Häkki chinchillalle

äääh

Olen harkinnut chinchillan hankkimista, joten pitäisihän sitä häkkiäkin miettiä. Onko kellään kokemuksia tämmöisestä zooplussan "Perfect Maxi"-häkistä? Olisiko hyvä chinchulle?
www.zooplus.fi/shop/jyrsijat/hakit_aitaukset/chinchillat/chinchilla_80cm/382166
Toinen vaihtoehto on sitten "Suite royal 95"-häkki (myös zooplussasta) mutta se on sitte hirmu kallis :/ Tai critter nation-häkki joka on samantapainen kun suuret royal mutta on kehuttu paremmaksi. Yhtä kallis kyllä on. Joten onko kokemuksia/mielipiteitä näistä?

3

167

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Sedä

   Olen kuullut, että tuo on rotilla muuten tosi kiva, mutta poikaset mahtuu pinnojen välistä. Luulisi siis chinsuille olevan tosi hyvä! Critterissä ja Suitessa on tuohon nähden etu, että seinät aukeaa kokonaan, mutta tuossakin on hyvän kokoiset luukut :)

  • Yhteiseloa

   Me teetettiin chinchillalle häkki metallisepällä. Pohjalla metallilaatikko, jossa reunaa n. 20 cm. Tiheästä verkosta seinät. L-raudasta kehikko, johon verkko on kiinnitetty. Hyllyt tein kokopuulevyistä, joita saa mm. rautakaupoista tai esim. Prismasta. Häkissä on iso ovi, josta pääsee sen siivoamaan. Kokoa häkillä on 78 x 120 x 180. Päätettiin tehdä keralla iso, koska nämä elävät niin pitkään. Ei tarvitse pienessä kopissa pyöriä. Mielipaikka on ylimmällä hyllyllä. Toki pääsee juoksemaan vapaanakin päivittäin ja osaa mennä häkkiin kun pyytää.
   Nyt kaverina ollut kani samassa häkissä. Alussa chinu pomotti kaninpoikaa, mutta nyt ovat parhaat kaverit. Chinchilla nukkuu kanin selässä poikittain :)

  • degurakastaja14

   Ei kannata hankkia linkin häkkiä, kun chinchilla papanoi, voin kokemuksesta sanoa, että ne ovat lattiallasi. Kannattaa hankkia paljon laadukkaampi, jos et sitten halua huoneestasi vessaa. :)

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maailman suurin sanomalehti: Sanna Marin on coolein poliitikko

   Sanna saa taas ylistystä maailmalla. Ja mikäs siinä, onhan hän ylivoimaisesti paras pääministeri Suomen historiassa. https://www.iltalehti.fi/ulkomaa
   Maailman menoa
   484
   2526
  2. Petteri Orpo väläyttää leikkauksia: 'Me joudumme säästöihin ja sopeutukseen'

   Jätti-inflaatio sähkö, polttoaineet, ruoka ym. kallistuu hurjasti ja Petterin kokoomus haluaa leikata, ja kokoomuksen tuntien leikkauksien painotus ni
   Maailman menoa
   142
   1426
  3. Sanna Marinin UUSI sähellysvideo julki. Iljettävää ja kuvottavaa katseltavaa

   En olisi uskonut että näen maamme pääministeristä näin puistattavan videon. Jos jäljellä oli vielä ripaus arvovaltaa ja kunnioitusta pääministeriä koh
   Maailman menoa
   322
   1396
  4. Kerrotko mies mikä minussa on vikana?

   Kun, et kerran lähesty?
   Ikävä
   182
   1130
  5. Parveketupakointi

   Tupakoija on itsekäs ja piittaamaton muista asukkaista, parvekkeella tupakoijan savu kulkeutuu useisiin lähistöllä oleviin asuntoihin. Ei ole mukavaa
   Maailman menoa
   137
   1081
  6. Mulla on ikävä sua

   Se on paisunut ihan valtavaksi ja täyttää mun koko pään. Naiselle
   Ikävä
   45
   988
  7. Olen pahoillani

   Ei ollut muuta vaihtoehtoa
   Ikävä
   47
   894
  8. Kellyn velat on jo 34000 ja on kelan asiakas.

   Tälläistä nää naiset on kaikki samanlaisia, kun mies ei maksa niiden velkoja ja elämää niin kaikki menee vaan ulosottoon.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   46
   869
  Aihe