antaako pillua kaverille

Rophone

Komplexinen juttu.

Oma vaimoni ilmiselvästi on ollut viehättynyt pitkäaikaiseen kaveriini. On sattunut tilanteita, että vaimo on "vahingossa" törmännyt saunaillan aikana huoneeseen, jossa kaverini riisuutuu parhaillaan. Tai vaimoni on alasti vessassa "laittautumassa" ja on valmistellut tilanteen niin, että kaveri törmää varmuudella sinne ennenpitkää. Ja tilanteissa, jossa pojat puhuu härskejä juttuja, on vaimo tupsahtanut seuraan ja pannut parastaan aiheista, josta välillämme ei koskaan muuten väännetä juttuu. Plus paljon muuta.

Herättelin kesällä pikku viineissä (niin minä kuin vaimokin) ihan karkeen heiton ko. kaverin käyttämisestä seksikumppanina kanssamme. No joo, ajatus tyrmättiin, mutta ei niin vakuuttavasti, että olisin jättänyt aiheen sikseen.

Jonain toisena kertana kaverin taas ollessa meillä, testasin huumorilla samaa aihetta, ja juttu herätti hyväntuulista flirttiä huoneeseen.

Ja jälleen sopivassa tilaisuudessa palasin aiheeseen, jossa arvelin seksin kiinnostavan ja jos kolmen kimppa olisi liian kova pala, antaisin mielelläni kaverin päästä vaimon pillun kimppuun ilman omaa läsnäoloani.

Vaimoni ansaitsisi mielestäni vaihteluu, jota hän ei todennäköisesti oma-alotteisesti tee, uskollinen vaimo!

Ihan erillisenä huomiona tähän, että kaverin vierailun jälkeen usein saan himokasta seksiä vaimoltani, joten kaukana ei ole ajatus vaimon pikku mielikuvitusseikkailusta , hmmm, kenenkähän kanssa..?!

Nyt kun tässä vaiheessa olemme, keskustelu aiheesta avoinna, luuletteko hyvät ystävät, että mun kannattaa viedä asiaa eteenpäin, ja jos kannattaa, niin miten etenen. Aistin värinää, joka pitäis kanavoida.

Minua kiihottaa hirveesti ajatus, että vaimo antaa persettä kaverille, ja toivottavasti saa kyytiä oikein kunnolla. Jotenkin naiseni olisi ansainnut sen, en vaan osaa asiaa ilmaista tässä.

Lienenkö hoidon tarpeessa, vai vaimolleko sittenkin hoito???

29

10102

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • JJS

      Jos vaimosi siitä tykkää niin mikä ettei! Olosuhteet vain otollisiksi niin eipä sitä tiedä mitä voi tapahtua... Tuntuu vähän siltä että vaimosi kyllä hinkuaa vierasta aisaa sisäänsä.
      Eli ensin vaimolle kunnon hoito ja sitten vasta mietit omaa hoidon tarvettasi, ties vaikka vaimosi hoitaa heti perään sut...

      • Ursula

        Periaatteessa ihan ok, mutta kannattaisi harkita myös sitä, että teidän parisuhde voi loppua siihen. Tällaset jutut aiheuttaa AINA jälkipyykkiä, oletko siihen valmis?


    • uni

      Kirjoitit ihan hyvin, mutta yhtä ihmettelen; miksi et kirjoittanut "seksinovelleihin"?
      On siellä huonompiakin. Mutta kirjoita jatkoa, juttu jäi mukavasti kutkuttavaan kohtaan!

      • Rophone

        Kiitos uni! Enpä ajatellut novelli-osastoa (kas kun en ole siellä piipahtanut vielä) eikä asiat ole vielä edenneet tämän pidemmälle.

        Helppoa on kyllä kuvitella yhteisen illan tapahtumat, ja jos tapahtumien kulku kiinnostaa, laitan mielelläni jo kauan valmiina olleet ajatukset tänne. Enpä tullut tästä nakökulmasta edes ajatelleeksi.


