Asennevamma vai mikä

Aamun airut

Mikä muuten thaimaalaisissa tytöissä Suomi-poikia ja - miestä viehättää, sitä tulin pohtineeksi eilen. Olen tavannut parikin miestä, toinen 70 ja toinen 60v, molemmat jättäneet taakseen avioliitot ja hakeutuneet Thai tyttöjen huomaan. Molemmat vakuuttivat kuinka onnellisia he ovatkaan uudessa suhteessa, toinen jopa kertoi, en ole tähän saakka tiennyt mitä rakkaus on ennenkuin tapasin thai-tytön. Tyttöjen iät pyörivät 50 - v, heillä on omat yritykset - ei mitään turhia olekaan.

Asuntojen parvekkeet ovat yhtä kukkamerta todella kauniita, on niissä muka istua armaan kanssa. Valokuvat kertovat oikean asianlaidan tosin molemmat miehet ovat hankkiutuneet paikallisiin töihin.

Onko kulttuuri siellä niin erilainen kun Suomessa. Onhan sanonta naiset ovat vieneet suomalaisilta miehiltä munat! Olemmeko me suomalaiset todella niin itsekkäitä jätämme huomioimatta aviopuolison. Ei ymmärretä, on oma syy jos liitto ajautuu kiville jos emme osaa antaa rakkautta ja hellyyttä sekä huomioida puolisoa.

Miksi me suomalaiset naiset potkimme miehiä, ei se voi yksin kulttuurista johtua.

61

194

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ****

      Thai naiset on opetettu palvelemaan miestä. Lisäksi ovat pieniä ja siroja.
      Usein mies saa suvun painolastikseen, sikäläiset avustavat rahallisesti köyhempiä sukulaisiaan. Pidetään selvänä että mies osallistuu myös köyhien sukulaisten auttamiseen.

    • ei noinkaan

      Vähemmän siroaja ovat thainaiset vanhemmiten, jos vaan lihapatojen ääreen pääsevät. Tunteeko mies itsensä jotenkin isommaksi kun on pieni nainen ?
      Tuskin se rakkaus ihan aitoa on, kyllä se on alistumista taloudellisten etujen takia useimmiten, kun mieskin on jo noin iäkäs. Luulisi että miehelle tärkeää vanhemmiten olla lähellä lapsenlapsiaan ja juuriaan, jos vaimoa ei enää kuviossa ole mukana. Vieras ympäristö, vieras kulttuuri ja vieras kieli, ei siinä kukat parvekkeella paljon lämmitä. Mieskuntokin loppuu aikanaan, minkäs laatuista rakkautta sitten annetaan ? alkaako thainainen omaishoitajaksi tarvittaessa, tuskin vaan , kun ei aina ole avioliittoakaan solmittu !

    • Yksinäni laulelen

      Miksi miehen pitää saada uusi nuoruus ja uusi vaimo 60-70-vuotiaana?
      Elämä hankitaan ennen eläkeikää.
      Eläkkeellä on aika nauttia pitkän työrupeaman jälkeen rauhassa.

      Elämää ei varmastikaan pidennä, jos muuttaa Thaimaahan uuden vaimon luo.
      Jos on vielä hankkiuduttava työelämään aivan erilaisessa ilmastossa ja kulttuurissa kuin mihin on tottunut, niin...

      Mutta ehkä 70-vuotias siellä on eksoottinen ja jännittävä, mitä ei takuulla meillä härmässä ole.
      Saman ikäiset suomalaiset naiset eivät todellakaan välitä sohvallensa ikämiestä sovinistisine puheineen ja asenteineen, mihin thaimaalaiset naiset ilmeisesti helpommin sopeutuvat.

      • Ihmisoikeudet rahall

        Varmaan thai-tytöissä kiinnostaa pedofilia, he kun ovat 11 - 12-vuotiaita.

        Tästä aiheesta kirjoitettiin toisaalla, lainaan sen tähän.
        Näin kirjoitti eräs nimimerkki:

        " Tästä tulikin mieleeni tapaus 90-luvulta. Pitkä kirjoitus, mutten voi enempää lyhentääkään:

        Eräässä porvoolaisessa kaljabaarissa eräs mies jostain syystä alkoi leuhkimaan minulle baaritiskillä jonottaessaan, kuinka käytti lapsiseksiä Thaimaassa.

        Olin itsekin jonottamassa punaviini/vesiannostani. Olin eronnut joitakin kuukausia aikaisemmin, ja olimme juhlimassa ystävieni kanssa jonkun syntymäpäivää.

        Tiesin, että mies oli porvoolainen yrittäjä, mutten tuntenut häntä muuta kuin ulkonäöltä – olin itsekin yrittäjä, joten tunsin paljon porvoolaisia yrittäjiä, vaikka en välttämättä tiennyt nimiä.

        Miehellä oli sanojensa mukaan tapana käydä kerran vuodessa kuukauden lomalla Thaimaassa turisteilemassa muiden porvoolaisten yrittäjämiesten kanssa. Hän kertoi näistä hyväksikäyttämistään tytöistä avoimesti. Kun kysyin ikää, hän sanoi että siinä 11-12 v.

        Kerroin siitä mielipiteeni kovin sanoin.

        Mies kertoi että nämä tytöt kylvettivät hänet hotellin kylpyammeessa, kuivasivat hänet ja laittoivat talkkia strategisiin paikkoihin. Sitten he kuulemma kylpivät itse samassa vedessä kuin se äijä, ja laittoivat talkkia itseensäkin ollakseen siistejä ja puhtaan oloisia. Ja sitten tietenkin tarjosivat seksipalveluita.

        Siitä syntyikin kiivas keskustelu.

