Kissa kateissa!

epätoivoinen

Onko kukaan nähnyt keuruun alueella Karvisen väristä kissaa, jolla on vaaleansininen kaulapanta kaulassa?

21

328

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kissamies 1

      Viime perjantaina, kun menin aamuvuoroon, niin paloaseman kohdalla tervan tiellä oli tiellä kuollut kissa karvisen värinen ja olin näkevinäni autosta, että oli myös kaulapanta. Töistä kun lähdin päivällä, niin kissa oli poissa tieltä. Arvelin, että oli jäänyt auton alle, koska kissa oli autoväylällä. Toivottavasti asia selviää! Ystävällisin terveisin kissaihminen.

      • epätoivoinen

        Osaatko sanoa yhtään tarkemmin kissan ulkonäköä? Ei aivan täyskasvuinen? Maha ja tassut valkoiset?


      • Kissamies 1
        epätoivoinen kirjoitti:

        Osaatko sanoa yhtään tarkemmin kissan ulkonäköä? Ei aivan täyskasvuinen? Maha ja tassut valkoiset?

        Näytti täysikasvuiselta kyllä. Mut tuntomerkkejä tarkkaan en osaa sanoa, valitan. Olin auton kyydissä. Mutta se kaulapanta oli varmaankin, kun vielä mainitsin asiasta vaimolleni erikseen ja tietysti kissan väri. En tiedä mistä voisit tiedustella asiaa, että minne kissa oli tieltä viety. Tietäisiköhän palolaitoksen porukka? Harmillista, itselläni kaksi kissaa ja tiedän tunteen! Toivottavasti selviää. Johonkin sitä pitäisi voida soittaa ja tiedustella asiasta!


      • epätoivoinen
        Kissamies 1 kirjoitti:

        Näytti täysikasvuiselta kyllä. Mut tuntomerkkejä tarkkaan en osaa sanoa, valitan. Olin auton kyydissä. Mutta se kaulapanta oli varmaankin, kun vielä mainitsin asiasta vaimolleni erikseen ja tietysti kissan väri. En tiedä mistä voisit tiedustella asiaa, että minne kissa oli tieltä viety. Tietäisiköhän palolaitoksen porukka? Harmillista, itselläni kaksi kissaa ja tiedän tunteen! Toivottavasti selviää. Johonkin sitä pitäisi voida soittaa ja tiedustella asiasta!

        Itsekkin mietin että mistä voisi asiaa kysellä.. Joku kissan varmasti kuitenkin on tieltä vienyt pois.


    • epätoivoinen

      Voi ei! Itse asun juuri paloaseman lähettyvillä. Toivon silti ettei kyseessä olisi sama kissa :( kiitos sinulle!

    • Kissamies 1

      Kannattaa käydä kävelemässä ne tienpientareet läpi jos joku on viskannut raadon sivumalle tieltä.

      • epätoivoinen

        Tarkistettu, ei näkynyt..


    • Eräs omistaja....

      Ei tietysti auta tähän ikävään tapaukseen, mutta kannattaisi kaikkien lemmikkien kaulapantaan laittaa omistajan puhelinnumero, niin karkulainen olisi helppo palauttaa oikealle omistajalleen, jos erehtyy karkureissulle! Koskee niin kissoja kuin koiriakin!

      • epätoivoinen

        Voikun olisin numeron heti laittanut! Tarkoitus oli, mutta nyt taitaa olla jo liian myöhäistä. Kissa ei kauaa perheessä kerennyt vielä olemaan..


    • Asko H.

      Kissat ja koirat verolle, omistajille pakollinen eläimenpito tutkinto niin ehkä siten vähentyisi jomminjoutava valitus kadotetusta lemmikeistä.

      Kissan omistajat pääsääntöisesti holtittomia lemmikin pitäjiä.

      • trollille

        Aika kauan meni mutta päästiinhän asiaan kissat vs koirat....aloitetaanko ?


    • Kissamies 1

      Todella surullista, voimia sinulle ja jaksuhali perheellesi.

    • kolkytneljä

      Voimia kissan omistajalle ja Asko H merkille voisi toivottaa kasvua tilannetajuun ja empatiaan, jota hänkin tulee vielä jossain vaiheessa muilta kaipaamaan.

    • Asko H

      Mitä tapahtuisi jos kaikki muutkin eläinten omistaja ryhmät käyttäytyisi yhtä holtittomasti kuin kissanomistajat? Mikä oikeus on kissan omistajan päästää kissansa yöksi ulos vapaasti vaeltelemaan? Jos tappaisin yhtä paljon pikkulintuja kuin yksikin vapaana vaelteleva kissa niin tuomioita tulisi että jytisisi raastuvanoikeudessa ja ehkäpä lisä sanktioita hovista. Ymmärrän kyllä surun joka ko tapaukseen liittyy mutta ehkäpä ottavat onkeensa ja seuraavan kissan, ja niitähän saa edullisesti, ovat huolellisempia.

