Olen aivan puhki, kun katsoin TV:stä

HuhhuH ...

"Perilliset", se on uusi tänään 01.10. alkanut tanskalainen sarja "Femmalla", eli TV 5:llä. Siinä oli katsomista kerrakseen. Se Varg
on siinä yhdessä roolissa.

21:00 Perilliset
Sarja alkaa. 1/10. Maailmankuulu taiteilija Veronika sairastaa pitkälle edennyttä syöpää, mutta sitä hänen lapsensa eivät tiedä. Hänen testamentissaan on salaisuus, joka muuttaa kaikkien elämän. Tanskalainen draamasarja. HD

25

300

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ???

      Ylen LUUKUTTAJA?

    • Haukon kaukon

      Siis miksi olit puhki katsottuasi tuota Perilliset? Raskaita asioitako? Varmaan hyvä sarja, en enää jaksa kiinnostua monista sarjoista. Kaikki aika tyhjänpäiväisiä, loppujen lopuksi.

      Tykkään hyvästä brittidraamasta tai komediasta. Viihdyn vain jotenkin siinä seurassa. En pidä väkivallasta enkä pakkosyöttö-seksistä. Teennäisestä ulkonäöstä en jaksa kiinnostua. Kätilöt -sarja on mukava katsella. Monroe oli osittain ok, mutta siinäkin oli paljon teennäisiä, feikki-elementtejä.

      Jotenkin elokuvat eivät kamalasti tahdo kiinnostaa. Uuvuttaa katsoa sitä markkinointipeliä, kuinka elokuvia myydään jollakin tähtinäyttelijällä ja tähtinäyttelijöitä kaupataan. Kuin katinkultaa konsanaan. Ei jaksa.

      Joo, se Candlefordin postineiti oli kiva sarja. Amerikkalaiset sarjat ovat tyhjiä, näyttelijätkin ovat kuin vahanukkia ja niin tylsiä, täynnä halua olla hyvännäköisiä.
      Miten ketään ihmistä voi kiinnostaa toisten mielipide omasta ulkonäöstä, jatkuva mittailu. Oh so boring and dull.

      On ihan kivaa, kun ei oikeasti kiinnosta että olenko jonkun mielestä ruma, läski vai kaunis ja ok.

    • att2

      Osaatko kielen?

      • borta bra men hemma

        Onhan siinä suomennos.


    • haukon kaukon

      Joo, olen kiitollinen siitä, että hallitsen kielen hyvin. Pääasia on kuitenkin se, että viihdyn britti-ohjelmien seurassa. Siinä kätilö-sarjassakaan ei ole väkivaltaa. Lapsena tykkäsin Pieni talo preerialla -sarjasta. Tykkään siitä, että ihmiset kohtelevat toisiaan hyvin ja että aiheen käsittely on itsellekin opettavainen.

    • lils10

      Olen katsonut nyt nuo kaksi jaksoa Perillisiä. Yleensä tykkää pohjoismaisista sarjoista. Ei tämäkään ihan huono ole mutta ei parhaasta päästäkään. Varg Veum sarja oli kyllä jännä ja koukuttava. En osaa noin tarkkaan analysoida miksi pidän jostain sarjasta ja toisesta taas en. Ikinä en ole Kauniita ja rojkeita seurannut eikä sen tyyppinen kiinnosta. Lempisarjani on Francon jälkeen. Katson myös Onnenkantamoisia, McLeodin tyttäriä, Gran Hotelia, saksalaisdekkareita, Kostoa silloin kun se tulee, Holby Citya sitten kun se taas alkaa, Rushia kunhan saadaan uudet tuotantokauset, Kovaa lakia, Ilman johtolankaa. Katsoisin myös mielelläni Wallanderia, Maria Werniä ja Irene Hus:ia jos tulisi ennen näkemättömiä.

    • linssilude....

      Joo sulla on selkeä linja mistä tykkäät. Etkö yhtään tykkää brittisarjoista? Kyllä minäkin viihdyn ruotsalaisten ja tanskalaisten sarjojen seurassa, mutta nyt en ole vain päässyt kiinni. Viime vuonna tuli ihan viihdyttävä ruotsalainen sarja femmalla, Vettä sakeampaa (kait), sijoittui Ahvenanmaalle.

      Ruotsalaisiin sarjoihin voin jäädä kiinni. Wallander on minusta hyvä. Eikö se ole se sarja, missä on se komea vaalea mies pääosassa? Hyvä näyttelijä, siksi tykkään.

