Pizzeria Roihu

Piazzakokki

Pizzaprässi yli 10 000 euroa!

30 pizzaa päivässä ja prässsi, heh :)

Pizzapässi sanoisinko, laiskurit XD

52

2572

  Vastaukset

  • Kuulostaa näin etukäteen arveltuna parhaalta pizzapaikalta mikä tähän kaupunkiin aukeaa. Fb-sivuilla oli kuvia, sisustus on varsin tyylikäs. Jos puheet laadukkaista raaka-aineista ja hyvästä gluteenittomasta pohjasta pitävät paikkansa, minusta paikka saa kanta-asiakkaan.

  • Mistä olet kuullut gluteenittomasta pohjasta? Itse yritin facebookista ja karjalaisen uutisesta lukea Roihun gluteenittomista pizzoista, mutta en löytänyt mitään. Olisi kyllä mahtavaa jos gluteenittomat pohjat olisivat hyviä koska ei oikein kunnollisia gluteenittomia ole Joensuussa pidän tulisista ruoista ja pizzoista. Ja toivoisin myös että pohja olisi luontaisesti gluteenitonta eikä mitään "gluteenitonta vehnää" joka pistää taatusti hanurin soimaan.

   • Itse kyllä bongasin kyselyitä gluteenittomista pohjista Roihun Facebook-sivulta, ja niihin oli vastattu.


  • Hyvät oli pizzat, suosittelen!

  • Mistä tahansa karvakäsimestasta saa paremmat

  • Ei ne yhtään sen erikoisimpia pizzoja ollu ku muillakaan...en käy pizzaani jatkossa täältä vaan ihan muualta... Onneks on vapaus valita :)

  • Pizzapojat vie voiton 9 - 0... pitää aina kuopiosta asti tulla hakemaan, kun sieltä ei saa kuin kamalia miramarin ja marimiran irakilaisten öykkäreiden rasvalörttösiä... tulee aina ikävä pizzapoikia.

   Suomalaisia pitsanpyörittäjiä myös Kuopioon KIITOS

  • Kaikki me ollaan suomalaisia, myös maahanmuuttajat, ihme asenteita. Eikö maahanmuuttaja muka osaa tehdä ruokaa. Gastronomia suomalaisten yksinoikeus vai? Ei hyvä keskustelu. Lopetan sen nyt tähän. Piste.

  • Rohussa ylivoimaisesti Joensuun parhaat pizzat!!! Erittäin laadukkaat täytteet, kuten lupaavat.

  • Mitä katsoin pitzza vaihtoehtoja ja aineksia siihen päälle, mielipiteeni on HYI hitto :(

   paras pitzza on

   Pizzapojat
   Vilniuksenkatu 3
   80140 Joensuu

   • rehellinen idiootti! Muodostat mielipiteesi täytelistan perusteella? Syö vain jatkossakin ala-arvoisista raaka-aineista tehtyjä läpysköjä :D


   • Olet lähinnä... kirjoitti:

    rehellinen idiootti! Muodostat mielipiteesi täytelistan perusteella? Syö vain jatkossakin ala-arvoisista raaka-aineista tehtyjä läpysköjä :D

    Paras pitsa on kinkkuananastonnikalasalamipaska ja anjovis.


  • kyllä jokaisessa listassa pitäisi olla
   tropikana ym. legendat

  • Ei taida pyöriä toi firma pitkään

   • Kauppa näyttäisi käyvän paremmin kuin muissa pizzamestoissa yhteensä. Minusta ja monesta kaveristani saivat kyllä kantiksia kertarytinällä. Kävin viimeksi eilen ja huomenna menen taas kun tulee kavereita kylään kauempaa.

    Jos haluaa halvalla jauhelihalla päällystetyn käytävämaton jota on uitettu rasvalätäkössä, kannattaa mennä johonkin toiseen pizzeriaan.

    Roihun parman kinkku - pesto - parmesanpizza


  • " Kuusiston mukaan monissa pizzerioissa tehdään virheitä: raaka-aineet ovat halvimmasta päästä, pizza lilluu rasvassa ja täytteiden määrä ovat päin prinkkalaa.