        Kysyin esim. että minkä ikäisiä lapsia miehellä oli, hän vastasi että hänellä on tytär, joka on 15 v. Minä siihen, että mitä sinä sanoisit, jos tyttäresi tarjoaisi samanlaisia palveluita kaiken maailman äijille maksusta. Mies vastasi arvostelemalla suomalaisia naisia likaisiksi, lihaviksi ja nirppanokiksi, ja kertoi, että thaimaalaiset tytöt ovat kypsiä verrattuna suomalaisiin, ja että hänen tyttärensä on lapsi verrattuna niihin thaimaalaisiin... huh...

        Hyi että minua inhotti se mies!

        Kirjoitin seuraavana päivänä pitkän kirjoituksen paikalliseen lehteen nimimerkillä. Se julkaistiin, vaikka periaatteessa pitkiä kirjoituksia ilman nimimerkkiä ei julkaista. Aihe oli kuitenkin sen verran kiinnostava lehden mielestä, että he tekivät siinä poikkeuksen.

        Ilmeisesti mies, jonka leuhkiminen aiheutti kirjoitukseni, tiesi kuka minä olen. Hän otti kai itseensä siitä, koska lehden ilmestymispäivän iltana minulle tuli ikävä puhelinsoitto.

        Olin siihen aikaan kohtalaisen tunnettu Porvoossa, koska olin yrittäjänaisten varapuheenjohtaja ja Ruuvirouva Ky:n ja parin muun yrityksen omistaja, Ruuvirouva-nimeä lehdetkin aina ihmettelivät, ja halusivatuseita haastatteluja sen takia. Keräsimme myös rahaa hyväntekeväisyyteen, esim. kehitysvammaisten koulua varten. Juttuja oli lehdessä tämän tästä.

        En usko, että kukaan lehden toimituksesta olisi ilmoittanut kenellekään kuka nimimerkillä kirjoittava henkilö oli. Soittaja ei siis voi olla muu kuin se jonka kanssa keskustelin asiasta kiivaasti baaritiskillä juomaa jonottaessani.

        Soittaja sanoi puhelimessa, että kuolet kun tulet pimeässä vastaan. Hänen mielestään solvasin törkeästi thaimaalaisia ihmisiä, sitten mies lopetti puhelun. Hehh... jännästi käänsi asian, että solvaan. Minähän vain suojelin ja puolustin thaimaalaisia lapsia seksituristeilta.

        Jonkin aikaa pelotti puhelun jälkeen, mutta olin tyytyväinen, että sain kerrotuksi inhoni tuollaista toimintaa kohtaan. Moni kirjoitti lehdelle kirjoitukseni takia, ja suurin osa oli kauhistuneita siitä, että porvoolaiset yrittäjätkin käyvät seksituristimatkoilla. Pari negatiivistakin juttua tuli, juuri liittyen tähän thaimaalaisten lasten kypsyyteen verrattuna pohjoismaalaisiin. "


    • aamun airut

      Luotaan asiaa vähän syvemmältä. Eräs mies on todennut, jos vaimoani joku kestää 3viikkoa kauempaa riitautumatta, sille miehelle pitää laittaa patsas.

      Ei suomalainen mies ole mikään törkyturpa, joita kylläkin sekaan mahtuu. Olen tavannut vain hyvin charmantteja miehiä pitkin ikääni, vai onko niin kun 30 aviovuoden jälkeen jää leskeksi, näkökulma miehiin muuttuu suvaitsevaisemmaksi.
      Miehen pitää olla mies eikä mikään lässyttelijä, kampauksen irogeesi, jolla isot tatuoinnit koristavat paikkoja. Siis selvää lälläri kamaa.

      Sohvallani on tilaa lötkötellä miehen jos nyt joku tarvitsee levähtämistä, painoindeksistä ei niin väliä kun en itsekään ole enää mikään keijukainen.

    • !?!

      Riita tarkoittaa, että jostain asiasta ollaan eri mieltä.

      Jos siitä ei mies osaa keskustella "riitaantumatta " , on vika hänessä itsessään.

      Asiasta on keskusteltava menemättä henkilöön.

      osaako "mies " sen??

    • Vääri lapsia kohtaan

      Eivät tuollaiset pedofiilit ole vankiloiden suosituimpaa porukkaa, ja ymmärrän oikein hyvin.
      Minusta tuollaista kuitenkin hiljaisesti hyväksytään, kun se ei tapahtu kotimaassa, ja se on mielestäni todella väärin.

    • <<<<

      >Potki en ihmistä, en miestä en naista.

    • Aamun airut

      Tässä aloituksessa ei ole kysymys pedofiilisista henkilöistä jotka sekaantuvat alaikäisiin vaan ovat löytäneet vaimon varttuneemmista naisista. Voihan olla että thai-naisten varallisuus ja liiketoiminnat edesauttavat suomalaisten kiintymystä naisiin, mutta niin se on täällä kotimaassakin.

      Yleensä erimielisyydet aina johtuvat kahden henkilön erilaisista näkemyksistä asioissa. Kumpikaan ei halua perääntyä kannastaan, tässä sitä onkin riita valmiina.
      Ei miehen aina tarvitse antaa periksi varsinkin jos toisen osapuolen näkemykselle ei ole näköpiirissä parempaa tulosta.

      Kyllä me naisetkin osataan saada riita aikaiseksi varsin mitättömistä syistä. Riidassa on aina kaksi osapuolta sukupuoleen katsomatta, naisten kesken riita jää usein muhimaan pitkään.

