Jättisolutuumori levinnyt keuhkoihin

Anu

Heipä hei!
vuosi sitten minulta leikattiin hyvälaatuinen jättisolutuumori reisiluun sisältä. Nyt sain kuulla, että tauti on levinnyt keuhkoihin ja kuukauden sisällä minulta leikataan molemmat keuhkot. Onko muilla kokemuksia samasta? Onko hyvälaatuisuus nyt sitten syöpää, kun samat kasvaimet on keuhkoissakin? Lääkäri sanoi ettei se olisi syöpää. Valehteliko se minulle? Kuinka pitkään ottaa toipua kahdesta keuhkoleikkauksesta? Onko keuhkoleikkauksien jälkeen kovat kivut ja kuinka niistä selvii?(olen yliherkkä kivulle)
T:Anu

4

5152

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Nasu

      Itselläni on viidesti leikattu poskiontelosta granuloomakasvain, ja leikkauksissa otetuissa näytteissä on myös löydetty jättisoluja. Omalla kohdalla kasvainta ei ole koskaan määritelty syöväksi, vaikka se aika ärhäkästi uusiutuukin. Käyn hyks:ssä puolen vuoden välein seurannassa, ja vaikka viime leikkaus tehtiin vuonna 2001, niin seurannat jatkuu. Käsittääkseni granuloomakasvain ja jättisolukasvain harvoin muuttuu pahanlaatuiseksi. Luota lääkäriisi, jos sinulla olisi syöpä, lääkäri kyllä kertoisi.
      Voimia ja siunausta, koita jaksaa.

    • pii

      Moi

      minulta on myös leikattu jättisolutuumori jalasta. Odottelen tässä kontrollin tuloksia. Minullekkin tulee kohta vuosi täyteen leikkauksesta. Oliko sinulla mitään oireita keuhkoissa. Pyysitkö itse keuhkokuviin vai laittoiko lääkäri automaattisesti?

      Minulle sanottiin myös, kun hädissäni kyselin että onko jättisolukasvai syöpää, että ei ole. Koska siihen ei anneta syöpähoitoja.
      Kysyin senkin että onko se hengenvaarallista, niin ei kuulemma ole sitäkään. Jos ymmärsin oikein, niin kasvaimia voi olla hyvän ja pahanlaatuisia, mutta ne on sitä jo alunperin, eikä hyvänlaatuisen kasvaimen pitäisi muuttua pahanlaatuiseksi.

      En usko että lääkärit valehtelisivat, se on eri asia jos eivät jotain tiedä, mutta on varmasti vastoin kaikkea lääkärin etiikkaa valehdella potilaalle.

      Tsemppiä sinulle! Minä jännitän tässä vielä kontrollin tuloksia. Ikävää mutta koetetaan sitkutella eteenpäin!!

    • Anonyymi

      Hei!
      Olisi mukava tietää mitä sinulle nyt kuuluu, minulta leikattiin reisiluusta kasvain 1,5 vuotta sitten ja nyt kasvain on uusinut samaan paikkaan. E 37v

    • Anonyymi

      Hei.Minulla leikattiin vasemmasta keuhkoista syöpä 25.4.22 Jyväskylässä.Kaikki saatiin pois,eikä koko keuhkoa tarvinnut poistaa.Toivuin sut hyvin,mutta nyt minulle oli tullut patti vasemmalle puolelle kaulaa ja nielusta otetiin koepaloja,ja todettiin että se on nielusyöpä ja on tehnyt etäispesäkkeitä myös koko kaulaan.Lähete laitettiin Turkuun leikkausta varten.Ja eileen sain kylmän kiven niskaani,syöpää ei voi leikata ja on ärhäkkä.Nyt odotan tietoa mitä jatkossa ja koska.Ihmettelen miksi tätä nielusyöpä ole huomattu siinä yhteydessä kun olin ennen keuhko leikkausta kuvissa jossa sain radioaktiivistä ainetta suoneen joka kulkeutui joka paikkaan missä syöpää on. Toivottavasti tämä kirjoitus ei ole kovin sekava,kun itse olen aivan murheen murtama ja pelkään niin kovaa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. 184
      1991
    2. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      52
      1898
    3. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      135
      1588
    4. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      145
      1485
    5. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1324
    6. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1194
    7. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      48
      1175
    8. Naisten tyypilliset...

      Naiset ei varmaan ymmärrä itse miten karmealle heidän tavara haisee. Miehet säälistä nuolevat joskus, yleensä humalassa
      Ikävä
      10
      1153
    9. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      3
      1128
    10. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      10
      1119
    Aihe