Mekonomen - kokemuksia?

3+11

Onko kenelläkään kokemuksia Mekonomen-huollosta? http://www.mekonomen.fi/default.asp

Mekonomen on Pohjoismaiden suurin (monimerkki)korjaamoketju. Olen itse ajatellut kokeilla heidän huoltopalvelujaan, mutta olisi kiva kuulla kokemuksia.

Mitä hyvää / huonoa asioinnissa on ollut? Oletko tyytyväinen huoltoon ja koko ketjuun? Jos et, miksi?

119

30898

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jjjjjjjjjjjjjjjj

      Kannattaa tutustua Mekonomen ketjun alla oleviin korjaamoihin ja sitten vasta tehdä valinta missä huollattaa. Mekonomen nimeä kantavat korjaamot ovat yksityisiä, ei mekonomenin.

      • lm218

        He hoitavat huoltot Ym ammattitaidolla .
        Tammisaaren pisteessä Heillä on myös Citroën / Peugeot Merkki huolto .
        He ovat saanut hyvää palautetta Heidän palvelusta.
        Siellä huollan / korjautan omaa autoani.
        Voin suositella .
        Hyvää palvelua ja lähellä Tammisaaren keskustaa.


      • Anonyymi

        Totta, omalla kohdallani paras korjaamo kuuluu mekonomiin myös, antaa kuulua vaan. Autojerryn kautta löysin tämän korjaamon mutta nykyäänhän otan suoraan yhteyttä korjaamoon eikä ole välissä välikäsiä jotka nostaa huollon hintaa.

        Korjaamothan tietysti käyttää joitakin tälläisiä markkinointipalveluita että saa asiakkaita riittävästi, ne maksaa myös korjaamoille ja olen juuri kuullut että paljon. Sama kuin suurin osa pizzerioista liittyy pizzaonlineen, foodora nykyään koska muuten ei löydy asiakkaita, pakko liittyä ainakin alkuun ja maksaa tosi suolainen kuukausimaksu.


    • Jumbon lähellä

      Lupaa paljon Vantaalla. Ei koskaan enää sinne.

      • Asiakaspalvelu syvältä. Vastaanottossa yrmyilmeinen nainen joka ei edes tervehdi. Auton vika ei tullut korjattua. Johtuneeko siitä että ei päässyt mekaanikon kanssa keskustelemaan. Ilmeisesti tieto vastaanotosta ei mennyt korjaamohalliin. Seuraavaksi jaksan odottaa viikon päästäkseni tuttuun huoltoon.


      • Anonyymi
        Lomakasi kirjoitti:

        Asiakaspalvelu syvältä. Vastaanottossa yrmyilmeinen nainen joka ei edes tervehdi. Auton vika ei tullut korjattua. Johtuneeko siitä että ei päässyt mekaanikon kanssa keskustelemaan. Ilmeisesti tieto vastaanotosta ei mennyt korjaamohalliin. Seuraavaksi jaksan odottaa viikon päästäkseni tuttuun huoltoon.

        Meinas ukko päälle käydä kun kerroin,mitä olivat rikkoneet.


      • Anonyymi
        Lomakasi kirjoitti:

        Asiakaspalvelu syvältä. Vastaanottossa yrmyilmeinen nainen joka ei edes tervehdi. Auton vika ei tullut korjattua. Johtuneeko siitä että ei päässyt mekaanikon kanssa keskustelemaan. Ilmeisesti tieto vastaanotosta ei mennyt korjaamohalliin. Seuraavaksi jaksan odottaa viikon päästäkseni tuttuun huoltoon.

        😩surullinen.huijri


    • x_pertti

      Heikinlaakson pisteessä ei ainakaan asiakkaita kaivattu lisää. Soittoon vastannut kaveri pihalla maailmanmenosta. Palaavat asiaan puolentunninpäästä selvitettyään asiaa, eivät ole ilmeisesti itse selvinneet kun soittoa ei kuulunut.

      • Anonyymi

        Voivoi


    • surkeaa

      Ei koskaan enää.Sanottiin kun vein autoni sinne että korjaaminen kestää yhden päivän.Parin päivän päästä aloin ihmettelemään kun ei kuulunut mitään.Soitin ko. paikkaan ja vastattiin että vika olikin isompi,mistä minulle ei viitsitty ilmoittaa mitään.Auto luvattiin seuraavaksi päiväksi puoleenpäivään mennessä korjattuna.Eipä kuulunut edelleenkään mitään sovittuun aikaan.Soitin iltapäivällä ja vastaus oli että tule puolentunnin päästä ja auto on valmis.Menin puolen tunnin kuluttua vaan eipä ollut kunnossa.Odottelin tunnin ja lasku tuotiin eteeni ja ilmoitettiin että auto on kunnossa.Lasku oli vielä melkoinen.Lähdin sitten ajamaan ja kotiin päästyäni huomasin että takakontti oli täynnä purettuja osia ja kaikki työ oli kesken.Korjaamo oli jo kiinni ja soitin seuraavana päivänä ja pyydettiin tuomaan maanantai aamuna auto takaisin.Tein työtä käskettyä.Kahden päivän kuluttua kyllästyin odottamaan kun mitään ei kuulunut ja menin käymään korjaamolla.Sanottiin että joutuvat tilaamaan osan että auto saadaan korjattua.Otin auton ja pyysin ilmoittamaan koska osa on saapunut ja viedään asia loppuun.Siitä on nyt kaksi viikkoa eikä mitään ole kuulunut,eikä ole mitään yhteyttä otettu.Veinpä auton merkkikorjaamolle ja siellä ihmeteltiin "korjaamista" ja vielä enemmän laskua siitä.Auto tuli korjattua oikealla korjaamolla ja vieläpä nopeasti ja kohtuullisella laskulla.Siispä hyvät ihmiset,en TODELLAKAAN suosittele menemistä Virkatie 5:n Mekonomille.

      • Anonyymi

        Sinne ei kannata viedä, tosin siirtyneet Kehän toiselle puolelle Antaksentielle, nimikin nykyään ihan kansainvälinen Mekonomen Airport.. (aikaisemmin ainakin "mekaanikot" oli aika kansaivälisiä.. ) Olin kuskina, kun kaveri vei elokuun lopussa autonsa huoltoon. Töidenvastaanotossa oli autoa jättäessä aamulla mulle ihan uusi kaveri, ystävällinen ja ammattimainen asiakaspalvelu. Ehdin kaverille sanoo, et tää on ihan eri firma, mistä mun kokemukset aikaisemmin. No, kaverilla tuli syyskuun alussa reklamaatiota. Silloin vastassa jo mullekin aikaisemmista "korjauksista" tuttu tatuoitu yrmy-omistaja. 1o min meni odotellessa, oli jonoa,.. jotain VIPpejä? hoidettin ekana ohi jonon johtajan toimesta takahuoneessa. Hinta-arvio ei tietenkään pitänyt paikkaansa, (mulle jo tuttua), moottorin öljytilavuus 5,2 litraa- laskussa 4 litran kanisteri ja 2x litran pullo, kaveri kysyi, onko ylijäänyt öljy autossa? Ohimennyt mekaanikko sanoi, että öljy tulee tynnyristä... Et semmosta edelleenkin...


