Tietääkö joku miksi Jorma Salmelle ei voi enää varata aikoja?

voiei

Tietääkö joku miksi Jorma Salmelle ei voi varata aikoja Koskiklinikalle? On lähtenyt yhtäkkiä, kesällä vielä kävin.

17

3705

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Leijailij

      On sairastunut vakavasti.

      • Voiei

        Harmi. :( Kaikkea hyvää hänelle!


    • Turhautunut potilas

      Itse käynyt Salmen potilaana ja olen miettinyt että voisiko syynä olla lääkäreiden erimielisyydet kilpirauhasen vajaatoiminnan hoidosta, koska nyt on tämä valvirakohu niin monet lääkärit ovat kuulemani mukaan tarkkailun alla. Koska kävin juuri vastaanotolla jolle Salmen poltilaat ohjataan ja sain TODELLA huonoa kohtelua. Lääkäri väitti että lukuisat oireet jotka ovat PARANTUNEET kilpirauhasen lääkityksen myötä olisivat ollut pelkkää JÄNNITYSTÄ. Voin kertoa että tunne oli aivan käsittämätön kun joutui taistelemaan lääkärin kanssa joka ei tuntunut tietävän lääketieteellisiä faktoja ja oli taas näitä jotka "tuijottavat vain tsh arvoa". Nyt olisi tarkoituksena löytää jostain yhtä asiantunteva lääkäri kuin Jorma Salmi. Kilpirauhanen tuntuu olevan lääkäreiden sokea piste kun suurin osa ei sen hoidosta tunnu ymmärtävän. Kyllä nyt on todella suuri ikävä Jorma Salmen asiantuntemusta. Jos joku löytää yhtä hyvän lääkärin niin kertokaa!!!

      • Iron Fist

        Kilpirauhasen vajaatoiminta on äärimmäisen monimuotoinen ja "henkilökohtainen" sairaus.

        Koska kilppari vaikuttaa kaikkeen, niin kaikki vaikuttaa kilppariin ja varsinkin sen häiriötiloihin. Hormonit jne.

        Tätä on vaikea käsittää, kun nykyaikana lääketiede on melko yksioikoista; vaiva 1 - lääke 1; vaiva 2 - lääke 2 jne...


      • Anonyymi
        Iron Fist kirjoitti:

        Kilpirauhasen vajaatoiminta on äärimmäisen monimuotoinen ja "henkilökohtainen" sairaus.

        Koska kilppari vaikuttaa kaikkeen, niin kaikki vaikuttaa kilppariin ja varsinkin sen häiriötiloihin. Hormonit jne.

        Tätä on vaikea käsittää, kun nykyaikana lääketiede on melko yksioikoista; vaiva 1 - lääke 1; vaiva 2 - lääke 2 jne...

        Eihän lääkkeet vaivaan ole päihdyttäviä joten miksi ei potilaan oman olon mukaan hoidettaisi kilpirauhasvaivoja? Jos virallinen hoito tuntuu tehottomalta, onko keneltäkään pois jos toisella tavalla olo kohentuu?


    • olaha

      Voi itku. Kyllä on Salmea ikävä. On ollut niin hyvä hänen hoitonsa ansiosta ja seuraajansa lyttäs ne .... ja nyt rytkyy rinta sitten.....

    • minätiedän

      Justiinsa. Olen kuullut Salmen potilaista, jotka hän on käytännössä lääkinnyt melkein hengiltä :/

      • Salmi.arvostettu

        Höpö höpö. Salmi oli hyvin arvostettu sekä kollegoiden että potilaiden keskuudessa. Taidat itse olla sellainen endokrinologi, jonka luokse potilaat eivät halua tulla. Teitähän nimittäin riittää.


    • minä_tiedän_

      No en ole endo. Olen potilas ja tunnen paljon muita potilaita. Salmi on kuuluisa poskettomista tyroksiiniannoksista. Ja mitään muuta lääkettä hän ei ole suostunut käyttämään, vaikka potilas olisi sitä tarvinnut. Erästäkin kidutti 20 vuotta, kunnes tämä henkitoreissaan ymmärsi hakeutua osaavalle lääkärille tutkittuaan ensin itse NETISTÄ tätä asiaa. Ja toki vertaistukiryhmistä. Voi nyt hyvin, mutta ei muistele Salmea hyvällä.

      • Salmi.kyllä.aikahyvä

        OK. Tuo kyllä pitää paikkansa. Salmi harrasti poskettomia Thyroxin annoksia, ja aloitti liian korkealla annoksella. Se on totta. Eikä osannut mitään, ei pienintä piirua, T3 hormonista. Sekin on totta. Keskihyvänä pidän häntä silti sen takia, että häneltä nyt ylipäänsä sai diagnoosin ja sai Thyroxinin. Ongelma kun on, että näitäkään ei tahdo saada. Lääkärit vain toljottavat, ja edes diagnoosia ei tule, vaikka arvot yli viitteiden. Salmen kanssa edes pääsi alkuun.


      • jaa_mikä_hyvä_lääkäri

        Salmi pitää kilpirauhasluennon Tampereella toukokuussa.


