Olen kateellinen kaikille

päänsärky

Olen kateellinen niille, joilla on enemmän rahaa, isompi asunto, pitkäaikainen elämänkumppani, enemmän ystäviä tai parempi työ.

Olen kateellinen kaikille, joilla on minua enemmän lahjoja, parempi koulutus, kehittävämmät harrastukset, itsekuria, positiivinen elämänasenne tai tasapainoinen sielunelämä. Olen kateellinen Mensan jäsenille ja huippuälykkäille neroille.

Olen myös kateellinen niille, joilla on arvonimiä, korkeampi sotilasarvo, korkeampi oppiarvo, kilpailupalkintoja, arvostettu virka tai hyvä perhetausta. Aatelisille ja kuninkaallisillekin olen kateellinen, ja etenkin rikkaille, vanhoista porvarisuvuista nyt puhumattakaan.

Olen kateellinen itseäni vanhemmille, koska heillä on minua enemmän elämänkokemusta ja itseäni nuoremmille, koska heillä on enemmän elämää elettävänä. Olen kateellinen niin lapsille kuin vanhuksillekin, vastakkaisen sukupuolen edustajille, eri kulttuureissa kasvaneille ja naapurin penikoille.

Olen kateellinen kaikille, jotka eivät ole kateellisia. Olen silti myös kateellinen niille, joilla menee minua paskemmin, koska he voivat sanoa oikeasti kärsineensä. Siitä huolimatta olen erityisen kateellinen niille, joiden ei edes tarvitse sanoa kärsineensä. Olen myös kateellinen rikollisille, sairaille massamurhaajille ja kouluampujille, sekä terroristeille, koska he eivät alistuneet nöyrästi osaansa. Olen kuitenkin myös kateellinen niille poliiseille, jotka ovat pidättäneet nämä henkilöt, koska he saivat käsiinsä kelpo saaliin.

Olen kateellinen sekä tulevaisuuden, että menneisyyden asukkaille, koska vanhoina hyvinä aikoina oli kaikki paremmin ja tulevaisuudessa maailma on kehittyneempi. Olen kateellinen Kuussa käyneille astronauteille, koska he saivat kokea ripauksen tulevaisuutta. Samoin olen kateellinen kaikille maailmaa nähneille, vuorikiipeilijöille, sukeltajille, kulttuuriharrastajille, diplomaateille ja muille henkilöille, jotka ovat nähneet asioita. Olen kateellinen kirjaoppineille, koska he ovat nähneet sen sielunsa silmin.

Kirjoituksestani voitte päätellä, että en ole aivan terve. Siksi olen kateellinen myös kaikille, joiden ei tarvitse kärsiä sairaudesta. Olen kateellinen kaikille, jotka ovat samanlaisia kuin kaikki muut, mutta olen myös kateellinen niille, jotka ovat sopivalla tavalla erilaisia. Olen kateellinen kaikille, jotka ovat suosittuja, rakastettuja tai ymmärrettyjä. Itse asiassa en olekaan sairas. Olen vain kateellinen kaikille, jotka pystyvät ilmaisemaan itseään paremmin kuin minä. Olen kateellinen niille, jotka osaavat lukea ja kirjoittaa, muotoilla ajatuksensa ymmärrettävään muotoon, pitää esitelmiä ja lausua runoa. Luen siihen kategoriaan kirjailijat, tiedemiehet ja korkeat virkamiehet, vähintäänkin.

Olen myös kateellinen tämän palstan ylläpitäjille, koska heillä on valta poistaa viestini halutessaan. Olen kateellinen kaikille, jotka ovat keksineet paremman nimimerkin tai jotka ovat uskaltaneet rekisteröidä sen. Tätäkin kateellisempi olen niille, jotka eivät edes lue tätä palstaa.

Olen kateellinen villieläimille, taivaan linnuille, puille, kasveille ja itseäni tyhmemmille ihmisille, joiden ei edes tarvitse miettiä näitä asioita. Olen kateellinen koomassa makaaville potilaille ja aivottomille kastemadoille maan kolossa. Olen kateellinen kuolleille, mutta myös niille jotka eivät ole vielä syntyneet.

Olen jopa kateellinen itselleni, koska en voi tuntea itseäni täysin, enkä hallita ajatuksiani. Olen kateellinen menneisyyden itselleni, koska hän ei tiedostanut näitä asioita ja tulevaisuuden itselleni, koska hän ymmärtää ne paremmin. Olen kateellinen tiedostamattomalle puolelle mielessäni, koska se pihtaa minulta tietoja joita tarvitsen. Olen myös kateellinen syntymättömälle kaksoisveljelleni, koska hänen ei tarvinnut nähdä tätä maailmaa.