    • Yleine syyttäjä,mies

      Kun suomalainen mies syö makkaraa muuta rasvaista perunalastuista alkaen ihan työkseen, ja juo olutta sekä viinaa,
      syö viinereitä ja pullaa sekä karkkeja,
      istuu sohvassa katsomassa TV-urheilua, lihoo ja heikentyy, menettää potenssinsa jo varhain,
      niin sitten se kuitenkin katsoo vaimonsa vanhenemisen syyksi seksielämän loppumisen.
      Aina on kaikki muiden syytä, vaimon varsinkin.

      • -----

        Tupakoi, suuri vaara.


      • laiskan pullea
        ----- kirjoitti:

        Tupakoi, suuri vaara.

        Kummonenhan ötökkä on se turkkilainen tupakoi? Muistaaksen Pedro Hietanen lauloi sellaisesta. Arvelen kun kehtaa googlettaa kun en viestin välissä sitä hallitte.


      • heleppua ko mikä
        laiskan pullea kirjoitti:

        Kummonenhan ötökkä on se turkkilainen tupakoi? Muistaaksen Pedro Hietanen lauloi sellaisesta. Arvelen kun kehtaa googlettaa kun en viestin välissä sitä hallitte.

        Panet ylhäällä oikealla olevan miinuksen avulla tämän alas, ja avaat uuden ruudun Googlattavaksi.


      • heinän teko
        heleppua ko mikä kirjoitti:

        Panet ylhäällä oikealla olevan miinuksen avulla tämän alas, ja avaat uuden ruudun Googlattavaksi.

        Kun tänne palaat, napsautat ketjun otsakkeesta ihan alhaalla, saat takaisin.


      • laiskan pullea
        heleppua ko mikä kirjoitti:

        Panet ylhäällä oikealla olevan miinuksen avulla tämän alas, ja avaat uuden ruudun Googlattavaksi.

        Kaik lähti. En vaan osaa. Kysyn joltakin joka homman osaa.


      • heinälato
        laiskan pullea kirjoitti:

        Kaik lähti. En vaan osaa. Kysyn joltakin joka homman osaa.

        Otetaan uusiksi. Oikealla ylhäällä on punainen rasti, siitä kolmas vasemmalle, miinusmerkki.
        Sillä saat tämän sivun alas talteen.
        Avaat uuden ruudun, ja googlaat asiasi sillä, halutessasi napsauta se kiinni.
        Otat tämän sivun esiin alhaalta, jossa se oli tallessa, saat tämän näkymän uudelleen esiin.


      • pohjalainen.

    • ilmasillalla

      Koneet on erilaisia, minäkin katselin, ei miinusmerkkejä, ei toimi mac air'illa. Osaan silti omalla tavallani:)

      • heinäseiväs

        Ei koneet, mutta selaimet, totta puhut.
        Itselleni niin itsestäänselvyys, kun minulla on Firefox.
        Kaikilla selaimilla varmasti onnistuu.


    • Vinha perä vietissä

      suomalaisen miehen asenteesta elämään on tuo vaimonsa syyttely. Usein vaimon sukua voi vielä enemmän vihata, sillä vaimoa pitää joskus kehua saadakseen parempaa palvelua.
      Voi esimerkiksi vaimon tullessa kampaajalta sanoa
      että kyllä niiin hyvä kampaaja on jotta!
      Tätä viestiä tarkoitan:Kun suomalainen mies syö makkaraa muuta rasvaista perunalastuista alkaen ihan työkseen, ja juo olutta sekä viinaa, krapulaan sokeria aamulla, sokeri on jotain aivan ihmeellistä, vielä parempaa kuin mikään muu! Siksi se syö makeisia,
      syö viinereitä ja pullaa sekä karkkeja,
      istuu sohvassa katsomassa TV-urheilua, lihoo rasvottuu ja heikentyy, menettää potenssinsa jo varhain,

      niin sitten se kuitenkin katsoo vaimonsa vanhenemisen syyksi seksielämän loppumisen.

      Aina on kaikki muiden syytä, vaimon varsinkin.

      • hihhi

        hihih Tunnen tai tunsin yhen just tuollaisen .


      • Eräs eukko
        hihhi kirjoitti:

        hihih Tunnen tai tunsin yhen just tuollaisen .

        Ihan normaalia naisten mollaamista on esim, haukkua naiskuskeja. Kaikenkarvaisia ajajia löytyy, myös miehissä, erilaisiahan ihmiset ovat. Auto-onnettomuuksissa miehet ovat kyllä enemmistönä.
        Toinen klisee on "pelkääjän paikalla" istuva vaimo, joka antaa koko ajan ohjeita ja jäkättää niin että mies vahingossa ajaa liikennesääntöjen vastaisesti, ylinopeutta tai ohituksia keltaisilla viivoilla. Poliisin pysäyttäessä syy on häiritsevän vaimon.

        Maaseudulla on yhä viinapullot halkopinossa, koska akka huutaa, jos huomaa.
        Koskaan ei mietitä, mistä syystä vaimot tuohtuvat salajuomisesta.
        Tanssipaikoilla tai muissa kokoontumisissa salapullot ovat auton takakonteissa. Naisten mieliala laskee illan mittaan, kun miesten tupakkatauot venyvät yhä pitemmiksi ja kokoontumiset jonkun auton ympärillä kerää yhä enemmän ukkoja.

        Mutta syy on aina äksyissä eukoissa. Ajavat miespolot ulos juomaan.


      • Miehiltä tuo on
        Eräs eukko kirjoitti:

        Ihan normaalia naisten mollaamista on esim, haukkua naiskuskeja. Kaikenkarvaisia ajajia löytyy, myös miehissä, erilaisiahan ihmiset ovat. Auto-onnettomuuksissa miehet ovat kyllä enemmistönä.
        Toinen klisee on "pelkääjän paikalla" istuva vaimo, joka antaa koko ajan ohjeita ja jäkättää niin että mies vahingossa ajaa liikennesääntöjen vastaisesti, ylinopeutta tai ohituksia keltaisilla viivoilla. Poliisin pysäyttäessä syy on häiritsevän vaimon.