      • Anonyymi

        Mulla oli osia takapenkillä.kiitti hitosti öljyjämistä...


    • wilja-

      Vietiin auto Mekonomiin huollettavaksi. Ainut mitä siellä osattiin tehdä, niin oli vikakoodin katsominen ja autoremontti siis maksoi yhteensä 40 €. Ei koskaan autoa enää Espoon Mekonomiin. Nyt viedään auto parempaan korjaamoon.

    • mekkomen

      Ei kai mekkomiehet osaa autoja korjata.

    • HyväPaikka

      Kaverin kaara räjähti kun portista ulos pääsi.....hyvää työtä juu....

    • Eiikinäenään

      Mekonomen airport :D kovia ovat mainostaa, työn laatu ihan perseestä!
      Huollon yhteydessä väittivät ettei jarrunestettä oltu 6vuoteen vaihdettu, nimenomaan samalla korjaamolla olin sen vaihtanut 2kk aikaisemmin (ainaki maksoin siitä) kaveri kehtas väittää että alatukivarret eteen pitäisi vielä vaihtaa, ei muuten mene katsastus läpi.. Sehän meni, erikseen pyysin tarkastajaa tutkii että ovat varmasti kunnossa ja niinhän ne oli :) autoa oli ajettu kaiken lisäksi ainaki 40km! Hinnatki ihan muuta kuin väittävät..

    • AKIBUA

      Sovin BMW 523i öljynvaihdon ja ilmastoinnin tarkistuksen hintaan 98€. Auto oli saksantuonti ja huoltokirja myöskin saksalainen ja leimoilla. Huolto oli tehty n. 3kk ennen suomeentuloa. Aiemman huollon jälkeen ajettu 42tmk. En saanut mennä halliin seuraamaan tai yleensäkkään kertoa asentajalle joka oli nuori virolaispoika. YLLÄTYS
      ei mitään tietoa vaikka piti saada odottaessa. Odotin lähes 5 tuntia ja kävin ulkona jaloittelemassa. Kappas vaan sehän oli ulkona. Menin toimistoon ja sanoin tilanteen.
      AI TEIDÄNKÖ se auto on. Sanoin, että maksan sen ja löin 100€ pöytään. Ei riitä alkuunkaan? MITÄ? tässä erittely mitä tehty. Öljynvaihto suodattimet ilmastoinnille EI täyttöä koska naapuri tekee ilmastoinnin huollon. HINTA 272,40€. En varautunut moiseen summaan ja maksu käteisellä. Lompakosta kaivoin 232,35€ pimeenä ja ilman kuittia. Sehän kävi. Ajoin jonkin matkaa ja tarkistin öljyt ne tuntui olevan ok. Ilmastoin suodattimet ja ottoilman suodatin. Kamalassa kunnossa siis ei oltu koskettukkaan. Ajattelin ajaa suoraan poliisiasemalle, mutta ainakin sakko olisi itselle tullut joten jätin väliin. Ensimmäinen ja viimeinen kokemus.
      TÄMÄ OLI HEIKINLAAKSOSSA HELSINGISSÄ. VIINIKKA.

      • Mekkonomen

        Ensinnäkään tuota ei olisi tarvinnut maksaa, poikkeaa liikaa sovitusta.
        Toiseksi, miksei tullut mieleen mennä valittamaan kyseiseen puljuun?
        Tuohan on suoraan kusetusta!


      • akiboille

        Viinikka on muuttanyt Heikinlaaksosta Koivuhakaan helmikussa 2016.


      • Anonyymi
        akiboille kirjoitti:

        Viinikka on muuttanyt Heikinlaaksosta Koivuhakaan helmikussa 2016.

        Viinikan väellä ei ole mitään käytöstapoja. Haukkuvat asiakkaita päin näköä ja vielä lähettävät tekstareita perään, jos uskaltaa jostain ystävällisesti kysyä tai kommentoida. Surkeinta ja ammattitaidottiminta porukkaa mitä ikänään olen tavannut.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Viinikan väellä ei ole mitään käytöstapoja. Haukkuvat asiakkaita päin näköä ja vielä lähettävät tekstareita perään, jos uskaltaa jostain ystävällisesti kysyä tai kommentoida. Surkeinta ja ammattitaidottiminta porukkaa mitä ikänään olen tavannut.

        Ei riitä tekstarit. Yhtä asiakasta jahtasivat kotiin saakka kun valitti että vika toistuu.


      • Anonyymi

        Sastamalassa myös huonoa! Never ever again.


    • mekkopäälle

      08.03.2017
      vein mekonomeen auton joka on juuri katsastettu nelipyöräsuuntaukseen. soitettiin 10 min päästä, mitä tehdään on seuraavaa vasen yläpallonivel väljä, vasen ja oikea raidetangon sisä ja ulkopäät väljät. "ei tehdä mitään" kävin tänä aamuna samaisella k.konttorilla ja auto katottiin uudestaan. tuomio oli niinkun epäilinkin ei mitään välyksiä. Täysiä huijareita näyttää olevan koko firma.

      • Anonyymi

        Mulle sanottiin,osa maksaa 800€ tilattuna.
        Nyt eripaikassa sama osa 170.
        Et juu.u


    • Jeppe2017

      Vantaan Airportin huolto aivan karmea. Eivät osaa löytää vikaa vaan vaihtavat summamutikassa osia. Tietenkin asiakkaan laskuun.
      Mitään vastuuta eivät ota korjauksistaan vaan kehtaavat vielä valittaa kuinka nykyautojen korjaaminen on hankalaa. Korjaus siis pahinta nyrkkipaja tasoa mutta laskutus onkin sitten luokkaa merkkiliike.
      Ei hyvä yhtälö !
      En suosittele ainakaan Vantaan Airportin huoltoa.
      STRONG AVOID !

    • tjojan

      Tampereen Lielahden Mekonomen on erinomainen palveluiltaan ja työn laadultaan ja nimeään lukuunottamatta täysin kotimainen firma, joten sille täältä suosittelut.

