Wetteri Kajaani

Oletteko huomanneet että Wetterin vaihtoautot eivät ole nettiautossa
Olisiko syy siihen että ne on 25 % kalliimmat kuin markkinahinta?.
Aurinkoista huomenta kaikille..
Ilmoita

Toivon ja uskonkin, että Wetterin huolto on oppinut tekemään tarkempaa työtä kuin aiemmin. Jos maksaa premiumautonsa huollosta yli 600 euroa, toivoisi, että kaikki sovitut työt olisi tehty huolella ja loppuun asti.
1 VASTAUS:
Toiminta muutenkin mietitytti, kerran kävin ostamassa muutamia varaosia, toiselta kassalta neuvottiin toiselle jne....
Sitten kommento ukkoi vakavalla äänellä, ettet ole käyttänyt huollossa autoa täällä meillä, vastasin, että ostin vasta, kävin hakemassa varaosat ja sanoin, etten käytä autoa täällä jos ei ole pakko.....enkä ole käyttänytkään...enkä käytä :(
+Lisää kommentti
Olisin ostanut auton wetteriltä, mutta ei päästy vaihtovälistä sopimukseen. Täysin vastaavan löysin muualta ja voitin kaksi tonnia, tosin en Kajaanista. Näyttäs, että käyttettyjen autojen hintataso Kajaanissa on muutenkin aika korkea?
1 VASTAUS:
Hui hai höpönassut We piss anywhere...Aikoinaan n. 10 v. sitten hain suoralla kaupalla auton pääkaupunkiseudulta, jossa hinnat on selvästi alemmat kuin kainuussa ym. Pidin autoa vuoden verran vain kun sain huiman tarjouksen uuteen vaihdettuna. Vaihtohyvitys oli yli 1000 euroa enemmän kuin mitä maksoin autosta hesan päässä. Että semmosta ja mitä opimme tästä: Autot on eri hintaisia ja kannattaa ostaa se kulkuneuvo...oman mielen mukaan
+Lisää kommentti
Joutaakin rokottaa uuden auton ostajia tai ylipäänsä liikkestä ostavia. Joutava kukutushysteria kuriin. Vanhat autot ihan hyviä. Uudet muovipaskoja jotka kestää vain 5-10 vuotta ja kaputt. Ei muuta kuin polttoaineveroa alas ja autoveroa ylös. *Etenkin diisselille.
3 VASTAUSTA:
Auto se olla pitää, käteisellä ja halpa....ei ainakaan Wetteriltä
asko roivaiselle vähän palautetta on ihme haimi kun, kaupa ei synny alkaa armoton keljeilu ja kysely miksi ei käy kauppa hinta. olet ollut niin kauan muka auton myyjänä ,ois pitäny oppia edes käytös tavat. kyllä se vielä omaan nilkkaan kilahtaa typerä suun soitto ja asiakkan mollaaminen.
Wetterin huolto melkoista kusetusta. Tarkistin huollon jälkeen mitä tekivät. Laskun mukaan varaosia vaihdettu, mutta kun tarkistaa työn jäljen, ei niitä osia löydy autosta. Kannattaa olla tarkkana, laskun sisältö ja tehty työ eivät täsmää.
+Lisää kommentti
Hyvää ja Halpaa on.
Ilmoita
Sama meno jatkuu kuin oli siinä jo ajat sitten niskantiellä vanhassa paikassa.

Vein auton huoltoon. Piti laittaa kytkintä, antenni, ilmamassamittari kai oli rikki ja käsijarru löysällä.

Kaikki oli tekemättä... ei kun joo oli yks homma tehty antennin pultti kiristetty, siihen oli kai "ammattiosaaminen/viitseliäisyys" wetterin mestareilla piisannut...

No lasku oli osattu kirjottaa... tosin senkin kanssa oli uskomaton sähellys, viiksipelle juoksenteli vastaanotossa sinnetänne... todella vakuuttavaa!
Vierailuni wetterin "huollossa" oli siinä sitten ensimmäinen ja viimeinen.

Kehtasivat vielä textiviestiä laittaa asiakaspalvelusta textiviestikyselyä tyytyväisyydestä palveluun.