        Maaseudulla on yhä viinapullot halkopinossa, koska akka huutaa, jos huomaa.
        Koskaan ei mietitä, mistä syystä vaimot tuohtuvat salajuomisesta.
        Tanssipaikoilla tai muissa kokoontumisissa salapullot ovat auton takakonteissa. Naisten mieliala laskee illan mittaan, kun miesten tupakkatauot venyvät yhä pitemmiksi ja kokoontumiset jonkun auton ympärillä kerää yhä enemmän ukkoja.

        Mutta syy on aina äksyissä eukoissa. Ajavat miespolot ulos juomaan.

        todella > ”Ämmämäistä ja munatonta touhua”!


      • Niin minäkin,
        hihhi kirjoitti:

        hihih Tunnen tai tunsin yhen just tuollaisen .

        ikävä kyllä.


    • näky on outo --

      suomen maisemassa,


      kaupungilla juostessani näkee silloin tällöin muutaman parsikunnan jolla on mies suomalainen, vanha ja ruma, nainen nuori ja kaunis taimaalainen, oli varmaanki vaimo tai mikä mahto olla,
      oli surkea näky, koska ulkoisesti he eivät sopineet yhtään toisillen,
      ja naisen jännityneestä käytöksestä päätellen nainen inhosi ja häpesi miestä ja tilannetta,
      vaistosi ettei suomessa oikein hyväksytä noin epäsuhteelista paria,
      nainen oli kyllä kaunis, mutta huomattavasti nuorempi,
      näitä nekee silloin tälöin, eipä käy katteeksi, paremminki tulee suuri surku varsinki naista kohtaan,
      kömpeö ja ruma miehen köriläs kuin hirviö ja kaunotar,
      tommoset pariskunnat ei sovi yhtään suomen maisemaan,
      --- mutta jos tai -naisella on oman rotunen mies vierellään, ne sopii hyvin suomenki maisemaan,

      • Lorena*

        aamuiset rähmät silmissä, huomiotaito hukassa kirjoitin tämän osion toiselle palstalle ja se ei sinne kuulu, vaan tälle palstalle:

        Mikä ettei thaimaalainen nainen kelpaisi Suomi-pojalle. Ihan sama kuin menee avioon jonkun muun ulkomaalaisen kanssa. Eri kulttuuriin sopeutumisesta kummassakin tapauksessa on kysymys puolin ja toisin. Rohkeutta vaatii avioitua tai elää avoliitossa kummassakin tapauksessa.

        Suomessa asuvia muuttajia on maassamme tarjolla.
        Suomi-tyttö elättää ja hoitaa perheen totaalisesti, käyttää kaikki sosiaalitoimesta saatavat avustukset hyväksi.Nainen on siis vastuussa kaikesta perheessä ja hän on Suomi-tyttö. Sama laki se on miehelläkin kun maahan tuo ulkomaalaisen naisen. Tässä huomataan, 6 kuukautta se Honey-moon kausi kestää sitten tulee sopimuksen tai liiton arki vastaan. Yhteiselon on jatkuttava vastoinkäymisistä huolimatta.


    • 88888888888888888888

      Jos äijärähjä kehuukin KAMPAAJAA, eikä emännän tukkaa, niin jo on kyllä kauhea äijä.

      Minun palveluni parantuisi niin paljon, että äijä lentäisi ulos ovesta.

      Tiedän sellaisenkin tapauksen, jossa ainoa seksikohtaus on ollut sellainen, että mies tultuaan ulkoa komensi vaimon sänkyyn ja housut pois ja teki tempun.

      Se ei ole seksiä, vaan päällekarkaus.

      Oikeaan seksiin kuuluu vaimon esileikitseminen, kunnes hän HALUAA miehen tulevan, penetraatiohan sitten päättää seksikohtauksen, eikä vaimo siitä enää juuri mitään iloa saa.
      Kaikki ihana alkutoiminta hyväilyineen on ollut sitä ennen.

      • hyvin tyydytetty

        kaskas, taas seksineuvoja liikkeellä. Itsestäsikö puhut tuossa "seksikohtauksessa", eihän kukaan kenenkään muun sänkyhommia tiedä. On naisen oma vika, jos alunperinkään tyytyy tuollaiseen , turha valittaa palstoilla jos ei ole osannut kumppaniaan valita tai edes valistaa.


      • juopot

        Juopolle tyypillistä toimintaa on itsekkyys ja itsekeskeisyys, muista viis! Hyvä esimerkki siitä tuo hänen ¨ seksinsä ¨.


      • kun MIES on MIES -

        ja tietää mitä tekee, se on naiselle parasta mitä tiedän,


        888888888888888888 MITÄ HORISET ???????????

        älä hulluja höpise,
        ei oikea nainen esileikkejä kaipaa, vaan oikeaa miestä joka osaa ottaa naisensa silloin kun se hänelle sopii, ja s i l l o i n k i n kun vaimo pyytää ja antaa vikin haluistaan,
        tietenkin jotain hyväilyjä ja mukavia sanoja voi kuiskailla,
        mutta itse toiminnassa ei puhumisesta ole kuin haittaa,
        siis puhumatta hyvä tulee ja on parasta kun keskityttään pelkastään vain aktiin molempien iloksi,

        sanon HYII II II II II I kaikenäköselle nuoleskelulle, tyhjänpäiväiselle rappaamiselle,

        mulla oli mies joka oasai asiansa , avio kesti kuolemaan asti
        yli viisikymmentä vuotta,