      • uni
        Rophone kirjoitti:

        Kiitos uni! Enpä ajatellut novelli-osastoa (kas kun en ole siellä piipahtanut vielä) eikä asiat ole vielä edenneet tämän pidemmälle.

        Helppoa on kyllä kuvitella yhteisen illan tapahtumat, ja jos tapahtumien kulku kiinnostaa, laitan mielelläni jo kauan valmiina olleet ajatukset tänne. Enpä tullut tästä nakökulmasta edes ajatelleeksi.

        ....odotamme tarinoiden II osaa jännittyneinä!


    • Näin meillä.

      Noh, voisin heti alkuun sanoa, että olemme avovaimoni kanssa aika kokeilunhaluisia, jos näin voi sanoa.

      Vaimoni pitkään valitteli, että haluaa munaa kunnolla ja siitä se ajatus sitten lähti :)

      Hyvä ystäväni oli meillä taas kerran maistelemassa. Ehdotin hänelle vitsillä, että nussisit tuota minun eukkoo. Hän vaikutti loukkaantuneen, mutta en jättänyt asiaa sikseen, vaan seuraavalla kerralla otin asian uudelleen puheeksi. Hän oli selvästi lämmennyt asialle ja puhuimme tästä jo "ystävän palveluksena".

      Lähdimme siitä liikkeelle, että vaimoni antaa hänelle kunnon kyydit ja sitten molemmille..

      Kaikilla oli kivaa ja olemme vielä ystäviä sekä vaimoni kanssa edelleen onnellisesti yhdessä. Ei mitään jälkipyykkiä, ei mitään taka-ajatuksia, vain puhdasta seksiä.

      Jos luotat vaimoosi, niin suosittelemme lämpimästi.

      • Anonyymi

        Ihan kuin olisin itse kirjoittanut vaikka olin 2004 8v vanha.
        Kaverin kanssa pyöritämme vaimoani kimpassa usein ja enimmäkseen selvinpäin. Vaimo saa kunnon panot ja me miehet saadaan kiimaista naista niin paljon kuin halutaan.


    • O. Velin

      Jätä tekemättä. Ihminen on niin omistushaluinen, että asia jää varmasti häiritsemään jollakin tavalla. Pitemmän päälle saattaisit itse jäädä ilman (pillua).

    • R o p h o n e

      Järjestyihän se saunailta taas. Kaverini oli taas työmatkalla meilläpäin ja niinkuin aiemminkin, olin pyytänyt meille saunomaan ja kun vierashuonekin meiltä löytyy, jäämään yöpymään kuten muutaman kerran aiemminkin.

      Kaveri -siis Dan tai Damppe - toi laadukasta valkkarii tuliaisina ja minä puolestani tuonut hieman saunaolutta. Ei meidän välillämme, ei minun ja Dampen tai vaimoni Kaarinan kesken mitään juomia tarvita etteikö juttu luista ja itse asiassa ainahan meillä pyörii hervottomat jutut. JA niinkuin todettu, Kaarina osaa yllättävän hyvin samaistua kaksmielisiin keskusteluihimme ja nauraa isot, valkoiset hampaansa sädehtien pahimmillekin vitseille.

      Istuimme saunapyyhkeet vain yllämme kaverini Dampen kanssa saunan "tauolla" ja siemailimme valkkarii. Ehdotin, että laitan tulet takkaan ja lähdin liiteriin hakemaan puita.

      Palatessani kuulin Dampen jo menneen takas saunan puolelle ja olin menossa perässä, kun totesin Kaarinan juuri astuvan ilkosillaan myös saunaan!

      Pysähdyin ja jäin suu auki kuullostelemaan mitä nyt seuraa; "Voi ei, ootteko te vielä saunassa?" kuului vaimoni suusta kun hän törmäsi alastomaan Damppeen suihkuhuoneessa. Tää oli taas näitä kertoja, jossa Kaarina vain törmää Damppeen itse alastomana tai sitten Damppe on ilkosillaan - ja aina sattumalta!?