      • Jarh

        Juuri sain tarjouksen etujarrupalojen vaihdosta Lielahti Mekonomen. Avensikseen yhteensä 197€ ! Palat 111€ taitaa olla titaniumia. Muut asennustarvikkeet 23,35 ja jätemaksu 8€!
        Motonet vajaa 40€ kaikki osat. Taidan yrittää vaihtaa itse😬


      • Anonyymi

        Kommentti tulee kun kuluttajariitalautakunta on katsottu läpi ja kenties käräjäoikeus myös!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kommentti tulee kun kuluttajariitalautakunta on katsottu läpi ja kenties käräjäoikeus myös!

        Asiat selvinneet KKV.stä.En voittanut heitä puolelleni kun esim.ei ollut mukana lausuntoa puolueettomalta toimijalta,kahdelta kysyin mutta kun kaverikartelli on voimassa niin mistäs sellaisen saat!
        Tapaus meni isossa kuvassa näin:auto ei suostu starttaamaan kuin hörähdellen,hinauksella Mekonomille Lielahteen,heidän arvio viasta liian alhaiset puristukset sylintereissä toki yksi ok.joten kattava moottorivaurio kyseessä.
        Selvittelyni jälkeen päädyin ostamaan tehdaskunnostetun vaihtomoottorin,uusimme samalla myös kaksoislamelli kytkimen/asetelman.
        Koitti aika käynnistää moottori joka käyttäytyi aivan samoin kuin "ns.vaurioitunut moottori",kävi hörähden muutaman sekunnin...
        Joutuivat tutkimaan tarkemmin ja tulivat tulokseen että POLTTOAINEPUMPPU onkin viallinen eikä pumppaa ainetta tankista,no se vaihdettiin uuteen jonka jälkeen moottori käynnistyi ja vaikutti ok:lta.
        Ajelin autoa muutaman päivän huomaten sen hukkaavan jääh.nestettä sekä tihkuvan öljyä jakopään puoleisen kopan välistä...
        Takaisin korjaamolle jossa alavesiletku murjottiin paikoilleen sokkalukitteen taakse asti,nyt sitten aiheutettiin vuoto itse jäähdytyskanavistoon eikä sitten millään otettu korjaamon piikkiin(ennen jäähdyttäjä ei hukannut tippaakaan nestettä).
        Öljyvuodon takia auto sitten matkasi St-huoltoon Valkeakoskelle moottorin toimittaneen tahon haluamana jonka yhteydessä myös ostamani jäähdyttäjä maksua vastaan vaihdettin....
        Öljyvuoto johtui kiristämättömästä ruuvista tiiviste kotelossa(tehdas moka)
        No nämä jutut selätettiin kunnes alkoivat uudet,vajaan vuoden kuluttua ensimmäinen hinaus kotipihaan kun auto ei suostu kännistymään paikassa A.Aamulla taas kotoa lähti käymään.Näin menimme hinurilla pari/kolme kertaa(tässä kohtaa jo päätin ettei enää Mekonomille)osoite viimein Autokeskus Hatanpäällä.
        Täällä selvisi että noin 40cm pituinen sähköjohto polttoainepumpun ja johtosarjan välillä kärventynyt sekä pumpun että johdon liittimissä joka aiheutti käymättömyyden.Vian selvittyä otin yhteyttä Mekonomiin kysyen haluavatko he ottaa homman kunnostettavakseen kun katsoin asian liittyvän aikaisempaan pumpun vaihtamiseen ja huolimattomaan johdon tarkastukseen joka kummimkin maksoi noin 49€.
        Ei ollut Mekonomenilla goodwillia tulla vastaan tässä asiassa vaikka ensimmäinen hinaus viasta johtuen oli alle vuoden kuluttua p.pumpun vaihdosta! Ko.on noin 163tkm 2009v auto.
        Esim.KKV ei ottanut sanallakaan kantaa p.pumppu asiaan jonka täydensin sinne asian jo siellä ollessa vireillä!
        KO.tätä tuskin kannattaa viedä kun siellähän se vähäpätöisin kumminkin joutuu kaiken maksumieheksi.


    • KiitosMekomen

      Espoon/Järvisilta korjaamossa ihan superhyvä ja nopea sekä ystävällinen palvelu. Kaikki viat etsittiin ja korjattiin tehokkaasti ja hyvin. Ei tarvitse viedä enää mihinkään muualle huoltoon/korjattavaksi.

    • Rami1972

      On Hernesaaresta, (Carboys). Ei tehty kaikkia sovittuja töitä, vein muualle tehtäväksi. Kun teetin toista remonttia, osa siitä tehtiin väärin, niin ettei katsastuksestakaan läpi mennyt. Nyt sitten ihmettelen, taas siellä käynnin jälkeen, (ei moottorikorjauksen), että miksi ei auto käynnisty, vaikka startaakin terhakkaasti, mutta ei edes lupaa käynnistyä. Koskaan ei ole niin käynyt, 15v olen ajellut samalla. Outoa!

    • Takuu3

      Vantaan Airportissa sijaitseva Meconomen laskutti jäähdytysnesteen vaihdosta, jota ei oltu tehty , autoa hakiessani töiden vastaanottaja ruksaili tiskillä huoltokertomukseen pukkeja "tehdyistä" töistä, sen mukaan sytytystulpat ja jarruneste oli vaihdettu ja huolto oli muka ollut nimikkeellä 48 kk, vaikka piti olla 60 kk, nuo mainitut hyödykkeet "vaihdettiin" vuosi aiemmin samassa paikassa, laskuerittelyssä ei mainintaa muista osista, kuin öljystä ja suodattimista, ei suostuttu neuvottelemaan asiasta, sijaisauto ei ollut tieliikennekelpoinen ja itse joutui aloittamaan työmatkan tuulilasin pesunestesäiliön tankkaamisella! Jarruvalot laahasivat päällä! Valohoitoa saa muualtakin samaan hintaan!

    • ExAsiakas

      Mekonomen Airport vantaalla... paljon tyhjiä lupauksia tiskillä, raha vaihtoi omistajaa mutta auto jäi samaan kuntoon kuin sinne viedessä, kolmesta huolto reissusta huolimatta. Joka reissulla oltiin varmoja että mikä on vikana, 3/3 väärä diagnoosi. Jos joku on varmaa niin se on varmaa että ko. harrastamoon en enää autoani vie. Virolaisia ja venäläisiä näytti olevan melkein kaikki "asentajat"
      Oman auton "valmistumista" odotellessa kuuntelin sivukorvalla kun asiakkaita haukuttiin keskenään heti kun asiakas poistui ovesta..
      P@ska maku jäi touhusta, 0/5 ei jatkoon

      • Jykapo

        samoja huonoja kokemuksia täälläkin, ammattitaidotonta sakkia mekonomen airportissa.