      • Herkempi
        kun MIES on MIES - kirjoitti:

        ja tietää mitä tekee, se on naiselle parasta mitä tiedän,


        888888888888888888 MITÄ HORISET ???????????

        älä hulluja höpise,
        ei oikea nainen esileikkejä kaipaa, vaan oikeaa miestä joka osaa ottaa naisensa silloin kun se hänelle sopii, ja s i l l o i n k i n kun vaimo pyytää ja antaa vikin haluistaan,
        tietenkin jotain hyväilyjä ja mukavia sanoja voi kuiskailla,
        mutta itse toiminnassa ei puhumisesta ole kuin haittaa,
        siis puhumatta hyvä tulee ja on parasta kun keskityttään pelkastään vain aktiin molempien iloksi,

        sanon HYII II II II II I kaikenäköselle nuoleskelulle, tyhjänpäiväiselle rappaamiselle,

        mulla oli mies joka oasai asiansa , avio kesti kuolemaan asti
        yli viisikymmentä vuotta,

        Naisissakin on outoja kuin miehiä, puhuvatkin miehen äänellä ja parta kasvaa.
        Loukkaavat mielellään ja syyttävät ilman syytä.

        Herkempi on oikea nainen, hän tarvitsee kauniita katseita,
        hyviä sanoja, tanssimista kotona...

        Isässänikin oli herkkyyttä, oikeassa miehessä on.

        Hän teki työtä kuitenkin elämässään paljon.


      • + - 0
        Herkempi kirjoitti:

        Naisissakin on outoja kuin miehiä, puhuvatkin miehen äänellä ja parta kasvaa.
        Loukkaavat mielellään ja syyttävät ilman syytä.

        Herkempi on oikea nainen, hän tarvitsee kauniita katseita,
        hyviä sanoja, tanssimista kotona...

        Isässänikin oli herkkyyttä, oikeassa miehessä on.

        Hän teki työtä kuitenkin elämässään paljon.

        on hän. Minun issäin tahallaa kätensä loukkasi ja vammoitti, koska vain toista kättään hä tarvihee oluen ja viinan vuorottaisee kittaamisee ryyppäämiseen.


    • HMM..

      Silloise ystävättärein kertommaa, hän uskoutui, ja siksi en nimeään mainihekkaan.

      • Nikille

        "hyvin tyydytetty"
        Ketjun aihe oli seksi, ja se, etteivät suomalaiset naiset ole seksissä yhtä hyviä kuin miehet.

        Miksi tulet ryppyilemään siihen, kun joku kerrankin vastaa ketjun aloituksen aiheeseen?

        HUS sika metsään! Pois siitä!


      • :))))
        Nikille kirjoitti:

        "hyvin tyydytetty"
        Ketjun aihe oli seksi, ja se, etteivät suomalaiset naiset ole seksissä yhtä hyviä kuin miehet.

        Miksi tulet ryppyilemään siihen, kun joku kerrankin vastaa ketjun aloituksen aiheeseen?

        HUS sika metsään! Pois siitä!

        Onpa naurettava sanonta:

        "etteivät suomalaiset naiset ole seksissä yhtä hyviä kuin miehet."


      • lämmin nainen
        Nikille kirjoitti:

        "hyvin tyydytetty"
        Ketjun aihe oli seksi, ja se, etteivät suomalaiset naiset ole seksissä yhtä hyviä kuin miehet.

        Miksi tulet ryppyilemään siihen, kun joku kerrankin vastaa ketjun aloituksen aiheeseen?

        HUS sika metsään! Pois siitä!

        Taitaa olla tyydyttämättömiä ja kiukkuisia naisia noin rumalla tavalla puhuvia. Ei kukaan mies sellaisia voi haluta. Tuo sama naama käyttä aina noita sanontoja, kun ei saa tahtoaan läpi, hus sika metsään ja hyiii, ihanalle luonnolliselle seksille. Sääli miestään.


      • Orgasmia ei silloin

        Hän ei ollut ikinä saanut kokea orgasmia. Eikä tuollaisen ukon kanssa sitä ikinä voikaan kokea, ylläettynä ja ''melkein raiskattuna'', eli se mies ei ymmärrä muita kuin itseään.Tyypillinen juoppo oikein, joka on itsekäs ja vain itseään ajatteleva aina.
        Lähi-idässä naisilta leikataan jo vauvana pois mahdollisuus seksistä nauttimiseen. Tulee kyllä sääli niitä kirkuvia pikkuvauvoja, joita silvotaan ulkoiset sukupuolielimet väkisten. Maailma on niille paha paikka.

        Kllä näistä asioista saa puhua, sitä ei kukaan voi kieltää.


      • ujompi rouva
        Orgasmia ei silloin kirjoitti:

        Hän ei ollut ikinä saanut kokea orgasmia. Eikä tuollaisen ukon kanssa sitä ikinä voikaan kokea, ylläettynä ja ''melkein raiskattuna'', eli se mies ei ymmärrä muita kuin itseään.Tyypillinen juoppo oikein, joka on itsekäs ja vain itseään ajatteleva aina.
        Lähi-idässä naisilta leikataan jo vauvana pois mahdollisuus seksistä nauttimiseen. Tulee kyllä sääli niitä kirkuvia pikkuvauvoja, joita silvotaan ulkoiset sukupuolielimet väkisten. Maailma on niille paha paikka.

        Kllä näistä asioista saa puhua, sitä ei kukaan voi kieltää.