      "Hei, ei muuta ku tänne vaan, eiks Zape (siis minä) oo jo pitkään ehdotellut yhteistä hetkee..." vastasi Damppe vaimolleni. Ja sinne astui Kaarina huoneeseen!

      Suihku lorotti ja esti mua kuulemasta enempää, niinpä huutelin muka tietämättömänä, että missä väki luuraa. Damppe vastas, että täällä me nyt sitten ollaan yhtäaikaa vaimos kanss.

      EI helvetti, alkoiko mielikuvitusleikkini yhtäkkiä käymään toteen? "Meinaatko panna sitä?" huusin takaisin vielä ajatellen että tää on jotenkin vielä kaksmielistä veistelyy. "Heti kun se astuu suihkusta pois!" totesi Damppe.

      "Ette kai te nyt sitä ajatellut, hullut jätkät" kuulin vaimon sanovan, " ei kai oikeesti?", jo paljon hiljempaa.

      Vaimo äännähti hiljaa, enkä saanut selvää sanoiko se jotain, mutta enemmän se kuullosti kyllä huokaukselta. Ja seuraavasta ei enää ollut epäilystä, tältä Kaarina kuullostaa kun siihen kosketaan..."uuh.."

      Suihku kohisi taustalla ja olin täysin äimänä siinä oven takana - ja äärimmäisen kiihkona ajatuksesta, jossa vaimoni ja Damppe ovat siirtymässä ihan muuhun kuin vitsinveistelyyn.

      Annoin vielä kulua jonkin aikaa korva kiinni ovessa. Sisältä kuului aivan selvää märkien vartaloiden litinää ja seasta Kaarinan yhtäkkinen vinkaisu. Silloin en enää malttanut odottaa vaan astuin sisään kaluni jo nostaessa päätään.

      Jumalauta, Damppe on vaimoni kimpussa! Kaarina nojaa suihkunurkkaukseen toinen jalka nostettuna korokkeen päälle ja Damppe on edestäpäin työntynyt vaimooni. Oho, ompas Dampella k ä y r ä kalu, tosi loistava värkki juuri tuohon asentoon, totean omakin kyrpä kattoa kohti kurottaessa.

      Kaarina säpsähtää avatessaan silmänsä ja vilkaistessaan minua; näen hänen katseestaan kysymyksen "mitä on tapahtumassa?"

      Nyökkään ja alan vetelemään esinahkaani edestakaisin ja olen k i i h o t t u n u t, Kaarina katsoo mínua sinne ja laskee luomensa silmien yli uudestaan. Damppe huohottaa ja värisee siinä edessäni, vaimo huohottaa ja värisee vielä rajummin. "Aah, siitä saat... ja siitä" urisee Damppe ja laukeaa vaimoni sisuksiin.

      Vedän Dampen nopeasti irti vaimosta ja näen miten pillusta valuu pieni noro valkoista Dampen spermaa, joka suihkuveden loristessa pitkin Kaarinan kehoa jää killumaan hänen karvoitukseensa. Enempää en katsele, vaan työnnyn samasta asennosta sisään ja vetelen hirveillä vedoilla kaks - kolme kertaa ja .... tunnen pään räjähtävän!

      Saan hirveen orkun ja Kaarina vaikeroi kovakouraista käsittelyä ja nousevaa orgasmiaan; työntelen jo varovaisemmin ja puristelen hänen liukkaita rintojaan...ja Damppe astuu vierelle työntäen sormensa klitorikseen. Kaarina taipuu kaarelle ja saa...saa..

      Itse vetäydyn pois jo veltostuvan kaluni kanssa ja Damppe vielä pyöräyttää sormeaan pillussa. Kaarina "sulkee sakset" ja työntää käden pois vavisten ja nyyhkyttäen kuitenkaan itkemättä.

      Otan pyyhkeen ja vetäydyn ulos saunasta. Otan oluen takkahuoneen pöydältä ja astun terassille ulos. Jäähtymään.

