Homo ja pieni muna

JS_xx

Eli olen homo jolla on pieni muna. Kaikilla homoilla joiden kanssa olen ollut on ollut isompi muna ja sinänsä olen saanut seksiä mutta mietin vain että haluaako kukaan mun kanssa vakavaan suhteeseen, jos mulla ei ole iso?

73

13822

    Vastaukset

    • Pikkumunainen

      Mulla on kyllä sellainen käsitys, että irtoseksisuhteessa munan koolla olisi isompi merkitys, kuin vakavassa seurustelusuhteessa. Seurustelu perustuu niin paljon muuhun kuin kalun kokoon :)

      Jos olet jo saanut seksiä munallasi, niin en olisi ollenkaan huolissaan :)

      Omakohtainen kokemukseni miesten kanssa on, että irtoseksissäkään sillä koolla ei ole hirveesti väliä. Naiset nipottaa enemmän koosta, vaikka mukamas sillä ei ole väliä. Mulla on siis myös tosi pieni, ja vielä lisäbonuksena vaan yksi kives :(

    • Keiyo22

      Itselläni on about 19 cm, mutta itselleni ei partnerin "sen" koolla ole mitään merkitystä, sillä olen enemmän top-henkinen. Muutenkin olen oikeastaan "rice queen" joten onpa noihin pienempiin jo tottunut.

    • JS_xx

      Kiitos vastauksista tähän asti.

      Mulla oli joskus nuorempana sellainen kokemus että menin yhden tyypin luokse yöksi. No myöhemmin sitten baarissa yksi puolituttu tuli kuiskaamaan, että sulla on kuulemma tosi pieni. Eli juoru oli lähtenyt kiertämään ja tunsin itseni hylkiöksi, jota kaikki välttelevät.

      Edellinen kirjoittaja sanoi, että parisuhteessa koolla on vähemmän merkitystä kuin yhdenyön jutuissa mutta on aika tavallista, että kun tapaillaan niin sänkyyn mennään aika pian deittailuvaiheessa. Ongelma, joka mulle on muodostunut on se, että olen käynyt treffeillä ja tavannut kiinnostavia tyyppejä mutta en ole uskaltanut mennä sänkyyn asti kun olen pelännyt että tulen torjutuksi munan koon takia. Ja se deittailu on sitten hiipunut aika nopeasti ilman seksiä.

      Oon nyt sitten elellyt yksin useita vuosia vaikka olen kuulemma hauska, kiva ja komea koska tuntuu että en pääse tuon sänkyvaiheen yli sinne parisuhteeseen asti torjutuksi tulemisen pelon takia.

    • Pienimunainen

      Samoja fiiliksiä nuorempana. Nykyään sanon aina etukäteen viestittelyssä, että mulla on sitten pieni kulli. Eipä ole kuin yks tai kaks kertaa muodostunut sen jälkeen esteeksi. Tätämkannattaa kokeilla, muuten käy just niin, että et kehtaa mennä sänkyyn, kun sen aika tulee ja vastapuoli alkaa menettää kiinnostusta tai luulla, että et pidä hänestä ja siksi et halua seksiä. Rehellisyys aikaisin tässäkin valttia.

      Oikeesti ens kerralla sano etukäteen :)

      Sitten on taas sekin juttu, että minkä kokoinen on kenenkin mielestä pieni. Ilokseni olen huomannut, nyt kun on jo vähän kokemusta, että monella ei juurikaan ole isompi, tai sitten on muita puutteita, kuten ei seiso kunnolla, tai siemensyöksy on heikko jne......

      • Ei merkitystä

        Jos olet itse bottom, niin Sinun munasi koolla ei ole mitään merkitystä. TOPilta usein vaaditaan isompaa kokoa. Minä olen top ja omistan keskikokoisen tai ehkä sitä vähän isomman vehkeen. Minä taas itse tykkään btm tyypistä jolla on pieni kyrpä. Minusta pieni on niin söpö. Toki tykkään myös muutenkin pienikokoisista hoikista pojista. Mutta se ei saa olla esteenä hyvään parisuhteeseen, on sitten mitä kokoa hyvänsä. Parisuhteessa kaikella muulla on enemmän merkitystä kuin kyrvän koolla.
        Jos kaverisi todella tykkää Sinusta, niin se hyväksyy Sinut juuri sellaisena kuin Luoja on Sinut luonnut..


