Surkea palvelu Kiimingin grillillä

Menetetty asiakas

Käsittämättömän huonoa palvelua Kiimingin keskustan grillillä. Kahdesti olen asioinut autoluukulla. Toisella kertaa jaksoin pitkään odotella, mutta viime perjantaina en jaksanut. Olisin ymmärtänyt jos henkilökunta olisi palvellut asiakkaita, mutta kun myyjänä ollut nainen puuhaili vaan omiaan vaikka näki selvästi että luukulla odotti asiakas. Tapaus sattui illalla noin kuuden aikaan. Toivottavasti Kiimingin keskustaan tulee joskus kilpaileva grilli jossa ymmärretään asiakaspalvelun merkitys.

29

3934

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • grilliherkku

      Minä olen saanut aina oikein hyvää palvelua Kiimingin grilliltä. Olen käynyt usein. Kerran mutisin itsekseni, että grillimakkarani on vähän kylmä sisältä, minulle tuotiin oitis uusi makkara, joka oli kuuma myös sisältä. Vaikka en edes pyytänyt tuomaan toista tilalle. Pyydeltiin anteeksi ja oltiin kohteliaita. Ei mitään valittamista. Kukaan yrityksen omistaja ei palvele huonosti. Ja jos työntekijät palvelee huonosti tai eivät palvele ollenkaan, omistajalle soitto, niin hän osaa kouluttaa porukkaansa asiakaspalveluun. Täältä ei välttämättä omistaja osaa etsiä palautetta. Se pitäisi antaa omistajalle/yrittäjälle, jotta yritys menestyisi ja kauan eläisi ihmisten ilona.

    • grillin ystävä

      Huonontunut palvelu. Eipä viitsi juuri käydä enää.

      • Anonyymi

        Todellakin huonoa palvelua. Kävin elokuun puolenvälin tienoilla siellä fillarireissulla ( 16pv & 2400Km) nälkäisenä ja nälkäiseksi jäin koska palvelua ja ruokaa ei irronnut. Meinasivat saada hepulin kun laitoin ylikuormitetun Helkamani nojaamaan ulkopöytää vasten. Nyt tiedän ainakin kiihdyttää kohdalla kun liikun sielläpäin. Hannu Suosalmi , Ulvila


    • järvinen

      Niinpä.

    • ei roskaruokaa

      Kannattaa päivällä arkisin ja la 15.00 mennessä käydä syömässä halpa kunnon lounas siinä Halpa-Hallissa. Pärjää pitkään. , ei maksa kuin 7,9€ ja erittäin hyvä ruoka. Joka 11:sta atåeria ilmainen

      • Ylihintainen

        Hampurilaisateriakin on Halpa-hallissa paljon halvempi, isompi ja paremman makuinen.
        Yhden kerran erehdyin grillille, toiste en mene. Täysi pettymys oli, pieni hampurilainen ja muutama ranskanpottu vieressä.


      • Servetti5

        Kilpailun puute on huono asia. Ei tarvitse yhtään panostaa mihinkään kun kilpailua ei ole. Entinen omistaja oli huippu, mutta nykyiset asiakaspalveluun soveltumattomia. Jos joku perustaisi kilpailevan grillin jossa asiallinen palvelu niin asiakkaat siirtyisi sinne.


      • Pettynytsyöjä

        Orittäin pettynyt nykyisiin grillinpitäjiin. Ylimielisempää palvelua ei löydä mistään. Kaikki muu puuhastelu kiinnostaa mutta asiakkaasta vain rahat


      • burgerkingg
        Ylihintainen kirjoitti:

        Hampurilaisateriakin on Halpa-hallissa paljon halvempi, isompi ja paremman makuinen.
        Yhden kerran erehdyin grillille, toiste en mene. Täysi pettymys oli, pieni hampurilainen ja muutama ranskanpottu vieressä.

        Siwassa on tarjouksessa neljä hampurilaista 2 eurolla.


      • Anonyymi

        Totta. Siellä hinta-laatusuhde kohdallaan ja kummasti jaksoi taas käskyttää Helkamaa ja taivaltaa kohti Pudasjärveä josta edelleen Ranuan kautta Rovaniemelle jne...


    • jääliläinen

      Siellä on hyvä palvelu jäälin messiin verrattuna...

    • HamburGare

      Jäälin Messin kokolihapihvit huonon makuisia, muuten valikoima laaja ja erilainen verraten jääli-kiiminki alueen muuta grilli tarjontaa, hyvä että tarjontaa on, jokaiselle jotakin ..

    • Kurjaapalvelua

      Varmasti maakunnan törkein palvelu.Ennen Kiimingissä oli kunnon palvelualtis grilliyrittäjä. Nyt aivan surkeaa touhua.

    • jopo-82

      Ainahan tuolta on sapuskat saanu sekä kiimingistä että jäälistä. Kyllä teitä valittajia riittää... Vai liekkö kateuttaki joukossa.

    • seipare

      Kannattaa aijaa Oulun autogrilliin. Siellä on hyvät evväät ja nopia ,hyvä palavelu.

    • peltori

      Samaa mieltä.. Tunnelma kuin hautajaisissa.
      Hampurilaiset ihan mitättömän kokoisia. Rullakebab ainoa jonka saattaa nälkäänsä ottaa tosin siinäkin laatu laskenut jatkuvasti.

    • Ammattiautoilija26

      Eipä huonompaa palvelua voi olla kuin Kiimingin Grillillä. Kilpailun puuttuessa kuvitellaan että asiakas voidaan rahasta ilman minkääntasoista palvelumieltä.