      Mies katsoo saksalaisia, esim Kahden keikka. Katson joskus, aivot huilaa. Kai siinä on jotain, että koska jotkut hahmot ovat käyneet tutuiksi, joten on tavallaan ihan kivaa istua seurassa..

      En ole Holby city tms katsonut. Jotenkin vierastan sarjoja, joissa näyttelijät ovat tosi keinotekoisen näköisiä. Viimeksi katsoin you tubessa brittisarjan At home with the Braithwaites. Siinä 40-vuotias perheenäiti voittaa eurolotossa 38 miljoonaa. Rela ja viihdyttävä sarja. Kaikki 26 osaa löytyivät you tubesta. Sarjaa tehtiin muistaakseni 5 tai kuusi kautta (season).

      Frasieria olen katsellut you tubessa. Siitä tykkään.

      • RumaAnkanpoikanen

        Taidat nyt sotkea Wallanderin Beckkiin. Wallander on jo vanha ja kohta liki dementian vaivaama viimesissä jaksoissa, johon sopiikin kunnialla päättää tuo dekkarisarja. Bec on myös jo aika vanha ja hänen parinaan on tuo melko vaalea ja komea sinisilmä näyttelijä Mikael Persbrandt. Hänen roolinimeään en nyt tässä muista. Ovat hyviä dekkareita ja Eva Währn on myös yksi dekkarihahmo. Tämän sarjan tapahtumat sijoittuvat Gotlantiin ja siellä Visbyyhyn. On komeita maisemiakin tarjolla.
        Tämä oli lähinnä nimimerkki "linssilude..." tarkoitettu.


    • Aloittaja.

      Joku kyseli, mistä syystä olen puhki. mutta jos katsoit ekankin jakson, et kysele.
      Siinä oli riita vanhan sairaan äidin ja tyttären välillä, ja tytär laukoi sellaisia asioita, että aivan sivullistakin hirvitti kuulla ja nähdä.

      Sitten äitinsä kuoli.

      "Oi ihmiset, toistanne ymmärtäkää, niin ette niin kovat oisi...!"

    • ,,,,,,,,,,

      Tytär ei tiennyt äidin syövästä, koska äitinsä ei ollut kertonut siitä mitään.

      Myöhään tytär valvoi kuolleen äitinsä vieressä ja itki.

    • linssilude...

      Ok, raskaita asioita Perilliset -sarjassa. Nämä asiat alkavat olla ajankohtaisia meidän ikäluokalle. Elävä elämä riittävän raskasta.

      Joo, sekoitin nämä ruotsalaiset poliisisarjat. Harvemmin hehkuttelen miehiä ulkomuodon ja persoonan takia, mutta tämä Mikael Persbrandt on hottis. Hyvä näyttelijä, mikä tietysti tekee hänestä tuolla ulkomuodolla hottiksen. Hyvännäköinen huono näyttelijä on surkeata.

      Sitä voi ihailla tällaisia miehiä, vaikka eivät enää vilkaisikaan tällaista 5kymppistä ämmää.

      Minäkin olen välillä katsellut Onnenkantamoista, koska tykkään aussien kulttuurista ja heidän sarjoistaan. Nyt olen kyllä ryytynyt tuohon sarjaan, aika mitäänsanomaton käsikirjoitus ja keskittyy nuoriin. Pidän siitä punatukkaisen nuoren naisen roolipersoonasta. Hänen ympärillensä voisi kirjoittaa hyvän sarjan, tosin ei noin lapsellista.

      Tänään meni Kätilöt sivu suun. Katsoin Vain elämää Paulan ja Vesa-Matin takia. Yllätyin myönteisesti Vartiaisesta. Vilpitön ihminen ja aito, aivan kuten Paula ja Vesa-Matti.

      • koukussa olen

        Täälläkin Persbrandtin ihailija. Näyttelijä on paljastanut myös että sairastaa kaksisuuntaista mielialahäiröitä. Ei pahenna näyttelijän mainetta vaikka paljastanut.

        Tykästyin Perilliset sarjaan. Jäin koukkuun ja tulen seuraamaan miten käy. Hyvä juoni /käsikirjoitus joka voisi olla totta. Yleensä sellainen puree hyvin.


    • Linssilude...

      Katsoin putkessa yle areenasta Perilliset. Haluan vain, että Signe pitää kiinni perimäoikeudestaan. Toisaalta talo oli veljesten isän talo. Se Gro ei ole oikeassa, kun sivuuttaa toisten oikeudet vaikka äidin taide on hänelle tärkeintä. Pelaa kieroa peliä, se on aina rumaa.