Siinä talossa ei tajuta asiakaspalvelusta hevonpas..kaa!

Muualla kyllä homma toimii samanmerkin puitteissa.

Osaamatonta, ylimielistä... lähtee kai jo johdon tasolta tuo asenne.
Ilmoita
On Wetterillä automyyjät ainakin aktiivisia ja mielestäni jopa ystävällisiä. Ehkäpä aktiivisimmat myyjät Kajaanissa. Siitä pisteet Wetterille.

Kerran-pari käyttänyt autoa siellä huollossa ja ne kyllä on menneet täydellisesti, jopa ylittäneet odotukset. Harmi kun ei ole varaa teetättää vaan joutuu itse kätensä likaamaan.
Ilmoita
No, myös vaihtohyvitys on saman verran korkeampi. Tämä on yksi tapa myydä vaihtoautoja.
Kainuulaisen suhde autoon on perinteisesti tunteikas ja voi olla helpompi tehdä kauppaa, kun voi tarjota reilua hyvityshintaa, eikä tarvitse pelätä asiakkaan päällekarkausta?

Väliraha on jokseenkin samalla tasolla loppujen lopuksi.
Ilmoita
Wetteristä ei ole kuin yksi huonompi kokemus 25 vuoden ajalta seki asentaja on jo Oulussa.Maahantuoja laittoi uudet osat vaikka auto oli 7 vuotta vanha ja ilamseksi laittoivat paikoilleen, asentaja teki virheen et sellainen tapaus.
Ilmoita
Wetteri on parhaita autokauppoja Kajaanissa. Aina on saanut hyvää palvelua. Hinnat kestää vertailun aivan varmasti. Roivainen on huippu myyjä.
2 VASTAUSTA:
Askoko se itseään kehuu.
Tarkotat sitä vanhempaa miesmyyjää? Se on kyllä aina ku oon käyny tosi asiakaspalveluhenkinen, miten se aina jaksaa. Joo, tsemppiä vaan sinne
+Lisää kommentti
Huollon kanssa ne onkin ne ongelmat. Kun ei jakseta/haluta/osata tehdä kaikkia töitä kunnolla
Ilmoita
Kyllähän rahalla autoja saa ja erinomaista palvelua! Mutta se jälkimarkkinointi, sehän se on se juttu.
Ilmoita
Saman auton saat etelästä paljon halvemalla kuin Roivaiselta, en suosittele täältä ostoa,säästät paritonnia kun haet muualta.
1 VASTAUS:
Enpä ostasi etelästä vaihtoautoa, ajavat suolattuja teitä koko talven. No jos halavalla
saa osta sitten
+Lisää kommentti
Haha hah taitaa automyynti itseään täällä kehua, omasta kokemuksesta hyvityshinnat on jopa 30% muuta maata huonommat. Kilpailuttaminen kannattaa.!
Ilmoita
aurinkoinen 1
18.9.2014 22:40
0

Oletteko huomanneet että Wetterin vaihtoautot eivät ole nettiautossa
Olisiko syy siihen että ne on 25 % kalliimmat kuin markkinahinta?.
Aurinkoista huomenta kaikille..

vastahan sinä laitoit et 25% nyt nousi jo 30% oisko 3 tunnin päästä jo 50% hahhahahhhehheeh.Sullahan muuttuu puheet kun mustalaisella.
Ilmoita
Eipä se vituta jos on rahaa.
1 VASTAUS:
Nämä naukujat ovat pahinta loukkoa mitä maa päällään kantaa tosi rahaton jos tinkaa penkinpäällisiä 3 tuntia muovia
+Lisää kommentti
Käsittääkseni vaihtoauton hyvityshinnat on eri asia kuin kuin niiden myyntihinta?
Ilmoita
Aurinkoinen 1
20.9.2014 15:48
älä läsytä ei sinua kaivatakkaan aja vaan sillä romullas.
Ilmoita
Wetteri on myynti puolella hyvä, mutta huollon tiskillä yritetään ottaa euroja takas sitten korkojen kanssa. Kyllä wetteri autiotalo hartikaisen voittaa, siellä itseään täynnä oleva entinen yhtiöläinen valikoi asiakkaitaan. Varsinainen pinokkio. Siinä muuttuu viat ominaisuuksiksi.
Ilmoita
Iisalmen Avainvaunussa onnistuu Volvon huolto niinkun pitääkien. Sinne minä aina ajelen
Ilmoita
Mee asko pois....
Ilmoita
T.Arkka
20.9.2014 18:54 Iisalmen Avainvaunussa onnistuu Volvon huolto niinkun pitääkien. Sinne minä aina ajelen