      • prof_Matti_Välimäki

        Annoksista on kissanhännänvetoa mm, Välimäen ja virallisendojen kesken.
        Välimäellä 2 viikkoa 50µg, seuraavat kaksi 75µg ja siitä eteenpäin 100µg.
        Ekat seurantaverikokeet 3...4 kuukauden kuluttua. (Lääkärilehti 9-2010, ss. 797-800)

        Mukaan tietysti ohjeistus liikatoiminnan varalta.
        Nopealla nostolla vältetään hyvin yleinen takapakki (=oma kilppari lopettaa lopunkin toimintansa ja pikkuannoksella olo huonompi kuin ennen lääkitystä).


    • Diler

      Olen ollut Jorma Salmen hoidossa vuodesta 1980 asti,saanut oikean lääkityksen kilpirauhasen vajaatoimintaan ja adissonintautiin sekä kakkostyypin diabeettekseen. Kävin siihenasti vuosittain Salmen hoidossa kunnes hän sairastui.Toivon kaikkea hyvää Jorma Salmela.
      Nyt onkin sitten ihmettelemistä mistä löydän asiantuntevan lääkärin.

    • Alive

      Minun kokemukseni on kauanaikaa sitten tapahtunut, mutta edelleen vaikuttaa minun elämääni. Tapahtunut on traumatisoinut minut., sillä elämäni oli hiuskarvan varassa väärän diagnosoinnin vuoksi. Sain mielenterveysdiagnoosin kyseiseltä lääkäriltä, vaikka ongelma oli kilpirauhasessa. Kilpirauhasen aiheuttamat ongelmat eivät parane mielentervyslääkkeillä vaikka nykytietämyksen mukaan ne kyllä auttavat oireiden mukaisessa hoidossa. Minulta jäi saamatta tärkeät hormoonihoidot. Lapseni melkein menetti toisen vanhempansa tämän episodin myötä. Onneksi olen elossa., mutta kannan tätä henkistäkipua loppuelämäni mukana. Olen onneksi saanut tämän käännettyä pikku hiljaa voitoksi. Hiljaa hyvä tulee. Voimia kaikille kilipirauhassairauksista kärsiville ja heidän omaisilleen!

      • Ristiriidasta

        Jotkut puhuvat, että heti lääkitys "kyseiseltä lääkäriltä".
        Voi olla, että sinulla olikin mielenterveysongelma?


      • Hashimoto
        Ristiriidasta kirjoitti:

        Jotkut puhuvat, että heti lääkitys "kyseiseltä lääkäriltä".
        Voi olla, että sinulla olikin mielenterveysongelma?

        Kylläpä vaikuttaa valitettavan tutulta lääkärin toiminnalta näissä kilpirauhasasioissa! Olen myös itse yrittänyt olla aktiivinen näissä, sillä vakavimmat haitat todellakin hengenvaarallisia tai vakavasti vammauttavia. Mielenterveystapaukseksi leimataan helposti, mutta erotusdiagnostiikkaa pitäisi käyttää. Halpaa ja helppoa hoitaa vajaatoimintaa ja liikatoimintaa lähes samoin eikä se olekaan niin yleinen.

        Ei anna hyvää kuvaa lääkäristä jos ihmisten mielipiteet noin kaksijakoisia. Vaikuttaa lääkärillä olevan jonkin sortin asennevika. Tosin eipä taida hoitaa enää hoitaa sillä käsittääkseni hän on lopettanut työt.


    • Anonyymi

      Mäkin kuulin aikoinaan sairauskohtauksesta. Mä olen ollut henkitoreissani siitä lähtien kun Salmi hyllytettiin. Mun kohdalla hoito oli omiaan. Mäkin lopulta suostuin lääke laskuun yhden lääkärin kanssa ja kävin lähellä kuolemaa. Välillä itkettää oikein kun ei ole niin hyvää lääkäriä kun Jorma oli. Lääkärit haistakoon pitkät,!! Kukaan ei halua hoitaa mua ja mulla mennyt jo monta vuotta elämästä hukkaan henki hiuskasvan varassa. Ei ole tulossa apua mistään. Alan olla toivoni menettänyt. Vituttaa ihmiset jotka Jormaa mustamaalaa. Kukaan muu endokrinologi ei ole edes pyytämättä tunnustwllut kilpirauhas tabu - Jorma sanoi että se tulee tehdä vähintään vuoden välein. Koska kaulan alueen kasvaimet on tosi yleisiä. Yks on jo leikattu - 2006 ja Huom. Sillon mua hois Salmi. Voisin olla kuollut ilman sitä leikkausta. Hän järjesti mulle hyvän lääkärin ja hoidon. Nää muut mukalääkärit on murhaajia. Kaikenlisäksi irvailevat sairaudellani. Haluan kaikilta mua Jorman jälkeen hoitaneilta lääkäreiltä luvat pois🤬🤬🤬

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      68
      4823
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      15
      2300
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      26
      1826
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      13
      1546
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      33
      1490
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1328
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1247
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1156
    9. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      4
      1141
    10. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      13
      1106
    Aihe