      • nimimerkkitesti

        Ei sun parisuhde toimi, jos joka kerta homma jää kesken samasta syystä. Sä tuon perusteella hermostut, jos et saa tarpeeksi isoa ja kaveri kokee, ettei saa sua tyydytettyä kuitenkaan, vaikka kuinka yrittäisi parhaansa ja sitten topilla ei kohta seiso sulle se pienikään ja teidän parisuhde on sitten siinä. Sitä se "vaikeasti pantava tyyppi" tarkoittaa, vaikka olisit kuinka helppo tapaus tahansa.


    • koolla ei ole mitään väliä ainakaan minulle.pääsia mitä löytyy pään sisältä :)

      • Ei koolla tosiaan ole kovinkaan suurta merkitystä. Ei minullakaan iso ole, mutta kumppanin olen saanut ja vaihtanutkin.

        Jotkut siis pitävät pienemmästä, ja itsekin tykkään imeä ja saada peppuun, jos on vähän pienempi.


      • Komppaan :)
        helsinkijokkeri kirjoitti:

        Ei koolla tosiaan ole kovinkaan suurta merkitystä. Ei minullakaan iso ole, mutta kumppanin olen saanut ja vaihtanutkin.

        Jotkut siis pitävät pienemmästä, ja itsekin tykkään imeä ja saada peppuun, jos on vähän pienempi.

        Komppaan kokemuksesta myös edellistä ;)

        Naiset hakee yleensä isokaluista ja paksua. Onneksi olen bisse :)


      • JoIsinkiHekkeri
        helsinkijokkeri kirjoitti:

        Ei koolla tosiaan ole kovinkaan suurta merkitystä. Ei minullakaan iso ole, mutta kumppanin olen saanut ja vaihtanutkin.

        Jotkut siis pitävät pienemmästä, ja itsekin tykkään imeä ja saada peppuun, jos on vähän pienempi.

        Hienoa kuulla tämä tunnustuksesi😊


    • JS_xx

      Kiitos positiivista vastauksista. Huomaan, että tämä pienimunaisuusongelma ja siitä aiheutuva matala itsetunto on pitkälti oman pääni sisällä ja se mitä itsekukin pitää toisessa haluttavana vaihtelee enemmän kuin luulin.

      Vaikuttaa siltä, että paras keino mulle pitää yllä seksuaalista markkina-arvoani ja haluttavuuttani on pitää itseni hoikkana ja poikamaisen komeana, jolloin topit kiinnostuvat musta edelleen pienestä munasta huolimatta. Mutta mitä kun ikävuosia tulee lisää? Olen kohta 30v ja tuntuu, että markkina-arvoni putoaa vuosi vuodelta kun ikää tulee lisää. Poikamainen kroppakaan ei enää pelasta kun naama alkaa valahtaa. Eli edelleen pelkään, että jään yksin ja markkina-arvoni romahtaa ja kukaan ei huoli mua.

      Lisäksi tuntuu, että olen bottom vähän niin kuin default koska mulla on pieni. En kyllä tiedä haluaisinko olla pelkkä bottom mutta tuntuu, että se on se rooli jota mulle tarjotaan koska siinä roolissa mulla on markkina-arvoa eniten.

      • Vielä rohkaisen :)

        Vielä rohkaisua. Hyvä kroppa tietysti kiinnostaa, mutta edelleen olet vähän fixaantunut tuohon ulkonäköön. Itsellä,nuorempana suuria ongelmia,mkun oli pienimmuna, enkä edes ollut kovin komee. Nyt 49v ja pikkuisen on tullut vatsaa, mutta näen itseni vihdoinkin 'normaalina' kundina ja seksiä saan joka viikko ja ei ole mitään vakikumppania edes. Sellainenkin vois olla mahdollista, mutta itse en nyt halua suhdetta :)

        Elimei edes se ikä ole ongelma :)


      • KeittiöMesu

        Hey "big deal".
        Mä olen 55v. Mulla on ollut joka viikko vähintään 2 uutta homoseksi kumppania vuoden 1981 jälkeen.
        Kasarilla niitä oli viikossa 4-8.
        Ja jos joskus oli vähemmän, välillä oli enemmän.