Ja paskat sanon minä
Ilmoita
Wetterillä kannatta nyt antaa rahalle vastinetta, eikä jäähä turhaan surkuttelemaan huonon työn ääreen. Pistäkää homma haisemaan niin minäkin tulen taas laatuautoa sinne huollattamaan.

Taitaa sekin Elja Ryyppy olla elakkeella, ettei voi meikäläistä uhkailla
2 VASTAUSTA:
Turhaa paskaa jauhat täällä netissä ,olisit sanonu suoraan etkä itke täällä.Tommoiset arkajalat joutaa lasten tarhaan ja tutti suuhun.
Wetteri hyvä kirjoitti:
Turhaa paskaa jauhat täällä netissä ,olisit sanonu suoraan etkä itke täällä.Tommoiset arkajalat joutaa lasten tarhaan ja tutti suuhun.
Ei ollut asiakaspalvelija luonteeltaan, eikä missään olosuhteissa olisi saanut kelpuuttaa liikkeen johtoon. Ehkäpä tuli kaupan kylkijäisinä kun Wetteri osti myymälän.
+Lisää kommentti
Juu, samaa mieltä . (ja samoja kokemuksia ex johtajasta)
Kaipa ne tietokoneetkin jo oppineet olemaan tekemättä virheitä, jotta uskaltaa
taas asioida Wetterillä (?).
Ilmoita
Tehdään hintavertailu vaikeammaksi jos ei oo nettiautossa?
Nostetaan hintaa että voidaan hyvittää entisestä enemmän?
Ilmoita
Vieläkö saa ostaa verottoman volovon... Kuorma autoilijat ostelivat alvittomia 0€
muutama vuosi sitten tuliko takkiin wetterille vai autoilijoille kuorma auton kylkiäisenä
myytiin.. Osaako verottaja kertoa asiasta lisää..
Ilmoita
Wetterihän voisi lyödä pöytään laatutakuun: Jos löydät puutteen huollosta niin rahat takas
1 VASTAUS:
On yleensä muutenkin liikaa varusteltu, ihmisillä ei ole varaa huoltaa autoja erikoisliikkeissä, samaa voi sanoa kaikista merkkiliikkeissä suomessa.
Jos joku valo alkaa palaa, viet sen liikkeeseen, jos se ei pala, et saa vikakoodia,
tuntitaksat niin korkeita, saattavat tehdä monta tuntia ( muka ) töitä, löytämättä vikaa, äkkiä auton käyttäminen maksaa 500 €, mutta auto ei toimi vieläkään. Sitten jos se ei ole perusvika, eivät löydä sitä vei auton minne tahansa.
Autoa ei kannata ostaa velkarahalla, koska autoa pitää pitää niin kauan, että alkaa tulla vikoja, joita yleensä ei saa korjattua.
Uudet autot kestää muutamia vuosia, tavallisella ihmisillä auton maksaminen kestää liian kauan.
Ei Wetteri ole ainoa merkkiliike, jossa tapahtuu tällaista, minä voin sanoa Delta-autosta ihan samaa, Delta-autossa itse päällikkö oli pahin, palvelutiskillä toimivat henkilöt näissä liikkeissä pitäisi laittaa asiakaspalvelukursseille, heidän toimintansa on liian robottimaista ja käytös aika usein törkeää, minulle tuli tunne kun kävin muutaman kerran Wetteristä ostamassa muutamia varaosia, että seuaavan kerran käyn jossain muualla.
En yhtään ihmettele, miksi ihmiset ei käytä merkkiliikkeissä autoaan, hinta on yksi syy, toinen syy on käytös, joka teki minut vihaiseksi.
Joutasikin karsia autoliikkeitä pois.
+Lisää kommentti
Teltta -autohan on venäläisomistuksessa. Sieltä jos ostaa kaaran voi pijan löytää ihtensä kurkkusalaattipuku päällä ja kalasnikovi selässä Donetskin tienristauksesta seistattellemassa
Ilmoita
Yhden kerran huollossa asioineena voin sanoa että asentajat avuliaita ja fiksuja mutta töidenvastaanotto ei. Autosta meni juuri lomareissulle lähtiessä rele rikki ja flekti pyöri kokoajan, töidenvastaanotossa meinasi että viikonpäästä löytyy aika jolloin joutaisi kurkkaamaan. Onneksi avulias asentaja sattui kuulemaan ja totesi että vilkaistaan pihalla konepellin alle ja tiesi heti missä vika kun rele oli tulikuuma. Varaosaa ei tietenkään hullyssä ollut ja kuulemma yksi löytyy Vantaalta hintaan 59,90. Samainen asentaja vinkkasi että käy "viereisessä" varaosaliikkeessä ja siellähän oli hylly täynnä releitä hintaam 9,90/kpl.