      Ihan viihdyttävä sarja. Silti Hakekaa kätilö on enemmän makuuni. Brittiviihde on huippua.

    • €ero

      Mä oon kattonu tv tän viikon oon ollu kipiä ja kovin yskänen ettei yölläkään oo nukkunu, mitäs muuta kuin tv, ajan kuluksi

    • linssilude...

      Sama täällä, toipilaana kun olen, pakenen telkkariohjelmiin. Käyn myös näitä ryhmäjuttuja tsekkailemassa. Tänään katsoin toista kertaa suomalaista sarjaa Kiiltokuvia. Kyllä on tylsä sarja! Anneli Sauli on tosin vaikuttava näyttelijä. Mielummin olisin katsonut jotain sarjaa, joka olisi keskittynyt yksin Sauliin. Sokka on hyvä näyttelijä, Leena Uotila ja se näiden miestä näyttelevä, mutta voiko enää tylsempää käsikirjoitusta olla!

      Ma-iltana katsoin brittiläisen poliisisarjan, nyt toista kertaa. Oikein hyvä käsikirjoitus ja näyttelijät. Näyttelijät ovat luonnollisen näköisiä, ei kummajaisiksi maskeerattuja ja valaistuksella 'käsiteltyjä'.

    • kyl Britit osaa

      Kiiltokuvia on tullut seurattua ja en tiedä miksi vaan katson. Kaksi alkuosaa oli aika kiinnostavaa, mutta sitten meni överiksi. Sellasta sillisalaattia ja liian uskomattomia käänteitä. Kyllä britit osaa , voi sanoa. Onneksi Dowton Abbey jatkuu tänään uusilla jaksoilla.
      Mutta katson myös Perilliset ja kiinnostava sarja. Verrattuna vaikka Kiiltokuviin.

    • lils10

      Tuo Braithwaites, Perhesalaisuuksia tuli muutama vuosi sitten telkasta ja katsoin silloin. Tosi hyvä sarja. Kyllä katson myös mielelläni hyviä brittisarjoja ja Kätilöt on katsottu jo eka kierroksella. Lukeudun myös Persbrandt faneihin. Hän on monen sarjan pääosassa, esim. mainio Syyttömänä tuomittu. Katsoin myös tuon Vettä sakeampaa mutta pidän sitä enemmän kotimaisena kuin ruotsalaisena sarjana. Tuosta Onnenkantamoisesta tykkään kun siinä on aussisarjaksi harvinaisempi kaupunkiperspektiivi. Aika useat aussisarjat on kuvattu maaseudulla tai pikkukaupungeissa. Odotan kovasti Areenaan Rush:ia joka on myös upeaa kaupunkikuvausta. Uusiin maisemiin oli yksi hyvä aussisarja myös.

    • linssilude..

      Onko tuo Rush aussisarja? Tykkään periaatteessa aussisarjoista, mutta ne on ysein suunnattu thirty something -ikäisille ja nuoremmille. Muutama vuosi sitten tuli sairaalasarja, olin siihen melko koukussa.

      Joo, nyt on pimeä vuodenaika, olen toipilaana ja muutenkin elämäntilanne sellainen, rttä hyvä saada muuta ajateltavaa, että kiva kun loppuviikosta tiedossa ohjelmia!
      Huomenna Perijät, torstaina Viimeinen tango Halifaxissa (yle 1 klo 19) ja perjantaina Hakekaa kätilö.

      Jos on halua ja riittävä enkun taito, You tubesta löytyy kaikki (4-5 seasonia) At home with the Braithwaites. Sopivaan koloon katselen Frasieria, mikä on ihan paras! Season 5 ja season 6 on hyviä jaksoja.

      Tänään katsoin Dowton Abbeyn. Laatuviihdettä, joskin jonkin verran ehkä tylsää. Sitä Maryn roolia näyttelevä hyvää näyttelijää on nyt parempi katsoa, kun on saanut edes pikkuisen lihaa luittensa päälle. Aikaisemmissa osissa ko näyttelijä oli niin anorektisen näköinen, että teki pahaa ajatella, mitä nuoret naiset tekevät siinä uskossa, että saavat paremmin rooleja / ovat mukamas kauniimpia...