   -  Kun pizzan leikkaa, kolmiomaisen pizzasiivun on pysyttävä kasassa. Jos pizzan voi kääriä rullalle ja syödä kuin tortillan, pizza on painimattoa. Näistä kriteereistä ei tingitä. "

   Näistä kriteereistä ei tingitä.. miksiköhän roihun painimatot sitten taipuu helposti myös tortillaksi?
   Hyvähän se on mainostaa, mutta miksi tehdä se niin että yritetään näyttää paremmalta mollaamalla muita pizzerioita?
   " Erotutaan joukosta tulisella tomaattikastikkeella ", mitä netistä selailin ja muistan käyneeni paikan päällä niin melkeinpä jokaisessa puljussa vaihtoehtona tulinen kastike pizzan pohjalle.
   Sitten mitä hinta-laatu suhteeseen tulee.. Jos haluaa syödä sitä yli-hinnoiteltua, "laadukkaammista" raaka-aineista tarjoiltua pizzaa, miksei mene rossoon/astoriaan/marttiinaan? Miksi roihun pizzoista hehkutetaan niin paljon, kun joensuusta on saanut jo vuosia samanlaisia kalliita lättyjä?
   Jos menet esim pizzapojille (vakiomesta), tilaat 4 täytteen fantasian hintaan 8-8,50e, saat hyvän täyttävän pizzan ok hintaan. Jos tilaat pizzasi roihusta ( 4 täytteen fantasia 11,50e ) saat hintavan pizzan, minkä päällä on näitä laadukkaita täytteitä n30% siitä minkä verran tuolla hinnalla niitä pitäisi saaha.
   Oletteko jo roihussa ruokailleet huomanneet, miten muhkeat ja pehmeät pizzan reunat saa prässillä aikaan? Äskeinen oli sarkasmia.
   En viitsi edes sano tuohon "Kauppa näyttäisi käyvän paremmin kuin muissa pizzamestoissa yhteensä." - kommenttiin.
   Järki käteen ja ostoksille!

   • NIIN juuri hinta/laatu suhde on hyvä pitää muistissa kun käy syömässä..

    jos laatu on paras ja tekiä on paras niin saa pikkusesta leipäpalasta kastikeet roiskitty päälle ja siinä jokin vihreä lehti.ov-150€ siis että on oikesti laatua.

    mutta ei se oikea laatu tuo rahaa firmaan, vaan siitä se raha revitään kun tehdään mielikuvia ja oikaistaan oikessa kohdassa ov-5€.

    tosi asia on että jo pitzzan synnyin maassa on todella iso valikoima täytteitä ym..
    mutta kaikkea ei laiteta" hyvän mauntakia".

    paras markinointi taktiikka on alkaa puhumaan kuin ulkomaalinen (turkilainen tai italialainen) suomea. usein kuin turkilainen. on niiiiiin hauska älytä ytäkkiä että puhuja on täysin umpi suomalainen..
    on muuten paljon parempi mieli kun saa laatua :) he he he


   • Pizzapojat yms. on oikeasti varsin kamalaa tavaraa. Karelian lihajalosteen "sahanpurutiivistekinkkua", juusto mistä lie (oikeata mozzarellaa koskaan nähnytkään), muut täytteet "herkkuja maailman tinatölkeistä" jne. Jos haluaa mauttoman kaloripläjäyksen niin mikäpäs siinä. Itse maksan mieluusti enemmän mausta.


   • Makua kiitos kirjoitti:

    Pizzapojat yms. on oikeasti varsin kamalaa tavaraa. Karelian lihajalosteen "sahanpurutiivistekinkkua", juusto mistä lie (oikeata mozzarellaa koskaan nähnytkään), muut täytteet "herkkuja maailman tinatölkeistä" jne. Jos haluaa mauttoman kaloripläjäyksen niin mikäpäs siinä. Itse maksan mieluusti enemmän mausta.

    Makunsa kullakin ;) Mielipiteitä on enemmän kun syöviä suita..

    mutta gurmee pizza on jo rahan haaskausta . (piste)


   • laatuOnMyyjänSilmäs kirjoitti:

    NIIN juuri hinta/laatu suhde on hyvä pitää muistissa kun käy syömässä..

    jos laatu on paras ja tekiä on paras niin saa pikkusesta leipäpalasta kastikeet roiskitty päälle ja siinä jokin vihreä lehti.ov-150€ siis että on oikesti laatua.

    mutta ei se oikea laatu tuo rahaa firmaan, vaan siitä se raha revitään kun tehdään mielikuvia ja oikaistaan oikessa kohdassa ov-5€.

    tosi asia on että jo pitzzan synnyin maassa on todella iso valikoima täytteitä ym..
    mutta kaikkea ei laiteta" hyvän mauntakia".

    paras markinointi taktiikka on alkaa puhumaan kuin ulkomaalinen (turkilainen tai italialainen) suomea. usein kuin turkilainen. on niiiiiin hauska älytä ytäkkiä että puhuja on täysin umpi suomalainen..
    on muuten paljon parempi mieli kun saa laatua :) he he he

    Mitä oikein selität? Ei ollu päätä eikä häntää !