1 VASTAUS:
Töiden vastaanottoa tarkoitinkin, Wetterissä kaikki vaikutti itseensä kyllästyneiltä, Delta-autossa itse korjaamopäällikkö otti kerran vastaan töitä, se oli täystorvi, toinen oli ihan mukava, jutteli ihan muutakin siinä joutessaan.
+Lisää kommentti
Vantaalla olisi ahettu Motonetistä rele ja lisätty 50ekua hintaan lisää.
Ilmoita
On muuten törkyhinnat vaihtoautoissa Kajaanin wetterillä! voit säästää jopa 2-4 tonnia vastaavasta autosta kun ostat ns. "yksityiseltä autoliikkeeltä"
2 VASTAUSTA:
Tuttavan ford ei "tunnistanut" avainta ja wetterillä olivat etsineet vikaa monta päivää ja sanoneet että mittaristo on vaihdettava, hinta yli tonnin. Oli hakenut auton pois ja vienyt eräälle yksityiselle joka oli kuivannut jonkin boxsin kojelaudan alta ja oli tullut kuntoon.
Nykyisin merkkikorjaamoissa ovat vain osanvaihtajia, eivät auto-asentajia.
osanvaihtajia ovat kirjoitti:
Tuttavan ford ei "tunnistanut" avainta ja wetterillä olivat etsineet vikaa monta päivää ja sanoneet että mittaristo on vaihdettava, hinta yli tonnin. Oli hakenut auton pois ja vienyt eräälle yksityiselle joka oli kuivannut jonkin boxsin kojelaudan alta ja oli tullut kuntoon.
Nykyisin merkkikorjaamoissa ovat vain osanvaihtajia, eivät auto-asentajia.
Näkyi wetteri mainostavan rahoitusta 0% korolla!!!!
Kokemuksesta tiedän että perivät käsittely maksuina rahat liiviin,,,
Loppumaksut jopa yli 30 € / kk,,, KOROTON KANNATTAA.
+Lisää kommentti
Ja varmaan olette huomanneet että olen J-Pennasen tumputtaja kaveri.
1 VASTAUS:
Niin sinä olet,,
+Lisää kommentti
Tosi arvokkaita on kesälomalla pitää taas käydä euroopassa hakee halvempaa ja uudempaa mallia.Saa reissun tehdä ja asua hotellissa tuolla erotus hinnalla mitä täälä
pyytävät. BMW
Ilmoita
Wetteri kajaani Kiinteistö taitaa olla norjalaisten omistuksessa miten mahtanee kauppa käydä. Saako vuokra rahat maksettua
Ilmoita
Taitaa ne Vetterin vaihtoautot mennä isommissa nipuissa edullisesti Jobbareille eteenpäin myyntiin.
Ilmoita
Miten on mahdollista, että auto on Wetterin pihalle tullut vaihdokki. Menet sitä kysymään, tarjoat siitä vaikka 2000e,aurinkonaama sanoo että ei tiedä vielä hintaa ja venkoilee sen myyntiä. Jo sinänsä outoa, kun ko. myyjä ei myy. Sitten samainen auto on kohta myynnissä aurinkoaskon alfajobbarilla hintaan 1000e ! Onko Asko A. töissä Wetterillä vai Alfaässällä ?
Eikö ole Wetterin etu saada autosta 2000e, kun se näkyy menevän Alfajobbarille alle tonnilla.
Outoa kaupustelua molemmin puolin.
2 VASTAUSTA:
Takuut siirtyy, siinä se.
EmilVonAxe kirjoitti:
Takuut siirtyy, siinä se.
Käytetyllä autolla ei ole takuuta, ellei myyjäliike sellaista tarjoa. Tuskin kukaan täyspäinen kahden tonnin ruoskaan edes sellaista kuvittelee saavansa.
+Lisää kommentti
Eiköhän ne Wetterillä hyvin asioida hoida, kun tekevät sitä ammatikseen. Minulla ei valittamista hinnoissa eikä palvelussa
1 VASTAUS:
On Wetteri kaikin puolin hyvä firma.
Kallista siellä on kaikki, mutta minkäpä sille voi. Kerranhan tuo kirpaisee.
Ei tuota autoa tarvitse ihan myötään vaihtaa Huoltovälit? Joskus tuntuu, että turhan tiuhaan ja joskus tuntuu turhan kalliilta kaikki.