      • Mazda

        Vantaan Mekonomen airportissa vaihdatin raidetangon pään autooni. Nelipyöräsuuntausta ei kuulemma voinut tehdä, koska takapyörän laakeri oli mukamas aivan loppu. Onneksi en antanut vaihdattaa sitä heillä, koska hinta-arvio oli mielestäni turhan kallis. Myöhemmin toisessa korjaamossa selvisi, että laakeri on täysin ehjä ja välyksetön, eikä sitä tarvinnut vaihtaa ja suuntauskin onnistui heillä moitteetta.


      • Anonyymi
        Jykapo kirjoitti:

        samoja huonoja kokemuksia täälläkin, ammattitaidotonta sakkia mekonomen airportissa.

        Yrittivät myös minua laskuttaa.sanoivat että suuttimet pitäisi vaihtaa autoon, toinen korjaamo löysi viaksi rikkinäisen ahtoputken.


    • juri64

      mekonomen sotkamo ja homma hoituu .

    • Automiäs

      Aissaatana. Mullakin huonoa kokemusta airportin mekonomen huollosta. Auto ei tule kuntoon mutta lasku tulee ajallaan. Sitten kun viikon päästä soittaa että autossa sama vika, pyydetään tuomaan takaisin. Tietenkin ihan eri vika eikä työlle takuuta ja taas uutta laskua postiin. Huhhuh mikä fiilis tuosta jäi.

      • Niemi

        Mekomen lahti transporter t5 vesipumpunvaihto sekä öljyt ja suodatin
        Homma hoitu hienosti sovitun aikaan ja eikun töihin sillä taas


    • niilo222222

      Tuusulan mekonomen hoitaa hommat!

      • Anonyymi

        Ja pyh,rahat hoitaa


    • Janos76

      Mekonomen autoairport. Komppaan kaikkia muita haukkuja. Järkyttävän ammattitaidotonta toimintaa. Tekisi mieli ottaa yhteyttä kuluttajansuojaasiamieheen. Mutta ei jaksa uhrata enempää aikaa enää tähän sontaan. Tämä vain siksi ettei kenellekään muulle aiheutu pahaa mieltä.

    • Todella ammattitaidotonta porukkaa ko.pajalla Hämreka.
      Öljyt vaihdettu puoliksi (imukoneella selvää säästöä kun vaihtaa 6,5l määrästä 3l.
      Huoltoilmoitinta ei osata kuitata (joku asentaja värkkäsi 45min sen kanssa kun olin käynyt huomauttamassa ettei ollut kuitatttu)
      Korjauksen piti kestää 2 päivää. Ei edes vaivauduttu soittamaan ettei ole valmis.
      Autoa uunona hakemaan ja elämäänsä kyllästynyt asiakaspalvelun vanha jäärä vittuuntuneen ilmoittaa ettei autoa ole keritty ottamaan edes työnalle.
      Nimimerkillä. Kaksi käyntiä. Eka ja vika

    • Kiitti_mulle_riitti

      Airport: Autoni vietiin huoltoon autofirman piikkiin. Koeajossa havaitut viat oli ilmeisesti korjattu, mutta heidän huollon jälkeen autoon tuli sisälle pakokaasut. Vaarallista touhua!
      Olen koettanut selvittää tilannetta, mutta he eivät vastaa.

    • Vikakoodi

      Koivuhaassa eivät osaa asiakaspalvelua. Korjaaminen ei sujunut.Vikakoodi kyllä osataan katsoa, mutta siihen se jäikin. En suosittele MISTÄÄN hinnasta.Rahastus kyllä osataan. Ihan syvältä.

      • Anonyymi

        Sama kokemus Koivuhaka Viinikasta. Aivan järkyttävän epäkohteliasta asiakaspalvelua ja pakotetaan mitä erillaisempiin korjauksiin, vaikka näin ei ole sovittu. Kuulemma lukuisia oikeusjuttuja vireillä.


    • Assists

      Ilolassa huollon jälkeen sovin katsastuksen ja alkoi jossakin kohtaa olla yhteistyössä vedätyksen makua. Kaikenlaista pientä piti korjauttaa ihan turhaan. Se jäi sitten siihen.

    • Neveragain

      Vantaalla käytin vuosihuollossa - IKINÄ ENÄÄ. Sen jälkeen olen käyttänyt korjautuksessa tuhannella eurolla asiantuntevassa huollossa.

    • hittosoikoon

      Vielä pari vuotta sitten Mekonomen-airport oli asiallinen paikka. Nyt ihan täyttä huijausta. Ennen suosittelin kavereille, nyt en suosittele edes pahimmalle vihamiehelle. Pitäkää tunkinne!

    • Anonyymi

      Aiemmin suositin Mekonomen Airportia, koska hommat toimi, palvelu oli hyvää ja hinnat oli kilpailukykyiset. Paikan pitäjä vaihtui, hinnat nousi. Autoon vaihdettiin jarrulevyt ja jarrupalat eteen nyt, toimi muuten mutta kun jarrua painoi auto kirkaisi kuin fasaani. Sovin tarkastusajan, odotin pari tuntia, auto tuotiin uudelleen korjattuna minulle. Korjaamonjohtajan kurvatessa pihaan auto kitisi edelleen. Huomautin asiasta ja sanoi että ajele sillä nyt ja kuulostele. Ajoin lenkin, kuvasin videolle ääninäytteen jarruista. Palasin korjaamoon, sanoivat että on muita hommia etteivät ehdi asiaan paneutua. Sovittiin uusi aika, tänään auto oli koko päivän korjaamolla, tuli ilta, soitin onko valmista. Totesi etteivät ole ehtineet aloittaakaan vielä, unohtui. Tarvitsisivat sijaisauton kuitenkin takaisin. En tiedä itkenkö vai nauranko mutta korjaamo on umpisurkea ja ei hoida asioitaan. En suosittele. Siis Mekonomen Airport.
      Edit
      Auto (vaikutti) tulleen kuntoon kolmannella yrittämällä (hälyttivät asentajan iltatöinä tekemään kun eivät työajalla olleet muistaneet korjata). Mekonomen Airportin kommentit oli, että rapatessa roiskuu ja kaikki autot ei aina tule kuntoon. Kun kysyin voiko tästä tehdä reklamaation, sanoi että senkun teet, häntä ei kiinnosta, tee maaorganisaatiolle. Eipä tarvitse Mekonomen Airportia käyttää enää.

      • Anonyymi

        Sama homma jatkuu Mekonomen airportissa, karmeeta tunarointia ihan peruskorjauksissa ja omistaja on aivan törkeä asiakkaita kohtaan! Valehtelee korjauksista ja sovitut asiat ei päde! Eikö mekonomen ketju saa tuollaista yrittäjää pihalle ketjusta?!