        Enkä pidä itseäni lutkana, muuten kuin myönteisessä mielessä.
        Tällä vuosituhannella on tahti tietysti vähentynyt, mutta kuitenkin.
        Olen tyytyväinen siihen, ettei ketään tarvitse kotona katsella.


    • mulla itselläni on 15cm hyvin olen pärjännyt pieni muna on minusta upee

      • Ei pieni

        Upee varmaan, mutta 15cm ei kyllä ole pieni :)


    • Veggsu

      Kokemuksesta sanon, että, jos sinulla on pienehkö, olet luultavimmin söpö. Mitä olen kaluja nähnyt isoja, ne ovat lähinnä muodottomia järkäleitä. Olen myös ollut sellaisen kanssa, jolla oli pieni. Miehekäs olemus vaikutti enemmän kuin kalun koko.

      Se, että viihdytte yhdessä ja että kaverisi omistautuu sinulle, ovat suhteen kannalta paljon isompi asia kuin sänkyakrobatia. Parhaimpia hetkiä suhteessa ovat olleet poikakaverin onnellinen hymy, kun tavattin tai matkustettiin yhdessä ja hänen spontaani halunsa tulla lentokentälle vastaan tai yölliset soitot baarin jälkeen, kun oli ikävä. Se, että kumppani osaa saada sinut tunteman itsesi erityiseksi merkkaa paljon. - Ja, onni tarttuu.

      Monille topille sopii mainiosti, että heillä on isompi.

    • whoknowwins

      Mikä on sanomasi tällä saitilla, jäi vähän vajaaksi.

    • Kaikkeenpettynyt

      Vaikka olen 100%:sti bottom, silti oma pienimunaisuuteeni häiritsee minua tosi paljon. Monet topit haluaisivat kosketella sitä yms. mutta minulla ei ole mitään tarjottavaa.

      Joudun kompensoimaan pienimunaisuuttani olemalla sängynkin ulkopuolella erityisen ihana, mukava, hauska ja anteliaan avokätinen. Isoilla meloilla varustettujen ei tällaista vaivaa tarvitse nähdä.

      Olen nyt ihastunut yhteen mieheen, jolla sattuu olemaan julmattoman iso. Se on kuin käsivarteni. Ei silti, tykkään hänestä ihmisenä ja miehenä. Itseäni pännii vain se, että tämä vain korostaa omani pienuutta.

      Kerran yksi kundi kehtasi sanoa: Onpas neidillä iso klitta.

      Elämä on julmaa ja kaikkea muura kuin tasa-arvoista. Tasan eivät käy onnen lahjat.

      • pusssy

        lol, minusta tuollainen skenaario on juuri sellainen kuin pitäisikin olla.


      • bear.is.the.best
        pusssy kirjoitti:

        lol, minusta tuollainen skenaario on juuri sellainen kuin pitäisikin olla.

        Kyllä kohteliaisiin tapoihin kuuluu edes yrittää tuottaa pienimunaiselle tai sellaiseksi itsensä kokevalle bottomille myöskin orkku, eikä jättää toista osattomaksi. Ei ole ainakaan minua häirinnyt, enkä ole size queen, vaikka isokokoisista miehistä muuten tykkäänkin.

        Toisaalta, minua isokaluisemmatkin bottomit ovat valitelleet minulle oman mittansa pienuutta ja sitten mun normaalimittainen onkin aivan liian iso ja sattuu, vaikka aina haetaan vähintään 20 senttistä, joten... joillekin mikään ei koskaan ole hyvä.


      • SäEtVaanOsaa
        bear.is.the.best kirjoitti:

        Kyllä kohteliaisiin tapoihin kuuluu edes yrittää tuottaa pienimunaiselle tai sellaiseksi itsensä kokevalle bottomille myöskin orkku, eikä jättää toista osattomaksi. Ei ole ainakaan minua häirinnyt, enkä ole size queen, vaikka isokokoisista miehistä muuten tykkäänkin.

