sängylleni makuusyvennykseen.

Laskeuduin selälleni ja Anssi tuli päälleni. Suuteli huuliani ja alkoi työntää kaluaan sisääni. Ynisin nautinnosta ja kun Anssi pääsi pohjaan hän alkoi nussia minua samalla koko ajan suudellen huuliani. Vartaloni alkoi myötäillä Anssin liikkeitä ja unohdin muut pojat hetkeksi. Katselin vain Anssin nautinnontäyteisiin silmiin ja hyväilin miehen niskaa, kun kalu souti sisälläni tuottaen mitä mahtavinta mielihyvää.

Ilkka ja Henri katselivat naintiamme ja runkkasivat kalujaan. Näky kiihotti minua mielettömästi ja halusin naida nyt Ilkan kanssa. Pyysin poikia vaihtamaan ja Ilkka tuli jalkoväliini ja suuteli huuliani. Auttoi sitten kädellään kullinsa huulille ja työntyi sisääni. Aloimme nussia nautinnollisesti. Ilkan kalu oli hieman Anssin kalua suurempi ja se hieroi mahtavasti turvonnutta pilluani. Ilkka yritti ujuttaa kätensä klitorikselleni, mutta kielsin häntä. Halusin nauttia vain kullin liikkeistä pillussani. Ilkka nai minua vielä hetken aikaa, kunnes vaihtoi Henrin kanssa paikkaa. Henri kietoi kätensä ympärilleni ja puski mulkkunsa juurta myöten sisääni ja alkoi lykkiä sitä edestakaisin valtavalla kiihkolla. Kauaa mies ei pystynyt jatkamaan, kun hänen oli pakko vetäistä mulkkunsa ulos ettei olisi lauennut.

Anssi makasi selällään sängyllä hyväillen kulliaan ja minä kiipesin miehen päälle hajareisin ja otin kädelläni kalusta kiinni ohjaten sen sisälleni. Kun se upposi pohjaan, nojauduin eteenpäin ja aloin liikuttaa peppuani. Kalu souti sisään ja ulos nautinnollisesti. Suutelin välillä Anssin huulia ja rintaa ja jatkoin sitten taas nussimista.

Äkkiä tunsin, kun käsi levitti pakaroitani ja märkä sormi alkoi hyväillä peppureikääni. Liikkeeni pysähtyi hetkeksi ja Henri pyysi minua sanomaan, jos halusin hänen lopettavan. En halunnut ja jatkoin nussimista. Pian tunsin kuinka sormi alkoi upota peppuuni sisälle. Hitaasti se työntyi syvemmälle ja jännityin hetkeksi, mutta pian pystyin rentoutumaan ja sormi pääsi liikkumaan. Tuntui kiihottavalta.

Sormi liikkui sisään ja ulos ja vaikka en ollut koskaan ennen tehnyt mitään sellaista, se tuntui vain hyvältä. Rentouduin aivan täysin ja pystyin naimaan Anssin kanssa.

Anssi pyysi minua kumminkin pian lopettamaan, koska muuten hän laukeaisi. Ilkka tuli Anssin tilalle ja koko ajan Henrin sormi oli peppureiässäni syvällä. Aloimme naida Ilkan kanssa. Henri veti hitaasti sormensa pois ja pian tunsin, että voideltu kalu levitti kosteutta peppureiälleni ja Henri alkoi painaa sitä hitaasti sisääni. Sentti kerrallaan se upposi peppuuni. Välillä Henri pysähtyi ja antoi minulle aikaa toipua. Ilkkakin makasi allani täysin liikkumatta.

Kohta Henri oli sisälläni kokonaan ja huohotimme molemmat kiihtymyksestä. Henri oli paikoillaan pitkän aikaa ja antoi minun totutella tunteeseen ennen kuin alkoi hitaasti liikutella kaluaan. Huohotin kiihtyneenä, mutta yllätyin siitä, kuinka paljon nautintoa kalu pepussani tuotti. Aloin pikku hiljaa itsekin liikkua ja Ilkka puuskutti allani kuin henkensä hädässä. Henrin kalu souti kireässä peppureiässäni.