    • Anonyymi

      Kuopion Mekonomenissa vaihtelevat osia vaikka ovat kunnossa(laakereita, tukivarsia ym), kannattaa käyttää katsastuksessa ennen huoltoa. Huollot kalliita.

      • Anonyymi

        Sama homma Kuopiossa, määräaikaishuollon jälkeen sanoivat että koiranluut, laakeri, tukivarsi pitäis vaihtaa, ei mene katsastuksesta läpi. Käytin katsastuksessa, ei mitään vikaa!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sama homma Kuopiossa, määräaikaishuollon jälkeen sanoivat että koiranluut, laakeri, tukivarsi pitäis vaihtaa, ei mene katsastuksesta läpi. Käytin katsastuksessa, ei mitään vikaa!

        Kuopiossa huollot ja korjaukset ammattitaidotonta. Sanottiin, että vetoakseli väljä ja osan hinta 2100,00 euroa, korjautin merkkiliikkeessä hinta 450,00 ylätukivarren nivel väljä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kuopiossa huollot ja korjaukset ammattitaidotonta. Sanottiin, että vetoakseli väljä ja osan hinta 2100,00 euroa, korjautin merkkiliikkeessä hinta 450,00 ylätukivarren nivel väljä.

        Joke meni liike säppiin? Olin katsovinani ettei logoa näkynyt? Öljynvaihto 260e, sen jälkeen en uskaltanut jalallani ko. liikkeeseen astua.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Joke meni liike säppiin? Olin katsovinani ettei logoa näkynyt? Öljynvaihto 260e, sen jälkeen en uskaltanut jalallani ko. liikkeeseen astua.

        Muuttanut vissiin Prisman viereen A-katsastuksen entisiin tiloihin.


      • Anonyymi

        Etupyörien laakerit vaihdettiin Mekonomenillä. Kuukauden kuluttua alkoi etupää tärisemään jarrutettaessa. Käytin auton OIKEASSA korjaamossa, jossa kysyttiin mitä tälle on tehty? Laakerien vaihdon jälkeen oli jarrulevyt kasattu kaikkine paskoineen takaisin navoille. Eli sitten lämmetessään levyt oli menneet kieroon ja siitä se tärinä. OIKEIDEN asentajien mielestä kyseessä oli aivan selvä asennusvirhe! Mutta Mekonomenillä vaan todettiin, että olis pitäny tuoda tänne, olis itse nähty. Se oli viimeinen kerta siinä liikkeessä!!!


      • Anonyymi

        Minulla erittäin huono kokemus Kuopion ajovarman yhteydessä olevasta puljusta. Ymmärrän että vikakoodi on koodi eikä pelkkä hinta tulotetussa paperissa. Tarjous korjauksesta sähköpostiin, ei mitään hintaerittelyä vain törkee hinta. Ei saa minulta kannatusta!


    • Anonyymi

      Mesen vuosihuolta lähestyy. Onko kellään kokemuksia Kajaanin Mekonomenista?

      • Anonyymi

        kallis.


    • Anonyymi

      Mekonomenilta kysyin tarjouksen autoni huoltoon, yli 200e kalliimpi kuin halvin. Tuo halvempi ei kuulu mihinkään ketjuun mutta on kuitenkin tunnetusti osaava korjaamo ja tekee ihan kuitilla.

    • Anonyymi

      Mekonomen Airportista erittäin huonoa kokemusta, todella ammattitaidotonta väkeä ja omistaja ylimielinen. Kohtelee asiakkaita törkeästi ja sovitut aikataulut, korjaukset tai hinnat eivät päde.

    • Anonyymi

      Helsingin Konalan piste ei ainakaan osaa jarruja huoltaa. Pysyn itse kaukana kyseisestä paikasta ja koko ketjusta, muut tehköön mitä itse haluaa.

    • Anonyymi

      Mekonomen-ketjun korjaamoista kannattaa välttää ainakin Autohelmi -nimistä korjaamoa Espoossa. Palvelu ja ammattitaito täysin ala-arvoista. Auto oli korjaamolla 37 (!) päivää ja lopputuloksena auto vielä pahemmin rikki. Mitään väliaikatietoja ei saanut ellei niitä vaatimalla vaatinut, mikään mitä sovittiin ei pitänyt... Mekonomen-ketjun edustaja totesi ettei edes heidän vastuuvakuutuksensa kata näin ilmeistä huolimattomuutta. Reklamoin ja siirsin auton muualle ja siitäpä vasta sotku syntyi. Eivät ole halukkaita korvaamaan aiheuttamiaan vahinkoja koska heidän mielestään vastuu siirtyi toiselle korjaamolle. Olisi varmaankin ollut "järkevintä" jättää auto Autohelmelle eikä siirtää muualle, mutta arvaatte varmaan että siinä kohtaa auton jättäminen heidän käsiinsä ei tuntunut kovin hyvältä ajatukselta.
      Kuluttajaneuvontakin suositti siirtämään auton muualle kun tilanne oli mikä oli. Enpä arvannut että virhevastuusta voi pestä noin helposti kätensä. Riittää että sössii tarpeeksi pahasti, niin ettei asiakkaalle jää käytännössä muuta vaihtoehtoa kuin viheltää peli poikki. Toisen korjaamon löydökset (kaikki kuvattu ja dokumentoitu) on ollut karua luettavaa. Ammattitaidon puutetta, huolimattomuutta ja ö-luokan varaosia (myös täysin vääriä osia)... Miten noilla rahkeilla voi alkaa korjaamoyrittäjäksi? Luulisi että Mekonomenilla on jonkinlainen laatustandardi. Ilmeisesti näin ei ole. Tästä syystä järkevintä on välttää koko Mekonomen-ketjua. Koska kukaan ei ota vastuuta, maksan alkuperäisen enimmäishinnan sijaan kolminkertaisen summan Autohelmen virheistä. 3000 euron korjauksista tuli lähes 10 000 euron lasku.

      • Anonyymi

        Tänään sama juttu. Eivät ottaneet vastuuta,siitä mitä vikoja saivat itse aikaan.


    • Anonyymi

      Valitettavasti on kokemusta ja koskaan en jalallani sinne astu enkä suosittele koskaan muillekkaan. Asiakkaat ovat heille akkoja tai äijiä, sen kuulin omin korvin. Tehdään sellaisia asioita autolle mistä ei ole sovittu. Huudetaan ja kiroillaan asiakkaille ja sanotaan, kun ette mitään ymmärrä. Näin toimii Mekonomen Viinikka.

      • Anonyymi

        KALLIS!!!!!!!