        Toisaalta, minua isokaluisemmatkin bottomit ovat valitelleet minulle oman mittansa pienuutta ja sitten mun normaalimittainen onkin aivan liian iso ja sattuu, vaikka aina haetaan vähintään 20 senttistä, joten... joillekin mikään ei koskaan ole hyvä.

        Kuuluu myös kohteliaisiin tapoihin käyttää runsaasti liukkaria ja olla satuttamatta bottomia. Et vain osaa hommaasi, ja laitat sen bottomin syyksi, kun ei muka kelpaa. Jos joku sanoo oikeasti olevansa bottom, niin takuulla näkee minkä kokoista kalua on sisään ottamassa. Pienikin kalu tuntuu kivuliaalta, jos joku läskivuori runnoo kalua sisään koko painollaan ja vähäisellä liukkarimäärällä.


      • bear.is.the.best
        SäEtVaanOsaa kirjoitti:

        Kuuluu myös kohteliaisiin tapoihin käyttää runsaasti liukkaria ja olla satuttamatta bottomia. Et vain osaa hommaasi, ja laitat sen bottomin syyksi, kun ei muka kelpaa. Jos joku sanoo oikeasti olevansa bottom, niin takuulla näkee minkä kokoista kalua on sisään ottamassa. Pienikin kalu tuntuu kivuliaalta, jos joku läskivuori runnoo kalua sisään koko painollaan ja vähäisellä liukkarimäärällä.

        LOL!

        Kyllä 99,9% tapauksista olen huomannut, että kyseessä on seksuaalisesti vähän kokenut haaveilijaneitsyt, joka vaan haluaa netissä isompaa ja isompaa ja isompaa ja väittää olevansa kokenut bottom tai kokenut ylipäänsä välttääkseen sen toisen asian eli nolon vähäisen seksuaalisen kokemuksen myöntämisen, vaikka on ihan varmasti aikuinen ihminen, jolla ainakin teoriassa pitäisi olla kokemusta. Sitten ne loput ovatkin niitä oikeasti bottomeja, joille ei riitä mikään puhelinpylvästä pienempi ;D

        Tämän huomaa kyllä aika nopeasti, vaikka mulla ei asiassa varmasti ole mikään kiire ja varmasti otan huomioon pienikaluisenkin seksuaaliset tarpeet. Myös ilman penetraatiota.

        Olen versatile, joten tiedän kuinka toimitaan ja miltä mikäkin asia tuntuu puolin ja toisin, enkä ole läskivuori ;D Sori, jos sun 99,9% ei ole osannut hommaansa.


      • MaailmanVersatiilein

        Ei hitto sä bear olet nolo! :D


      • bear.is.the.best
        MaailmanVersatiilein kirjoitti:

        Ei hitto sä bear olet nolo! :D

        Siksi ilmeisesti minusta ja kommenteistani tykkäätkin kuin hullu puurosta....

        Maailmassa on ihan liian monta ihmistä, jotka ottavat itsensä ja kommenttipalstat ihan liian vakavasti.

        Sitä paitsi, olen tasapainoinen nero,


      • bear.is.the.top

        "Odottamasti voit olla nero joka ei ole saanut seksiä, jospa neros onkin seksiä ilman raukkautta saamatta kumpaakaan,"

        Saisiko tuohon suomennoksen, aapo? Älä vaan ota itseesi, jos taas nerokkaasti sun tunnistin, etkä näemmä edelleenkään ole mun oven takana jonottamassa audienssia ;D


      • Anonyymi

        Tuo olisi ihanaa.
        Paras mitä olen koskaan kokenut oli n.195/130 27/6 bodariäijä, Münchenissä. Ehkä 40v.
        Kävi kaikki gaysaunassa olevat läpi.
        Nuoret vanhat laihat lihavat valkoiset mustat..... kaikki sai osansa rankasta rynkytyksestä.

        Mutta vaikka äijä otti, välillä solvasi huoralutkaksi, välillä tytötteli välillä homotteli, mikään ei ollut julmaa tai SM juttua. Huikean porno sessio . Ja kun äijä pumppasi liemet nuoren kundin kasvoille, se vain lähti.


    • pusssy

      No tämähän nyt ensinnäkin liittyy ihan siihen, oletko top, jos olet niin sitten vasta väliä. Jos bottom niin ei ketään kiinnosta.