Pian Henri alkoi valittaa ja vetäisi mulkkunsa ulos pepustani ja runkkasi lastinsa selälleni. Hän nousi sängyltä ja kysyi, mistä löytäisi pyyhkeen. Kerroin ja mies meni suihkuun. Ilkka halusi kokeilla myös peppuani ja Anssi tuli alleni ja suuntasi kalunsa pilluuni. Ilkka voiteli ennestään limaisen kalunsa ja tuli taakseni ja alkoi hitaasti työntyä pyllyyni. Sisäänmeno sujui lähes tuskattomasti ja pian naimme kaikki kolme nautinnollisesti. Tuntui upealta olla siinä molemmat reiät täynnä kivikovaa kyrpää. Pian Ilkka vetäisi myös mulkkunsa ulos ja runkkasi myös lastinsa selälleni. Anssi kysyi, vieläkö peppuni kestäisi hänenkin vierailunsa ja kun sanoin sen kestävän, Anssikin tuli taakseni ja asetti voidellun kullinsa peppureiälleni. Sai sen jo helposti sisään. Vain hetken naituaan laukesi ulisten selälleni. Henri kuivaili olohuoneen puolella itseään katsellen meitä. Ilkka oli suihkussa ja Antti lähti odottelemaan vuoroaan kylpyhuoneeseen.

Henri tuli pyyhkimään selkääni talouspaperilla, kun makasin voipuneena mahallani sängyllä. Taisin torkahtaa hetkeksi, koska havahduin kun Anssi silitti hiuksiani ja sanoi suihkun olevan vapaa.

Peseydyin lämpimän suihkun alla hitaasti ja nauttien. Kietouduin märkänä paksuun kylpytakkiini ja menin olohuoneeseen, missä pojat söivät. Ilkka kävi lämmittämässä minullekin ruokaa ja syötyämme, Anssi ja Ilkka poistuivat koteihinsa. Henri lupasi jäädä auttamaan minua tiskauksessa. Olin kiitollinen, koska olin aivan poikki ja halusin vain käpertyä sohvan nurkkaan.

Keittiöstä alkoi kuulua veden lorinaa ja astioiden kilinää. Minä taisin torkahtaa siihen nurkkaani ja heräsin siihen, kun Henri toi minulle höyryävän mukillisen teetä. Henrilläkin oli teekuppi ja hän laittoi molemmat mukit pöydälle ja nappasi minut kainaloonsa. Silitteli hiuksiani ja suukotti poskeani. Kyseli oloani ja sanoin raukeasti hymyillen olevani tyytyväinen ja onnellinen. Hieman arka ja väsynyt tosin. Henri naurahti hiljaa ja kysyi, haluaisinko lähteä seuraavalla viikolla leffaan. Sanoin lähteväni mielelläni ja juotuaan teensä Henri alkoi tehdä lähtöä. Suutelimme eteisessä pitkään ja sitten Henri lähti, mutta lupasi soitella viimeistään keskiviikkona.

3

9866

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Martina Aitolehti poseeraa rakkaansa kanssa - Somessa kuitti:"Oletko lainannut Haaviston Antoniota?"

   Hmmm, onhan noissa miehissä yhdennäköisyyttä täytyy myöntää… Vai mitä mieltä sinä olet? Lue lisää ja katso kuvat: http
   Kotimaiset julkkisjuorut
   149
   1867
  2. Miksi itsenäisyyspäivää vietetään...

   ...kun itsenäisyys menetettiin 4.4.2023 kun meidät liitettiin NATOon? Päätäntävaltamme siittettiin UsaNatolle tuona suru
   Maailman menoa
   393
   1086
  3. No joko susta on nainen tullut johtaja

   Kun sä olet opiskellut niin paljon, ja olet niin terävä?
   Ikävä
   72
   964
  4. En ole kiinnostunut sinusta ikävä

   Ikämies, olet ilmaa luuseri olet.
   Ikävä
   67
   811
  5. Lempinimi kaivatulle

   Minkä lempinimen olet antanut ikäväsi kohteelle mielessäsi häntä ikövöidessä? Hän kulkee aatteissa mukana lempinimellä
   Ikävä
   36
   748
  6. Hyvästi, vaalea nainen

   Edelleen pyörit päivittäin mielessäni. Mitä teitkään minulle. Niin tuttu, vaikka tutkimaton. Kaipuu ja polttava tunne si
   Ikävä
   35
   721
  7. Pystytkö puhumaan seksistä?

   Tai onko se maailman luonnollisin ja parhaimmillaan kauneimpiakin asioita mistä et pysty puhumaan kokematta seksuaalista
   Sinkut
   106
   698
  8. Martinan ruukavalio

   Voi hyvää päivää taas, mitä tekstiä picukissa. -ohjeilla, jotka voita vaikka lopun ikää. -kesto 6viikkoa, voit kuin jatk
   Kotimaiset julkkisjuorut
   120
   646
  9. Oikeastaan rakastuneena

   On mukava olla😇 Niin huumaava olo. Olo varmaan niin, kuin maanisilla.. yhtään pysy paikalla, ajatus ei liiku, mihinkään
   Ikävä
   52
   638
  10. Olenko tehnyt sulle jotain

   Ikävää?
   Ikävä
   22
   626
  Aihe