    • Anonyymi

      Tosi hyviä tarjouksia

    • Anonyymi

      On, pelkästään hyviä ainakin Vantaalta

    • Anonyymi

      Toivottavasti palvelu ja osaaminen on Vantaalla parantunut, kun joudun nyt viemään autoni takuukorjaukseen aiemman korjauksen jäljiltä. Hirvittää, ei olis pitänyt tarttua tarjoukseen, josta tää case alkoi.

    • Anonyymi

      Huonoja kokemuksia on. Eivät tee sovittuja töitä ja laskuttavat tuntitöitä liikaa.

    • Anonyymi

      Huonoja kokemuksia. Eivät löydä vikaa ja laskuttavat silti useasta turhaan tehdystä tunnista.

    • Anonyymi

      Keskiviikko 30.6. menimme Kajaanin yksikköön käyntihäiriöisen autona kanssa.
      Kerroimme miten vika ilmennyt, meni hetki ja huolto ilmoitti että ruuhkaa on mutta vikakoodin perusteella vika voidaan selvittää. Ja meni alle puolituntia, auto oli kunnossa ja lasku vain 75,00€. Huollon vastaanottohenkilöiden palvelu erittäin ystävällistä. Suosittelen käymään. Terv henkilö Oulusta

    • Anonyymi

      Kuopion Mekonomiin ei ikinä enää. Lupailivat autoa kuntoon seuraavaksi päiväksi, päivät kuluivat ja aina kun kyseli perään sanoivat että ”huomiseksi hoituu” muttei hoitunut koska osa ei ollutkaan koskaan tullut. Mitään ei meille ilmoitettu vaan kaikki piti itse selvittää, lopulta auto ei tullut kuntoon vaan haettiin pois kun mitään ei tapahtunut ja on näköjään enemmän rikki kuin sinne viedessä. Osaavat siis hajottaa autoja ja laskuttaa siitä, kiertäkää kaukaa.

    • Anonyymi

      Vaihtoivat pakoputkiston puolikkaan. Vein katsastukseen ja päästömittauksesta hylky koska vuoti niin pahasti liitoksista.

    • Anonyymi

      Mekonomen orikedonkatu 12, Turku. Renkaan paikoitus, sanotti että 15e, ( mikä on kyllä liika alunperin) lopulta tulen mestalle niin kaveri sanoo että en ole töissä täälä vai avustajana niin löi 25e hinnaksi. Selkeästi ryöstöä. Huomenna yritän saada se 10e takaisin, mutta tuskinpa saan. Poistan tämän jos maksavat. Mutta tässä vaiheessa en suosittele tätä firmaa kenellekään. Kiertäkää kauemmas.

      • Anonyymi

        Köyhälle on kaikki kallista! Luuletko, et joku korjaamo paikkaa sun renkaan viidellä eurolla? Oot kyllä vatipää pelle..


    • Anonyymi

      Kuopiossa en suosittele naisia asioimaan ko. Firmassa, jos et varmaksi tiedä mitä on vikana autossa. Yrittivät pissii linssiin ihan huolella. Onneksi oli joku käry itelläni mitä remontto oikeasti pitää maksaa. Ei kannatusta.

    • Anonyymi

      Kyllä kunnossa oleva auto oli romutukseen valmid kun korjaamolta hain. Piti vaihtaa vain öljyt. Jäi yöksi joten ehtivät rikkoa. Arvio 3000-4000 olisi korjaukset maksanut
      Meni romutukseen.

      • Anonyymi

        Sama homma. Vantaa Viinikka rikkoi auton eikä antanut mitään hyvitystä.


    • Anonyymi

      Häiriintynyt ukko sanoi,että vika oli jo tullessa.
      Paskat,senhän sanoi jo korjaajakin,et mikäs tälle ikkunalle tuli.
      Mielenvikainen pomontapainen kusi päästänsä asti punttiinsa,et heillä ei ole vastuuta.

    • Anonyymi

      Jos viet autosi Treen Turtolan Mekonomeneen,kuvaa ja videoi autosi ensin.
      Jos autosi vaurioituu korjauksen yhteydessä.
      Eivät ota vastuuta.

      • Anonyymi

        Pari korjaajaa ok mut joku pääjehu on väärällä alalla. Tai herännyt liikenteeseen väärällä jalalla.


    • Anonyymi

      En lähtisi suosittelemaan.

    • Anonyymi

      Olen ollut tyytyväinen.
      Enään en ole.

    • Anonyymi

      Ei ole ollut autoa kymmeniin vuosiin joten en kaipaa Mekonomen mainoksia!

    • Anonyymi

      Harjavallan Mekinomenille en suosittele viemään edes polkupyörää korjattavaksi!

    • Anonyymi

      En käytä, omasta autosta vaihdettiin jakohihna, 90tkm ja reilu kaksi vuotta myöhemmin jako pomppasi ja Tuusulasta jokin laiskimus kertoi että vain hihna ja vesipumppu on vaihdettu, ei kuulu kuulemma jakopää remonttiin pyörien uusinta.. Nyt vaihdetaan sitten konetta
      Järkytys nykyiselle korjaamollekin että jokin kehtaa oikoa näin.....

      • Anonyymi

        sori, tämä paulaute oli aiheeton. Olin ymmärtänyt asian väärin..
        Toki jakohihna meni takuuaikana ja auto on nyt korjaamolla...


    • Anonyymi

      Viinikka on täysin läpimätä. Tekevät sopimatta ylimääräisiä ns korjauksia ja kiristävät sitten rahaa ja uhkailevat perintätoimilla.

    • Anonyymi

      En voi suositella. Korjatkaa autonne jossakin muualla! Ainakin Vantaan toimipiste on alta kaiken arvostelun!
      Autoni hinattiin vuotavan jarruletkun takia korjaamoon. Viiden päivän jälkeen tuli ilmoitus, että auto on noudettavissa. Jarrupoljin tuntui kummalliselta ajossa ja selvisikin toisen korjaajan toimesta, että kaikki liitoskohdat tiputtivat jarrunestettä. Tästä ilosta maksoin 600 euroa Mekanomelle. Ja päästivät siis ajoon vuotavien jarruletkujen kanssa, oli jäänyt tarkastus tekemättä!!! Vaatiessani täyttä korvausta maksamalleni summalle, pyyntööni ei suostuttu, vaan maksettiin vain summa, jonka toinen korjaaja pyysi samasta työstä ( oli 200 euroa halvempi). Ottaessani asiasta yhteyttä vielä suurempaan pomoon Mekanomelle, ei postiini vaivauduttu edes vastaamaan. Vantaan toimipisteen pomo vain kehotti haastamaan heidät raastupaan. Että semmonen eka ja vika kokemus Mekanomesta!