Pitäneekö Lata ostaa seuraavaksi.
+Lisää kommentti
Kerran tarjosin vaihtoautoa vetterille, kauppias jätti tarjouksen jossa oli auton siivous koirankarvoista 2000 euroa...

Eipä ole tarvinnut toista kertaa tarvinnut kantaa hiekkaa sen kaupan lattialle.
1 VASTAUS:
Ostaisitko itse paskaisen koirankarvoja pursuavan auton?
+Lisää kommentti
Jo on iisalmes paljon halvempaa suosittelen.Asiantuntijoita on
1 VASTAUS:
ylivieska sama volovo 7400eur halvempaa tulee kuulema uus malli wetter ois kusettanut täsä
+Lisää kommentti
Vaihdan autoa 3 vuoden välein, vaihdan uuteen noin 60tkm ajettuna.
Yhtään kallista huoltoa ei autolle turhaan tehdä, miksi maksaisin kun pelaa tarvittavan ajan muutenkin.
1 VASTAUS:
Niillä välirahoilla sentään maksaisit kymmenet huollot ja talvi/kesärenkaat. Vielä jäisi bensarahatkin säästöön. Kaikki eivät vaan näköjään ymmärrä rahasta mitään!
+Lisää kommentti
IISALMESTA SAA EDULLISESTI JÄÄ RAHAA PITÄÄ LOMAA ETTEI TARTTE OLLA TURVESUOLLA KOKO KESÄÄ.
Ilmoita
Woe helevetti, tyhymiä ootta kaikki. Tai sitten jauhatte paskaa toisia härnätäkseen....
Ilmoita
Kaksi uudenkankeeta Volvoa Wetteri/Kajaanista ostaneena: -huolto laittoi alle väärän auton vääränkokoiset pyörät. -Asensi lokilämmittimen väärin. Uusinnasta perittiin puolet.-Takuukorjaukseen piti hakea vauhtia maahantuojalta. -Kaupan ehtoja yritettiin muuttaa jälkeenpäin liikkeen eduksi. YmYm. Eikä olla kiinnostuneita tietenkään kysymään palautetta kuten muut ketjut. Ei kai kärsi! Seuraavalla kerralla toisen ketjun pakeille!
Ilmoita
Olin Kajaanin Wetterin (huolto)testiasiakas jokunen vuosi sitten. Suurin osa autooni tehdyistä vioista jäi korjaamatta. Tilasin samaan juksuun myös katsastuskorjaukset ilmoittaen, että autoni menee saman tien katsastukseen. Ei mennyt läpi. Lasku toki oli iso, maksoin sen käteisellä. Wetteri korjasi töppäyksensä, mutta samalla silloinen johtaja Elja uhkaili, että jotain minullekin seuraa, kun menin asiasta Tekniikan Maailmaan ja maahantuojalle emailia kirjoittamaan. Ihmettelin kovin, mikä on talon meininki, kun pitää volvoa pajalla myötäänsä kuljettaa eikä maksukykyinen meinaa saada sitä mitä tilaa ja päälle vielä uhkaillaan asiakasta.