      Sytytän savukkeen ja huohotan ja kuuntelen kun saunan ovi käy. Kumpihan sieltä tulee, ja mitä tästä nyt sitten sanotaan...
      ..jään odottamaan.

    • p19

      annan vaan kerro osoite

    • suski

      Hieno tarina (vai tosiko lienee?)!!! Kun täss valmistautuu illanviettoon, tällainen asiallinen erotiikkajutska tuli kuin tilauksesta.

      Jatka Rophone, kyllä täällä innokkaita riittää!

    • Kaverille.Kans

      Vaimoni antaa minun kavereille pillua kimpassa kanssani.

    • HauskanpitoaVaimoniKans

      Pìllua jaossa!

    • KavereilleKans

      Vaimostani osataan nauttia meilläkin ystävien kesken. Naimme vaimoani 1-2 kaveria mukana lisäkseni.
      Ollaan naitu jo 13 vuotta kimpassa ilman ongelmia.

    • KimppaPanoKunniaan

      Meidän kaverit saa naida rouvaa kimpassa.

      • Anonyymi

        Tietysti akkas onkin päästään vialla oleva jakorasia huora ja sinä tyhmempi kuin aasi


    • Anonyymi

      Tehdään kamppanja!
      Vaimot jakoon!

      • Anonyymi

        Sopii!! Aloitetaan sun vaimostasi ensin.


    • Anonyymi

      Jos meille joku tulis vaikka saunomaan niin minun puolestani sais saunoa vaimoni kanssa.
      Vaimoni on nelikymppinen suht isorintainen.

    • Anonyymi

      Jos meille joku tulis vaikka saunomaan niin minun puolestani sais saunoa vaimoni kanssa.
      Vaimoni on nelikymppinen suht isorintainen.

    • Anonyymi

      Jos meille joku tulis vaikka saunomaan niin minun puolestani sais saunoa vaimoni kanssa.
      Vaimoni on nelikymppinen suht isorintainen.

      • Anonyymi

        Me saunotaan myös kaikki yhdessä ja jos ollaan miesporukalla tai halukkaita naisia niin naisia pannaan kimpassa.


    • Anonyymi

      Jos meille joku tulis vaikka saunomaan niin minun puolestani sais saunoa vaimoni kanssa.
      Vaimoni on nelikymppinen suht isorintainen.

      • Anonyymi

        Tulipas se monesti, mutta tosiaan...joku rohkea mies löytyisikö?


      • Anonyymi

        Oon kiinnostunut! M33v pk- seudulta.


      • Anonyymi

        Oon kiinnostunut! M33v pk- seudulta? Ootko kiinnostunut vai ei?


      • Meillä saunotaan aina kimpassa naiset ja miehet yhdessä eikä ole kimppaseksikään tuntematon käsite.
        Vaimoni on innolla mukana kun on useampi mies mukana panemassa.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Oon kiinnostunut! M33v pk- seudulta? Ootko kiinnostunut vai ei?

        Me olemme kiinnostuneita.
        Olemme 22v ja vapaamielisiå kokeiluille (vain hetero pohjalta).
        Kerro toki itsestäsi mieluiten privana.


    • Anonyymi

      Minun vaimoni on suostunut liittomme alussa 21v ikäisenä kimppanaiseksi. Meidän porukassa oli 2 avioparia ja 2 sinkku miestä.
      Usein illan päätteeksi mentiin kimpassa sänkyyn.
      Oli myös usei vain sinkkumiehet meillä mukana vaimoa panemassa.
      Yksi miehistä on jäänyt vaimoni vakituiseksi seksi kaveriksi.
      Vaimollani on ollut 2 miestä jo 12 vuotta.

    Ketjusta on poistettu 18 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      169
      2970
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      26
      2079
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      2034
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1852
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      69
      1567
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      19
      1323
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1222
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      10
      1221
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1193
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      9
      1181
    Aihe