        Saa ja pitääkin puhua seksuaalisuudesta ihan luonollisena ja joka ikäkauteen kuuluvana asiana. Seksuaalisesti tyydytetty on tyytyväinen ja rennompi koko elämän suhteen. Jos nainen ei koskaan ole saanut orgasmeja, on jäänyt vaille suuresta Luojan lahjasta. Asiasta on jo niin kauan puhuttu ja valistettu, että luulisi kaikkien olevan tietoisia, miten orgasmi saavutetaan. Saahan sen ominkin keinoin aikaan, mutta sooloseksi on aika kylmää kyytiä. Naisenkin kannattaa jo nuorena tutustua anatomiaansa tarkoin, voi sitten poikaystävälleen ja sulholleen neuvoa, mistä tuntuu nautinnolliselta . Jos ei penetraatio enää onnistu, voi orgasmeja naiselleen antaa käsin, suulla ja kielellä hyväillen. On myös naisia, jotka eivät muuten laukeakaan, vaikka olisi mies syväkyntötöissä. Ja esileikkinä kielitaito on vallan ihanaa.

        Hieno asia, että eräs rohkea rouva on täällä kertonut pikku vinkkejä lemmen leikkeihin.


      • Alt.
        Orgasmia ei silloin kirjoitti:

        Hän ei ollut ikinä saanut kokea orgasmia. Eikä tuollaisen ukon kanssa sitä ikinä voikaan kokea, ylläettynä ja ''melkein raiskattuna'', eli se mies ei ymmärrä muita kuin itseään.Tyypillinen juoppo oikein, joka on itsekäs ja vain itseään ajatteleva aina.
        Lähi-idässä naisilta leikataan jo vauvana pois mahdollisuus seksistä nauttimiseen. Tulee kyllä sääli niitä kirkuvia pikkuvauvoja, joita silvotaan ulkoiset sukupuolielimet väkisten. Maailma on niille paha paikka.

        Kllä näistä asioista saa puhua, sitä ei kukaan voi kieltää.

        Tuntuu kauhealta tuon miehen kirjoitus joka sanoo että "kun MIES on MIES" ja "tietää mitä tekee".
        Surullista.
        Että kehtaakin vielä puolustella rumaa käyttäytymistään toista ihmistä kohtaan. Juopolle oikei tyypillistä vissiinkin.


      • EI kuitenkaan 69
        ujompi rouva kirjoitti:

        Saa ja pitääkin puhua seksuaalisuudesta ihan luonollisena ja joka ikäkauteen kuuluvana asiana. Seksuaalisesti tyydytetty on tyytyväinen ja rennompi koko elämän suhteen. Jos nainen ei koskaan ole saanut orgasmeja, on jäänyt vaille suuresta Luojan lahjasta. Asiasta on jo niin kauan puhuttu ja valistettu, että luulisi kaikkien olevan tietoisia, miten orgasmi saavutetaan. Saahan sen ominkin keinoin aikaan, mutta sooloseksi on aika kylmää kyytiä. Naisenkin kannattaa jo nuorena tutustua anatomiaansa tarkoin, voi sitten poikaystävälleen ja sulholleen neuvoa, mistä tuntuu nautinnolliselta . Jos ei penetraatio enää onnistu, voi orgasmeja naiselleen antaa käsin, suulla ja kielellä hyväillen. On myös naisia, jotka eivät muuten laukeakaan, vaikka olisi mies syväkyntötöissä. Ja esileikkinä kielitaito on vallan ihanaa.

        Hieno asia, että eräs rohkea rouva on täällä kertonut pikku vinkkejä lemmen leikkeihin.

        Jos tarkoitat ihan 69 -tilannetta, niin siihen en tule mukaan, mutta kyllä yhteisyys ja hyvyys, hyväilyt, ne ovat tarpeen naisen hitaamman mukaantulon takia aina, ja aivan ehdottomasti, ja kyllä oikea hyvä MIES, (jos rakastaa) , sen vaistoaa, ja malttaa hyväillä, ennen kuin sen oman orgasminsa penetraation kautta ottaa.


      • jatkan vielä
        EI kuitenkaan 69 kirjoitti:

        Jos tarkoitat ihan 69 -tilannetta, niin siihen en tule mukaan, mutta kyllä yhteisyys ja hyvyys, hyväilyt, ne ovat tarpeen naisen hitaamman mukaantulon takia aina, ja aivan ehdottomasti, ja kyllä oikea hyvä MIES, (jos rakastaa) , sen vaistoaa, ja malttaa hyväillä, ennen kuin sen oman orgasminsa penetraation kautta ottaa.

        Kivahan se on joskus vaihtelun vuoksi leikitellä 69-asennossa, molemmat samaan aikaan nauttien. Mutta minustakin on miellyttävämpää keskittyä vain nauttimaan , kun mies hyväilee , kieli ja suu tuntuu herkimmissä paikoissa vielä paremmalta kuin hellimmätkään sormet. Kyllä mieskin naisen kielileikeistä pitää ja niillä saa hyvin lemmensauvan juhlakuntoon.
        Oikea Mies nauttii myös valtavasti nähdessään naisensa nauttivan.


      • Oikean kanssa
        jatkan vielä kirjoitti:

        Kivahan se on joskus vaihtelun vuoksi leikitellä 69-asennossa, molemmat samaan aikaan nauttien. Mutta minustakin on miellyttävämpää keskittyä vain nauttimaan , kun mies hyväilee , kieli ja suu tuntuu herkimmissä paikoissa vielä paremmalta kuin hellimmätkään sormet. Kyllä mieskin naisen kielileikeistä pitää ja niillä saa hyvin lemmensauvan juhlakuntoon.
        Oikea Mies nauttii myös valtavasti nähdessään naisensa nauttivan.

        Viimeisen lauseesi olen kokenut todeksi mieheni kanssa.


      • Hyvän miehen lähellä
        Oikean kanssa kirjoitti:

        Viimeisen lauseesi olen kokenut todeksi mieheni kanssa.

        Kerran joku käytti täällä sanontaa "lusikka-asento", se oli uusi sana minulle.

