Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Tienesti jatkuu

parkkikyttä

Hieno oikeuslaitos,kiitos.

20

365

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • T. Nesti

      Noudata sääntöjä niin et joudu tienestin kohteeksi. Ei se sen vaikeampaa ole.

    • Onnee ja menestystä

      Eipä tarvi näköjään jatkossakaan Foorumissa asioida. Onnea van jäljellä oleville yrittäjille.

    • Jämsän komii

      Jämsäläiset on hiukan vajaita.

      • gaypark

        Miesten välinen seksi on ihanaa.


      • cpr
        gaypark kirjoitti:

        Miesten välinen seksi on ihanaa.

        100 a ja katolla


    • Rebell

      Siellä se kyttä sauhutteli entisen Sale kaupan edessä. Kyllä vilautan kansainvälistä käsimerkkiä kun seuraavan kerran ajan ohi.

      • Lada Combi

        On sillä sentään varaa ostaa tupakkia? Luulisi, että noissa hommissa ei ole raha rököllään, kun tähän aikaan vuodesta ei pääse rokottamaan edes Himoksen turisteja. Me paikallisethan emme sille kentälle pysäköi. Emmekä forumissa asioi. Läpihan siitä on mukava ajella kun on niin väljää. Hyvä oikoreitti sieltä entisen postin nurkalta tai päin vastoin


    • ????

      Hyvä parkkipaikka pysäköintiin kun on aina tilaa mutta harmi ettei siellä oikein ole yhtään liikettä minkätakia tarvitsisi kiekkoa laitella..

      • Läp läp läp

        Eihän sitä tiedä jos jonakin päivänä joku saapuu vaikka helikopterilla Forumiin asioimaan. Tilaa laskeutumiseen on. Jaa mutta eihän siellä ole enää kauppoja, kun parkkikyttä karkotti niistä kaikki asiakkaat.


    • juupajuu.

      Jännä miten esim. Jyväskylästä ei ole liikkeistä mitään joukkokatoa/boikottia vaikka kiekkoa pitää käyttää tai jopa maksaa pysäköinnistä.. Jämsäläiset ovat vaan niin vajaita että eivät joko tunne kelloa, tai motoriikka ei ole tarpeeksi kehittynyt vääntämään sitä kiekon rullaa. Ja toinen asia, onko se sen pysäköinninvalvojan vika jos sitä kiekkoa ei ole siinä esillä? Pysäköinninvalvoja on vaan työntekijä joka tekee omaa työtään.Kuka oikeasti tykkää jos omalle työpaikalle tulee joku haistattelemaan ja kettuilemaan jos se haistattelija on tehnyt virheen jossakin muodossa?

      • Boikotti-Pete

        Jyväskylässä parkkipaikoista on pulaa. Jämsässä ei ole. Näin ollen me jämsäläiset koemme tuon kyttäämisen pelkkänä vi**uiluna asiakkaille ja toimimme sen mukaan.


      • Pysäköijä-Pate
        Boikotti-Pete kirjoitti:

        Jyväskylässä parkkipaikoista on pulaa. Jämsässä ei ole. Näin ollen me jämsäläiset koemme tuon kyttäämisen pelkkänä vi**uiluna asiakkaille ja toimimme sen mukaan.

        Urputa vain omasta puolestasi. Jämsäläisenä en koe että pysäköintivalvonnassa olisi kyse kyttäämisestä. Kaveri tekee vain työtään ja pysäköimällä ko. parkkiin hyväksyn säännöt.


      • Pröööm prööm
        Pysäköijä-Pate kirjoitti:

        Urputa vain omasta puolestasi. Jämsäläisenä en koe että pysäköintivalvonnassa olisi kyse kyttäämisestä. Kaveri tekee vain työtään ja pysäköimällä ko. parkkiin hyväksyn säännöt.

        Sinunkos auto siinä keskellä kenttää yksinäisenä seisoo, kun päivittäin oikaisen siitä ohi? Sehän on mukavaa, että tuolla tavalla tunnet itsesi tärkeäksi.


    • Turist

      Onko tosiaan niin,että jämsässä sijaitseva foorumin parkki paikalla on parkkikyttä sakottamassa foorumin asiakkaita ja asiakkaat sen myötä äänestvät lompakollaan ja foorumi tyhjeni liikkeistä? tuohan on aivan ihme touhua..mikäs järki tuossa on?
      onkohan koko juttu totta?

    • sinnekiParkkeerannut

      On totta, ja nää Jämsäläiset ei ymmärrä että sitä parkkikiekkoa vois hyvin käyttää ja parkkeerata normaalin asioimisen verran. Toki voi ne forumin vuokratkin olla aika kovat. Valvonta tuli kait sen takia kun jotku piti autoaan koko työpäivän siinä parkissa. Sitä en ymmärrä mitä haittaa siitä kokopäiväparkkkeerauksestakaan oli, aina siellä tilaa on ollu. Onhan noita kiekkopaikkoja muuallakin, tätä nyt vaan valvotaan kiinteistön omistajan (joku yksityinen kiinteistösijoitusfirma?) puolesta hanakasti.

      • Järki käteen

        Kansalla on tapana vastata järjettömiin sääntöihin omalla tavallaan. Taisi vaan tulla kiinteistön liikkeille yllätyksenä, sillä niistähän tuo kyttääminen kuulemma alun perin johtui. Luulivat, saavansa lisää asiakkaita, mutta menettivät loputkin. Kyttälaput ja sakkolaput toi loppuunmyyntilaput omiin ikkunoihin.

        Ei se päätös tainnut kiinteistön omistajallekaan kovin rahakas olla. Hyväkuntoiset liiketilat kaupungin parhaalla paikalla pysyvät tyhjinä, kun kukaan ei uskalla enää Forumiin yritystään perustaa. Mutta sinni pitää. Kummallakin puolella.


    • Pysäköijä-Pate

      "Sinunkos auto siinä keskellä kenttää yksinäisenä seisoo, kun päivittäin oikaisen siitä ohi? Sehän on mukavaa, että tuolla tavalla tunnet itsesi tärkeäksi."

      Aina siinä useampikin muu auto kaverina on. Taidat oikaista ohi öittäin. Enpä ole pitänyt tärkeilynä, jos vapaa parkkipaikka löytyy.

      • Hehe he

        "...jos vapaa parkkipaikka löytyy."

        Mitä? Oletko sinä joutunut joskus vapaata parkkipaikkaa Jämsässä etsimään?


    • Luuserina oon

      Kyllä siinä Kelan kohalla on aina paikat täynnä ja kun en jaksa kävellä työttömänä 12v olleena rahaa hakemaan kauempaa. kunto mennyt sohvalla ja kaljotellessa aika heikoks

    • Fumfum

      Kukapa yrittäjä haluaisi Jämsään liikettä laittaa, ei niillä ole rahaa ostaa mitään.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      85
      2288
    2. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      50
      1984
    3. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      23
      1848
    4. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      88
      1812
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      10
      1628
    6. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1542
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      25
      1422
    8. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1382
    9. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      40
      1375
    10. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      72
      1341
    Aihe