  • Käy myös hyvin krapula ruokana ;) hih

  • Eihän maussa mitää vikaa ollu, mutta ei mielestäni mitään joka erottuisi erityisesti joukosta. Hinnat vain hiukan korkeammat kuin muissa paikoissa ja täytteitä tosiaan aika niukanlaisesti, tosin niinhän se pitää ollakin aidossa italiais tyylisessä pizzassa.

   • Kaipa tuolla asiakaita on, joten jollekkin nuo pizzat on maukkaita. pitää todellakin muistaa minkälaisia on OIKEA italialainen pizza. itse en pidä, vain täyttävästä ja runsaasta isosta pizzasta.


  • Kyllä on roihu 5/5 täytteiden laatu eri planeetalta kun kaupungin muissa kuralättypizzerioissa. Pizza huuhdotaan tietysti alas isolla karhulla ja pizzan jälkeen voi sopivasti kävellä 20metriä JetSet ravitsemusliikkeeseen juomaan lisää olutta ja katsomaan paikallista nähtävyyttä Karate-Mauria.

  • pizzäprässi ön hienö. sää pizzää syödä jös hälyää

  • kunnon pizzaa vaikea saada joensuusta.vähän täytettä.vaikka sanot laita tupla täytteet,jetti halpa kalja.mutta ei niin hyvää kuin esim,tasku gloria.

   • Pizzapojat, pizzoissanne ei ole muuta valittamista, mutta kinkuntoimittajanne saisitte kyllä tosiaankin vaihtaa. Tilaan aina teiltä vasiten ilman "kinkkua". Muuten ok hyvät mätöt!


  • Roihusta saa koko itäsuomen parhaat pizzat....
   Ei maistu lihajalosteen eltsu kinkku, kuten pizzapoikien plätyissä...

  • Petyin roihu pizzerian täytteiden määrään.. Maku oli kohillaan mutta ulkonäöllisesti ja täytteiden runsaus muistutti saarioisen 2e lättyä.

   • "Meillä ei syödä painimattoa..."
    Mehukasta painimattoa tuli kyllä ikävä kun yritti pureskella sitä aurinkokuivattua parkettia, jonka päältä tarkkaan tutkittaessa löytyi kuin löytyikin jokunen kuivahtanut täytehippu. Kyllä petyin!


   • Jone, lopeta kirjoittelu ja painu jauhojen äärelle.


  • Ja yrittättiäjiä eikun parjataan. Tää on niin tätä ainakin täällä Pohjois-Karjalassa. Ei saa pärjätä, ei uusia ideoita ei mitään. Yrittäjät (yrittäkää) => keksi itse parempaa elkää olla mollaamassa muita. Itse todellakin kyllästynyt noiden poikien ja Mastereiden läkkäröihin täysin.

   Terveisin
   Mailmaa pitää katsoa suuremmasta näkökulmasta

   • Tämä on internet ja mitäpä muuta voisikaan kuvitella suurimman osan kirjoituksista olevan kuin sisällöltään negatiivisiä!
    Mikäli jollain on asiasta epäilyjä, niin sen voi tarkistaa ottamalla vertaiötavaksi aluksi vaikkapa parikymmentä keskustelufoorumia. Sama asia koskee "virallista" uutisointia, eli milloin viimeksi olette nähneet palstojen täyttyvän myönteisistä kirjoituksista vaikkapa 95% kuten tapahtuu kielteisten asioiden kohdalla. Tämä tosiasia ei muutu katsoipa maailmaa vaikka kuinka suuresta näkökulmasta, ellei itse aloita sen muuttamista!


   • Se alkaa tänään!


  • Jaaha. Hyvä et löysinpaikan jossa käydä vetää aamiainen ennen Jetukkaa kiitos kaikille osanottajille. Elämä hymyilee taas, kiva ja kiitti kommenteistanne

   Terveisin
   MP

  • Hei,

   Valmentaja käski jättää kaikki valkoiset pois. Koskeeko tämä myös ulkomaalaisia pitzeriota vai sanonko et pelkkää täytettä kiitos

  • kovasti olivat kaikki hehkuttaneet, ja pitihän se käydä testaamassa, petyin pahasti, pizza oli mautonta ja kuivaa..

  • Roihussa tuli käytyä kahdesti yhdellä kertaa, ensimmäinen ja viimeinen! Kamala kuiva lätty!! Eripuolilla Italiaa Pizzaa syöneenä on rivoa mainoksissa väittää että tuotteet ovat lähellä aitoa italialaista tavaraa. Tulee mieleen että pyritty tekemään terveysintoilijoille tuote jota voi kehua vihertee piirissä syöneensä. "Kuulkaa ystävät söin eilen uskomattoman kuivan ja mauttoman pizzan, jonka päälle sai vaikka millaisia heiniä! Ihanaa ja terveellistä menkää tekin! " Eikä edes lihota kun ei pysty loppuun syömään....