        Mutta mieleeni tuli, kuinka nukkumaan mennessäni mieheni tuli usein taakseni ja samanlaiseen asentoon kuin minäkin, jolloin olin tavallaan hänen sylissään.
        Siinä olimme pitkään.
        Hiljakseen hän hyväili vyötäröäni ja rintaani, kunnes tuli halu kääntyä häneen päin.

        En kerro nyt enempää.

        Lapset syntyivät.


      • Myöskin aamuisin
        Hyvän miehen lähellä kirjoitti:

        Kerran joku käytti täällä sanontaa "lusikka-asento", se oli uusi sana minulle.

        Mutta mieleeni tuli, kuinka nukkumaan mennessäni mieheni tuli usein taakseni ja samanlaiseen asentoon kuin minäkin, jolloin olin tavallaan hänen sylissään.
        Siinä olimme pitkään.
        Hiljakseen hän hyväili vyötäröäni ja rintaani, kunnes tuli halu kääntyä häneen päin.

        En kerro nyt enempää.

        Lapset syntyivät.

        hän oli sillä tavalla lähelläni.


      • Äitini sanoi minulle
        Myöskin aamuisin kirjoitti:

        hän oli sillä tavalla lähelläni.

        kun lähdin 'maailmalle' toiselle kymmenelle ehdittyäni, että "kumpa joku HYVÄ ihminen näkisi sinut" !

        Sota-ajan raskauttama äiti, jolla oli huoli rintamalle joutuneista lapsistaan, ahtautta kotonaan evakkoperheiden asuttamisen ja auttamisen takia,
        rintamalle lähetettävien ruokien ja vaatteiden vuoksi,
        ja muutkin työhuolet usein harteillaan, ei ehtinyt minun mukaani.


      • toinen lusikka
        Hyvän miehen lähellä kirjoitti:

        Kerran joku käytti täällä sanontaa "lusikka-asento", se oli uusi sana minulle.

        Mutta mieleeni tuli, kuinka nukkumaan mennessäni mieheni tuli usein taakseni ja samanlaiseen asentoon kuin minäkin, jolloin olin tavallaan hänen sylissään.
        Siinä olimme pitkään.
        Hiljakseen hän hyväili vyötäröäni ja rintaani, kunnes tuli halu kääntyä häneen päin.

        En kerro nyt enempää.

        Lapset syntyivät.

        Tuo on juuri se lusikka-asento. Lusikat on laatikossa noin toisaan vasten. Siinä voi hyvin yhtyäkin, suositeltavaa loppuraskauden aikana, kun vatsaa pitää varoa, siinä myös kohdunsuu saa olla "rauhassa". Oikein miellyttävä asento muutenkin, voi pitkään nautiskella vaikka aamulla.

        Mitäs tuosta nyt enemmän kertomaankaan, monastihan ne asennot siinä temmellyksessä vaihtuivatkin.
        Lapsiakin syntyi, mutta olihan se enimmäkseen palkkää halukasta huvittelua, ja kukas nyt lapsia tässä iässä saisikaan tai edes haluaisi.


      • Juu, ei,
        toinen lusikka kirjoitti:

        Tuo on juuri se lusikka-asento. Lusikat on laatikossa noin toisaan vasten. Siinä voi hyvin yhtyäkin, suositeltavaa loppuraskauden aikana, kun vatsaa pitää varoa, siinä myös kohdunsuu saa olla "rauhassa". Oikein miellyttävä asento muutenkin, voi pitkään nautiskella vaikka aamulla.

        Mitäs tuosta nyt enemmän kertomaankaan, monastihan ne asennot siinä temmellyksessä vaihtuivatkin.
        Lapsiakin syntyi, mutta olihan se enimmäkseen palkkää halukasta huvittelua, ja kukas nyt lapsia tässä iässä saisikaan tai edes haluaisi.

        vanhoista hyvistä ajoista olikin puhe.


      • Ikävissäni...
        Juu, ei, kirjoitti:

        vanhoista hyvistä ajoista olikin puhe.

        Ne olivat ihania aikoja!


      • Mietin näin.
        Ikävissäni... kirjoitti:

        Ne olivat ihania aikoja!

        Jos seksistä saisi puhua ilman kieltoja, avoimesti ja rehellisesti, kuten hyvään suomalaiseen elämäntapaan kuuluu, niin monet oikeat hyvät seksitavat leviäisivät laajempiin kerroksiin.

        Kaikki mikä pimennetään , kielletään ja ja salataan
        ( kuten huonot tai sairaat seksitavat ), niin ne saavat rauhassa jatkaa pahentumistaan.


      • Kaikenlaisia
        Mietin näin. kirjoitti:

        Jos seksistä saisi puhua ilman kieltoja, avoimesti ja rehellisesti, kuten hyvään suomalaiseen elämäntapaan kuuluu, niin monet oikeat hyvät seksitavat leviäisivät laajempiin kerroksiin.

        Kaikki mikä pimennetään , kielletään ja ja salataan
        ( kuten huonot tai sairaat seksitavat ), niin ne saavat rauhassa jatkaa pahentumistaan.

        Se on myös paha asia, ettei saisi ajatella,
        käyttää järkeään, vaan olisi vain pakko uskoa.

        Usein juuri miehet sitten ovat ollet niitten
        USKOkappaleitten kirjoittajia.

        Naisille filtti päähän ja laput silmille.