    • Anonyymi

      Jos haluatte hyvää huoltoa ja palvelua ja hinta-laatusuhteen pitäisi olla kohdallaan, unohtakaa Vantaan autohuolto! Korjauksen jälkeen saa lähteä ajamaan omalla vastuullaan! Hengenvaarallista!

    • Anonyymi

      Niin paska firma kuin olla ja voi. Huoltojen hinnat eivät koskaan pidä paikkaansa. Asiakas on heille ämmä tai äijä. Omin korvin kuultu. Huolto piti olla 290 e ja kun menin noutamaan niin hinta oli 725 e. Ja ilman soittamista heiltä päin. Sanottiin se ja se kaipas huoltoa. Laittoivat hankalan asiakkaan listalle minut vaikka vika ja moka oli heidän.

    • Anonyymi

      Mistä tuon hankalan asiakkaan listan saa selville ? Meidänkin pitäis tehdä sinne selvitys kun autojamme ei enää oteta korjattavaksi minnekkään ja mitään hämärää tai rikollista emme ole tehneet. Kyllä asiakkaallakin pitää olla oikeuksia.

    • Laskuttivat varaosat kahteen kertaan, että saivat laskun nousemaan tarjottuun hintaan,mielestäni olisi ollut positiivisempi kokemus,jos korjaus olisi ollut edullisempi,eli todellisuudessa kulunut aika ja 1 alapallonivel pientarvikkeet.
      Toisella kertaa toisen alapallon kiinnitys ei ollut tehty kunnolla ja tuli uusi hylkäys katsastuksessa, lupasivat hoitaa kuntoon omaan piikkiin,mutta loppujen lopuksi vaihdoin ja maksoin uuden katsastuksen itse.
      Toisen auton kohdalla ilmastointi huolto,ilmastoinnin teho hiipuu pikkuhiljaa,vaikka järjestelmä todettu toimivaksi.

      • Unohtui mainita, että kyseessä Hyvinkään mekonomen


    • Anonyymi

      Ainakaan Tuusulan Mekonomiin en enään ikinään vie autoa !
      Muutaman kerran käyttänyt perheen molempia autoja, ja homma toiminut jollain tavalla.
      Viimeksi 4 kk sitten käytin omaa autoani vuosihuollossa ja oli muutama muu pikkujuttu, jotka oli sovittu huoltoa tilatessa tehtäväksi, mutta yllätys yllätys autoa noudettaessa vain todettiin, ettei niitä oltu ehdittykään hoitaa.
      Huoltokirjan merkintöjä tarkastaessani totesin, että ajokilometrit oli kirjattu väärin (vai olikohan huollon aikana ajettu 100000 km ????) No ei ainakaan matkamittarin mukaan.
      Kirjauksen mukaan oli vaihdetu jarrulevyt balat (no voihan sekin olla kirjoitusvirhe ?)
      Kaiken lisäksi oli sovittu, että käyttävät katsastuksessa, no niinhän siinä kävi, että kun olin noutamassa autoa, kysyttiin, että ai jaa, pitikö se käyttää !!!!
      Nyt 4 kk jarruremontin jälkeen etujarru laahaa ja kuumenee, arvatkaapas vaan korjataanko Mekonomilla !?
      Menettivät samalla kertaa kahden auton huollot, sillä tuolla rahalla varmaankin saa myös parempaa palvelua.
      t: entinen asiakas

    • Huonoja kokemuksia pelkästään ainakin Lahdesta Ajokadulta. Todella kovia vedättämään ja huonoa jälkeä. Jopa niin huonoa että auto piti käyttää tarkastettavana merkkiliikkeessä ja virhe oli melkoinen. Toinen kerta toden sanoi. En suosittele missään olosuhteissa. Aliarvioivat vanhempia ihmisiä tajuamatta että jotain kokemuksia asioista on ja virheistä joutuu vastaamaan. Muita ko. ketjun paikoista ei tietoa.

    • Anonyymi

      En voi suositella.

    • Anonyymi

      Rikkoivat osia,eivät sitä myönnä.

    • Anonyymi

      Rikkovat ja sitten kertovat korjaavansa halvalla.

    • Anonyymi

      Vaihdatin termostaatin Kajaanin mekonomenilla. Soitettiin että jäähdytin rupesi vuotamaan. Mahtoivatko rikkoa tahallaan että saavat uuden myytyä. Sen hinta 200e siellä. Motonetissa 79e. Eivät suostu ottamaan ulkopuolelta halvempaa. Törkeää että kiskovat osista ylihintaa. Varokaa tätä

    • Anonyymi

      Hyvinkäältä on kokemusta ja ei todellakaan kannata viedä.
      Jos auto on autoliikkeen piikkiin korjattavana, laskuttavat osia mitä ei ole edes vaihdettu. Autoon tulee lisää vikoja ja asiakkaan autolla ajetaan turhia kilometrejä.
      Liike ei ota mitään vastuuta tekemisistään. Välttämään viimeiseen asti tätä Hyvinkään paikkaa.

    • Anonyymi

      Espoon Koskelossa sijaitsevaa Mekonomen (Das Auto Oy) kannattaa välttää! En ole koskaan saanut missään niin huonoa ”huoltoa” asiakaspalvelusta nyt saati puhumattakaan. Tulee vain lisää ”vikoja” kokoajan, auton saat ehkä hyvällä tuurilla ajatettua kotipihaan ehjänä.. Heittämällä surkein ja surullisin kokemus autohuollosta koskaan! ÄLKÄÄ VIEKÖ AUTOA KYSEISEEN PAIKKAAN IKINÄ!
      Terveisin,
      Todella vihainen asiakas.

    • Anonyymi

      Hyvinkäälle ei kannata autoaan viedä. Autoa seisotetaan turhaan, korjataan vikoja, joita ei edes ole olemassa , osista laskutetaan mitä ei ole edes vaihdettu.
      Asiakaspalvelu ja asentajien habitus kertoo jo tasosta aika paljon. Jos haluatte auton pysyvän kunnossa, niin hyvinkäälle ei kannata koskaan autoa viedä edes tarkastukseen.

    • Anonyymi

      Todellä hyvää palvelu kaarina

    • Anonyymi

      Autoni ON JO NELJÄTTÄ VIIKKOA ja neljättä kertaa Samasta viasta (jäähdytysjärjestelmän vuoto) Mekomen korjaamolla. Varaosia on tilattu ja laskutettu jo yli 350 €. Jäähdytysneste vuotaa moottorista ulos auton seisoessakin ja n. 1 litran lisäystarpeena / 50 km ajon jälkeen. Liike valittaa miehistö pulasta ja hankalasta paikasta. Nyt auto luovutettiin niin, että mm. Moottorin huohotinputki oli kiinnittämättä = putken kiristin rengas auki ja vesivuoto ennallaan.
      Mikä nyt neuvoksi.?

