Inkoo venehotelli

Aleksanteri 77

Kenelläkään kokemuksia ko.paikasta? Olisi lähistöllä, siksi vakaassa harkinnassa talvisäilytyspaikaksi veneelle. Ilmeisesti käyttävät alihankkijoita huoltoihin? Hinnakkaan oloinen oli tarjous huollosta.

17

1925

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Laiturihuhu

   Huolto on kuulemma mennyt uudelle yrittäjälle, kun edellinen ei oikein hoitanut töitään kunnolla. Ehkä se nyt sitten toimii?

  • EiKoskaanEnää

   Ei hommat toimi, laskutus kylläkin. Niin yksinkertainen homma kuin huoltokirjan täyttäminen ei onnistunut. Jos haluat että vene säilyy ehjänä ja et halua kuulla valheita, älä vie venettä sinne.

  • SinneVaan

   Kyllä toimii. Loistopaikka !

   • MinäkinSieltäLähtenyt

    Noin nopea vastaus kielteisen kommentin jälkeen, tarkoittaa yleensä sitä, että yrittäjä kehuu omaa firmaansa nimimerkin takaa. Ei kovin rehellistä toimintaa!


  • Inkoomutteise

   Yleensä huolto teetetään ulkopuolisilla.
   Inkoossa on muitakin paikkoja veneille sisällä.

  • Abuaris

   Laskutus on kyllä nopeaa, toisin on sitten työn laita. Alihankkijastako lienee, kun huollon hinta noussut poskettomasti..

  • MinäkinSieltäLähtenyt

   Vein veneeni muualle ja kokonaislasku laski n.20% samalla palvelukokonaisuudella.

  • VPmoottori

   Venehotelli ottaa "kynnysrahaa" huoltofirmalta, siksi ylikallis hinta. Muualla VP huolto paljon halvempaa. Siirryin muualle.

  • paskathuoltofirmat

   Jos haluat, että veneestäsi oikeasti huolehditaan ainoa vaihtoehto on tehdä itse. Olen edelliset 10vuotta huollattanut yms. Näillä vitun ammattilaisilla joilla muuta ammattilaisuutta, kuin hinta.

   Kyllästyin aina "huoltamaan" ja siivoamaan näiden "ammattilaisten" tahrimista.

   Liikaa öljyä koneissa. Polttoaineen paluuputki unohdettu kiristää. Öljynsuodatinta vaihdettaessa lorahtanut paskaöljyä koneenkylkeen pilssiin. Dieselsuodatinta vaihdattessa valunut pilssiin ja käryää, maalattaessa ei jaksettu teippailla ja maalattuu vetolaitteisiin saakka vaikka pitäisi jättä 1-2cm. Jään estoa suihkussa sotkettu paikkoja. Joka paikassa öljyisiä/kuraisia kengän jälkiä yms.

   Opin kyllä aikaa myöten suojaamaan veneen huoltomiehiltä, mutta näiden mulkkujen aiheuttama jälkien korjaaminen/ennakoiva työ vei saman verran, kun itse tehty huolto. Lisäksi tulee huomattavasti halvemmaksi, kuin maksaa tunareille.

   4 eri paikasta koemusta ja viimeisessä paikassa huollan nykyään itse, ainoastaan nostot ja lämminhalli palveluksena, keskustelin näistä ongelmista aiemmin firman kanssa, mutta ei heitä kiinnostanut tehdä asioita paremmin.

   • mmmjjjttt

    Aivan samansuuntaiset kokemukset myös minulla, ei tosin Inkoossa, siksi hoidan huollot itse. Perus simppeliä hommaa eikä tarvitse siivoilla jälkiä, tai arvailla onko jokin homma tehty tai tekemättä.


   • Itsetehdenparas

    Mistä löysitte combon nostot & lämmin halli? Yleensä pakottavat ottamaan "avaimet käteen" paketin, joka sitten usein menee ketuiksi tai ainaskin saa epäillä ja pelätä. Lämmin halli kiinnostaisi, muttei nämä täyspaketit.


  • Legginstiikko

   Olisikohan huoltaminen kallista kun vene pitää aina erikseen siirtää alas huoltopisteeseen määräajaksi jossa ajassa huollon on onnistuttava. Veneen nostaminen edes takaisin monta kertaa vuodessa ei sekään ole veneelle kovin terveellistä, vaikka katon alla lämpimässä säilytetäänkin.