    • Nikille

      "Herkempi"

      Tuo on totta, naisissakin on miehentavoin alkoholiakin käyttäviä, joihin minäkään en kuulu.
      ja totta on, että seksiä usein edeltää pieni flirtti töiden ja puuhastelujen aikana jo etukäteen, niin että vaimo tietää kylä, mitä on iehellä mielessä. leikki on tärkeätä, ihminen osaa leikkiä aikuisenakin, jos on oikea mies, oikea nainen.
      Tottakai silti kaikki ovat minun hyväksymiäni ihmisinä, en ole ikinä riitoja aloittanut.
      Päinvastoin, sovitellut olen silloinkin kun vanhempi sisareni on saanut kovaa kohtelua eräältä entiseltä oppilaaltaan. Ei ollut mitenkään elämässäni helppo vaihe kuunnella hänen hätäpuheluitaan, onneksi hänellä oli nuori sukulainen, joka jaksoi kuunnella myös, enemmän kuin minä, ja käydäkin siellä.

      Kun sain myöhemmin vääriä syytöksiä niskaani, harmitti kyllä todella raskaasti. Vielä piti yrittää taas saada omat tekoset muiden syyksi, oikea liero mieheksi!

      • Junnu Vainio sanoi-

        kin että juopolle viina on ainoa nautinto
        ei se muuta haluakaan.


      • Raakalaisia löytyy
        Junnu Vainio sanoi- kirjoitti:

        kin että juopolle viina on ainoa nautinto
        ei se muuta haluakaan.

        Lähi-Idässä edelleenkin tytöt sivotaan haarovälistään het vauvoina, ja siellä EI saa PUHUA mitään seksiasioista.

        Uloslähtiessään naisten on heitettävä sängyn päiväpeitto päähänsä ettei vain miesten himot iske yllättäen häneen.

        Alkeellisella tasolla ovat ihmiset siellä. Sieltä on peräisin islamin usko ja kristinusko, molemmat juutalaisuudesta syntyneet alunperin , kristinusko on tuo ristinpuuhun naulattuna helteessä kuoliaaksi kiduttamis-oppi.


    • Mielikuvitusystävä

      on ollut minullakin aikoinaan, minun luulemaani ystävyyttä hyväksikäytti pitkään. Onneksi lopulta itse paljasti vahingossa itsensä, oli kai juonut taas liikaa. Takanapäin oli juorunnut vain mollaten minua, ja sitten .kun "itsestään hyvä rouva asian arvaa" luuli minun niin tehneen..

    • Niinhän se taitaakin

      olla että takanapäin itse pahaa puhuva luulee toisenkin niin tehneen ja alkaa aiheetta syytellä .voi viedä joulurauhan .tehä siintä ikimuistoisan joulun jonkalaista ei kohteeksi yllättäin joutunut haluu uuvestaan ikinä kokee.

    • Thaimaassa ei tyttöjä silvota. Lähi- idässä kylläkin, ja jopa Suomeen muuttaneet muslimit tekevät sitä, mutta maamme laki tuomitsee sellaisen "kulttuuriperinteen", Onneksi.!
      Thaimaan ja Kauko-idän naisissa suomalaisia miehiä viehättää naisten erilaisuus, meihin feministeihin verrattuna. Länsimainen nainen on kuin norsu posliinikaupassa. Olemme rotevampia, sekä henkisesti itsenäisempiä. Eihän miehet pohjimmiltaan tykkää pomottavista naisista. Joskus vaan parisuhteessa on ajauduttu siihen, että nainen komentelee ja määrää. Mielestäni tasa-arvo on vain sana. Kaikissa parisuhteissa toinen osapuoli on dominoivampi.

    • Vastavaade

      Ketjun läpivilkaisun tuloksena sanoisin omana kantanani, että suomalaiset herkkähipiäiset, nättinokkaiset keskenkasvuiset ns. miehet eivät osaa eivätkä pysty antamaan rakkautta ja tyydyttävää seksiä naiselle, joka sanoo suoraan niin kuin asiat ovat, tietää itse omat tarpeensa ja toimii sen mukaan eikä anna ukonkuvatuksen pomottaa sen enemmän kuin pompottaakaan.

      Thai- ym. maalaiset naiset ovat toki iloisia ja nauravaisia, mutta kieli- ja kulttuurimuuri estää heitä nousemasta vastustamaan herraa ja hidalgoa, vaikka tämä olisi minkä sortin päälle päsmäri ja naisten ihmisarvon maton alle lakaisija. Miksi tällaisille pitäisi antaa ja osoittaa rakkautta, hellyyttä ja huomiota?

    • Eri kulttuurit, eri ilmastot, eri elämän edellytykset.

      Kylmässä Pohjolassa olemme oppineet tulemaan toimeen.
      Huomenna on syyspäivän tasaus, auringon keskipiste on zenitissä päiväntasaajalla huomenna klo 5 jälkeen jo.

      Puoli vuotta kun aurinko 20.03.2015 on taas zenitissä siirtymässä tähän suuntaan, kevätpäiväntasaus silloin.

      :) Hyvää jatkoa palstalaisille!

    • Tämän ketjun luin

      Jännä ketju , äärestä laitaan viestejä, hyviä ja
      kiinnostavia paljon!

    • Thait ei sodi

      Thaimaassa onkin ystävällisempää väkeä kuin tuolla Lähiidässä josta nuo miesten uskonnot islam ja kiristinusko ovat juutalaisuudesta peräisin . ja niihin on sisään työnnetty vielä se lähetyskäsky jolla ne on saatu leviämään laajalti.

    • Thaimaassa

      olen aina marraskuussa kuukauden, aina samassa hotellissa, joten tutuksi käyneet ihmiset, monet turistitkin palaavat aina samoihin aikoihin. Ja kesät mökillä. Kaupungissa muut ajat.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      690
      5294
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      469
      3554
    3. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      157
      3337
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      170
      2583
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      10
      2399
    6. 261
      1990
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1497
    8. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      101
      1409
    9. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      100
      1379
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      89
      1160
    Aihe