   • Todellakin. mäkin oon käyny kerran ja se oli myös viimeinen. En oo mistään noin huonoa pizzaa saanut. Hinnat korkeat ja täytteistä ei tietoakaan. Alkuun mainostivat ja kehuivat itseään kovasti, mutta eipä ollut sen arvoista. Ohikulkiessa olen ihmetellyt kuinka niin moni on moista kuraa mennyt syömään. Torin grilliltäkin saa valovuosia parempaa pizzaa..


   • Nimimerkki Pizzapojan kommenttiin: oletkohan syönyt yhtään pizzaa Italiassa? Minä olen ja ne eivät todellakaan vedä vertoja edes keskiverroille suomalaispizzoille! Oikeasti luulin että siellä ne vasta hyvät pizzat löytyy syntysijoiltaan, mutta pettymys oli karvas, italialaiset pizzat olivat jopa vastenmielisiä lätysköjä.


   • italiassa_testattu kirjoitti:

    Nimimerkki Pizzapojan kommenttiin: oletkohan syönyt yhtään pizzaa Italiassa? Minä olen ja ne eivät todellakaan vedä vertoja edes keskiverroille suomalaispizzoille! Oikeasti luulin että siellä ne vasta hyvät pizzat löytyy syntysijoiltaan, mutta pettymys oli karvas, italialaiset pizzat olivat jopa vastenmielisiä lätysköjä.

    Roihun pizzat sen sijaan ovat kuulemma hyviä. Täytyypä käydä itsekin joskus maistamassa.


   • italiassa_testattu kirjoitti:

    Nimimerkki Pizzapojan kommenttiin: oletkohan syönyt yhtään pizzaa Italiassa? Minä olen ja ne eivät todellakaan vedä vertoja edes keskiverroille suomalaispizzoille! Oikeasti luulin että siellä ne vasta hyvät pizzat löytyy syntysijoiltaan, mutta pettymys oli karvas, italialaiset pizzat olivat jopa vastenmielisiä lätysköjä.

    Jos olet tottunut Saarioisten roiskeläppiin, niin oikea italialainen pitsa saattaa olla järkytys.


  • Kyllä näitä lukemalla tulee kummallinen olotila, kun minun pizzat ollu aina hyviä. Ei ole vielä sattunu maanantai versiota pöydälle ( onneksi ) .

   • kaupungin parhaat pitsat ! Piste !


   • Niin on!


   • Käyty testaamassa ja täytyy sanoa että toiste en mene


  • Munasta teetä. Tee munaa.

  • Tuossa vilahteli tuo karelian lihajaloste. Ostin kerran heidän tekemää kinkkua leikkeleenä, jos samaa tuotetta näihin pitsohin, niin enpä ihmettele kommentteja. Sipuli ei kuulu kinkkuleikkeleihin

  • Tätä hypetettiin kovasti lehdissä ennen pizzerian tuloa ja odotukset kasvoivat sitä myöten. Paikalla käytyäni melkein pääsi nauru kun näin pikkuruiset sisätilat ja kysyin olisiko perhepizzaa, no eipä ole.. No eihän sillä nälkä lähtenyt ja maku oli kaukana siitä mitä hypestä johtuen odotin, lisäksi pizzeriassa oli todella kuuma. Eipä tarvitse toista kertaa vaivautua.

  • Paraa pizA on suolakurkku ananas anjovis ja ripuli.

  • Ehottomasti juuri nuo. NE ON PARHAAT.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sohvi takaisin Eirassa

   Riita tullut,yöllä lähti koiran kanssa,aamupäivitys eirasta,lakanoista tunnistin,samat mitkä vaihtoi silloin toukokuussa😅
   Kotimaiset julkkisjuorut
   185
   4545
  2. Niko ja Katrie hop lopissa

   Suloinen video, Niko ja Katrien tyttö😍
   Kotimaiset julkkisjuorut
   161
   2679
  3. Johanna Tukiainen ryyppää raskaudesta huolimatta

   Päihdeäidin putki jatkuu, nyt vain salaa. Siirtyessään laivalla Ruotsin ja Suomen väliä juo salaa halpaa viiniä. Neuvolassa ei ole käynyt lainkaan, ko
   Kotimaiset julkkisjuorut
   66
   1661
  4. Sofia ja Stefu tarjoilijoina.

   Näkyy Sofian instastoryssa olevan video jossa Sofia ja Stepu tarjoilevat pöytiin Fyllaksessa. Stufun sisko antanut töitä?
   77
   1361