Wetteriin meni usko kertaheitolla, ja on kuulemma mennyt monella muullakin. Nykyään käyn Hartikaisella, kun mitsulla on takuuta vielä jäljellä, mutta se kun loppuu, menen Takkarantaan KAMA:lle. Siellä homma hoituu loppuun asti halvalla ja ilman vittuiluja.

Ottakaapa siellä Wetterilläkin opiksenne! Vaaatimattomankin näköinen asiakas saattaa olla tosi tarkka halvasta autostaan ja jos hän saa huonoa palvelua, voi hän kirjoittaa asiasta vielä näin vuosienkin jälkeen.
Ilmoita
Ryyppöhän se tosijaan oli sen eljan sukunimi...
Ilmoita
Aikoinaan muualta ostettua uudehkoa autoa käytin ko liikkeen huollossa kaksi kertaa.

Onneksi oli tienpäällä etelästä pohjoiseen muita palvelevia liikkeitä, paras palvelu oli Iisalmessa ja sinne jäin vakituiseksi asiakkaaksi.

Nuo kaksi huollattamaani kertaa olivat ensimmäinen ja viimeinen.
Ilmoita
IIsalmeen, Hämeen Autosompaan, ajelen minäkin täältä Kajanaista Volvoi uoltoon, kun Wetteriin ei mitenkään voi enään luottaa.
Ilmoita
Eli "perinteikäs" palvelukulttuuri vaan jatkuu. Tuttua jo niskantien ajoilta. Vähiten syyllisiä eivät liene kusipäiset "johtajat"!
Ilmoita
Pari kertaa olen joskus vaihtotarjouksen koettanut laskettaa, kummallakaan kerralla ei siitä tullu yhtään mitään, oma auto olisi pitänyt antaa puoli-ilmaiseksi ja liikeen auton hinta luultavasti koko suomen kallein? Autoliikkeet perustelevat asiaa isoilla kuluilla? Eihän se asiakkaan vika ole jos suuret autotalot ovat paisuttaneet kulunsa niin isoksi, ettei vaihtokuappa ole enää asiakkaalle kannattavaa ja voittoakin vaan halutaan yhä enemmän, että tulos kasvaisi?
Ilmoita
Ehkä ylihintaisin merkkipulju ja töykein kainuussa.
Ilmoita
Köyhät ajjaa tiisselullä!
Ilmoita
Maahantuoja: Kannattaisiko siirtää Volvon edustus paremman palvelun liikkeeseen.
Ilmoita
Kajaanin wetteri - suoraan sanottuna pa*ka pulju, jota kannattaa välttää.

Nyt ymmärrän miksi kainuussa ajetaan tojotalla, käykääpä Nopalla, niin yllätytte palvelusta jne.

Suosittelen vilpittömästi nopan-autoa vaikkei mulla ole tojotaa, mutta voisin kyllä jo harkita...
3 VASTAUSTA:
Paska kuntoisia ja ylihintaisia autoja.
Siellähän on se katujobbari sirviö sähläämässä joka sotkamosta nousi wetterin hommiin..
Ei siis mikään ihme että kusettamista riittää auto kaupoissa.!
Niin näkyy olevan. Joutilaana ainakin en ole asiakkaita nähnyt että olisi. Mikähän se on että siellä on sellaisia "äijäköörejä" pöydät täynnä istumassa ja puhumassa aivan puuta heinää kahvion puolella???
+Lisää kommentti
Viisas äänestää jaloillaan.. A tekee mitä haluaa ja toinen tyhmempi A ei uskalla mitään sanoa.
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Wetteri Kajaani

Oletteko huomanneet että Wetterin vaihtoautot eivät ole nettiautossa
Olisiko syy siihen että ne on 25 % kalliimmat kuin markkinahinta?.
Aurinkoista huomenta kaikille..

5000 merkkiä jäljellä

Peruuta