      Itselläni on 17 cm mutta olen täysin bottom joten jos Mies on kiinnostuneempi etu- kuin takapuolesta, ei hän ole se oikea, lol.

    • murashin

      mun muna on 17cm ja vahva,missä asut?

    • neitsytmies77v

      Tietysti kaikki haluavat isoa perseen repijää. koska eivät ole koskaan saaneet mitään.
      Trolleja ovat kaikki panoista puhujat, jolla muka iso muna, se on vain neitsyt poikien tapa haaveilla panevan isolla tai saavansa isoa. Tämä bear on oiva esimerkki neitsyt haavelijasta, luulisin sillä olevan lerppa prinssinakki siellä. Ainakin juttua riittää kaikista panoista ja ukkojensa hautajaisista. Uskon että bearin tuleva seksin objekti ei ole vielä syntynytkään.

      • bear.is.the.best

        On se näköjään hankalaa, kun saa minulta rukkaset ;D ja vaikuttaa ilmeisesti siltä, että se syö miestä rankasti, että ainakin sun pääkopassasi olet ilmeisesti ainoa mies Suomessa, jonka kanssa ei olla mittailtu tosielämässä kummalla on isompi lerppa prinssinnakki ;D

        Ei se mitta, vaan kuinka sitä käyttää. Eikä ne kertomukset, vaan se kuka mihinkin juttuun uskoo. Puoliakaan en ole panoistani tai ukkojeni hautajaisista kertonut, mutta silti olet jo näistäkin vähistä ihan sekaisin, joten hyvin toimii ;D

        Tuossa viimeisessä kommentissasi saatat muuten olla ihan oikeassa, vaikka yritit tapasi mukaan vääntää siitäkin jotain lapsiin viittaavaa, jos vaikka hamassa tulevaisuudessa vielä about satavuotiaana huomaan, että nyt tuo huomenna syntyvä 5-kymppinen onkin kiinnostava tapaus.


      • panomieseipuhueikäpussaa
        bear.is.the.best kirjoitti:

        On se näköjään hankalaa, kun saa minulta rukkaset ;D ja vaikuttaa ilmeisesti siltä, että se syö miestä rankasti, että ainakin sun pääkopassasi olet ilmeisesti ainoa mies Suomessa, jonka kanssa ei olla mittailtu tosielämässä kummalla on isompi lerppa prinssinnakki ;D

        Ei se mitta, vaan kuinka sitä käyttää. Eikä ne kertomukset, vaan se kuka mihinkin juttuun uskoo. Puoliakaan en ole panoistani tai ukkojeni hautajaisista kertonut, mutta silti olet jo näistäkin vähistä ihan sekaisin, joten hyvin toimii ;D

        Tuossa viimeisessä kommentissasi saatat muuten olla ihan oikeassa, vaikka yritit tapasi mukaan vääntää siitäkin jotain lapsiin viittaavaa, jos vaikka hamassa tulevaisuudessa vielä about satavuotiaana huomaan, että nyt tuo huomenna syntyvä 5-kymppinen onkin kiinnostava tapaus.

        En ainakaan huomaa missä lapsiin viitataan, ehkä pedofiileillä on kehittynyt jokin aisti huomaamaan sellaiset.
        Vaikeaahan se on kertoa panoistaan ja ukkojensa hautajaista, jos niitä ei ole.
        Uskon todellakin jokaisen saanneen sinulta mielessäsi rukkaset, koska olet edelleen neitsyt trolli.


      • bear.is.the.top
        panomieseipuhueikäpussaa kirjoitti:

        En ainakaan huomaa missä lapsiin viitataan, ehkä pedofiileillä on kehittynyt jokin aisti huomaamaan sellaiset.
        Vaikeaahan se on kertoa panoistaan ja ukkojensa hautajaista, jos niitä ei ole.
        Uskon todellakin jokaisen saanneen sinulta mielessäsi rukkaset, koska olet edelleen neitsyt trolli.

        Oikein mahtavaa Ystävänpäivää Sinulle ja lerpallesi, katkera ihminen ;D


    • Borss

      Pientä ja sievää kalua on kiva imeä. Myös kädessä liukkarin kanssa lipsuteltuna se tuntuu kivemmalle kuin iso ja kömpelö tatti. Kaikella on puolensa.