      Onneksi koiran omistajat käyttytyvät asiallisemmin ettei koiralaumat vaeltele pitkin pihoja. Ai niin kissahan ei laumaudu ....

      • no shit sherlock

        Onneksi olemme saaneet joukkoomme kaltaisesi opastajan. Korjattakoon hiukan ...koiralaumat eivät vaeltele pihoissa mutta koirat omistajiensa kanssa kylläkin paskalla.


      • epätoivoinen

        Pointtisi on kyllä tullut nyt hyvin selväksi, että kissoista et välitä millään tasolla. Mutta surua sinä et koskaan tule tässä tapauksessa ymmärtämään! Luuletko todella että kissa on korvattavissa tosta noin vaan toisella kissalla? Jos näin luulit niin olet todella pahasti väärässä! Kiitos mielipiteistä, mutta nyt voisit jättää ne omaksi tiedoksesi..


      • hurtatkiinni

        Ja sitten on tollaset Asko H tyypit jotka paskattaa koiransa toisten pihoille ja ovat niin olevinaan. Et muuten tiedä miten on mukava kun koiranomistajat paskattaa ja kusettaa koiransa jalkakäytäville ja pientareelle ja sitten vedät talvella lasta pulkassa ja lapsi haraa käsillään ne kaikki paskat ja kuset mukaansa!

        Ja kyllä ne piskitkin pihoille juoksee ja ne vasta sitä kusta ja paskaa roiskivatkin kun pihaan juoksevat. Kuopivat kukkapenkit ja istutukset nurin ja omistaja senkun möllöttää.

        Sitäpaitsi lintukanta on ollut niin rajussa kasvussa (tästä oli jo joku artikkelikin jossain), että tuskinpa nuo kulkevat kissat niitä sukupuuttoon vievät. Taidetaan me ihmiset olla ne jotka ne tappaa sukupuuttoon kun viedään jatkuvasti lisää niiden elintilaa.

        Vai että koiranomistajat käyttäytyvät asiallisemmin... anna mun kaikki kestää!


      • Trööt

        Meneppä Asko H(omo) ja aloita oma ketjusi jossa voit muiden kaltaistesi kanssa vertailla koiria ja kissoja. Tämän ketjun idea se ei ole.


      • Asko H.
        Trööt kirjoitti:

        Meneppä Asko H(omo) ja aloita oma ketjusi jossa voit muiden kaltaistesi kanssa vertailla koiria ja kissoja. Tämän ketjun idea se ei ole.

        Jos kissa on luvattomilla teillä se on tuomittavaa, jos on koira luvattomilla teillä se on tuomittavaa, jos hevonen on luvattomilla teillä se on tuomittavaa, jos lehmä lammas jne lukemattomiin.
        Jos koira puree ihmistä se pitää lopettaa (omistajaansa saa purra) välittömästi ilman mitään oikeustoimia. Mutta jos tappaa kotkan suden ahman lohen tai muun vastaavan niin niin sanktioita rankimman mukaan.


    • voi voi

      Kadonneet lemmikit ovat ikävä asia niiden omistajille, ovatpahan sitten mitä "laatua" vaan. Totuus kuitenkin on, että eläimet on taajamassa pidettävä kiinni tai välittömästi kytkettävissä. Jos päästät kissasi/koirasi tietentahtoen ovesta tarpeilleen oman onnensa nojassa, niin tiedät ottaneesi riskin...tätä tosin tapahtuu enemmän kissoilla, jotka sitten kuseksivat ja paskovat lasten hiekkalaatikot, potaan pielet, raapivat auton maalit lämmitellessään nokkapellillä jne...eläimet on eläimiä eivätkä tiedä tekevänsä oikein tai väärin, vika on holtittomissa omistajissa! Vahingossa karkaaminen onkin sitten taas tahatonta...

    • WhatCat

      Onneksi on palveluja huolellisten kissanomistajien kissoille:

      "Onko kissasi seniori?
      Animagin senioritarkastus iäkkäille kissoille. Lue lisää & varaa aika!
      animagi.fi/seniori-kissan-hoito"

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      697
      6579
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      531
      3770
    3. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      193
      3677
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      173
      2856
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      10
      2549
    6. 292
      2327
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      24
      1623
    8. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      114
      1530
    9. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      100
      1459
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      89
      1240
    Aihe