Hyvä hampurilaispaikka, pubi, pieni ravintola?

Loppuvuoden reissu

Olen viime päivät googletellut Lontoosta mukavanoloista pubia tai pientä ravintolaa, josta saisi hyviä hampurilaisia. Olemme lähdössä yllätysreissulle 30v-synttärisankarin kanssa, joka rakastaa hampurilaisia (huom, hyviä hampurilaisia, McDonaldsia tms ei siis kannata ehdottaa :D). Synttärisankarin maun mukaan metsästämme siis mukavaa pientä ravintolaa/pubia, jossa voisi nauttia uudenvuodenaattona synttäri-illallisen. Mieluiten akselilla Mayfairista joenvarrelle (Mayfairissa hotelli, ja joenvarren suuntaan pyrimme illan aikana liikkumaan). Tulisiko mieleen jotain kivaa paikka, jota osaisit suositella?

6

256

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • pubikävijä

      Kävimme viime vuonna tämän ketjun pubissa Oxford streetillä (Marlborough head), ja ruoka oli meidän mielestämme loistavaa. Itse söin kasvishampurilaisen, muut ottivat sharing platterin, mutta listalla on purilaisia enemmänkin, ja jos ne ovat yhtä hyviä kuin kasvisversio, suosittelen. Ketjulla on pubeja myös Mayfairin suunnalla, katso täältä: http://www.taylor-walker.co.uk/ .

    • Lontoon parhaat burgerit on Hache-burgeriraflassa Tsekkaa nettisivut.. Noi Taylor-Walker ja Wetherspoon pubit on ketjuja jossa saa annoksen mikä aina miellyttää suomalaista turistia (halpaa ja ok makuista) :) Burgeritarjonta on hyvä myös Gourmet Burger Kitchen (GBK) ja Byronissa.

    • pubikävijä

      Tuskin pubiketjuja on suomalaisten mieltymysten mukaan perustettu, ainakaan me emme nähneet Marlborough Headissa muita kuin brittejä (uskallanko jopa sanoa, paikallisia?). Jotenkin tuntuu, että noiden ketjujen tarjonta miellyttää muitakin kuin "suomalaisia turisteja".

      Pitääkö ruoan olla kallista ollakseen hyvää? En väitäkään olevani mikään gastronomi, mutta kyllä mielestäni erotan maukkaan ruoan huonosta ruoasta, hinnasta riippumatta. Itse eksyimme Marlborough Headiin samaan tapaan kuin muihinkin pubeihin, joissa on tullut käytyä - eli satuimme näkemään paikan, menimme sisään ja kun oli nälkä, tilasimme ruokaa, joka osoittautui erittäin hyväksi. Mitä hintaan tuli, en osannut pitää sitä sen enempää halpana kuin kalliinakaan, mielestäni normaali pubiruoka ei saa kovin kallista olla - erikseen sitten on näitä gastropubeja, jos haluaa "pröystäillä".

      Wetherspoonin ruoista en erityisemmin perustanut, vaikka suomalainen turisti olenkin, mieleen on siitä pubista, johon poikkesimme, jäänyt kuiva falafelhampurilainen ja aika voimakkaasti "ketjuuntunut" tunnelma. Sielläkään en kyllä nähnyt suomalaisia, vain brittejä. Itse asiassa, en ole kertaakaan törmännyt suomalaisiin Lontoossa lentokenttää lukuunottamatta...

      • 4+20

        "Itse asiassa, en ole kertaakaan törmännyt suomalaisiin Lontoossa lentokenttää lukuunottamatta... "

        Pakko kommentoida sen verran että olen törmännyt suomalaisiin paljonkin. Jos sitä nyt voi sanoa törmäämiseksi. Sanotaan vaikka että kuullut ohimennen jonkun puhuvan selvää suomenkieltä. Joskus jopa useamman kerran viikossa.
        Ja vältänyt kuin ruttoa.


      • ihanrandom

        Itse törmäsin suomalaiseen katuesiintyjään Piccadilly Circuksella. :D Aksentista heti arvasi että mistä päin on kotoisin.


    • Lontoo lautasella

      Jaa, että lähdette Lontooseen hampurilaismatkalle? Kokeilkaapas vaikka jotakin seuraavista (tai kaikkia, jos synttärisankarin vatsa vetää!): Flat Iron, Tommi's, Patty & Bun, Elliot's, Electric Diner/Soho Kitchen Bar. Tarjolla perinteisiä burgereita sekä todella erikoisia muunnelmia.

      Koska ruokailu vaikuttaa olevan yksi Lontoon matkanne tärkeistä asioista, kannattaa muuta Lontoon ruokailuun liittyvää tietoa ahmia jo ennakkoon sivulta:

      http://lontoo.org/ruokailu/

      Samainen sivusto on muuten muutenkin loistava tietopaketti Lontoon osalta, joten suosittelen lukemaan laajemmin!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      143
      10446
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      56
      2983
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      206
      2809
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      25
      2117
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      17
      1868
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      17
      1689
    7. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      14
      1616
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      18
      1587
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      18
      1533
    10. 82
      1378
    Aihe