Reimage PC-korjausohjelmisto

Ihmettelijä

Onko kellään kokemusta Reimage PC-korjausohjelmistosta?

40

8781

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Huijausohjelma

      Parempi vaan että tuo jää ihmettelyn tasolle. Kyseessä on haitta-/ huijausohjelma, josta tulee vain ongelmia.

      Ohjelma huijaa vilpillisesti, että koneelta löytyi viruksia ja väittää, että ne saa pois maksullisella versiolla. Tuo ohjelma tulee usein jonkun ilmaisohjelman kylkiäisenä, jos ei ole tarkkana asennusvalikon kanssa, mitä on asentamassa.

      Tuossa tarkempaa selitystä ja poisto-ohjeita Reimagesta englanninkielellä:
      http://malwaretips.com/blogs/remove-reimage-repair/

      Ei ole itsellä kokemusta, mutta nyt hain tietoja netistä, kun kysyit.

      • masinetti

        Minulla on , täydellinen rosvous ohjelmisto windowsin kyljessä. Hyvin toteutettu varmaan on Väinämoinen keksinyt uuden sammon.


    • MJ57

      Ohjelmaa ladatessa tulee mukana ylimääräinen ohjelma päävalikkoon ja siitä alkaa jenkkimainosten rumba pyöriä koneella, näin kävi itselleni kun
      erehdyksessä kokeilin. Lisäksi näissä kaupataan heti maksullista versiota, joissa on sitten vaikka mitä, niinpä poistin ohjelman koneelta samantien.

    • EskoT

      Haitta ja huijausohjelma! Älkää vaan ladatko

      • Hyväuskoinentollo

        Tilasin ja ajoin ohjelman 7.10. kertakorjausversiona. 8.10 ohjelma ilmoitti jälleen, että on ongelmia ja yritin samalla lisenssiavaimella, ei toiminut. 9.10 Reimage haittapäivystys kehoitti jälleen ajamaan tarkistuksen heti. Haiskahtaa pahemman kerran huijaukselta.


      • Mareska

        Rahat kyllä kelpasivat. Mitään korjausohjelmaa- jos sellainen onkaan - ei päässyt käyttämääm!!!! Windovsin huijauskylkiäinenkö??????


      • juureska

        Mä kokeilin sen kans. Läytyi jos sun vaikka mitä koneesta. Korjaus vain maksu-ohjelmalla???. No minäpä ostin yhden kerran korjauksen, ja teki työtä käskettyä. Nyt kone kunnossa. Pitää ostaa koko vuoden pituinen seuraavana!!!! Ei se mikään virus ole!. On vaan vähän outo "mainostapa", ja että tulee kylkiäisenä jonkun muun ohjelman kanssa???.
        Ihan hyvä virus ohjelma kuitenkin ja korjaa muitakin kohtia koneesta.
        Että nän!!! :)


      • Jaajo_Vallihauta

        Joo ja ilmoittaa viikon välein että sinun on ostettava koneeseesi taas korjaus.
        Loput kommentit voit vääntää vaikka "apua aloittelijoille palstalle", eikä tänne elektronikka harrastuspalstalle.


    • Ckräkhmmd

      Juu olen vain vähän hakenut ilmaisia pelejä ja totuus on että ei kandee koska mulle tuli toi vitun reimage läppärille että kiva kiva ei ees netissä pysty olee kun vitun mainokset että olkaa tarkkana... KIITOS

      • hehaa

        Miksi vittu pitää laittaa joka väliin. Sehän on kansankieli naisen sukupuolielimestä. Onko sanavarasto niin köyhä, että sillä pitää sillä kohentaa ehkä heikkoa itsetuntoa.


      • Herraskaisesti
        hehaa kirjoitti:

        Miksi vittu pitää laittaa joka väliin. Sehän on kansankieli naisen sukupuolielimestä. Onko sanavarasto niin köyhä, että sillä pitää sillä kohentaa ehkä heikkoa itsetuntoa.