    • Kiiminkiläinen

      No haloo, onpa mielenkiintoista löytää tämmöisiä kommentteja :). Ei noille voi ku nauraa. Monia vuosia olen käynyt aina sillon tällöin Kiimingin grillillä ja ihan hyvin on pelannut. Muutenkin ovat laajentaneet tarjontaansa. Kieltämättä nyt kuin ajattelee, niin voisihan sinne tulla jotain uuttakin...jotain mitä ei mistään muualta saisi!!! Oikein kunnon 'mättö-annos' :). Taitaa olla taas kerran lestojen panettelua osittain tuo homma...ja mitä HH:iin tulee, niin onnetonta...kaiken lisäksi kiinni sunnuntaisin :)

    • Grilliruokienystävä

      Itse olin joskus Kiimingin Grillin vakioasiakas. Silloin se oli Kuusamontien toisella puolella. Nykyiset yrittäjät (varsinkin se naispuolinen) ei osaa alkeellisintakaan asiakaspalvelua. Eipä tee mieli asioida enää siellä.

      • räkänokkalestatitkee

        Ihmeellistä uikutusta täällä, mene antamaan palaute paikanpäälle, niin siitä voi olla jotain hyötyäkin. Onko räkänokkaa kehoitettu menemään ulos notkumaan, vai mikä ahdistaa?


      • Anonyymi
        räkänokkalestatitkee kirjoitti:

        Ihmeellistä uikutusta täällä, mene antamaan palaute paikanpäälle, niin siitä voi olla jotain hyötyäkin. Onko räkänokkaa kehoitettu menemään ulos notkumaan, vai mikä ahdistaa?

        600Km fillarilla. En lähde ainakaan ennen 2022 kesää ja taidan jättää väliin silloinkin , palvelua ei kannata odottaa.


    • jurpo

      huonot kokit.molä tee ite kaikki niin maistuu muillekkin

    • Asiakkaat äänestää jaloillaan. Ja autoillaan. Hyvä palvelu on perusasia grillillä. Sitä ei Kiimingin grilillä saa. Harmittaa sillä Kiimingissä pitäisi olla ainakin yksi kunnon girlli.

    • harmistunut

      Samaa mieltä olen. Ja grilliruokiin työnsä puolesta tottuneella asiakkaalla oli mennyt vatsa ihan sekaisin tuon paikan ruuasta. Asioin itsekin tästä lähtien muualla.

      • mukavakäydä

        Kaverillakin meni vatsa sekaisin joskus 2015 siellä käväistiin. Sen jälkeen on kuulemma käynyt siellä vielä eikä ole mennyt vatsa sekaisin. Itselläni on niin että joissakin paikoissa on hyvä ruoka ja mukava käydä. Jos jompi kumpi puuttuu, en käy. Harva grilli täyttää tämän vaatimuksen.


    • huomattuon

      joo tällaisia ne kiimingin yritykset on!Kepuli juntteja

    • nälkäinen

      Palvelu suht. hyvää mutta grillin ruuat ..... vuosikausia samanlaisia laittakaa menu UUSIKSI !!!!! Jäälin täytyy ajella kun grillille tahdon siellä hyvät eväät

    • Anonyymi

      Tuolla ei ole koskaan edes yritetty tehdä asiakastilanteesta mukavaa. Omistajalle riittää että mätön hinta/laatu on asiallinen.
      Koittakaa nyt hyväksyä ettei myyjällä ole mitään tarvetta pitää teitä jonkinmoisina jumalolentoina. Mättö kouraan ja meeppä helevettiin siitä eestä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En ole rakastunut

      Tai ihastunut sinuun. Kiinnostuin kyllä heti koska erotut massasta.
      Ikävä
      376
      3421
    2. Miksi suomalaisia vainajia säilytetään kylmäkonteissa ulkona? Näin kuolleita kohdellaan Suomessa

      Suomesta ei löydy enää tilaa kuolleille. Tänä päivänä vainajia säilytetään ympäri maata ulkona kylmäkonteissa. Kontit
      Maailman menoa
      176
      1468
    3. Olen ärtynyt koska

      minulla on tunteita sinua kohtaan. Tunteita joita en voi ilmaista. Kaipaan kaikkea sinussa. Siksi olen välillä hankala.
      Ikävä
      62
      1228
    4. Suomalaiset marjat loppuvat

      Suomalaiset marjat mätänevät metsään, koska ulkomaalaiset, lähinnä thaimaalaiset poimijat ovat huolehtineet suomalaisten
      Maailman menoa
      144
      1122
    5. Puhutko toisista ihmisistä

      pahaa, jotta näyttäytyisit itse jotenkin paremmassa valossa?
      Ikävä
      117
      843
    6. Joku tukeva täti syyttää suomalaisia rasisteiksi Hesarissa

      ”Kaikki valkoiset ihmiset Suomessa ovat kasvaneet rasistiseen ajatteluun”, sanoo Maija Laura Kauhanen: https://www.hs.
      Maailman menoa
      164
      805
    7. Mitä teen väärin?

      Alkaa pikku hiljaa tympäsemään ainainen pakkien saanti. Eka ennen kun nähdään, miehet ovat kiinnostuneita viestittelemää
      Sinkut
      115
      782
    8. Haluaisin tietää

      mikä saa sinut tuntemaan olosi rakastetuksi. Ja sitten haluaisin mahdollisuuden tehdä juuri niin. 💔
      Ikävä
      46
      772
    9. Oli mukava tavata irl

      Sattuma toi sinut matkani varrelle. Ihmettelin sitä silloin, ehkä vähän vieläkin. Oli ilo jutella ja tuntea, vaikka nyt
      Ikävä
      24
      769
    10. Yhteiskuntaa hyväksi käyttäjät

      Kyllä täällä Suomussalmellakin osaavat käyttää näitä Suomen etuja hyväksi. Vuokrataan ns. asunto lapselle että saa asu
      Suomussalmi
      42
      750
    Aihe