      • Anonyymi

        Kyllä palautuu. Itsellä oli 3 vuoden tauko oikean meisselin saamisen välillä.
        Vain satunnaisesti dildotin ohuella (1-2 krt/v).

        Nyt kun aloitin uudestaan jakamisen, olin kuin neitsyt.
        Ja varsinkin kun sain oikeasti isoa, meinasi taju mennä.
        Mutta nautin. Ja "päivettynyt" kaveri kehui kireäksi.


    • posliinimiika019

      Olen 16vee aika pienikokoinen 154cm eikä oikeistaan puberteetti ole alkanut mitä nyt pallit vähä kasvaneet ja kikkeli ei näytä enää ihan lapsen pililtä. Velttona sellaiset 6cm kovana 9.5cm karvaton vielä. Luokan kanssa uimahallissa meitä oli 5 jotka karvattomia ja oli karvapojilla myös pieniä kikkeleitä. Sain kuulla ainoasta positiivista "keljuilua" kiva posliini kikkeli ja onpa hyvän näköinen kyrpä. Muutaman sanoin et olisi kiva nähdä kun se seisoo ja monet sano kyllä se vielä kasvaa. Tietysti sellaisesta alkoi meikän kalu herämään ja näkivät meitsin kovan pilin. Mulla esari velttona puolessa välissä terskaa ja kovana on ihan paljas. Ainakin sain kovasti lisää itsetuntoa ja muutan hyvän kaverin puuhastelemaan kaikkea kiva, eikä se ole aina seksiä. Perustimme oman kerhon posliini pilit, kaikilla ei ole pieni mut paljas on. Muutama kaveri on ajanut munakarvansa ja pyytänyt et saisi olla mukana, koska "kerho" kokoontuu niiden luonna kerran viikossa joilla on sauna ja sielä vertailla kikkelin ja karvojen kasvua joskus se menee runkkauksen puolelle.

    • Bimvsa

      Sen kanssa on vaan elettävä. Itsellä erektiossa 12cm, eikä kovin paksu. On kelvannut niin naisille kuin miehillekin. Ja kohta taas vapaata riistaa.

      • normimuna

        Se onkin ihan hyvän kokoinen ihmiselle, megamunat on aaseille ja muille jolla reikä on iso tai renvennyt.
        Mulla 13.5cm ja eipä ole tullut moitteita mistään suunnasta, toisin en ole aaseja tai hevosia pannut.


      • eiMegoille

        Eipä ole leikin asia, jos perse revennyt. Itseäni pääsi eräs megamuna päihtymystilassa käyttämään useasti hyväksi. Aina oli takapuoli arkana ja ammollaan, aloin jo epäillä että jäisi sellaseks! Kiinni meni, mutta nyt ei pienemmät munat enää tahdo tuntua miltään. Pysykää kaukana megamunista, tai pilaatte reikänne. Eräskin normimunalla varustettu kysyi kesken paneskelun, että tykkäänkö käyttää isoja leluja :(


    • Peppuunpanoa

      Kalu on pieni silloin kun sillä ei voi panna, eli kovana alle 10cm. Btm henkisenä kiinnostu kovinkaan paljoa näin pienestä. Suihinotto onnistuu pienellekin. Ihanne koko on kohdallani 12-15cm. Tärkeintä on, että kalu on kiinni panohaluisessa, itsevarmassa ja vatsakkaassa 50-65v kykenevässä miehekkäässä miehessä.

    • Rakastan81

      mistäpäin? jos imen niin kyllä seisoo

    • 2477

      Mulla 24/7 ja top erittäin kiihottavaa kun toisella pieni tulee maskulininen olo

      • nimimerkkitesti

        Oot väärässä ketjussa isottelemassa, maskulainen Topi.

        2,4 - 7 kuulostaisi jo paljon paremmalta.


    • okokokokay

      Ei haittaa. Älä mieti tota liikaa ja ei seksiä muutenkaan tarvi aina heti harrastaa.

    • NoTotaKatsosKun

      Älä sure. Jos sinulla on pieni muna, niin kohta kaverisi järjestävät sinulle ison persereiän...