        ¡Coño!


      • Häpysestä
        hehaa kirjoitti:

        Miksi vittu pitää laittaa joka väliin. Sehän on kansankieli naisen sukupuolielimestä. Onko sanavarasto niin köyhä, että sillä pitää sillä kohentaa ehkä heikkoa itsetuntoa.

        "Hässäkkä" on vittu ja sitä viljellään akateemisissakin piireissä.


    • Vahingostaviisastunut

      Tämän Windows 10 asennuksen yhteydessä Reimage tuppautui mukaan.
      Huomasin pian että on aivan rikollinen juttu sillä meillä on F-Secure on suojaukset.
      Tämä Reimage teki muka tarkastuksen ja löysi vaikka kuinka paljon viruksia ym. korjattavaa. Heti perään tein Securen tarkastukset ja päivitykset ja kaikki oli kunnossa.
      Arvatkaa ketä uskoin paremmin.
      Peruin koko Reimage ohjelman mutta sitä ei saa minun taidoilla aivan o kokonaan pois, ilmoittelee aina välillä olemassa olostaan mutta poistan sen aina näytöltä pois kun yrittää taas valehdella ja oikein ostattaa oman ohjelmansa, tämä huijari, mutta punainen ruksi on sen kohdalla. Kaikkea tämä Windows sitten pitää fölissään.

      • sepesusi16

        ainoa millä sain reimage-pas-siis pakko-ohjelman pois oli wipersoft (38 euroa/vuosi)


    • haistavittuperkele

      K.O. firma on huijari yritys.
      Ohjelma pykii jatkuvasti ja ilmoittaa, että minulla on virheellinen
      lisenssiavain ! !

    • pöjläkupöljä

      menin pöljä ostamaan sen, rahat meni tililtä enkä saanu ees mitään meiliä niiltä, jossa ois ollu se lisenssiavain.. tapahtui tänään, ennenkuin olin edes tarkistanut enemmän aiheesta. kyllä v.....taa!!

      • tuplapöljä

        samoin kävi minulle ja vielä kahdesti! Ekaan tilaukseen ei tullut mitään ja luulin itse mokanneeni jotain, tein sitten uudestaan ja hups! tuli 2 avainta ja myös rahat meni kahdesti. Olen ollut sinne yht. saanut viestin, että palataan asiaan, mutta mitään ei ole tapahtunut eikä rahaa palautettu. Poistin Reimagen tietokoneelta ja lähetin viestin avainten peruutuksesta. Luultavasti mitään ei tapahdu nytkään. Pitäiskö olla yht.kuluttajavirastoon vai mihin? Onko jollakin neuvoa?


      • 96A

        Pöljienpöljätuplasti.
        Niin meni eurot minultakin.Täys paska firma, kiitos


      • Vanhavaari77

        Windows 10:n lataamisen jälkeen tuli jatkuvasti näitä Reimage tarjouksia. En älynnyt käydä tällä palstalla vaan ostin. Koska ostan vain PayPalin kautta tuli myös avain ja sain ladattua. PC:ssäni oli Reimagen mukaan vaikka mitä ongelmia, jotka korjataan. En tiedä mitä ne olivat kun näytettiin vain mittaria punaisella tai %:a. En huomannut mitään muutosta paitsi toiminnot yleisesti hidastui. Tuli myö s muita mainoksia. Hävitin Reimagen ja totesin että hölmöä narutettiin 63,95 euron edestä.


      • Jetso

        Tomppeli :-)


      • Anias

        Pari vuotta sitten Reimage työntyi ohjelmiini Skype-ojelman korjauksen yheydessä ja kun luulin se jotenkin liittyvön Skypeen annoin luvan. Hintatarjous oli oli jotakin 29.- euroa, mutta Visaltani hävisi tuo 29 euroa 7:llä eri laskulla yhteensö. 191,91 euroa. Jäljet johtivat Kyprokselle, mutta luvattua palautusta en saanut vaikka ohjelmasta ei ollut mitään hyötyä


    • tk63

      korjasi ongelman.ei ole ollut haitaa. lisenssiavaimet tuli.ohjelman voi myös peruuttaa sekä maksullisen tilauksen.Mutta voi olla myös haittaohjelmia, samalla nimellä.