Olen niin kateellinen Jumalalle jos Hän on ikinä ollut olemassa. Minäkin haluaisin voimaa tehdä tästä maailmasta millaisen siitä haluan. Olen myös kateellinen paholaiselle, koska hänellä on niin paljon valtaa. Olen kateellinen uskovaisille, jotka ottivat edelliset kirjpoitukseni tosissaan, mutta samaten myös ateisteille, jotka eivät ikinä olisi edes kirjoittaneet niitä. Olen myös kateellinen niille, jotka eivät ota kantaa yliluonnollisiin asioihin, koska heidän ei tarvitse vaivata päätään niillä.

OLEN NIIN HELVETIN KATEELLINEN KAIKILLE KATEELLISILLE TÄÄLLÄ, ETTÄ PÄÄNI RÄJÄHTÄÄ KAPPALEIKSI JA KUOLEN!!!

15

1544

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • SpeedyConsaless

   Vedä itsesi hirteen.

   • päänsärky

    Olen kateellinen kaikille, joilla on munaa tehdä tuo, mutta itse en vaan pysty.


  • i know

   Taidan muuten tietääkin, kuka olet.

  • P y h i m y s

   Onneksi olkoon, kiteytit juuri sanan kateus moninaisen vaikutusvallan itsessäsi!

  • kateenkorva

   voi vit-tu! minä luulin olevani ainoa, joka kateellinen kaikesta. mutta kun toi ei ole mun kirjoittama, niin en sitten ole, edes sitä. vit-tu että mä oon kade tosta. mä olisin niin halunnut kirjottaa tuon.

  • RekkamiesSavosta

   Aja rekan keulaan.

  • Anonyymi

   Ja minä en oo kateellinen kenellekään. Mulle ollaan kateellisia ja se on niin niin kurjaa. Kuvittelevat, että olen onnellisempi kuin he. En ole, vaan olen syvästi masentunut mm. heidän takiaan. Se kai onkin tarkoitus. Siis pilata toisten elämä.

  • Anonyymi

   En todellakaan lue noin pitkiä ventovieraan vuodatuksia.
   Mutta tuli mieleen pari eka kpl perusteella, että onkohan tuollaiset tunteet yleisiä luusereille?

   • Anonyymi

    Tietty, olettaen että on sen verran älyä että ymmärtää olla kateellinen.


  • Anonyymi

   Kateuden huippuasiantuntijat näköjään linjoilla. Terkkuja teille.

  • Anonyymi

   Unohit peniskateuden tuosta, kai vähän ois varaa parantaa? Oletan.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Rydman "elämäni hirveimmät päivät" Entäs uhrisi?!

   https://yle.fi/uutiset/3-12515383 Rydman valittelee että vaikeaa on ollut kun jäänyt kiinni mutta entäs uhrisi? Ei yhtään empatiaa uhreja kohtaan!
   Maailman menoa
   355
   5502
  2. Nakkilassa on raiskattu wanhus

   Wanhus on raiskattu nakkilassa palvelutalossa. ( näin uutisoivat molemmat iltapäivälehdet sekä yle )
   Nakkila
   19
   3791
  3. Haluaisin tietää miten sulla menee

   Onko kaikki hyvin? Ja onko sulla yhtään ikävä mua? Itse haluaisin niin kovasti nähdä sut taas :(
   Ikävä
   95
   1605
  4. Natoon liittymisen hinta kova.

   Suomi joutuu luovuttamaan kurdeja Turkkiin, maksoiko Suomen Nato-jäsenyys monien kymmenien ihmisten vankeus ja kidutuskohtalon vai peräti kuoleman. ht
   Maailman menoa
   371
   1433
  5. Totuus on että

   Se kaikki sattui ihan vit**ti koska mä tykkään susta todella paljon. Oikeesti tosi paljon. Menin ihan pois raiteilta enkä tajua tätä itekään. Oon mä j
   Ikävä
   42
   1419
  6. Sofia kertoo et halusi luvan kokeiluihin seksin suhteen Lontoossa asuessaan..

   Katos nainen alkaa kertoa et seksikokeilut alkoi maistua, kun muutti Lontooseen.Marokkolainen räppäri ja tietenkin sekin on varsttu mies ja itse sen k
   Kotimaiset julkkisjuorut
   167
   1333
  7. Mikamika missä mika

   Polliisi etsii https://poliisi.fi/-/epailty-henkirikos-torniossa?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter
   Tornio ja Haaparanta
   11
   1292
  8. Uskallatko paljastaa

   Kaivattusi nimikirjaimet ja sukupuoli? Minä aloitan, KA, nainen.
   Tunteet
   54
   1263
  9. Aiotko saattaa sen loppuun

   ..mikä on meillä pahasti kesken..ja milloin...en jaksa odottaa enää..
   Ikävä
   54
   922
  10. En halua satuttaa sinua

   Mutta tässä ei ole järkeä!..
   Ikävä
   39
   916
  Aihe