    • Itsellanioniso

      Noh, mä tykkäidin olla bottomina mutta ärsyttää isomunaiset. Ennemmin otan pientä jossei nyt ole ale 5cm

    • 15cmbottom

      Itselläni on n.15cm muna. Pidän sitä ihan sopivan kokoisena jos olisin top ja haluaisin panna toista miestä. Olen kuitenkin bottom ja pidän sitä 15cm yleensä miniminä jos jotain yhden illan juttuja harrastan. Pienempikin toki varmaan toimii mutta ei se oikein tunnu missään jos jollain 12-13cm pätkällä yrittää lykkiä tuonne tuhkaluukkuun, TLDR: Jos omistat alle 15cm munan suosittelen olemaan bottom, jos taas on pidempi kuin 15cm niin halutessaan voi olla myös top. Tämä on minun mielipiteeni

    • Voi pojat... eihän koolla väliä ole, tykkään pienestäkin

    • Kotkakotka

      Oikeesti se ei tarkoita mitää jos sulla on iso tai pieni

    • Persevä

      Irtonumeron kanssa koolla ei ole väliä. Koska ennen kuin päädytään kotiin asti, olen jo tietoinen koosta. Lääketieteellinen"mikropenis" keskeyttää minulla kaiken, en pyydä edes anteeksi, vaan ainoastaan poistun.
      Pienehkö voi olla kiva, riippuen kantajasta.

      Mutta mitään kunnon sessiota ei synny ilman ISOA kyrpää.
      Mutta minä olen size-queen, ja ylpeä siitä.

      Koska yksi parhaimmista "vieraistani" , joka on poikkeuksellisen hyvin varustettu, kertoi mieskyynel poskella että hän saa niin harvoin kunnolla toteuttaa halujaan, oman koonsa takia.
      Partnerin satuttaminen ei tullut hänelle mieleenkään.
      Se oli jonkinlainen syvällinen asia hänelle.

    • Imuhirmu

      Haluan

    • Anonyymi

      Kuten pienikaluiset heterot itseään hypnotisoivat:
      "Ei se mitään kalun koko, vaan miten sitä käyttää.

      T: Juhannussalko. 😄

    • Anonyymi

      Kommentoin tätä vähän ulkopuolisena, koska olen suurimman osan elämästäni ollut naisten kanssa ja vasta jokin aika sitten alkanut toteuttaa bi-seksuaalista puoltani. Suht nopeasti olen saanut käsityksen, että koolla on homomiehille paljon suurempi merkitys kuin heteromiehille ja erityisesti -naisille. Lisäksi se menee vielä niin, että homot tuntuvat arvostavan erityisesti pitkää ja naiset enemmän paksua. Toisaalta itse olen kiinnostunut paljon BDSM-elementtejä sisältävästä seksistä, jossa penetraatio on vain yksi osa. Silloin koolla ei ole niin paljon merkitystä, kun käytetyt lelut ovat joka tapauksessa paaaljon suurempia. Ei tuo omakaan mikään jättileka ole, mutta se toimii tarkoituksessaan. Mieltymykseni ovat muutenkin sellaiset, että bottom tietää jo alussa, että hänen halunsa ovat sessiossa toissijaiset. Sessio ei ole minullekaan kovin orgasmikeskeinen, vaikka haluankin aina laueta mielellään bottomin sisään.

      • Anonyymi

        Onhan niitä suurimunaisiakin bottomeita.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Onhan niitä suurimunaisiakin bottomeita.

        Nekin ruman näköisiä.
        Ei irtoo munaa heille.


    • Anonyymi

      Huh huh.
      Kun sellaisen oon nähnyt, sanon esim. en olekaan homo.

    • Anonyymi

      mulla myös pieni

    • Anonyymi

      Jos lohduttaa, ei kukaan halua vakavaan suhteeseen, paitsi jos se on avoin suhde. Silloin toinen on käytännössä vakipano.

      • Anonyymi

        Ja onnistuuhan se oraaliseksi kaikilta oli micropenis tai 13,7cm
        🤠


    Ketjusta on poistettu 30 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1575
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1224
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1137
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1066
    5. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      1017
    6. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      581
      1008
    7. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      910
    8. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      902
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      764
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      690
    Aihe