    • silläkorjasinviat

      Tänään kokeilin ja sai toimimaan kallishan se on,mutta jos toiimii pitempään niin hyvä.

    • hehaa

      Olen aikaajoin ostamani Reimage ohjelman läpi sanoo löytävänsä joitakin virheitä korjaavansa ne ja poistavansa haittaohjelmat. Edellisiä kommentteja lukiessa useat sanoo että se huijausta. Olen ostanut ja maksanut olenko tullut huijatuksi vai en ?

      • Jetso

        Olet :-)


    • KOLVILLAJUOTTAVA

      Korjaako se jotakin PC:n elektroniikassa, tai auttaako se korjaajaa esimerkiksi opastamalla mistä pitää juottaa? Jos ei, se on turha ainakin tällä palstalla.

    • p..kaa

      Vieläkö joku torvi tuota reimagea täällä nostaa esiin???

      Huijaus/vakoiluohjelma johon jotkut idiootit ihastuneet, toivottavasti myös juottaisi prossun irti koneesta niin olisi tehokas!

    • Handsfree

      Miten sen saisi poistettua kun ei löydy mistään. Ponnahtaa esiin joka välissä.

      • Handsfree

        Mielenkiintoista, että tämä keskustelupalsta on pullollaan ko. haittaohjelman mainoksia!


    • Tietoteknikko

      Hyvä ohjellima, suosittelen kaikille. Prosessoritehot kaksinkertaistui ja välimuistime lisaa. Titkonetestin parempi, paras piste, paras rahavastine, miljuuna tytyvane kauttaja.

      • Handsfree

        Trollilla vaikeuksia suomenkielen kanssa.


      • 2911

        miten saan poistettua koko reimagen. kokoajan ponnahtaa ja sotkee koko käytön perk...


    • Jessexsi

      Kertokaas nyt miten tuon saa poistettua?

      • Antitrolli

        Ei meitä kiinnosta! Nostele muualle trollaamaan


    • Kaikkimuukäy
      • Palsta_Pete

        Kyllä vaan osataan neuvoa. Mutta sinun pitääå kysyä meiltä sitä oikealla palstalla. Suoli24 sisältää palstoja joiden otsikkona on esim.:

        Keskustelu24>Tiede ja teknologia>Tietotekniikka>Apua aloittelijalle
        Keskustelu24>Tiede ja teknologia>Tietotekniikka> Ohjelmat ja sovellukset

        Kun menet em. sivustoille saat paljon vastauksia joiden joukosta sinun pitää etsiä oikea ratkaisu. Tällä palstalla sinulle kerrotaan kuinka vaihdat pullistuneet kondensaattorit emolevyltäsi parin vuoden päästä. Esimerkiksi sitä tarkoittaa elektroniikan harrastus.


    • Pöljäreimage

      En ole ostanut mutta harmittavasti ko. sivu ponnahtaa joka käänteessä, apua tarvitsisin kuinka poistaa ko. reimage repair, tosi ärsyttävä

    • cppo

      Paras tähän asti kokeilemani viruksenpoisto- ja ohjelmankorjaustyökalu; Fatal errorin korjaukseen ei ole muita löytynyt - jälkihoito vertaansa vailla.

    • tunkio_haisee

      Taas piti nostaa tämäkin vanha paska esiin...

    • yksJ

      näihin ongelmiin on helppo ratkaisu: jokin linuxjakelu.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      39
      1681
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1351
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      9
      1309
    4. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1307
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1305
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1284
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1254
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1230
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1190
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1163
    Aihe