    • Anonyymi

      Tampere Hervannan Mekonomen kannattaa välttää. Aiemmin eri henkilökunnalla toimi hyvin, kaikkiin kysymyksiin vastattiin, takaisin soitettiin ja viat korjattiin. Noin vuosi sitten koko henkilökunta Hervannassa vaihtui ja laatu putosi kuin lehmän häntä.

      Ei vastata puhelimeen, ei soiteta takaisin vaikka luvataan, korjaukset ei valmistu ajoissa, jos vara-autoa joutuu pitämään pidempään koska korjaus onkin myöhässä, auton vuokrassa ei tulla vastaan. Lappujen tulostaminen tiskillä kestää käsittämättömän pitkään. Kyseessä ei edes ole Pärnäsen korjaamo jossa olisi mukana tiettyä komiikkaa, vaan pelkästään ihan pelkkää epäonnistumista.

      Kaiken huipuksi kun korjattavana olevan auton saa välillä takaisin ajoon odottamaan lopullista korjausta se on *enemmän* rikki kuin korjattavaksi vietäessä.

      Jos reklamoi Mekonomenin sähköpostiin joka oletettavasti vastaa koko maan toiminnasta, sieltä ei vastata mitään. Jos vastataan, siirretään vastuuta korjaamolle jolloin syntyy edestakaisin pompottava ketju: "Ei kuule meille, soita sille." "Ei kuulu meillekään, soita takaisin."

      Jos Mekonomenilla aikoo asioida täytyisi etukäteen tietää ketkä henkilöt siellä ovat töissä ja miten he henkilökohtaisesti osaavat työnsä. Tämähän ei ole mahdollista perusasiakkaalle tietää.

      Samalla kadotetaan ketjuliiketoiminnan perusajatus: Palvelu olisi jokaisessa Mekonemenissa tasalaatuista, kuten jokaiselta Mäkkäriltä saa aina samanlaisen aterian. Nykyisellään ketjun nimi Mekonomen ei tarjoa minkäänlaista palvelulupausta.

      • Anonyymi
        UUSI

        Ikävä kyllä samat kokemukset. Kiertäkää kaukaa.


    • Anonyymi

      En suosittele ollenkaan. Airportissa oli ilmastointihuoltotarjous joten vein sinne.
      Ei mennyt alkutarkastuksesta läpi muka ja maksoi silti 40€.
      Vein sitten toiseen paikkaan jossa ei ilmennyt mitään ongelmia.
      Nyt toiminut jo toista vuotta.
      Menin tietysti hakemaan rahojani takaisin mutten saanut.
      Asiakaspalvelu täysin luokatonta.

    • Anonyymi

      Hämeenlinnassa ylimieliset myyjät / yrittäjät, ei tee mieli asioida, mutta niinhän taitaa olla kaiken autoalan ammattilaisten kanssa, esim merkkiauto myyjät varsinaisia henkseleiden paukuttajia.

    • Anonyymi

      Paskaisia nyrkkipajoja kaikki Mekonomenit ym. .monimerkkikorjaamot. Näkeehän sen jo päältäkin.

    • Anonyymi

      Ainakin Kajaanin Mekonomen on kalliimpi kuin ihan merkkiliike. Näin ainakin Volvon kohdalla, kun kysellyt jakohihna-huoltoa sekä laajaa määräaikaishuoltoa..

    • Anonyymi

      Heikkoa on asiakaspalvelu kyseisessä korjaamo ketjussa. Pakotetaan asiakas ostamaan varaosa heidän hyllystä ? sanomattakin on selvää että jos on uusi varaosa, niin tavaran toimittaja on vastuussa tuotteen takuusta/laadusta, eikä asennusliike. Näin ollen on turha meuhata sitä että emme asenna muita osia kuin meiltä hankittuja ? tämähän on markkinatalouden vastaista toimintaa, johon olisi syytä puuttua. Joten ei kiitos Mekonomen palveluille.

      • Anonyymi

        Se ei ole niin tuottoisaa korjaamolle., jos asiakkaalla on omat osat mukana. Osa korjaamoiden voitosta tulee osien myynnistä.


    • Anonyymi

      Kuka hullu tuolla nyt autoaan huoltaa, jos merkkiliike on edullisempi ?

    • Anonyymi

      Älkää menkö Turtolaan. Varastivat vanteet ja yrittivät rengashotellista pitkittää vaihtoon 2 vkoa. Tämä toimii kyllä näin Tampereella. Asiakaspalvelu neukkulan mallia. Mutta eikös Tampere ole muutenkin kuin Neukkula. Kaikki toimii kuin hidastetussa filmissä.

    • Anonyymi

      Huono kokemus, pakko jakaa…Mekonomen Koskelossa.
      Vein auton taka-jarrulevyjen ja -palojen vaihtoon.
      Heti ensimmäisessä tarjouksessa oli hinnaksi työlle laitettu 105€/h, kun heidän ”virallinen” on 70€/h. Tämän sitten korjasivat loppulaskuun.
      Istuin odotusaulassa (Das autohuolto Koskelo kehä3 varrella) kun kesken rempan tiskin taakse pyyhälsi asentaja toteamaan vanhemmalle tiskijukalle että nyt hänellä vähän lipsahti, jarruputki meni poikki. Siinä hetken ihmettelivät, soittivat varaosasta Kahalle jolloin yksi heppu lähti sitten uutta putkea tilalle hakemaan. Hommaan meni 3,5h yhteensä alkuperäisen suunnitellun 1,5h sijaan. Mitä vielä: kun loppulaskun aika tuli niin laskuksi ilmoitettiin 346€, koska oli ”jouduttu uusimaan” jarruletku ja -putki. Eivät vaan olleet huomanneet että kuulin keskustelun jossa asentaja itse totesi että ”vahingossa lipsahti”, jarruputki meni poikki. No huomautin asiasta että lipsahdushan oli korjaamon vika joten eihän minua pidä heidän vahingostaan laskuttaa. Pienen punastelun ja hämmennyksen jälkeen tiskijukka naputteli uuden laskun joka oli enää 246€. Näin siis Mokonomen Koskelo yritti huijata asiakasta maksamaan oman virheensä, aikamoisia huijareita nämä veijarit näköjään.

    • Anonyymi

      Niin ja edelliseen vielä aluksi tiskiltä vanhemmalta tiskijukalta saamani yrmeä epäystävällinen palvelu. Olisi jo silloin pitänyt häipyä tuosta putiikista mutta kun jarrut piti saada kuntoon niin pakko oli kärvistellä paikalla.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1575
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1214
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1127
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1046
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      995
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      977
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      892
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      890
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      734
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      680
    Aihe