  • mariner

   Eipä ole valittamista mistään muusta kuin hinnasta, pyysin naapurista tarjouksen ja eipä se nyt niin paljon edullisempi ollut, huollot tekee valtuutettu liike ja riippuu moottorin merkistä. Vene on toiminut moitteetta ja tulee keväällä laituriin hämmästyttävän puhtaana ja kiiltävänä jos ottaa vahauksen/kiillotuksen.

  • VPmies

   Huolto ylihintainen ja moottoritila on likaisempi venettä hakiessa kuin tuodessa. Ja tästä pitää vielä maksaa. Yrittäjä ei koskaan reagoi mihinkään palautteeseen. Eipä näy enää mitään mainosta "valtuutetuista huolloista", onkohan sukset menneet ristiin huoltofirmojen kanssa?
   Mainoksista, jota sivuilla on ollut, yrittäjä antaa itselleen 5 tähteä laadusta sekä hommaa kaverin kehumaan firmaa. Todellisuus on aivan eri. Nyt uusi markkinointikikka on "Sold Out". No, vesi on yleensä jäässä jo joulukuussa ja jos myy loput paikat kympillä, niin saahan hyllyt täyteen. Lokakuussa oli kampanja " jos tuot ystävän, niin saat pohjapesun" , eli kysyntää heikkoa. Jos "Sold Out" olisi syyskuussa, uskottavuus olisi eri tasoa. Ei asiakas tyhmää ole, vaikka yrittäjä niin luulee.

   • rehellisyysmaanperi

    Olen itsekin seurannut kyseisen firman mainontaa ja täytyy sanoa, että tulee mieleen Donald Trump, mitä enemmän valehtelee, sitä uskottavampi on, ainakin omasta mielestä.
    Onhan yrittäjällä jo yksi konkurssi takana ja siitä tuomio, joten rehellisyys on sitä sun tätä.


  • Anonyymi

   Tuokaa Tampereen kolmeenkulmaan.

  • Anonyymi

   Anteeksi. Ylöjärvi ei tampere.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Onko Pajari gerontofiili?

   Poliitikko Harry ”Hjallis” Harkimo, 70, kertoi itsenäisyyspäivänä seurustelevansa Jasmine Pajarin, 35, kanssa. Fuengiro
   Maailman menoa
   144
   10293
  2. Netta pelkäsi Maisan nappaavan kauramiljanäärin

   Samanlaisia naisia tuntuvat muutenkin olevan. Tietää kertoa: https://www.seiska.fi/rikos/kauramiljonaari-jp-kukkosen-ne
   Kotimaiset julkkisjuorut
   88
   2503
  3. Voi kun uskaltasin

   Sulta suoraa kysyä onko kaikki hyvin? 🫤 Poistit kaikki kuvatkin ja muuta... Tietäsipä et pahan olon susta pois halata
   Ikävä
   90
   1255
  4. Nainen, mitä tahdot ja odotat tulevaisuudelta

   Itse olen jo kaiken sanottavan sanonut ja haudannut ne unelmat. Ei ole oikeastaan juurikaan mitään enää mitä tavoittelis
   Ikävä
   112
   1135
  5. Netta Kukkonen perustelee varkauksiaan sillä että

   hän on nuorenpana syyllistynyt rikoksii, viimeisimmät rikokset ovat vuodelta 2022. Onko hän vuodessa vanhentunut 20 vuot
   Maailman menoa
   7
   1089
  6. Sanna Marinin kaunis keltainen asu sai tuulipuvut haukkomaan henkeä ihastuksesta!

   Syrjäseuduilla huokailtiin Sannan upeaa pukuvalintaa, kaunis keltainen asu sopi hienosti Sannalle ja erottui hyvin jouko
   Suomen Keskusta
   282
   812
  7. Jokim vigelius tanssi miehensä kanssa linnan juhlis

   Joo, alkaa tuntumaan siltä että lähes kaikki persumiehet on "niitä miehiä".
   Perussuomalaiset
   109
   810
  8. Tietäisinpä mitä sinä haluat

   Annat vihjeitä, että haluaisit kenties lähentyä, mutta jos otan askeleen lähemmäs, saan osakseni vain torjuntaa. En tied
   Ikävä
   37
   808
  9. Oliko linnaan lähetetty Kakkos-Hassinen yksi Venäjän hybridivaikuttajista?

   Jälkikäteen on TV-kameroiden ja Linnan turvakameroiden tallenteilta selvinnyt että nimellä 'Mikko Hassinen' esiintynyt m
   Maailman menoa
   40
   800
  10. Eikös viha ja rakkaus

   Kulje käsikädessä? Ihan vain mietin asiaa kun olit tärkein ystävä minulle ja samaan aikaan en tykkää yhtään mitä sanoit
   Ikävä
   89
   778
  Aihe