uusi ammatti?

trolllodon

Halusin kokeneilta rekkakuskeilta kysellä, kannattaako hakea tähän ammattiin? Kuinka kauan kesäisi hommata c-kortti ammattipätevyys? onko työllistyminen hyvä atm? ite oon ammatiltani kokki jossa duuni on perseestä ja palkka vielä syvemmältä, onko mitään vinkkejä äijälle joka funtsii alan vaihtoa?

6

140

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tästä liikkeelle

      Jos olet kokki, niin ainakin olet läski valmiiksi. Opettelet kunnolla mylvimään ja huutamaan jokapaikassa. Viinaa perjantai illasta sunnuntai aamuun, joka vkl. Sitten ostat viirejä ja lisäpitkiä repullisen ja eikun painamaan rahti meneen.

    • Toptoptop

      Kokkina saat olla lämpimässä keittiössä. Jos et asu pääkaupunkiseudulla, niin työllistyminen nollakokemuksella on poissuljettu. Ei kannata tyhjänpäälle hypätä. Ruokaa kuluu aina.

      10v. Kokemus ja vaikea on töitä saada, vaikka D-korttikin on.

    • Kumianka

      Ei. Kokin hommassa sua ei jahtaa rosvot ja poliisit niinku tässä. Koiran hommaa. Nukkuu kopissa ja kusee renkaat ja haukkuu kaikki tieläliikkujat. ilmapiiri hanurista. Rengit haukkuu isäntiä ja isännät renkiä. Asiakkat haukkuu kuskin ja perillä pitäis olla ennen kuin on lähtenykkää.ikä lyhenee ainakin 10-15 vuotta jos alkaa ajmaan. Ammatti menee kolmen sakon jälkeen. kortti nimittäåin lähtee.Pysy sielä taikinahommissa jos oot yhtään järjissäs.

    • nolo sika

      edellinen hyva provo.suka bläd

    • Toptoptop

      Taitaa nykysäädöksin vaatia C-kortti ammattipätevyyksineen vaatia 280h koulutusta, joten eikös tämä puolen vuoden setti ole. Ja hintaa on enempi, kuin Michelintähden ravintola-aterialla.

      • michelinit alla

        Eikös sen perustason ammattipätevyyden saa nopeutettuna, jos ikää on tarpeeksi. Oliko se nyt 140 tuntia se koulutus. Mitään muuta kuin viranomaismaksut ei kortista maksettavaksi tule, jos sen aikuiskoulutuskeskuksesta tai ammattikoulusta hankkii. Ei kai kukaan oikeasti osta yksityiseltä perustason amp-koulutusta? Hyvin on kaikenmaailman SKALin ja autokoululiiton lobbarit onnistuneet iskostamaan jutut kortin kalleudesta. Kyllä putkimiehen tai levyseppähitsaajankin koulutus aika kalliiksi tulisi, jos koulutuksen yksityiseltä ostaisi ilman valtion tukia.

        Peruskoulunsa päättävällehän logistiikkalinja ammattikoulussa on ihan huippu. Kolmen vuoden jälkeen on ilmainen ajokortti taskussa ja ammatti hyvillä työllisyysnäkymillä.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      94
      2515
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2193
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      84
      1877
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1641
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1596
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1595
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      34
      1548
    8. 75
      1459
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      105
      1368
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1254
    Aihe