Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Onko se ihan mahdoton tehtävä

tuuraajien tuuraaja

panna siihen postilaatikkoon näkyvästi esille nimi tai numero, monen laatikon rivistöstä varsinkin on hankala usein löytää niitä oikeita laatikoita.

Pimeiden teiden varsilla auttaisi varsinkin sateessa ja sumussa jos laatikon kylkeen olisi kiinnitetty heijastin tai heijastintarra.

Aikaisemmin saisitte aamuisin lehtenne jos ei olisi tarvista taskulampun kanssa pimeässä etsiä oikeita postilaatikoita. Aikaa menee jos joutuu laatikoiden kansia availemaan ja etsimään jos vaikka edes siitä lehdenjakajalle tosi hankalasta välikannesta löytyisi jotain tietoa. Osa laatikoista on niin korkealla ettei auton ikkunasta katsoessa edes sitä kannen tekstiä voi nähdä.
Kuivempana saisitte lehdet jos laatikollenne pystyisi ajamaan autolla ja auton ikkunasta pudottamaan ne postilaatikkoon.
Ikävä hidaste jakoreiteillä on myös laatikot joita ei tyhjennetä päivittäin. Varsinkin jos on Hesari tilattuna, paksu sunnuntai numero on tosi hankala saada laatikkoon jossa on välikansi ja edelliset postit alla.
Olisipa se lehdenjakajaa kohtaan ystävällisesti tehty jos pitkää heinikkoakin niittäisitte laatikkonne edestä ja sille johtavalta polulta, sillä kuivin jaloin on paljon mukavampi jatkaa kierrosta seuraavalle laatikolle.

Te jakoreitin loppupäässä asustelevat, älkää vihotelko myöhässä tulevalle jakajalle, vaan vihotelkaa niille alkupään asukkaille jotka eivät ole huolehtineet itsestään selvistä asioista kunnolla.

5

71

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • päivän hyvätyö

      Lupaan tänään niittää heinät ja poistan välikannen.

    • efwrgwrg

      Naapuri kuoli eikä siksi hakenut postejaan laatikostaan, pahoitteluni hänen puolestaan.

      • Älä huoli...

        Lehdenjakajan vuodatus paikallaan, jos epäselvää lootissa. Mutta jakajat haluaa myös itse sotkea laatikoita. En ole Esa-jakeluiden tms. asiakas ja lupaan etten tule olemaankaan.
        En tilaa enää rinttilehteä, koska siitä näemmä harmia. Näkemiin.


      • Jos ei lukutaitoa oo
        Älä huoli... kirjoitti:

        Lehdenjakajan vuodatus paikallaan, jos epäselvää lootissa. Mutta jakajat haluaa myös itse sotkea laatikoita. En ole Esa-jakeluiden tms. asiakas ja lupaan etten tule olemaankaan.
        En tilaa enää rinttilehteä, koska siitä näemmä harmia. Näkemiin.

        "Onko se ihan mahdoton tehtävä "- kysyy aloittaja. Onhan se mahoton homma, jos ei osaa lukea valmista ja selvää tekstiä lootan kyljestä!


    • Merja S.

      Erään yhdistyksen sihteerinä olen säästösyistä jakanut lenkkeillessäni osan jäsenistön kirjeistä. Näillä reissuilla olen useasti ihmetellyt miten ihmeessä posti pystyy kiireisessä aikataulussaan jakamaan postit edes lähes oikein kun ainakin itselläni on välillä tosi vaikea oikeita laatikoita löytää. Aamulla pimeässä tehtävä on varmasti vieläkin vaikeampi varsinkin täällä sivukylällä missä monenosoitteen laatikot on pitkinä rivistöinä päätien laidassa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      93
      2454
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2153
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      82
      1808
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1601
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1566
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1535
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      33
      1488
    8. Persuilla ja Saksi-Riikalla meni sitten pornon levittämiseksi koko touhu.

      Onko kenellekään yllätys?
      Perussuomalaiset
      54
      1350
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      89
      1309
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      31
      1227
    Aihe