      • lils10

        On Rush aussisarja. Tuo uusiseelantilainen sairaalasarja tuli myös katsottua ja tykättyä. Viimeinen tango Halifaxissa oli ekan jakson perusteella todella hyvä :)
        Downton Abbey alkoi jossain vaiheessa puuduttaa ja jätin sen katsomatta mutta muutama viikko sitten innostuin uudelleen. Eilinen jakso odottaa kuitenkin vielä katsomattomana Areenassa.
        Frasier on ikisuossikkini!
        Eilen alkoi uudet jaksot yhdestä suosikkisarjastani Asema62 mutta taas sellaiseen aikaan että ei pysty katsomaan. Alkaa puoli yhdeltä yöllä :( Aikaisemmin se ei ollut ruudussa mutta pitänee nyt taas käydä etsimässä..............harmittaa kun se ei todellakaan ole niin raaka tms. etteikö kestäisi aikaisempaa lähetysaikaa.


    • linssilude..

      Korjaus: sairaalasarja oli uusiseelantilainen.

    • mitäkä mies

      Joko olen jäänyt jälkeen tai jotain muuta,kun en saa mitään irti tv tarjonnasta.Kaikki mättää olevan samaa kaupallista soopaa,siis vain mainostaa ja saada mielikuva jostain tuotteesta joka yritetään myydä.Uusinta ja uusinnan uusinta,kuka niitä jaksaa
      Mun elämään ei kuulu enää tv eikä mikään koukuta tai pakota tulemaan juuri määrättyyn aikaan katsomaan ohjelmaa tai elokuvaa josta on puolet ajasta mainoksia,tai amerikan pas..joissa kelaan ja keltainen samaa viiden minuutin pätkää puoli tuntia.Joskus tuntui et etenee jenkki tarina koskaan loppuun asti vai meneekö loppuviikko ennen kuin jokin asia on finaalissa.höh..Eipä silti
      ,kukin katsomoon tv:tä ja pitäköön tarjonnasta
      Elektronisesti pisteistä muodostunutta kuvaa ja näyttelyä ja takaiskuja,muka tosia :)Ymmärrän kyllä et ihmiselle pitää olla teatteria ja sirkushuveja.mutta taidan kuitenkin pysyä vapaana

      .Nyt jo mietin miksi kommentoin aihetta kun en katso lainkaan
      Varmaan siksi kun tällainen media on vuorovaikutteista,eikä aikatauluun sidottua "pakkopullaa"

    • Iltalehdestä
    • linssilude...taas

      Mitäkä mies -nimimerkki. Kirjoitat täyttä asiaa. Olen samaa mieltä. Hyvin ilmaisit tilanteen. Itse töllään sen takia, että tällä hetkellä töllääminen hyvä ratkaisu, koska toipilaana en paljoon muuhun kykene. Siksi yritän nähdä hyvää keskinkertaisessa ja huonossa.

      Kun tilanteeni muuttuu, vapaudun tölläämisestä ja muut askareet täyttävät mielen. Oma elämä aito ykkönen, tv virtuaalista tyhjänpäiväistä 'pisteitä ruudulla' kuten ilmaisit. 1997 - 2007 luovuin telkkarista, en katsonut mitään.

      Aika aikaansa kutakin. Jokainen päivä voi olla erilainen.

      PS Tässä tilanteessani, odotan illan Perijät -sarjaa....

      • linssilude..

        Ja nautin mitä elämä eteen tuo, kulloisen tilanteen mukaan. Viikon TV-kohokohta on tällä hetkellä Viimeinen tango Halifaxissa. Tulee torstaina ykköseltä klo 19. Kakkosena Hakekaa kätilö. Näistä brittisarjoista tykkään ihan aidosti.


      • m,.m<2ö+
        linssilude.. kirjoitti:

        Ja nautin mitä elämä eteen tuo, kulloisen tilanteen mukaan. Viikon TV-kohokohta on tällä hetkellä Viimeinen tango Halifaxissa. Tulee torstaina ykköseltä klo 19. Kakkosena Hakekaa kätilö. Näistä brittisarjoista tykkään ihan aidosti.

        Harmittaa, kun ei ole tullut mainitsemiasi sarjoja seurattua.
        Tulee jokin rutiini, millä kanavalla TV on milloinkin.
        Netistä katsominen ei ole samanlaista, kuin telkkarista.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      459
      3369
    2. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      451
      3277
    3. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      135
      2918
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      164
      2242
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      8
      2110
    6. 187
      1460
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1367
    8. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      97
      1246
    9. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      86
      1232
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      89
      1060
    Aihe